Beauty Videos, Reviews και Make Up Tutorials

 

Τον Οκτώβριο του 2010, (και ναι, ήρθε ώρα να σας το πω και αυτό, έχω ακριβώς αυτό που λέμε, «επιλεκτική μνήμη», δηλαδή, αν κάτι μου κάνει κλικ,  μπορεί να θυμηθώ ακόμα και με την πιο παραμικρή λεπτομέρεια κάτι που συνέβη πριν ας πούμε δέκα χρόνια, ή ένα σχόλιο σας, πριν από ένα χρόνο…, αλλά να μη μπορώ να θυμηθώ με τίποτα, τι έκανα πρόπερσι το Πάσχα…) είχα μια συζήτηση με τον, long time friend of mine… Μίλτο- aka- internet wizard.

 

 

Και λέω wizard, διότι δεν είναι απλά ένας άνθρωπος με γνώσεις για το  Internet, είναι ο Έλληνας wizard και ας μη το ξέρουν οι πολλοί…. Nα σας δώσω λίγο να καταλάβετε τι εννοώ, κάποια χρόνια πριν από την εμφάνιση του fb, μου είχε μιλήσει (θα σας το πω, έτσι όπως το είχα καταλάβει τότε) για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, με μορφή «αόρατου ιστού στον αέρα…», όπου όλοι,  σε κλάσματα του δευτερολέπτου θα μπορούσαμε να είχαμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θέλαμε, για κάθε άνθρωπο και κάθε καταγεγραμμένη του στιγμή, που θα ήθελε να μοιραστεί και κάθε τι που ο ίδιος, η ίδια, ήταν… ή του άρεσε, ή …τι έκανε… πότε γεννήθηκε… πού σπούδασε… ποιοι είναι οι φίλοι του…τις φωτογραφίες του.. Και αυτές τις πληροφορίες, θα τις γράφαμε εμείς οι ίδιοι, οι  ίδιες, για να τις δουν όλοι… μόνοι μας, με σώας τας φρένας… για τον εαυτό μας. Για να τις μάθουν όλοι. Κάτι δηλαδή σαν την  “Πάπυρος  Λαρούς Μπριτάνικα” όλων σχεδόν των ανθρώπων του πλανήτη. (Big Brother, where are you?)

 

 

Μετά τη συζήτηση, όπου προσπάθησε να μου δώσει να καταλάβω, τι εννοούσε, (δεν τα πήγα και πολύ καλά) με αποκάλεσε άσχετη και μικρόμυαλη (τσακωθήκαμε, τι πρωτότυπο, δεν κάναμε και τίποτα άλλο) και για την ιστορία, εκείνος έφτιαξε το πρώτο ελληνικό portal και εγώ βρέθηκα στα περιοδικά…

 

 

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες, απλά να σας πω ότι εκείνη ήταν και η πρώτη μου επαφή με αυτό που απλώς, είναι σήμερα η καθημερινότητά μου.

 

 

Συνεχίζω και επιστρέφω στον Οκτώβριο του 2010, όπου πάλι είμαι σε συζήτηση με τον Μίλτο, πάλι, παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου πλέον εξπέρ και πολύ περήφανη που έχω το δικό μου μικρό κομμάτι στο web, εκείνος  πάλι είναι εκατό βήματα μπροστά, πάλι μου τα λέει κάπως ακαταλαβίστικα, επί λέξει μου είπε, The web is dead και «κοίταξε τι πρέπει να κάνεις…».

 

Δεν θα αναφερθώ, στο ότι τι εννοούσε, όταν μου είπε “The Web is dead” (αν θέλετε, θα σας το πω άλλη φορά, ή σε σχόλιο) θα πάω σε κάτι πιο βατό, από εκείνη τη συζήτησή μας, πριν από παραπάνω από ενάμιση χρόνο…

 

Μου είπε λοιπόν: “ Έχεις blog; Micro-site; Εξειδικευμένο site στο net, για ομορφιά; Δεν θα καταφέρεις τίποτα και δεν θα πετύχεις ποτέ, αν δεν έχεις  videos, live reviews και πάνω απ’ όλα  tutorials.

 

 

 

Αμύνθηκα τότε με ό, τι επιχείρημα είχα και δεν είχα… Του είπα, ότι, εκτός από την εικόνα :

 

«Τελικά ρε φίλε, μετράει και το περιεχόμενο… το τι έχεις να πεις, το τι έχεις να μοιραστείς, η ιστορία που θέλεις να γράψεις, ακόμα και αν αυτή έχει ας πούμε, να κάνει με ένα ροζ λιπ γκλος… είναι ο τρόπος που θα την διηγηθείς…»

 

Εκείνος, μου είπε να προσέξω, απλά,  πόσος κόσμος αγοράζει βιβλία, παγκοσμίως (χωρίς καθόλου εικόνες… λίγος…), πόσος διαβάζει περιοδικά (με εικόνες… περισσότερος…), πόσος βλέπει τηλεόραση (σχεδόν μόνο εικόνα, εδώ που τα λέμε… η πλειοψηφία…) Και στο τέλος μου είπε «Πόσο νομίζεις αυτά που σου είπα, διαφέρουν από την δική σου καθημερινότητα και αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ…;;» Τίποτα δεν θα κάνεις, χωρίς εικόνα…

 

Φώναζα (μπροστά, στις μπεζ κουρτίνες μου,- άσχετη λεπτομέρεια…-) όταν του είπα .. .

 

«Όχι, όχι, δεν ξέρεις τι σου γίνεται… δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές, δεν με νοιάζει να με διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες, θέλω αυτές τις λίγες που καταλαβαίνουν… οι εκατό, οι διακόσιες οι χίλιες… και υπάρχουν πολλές κοπέλες, πολλές γυναίκες, πολλές φίλες εκεί έξω, που εκτιμούν το περιεχόμενο, τη γραφή… που θέλουν να ονειρεύονται και να φαντάζονται πίσω από κάθε λέξη, που δεν τα θέλουν όλα έτοιμα, μασημένα, στο πιάτο, που δεν τις ενδιαφέρει αν η Τζούλια ή η κάθε Τζούλια, είναι, κοντή, ψηλή, ξανθιά, καστανή,  έφηβη, νέα, μεγάλη, μεσήλικας, όμορφη, άσχημη… εγώ, ακόμα δεν ΞΕΡΩ, πως ήταν η γυναίκα που έγραψε τα βιβλία που λατρεύω να διαβάζω  χρόνια τώρα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω… και εν τοιαύτη περιπτώσει, που δεν τις νοιάζει μόνο, να τους δείξει, πώς να κάνουν ένα επιτυχημένο μακιγιάζ… απλά τους αρέσει να διαβάζουν αυτά που γράφει…»

 

 

Και το μεγαλύτερο ουρλιαχτό, ήρθε όταν του είπα…

 

 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

 

 

Το να γράψω μια καλή ιστορία (και κάποιες από εσάς, ελπίζω να συμφωνήσετε…) μια χαρά…(από 18 μέχρι 20 έπαιρνα στην Έκθεση από την Πρώτη Γυμνασίου…) Να κάνω reviews….με πολύ δυσκολία και αν κρέμεται από αυτό η ζωή μου (λέμε τώρα…) άντε να το κάνω… Δηλαδή με την κάμερα του laptop, να σας πω και πέντε κουβέντες για ένα νέο προϊόν…

 

Και φτάνουμε στα tutorials. Tα beauty tutorials. Tα make up tutorials.Σας το έχω πει, δεν το έχω κρύψει… Δεν πιάνουν τα χέρια μου στον εαυτό μου. Από την άλλη λατρεύω να βάφω και να φτιάχνω τις φίλες μου και να τις κάνω κούκλες και το κάνω και καλά και πάντα τους αρέσει και τρελαίνονται και πάντα τις κάνω πιο όμορφες απ’ όσο, έτσι κι αλλιώς είναι, αλλά εγώ σε μένα είναι μια εντελώς άλλη, ιστορία.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν μπορώ να κάνω tutorials. Μπορώ και παρά-μπορώ (όπως λέει τον τελευταίο καιρό ο κύριος Ρωμανός…) Αλλά υτό, δεν είναι το φόρτε μου.

 

Anyway, για άλλη μια φορά, τσακώθηκα με τον Μίλτο, γιατί κατά βάθος στεναχωριόμουν πολύ. Πάλι κατάφερε να με φέρει αντιμέτωπη με την αδυναμία μου.

 

 

 

Το παραδέχομαι λοιπόν. Αυτό το ταλέντο, δεν το έχω. Όμως, έχω ένα άλλο ταλέντο. Και γι’ αυτό  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και δεν σηκώνω κουβέντα.

 

Έχω το ταλέντο, να ξεχωρίζω το πραγματικό ταλέντο, από χιλιόμετρα μακριά (στην κυριολεξία) Και αυτό το έκανα πάντα και ακόμα περισσότερο εδώ μέσα και ας μου πήρε χρόνια. Λίγο- λίγο, μέρα τη μέρα, μήνα το μήνα, post after post, σχόλιο μετά από σχόλιο,σας παρακολουθώ. Εσάς. Τι σας αρέσει. Τι προτιμάτε, τα δικά σας ταλέντα,αυτό για το οποίο θέλετε να μιλάτε, αυτό το οποίο κάνετε τόσο καλά εσείς, που καταφέρνετε να βοηθάτε τόσο πολύ όλες εμάς,  και να κάνετε τόσο χαρούμενη και περήφανη εμένα.

 

Η Μαρία και τα χιλιάδες αρώματα που έχει δοκιμάσει, η Στέλλα και οι μοναδικές της συνταγές για τέλειο δέρμα, η Kατερίνa και τα αληθινά της review (the next-door, beauty…), η Evdoxia και το νησί της, η Angelina και το χιούμορ της, η marianna- health conscious, η Christie, η Nansy και οι αληθινές τους ιστορίες, για προϊόντα που δοκίμασαν και θέλουν να μας τα πουν και να μας βοηθήσουν, όλες οι greek beauty bloggers, και τα δικά τους video, η Ελένη, η Κερασία…όλα εν τέλει τα bb girls, που το ένα είναι πιο ξεχωριστό, πιο μοναδικό από το άλλο…

 

 

Συνεχίζω και όποιες αντέξετε, δεν θα χάσετε.

 

 

Πριν από λίγους μήνες, όταν σας ζήτησα (μετά από την ιδέα της Melitina…) να μου στείλετε την φωτογραφία σας, έλαβα και κάποιες φωτογραφίες από την δική μας ioanna thess. Το περίεργο ήταν ότι αφού μου έστειλε η Ιωάννα, την φωτογραφία της, μετά από λίγο και από την ίδια email διεύθυνση, έλαβα και τρεις ακόμα εκπληκτικές φωτογραφίες, κάποιου (φαντάστηκα…) πανέμορφου μοντέλου, με διαφορετικό μακιγιάζ…

 

Εγώ, απλά της έστειλα mail πίσω και την ρώτησα που βρήκε αυτές τις πολύ ωραίες φωτογραφίες..

 

Φανταστείτε την έκπληξη μου, όταν μου είπε, ότι ήταν η ίδια- και απλά της αρέσει το μακιγιάζ και ο τρόπος με τα κατάλληλα προϊόντα, να αλλάζει πρόσωπα, μέσα από αυτό… Δεν της έστειλα άλλο mail, τότε,δεν της απάντησα, δεν της είπα τίποτα. Συνήθως όταν κάτι με εντυπωσιάζει πολύ ησυχάζω, απλά το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Έτσι έγινε και τότε.Xωρίς πολλά-πολλά, είχα σχεδόν κάθε μέρα, την Ιωάννα στο μυαλό μου. Και ας πέρασαν από τότε, πάνω από τέσσερις μήνες…

 

Και αφού πέρασαν αυτοί οι μήνες, ένα πρωί της έστειλα ένα mail.Γιατί μπορεί, να μην το είπα αμέσως, αλλά αμέσως, είδα το απίστευτο ταλέντο της, έστω και πίσω από τρεις φωτογραφίες. Και έπρεπε, όσος καιρός και να πέρναγε, να κάνω κάτι γι’ αυτό.

 

Και κάποιες από εσάς, ξέρετε, ότι έκανα το ίδιο και με το δικό σας ταλέντο. Το βρήκα.

 

Η Ioanna είναι «δικιά» μας,είναι bb girl..Ένα πανέμορφο, ταλαντούχο κορίτσι από τη χώρα μας, μια πανέμορφη Ελληνίδα, στην οποία δεν έχω καν μιλήσει ποτέ.Το πιστεύετε; Όλα μέσω Internet έγιναν.

 

 

Όταν είδα την δουλειά της, (το χόμπι της, όπως συνεχώς μου υπενθυμίζει) είχα πολλές ερωτήσεις. Την ρώτησα, αν έχει site, αν έχει blog, αν έχει δικό της, κατάδικο της, κανάλι στο You Tube. Σκέφτηκα, ότι είναι κρίμα, τέτοια ταλέντα να μην τα βλέπουν πολλές, πάρα πολλές.

 

Ακόμα δεν το πιστεύω  ότι η Ιωάννα, δεν έχει ούτε site, ούτε blog, ούτε κανάλι στο You Tube, ούτε τίποτα…  Και αναρωτιέμαι… Είναι δυνατόν;

 

bb GIRLS!Ακούστε:

 

 

H Ιωάννα παρουσιάζει την παλέτα “La Boheme” της Make Up For Ever (34,90E). Έχει κάνει για μας χρησιμοποιώντας τις σκιές της παλέτας, τρία μακιγιάζ: Ένα απλό καθημερινό, ένα bronze και ένα βραδινό. Σε όλα θα εκπλαγήτε με την αλλαγή της. Σήμερα θα δείτε το πρωινό. Αύριο και μεθαύριο, το  bronze και το βραδινό. (και ναι, η Ιωάννα είναι στην φωτογραφία, που ανοίγει το post και αν θέλετε να την δείτε χωρίς μακιγιάζ κάντε κλικ στο post “The Honorable bb girls”)

Στο video που θα παρακολουθήσετε, όλα τα γραφικά, η μουσική, η σκηνοθεσία, τα πάντα είναι δικά της.

 

 

Απολαύστε τη. (εγώ ήδη κάνω το κόλπο, με την λαμπερή σκιά στον κρόταφο)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gRafSSXZ_lA[/youtube]

 

 

 

 

60 Σχόλια
  1. Υπέροχο!Πολλά μπράβο στην Ιωάννα!Και σε σένα ,φυσικά, Τζούλια, που δε σταματάς να μας εκπλήσσεις!

  2. Καλημέρα!!
    Σούπερ το βιντεάκι και όντως πολύ ανοιξιάτικο το μακιγιάζ που μας προτείνει, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι με το ζόρι ξεκολλούσα από τις ματάρες της Ιωάννας!!
    Φιλάκια!!*

  3. Kαλημέρα και έναν μαγικό Μάη εύχομαι !! Καταιγιστικό το post, και άκρως απολαυστικό !! Πιστεύω και εγώ πολύ στη δύναμη της γραφής και στην απήχηση μιας καλά σμιλεμένης ιστορίας. Η εικόνα απλώς προσδίδει μια αμεσότητα που δημιουργεί οικείο κλίμα και γεννά την περιέργεια στον αναγνώστη για πειραματισμούς και δοκιμή νέων τάσεων και προϊόντων. Μπράβο και στην Ιωάννα, πανέμορφη και εκφραστική !! Ωραία ιδέα, ταλέντα όλου του κόσμου ενωθείτε:-)

  4. Καλημερα Τζουλια καλημερα bb girls τι να προτογραψω????Θα πω μονο πως η Ιωαννα ειναι πανεμορφη τελεια!!!!
    Εγω σαν Βασω θελω να την ξαναδω Τζουλια κανε μια προσπαθεια ειναι κριμα εχει ταλεντο!!!!!Πως μπορουμε να την πεισουμε?θα προσπαθησω να ακουλουθησω τα βηματα της να κανω και εγω το μακιγιαζ στο βιντεο,και θα περιμενω και τα υπολειπα βιντεακια να τα δω!!!! Ιωαννα εχεις ταλεντο μπραβο σου κοριτσακι!!!

  5. ‘Αφωνη! Και σε βεβαιώνω ότι δεν είναι κάτι εύκολο αυτό!
    Κούκλα, άμεση, γνώστης … και σωστή καθώς έκανε αναφορά στο τέλος και στο bb και σε εσένα…
    Μπράβο και πάλι μπράβο!
    Και φυσικά θέλουμε κι΄άλλο!

  6. Πόσο χαίρομαι για τα καλά σας λόγια.. Αλλά περισσότερο που εκτιμήσατε το ταλέντο της Ιωάννας μας!

  7. kai nai to omologw…diavazw toooso kairo to blog kai einai h prwth fora pou sxoliazw!ti wraio videaki p htan auto!!tha to dokimasw amesws (se ligo feugw gia douleia)den exw vevaia thn sugkekrimenh paleta alla exw polu kontina xrwmata apo mia allh paleta ths mac! 🙂
    alitheia…mia aporia…exoume kanena tip gia ths kopeles pou forane gualia??pws mporoune na deixnoun ta matia megalutera?

  8. kalimera!!kalo mina!!!ti teleia pou mpeike o minas!!!!gia alli mia fora diabaza diabaza k prospathousa na mantepso pou tha katalikseis!!!!ontos exeis talento se ayto giati h ioanna (opos k ola ta bbgirl)exei apisteyto talento!!!!einai poly glykia k ta leei ola toso apla pou nomizo oti mexri k ego mporo na ta katafero!!!ioanna eisai pragmatika apisteyth k enohte oti theloume na mathoume polla akoma apo sena!!!synxaritiria stin ioanna alla k stin julia pou tin anakalipse!!!

  9. Καλημέρα..γεμάτη έμπνευση όπως πάντα…ωραίο βίντεο και πολύ χρήσιμο (ετοιμάζω βαφτίσια και λέω να βαφτώ μόνη μου οπότε μαζεύω ιδέες) αλλά επειδή είμαι και λίγο ανάποδη και τείνω συνέχεια να είμαι και ντεμοντέ (!) αυτά τα αντί-Tutorial θα μπορούσα να τα βρω κάπου;;;

  10. @evangelia: Καλημέρα Ευαγγελία μου!! Τι χαρά λοιπόν, που είδαμε και δικό σου σχόλιο!! Αν και έχω τέσσερις βαθμούς μυωπία, φοράω φακούς επαφής από 18 ετών… Κάποια στιγμή όμως που βρέθηκα βράδυ σε νησί χωρίς τους φακούς μου (κάποια βλακεία είχα κάνει και δεν μπορούσα να τους φορέσω..) έβαλα τα γυαλιά μου και απλά έκανα μακιγιάζ στα μάτια μου, όπως συνήθως…Δεν άλλαξa κάτι, εκτός ίσως από λίγο πιο έντονο καφέ μολύβι στο περίγραμμα… Μακάρι να μας πει και κανένα άλλο κόλπο, κάποιο bb girl..

  11. Καλή μας μέρα!
    Ευχαριστώ ΠΟΛΥΥΥ για τα ενθαρρυντικά σχόλιά σας!
    Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια, βελτιώνομαι όμως συνεχώς, σας υπόσχομαι για το μέλλον πολύ καλύτερα βίντεο.

    @evangelia: Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος που φορά γυαλιά θα πρέπει να αποφεύγει το σκούρο μαύρο μολύβι. Λευκό/μπεζ εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο θα ανοίξει το μάτι και θα το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!

  12. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Φανταστικό το βίντεο θα το δω καλύτερα στο σπίτι γιατί στη δουλειά δεν μπορώ να βάλω φωνή αλλά απ΄όσο είδα καταπληκτική σκηνοθεσία από την φοβερή κούκλα Ιωάννα !! Τα δείχνεις όλα τόσο εύκολα!!! Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις κι άλλα πολλά βιντεάκια για όλες εμάς που δυσκολευόμαστε ολίγον τι στην εφαρμογή του σωστού προιόντος. Πάντως εγώ ψηφίζω να δούμε κι άλλη Τζούλια σε βιντεάκια αυτό με το Σαμαρά το ευχαριστήθηκα πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό μήνα να έχουμε!!!

  13. καλημερα και καλη μηνα!ελπιζω να περασατε ολες τελεια τη πρωτομαγια!δηλαδη τωρα βρηκαμε την υπουργο μας για tutorials?ναιιι!!

  14. Σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας 🙂
    Φορούσα και εγώ φακούς αλλά ξαφνικά τα τελευταία χρόνια απέκτησα δυσενεξία άρχισα δειλά δειλά να τους φοράω ξανά,αλλά όχι σε καθημερινή βάση!
    Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή,θα την ακολουθήσω!Η αλήθεια είναι ότι τοοόσα χρόνια είχα κολλήσει με το μαύρο μολύβι..σιγά σιγά προσπαθώ να το αλλάξω!!Και πάλι συγχαρητήρια για το videaki είναι τέλειο!!άμεσο,φιλικό,χαρούμενο και αναλυτικότατο!! 🙂
    μια τελευταία απορία…αυτό το μακιγιάζ με τι χρώμα ρουζ το συνδυάζεις?(είμαι απο αυτές που τα έχω τα μαγουλάκια μου και εχω κολλήσει στσ βρονζε αποχρώσεις ρουζ)!!!

  15. Καταπληκτικό βίντεο!! Κούκλα η Ιωάννα!
    Μου είχε πει κάποιος ειδικός στο μακιγιάζ, ότι είναι ντεμοντέ το χρώμα στο κόκκαλο του φρυδιού.. απλά από ότι φαίνεται -ντεμοντέ ή μη- το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο! Άλλωστε πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κανόνες σε τι πάει στην καθεμιά μας! 1000 likes!

  16. @evangelia: Για ρουζ έβαλα το 04 από The Body Shop, είναι ένα διακριτικό φωτεινό κοραλί. Το είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια όμως… δεν γνωρίζω εάν διατίθεται ακόμη 🙁

  17. ωραία οπότε θα προτιμήσω γενικά κοραλί αποχρώσεις!!ευχαριστώ πολύ!!να εχουμε μια ύπεροχη μέρα και έναν ακόμα πιο υπέροχο μηνα!!!! 🙂

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ bb girls!!!!
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  19. @όλες: Ευχαριστώ πάάάρα πολύ, χαίρομαι που σας αρέσει!

    @Alemar Marlex: Έχεις πολύ δίκιο!!! Η σκιά στο κόκκαλο του φρυδιού πλέον θεωρείται ξεπερασμένη, λένε οι μεγάλοι και τρανοί make up artists… Αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω, αλλάζει το βλέμμα και κάνει instant eye lift. Προσπαθώ να βρω τρόπο για να αποτοξινωθώ αλλά δεν τα καταφέρνω 😛 Που θα πάει όμως, θα ανακαλύψω εναλλακτική τεχνική για να “ανοίγει” το μάτι.

  20. Μόλις άνοιξα σημερα το ΒΒ και ειδα την πρωτη φωτο της Ιωάννας, χωρίς να ξερω, ότι ειναι η “δικια μας” Ιωάννα, σκεφτηκα πω…πω…πω… τι κούκλα ειναι αυτη! Κορίτσι μου είσαι μια καλλονή, αν σε πω μοντελο θα σε αδικήσω γιατι τα μοντελα ειναι πολλές φορες αοσμα, αγευστα και ανοστα. Εσυ όμως εισαι πανέμορφη με όλη τη σημασια της λέξης και εκπεμπεις μια τετοια εσωτερική λαμψη και αριστοκρατικότητα που θα σε αποκαλεσω “της αναγεννήσεως”, όπως στην “προβα νυφικού” αν το θυμάστε… Και ναι εχεις ταλεντο, μιλας υπεροχα, εκφραστικα και άμεσα! κορίτσι μου να σε χαιρονται οι δικοί σου και να εχεις μια καλότυχη ζωη, όμορφη όπως εσυ! και να μας κανεις κι άλλα βιντεάκια, να σε χαρουμε ξανά!

  21. @Ioanna Thess δεν πειράζει αν θεωρείται ξεπερασμένο.. Αφού αναδεικνύει τόσο όμορφα τα χαρακτηριστικά σου, καλά κάνεις και χρησιμοποιείς αυτή την τεχνική! Κι εγώ το κάνω μερικές φορές.. ανασηκώνει το φρύδι! 😉

  22. @Alemar Marlex & Ioanna Thess Νομιζω πως θεωρείται ξεπερασμενο όταν φορας περλε και ειδικά κατι ροζ, ροδακινιες που φορουσαμε πιο παλιά… κι εγω συνεχιζω να “σβηνω” τη σκια με καποια ουδετερη στο κοκκαλο, πλεον ματ, γιατι νοιωθω ότι διαφορετικά “κατι λειπει”…επισηw μια αλλη λυση που χρησιμοποιω εγω, ειναι να σβηνω με το μολυβι φρυδιων της Anastasia τους μαυρους κυκλους, την εσωτερικη γωνια των ματιων αλλα και το κοκκαλο αντι για σκια, οποτε δινει μια σχετικη λαμψη χωρις χρωμα..

  23. το βιντεο ηταν πολυ ωραιο!και η Ιωαννα τι ομορφη που ηταν!τι υπεροχα ματια!πρεπει οντως να αρχισει να κανει βιντεακια!
    οσο για το μακιγιαζ μυωπιας..εγω ειχα 6 βαθμους(εκανα λειζερ και ξεμπερδεψα πλεον) κι οταν επρεπε να φοραω γυαλια γιατι πχ με ερεθιζαν οι φακοι το μονο που εκανα διαφορετικο ηταν να μην βαλω αιλαινερ και να βαλω πολυυυ μασκαρα γτ τα κρυσταλλα μικραινουν το ματι(τουλαχιστον τα δικα μου).

  24. Οπως παντα ΤΖΟΥΛΙΑ θα μας εκπλησεις!!!Εισαι μια πραγματικη με την βουλα κινηγος ταλεντων!!Στο εξωτερικο θα ειχες τρελη ζητησει!!Ευτυχως σε εχουμε εδω
    και βγαζεις τα ταλεντα των bbgirls!!
    @ΙΩΑΝΝΑ Μπραβω!!!!!εισαι υπεροχη!!βεβαια σε ολη την διαρκεια ειχα κολησει
    στις απιστευτες ματαρες σου!!Οτι βαψιμο και να κανεις αφου υπαρχει ο αναλογος καμβας απο πισω το αποτελεσμα θα ειναι τελειο!!!Εγω ειμαι παντελος ασχετη με τις
    σκιες το μονο που βαζω ειναι παντααα μασκαρα και κονσιλερ για τους μαυρους κυκλους!!Οσα μας εδειξε με βοηθησαν πολυ!! Περιμενω και αλλα τετοια ευχαριστα και ενημερωτικα απο σενα!!!
    Υ.Γ πες μου ενα τρικ που να μπορω να καλυψω τους μαυρους κυκλους αποτελεσματικα!!! Φιλακιαχχχχ
    Υ.Γ@Τζουλια μην νομιζεις ομως οτι θα την γλυτωσεις θελουμε να βλεπουμε και το δικο σου γλυκο μουτρακι στο bb! !!! Φιλακια χχχχ

  25. @Stella: τώρα τι να πω… χίλια ευχαριστώ. Είμαι και καρκινάκι… συγκινήθηκα με τα λόγια σου.
    Όσο για το highlight στο κόκκαλο, όταν δεν βάζω κάτι shimmering και εγώ σαν εσένα βάζω μολύβι στα σημεία που είπες. Χρησιμοποιώ το eye BRIGHT της Benefit.

    @Στέλλα Δαμασκηνιδου: Σε ευχαριστώ πολύ! Θα ακολουθήσουν κι άλλα tutorials που θα προβληθούν μέσω beauty blog φυσικά.

    @sofiaT: Μαύροι κύκλοι… μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα. Έχω τεράστιο πρόβλημα με κληρονομικούς μαύρους κύκλους. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από ματζούνια, καλλυντικά, συνήθειες κτλ και συμπέρανα πως με βοηθάνε: πίνω ΠΟΛΥ νερό(κάποιες μέρες όταν το αμελώ-κατευθείαν φαίνεται πιο έντονα το πρόβλημα), τακτικότατη εφαρμογή κατάλληλης κρέμας ματιών και από concealer έχω κατασταλάξει στα παρακάτω: ERASE PASTE Benefit, DREAM MOUSSE Maybelline, HEALTHY mix Bourjois. Είναι πολύ καλυπτικά, εάν δεν έχει κάποιος πολύ μεγάλο πρόβλημα δεν θα τα συνέστηνα, είναι βαριά προϊόντα. Α και επίσης το Coverderm.

  26. Συγχαρητηρια κοριτσια!!! Πολλα μπραβο στην Ιωαννα που ειναι και μια κουκλα! Νομιζω οτι το ΒΒ ειναι μια Οαση στο χαος της καθημερηνοτητας μας! Σας ευχαριστω πολυ-πολυ!

  27. Πολύ ωραίο το βίντεο! Περιμένουμε κι άλλα… Αν γίνεται σε κάποιο μελλοντικό βίντεο ας μας δείξει η Ιωάννα λίγο πιο πολύ πώς βάζει το μολύβι γιατί εδώ ήταν κάπως σύντομο. Δεν έχω βρει τρόπο να βάζω μολύβι στις πάνω βλεφαρίδες… 🙁

  28. Τι ωραιο video Ιωάννα και τι ομορφο bb girl!
    Λατρεψα την μπεζ σκια ! Αν και απο οτι διαβαζω παραπανω λενε οτι ειναι ξεπερασμενο , το κανω αυτο συνεχεια για να δωσω φως αδιαφοροντας για τους κανόνες του μακιγιαζ ! Σε ευχαριστουμε Ιωάννα και Τζουλια

  29. m arese paaaara poli!!!ta leei toso apla!!eilikrina bravo tis!!!

  30. @Ιωαννα σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!!Εχω μαυρους κυκλους απο μικρη
    ηλικια!και νερο δεν πινω σχεδον καθολου!!σαν την καμηλα!!!Σιγουρα η αφυδατωση παιζει τεραστιο ρολο γενικα στην επιδερμιδα!!Απο κρεμες εχω δοκιμασει απειρες
    μεχρι και την Cecnor(εχει βιταμινη Κ) ειχα ακουσει πολυ καλες κριτικες αλλα σε μενα δεν δουλεψε.Τα κονσιλερ που μου αναφερεις οπως της benefit ειναι ευκολο στην εφαρμογη? γιατι λογω ηλικιας(χαχαχα) δεν θελω κατι που μπορει να μου δημιουργησει γραμμες! Να μου πεις τωρα ζητας πολλα! ! Σκεφτομουν της Clinigue
    το airbrush λενε οτι αξιζει εσυ γνωριζεις κατι μιας και εισαι παθουσα!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

  31. ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ, ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ.

  32. @ kalliope: Το περίμενα το σχόλιο σου σήμερα, περισσότερο από άλλες φορές…

  33. teleio to vinteaki to makigiaz analafro k kalokairino!!! kala k h kopela panemorfh den to suzhtw!!! k tzoulia m emena proswpika m aresei para polu ayth h selida mathainw polla k dineis k dwrakia!!!mia xara ta phgaineis ase tous allous na lene filia!!!!!

  34. Για ακόμη μία φορά, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, όλες σας!

    @sofiaT: Αχ αυτοί οι μαύροι κύκλοι, μεγάλο πρόβλημα… Σε συμπονώ απόλυτα. Όποιοδήποτε κονσίλερ κι αν χρησιμοποιώ, πάντα το “σφραγίζω” με πούδρα. Η Dream Matte Powder της Maybelline είναι από τις αγαπημένες μου. Δεν θα σου πω ψέμματα, δεν έχω βρει ακόμη κονσίλερ που να μην λασπώνει/κάνει γραμμές. Αλλά με πούδρα από πάνω είμαι ok!
    Αυτό ισχύει και για το erase paste της Benefit: μόνο του δεν το φοράω ποτέ. Τα προιόντα μια χαρά είναι… εγώ ειμαι περιπτωσάρα-ρακούν. ;P

  35. Λοιπόν, καταρχάς, πολύ λυπάμαι που δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα σχόλια… 🙁

    Δεύτερον, είχα ήδη δει από χθες το βιντεάκι στο youtube και έχω αφήσει ήδη εκεί το μήνυμα μου, μιας και δεν ήξερα αν θα προλάβω να διαβάσω το ποστ ή/και να σχολιάσω.

    Διαβάζοντας το, έχω να πω ότι ανυπομονώ να δω τα υπόλοιπα, γιατι @Ioanna Thess, είσαι Θεα!!!
    Επίσης, Τζούλια, καμιά φορά, όταν μας λένε αυτά που δεν θέλουμε ν’ ακούσουμε, είναι απολύτως ανθρώπινο να αντιδράμε έτσι.. Εκεί που πρέπει να επικεντρωθείς είναι ότι τελικά έχεις εξελιχθεί κι έχεις καταφέρει να καλύπτεις όσα θεωρείς μειονεκτήματα (μεταξύ μας, τα anti-tutorial θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να τα κάνοεις οι περισσότερες από μας, αυτό με τη μάσκαρα ειδικά, εγώ πρώτη-πρώτη!!!)
    Και ναι, μ’αρέσει να διαβάζω τις υπέροχες περιγραφές σου, αλλά όπως και να το κάνεις, ο Μίλτος έχει δίκιο! Οπότε σ’ ευχαριστούμε για τα βίντεο&περιμένουμε κι άλλο δικό σου!
    Φιλάκια

  36. Καλησπέρα και από εμένα και καλό μήνα!
    @Ioanna Thess: Και έλεγα ότι μου φάνηκες γνωστή στη φωτό που είχες στείλει! Είσαι η αδερφή της Δήμητρας, ε? Είχαμε γνωριστεί πριν κάτι χρόνια (μικρός που είναι ο κόσμος τελικα!)! Είσαι μια κούκλα, απίστευτα μάτια! Σου πάνε και αυτά τα χρώματα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν σούπερ! Well done, girl! xxx

  37. JULIA,opws panta htan apolaystiko to keimeno sou,h domh tou se travaei na synexiseis k na anakalypseis kt pou kryvetai sto telos!!otan eida to onoma mou fysika k enoiwsa ”diaforetika”!! IOANNA,ioanna,ti talento eisai esy!!!poly kalh parousiash,oso gia emfanish eipa apo mesa mou,prin diavasw to keimeno:”wraia kopela evale shmera h julia!”exeis poly wraia matia k derma.ki allo,ki allo!!P.S.ki egw den exw vrei to teleio concealer alla nomizw oti to kalytero einai to dermablend ultra corrective foundation ths VICHY,to opoio mpainei k se olo to proswpo.filia pros to paron!sas eyxaristw gia thn wraia parea,den to 3exnw ayto!

  38. @Ιωαννα ωραιο το κολπο με την πουδρα δεν το γνωριζα!!Την αλλη φορα να μας το δειξεις!!!Θα προσφερθω για να το δοκιμασεις πανω μου (πλακα κανω!!!)
    Αχ Ιωαννα αν εσυ εισαι ρακουν! Εγω ειμαι panda!!!!
    Τα φιλια μου χχχχ
    Υ.Γ@ ΤΖΟΥΛΙΑ μου να μια καινουργια ΙΔΕΑ!! Να γινουν tutorial με δυο bbgirls ωστε
    η μια να δειχνει πως μπορει να βαφετε η πως μπορει να φτιαχνει τα μαλλια της κλπ
    στην αλλη!! Θα ειχε πολυ ενδιαφερον και νομιζω δεν υπαρχει κατι τετοιο!!Αυτο το
    βλεπουμε μονο απο γνωστους make up artist σε καποια μοντελα!Γιατι να μην γινει
    απο μια κοπελα με ταλεντο οπως η Ιωαννα και για μοντελο ενα bbgirl!!Πιστευω θα προσφερθουν πολλες!!Φιλακια χχχ

  39. Πραγματικά δεν έχω λόγια!!Ιωάννα είσαι φανταστική!Ό,τι & να πω θα είναι λίγο,είσαι πανέμορφη,με τη φωνή σου εκπέμπεις ηρεμία & μεταδοτικότητα & ναι-νομίζω πως όλες συμφωνούμε- η Τζούλια μας,ανακάλυψε ένα νέο ταλέντο!φυσικά θέλουμε να σε βλέπουμε & εσένα πιο συχνά μαζί με τις υπέροχες ιστορίες σου!Υ.Γ.Στα αντι-tutorials έχω & εγώ μάστερ,χαχα!φιλιά σε όλα τα bb girls!

  40. Καλησπέρα, bb girls!!!! Τι όμορφο video …. τι όμορφο post …. !!!!
    Μπράβο κ στις δύο! Κι εγώ τα εφαρμόζω ακριβώς έτσι, είναι σημαντικό το βάθος. Πολλές φορές το κάνω κ με το ρουζ για να υπάρχει περισσότερη ομοιομορφία. Όσο για το κόκαλο του φρυδιού υπάρχει ένα πολύ ωραίο μολύβι της benefit που είναι ακριβώς γι αυτό σκοπό..στο hollywood πολλές διάσημες το αγαπούν (μία από αυτές η JLo). Καλό μήνα να πω…ο τελευταίος μήνας της άνοιξης…αν κ θυμίζει ήδη καλοκαίρι….πολλά φιλιά!!

  41. Ξέχασα να πω..το μαύρο μολύβι με γυαλιά απαγορέυεται, ειδικά αν πρόκειται για μικρά μάτια..τα μικραίνει ακόμη περισσότερο. Τουλάχιστον το καφέ. Το καλύτερο είναι όπως είπε κ η Ιωάννα άσπρο ή μπεζ μολύβι στο εσωτερικό αλλά κ άφθονη μάσκαρα κυρίως στην εξωτερική γωνία για να δείχθει ανοδικό το βλέμμα κ όχι στις κάτω βλεφαρίδες, γιατί εκτος των άλλων επιδεινώνει κ την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.
    Σχετικά με το κονσίλερ κ τη σταθεροποίηση του, προτίνω καλύτερα πούδρα σε μορφή σκόνης γιατι η άλλη όντας πιο στατική, θα σκληρύνει το βλέμμα κ θα τονίσει τις λεπτές γραμμές. Κ φυσικά, το κόλπο με το ιαματικό νερό.. ένα ψέκασμα τονώνει, ενυδατώνει, σταθεροποιεί.
    Και…Τζούλια μας, θέλουμε κι άλλο βίντεο απο εσένα, όπως με τον Σαμαρά. Φιλιααα

  42. @Andriana: Ευχαριστώ πολύ-πολύ για την υποστήριξη! Αύριο θα ανέβει το Bronze look tutorial, stay tuned! xxx

    @Sheena: Ναι, εγώ είμαι αυτή! Αλλά από το “Sheena” δεν μπορώ να καταλάβω ποια είσαι 🙁
    Από που γνωριζόμαστε;! Πανεπιστήμιο… παρέες .. ξένες γλώσσες…;! Άσε, ο κόσμος είναι όχι απλά μικρός… τοσοδούλης!

    @marianna: ααα! Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό! Πως μου ξέφυγε… Ευχαριστώ!

    @jyliko, @meba: Ευχαριστώ κορίτσια! meba μάλλον εννοείς το eye BRIGHT που έγραψα παραπάνω, ε;! Είναι πολύ καλό!

  43. Η Ioanna βάζει κάτω πολλά μοντέλα,τι καταπληκτικό πρόσωπο και μάτια!!!!Μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ της,αν και με τέτοιο πρόσωπο,και αμακιγιάριστη είναι κούκλα!!!Μπράβο στην Τζούλια που όντως ξεχωριζει τα ταλέντα!!!

  44. As grapsw ki egw sth parea sas! Kallonh i ioanna, ti proswpo ti matares!
    9eloume ki alla tetoia tzoulia agapo ta tutorials, einai san autes tou e3oterikou i kopela! mpravo sas

  45. Μια από τις καλύτερες αναρτήσεις ever του ΒΒ…

    Μου αρέσει πολύ όταν γράφεις έτσι Τζούλια και έχω παρατηρήσει πως ολοένα και πιο συχνά σε βλέπουμε έτσι. Διάβασα την ανάρτηση τρεις φορές μέχρι τώρα (ξέρεις, μια στα πεταχτά, μια για να δω το βιντεάκι, μια για τις συμβουλές του μάγου και πάει λέγοντας)και τις τρεις πρόσεξα και κάτι διαφορετικό. Φυσικά μόνο μετά από τα σχόλια των κοριτσιών ξεστραβώθηκα και πρόσεξα το μοντέλο των φωτό(αχχχχ ου μόνον έρχεται δε λένε;)

    Τζούλια μου, ο μάγος βλέπει πολύ μπροστά και μάλλον πρέπει να τον ακολουθήσουμε…

    @Ioanna Thess, τι να πρωτοσχολιάσω…Αν και τα πιο πολλά έχουν ήδη ειπωθεί να σου δώσω και εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια μου. Παρακολουθώ αρκετά beauty oriented (καλά, την έχω λατρέψει αυτή την έκφραση!) βιντεάκια στο youtube και έχω να δηλώσω πως αυτό είναι από τα ομορφότερα που έχω δει. Γρήγορο, εύκολο, σαφές και πολύ πολύ girly. Χίλια μπράβο!

    Τη σκιά κάτω από το φρύδι τη χρησιμοποιώ και εγώ έτσι, δεν είχα σκεφτεί ποτέ μου όμως να τη βάλω στα μήλα. Πολύ μου άρεσε αυτό. Ομολογώ πως μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ οι περλέ οι σκιές, ξυπνά η Ινδιάνα μέσα μου και με κόπο προσπαθώ να πνίξω την έμφυτη τάση μου για ό,τι γυαλίζει. Χμμμ κάτι κουτσοκαταφέρνω στο πρωινό μακιγιάζ αλλά στο βραδινό μάλλον μοιάζω με μακρινή ξαδέρφη πυγολαμπίδας.

    Μπορώ να έχω και ένα tutorial για βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ;
    (Μπορώ και παραμπορώ είναι η επικρατέστερη απάντηση;)
    Τα φιλιά μου σε όλες.

  46. Λοιπόν η Στέλλα με “ξύπνησε” και έτρξα πίσω στις φωτογραφίες γιατί δεν είχα καταλάβει ότι ήταν η Ιωάννα!!! Νομίζεις ότι είναι διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε φωτογραφία, κι όμως είναι το ίδιο παρ’ όλο που το μακιγιάζ φαίνεται παραπλήσιο σε χρωματικούς συνδιασμούς. Ιωάννα μου χίλια μπράβο!!!Ότι και να σου πω θα είναι λίγο. Είσαι υπέροχη και μακάρι να συνεχίσεις να μας δίνεις τις συμβουλές σου.
    Τζούλια μου εγώ προτιμώ να διαβάζω και απόδειξη τούτου ότι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.Παρ’ όλ’ αθυά όμως είναι κάποια πράγματα που όσο και να τα διαβάσεις αν δεν το δεις, δεν το καταλαβαίνεις όπως πρέπει.Φαντάσου τώρα την Ιωάννα μας τις συμβουλές της να μας τις έγραφε.Θα “έχανε” όλο αυτό σαν κείμενο.

  47. Καλησπέρα !!! Τώρα είδα με την ησυχία μου το βιντεάκι είναι τέλειο!! Τι τσαχπινιά τι γλυκιά φωνή!! Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα δύο !! Ο τρόπος που χρησιμοποιείς το πινελάκι Ιωάννα και το μολύβι πάνω κάτω με μια κίνηση αστραπιαία!! πω πω συγκλονίστηκα εγώ αν πάω να το κάνω αυτό θα βγάλω το μάτι μου! φαίνεται ότι το αγαπάς και το έχεις “σπουδάσει” το αντικείμενο!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

  48. Πολυ ωραίο και ευκολοφόρετο μακιγιαζ, καλοφωτισμενο, ωραία ροή, μπράβο!

  49. Πολύ καλή δουλειά και η Ιωάννα πανέμορφη.
    Καλή επιτυχία.
    Φιλάκια

  50. Καταφέρατε να με σηκωσετε απο το κρεβάτι του πόνου, δεν έχω βέβαια λόγια για την Ιωάννα που πραγματικά μου άρεσε πολυ και εγώ βέβαια για να καταλάβετε το αρχικό στάδιο που ακόμα βρίσκομαι εντυπωσιαστηκα απο το … πινελο για τις σκιές, το βλέπω που το χρησιμοποιούν οι μακιγιεζ στις πρωινές εκπομπές και τελικά πρέπει να το πάρω! Κορίτσια να ξέρετε ότι σας διαβάζω αλλα δεν έχω πάντα δύναμη να απαντήσω και εγω, όλα καλα ειναι… Μπράβο στην Ιωάννα, σύντομα και εγώ κοντά σας!!

  51. @Evdoxia: Που είσαι βρε κούκλα; Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες… Γρήγορα λοιπόν καλά και γρήγορα κοντά μας!

  52. Καλημέρα και από μένα!Καλό μήνα να έχουμε!Έχω μείνει άφωνη!Το μακιγιάζ υπέροχο,το βίντεο απολαυστικότατο και η Ιωάννα μια ΚΟΥΚΛΑ!!

  53. παντα βρισκεις κατι καινουργιο… εχω χασει πολλα ποστ σου πρεπει να στρωθω στο διαβασμα….. καλη μας συνεχεια σε ολες και η Ιωαννα κανει πολυ ωραια βιντεακια και δινει πολυ καλες οδηγιες!!!

  54. @AnGeLmArY, @alkistis: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσε!

  55. OMG! Bravo ioanna, bravo bb den mporo na min sxoliaso. 8a exoume tutorials diladi tora apo tin ioanna? addiction to bb, mas kaneis zhmia tzulia, 8a me apolisoun olo bb diavazo sti doulia

  56. Μόλις βρήκα χρόνο να δω το βίντεο.. Η κοπέλα είναι όντως φοβερό ταλέντο και το βίντεο επαγγελματικό!! Συγχαρητήρια! Τρέχω να δω και τα επόμενα!!!!

  57. πολλα μπραβο!πολυ καλη δουλεια!καλη συνεχεια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.