Philips Satin Soft: To Πείραμα της Τζούλιας. (Λέτε να “ενηλικιώθηκα”;)

 

Θέλω να ενηλικιωθώ.Εντάξει, πλάκα κάνω, έχω ενηλικιωθεί κυριολεκτικά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά να, εννοώ να ενηλικιωθώ μεταφορικά, σε κάποιες από τις καθημερινές μου συνήθειες. Και δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μη νομίζετε ότι αυτό είναι πάντα εύκολο.

 

Θέλω ας πούμε να έχω σε τάξη, όπως ταιριάζει σε μια «ενήλικη», τα αξεσουάρ μου. Τα σκουλαρίκια αλλού, τα κολιέ αλλού, τα δακτυλίδια τακτοποιημένα, σε ένα όμορφο κουτί με θήκες, τα μαντήλια ξεχωριστά, έτσι ώστε να τα βρίσκω εύκολα. Καμία σχέση. Τα έχω ακριβώς όπως τα είχα στα δεκαπέντε. Ανακατεμένα, μπερδεμένα μεταξύ τους, σπάνια να βρω αυτό που θέλω και σε δέκα διαφορετικά τσαντάκια. (για να μην σας μιλήσω για τα καλλυντικά μου, θα με σκοτώσετε.)

 

Σε έναν ιδανικό, Julia’s world, θήκες για αξεσουάρ…

 

 

Επίσης, θέλω να φτιάχνω την τέλεια, μικρή, “ενήλικη” βαλίτσα και όχι να κουβαλάω μαζί μου, όλη μου την ντουλάπα και έξι ζευγάρια παπούτσια για τρεις μέρες (αυτό, όταν δεν έχω τον κύριο Ρωμανό, διότι όταν έχω αυτόν και την προίκα του, απλώς πλέον, παίρνω το τίποτα και πλένω ρούχα, εκεί που βρίσκομαι, ακόμα χειρότερα)  Ξέρετε, αυτές που βλέπουμε κατά καιρούς σε κινηματογραφικές ταινίες, όπου η cool πρωταγωνίστρια ανοίγει και είναι όλα μέσα άψογα βαλμένα και δεν έχει ξεχάσει και τίποτα. Nα, σαν αυτή τη βαλίτσα σε γνωστή διαφήμιση με τον George (ένας είναι ο George) που τις μπερδεύουν και η μια θέλει καφέ, μαστράτο- φουρκάτο- καστράτο (από καφέδες, δεν έχω ιδέα) και ο άλλος ντεκαφεινάτο.(Μα, sorry, υπάρχουν τέτοιες βαλίτσες; Και τέτοιοι καφέδες; Άσχετο. Eπανέρχομαι.)

 

Και μη μου πείτε ότι το έχω δει μόνο σε ταινίες. Το έχω δει και live με την τότε κοπέλα του θείου μου, την Μαρίτα (Φιλανδέζικης καταγωγής) όπου ήρθε ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα με το θείο μου (εγώ ήμουν δεκατέσσερα, εκείνη τριάντα plus) και σε ένα λιλιπούτειο πανέμορφο δερμάτινο ταμπά βαλιτσάκι (του Sport Billy, ένα πράγμα) είχε τα πάντα- με τάξη βαλμένα. Από total beach wear, beauty case με ό, τι μπορείτε να φανταστείτε μέσα, αξεσουάρ, απογευματινά after beach συνολάκια, λεπτό μπουφανάκι για τα βράδια στο νησί, μέχρι και αέρινο φορεματάκι με ασορτί τσάντα και παπούτσια για μια βραδιά clubbing. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

 

Από φτιάξιμο βαλίτσας, πως τα πάτε;

 

 

Τέλος (αλλά αυτό πάει στα πιο τρελά ενήλικα όνειρά μου) θέλω κάθε μέρα (και όχι σε …ξεχωριστές περιπτώσεις… γκουχ, γκουχ, γκούχ…) μετά τις εννέα το βράδυ, να περιδιαβαίνω μέσα στο σπίτι μου, φορώντας αραχνοΰφαντο ή σατέν νυχτικό με ασορτί ρομπ ντε σαμπρ και παντοφλίτσες με λίγο τακουνάκι και φουντίτσα μπροστά (και όχι με t-shirt και σορτς το καλοκαίρι και μαύρη φόρμα το χειμώνα)

 

Και επιτέλους, θέλω να μάθω τι ακριβώς είναι αυτή η λιζέζ, την οποία πρέπει να φοράω όταν διαβάζω στο κρεβάτι, και  για την οποία με έχει τρελάνει η γιαγιά μου, η οποία μονίμως με ρωτάει, αν έχω αγοράσει και ότι οπωσδήποτε, πρέπει να είναι από δαντέλα!

 

Εγώ και (θα ήθελα…) οι δαντέλες μου…

 

 

Και να πω, ότι είμαι ακατάστατη; Όχι δεν είμαι- η φίλη μου η Βίκυ για να καταλάβετε, με φωνάζει Μόνικα (you, know… «Friends», Monica.).Oύτε και εντελώς ψυχαναγκαστική όμως, να τα θέλω όλα τέλεια (λίγο είμαι, μόνο) Απλά κάποια πράγματα τα θέλω, να,  λίγο πιο ενήλικα.

 

Η ερώτηση τώρα στο μυαλό σας φαντάζομαι είναι «που θέλει να καταλήξει πάλι, η Τζούλια;»

 

Συνεχίζω λοιπόν:

 

Όταν πριν από λίγο καιρό μου ζητήθηκε από τη Philips να δοκιμάσω την νέα συσκευή αποτρίχωσης Satin Soft και να γράψω την εμπειρία μου… κόλλησα… τσιτώθηκα… το σκέφτηκα πολύ… Από την μια σαν δημοσιογράφος ήθελα να το κάνω, από την άλλη ως bb girl, ήθελα να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας σ’ αυτά που θα σας γράψω. Αλλά πάνω απ’ όλα ήθελα για άλλη μια φορά να προσπαθήσω να «ενηλικιωθώ».

 

 

 

 

Διότι οι εμπειρίες μου μέχρι τώρα με αυτές τις συσκευές ήταν οι εξής δυο:

 

Την πρώτη φορά, φοιτήτρια στο Λονδίνο και γύρω στα δεκαεννέα,  είδα μια διαφήμιση για μια παρόμοια συσκευή αποτρίχωσης, μάζεψα σχεδόν όλο το χαρτζιλίκι του μήνα και περιχαρής μπήκα στο κοντινότερο Boots και την αγόρασα. Το βράδυ με τρελή χαρά, ήρθε η ώρα να την δοκιμάσω. Η τσιρίδα μου ακούστηκε μέχρι το διπλανό σπίτι- δάκρυσα από τον πόνο, έκλαψα και για τις πεταμένες λιρίτσες μου, κόπηκαν οι έξοδοι (λεφτά γιοκ) και αυτό το πρώτο μηχανηματάκι, νομίζω ότι σκουριάζει ακόμα μέσα στην αποθήκη της γιαγιάς μου.

 

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, κάπου στα 29, είπα «δεν γίνεται, τέρμα πια τα ξυραφάκια» (σόρι αλλά ούτε κεριά και χαλάουες μπορώ-σαν να μου κάνουν αλλεργίες) και αυτό το είπα, διότι δεν φαντάζεστε πόσα σημάδια έχω στα πόδια μου από κοψίματα με ξυραφάκι, διότι είμαι πάντα και βιαστική και ανυπόμονη και αφηρημένη. Οπότε το ξαναέκανα το πείραμα. Πάλι με μια αντίστοιχη συσκευή άλλης μάρκας. Ούτε και τότε ενηλικιώθηκα. Πάλι πόνεσα, πάλι τη βαρέθηκα (ευτυχώς δεν έκλαψα λεφτά- μου την είχε στείλει η εταιρία να την δοκιμάσω) αλλά για να μην σκουριάσει και αυτή, την έκανα δώρο σε φίλη και πολύ την ευχαριστήθηκε.

 

Μιλώντας όμως με την Ειρήνη μου εξήγησε ότι η πρώτη φορά που κάνεις μια δοκιμή με αυτό το μηχάνημα, ε, μια άβολη αίσθηση είναι λογικό να την έχεις (μήπως δεν την είχα κάθε φορά που έκανα κερί και χαλάουα;;) αλλά κάθε φορά που επαναλαμβάνεις την διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη χωρίς καθόλου πόνο (το συνηθίζεις κιόλας). Εγώ η ανυπόμονη που είπα παραπάνω- δεν είχα δώσει ποτέ στην κυριολεξία μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτές τις μηχανές. Μια φορά και τέλος. Λάθος. Ακούστε λοιπόν τον λόγο που το πείραμα κράτησε αρκετές μέρες αλλά και την εμπειρία μου:

 

Kατ’ αρχήν (μην το πείτε αυτό παραέξω) δεν ξύρισα τα πόδια μου για.. κάποιες μέρες… (ε, τι πείραμα θα έκανα;).  Μετά από (περίπου) μια εβδομάδα, έβγαλα την μηχανή από τη θήκη της. Η συσκευασία περιείχε ακόμα, τον φορτιστή (μια χαρά, την φορτίζεις και τελειώνεις) και ένα πολύ έξυπνο ειδικό βουρτσάκι απολέπισης, το οποίο από ότι διάβασα στο Δελτίο Τύπου, προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και εμποδίζοντας την τρίχα να αναπτυχθεί εσωτερικά της επιδερμίδας. (ξέρετε οι απαίσιες in grows τριχούλες, αυτές που φυτρώνουν από μέσα προς τα έξω…)  Έτσι, όπως διάβασα, «διασφαλίζεται η αποτελεσματική αποτρίχωση καθώς η τρίχα μεγαλώνει προς την σωστή φορά του δέρματος μειώνοντας τους ερεθισμούς». Επίσης η συσκευασία περιέχει και ένα εξάρτημα για μασάζ κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης καθώς και ένα ειδικό κάλυμμα για την αποτρίχωση στις ευαίσθητες περιοχές Μια χαρά μέχρι εδώ.

 

 

Με το που την  ακούμπησα στη γάμπα μου, πάτησα το κουμπάκι και ξεκίνησα την διαδικασία, μου ήρθαν στη μνήμη οι προηγούμενες εμπειρίες και λίγο τινάχτηκα.Καμία σχέση, ιδέα μου ήταν και εκτός από κάποια ελαφριά τσιμπιματάκια (δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχολούμαι) δεν πόνεσα καθόλου. Δεύτερον η όλη διαδικασία και για τα δυο πόδια, δεν κράτησε παραπάνω από τρία-τέσσερα λεπτά.Υπέροχα για την τεμπέλα λέγε με και «πολυάσχολη»… (mois). Τρίτον μόλις τέλειωσα και έβαλα από πάνω την ενυδατική μου κρέμα, τα πόδια μου ήταν πολύ πιο απαλά από όταν χρησιμοποιώ ξυραφάκι.

 

Η εμπειρία και το πείραμά μου, δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα όμως (γι’ αυτό και άργησα να κάνω αυτό το post) Ήθελα να δω πόσο θα κρατούσε το λείο δέρμα μου, χωρίς να χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσω την μηχανή. Κυρίες μου, τα πόδια μου ήταν λεία, για πάνω από μια εβδομάδα και μετά απλά βγήκαν οι πρώτες μικρές τριχούλες (που όταν χρησιμοποιώ ξυραφάκι, αυτές βγαίνουν από τη δεύτερη μέρα). Και αυτές τις απίστευτα αντιαισθητικές μικρές τριχούλες που τσιμπάνε; Θα τις έπιανε το νέο μου αγαπημένο γκατζετάκι; Και μάλιστα μέσα στο ντους; Ξέχασα να σας πω κάτι πολύ σημαντικό, την Philips Satin Soft, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και μέσα στο ντους, κάτω από το νερό, wet and dry, ( και βρε, πως αλλάζουν οι καιροί…)

 

Ε, ναι λοιπόν! Τις έπιασε! Και μάλιστα πολύ καλά. Και εκεί πια, το πείραμά μου, ολοκληρώθηκε. Συνέχισα με μασχάλες και μπικίνι (η Satin Soft μια χαρά τα πάει και σε αυτές τις λεπτές και ευαίσθητες περιοχές, αλλά γι αυτό, ας μην γράψω την εμπειρία μου- μην το κάνουμε εντελώς kinky, το bb)

 

Το μικρό μου όμορφο pouch με τη μηχανή μου έδειχνε τέλειο στο βαλιτσάκι μου και δεν έπιανε και καθόλου χώρο!

 

 

Μικρά και χαριτωμένα πάνω στον υπολογιστή μου…


 

Kαι ναι, αυτό ήταν το πείραμα για το οποίο σας μίλαγα όλες τις προηγούμενες μέρες. Και χαίρομαι πολύ, που επιτέλους μου πήγε καλά. Και νιώθω πιο σοφιστικέ, πιο κοντά στην ηλικία μου, και χαίρομαι που θα πετάξω ξυραφάκια και αφρούς (κορίτσι είμαι άλλωστε- γιατί να τα έχω αυτά στο νεσεσέρ μου;) Αφήστε, που αν τα βάλω κάτω, με μαθηματική άσκηση, μου κοστίζουν τον χρόνο, περισσότερο από  όσο και η Philips μου (89Ε στοιχίζει) η οποία κρατάει μια χαρά, για δυο χρόνια!

 

Kαι όχι μόνο αυτό.Θυμάστε πιο πάνω που σας έγραψα ότι στο Λονδίνο έκλαψα τις λιρίτσες μου; Ε, τώρα δεν θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό. Διότι θα αγόραζα την Philips σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και αν μέσα  σε 30 μέρες ήθελα να την επιστρέψω, θα μου έδιναν πίσω τα χρήματα μου! Ναι η Philips δίνει πίσω τα χρήματα, αν η συσκευή δεν σου ταιριάζει! Απίθανο.

 

Και το Πάσχα που πήγα στον Πόρο, έχω την εντύπωση ότι η βαλίτσα μου έδειχνε λίγο πιο ενήλικη με την μηχανή μου, στην όμορφη θηκούλα της.

 

Και αν μάθω να μην πετάω από εδώ και από κει και τα αξεσουάρ μου, ε, πραγματικά θα έχω μπει για τα καλά στο club των ενηλίκων.

 

Kαι για να τελειώσω, αν θέλετε να μπείτε και εσείς στο club της ενηλικίωσης μαζί μου, αύριο μπείτε στο bb…

 

 

 

 

Αντί για επίλογο: Ναι κυρίες μου. Το στοίχημα το κερδίσατε, είσαστε απίστευτες, τι άλλο να πω… Λοιπόν, MariaΑ, SofiaT και Τζένη Ναζίρη, σας περιμένει ένα δώρο και σήμερα, περιμένω στο [email protected], την διεύθυνσή σας για να σας το στείλω!

 

 

 

81 Σχόλια
  1. Welcome Τζούλια στον κόσμο των ενηλίκων!!! Εγώ χρησιμοποιώ μία αντίστοιχη μηχανή χρόοοονια τώρα. Δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα. Έως τώρα. Καιρός να την αντικαταστήσω με την καινούργια Phillips Satin Soft. Μετά την καταπληκτική περιγραφή σου, μούρχεται να σηκωθώ απ’ το γραφείο και να τρέξω να την αγοράσω ΤΩΡΑ!!! Ή μάλλον άσε να πληρωθώ πρώτα και την αγοράζω την επόμενη εβδομάδα!!!

  2. Ego tin fimame mono otan erxete anoiksi, kala poy diavasa kai pao na vgalo na do an litoyrgi akoma, filia se oloys

  3. Χαχαχα… λοιπόν… η δική μου πρώτη εμπειρία με Silk E Pil στα 16-17 καλοκαίρι στην Ελβετία… Ψήνουν οι πωλήτριες τη μαμά μου και μου το αγοράζει!!!
    BB Girls, πρέπει να με άκουσε όλο το ξενοδοχείο συν 5-6 παραδιπλανά…
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν έκανα πάνω από μια λωρίδα του ποδιού… ΦΥΣΙΚΑ και δεν το ξανακούμπησα και ακόμη ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΑ το έχω ακόμα σε κάποιο συρτάρι.
    Τώρα εσύ γιατί με έψησες να το πάρω δεν ξέρω… αλλά θα το πάρω εντός των ημερών και θα σε ενημερώσω!!

    ΥΓ. Ενήλικη βαλίτσα ?? Πλάκα κάνεις…. το μόνο ενήλικο πράγμα που έχω όταν ταξιδεύω είναι τα καλλυντικά μου!!!

    Φιλιά όμορφες!!!

  4. Καταρχήν κοντεύω να σκάσω γιατι οταν διαβαζα τα σχολια των κοριτσιων για πειραμα αποτριχωσης εσκασα στα γελια και της κοροιδευα…ΝΑ (με μούτζα προς τον εαυτό μου)

    Δευτερον ήμουν έτοιμη να σου πω οτι δεν πιστεύω κουβέντα απ όσα λες..αλλα η τελευταια κουβεντα σου μου αλλαξε γνωμη. Αλήθεια τις δεχονται πισω ή όταν θα πας να την επιστρεψεις θα αρχισουν τα μαγαζια τα κουλα τους? Εγω δεν τα πολυπιστευω πλεον αυτα γιατι εχω δει τριγυρω μου πολλες απατεωνιες με σκοπο τη διαφημιση και μετα σφυριζουν ολοι αδιαφορα. Και αν θες μπορω να σου πω και δυο τρανταχτα παραδειγματα απο μια γνωστη εταιρεια καλλυντικων και απο ενα γνωστο πολυκατάστημα. Αν οντως το κανουν παντως το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο τους. Αρα ειναι σιγουροι για το προιόν τους.

    Ειχα και γω καποτε ενα τετοιο εργαλειο. Το καλυτερο της εποχης πυο μου το φερε το καρντασι μου απο Βουλγαρια (πληρώνοντας το 1/3 της τιμής). Το χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια αλλα τελικά το εγκατέλειψα, 1. γιατι πονουσα φρικτα κάθε φορα και όχι μονο την πρωτη φορα..και μαλιστα μεχρι δακρυων, 2. γιατι μετα απο χρονια χρησης οι τριχες που μεγαλωναν προς τα μεσα αυξηθηκαν τοσο που τα ποδια μου γεμισαν στιγματα και σημαδια χειροτερα από το κοψιμο ενος ξυραφιού και 3. γιατι η ολη διαδικασια μου έπαιρνε κοντα μια ώρα για να κανω μονο αποτριχωση απο γονατο και κάτω.

    Δεν ξέρω αν με εχεις πεισει οτι το συγκεκριμένο μηχανημα τα εχει αλλαξει ολα αυτα…και επειδη και τα 90 ευρώ ειναι πάαααρα πολλα λεφτα πλεον για μενα (ασε που εχω βαλει στο ματι μια φωτογραφική..οποτε εχω αλλες προτεραιότητες)…θα κανω πετρα την καρδια μου και θα πω pass…

    Αλήθεια όταν λες ότι εχεις τριχοφυια τι εννοεις? Γιατι 3-4 λεπτα…ε δε με πειθεις! Αποκλειεται σου λεω! Εγω παντως οταν συγκρινω τη γάμπα μου με του άντρα μυο εχω περισσότερες τρίχες. Και ο αντρας μου ειναι πιο μελαχρινος και απ τους μελαχρινους!! 😛

    Σε όλα τα προηγούμενα της ξυριστικής που ανεφερες συμφωνω απολύτως!!!

  5. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!!! Το βρήκα, το βρήκα!!! Τι ωραίο Post και αναλυτικό μου αρέσει πολύ πως το ξεκίνησες!!! Αυτή η τριπλή συρατιέρα για μπιζού και αξεσουάρ είναι όνειρο!!! Μου αρέσουν πολύ όλες αυτές οι θήκες και μου αρέσει να τα έχω όλα συμμαζεμένα (και τα φουλάρια κρεμασμένα στη ντουλάπα!) γιατί αργώ πάντα να φύγω από το σπίτι και διαφορετικά δεν βρίσκω τίποτα!! Αυτό που έπαθες με την φίλη του θείου σου το έπαθα όταν είδα το έργο Daddy long legs με τον Fred Astaire όπου η πρωταγωνίστρια πηγαίνοντας από το ορφανοτροφείο στο κολλέγιο να σπουδάσει δέχεται στο δωμάτιο του κοιτώνα μια βαλίτσα γκαρνταρόμπα από τον προστάτη Fred η οποία ανοίγοντας απεκάλυπτε μια φανταστική γκάμα ρούχων. Αξίζει να δείτε την ταινία για αυτή και μόνο τη σκηνή. Θαυμάζω πολύ τις παλιές σταρ του Χόλλυγουντ που ταξίδευαν με τις βαλίτσες-μπαούλα του Louis Vuitton όπου μπορούσες να πάρεις όλο σου το σπίτι μαζί χωρίς να αναρωτιέσαι τι να πάρεις και τι να αφήσεις!!! Πάντα μα πάντα ή θα πάρω πολλά ή θα πάρω λίγα τη μέση λύση δεν την έχω καταφέρει!!!!
    Τώρα για να μπούμε στο προκείμενο πολύ ωραία η μηχανή και το ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στο μπάνιο είναι τέλειο!! Και πιάνει και τις μικρές τρίχες!!! Όσο για τον πόνο δεν ανησυχώ έχω μεγάλες αντοχές, μια ερώτηση Τζούλια τη δοκίμασες και στα χέρια? Πρέπει να κάνω κάτι κι εκεί διότι οι τρίχες μου δεν είναι πια τόσο ξανθές όσο παλιά και κάτι πρέπει να κάνω γι’ αυτό!!
    Τέλος αν θες βοήθεια να “συμμαζέψεις” τα καλλυντικά σου προσφέρομαι εγώ να έρθω να σου τα φτιάξω !!!!!
    Φιλάκι πολλά!!!!

  6. Καλή μας μέρα!

    Μα τω θεώ, θα έσκαγα από την περιέργειά μου, ευτυχώς που μας αποκάλυψες επιτέλους το πείραμά σου…

    Και εμένα μου ερεθίζουν το δέρμα κεριά και χαλάουες γι’ αυτό η ενηλικίωσή μου έγινε στα 23 μου, με την παλιά Silk Epil Xelle της Brown… Πόνος, ακαταστασία(δεν μπαίνει κάτω από το νερό, έπρεπε να την χρησιμοποιώ με πετσέτα από κάτω γιατί το δωμάτιό μου γέμιζε τριχούλες) και ούτε συζήτηση για μπικίνι… Εκεί έκανα IPL και ξεμπέρδεψα δόξα τω Θεώ και τη Παναγία…

    Αυτό που με δελεάζει στην Satin Soft που παρουσιάζεις είναι ότι χρησιμοποιείται ΚΑΙ κάτω από το νερό… Ακούγεται και βολικό αλλά και πιο ανακουφιστικό. Χμμμ… και η τιμή πολύ καλή για epilator συσκευή…

  7. @Kerasia

    1. Δεν σας λέω ψέματα ποτέ, δεν έχω λόγο… μακάρι να αποκτήσω και μετά νομίζω πως ακόμα κι εσείς ίσως θα προσπερνάγατε και κανένα ψεματάκι…

    2. Ναι, σου δίνουν τα χρήματα σου πίσω μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2012. Από την άλλη εταιρεία είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα και βεβαίως είναι ένα πολύ καλό marketing plan και νομίζω ότι σε τρεις μήνες που κρατάει, ε, μια απόφαση θα την έχεις πάρει

    3. Τα 90 είναι 90.. Απλησίαστα για πολλούς, μέτρια για κάποιους άλλους, αστεία για λιγότερους..Ανάμεσα όμως στην Φωτογραφική και την Αποτριχωτική, ούτε συζήτηση.. και εγώ φωτογραφική θα ψήφιζα..

    4. Εχω νορμάλ τριχοφύια.. δεν είμαι μελαχρινή, άρα δεν έχω φοβερό πρόβλημα, δεν έχω καθόλου τριχοφυία από το γόνατο και πάνω (και να είναι καλά η μανούλα μου, που μου είπε το κόλπο, όταν ήμουν 13 γιατί την είχα πατήσει εκείνη: Απλώς δεν ξύρισα ποτέ τα πόδια μου, από το γόνματο και πάνω…) Στην γάμπα όμως, όπου και έκανα το Πείραμα, έχω και παραέχω και μάλιστα μου φυτρώνουν και πολύ γρήγορα…

    Μ’άρεσε, μ’αρεσε πολύ αυτό!!! Θέλω κι’άλλο!!!!

  8. @MariaA: Μαράκι, δεν έχω καθόλου τρίχες στα χέρια, όπως και δεν έχω από τα γόνατα και πάνω.. Αλλά την χρησιμοποίησα σε μασχάλες και μπικίνι και θεωρώ ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητες περιοχές… Αρα γιατί όχι φαντάζομαι και στα χέρια;

  9. Καλημέρα,Τζούλια & κορίτσια!Διαβάζοντας το πρώτο κομμάτι του post,ένιωσα ως αδελφή ψυχή!Ακριβώς τα ίδια & εγώ!Please,όταν βρείς τον τρόπο ,μοιράσου τον μαζί μας,μήπως διορθωθώ σ΄αυτόν τον τομέα!It’s my last chance!Κατά τ΄άλλα έχω μια ανάλογη συσκευή της ίδιας εταιρείας,την οποία χρησιμοποιώ σε εθνικάς εορτάς & επετείους!Τόσο συχνά!Ξέρω,πρέπει να αρχίσω πιο συστηματικά…Τώρα με ξεσήκωσες!Μακάρι να γίνω πιο συνεπής ( & λιγότερο τεμπέλα με κάτι τέτοια!)Πολλά φιλιά!

  10. Ναι έχεις δίκιο Τζούλια αν είναι ΟΚ για μασχάλες και μπικίνι θα είναι εντάξει και για τα χέρια. Κι εγώ δεν έχω καθόλου πάνω από το γόνατο και στα χέρια ήταν κατάξανθες μέχρι πέρισυ. Από το χειμώνα όμως σκουρηναν απότομα και με προβληματίζουν τώρα που θα αρχισουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα κοντομάνικα!!!

  11. Ασε και όταν λέω φωτογραφική εννοώ φωτογραφική που αξίζει τα 3/4 του κουτσουρεμένου μου μηνιάτικου (ο άντρας μου πλεον τα μετράει όλα με βάση τα γάλατα της μικρης..εδώ μιλάμε λοιπον για πολλά γάλατα!!)

    Αχ Τζούλια μου εγώ το μόνο σημείο που δεν εχω τρίχες ειναι η πλάτη (ψηλά..γιατι χαμηλά κατι αχνοφαίνεται!!) Τι να σου κάνουν λοιπον οι μηχανές αυτες όταν μιλάμε για περίπτωση αρκουδίτσας? Αν και ομολογώ ότι οσο περνανε τα χρονια η τριχοφυία μειώνεται ακόμα και σε μας τις δύστυχες αρκουδίτσες…αλλα αυτό εινια κακό τελικά γιατι είναι δείκτης γήρατος!

    Ψεματακι απο Τζούλια? Αμε γιατί όχι. Αλλα είμαι σίγουρη ότι με το που θα το διάβαζα θα με γαργαλούσε η μυτουλα σου…Πινόκια! Δεν παιζει σου λέω δεν παίζει με τιποτα..Αφού δεν το κανες την πρωταπριλιά για πλάκα δεν θα το κανεις ουτε και στα σοβαρα.

    Εντωμεταξύ ξέχασα να σου πω το πιο σημαντικο!! Τελειο το πειραμα και ναι θέλουμε περισσότερα τετοια πειράματα!!
    love u always

  12. τι μου θυμισες τωρα….πριν αρκετα χρονια ειχα παρει κ εγω αποτριχωτικη μηχανη της braun silk-epil,την δοκιμασα στην γαμπα πονουσα τοσο πολυ αντε λεω λιγο λιγο κανε υπομονη,μεχρι να κανω μεχρι το γονατο πονουσα τοσο πολυ που ηθελα να φωναξω που τα παρατησα.την μηχανη την εχω ακομα κ τωρα που διαβασα το post σου την εφγαλα απο το ντουλαπι κ ημουν περιεργη να δω αν λειτουργει ακομα αλλα ΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ…!!!τωρα αν την χρησιμοποιησω μετα απο τοσα χρονια δεν ξερω αλλα…θα κανω μια προσπαθεια…ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΡ.ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΠΟΥ ΧΩΜΕΝΗ…. κ γιατι με το ξυραφακι δεν γινεται δουλεια…φιλακια κ την καλημερα μου:))

  13. Αχχχχχχ
    Πικρές αναμνήσεις μου έρχονται στο νου…
    Στο θέμα του πόνου δεν έχω θέμα. Υπομένω στωικά τα πάντα , αρκεί το αποτέλεσμα να με ανταμοίψει. Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 3 μηχανές, οι οποίες έχουν χαριστεί με τη σειρά τους σε τρεις φίλες. Επίσης κάθε καλοκαίρι αγοράζω ό,τι βγάλει σε συσκευή κεριού η Veet. Τζίφος…
    Δεν πονάω , αντέχω ακόμη και στο μπικίνι άνετα, αλλά γυρίζουν πάρα πολλές τριχούλες προς τα μέσα.Πάρα πολλές! Για να σας προλάβω, φυσικά και προηγείται της αποτρίχωσης καλό τρίψιμο με λούφα για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, όπως επίσης και ανάμεσα σε 2 αποτριχώσεις τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά. ΔΕν ξέρω αν οι τρίχες μου παραείναι λεπτές ή τι άλλο μπορεί να φταίει. Με το ξυραφάκι ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αλλά έχω και άλλα πράγματα να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο από το να ασχολούμαι με τρίχες.
    Στη μασχάλη πάντως μονο ξυραφάκι και τπτ άλλο μου είχε πει η γιατρός μου.

    ΥΓ . Ως γνήσια Πολίτισσα έχω λιζέζ και μάλιστα δύο, μια δαντελωτή και μια πλεκτή. Χαχαχαχα

  14. @Ελένη:

    Σοβαρά???? Έχεις λιζέζ??? Αν και η γιαγιά μου δεν είναι Πολίτισσα, με έχει ζαλίσει… Please, αγαπημένη, τι ακριβώς είναι; Ζακετάκι;

  15. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ….
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ” ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ!ΤΩΡΑ,14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΒΑΛΙΤΣΑ!(ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟNICA-MR MONK~! XAXXAX!!!)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ,ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SATIN-ELLE By Phillips ΣΤΑ 14-ΣΦΑΔΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ-ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ Philips ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ -SORRY-ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΝΟΥΔΙ.Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ!ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙ,ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΧΑΛΗ.
    Α!!ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ -ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΝΗΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ-ΚΕΡΙ-ΛΕΙΖΕΡ!!
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ…ΦΙΛΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΒ GIRLS!!

  16. Είναι σαν ζακετάκι με μανίκια 3/4 , το χρησιμοποιείς σαν το σάλι ας πούμε , θεωρείται όμως πιο σον σον. Δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ εκτός οικίας, ούτε με κόσμο στο σπίτι

  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ bbgirls.ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ! ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ π.χ. ΤΑ ΜΠΙΖΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑΞΗ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. Η ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΡΕΜΕΣ, ΤΑΙΝΙΕΣ κ.λ.π. ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ. ΛΟΓΩ ΙΔΡΩΤΑ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ (ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΙΧΕΣ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΙ ΕΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ: ΜΗΝ ΞΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΑΝ ΜΑΛΛΙΑΡΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ). ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΗ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΞΥΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.
    Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

  18. @Τζουλια μου τελικα ειχες δικιο!!για την παροιμια (curiosity killed the cat but satisfaction brought it back!!!)τωρα θα ανταμοιφθω εγω απο σενα!!!!!!!
    Μακαρι να μπω και εγω στο κοσμο της ενηλικιωσης!!Η πρωτη εμπειρια απο αποτριχωτικη μηχανη ηταν τραααααγικη οχι μονο ουρλιαξα αλλα μετα εκλεγα απο τις μελανιες ναι καλα διαβασες μπορει να ηταν και αιματομα!!ετσι καταληξε να την εχω στο συρταρη και να την χρησιμοποιω σπανια στις γαμπες.Στην εφηβεια ειχα κανει το λαθος να ξυριστω πατοκορφα και τωρα κλαιω! διοτι και καθοτι εχω λεπτο δερματακι και τριχουλες γουρουνισιες!!χαχα Το καλοκαιρι υποφερω καθε μερα ξυρισμα λες και η θαλασσα της τρεφει!!
    Σε οτι αναφερες απο θεμα τακτοποιησης και βαλιτσας διακοπων ειμαι ακριβως στην
    ιδια κατηγορια!!Πριν γραψεις το αθρο τακτοποιουσα τα κοσμηματα μου!!δεν ξερω αν το παθαινεις και εσυ?αλλα καμοια φορα απο την πολυ τακτοποιηση δεν βρισκω αυτο που θελω τοσα κουτακια τη περιμενες!!
    Στις διακοπες τωρα πια φτιαχνω λιστα ετσι οτι βαζω στην βαλιτσα πρωτα τσεκαρω και μετα μεσα ετσι αποφευγω να ξεκασω κατι!!!
    Τα φιλια μου! !! Τζουλια bbgirls!!!!!

  19. Καλημέρα σε όλες.
    Τζούλια με βάζεις σε μεγάλο πειρασμό με αυτό σου το άρθρο!
    Εγώ μια ζωή με ξυραφάκι τη βγάζω, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα την αγορά μηχανής. Το ανέβαλα συνέχεια από φόβο μήπως πονάει, μήπως γυρνάνε οι τρίχες προς τα μέσα, μήπως χρειάζεται πολύ χρόνο και μήπως δεν πιάνει τις κοντές τρίχες. Τώρα ίσως το τολμήσω.

  20. Julia, δεν το έχω με τίποτα με τις μηχανές αυτές, επειδή μια φορά έκανα και με άκουσε όλο το τετράγωνο τριγύρω!! Αν δεν πονάει, ίσως κάποτε το δοκιμάσω! Αλλά γενικά είμαι λίγο “σπανή” που λένε!! “ΣπανοΜαρία”!!χχχχ

  21. @ΧΡΙΣΙΝΑΠ: Απ όλα όσα είπες… αυτό με τον αντρα σου είναι εκπληκτικό…Αυτό απλά λέγεται: Αληθινή Αγάπη…

  22. @όλες: Πάντως το καλό είναι ότι αν την αγοράσετε και δείτε ότι δεν σας κάνει, σας δίνουν τα χρήματά σας πίσω… Είναι πολύ σωστή κίνηση.

  23. Και γω θα σημειωσω οτι κανονικα αυτο θα πρεπε να γινεται σε πολλα απο τα προιοντα που αγοράζουμε. Γιατι δηλαδή αυτο να γινεται μονο στο εξωτερικο και οι ιδιες εταιρειες να μην ακολουθουν την ιδια τακτικη και στην Ελλάδα?
    Θα το ξαναπω (γιατι ειμαι απιστος Θωμας)..αν οντως το εφαρμοσουν τους αξιζουν συγχαρητήρια. Και μακάρι το παραδειγμα τους να το ακολουθήσουν και αλλες εταιρείες.Γιατι καμια μας δεν εχει λεφτά για πεταμα..και προσωπικα εχω πεταξει πολλα λεφτά σε άχρηστα προιοντα..τοσο που πλεον σχεδον τρεμω σε καθε αγορά.

    Απόλαυσα τις απαντησεις των κοριτσιών…μια παρατηρηση εχω να κάνω..ρε κορίτσια, είμαι η μονη αρκουδίτσα της παρέας ή μου φάνηκε? ΙοΙ

    Τέλος θα συμφωνήσω με το σχόλιο της σοφής και Πολίτισσας Ελένης. Ποτε μηχανή στη μασχάλη!!! Αν γυρίσει εκει τρίχα μπορει να δημιουργηθεί απόστημα που για να αφαιρεθεί θέλει μικρη επέμβαση. Κανονικα οι γιατροί αποτρέπουν και το ξύρισμα..αλλά δεν δέχομαι να κυκλοφορώ και με τρίχα στη μασχάλη…Επίσης γιατρός μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ καν αποσμητικό στην περιοχή λόγω λεμφαδένων. Το ξέρω οτι εχουν δίκιο…αλλά αν τους ακούσω δεν θα με πλησιάζει άνθρωπος!!!

  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟΤΡΥΧΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

  25. τζουλια μου εχω μπει στο club ενηλικιωσης απο τα 12 που εκανα τη πρωτη μου αποτρίχωση.ηταν με κερι και πονεσε οσο δεν παει αλλα επειδη φοβόμουν τα ζεστα κερια/χαλαουες μετα εκλεψα την αποτριχωτικη της μαμας που την ειχε χρησιμοποιησει το πολυ 2 φορες και την ειχε παρατησει.εμενα δεν με ποναγε οσο το κερι.δεν ξερω γιατι.απο τοτε εχω αλλαξει 2 αποτριχωτηκες.κανουν πολυ καλη δουλεια το μονο προβλημα ειναι μετα απο λιγο καιρο υπαρχει προβλημα με τος τριχουλες που μπαινουν μεσα.ε τοτε καλυπτω τα παντα για καμια βδομαδα μεχρι να βγουνε και κανω αποτρίχωση με ταινια με κρυο κερι(παντοτε!ακομα το ζεστο δεν το εχω σε καλο ματι..ψυχολογικο τραυμα λολ).

  26. Καλημέρααα! Υπέροχο review, Τζούλια! Την ίδια σχέση με τις αποτριχωτικές συσκευές έχω και εγώ! Αλλά τώρα που διαβάζω το post σου κοντεύεις να μου αλλάξεις γνώμη!

  27. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ (Ε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΨΑΞΙΜΟ.
    ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΤΑ, ΤΟΤΕ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΦΡΙΚΤΑ! (ΤΙ ΔΙΚΑΙΟ!).
    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!).

  28. Ααα Τζούλια ξέχανα να σχολιά σου στον George (No Martini No Party!!!) Έχω μεγάλο έρωτα με τον καφέ τον καταναλώνω σε κουβάδες διότι δεν με πειράζει στο στομάχι και μετά από καφέ πάω άνετα και για ύπνο. Η γεύση των διαφορετικών ποικιλών και αρωμάτων είναι κι αυτό ένα παιχνίδι μου (ααα και καστράτο σημαίνει κάτι άλλο…..) Η κοπελα του λέει ότι τον είχε για τύπο ristretto όπου η πιο δυνατή ποικιλία της nespresso (κοινώς μπόμπα!)για τους πολύ άντρες!! Κι αυτός πίνει ντεκαφεινέ (πφ φλούφλης)γι’ αυτό τον αφήνει σύξυλο!
    Επειδή έχουμε μηχανή Nespresso στη δουλειά και φτιάχνω καπουτσίνο και φρέντο κάθε μέρα παίρνουμε διάφορες ποικιλίες και αυτή είναι και η αγαπημένη μου (την πίνω και σε διπλή δόση)Χ2!!!!
    Φιλάκια!!!!

  29. @Κερασια μου μην στεναχωριεσαι!!θα ερθω να ξεχειμωνιασουμε μαζι!!
    Εγω ξερω παντως οποιοι εχουν τριχοφυια λογω ορμονων ειναι και ποιο
    θερμοι!!!χαχαχαχα

  30. Μήνες τώρα σκέφτομαι να αγοράσω μία ξυριστική, αλλά απο την άλλη σκέφτομαι πως αν δεν μου κάνει; Τόσα λεφτά τζάμπα για να μείνει στο συρτάρι;
    Βρε λες να το τολμήσω; Αν δίνουν τα λεφτά μας πίσω, γιατί όχι;;; Χμμμ…σε σκέψεις η Κορίνα…

  31. @MariaA: Δεν πίνω ποτέ και κανέναν καφέ αγαπημένη… Μόνο τσάι και αφεψήματα… Και ναι, αγαπημένη, ξέρω πολύ καλά τι είναι ο “καστράτο” και μακάρι να είχα έναν να μου σιγοτραγουδάει στο αυτί, τώρα που ετοιμάζομαι για παρουσίαση!! xxx

  32. Και το τσάι έχει καταπληκτικές ποικιλίες αρωματικές … θέλω πολύ να εντρυφήσω κι εκεί αλλά προς το παρόν μένω στον καφέ!!
    Παρουσίαση ακούω?!?! Τι παρουσίαση??

  33. @MariaA: Αντε, αφού ρωτάς, θα σου πω μόλις επιστρέψω με σχόλιο εδώ μέσα… Περίμενε, γύρω στις 3 ωρίτσες..

  34. @sofiaT…να αγιάσει το στόμα σου!!! χαχαχα ετσι ετσι!!!

  35. Ζήτω στην τάξη του χάους! Γιατί περί ενηληκίωσης, το μόνο που καταφέρνει να μένει τακτοποιημένο είναι τα (πολλά) φουλάρια/μαντήλια μου (εκείνο το ΙΚΕΑ ώρες-ώρες είναι σωτήριο!). Κατά τ’ άλλα, όσο συχνά κι αν τακτοποιώ ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά… Πάντα επικρατεί χάος έπειτα από λίγο! Παράλληλα, όμως, ευτυχώς πάντα βρίσκω πού είναι αυτό που θέλω. Και γι’ αυτό ξαναδηλώνω: Ζήτω στην τάξη στο χάος! Α, Τζούλια, εγώ που έχω χωριστά κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, τελικά δεν μένουν πάντα έτσι, αλλά αφού φορεθούν περιμένουν όλα μαζί στωικά, ώσπου να δεήσω να τα βάλω στη θέση τους!

    Όσο για το πείραμα… Ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Ίσως όχι η καταλληλότερη από οικονομικής άποψης, όπως λέει και η Κερασία, αλλά πιστευω ότι μακροπρόθεσμα γίνεται απόσβεση. Μια φιλενάδα μου κόντευε να με “ψήσει” να αγοράσω, αλλά φοβόμουν, τόσο για τον πόνο, όσο και για τις τριχούλες που φυτρώνουν προς τα μέσα. Έπειτα απ’οσα είπες, όμως, I’m sold!!! Γιατί έχω τόσο βαρεθεί το ξυράφι…

  36. Τζούλια εδώ θα είμαι!!!! Κι όλα τα κορίτσια πιστεύω! Μας εξάπτεις τη φαντασία κάθε φορά!!! Περιμένω αγωνιωδώς!!!

  37. @Κερασια μου ετσι ειναι!!Ολα εχουν το λογο τους!!
    Γιατι το ιδιο δεν ισχυει και στους αντρες!!χαχαχα
    @Τζουλια@MariaA σημερα κοντεψατε να με τρελανετε!!
    μα αυτο το “καστρατο”αλλου πηγαινε ολογισμος μου!! χιχι
    και οχι στον ευνουχο τενερο!!Μπας σε καλο σας!!!

  38. @Kerasia όχι δεν είσαι μόνη σου !!! Είμαι και εγώ τέντυ μπερ 😛 Όμως δεν αντέχω τις μηχανές αυτές. Είχα μια silkepil, την είχα χρησιμοποίησει 2 φορές και μετά αποφάσισα ότι δεν αξίζω τέτοιο πόνο. Την χάρισα στην κολλητή μου (για να πονάει αυτή χαχα). Χτες που μιλούσαμε με την συνάδελφο μου για το θέμα με το που θυμήθηκα το γκζζζζζ και τον πόνο αναντρίχιασααα. Κερί και πάλι κερί για μένα και τα χρυσά χεράκια της αισθητικού μου.

  39. Καλησπέρα σε όλες!
    Και εγώ είμαι της μηχανής μια και που αν αφήσω λίγο την τρίχα “πλέκω πουλόβτρ”.Την δοκίμασα στην ηλικία (περίπου)
    των 20 χρονών περίπου και δεν την αποχωρίζομαι.όσο περισσότερο έκανα τα πόδια μου στην αρχή τόσο εξασθενούσαν οι τρίχες (τώρα αργούν πιο πολύ να βγουν).Στο μπικίνι πεθαίνω όμως!Δεν ξέρω αν φταίει η μηχανή αλλά δεν μου περισσεύουν δυστυχώς να πάρω καινούργια μηχανή….σνιφ!
    Αυτό που μου την δίνει πιο πολύ όμως είναι δεν μπορούσα να έχω λίγο περισσότερο dna από την μαμά μου,που τα πόδια της είναι άτριχα,δεν έχει ούτε χνούδι,δεν είχε ποτέ και είναι λεία!
    Τι να κάνουμε θα μείνουμε με ότι έχουμε!

  40. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις βαλίτσες και μέχρι πρότινος ήθελα όοοολα μου τα πράγματα ( ρούχα , παπούτσια , κοσμήματα , αξεσουάρ κλπ ) να είναι ταχτοποιημένα και στη σωστή τους θέση/θηκούλα/κουτάκι μέχρι που πολύ πρόσφατα γύρισα σπίτι μια μέρα και τα βρήκα όλα άνω κάτω και σκισμένα/πατημένα/λεηλατημένα γιατί είχαν μπει κλέφτες .Άσε που μου έκλεψαν κι ένα σωρό λεφτά και κοσμήματα … Από τότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου που πχ ψάχνω το πρωί μια ώρα να βρω το τάδε φουλάρι ή τη δείνα ζώνη . Αν δεν τα βρω απλά βάζω κάτι άλλο ! Πραγματικά είναι μια εμπειρία που εύχομαι να μην τη ζήσει άνθρωπος … Για το θέμα της αποτρίχωσης τώρα , κι εγώ είχα αγοράσει πριν κάτι χρόνια μια αποτριχωτική μηχανή και την άφηνα σε κάποιο ντουλάπι να μαζεύει σκόνη . Μέχρι που φέτος το χειμώνα βαρέθηκα το ξυράφι και τις τριχούλες που γυρνούν προς τα μέσα από το κερί και ξεκίνησα δειλά δειλά να τη χρησιμοποιώ , μόνο στα πόδια όμως . Από τότε έχει γίνει η καλύτερή μου φίλη και τη χρησιμοποιώ ανελλιπώς . Οι τρίχες έχουν γίνει κάτι σαν χνούδι κι έχουν σταματήσει πια να γυρνάνε προς τα μέσα , τα πόδια μου είναι απαλά κι όλα αυτά ανέξοδα ! Βέβαια σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγοράσω καινούρια καθώς η συγκεκριμένη είναι παλαιάς τεχνολογίας , αλλά προς το παρόν με έχει βολέψει μια χαρά . Το μόνο της αρνητικό είναι ότι δεν πιάνει όλες τις τριχούλες με την πρώτη , αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα ,

  41. και εγω χρησιμοποιω χρονια μηχανες αποτριχωσης..απο την υπερχρηση μαλιστα εχω αλλαξει γυρω στις 5….!!

  42. geia sas!!ti kanete?JULIA,poly mou arese to keimeno sou,gt me polla ap’ayta pou les taytizomai.na ta piasoume ena-ena?genika eimai poly ths taktopoihshs k vazw ta pragmata mou se sygkekrimena shmeia.omws,poly syxna,otan viazomai ta kanw anw-katw.k ftou ki ap’thn arxh!!!xarhka poly me ta koritsia pou telika mantepsan swsta.eixe poly plaka!!h empeiria mou me thn apotrixash einai poly ftwxh.3yrafi k mono 3yrafi.ki ayto gt den mporw ka8olou ma ka8olou ton pono.mia fora phra keri k o vla3 den to travh3a amesws me thn tainia alla kollhse panw sta podia mou k trela8hka,eklaiga apo ton pono mexri na to 3ekollhsw.ayto prepei na htan gyrw sta 15 xronia prin .etsi den 3anadokimasa tpt allo.akoma 8ymamai ekeinh thn hmera k eixa na paw k se gamo.fysika,den me epeise k mia synadelfos pou xrhsimopoiei mhxanh me pagokysth,oti dh8en meiwnei ton pono.twra JULIA MOU,epeidh me pei8eis panta me to magiko tropo pou grafeis,8a arxisw na to skeftomai.3yrizomai synexeia,xeimwna kalokairi an k den exw entonh trixofyia gt 8elw to derma mou na einai apalo k xwris trixes.me ekplh3h diavazw oti den akolou8hsa th symvoulh ths mamas mou na mhn 3yrizomai synexeia.8a to skeftw loipon… mono vevaia an pairneis pisw ta lefta gt gia na ponaw apokleietai.3yrafi k pali 3yrafi.

  43. MOUSMOUS,diavasa to sxolio sou gia tous kleftes k dystyxws to exw pa8ei ki egw.mou phran sxedon ola ta kosmhmata k ta ekatontades koutakia mou ta peta3a ola!!!apaisia empeiria,poly fovhsimh!!!!eyxomai se kanena n n mhn thn perasei.akoma 8ymamai ta pragmata mou anw-katw…….

  44. Μας έσκασες τόσο καιρό με το πείραμα αλλά άξιζε! Έχω δοκιμάσει κι εγώ αποτριχωτική αλλά δεν άντεχα τον πόνο και την παράτησα. Από τότε ξυράφι. Για να πω κι εγώ ένα πάθημά μου όμως, όταν έκανα αποτρίχωση με τη μηχανή είχα πάει για το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα. Ήμουν μικρή, ο ήλιος δεν έκαιγε και πολύ και παρέλειψα να βάλω αντιηλικό στις γάμπες. Κατακάηκα και δεν μπορούσα να βάλω ούτε παντελόνι ούτε παπούτσι! Μετά διάβασα ότι η αποτρίχωση κάνει πιο ευαίσθητο το δέρμα και καίγεσαι πιο εύκολα, στερνή μου γνώση!
    Σχετικά με το θεματάκι που έχουμε οι περισσότερες με τον πόνο, έχω διαβάσει ότι κυκλοφορεί κρέμα στα φαρμακεία που μουδιάζει τοπικά αλλά δεν έχω διαβάσει beauty-ανάρτηση πουθενά. Έχει δοκιμάσει καμιά;

  45. Μεγάλο πείραμα αυτό! Αν και μια φορά δοκίμασα και το μετάνιωσα διότι δεν αντέχω τον παραμικρό πόνο! (παλιόναςνπουμε “τραυμα” απο μια ενγχείρηση που χα κάνει μικρή…ξερετε τωρα πράγματα που μένουν και δεν σου φεύγουν σε σημαδευουν μια ζωή)τελοσπάντων άλλη ώρα αυτά… στο θέμα μας… Που λέτε σε αυτο το θέμα δεν πρόκειτε να ενηλικιωθώ ποτέ! ( είμαι πεισματάρα εεεεεε????) Έκανα κάποια στιγμή αποτρίχωση με κερί και ουτε ποναγα ούτε τίποτα. Δυστυχώς όμως έχοντας “κληρονομιά”απο τη γιαγιά μου μια ελαφριά φλεβίτιδα στα πόδια και αρκετά λεπτό δερμα , (α ρε γιαγιά δεν μ άφηνες τπτ άλλο?) είπα να τη σταματήσω μην έχω άλλα… Αν και μετά απο τις 5-6 αυτες φορές τα προηγουμενα χρόνια, βλέπω ότι έχουν αραιώσει αρκετά αλλά παραμένει μπελάς αυτο το πράγμα!!! Ξυραφάκι και πολύ αφρό!! Αξία ανεκτίμητη!!!!! 🙂

  46. Καλησπέρα κι από εμένα!!! Συγχαρητήρια στις φίλες με τη σωστή πρόβλεψη, αν και δεν το περίμενα.Πιό πολύ μου έκανε σωστή η πρόβλεψη της Στέλλας που ήταν και τεκμηριωμένη.Μήπως θα είναι το επόμενο πείραμά σου Τζούλια μου? Απ’ ότι είδα όλες έχουμε μια πικρή εμπειρία με τις αποτριχωτικές μηχανές, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί είχα πάρει κι εγώ την silk-epil στα 20 μου χρόνια, αλλά την κατέκτησε τελικά το πατάρι. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που μας γράφεις ότι δεν πονάει και μου κίνησε τρομερά το ενδιαφέρον.
    Τώρα όσον αφορά την τακτοποίηση των προσωπικών μας αντικειμένων, έχω απόλυτη ταξη, γιατί με εκνευρίζει αφάνταστα να μην μπορώ να βρώ κάτι. Μήπως παίζει ρόλο που είμαι Παρθένος? Δεν ξέρω.Τα κολιέ μου ας πούμε τα βάζω σε διάφανα πουγκάκια από μπουμπουνιέρες και όλα μαζί σε ένα κουτάκι χωρίς καπάκι.Έτσι βλέπω τι θέλω να πάρω και δεν μπερδεύονται ποτέ.Εκεί όμως που έχω θέμα είναι στις βαλίτσες, όπου ή θα πάρω ένα σκασμό πράγματα γιατί με πιάνουν οι ανασφάλειές μου, ή θα τα πάρω λειψά γιατί σκέφτομαι να μην γίνω πάλι υπερβολική.
    ΜariaA: Πολλά συγχαρητήρια για το χτεσινό review Μαράκι μου δεν πρόλαβα εχτές να στο γράψω, αλλά μην νομίζεις ότι δεν χρειάζομαι κι εγώ τα φώτα σου. Να ηρεμήσω λίγο από το πήξημο και θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σου.Εσύ συνέχισε να μας λες τι μυρίζεις!!
    Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!

  47. Αλήθεια πού είναι η Τζούλια μας??? Τρείς ωρίτσες μας είπε από τις 2 παρά τέταρτο??!!!!!!!

  48. @Ελένη: Ευχαριστώ Ελενάκι, τώρα γύρισα!
    @Alexandra: Αν σε είχα μπροστά μου θα σου έδινα ηχηρό φιλί στο μάγουλο!! Τι τέλειο κόλπο αυτό με διάφανα πουγκιά και όλα μαζί σε ανοιχτό κουτί;;; Ευχαριστώ Beauty Addicts Υπουργέ μου!!
    @MariaA: Λοιπόν παρουσίαση νέων προιόντων από Unilever:
    1. Nεα οδοντόκρεμα Aim
    2. Νέο Ultrex for him
    3. Nέο Timotei για λιπαρά μαλλιά καθώς και σειρά Bio (μόνο με 5 Ε, θα γίνει ανάρπαστη..)
    4. Νέα σειρά κατά της θερμότητας που δημιουργούν το πιστολάκι και τα ψαλίδια με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τα μαλλιά από την (αγαπημένη) Sunsilk..

    Θα έχουμε πολλά να λέμε…

    xxx

  49. @Mous-Mous: Αλήθεια σου έχει συμβεί τέτοιο πράγμα; Σοκαρίστηκα όσο διάβαζα την ιστορία σου…

  50. Καλησπερα κοριτσια,
    Επειδή σήμερα άργησα να συνδεθώ, διάβασα όλα τα μηνύματά σας.

    Το πώς ξεκινάει ένα θέμα η Τζούλια, και το πώς αυτό καταλήγει, είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.
    Αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει. Τζούλια, είσαι η ψυχοθεραπεύτριά μας.
    Θυμάμαι παλαιότερα άρθρα, που ξεκινάς να μας παρουσιάζεις κάποιο προϊόν, μετά η συζήτηση καταλήγει στην προσφορά αγάπης και μετά στην κακοποίηση των γυναικών…….. κτλ.
    Καθημερινά, δεν ξέρω πού μπορεί να καταλήξει αυτή η συζήτηση.
    Και συνήθως αφήνω το σχολιασμό μου προς το τέλος, αφού διαβάσω τα μηνύματα.
    Μερικές φορές μάλιστα διασκεδάζω κι όλας (και εσύ Τζούλια-το έχω καταλάβει) και γελάω με κάποια αστεία σχόλια.

    Anyway, εγώ αύριο θα ενηλικιωθώ… (ξανά).
    Καλό βράδυ ΒΒgirls

  51. Γιατί δε τη βρίσκω σε κανένα μαγαζί? Δεν έχει βγει ακόμα στην αγόρα? Μπήκα στα sites αλλά δεν την έχει:(

  52. @anastasia: Αλήθεια λες; Λοιπόν θα το ψάξω για σένα, αλλά ακόμα και αν δεν είναι τώρα, θα είναι σίγουρα μέχρι τις αρχές τις άλλης εβδομάδας.. Θα σου απαντήσω πιο σίγουρα αύριο..

  53. @Kalliope Bal: Καλλιόπη μου… καλή μου φίλη.. και εσύ έχεις έναν μαγικό τρόπο να μου φτιάχνεις πάντα τη διάθεση, να αφήνεις πάντα έναν καλό λόγο και να με κάνεις να νιώθω λίγο καλύτερα ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες… Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καλό σου βράδυ bb girl…

  54. Τζούλια μου, επειδή με την τακτοποίηση των μπιζού παιδεύτηκα πάρα πολύ να βρω κάτι πρακτικό και λειτουργικό πίστεψέ με, με έχει βολέψει αφάνταστα.

  55. @ Σε “‘έπιασα” Παρθενάκι, σε “έπιασα”!!! Φαντάζομαι για να είναι όλα τέλεια πόσο θα το σκέφτηκες!! xxx

  56. kalispera julia – bb girls!!!kala apisteyto,emena pige to mialo mou stin apotrixosh otan to diabasa apo ena apo ta parapano koritsia alla pali eipa mpaaa!!!
    emena mou aresei na einai ola taktopoihmena k se sygekrimenh thesh,oute pio deksia oute pio aristera(mexri na me piasei na fero toumpa olo to domatio k na allakso se ola thesh).alla panta ola se koutakia me tin seira!!
    tora oso afora tin valitsa(ax!thelo diakopes apo to kathisio…)gemizei panta mexri apano k ola einai taktopoihmena gia na xoresoun oso pio polla mporoune giati logo anasfaleias den ksero an ekeinh thn stigmh tha mou aresoun ayta pou peira mazi!!!ena sou leo persi to kalokairi eipame na pame 3meres me to agori mou k ena filiko zeygari stin leykada me 1amaksi,e ego eixa mia valitsa(mesaia pros megali)+1 mikro beauty case pou den xorage mesa+ mia tsantoula gia ta papoutsia mou k oloi oi ypoloipoi apo ena mikro sakouvagiaz!!eimai tragiki to ksero alla…..
    tora gia tin apotrixosh giati milao k poly…ego me to keri k tis tainies paitheno apo ton pono!mia fora eixa kanei k prepei na me akouse olh h patra xoria oti me kratagane 4 atoma!!ego prin apo 2 xronia(pou douleya,oraia)eixa parei tis braun ayth pou mpenei k kato apo to nero san ayth pou mas grafeis k eimai arketa ikanopoihmenh an k tin thimame tetoia epoxh peripou!o ponos einai anektos k oi trixes bgainoun meta apo 3bdomades peripou!kato apo to nero den tin exo dokimasei!!!pantos tin synisto kanei ayta pou les!!
    etoimazeis kati gia ayrio h katalaba lathos???
    perimeno sigoura analytikotera ta nea apo tin unilever!!!filakia
    p.s sory gia to megalo sxolio!

  57. @Τζουλια απο οτι βλεπω η παρουσιαση τα ειχε ολα!!
    Κυριως η σειρα bio(οτι εχει σχεση με bio εχω εθιστη!!χαχα) και μονο με 5 ευρω απιστευτο!!
    Αλλα και η σειρα για τα μαλλια με ενδιαφερει πολυ μιας και τα ισιωνω μερα παρα μερα θελουν μια παραπανω εξτρα προστασια!!Σκεφτομουν να αγορασω το καινουριο λαδακι Elvive (extraordinary oil) που εχει μονο 9,90 .Το μονο που δεν
    γνωριζω ειναι αν λαδωνει τα μαλλια την εχω πατησει με μερικα τετοια!παει τσαμπα
    και το σεσουαρ!!
    Τα φιλια μου χχχχχ

  58. Άντε να μη σου πω και για τα παπούτσια, που τα φυλάω το κάθε ζευγάρι στο κουτί του βάζοντας απ’ έξω την φωτογραφία του παπουτσιού.Έτσι και προστατεύονται και βλέπω με μια ματιά τι θέλω να φορέσω… αμέ!!!

  59. @Αλεξανδρα αυτη την συζητηση την ειχα το πρωι με μια φιλη μου!!
    Λεγαμε οτι αυτη εχει βγαλει φωτογραφια τα παπουτσια της!!και εγω της ελεγα
    οτι γραφω με μαρκαδορο στο καθε κουτι τη περιεχει! παλια κολαγα απεξω στικερ αλλα εφευγαν και ετσι το σταματησα!
    Παντως εχω δει οτι εχουν βγει και θηκες που ειναι απο πλαστικο και βλεπεις τη
    βαζεις.
    Τα φιλια μου

  60. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ den to pisteyo k ego to kano ayto!!!!xixi teleio den einai briskeis amesos ayto pou thes xoris na psakseis ola ta koutia!!!

  61. @sofiaT: Πράγματι έχουν βγεί κουτιά ημιδιάφανα. Είναι όμως ακριβά αν έχεις πολλά ζευγάρια. Με την φωτογραφία όμως απ’ έξω διαλέγεις πολύ εύκολα το ζευγάρι που θέλεις. Δοκίμασέ το πριν αγοράσεις τα κουτιά.

  62. Καλησπέρα κι από μένα !!!! Είχα βγει μια μικρή βόλτα και γύρισα τώρα! Ωραία η παρουσίαση της Unilever το Νέο Ultrex for him είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί αυτό που κυκλοφορεί παίρνω για τον αντρούλη μου και του αρέσει πολύ. Όσο για τη σειρά Bio όντως μόνο με 5 Ε, σίγουρα θα γίνει ανάρπαστη εδώ και η ΒΒ η ανοιχτόχρωμη που παίρνω έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια! (άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα) Και το Sunsilk κατά της θερμότητας φαίνεται πολύ ωραίο!! Μπράβο μπράβο πολύ ενδιαφέροντα νέα!! Φιλιά πολλά και καλό βράδυ αγαπημένες!!
    @Αλεξανδρα: Ευχαριστώ!!

  63. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!!
    ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

  64. Σε μεγάλα κέφια σήμερα η Τζούλια, αλλά και όλα τα bb girls-μόνο κάποια απ’τα σχόλια πρόλαβα να διαβάσω..!!

    Λοιπόν…Το κεφάλαιο “Αποτρίχωση” ήταν ένα τεράστιο ζήτημα για εμένα….Τραγικό….Παιδευόμουν όσο δεν πήγαινε…Ας μην μπω σε λεπτομέρειες….
    Η μόνη λύση στην περίπτωσή μου ήταν το λέιζερ…
    Από τότε που το έκανα, πραγματικά ΗΡΕΜΗΣΑ!!!!!
    ‘Εχω κατενθουσιαστεί….
    ‘Ενα απ’τα μεγαλύτερα δώρα που μου έκαναν οι γονείς μου…Βρήκα ηρεμία και αυτοπεποίθηση και τέρμα τα καλοκαίρια με τα μακριά παντελόνια…
    Βέβαια, το λέιζερ, αν το κάνεις σε γιατρό, σωστά κλπ, είναι μια αρκετά δαπανηρή διαδικασία που κατά τη γνώμη μου παρα-αξίζει αν υπάρχει θέμα όπως στην περίπτωσή μου…Αν όμως η κατάσταση υποφέρεται, η συγκεκριμένη μηχανούλα ακούγεται πολύ καλή!

    ΥΓ1: Μ’αρέσει που έλεγα “ψιλοχλωμό να έχει να κάνει με αποτρίχωση το πείραμα”…Για κάποιο λόγο, ήμουν σίγουρη ότι έχεις κάνει λέιζερ..Δεν ξέρω γιατί…’Eτσι αποφάσισα…χαχαχα!

    ΥΓ2: Χμ…Ενδιαφέροντα φαίνονται τα νέα της Unilever……

  65. Λέιζερ βρε κορίτσια! Σωτηρία από κάθε άποψη…
    και αποτέλεσμα και διάρκεια και δέρμα μωρού!!!

  66. Καλησπερα bb girls καλησπερα τζουλια και μονο που σε διαβαζα πεθαινα στον πονο.Και εγω ειπα τερμα τα ξυραφακια! αγορασα αποτριχωτικη μηχανη εε και που την αγορασα εκανα την δοκιμη… μονο πονο?κοκινισε το δερμα μου και φουσκωσε.Τωρα την εχει η κορη και την λειτουργει και δεν εχει κανενα παραπονο,δοξα τον θεο δεν πηγε χαμενη!!!!Οσο για τις βαλιτσες στις φτιαχνω εγω,ειμαι πρωτη στο πακεταρισμα ταξιδιου να φανταστεις φτιαχνω ολης της οικογενειας!!!!!!μαζι και του σκυλιου μας χαχα ναι εχει και αυτο την δικη του βαλιτσα!!

  67. κερασια….μη σκας!μεγαλυτερο αρκουδακι απο εμενα..δεν νομιζω να υπαρχει!δεν υπαρχει μεθοδος αποτριχωσης που δεν εχω δοκιμασει και εχω καταληξει στο λεηζερ.ειχα και τον ιδανικο συνδυασμο!μαυρες καρακαγκαρες τριχες και λευκο δερμα!οσο για τα μηχανηματα,μετα απο αρκετο καιρο χρησης ειχε φτασει στο σημειο να μου σπαει τις τριχες ετσι ωστε να χρειαζομαι αποτριχωση καθε 2 μερες.ισως ο χρονος ζωης να ειναι μονο 2 χρονια και μετα να πρεπει να το αλλαζουμε?δεν ξερω….στο προσωπο πολυ μοδα ειναι η μεθοδος με την κλωστη.οκ,ποναω και δακρυζω…αλλα ντεφι να γινει!και για τις μασχαλες εγω αυτο που ειχα ρωτησει τον γιατρο μου,μου ειχε πει οτι εφοσον η περιοχη ειναι καθαρη δεν δημιουργειται προβλημα.δλδ δεν κανω αποτριχωση τις μασχαλες μου μετα το γυμναστηριο και πριν το ντουζ!αυτο με το αποστημα μπορεις να το παθεις ειτε με την μηχανη,ειτε με το ξυραφακι.
    αυτα απο εμενα!σε ευχαριστουμε τζουλια για το πολυτιμο πειραμα σου!!!

  68. @mako: Δε νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα η ταυτόχρονη χρήση. Αυτό το κόλπο το κάνω και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Το καλοκαίρι ιδίως είναι σωτήριο. Αντί για αποσμητικό μπορείς να πάρεις και κάποιο body spray, νομίζω το white musk έχει στη σειρά του!

  69. Το σχόλιο για τη mako είναι για το χθεσινό Post αλλά είχα και τα δύο ανοιχτά κι το πέρασε εδω!! Χεχε

  70. koritsia,kalhspera!!!ka8e mera diavazw ola ta sxolia alla otan einai para polla,3exnaw ti egrafan panw-panw..lol!!etsi,3exasa na pw sthn julia oti exw 3-parakalw-lizez alla pote den exw valei kammia!!tis exw krymmenes gia proika ths korhs mou,3ana lol!!!
    P.S.otan exoume diagwnismo den mporw na diavazw 500 sxolia,sygxwremenh ee?enas logos pou 8elw k post k diagwnismo thn idia mera,gia na exw na diavasw sxolia!!!!

  71. @marianna: καλησπέρα Μαριαννακι… Ναι ειναι αλήθεια.. Όταν έχουμε διαγωνισμό, δεν μπορούμε οι υπόλοιπες δεν μπορούμε να κουβεντιασουμε!! Κάποια λύση πρέπει να βρούμε!! Λιζεζ ακούω; Μμμμ… Xxx

  72. συγνωμη εμεις που δεν εχουμε faceboook δεν μπορουμε να δηλοσουμε συμετοχη???

  73. @Ελπίδα: Και βέβαια μπορείτε Ελπίδα μου… Η κλήρωση γίνεται και απο το Facebook αλλά και βέβαια και από τα σχόλια που θα αφήσετε στο beautyblog, στο σχετικό post.

  74. τζουλια αληθεια λες?τοσοι διαγωνισμοί χαμενοι γιατι ακομα δεν εχω μπει στη μηχανη του facebook..παω να δηλωσω σημμετοχη στο διαγωνισμο πριν αλλαξεις γνωμη χιχι!

  75. αχ τι καλα που εγραψες για αυτο τι θεμααααα!μερες τωρα σκεφτομαι να αγορασω μια αποτριχωτικη(Ειμαι ψυχωτικη με τις τριχες!) αλλα σκεφτομαι αν θα αξιζει τα λεφτα της ,αν μεινει κλειστη στο συρταρι μου!και οχι μονο απο θεμα πονου αλλα γτ εχω ηδη προβλημα με τις τριχες που γυριζουν και εχω γινει ερασιτεχνης χειρουργος μπας και σωσω την κατασταση αλλα καταληγω εκτος απο τριχες να εχω και δεκαδες πληγες (fail λεμε)!απο οτι καταλαβα αυτο το εξαρτημα που κανει μασαζ βοηθαει ε? και απο αυτονομια πως παει?γινεται να φορτιζει και να τη χρησιμοποιεις ταυτοχρονα?και τις μικρες τριχες τις πιανει??σορρυ για τον καταιγισμο ερωτησεων αλλα με καιει το θεμααααα!ευχαριστω εκ των προτερων 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.