Brazil: Sol de Janeiro, Αντηλιακά και στυλ…

 

Να το ξανατραγουδήσω το αντηλιακό μου τραγουδάκι μου, που σας είχα γράψει πριν από λίγο καιρό, ή θα γίνω γραφική; Άι στο καλό, θα το ξαναπώ… μεταξύ μας είμαστε άλλωστε… το πολύ-  πολύ να το βαρεθείτε… Πάμε λοιπόν!

 

 

 

«Θα γίνω Βραζιλιάνα,

με το σομπρέρο μου,

Θα’σαι, το Sol de Janeiro μου,

κι’ όταν, θα βγει ο ήλιος μου για σένααααα,

 

Θα’ ρχίσει το κορμάκι,

Μπρονζέ να γίνεταιαιαιαι,

Δεν θα, μου ξεροψήνεταιαιαιαι

Κι’ όλα, στην πλαζ να γίνονται,  θα λες!”

 

 

Και ναι, αν και ήδη κάτι σας έχω «ψιθυρίσει» εκεί στην παρέα μας του fb, αλλά και πριν από ενάμιση μήνα περίπου όπου σας έγραψα για τα νέα προϊόντα Sephora,  ήρθε τώρα και επίσημα η στιγμή να σας πω στο bb, δυο πράγματα για την σειρά αντηλιακών Sol de Janeiro που προσγειώθηκαν στη χώρα μας, κατευθείαν από τη Μπραζίου.

 

 

 

 

Η εταιρία Sol de Janeiro δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων παθιασμένων με τη χώρα τους και τη φύση. Η ιδέα μιας σειράς αντηλιακής προστασίας υψηλής κλίμακας, η οποία θα αιχμαλώτιζε την αληθινή μαγεία της Βραζιλίας και θα αντανακλούσε την προσωπικότητά της σε όλο τον κόσμο ήταν γι’ αυτούς μια πρόκληση. Δημιούργησαν μία φίρμα γνωστή για την απόλυτη αρμονία μεταξύ καινοτομίας, υψηλής απόδοσης και αισθητικότητας των προϊόντων της που αποτελούνται αποκλειστικά από βραζιλιάνικα συστατικά φυτικής προέλευσης.

 

 

 

Το φάσμα προστασίας είναι ευρύτατο και καλύπτει τις ακτινοβολίες UVA/UVB με δείκτες προστασίας SPF από 8 έως 50.Η σειρά αποτελείται από δέκα προϊόντα εκ των οποίων τα επτά προορίζονται για πρόσωπο και/ή σώμα και προστατεύουν τα τατουάζ καθώς και ένα προϊόν προστασίας μαλλιών. Οι φόρμουλες με άρωμα φρούτων έχουν ως βάση την καραμπόλα, την καρύδα, το μάγκο ή την βραζιλιάνικη καρύδα.

 

 

 

Στηριζόμενη στη φιλοσοφία της παροχής όμορφων, ποιοτικών και ωφέλιμων προϊόντων, η εταιρία Sol de Janeiro είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί συστατικά υψηλής ποιότητας. Οι φόρμουλες δημιουργούνται χωρίς paraben ή χρωστικές ενώ δεν περιέχουν θειϊκά ή άλλα φθαλικά άλατα.

 

 

Στη σειρά θα βρείτε λάδια με χαμηλό δείκτη προστασίας SPF 6 για τροπικό μαύρισμα (αφού πρώτα έχετε πάρει λίγο χρώμα με υψηλότερη προστασία, να θυμάστε πάντα ότι ο ήλιος γερνάει..) γαλακτώματα με υψηλούς δείκτες προστασίας, After sun lotions για περιποίηση μετά τον ήλιο, αντηλιακή λοσιόν με δείκτη προστασίας για τα μαλλιά αλλά και ένα πολύ εξειδικευμένο  προϊόν με δείκτη προστασίας 50 το οποίο θα λατρέψετε όσες έχετε τατουάζ, διότι όχι μόνο τα προστατεύει από το να ξεθωριάσουν αλλά τα κάνει τα δείχνουν ακόμα πιο λαμπερά και έντονα (Αχ, αυτοί οι Βραζιλιάνοι… όλα τα σκέφτονται…)

 

 

 

Kάντε λίγη υπομονή, μέχρι τον Ιούνιο, που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στα Sephora και επίσης να σας πω ότι οι τιμές τους θα κυμαίνονται από περίπου 14 έως 25 ευρώ (Και ξέρω ότι θα μου πείτε ότι είναι λίγο “τσιμπημένα” αλλά τι να κάνουμε βρε αγαπημένες; Η “φτώχια” θέλει καλοπέραση και αντηλιακό Sol de Janeiro!!! χεχεχε..)

 

 

Λοιπόν, οι δικές μου εμπειρίες από Βραζιλία (εκτός από Πελέ, ποδόσφαιρο και ελληνικές Απόκριες και τα τραγούδια τους…) είναι:

 

Στα 20 δούλευα στο wine bar-restaurant του Χάρυ  στο Λονδίνο και μαζί μου υπάλληλοι ήταν και οι φοβεροί αυτόχθονες Βραζιλιάνοι, Elizabeth και Ζούνο (Junior δηλαδή αλλά με παχύ ζ ). H Elizabeth μετά από κάποια χρόνια έμαθα ότι παντρεύτηκε έναν εκατομμυριούχο και ζει, το high life, στο Sao Paolo… (good for her, ήταν και sexy girl- όχι καλλονή…)

 

O Ζούνο είναι σήμερα ένας από τους πολύ λίγους (νομίζω όχι πάνω από 20- MW του κόσμου…) MW, σημαίνει Master of Wine και η κριτική τους φτάνει για να θεωρηθεί ένα κρασί αριστούργημα και να πωλείται χιλιάδες ευρώ ένα μπουκάλι,  ή να πέσει στα σκουπίδια, ενώ ο ίδιος, σπούδασε περισσότερα χρόνια ακόμα και  από γιατρό και από ότι ξέρω, ακόμα σπουδάζει…

 

 

 

Τι μου έμαθαν:


1. Γελάς, ακόμα και για τον πιο χαζό λόγο… (και όταν οι Άγγλοι και όλοι οι Βορειοευρωπαίοι σε κοιτάνε περίεργα για αυτό, γελάς ακόμα πιο δυνατά…)

 

2. Είσαι γεννημένος ερωτικός και βρίσκεις τον έρωτα, παντού… γιατί έτσι θέλεις, γιατί έτσι αποφάσισες, χωρίς καν να ρωτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

 

3. «Parabéns meu amor»… «Να τα εκατοστίσεις αγάπη μου» στα βραζιλιάνικα.

 

 

4. Χορεύεις και σιγοτραγουδάς… συνεχώς, παντού, πάντα… ακόμα και χωρίς να ακούς μουσική, γιατί αυτή βρίσκεται μόνο μέσα στο κεφάλι σου…

 

5. Αγριεύεις, τσαντίζεσαι, ζηλεύεις, μουτρώνεις, … χειρότερα από τους Έλληνες… ακόμα και χωρίς λόγο.

 

6. Καμία σχέση (θα το γράψω όπως το λέμε) με Μπραζίλ. Οι Βραζιλιάνοι  λένε τη χώρα τους Μπραζίου. (Καθόλου λ μόνο ου στο τέλος, όπως το έγραψα παραπάνω..)

 

7. Δεν «πεθαίνουν» όλοι για ποδόσφαιρο , αλλά «πεθαίνουν» όλοι για Samba…

 

 

8. Ο Ζούνο και η Elizabeth με πήγαν ένα βράδυ στο καλύτερο βραζιλιάνικο bar-club στο Λονδίνο, σε ένα υπόγειο στην Oxford Street, κοντά στο Circus, που μου έχει μείνει αλησμόνητο… μόνο τα vibes έφταναν, ακόμα και αν δεν χόρευες (καλά δεν σταμάτησα να χορεύω για έξι ώρες, αλλά λέμε…)

 

9. (αυτό ντρέπομαι, αλλά θα το πω… ) Ο Ζούνο μου είχε δώσει τα καλύτερα Cd’s με γνήσια βραζιλιάνικη μουσική και όχι τουριστική…  εμείς το ξέρουμε καλά άλλωστε αυτό… υπάρχουν συγκλονιστικά ελληνικά τραγούδια και στο εξωτερικό ακόμα ακούνε συρτάκι…) Ντροπή μου… κάπου τα έβαλα και δεν μπορώ να τα βρω…(από τη μανία μου, να μην υπάρχει τίποτα μες στη μέση, όλα κάπου θα βρω να τα καταχωνιάσω και μετά ξεχνάω που…)

 

 

 

 

Για να εξιλεωθώ όμως…

 

 

…έστω λίγη βραζιλιάνικη γνωστή μουσική… (και να σας πω, ζούμπα, ξε-ζούμπα, εγώ αυτό χορεύω κάθε πρωί….)

 

 

 

 

Και κάτι λίγο πιο ρομαντικό… για το κορίτσι της Ipanema… με τη φωνή του crooner… Frank…(μα τι απόλυτο αρσενικό τι style, τι άντρας… αυτός ο μύθος… μόνο κοιτάξτε πως κρατάει το τσιγάρο του και μετά ο George θα σας φανεί ultra-nerd…) Eίναι υπέροχη εκτέλεση, αξίζει να την ακούσετε…

 

Και συγνώμη, πριν το ακούσετε θα σας γράψω και τα λόγια…

 

«Tall and tan and young and lovely
The girl from Ipanema goes walking
And when she passes, each one she passes
Goes “A-a-a-h”

When she walks she’s like a samba
When she walks, she’s like a samba

That swings so cool and sways so gentle
That when she passes, each one she passes
Goes “A-a-a-h”

Oh, but I watch her so sadly
How can I tell her I love her
Yes, I would give my heart gladly,

 

But each day when she walks to the sea
She looks straight ahead, not at me

Tall and tan and young and lovely
The girl from Ipanema goes walking
And when, she passes, I smile,

but she
Doesn’t see.

She just doesn’t see
No, she just doesn’t

 

 

 

 

59 Σχόλια
  1. Και σας παρακαλώ… κάντε μου μια χάρη.. δεν σας ζητάω συχνά χάρες.. Σήμερα όπου βρίσκεστε, ότι κάνετε, βάλτε Samba στο διαπασών (ειδικά αν είσαστε σε γραφείο, Κερασία…), τραγουδήστε, χορέψτε, (η μουσική και ο χορός υπάρχει μέσα στην ψυχή μας… δεν είναι ανάγκη να βλέπει κανένας…) και αφήστε τους άλλους, να σας κοιτάνε περίεργα!

  2. Καλημέρα,
    δεν ξέρω για τη σάμπα αλλά ο Σινάτρα είναι από τα καλύτερα τα γιατρικά! I’ve got you under my skin Frank…και από πάνω ένα παχύ στρώμα αντιηλιακό Sol de Janeiro, για να μην ξεχνιώμαστε και καταλήξουμε ωσάν ξεραμένες σταφίδες και ουχί ως αισθησιακές καλοκαιρινές υπάρξεις.

  3. ουάοουυυυυ !!!!! Τζούλια σε μεγάλα κεφια, εκρηκτική mood και αστειρευτο πάθος!!! Σας γραφω απο το Ελ. βενιζέλος, περιμένω την πτήση για Ριο!!

  4. @Ελένη: Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα αγαπημένη!! Είναι γιατρικό από μόνος του ο Frank!! Άντε να με περιμένεις Χαλκιδική για τρελά μπάνια και Sol je Janeiro!!!

  5. Κι αν μας σαμποτάρει ο καλός μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι?Ωωωωω…!Άντρες!Τα αντηλιακά είπες τα βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora,δλδ όσες μένουμε εκτός Αθήνας αλλά δεν έχουμε Sephora που παίζει να τα βρούμε?
    Υ.Γ. Ανοίξτε τα ράδιο και κλείστε τις τηλεοράσεις!Και θα χορέψετε και θα γελάσετε και θα διασκεδάζετε όλη τη μέρα!Δεν είναι τυχαίο που το λέμε χαζοκούτι!

  6. @Stella: χαχαχχαχαχαχαχχα!!! Διάβασα γρήγορα το σχόλιο και προς στιγμήν το πίστεψα ότι είσαι ΕλΒελ. Βρε λες;;;;

  7. @Κωνσταντίνα: Αχχχ, αγαπημένη… το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σου, είναι πολλών bb girls που δεν μένουν κάπου κοντά σε πόλη με κατάστημα.. Τι να πω; Το έχω συζητήσει πολλές φορές αυτό…Ασε με να το κοιτάξω άλλη μια..

  8. Kαλημέρα!!!
    Τί ήταν αυτό τώρα??
    Με τί μυαλό θα πάω τώρα για μάθημα μέχρι τ’απόγευμα (όσο κρατάει μια πτήση για Ρίο ντε Τζανέιρο) ???!
    Και το τραγουδάκι να παίζει δυνατά κι εγώ που δεν είμαι φαν του χορού, να λικνίζομαι στο ρυθμό του….Brrrraazzziiillllll!!!!
    Ας πάμε και στ’αντηλιακά όμως, τώρα….
    Δεν τα είχα ξανακούσει, αλλά με μια πρώτη ματιά, οι συσκευασίες πολύ λαχταριστές!! Η τιμούλα βέβαια, είπαμε….

  9. Όχι τίποτ’ άλλο αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα έχουν πολύ περιορισμένα πράγματα…Μάλλον “θ’αγγαρέψω” κάποια φιλενάδα απο Αθήνα!

  10. @Κωνσταντίνα: Ναι δεν υπάρχουν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα… Μόλις με ενημέρωσαν ότι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα παραγγείλεις από κάποιο κατάστημα και να σου τα στείλουν με αντικαταβολή.

  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!!
    ΜΑΤΣ ΜΑΤΣ!!!!

  12. Λοιπόν, κοίτα τώρα συμπτωση. Μόλις κοίμησα τον μικρό με χορούς και samba, bossa nova και άλλες λατινοαμερικάνικες μελωδίες, τον αφήνω στο relax να λικνίζεται(ναι, η μόνη ιδιοτροπία είναι ότι πρωινά δεν θέλει να κοιμάται κ αν κοιμηθεί κ τον βάλω στο κρεβατάκι του, πετάγεται με τη μία)και ανοίγω beautyblog(φυσικά)! Ε και διαβάζω το πιο ζεστό, καλοκαιρινό, ταξιδιάρικο και χορευτικό αρθράκι σου! χαχα!!!

    Επίσης, Τζούλια και Ελένη, κάθε φορά που μιλάτε για Χαλκιδική, μια νοσταλγία με πιάνει!Αχ πόσο θα μου λείψει φέτος!! Βρε λες να αφήσω τον μικρό σε παππούδες κ να έρθω κατα 4ήμερο;;;;

    Σας αφήνω τώρα! Πάω να χορέψω samba!!!
    Μακιάααα!
    Ή καλύτερα… BEIJO!!!

  13. Σας έχω και καλύτερο : “Brazilian Love Song”, Nat King Cole…
    Τρελαίνομαι και μεταφέρομαι αυτόματα κάθε φορά που το ακούω…
    Σας αγαπώ που πρωινιάτικα κάναμε ένα μίνι ταξίδι στην Μπραζίου!
    Άντε και στο κανονικό… και σύντομα!!!

  14. A! Και για Χαλκιδική ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια τέτοια σειρά αντηλιακών! Ό,τι και να λένε, για εμένα έχει απο τις πιο όμορφες παραλίες και τον πιο γλυκό(και καυτό)ήλιο!!!

    (Αχ αυτό το Παλιούρι μας έχει πάρει τα μυαλά!)

  15. Καλημερούδια!!!! Τι κέφι, τι μπρίο! Μας έφτιαξες τη μέρα για ακόμη μία φορά! Σίιιγουρα ο Frank είναι ένα γιατρικό..τη λατρεύω αυτή τη μουσική, σε χαλαρώνει, σε ταξιδεύει αλλάαα και το BB είναι το γιατρικό μας, έτσι? Γιατί καλύπτει κ άλλα κομμάτια που κανένα τραγούδι δεν μπορεί να μας προσφέρει..χιχι. Τέλεια αυτά τα καινούρια θαυματάκια..ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Κ κάτι ψιλοάσχετο-σχετικό, για το αντηλιακό για τα μαλλιά…έχετε κάποιο που σας αρέσει πολύ γιατι δεν ξέρω ποιο να πάρω φέτος. Παλιά χρησιμοποιούσα του ΚΟΡΡΕΣ με το αμπέλι, ωραίο αλλά θέλω μία αλλαγή. Έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για το kerastase που την εμπιστευομαι πολύ, αλλά είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμούλες….

  16. Καλημέρα!
    Απαπαπα έχω διάβασμα Τζούλια, με σκοτώνεις! Τί “σειρήνες” είναι αυτές; Άντε να συγκεντρωθώ τώρα μετά από αυτό το ταξίδι-ανάρτηση.
    Αχ θα φάω τα μαλλιά μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αυτοσυγκρατούμαι να μην τα παρατήσω όλα και να πάω παραλία! Και είναι και κοντά, εδώ δίπλα, σε 20 λεπτά μπορώ να βρεθώ under water.
    Grrrr

  17. Μυρίζεις καλοκαιράκι φιλενάδα μου!!! Πόσο μου έλειψες και εσύ και το bb!!! και οι bεbεδες μου!!!

    Κουράστηκα πολυ το τελευταίο διμηνο!!! με πολλά!!! Πήγες στο νησί? λέω να κατέβω αυτό το ΣΚ μόνη με την κόρη μου (ο σύζηγος έχει υποχρεώσεις στον Μυλων)! Δεν κανονίζεις και εσύ??

  18. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ..ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ COPACABANA KAI ΠΗΓΑ ΠΑΝΤΟΥ!!ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ…ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΟΥΒΕΝΙΡ!!
    ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ CD ΜΕ BOSSA NOVA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΜΑΣ SOL DE JANEIRO ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ,ΧΑΛΑΛΙ!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

  19. Θα σου picture την κατάστασή μου:

    Ξεσηκώθηκα τελικά και αφού δεν το κατέχω το samba, το έριξα στο ατσούμπαλο zumba!
    http://www.youtube.com/watch?v=OHiHz2pwWho
    Λείπει ευτυχώς ο φίλος μου, χορεύω σαν το χαζό μόνο μου και οι δύο γάτες μου με κοιτάζουν με γουρλωμένα μάτια!
    Κατάλαβες τι μας κάνεις…; Αχ πάλι ρεζίλι θα γίνω στους γείτονες!

  20. @Angelina: “Fly my Brazilian love bird” και αν δείτε post αύριο γράψτε μου….θα πετάξει το πουλάκι!!!

    Φεύγω και εγώ για βόλτα!!!!! Α στο καλό, αντί να σας ξεσηκώσω εγώ, με ξεσηκώσατε εσείς!!!!

  21. @Μelitina: Πόσο μου έλειψες και το Πάσχα και την Πρωτομαγιά… Καλά γτο καλοκαιράκι είναι μπροστά μας!!!

  22. @Ιoanna: Τι λες τωρα;;;; Το Gasolina??? Το έχω χορέψει άπειρες φορές!!! Ιδρώτας να δεις!! Θα το χορέψω και τώρα και θα βάλω και την βερμουδοσφίχτρα, μπας και χάσω κανένα γραμμάριο!!!

  23. @meba Δοκιμασε το λαδι για τα μαλλια της le petit marseillais, με αλδι αργκαν και καριτε. Το χρησιμοποιησα περσι το καλακαιρι και τα μαλλια μου, οχι απλα διατηρηθηκαν, επεστρεψα απο διακοπες με υπεροχα, λαμπερα, απαλα, ενδυναμωμενα μαλλια. Κοστιζει κατω απο 5€ σε συσκευασια spray. Αλλη λυση, να δοκιμασεις φυτικο λαδι αβοκαντο που εχει φυσικο αντιηλιακο φιλτρο spf4-5.

  24. @Stella μου: Σε ευχαριστώ πολυ γαι την άμεση απάντηση…έχεις δικιο το λάδι της le petit marsellais είναι πολύ πολύ ωραίο, με υπέροχο άρωμα κ καταπληκτική τιμή καθώς κ ένα πολυχρηστικό προϊόν. Έχω ακούσει πως καλό είναι να χρησιμοποιούμε στην παραλία τη μάσκα μαλλιών μας γιατι σε συνδυασμό με τον ήλιο είναι σα να κάνουμε μία θεραπεία στο σπίτι μας ώρες ατελείωτες με μάσκα κ ζεστή πετσέτα με αποτελεσμα να εισχωρουν βαθυτερα κ γρηγορότερα τα συστατικά στην τρίχα, οπότε κ έντονη θρέψη. Αλλά κ το λάδι αβοκάντο που μου προτίνεις μου αρέσει γιατι είναι φυσικό κ έχει κ δείκτη! Στα φυσικά εισαι άσος! Ευχαριστώωωω

  25. julia me ksesikoses k mou allakses tin diathesi gia allh mia fora!!!h zoh mas prepei na exei panta poly tragoudi k xoro!!!

  26. τα αντιηλιακα στο sephora πατρων εχουν ηδη ερθει..

  27. Καλημέρα κι από μένα!!!! Πωπω σήμερα βρήκα να έχω τρελή δουλειά που έχεις σούπερ ποστ!!! Μου ήρθε ενημέρωση στο FB ότι τα sephora έχουν προσφορά στα αντιηλιακά το 2ο που παίρνεις είναι στη μισή τιμή!!! Χαχα έχω φοβερή συλλογή latin μουσικής που μου έδωσε η δασκάλα μου στα ισπανικά!! Θα πάω σπίτι το απόγευμα και θα τα βάλω στη διαπασών!!! Shake it baby!!! Φιλάκια!!!!

  28. VIVA BRAZIL!!!!!!!!!!
    Αχ τι να πω ταξιδεψα μεσημεριατικα!!Θελω mojito ξαπλωστρα και τερμα την μουσικη!!!Μετα απο ενα τραγικο τετραημερο περιμενοντας τις απαντησεις απο
    την μαστογραφια!συνεπεσε μαζι και ενας ερεθισμος στο στηθος!!Νεκρο του νεκρου
    ημουνα!!στα πατωματα νομιζα οτι τα ειχα ολα τα ασχημα!!Ευτυχως ολα πηγαν καλα
    και να μην ξαναγυρισουν!!
    Σημερα επειδη ειμαι πολυυυ καλα πρεπει να τρομαξεις λιγο για να εκτιμησεις αυτα
    που εχεις!!Θελω να σας πω οτι μου λειψατε!! Και οτι σας Αγαπαωωωω ολες!!!!!
    Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!

  29. Πάντως βρε τζούλια έχεις αυτή τη δύναμη και ειλικρίνεια στα άρθρα που είναι άλλο πράγμα!πριν 5 λεπτά ούτε καν που με ενδιέφερε η βραζιλία και τώρα μην σου πω ότι νιώθω άσχημα που δεν θα παω εκεί.χαχαχα!τουλάχιστον θα πάρω το αντηλιακο για να είμαι όσο ποιο κοντά γίνεται.ο μόνος όρος είναι το 50άρι να μυρίζει καρύδα μιας και το αγαπημένο μου αντηλιακο από hawaiian tropic δεν μπορώ πουθενά να βρω το 50άρι σαν αυτό που είχε πέρσι και όχι το φετεινό που βγαλανε που είναι με έξτρα ενυδατωση(νομίζω ότι δεν μυρίζει πολύ καρύδα…).

  30. @katrap Κατερινα σχετικα με αυτα που λεγαμε χθες και για τη γιογκα που με ρωτησες. Κατ’ αρχην δεν ξερω σε ποια περιοχη σ΄ενδιαφερει να ειναι η σχολη, οποτε που να σου πρωτοπω?. Ας πουμε ενα απ΄το οποιο ξεκινησα, ειναι το Σωμα Yoga στη Μαρασλη 1, μετρό Ευαγγελισμος το οποιο ηταν τότε καλο. Εχω ομως να παω πολλα χρονια τωρα και δεν ξερω τι παιζει. Ενα αλλο για το οποιο εχω ακουσει καλα λόγια ειναι το yogahouse.gr, αλλα ειναι στο σταθμο Πετραλωνων. Θα σου πω και άλλα, ρωτησα τη δασκαλα μου για καποιο εγγυημενο. Επισης θα σου πω, ότι το α κια το ω ειναι η δασκαλα/δασκαλος οπου κι αν βρισκονται. Ενα ακομα κριτηριο για να δεις το επιπεδο των ανθρωπων, οτι δηλ. το κανουν απο αγαπη κι οχι κερδοσκοπια ειναι αν εχουν donation στα μαθηματα. Οι απο πεποιηθηση δασκαλοι της γιογκα, καθιερωνουν ενα donation, προκειμενου να ειναι προσιτη σε όλους. θα επανελθω γιατι ειναι κι αλλο ενα αλλα προσπαθω να το θυμηθω…. Αν στο μεταξυ, μου πεις περιοχη θα με διευκολυνεις. Φιλια!

  31. Ααχ τι ωραία μας ταξίδεψες…samba, και μουσική, και ήλιος, και πάθος..! Ονειρευτείτε, ξύπνιες, λοιπόν!!! 🙂

  32. Ειμαι στην παραλια, στη Σιφνο μου, εδω και καποιες μερες και… δεν σας περιγραφω αλλο!!! Μακαρι να ειχα και ενα αντηλιακο απο αυτα τα υπεροχα που μας παρουσιαζει η Τζουλια για να ειμαι πληρως ευχαριστημενη…
    Α! @Julia. Ριξε μια ματια στα mail σου, please!

  33. @martha: Ναι Μάρθα μου, σε ευχαριστούμε και εγώ τώρα έμαθα κορίτσια, ότι σε κάποια Sephora, τα Sol έχουν ήδη έρθει!!

  34. @όλες: Ευχαριστώ την MariaA που με πρόλαβε!! Κορίτσια στα Sephora, με την αγορά ενός αντηλιακού, πέρνετε άλλο ένα δώρο!! Σούπερ!!

  35. @Flora: Σίφνο?????? Σίφνο???? Όχι δεν κοιτάω στο mail…α πα πα!!! Να δω καμιά Σίφνο και εγώ να είμαι Μαρούσι??? Θα λιποθυμήσω!!!

  36. @Flora: Επίτηδες το κάνεις?!?!?! Ιδίως σήμερα που κοντεύω να λιποθυμήσω από τη δουλειά?? ΟΧΙ !!!! Ντροπή!!!!! (Θα σκάσω από τη ζήλεια!!!)

  37. thelw n.paw thalassa twra!!!thelw amoudies stin xalkidiki!!!na liazomai k.n vazw sinexeia andiliako apla k mono epeidi m aresei i mirwdia tou!tetoia andiliaka thelw…me yperoxa arwmata!!viva brazil!!!

  38. tragoudia,xoroi,brazilia,anthliaka,ti yperoxa ola!!!JULIA,mas eftia3es to kefi pali!!!exw anthliako kleisto apo perysi ths freshline k 8a to valw fetos!!!

  39. Looooooove Brazil!!!!
    Piga mia fora kai thelw na 3anapaw ennoeite, ola thelei money kai agapaw tin Ore3i tous kai Loooove Samba!!!
    Great post Juliaaa!
    Filia

  40. @lia: Αν ο μπαμπάς σου είναι Βραζιλία να του πεις να σου φέρει αρώματα O’boticario. Είναι φθηνά και έχω ακούσει τα καλύτερα γι’ αυτά!!! Γενικά αυτή η μάρκα έχει τα πάντα από μακιγιάς, περιποίηση σώματος κλπ και αξίζει να δοκιμάσεις!!! Φιλάκια!!

  41. Υes, yes!!

    Παραγγελίες στη Λια, από τον μπαμπά στη Βραζιλία!!

    Γουστάρω τρελά!!!

    xxx

  42. Xμ,δε θα βάλω samba γιατί έχω να ετοιμάσω τη γιορτή του σχολείου και πρέπει να φτιάξω χορευτικά.΄Ασε,εγώ καμμία σχέση δεν έχω μ’αυτά,αλλά όλες-δασκάλες,γυμνάστριες…-κάνουν τα κορόιδα κι εγώ,επειδή είμαι μ@λ@κ@ς και θέλω το σχολείο μας να ξεχωρίζει,φορτώνομαι τα πάντα.Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχουν αυτά με το θέμα σου,αλλά σε αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο κι ας ακούγεται περίεργο και μ’αρέσει να σου λέω τον πόνο μου!

  43. @ketty: Να λοιπόν… σου βρήκα θέμα: Βάλε τα μικρά να χορέψουν Samba!! Χαμός θα γίνει!!! Άδικο έχω;

  44. @Stella: Σου απάντησα και κάτω απ’το χθεσινό ποστ… Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το έχω κατά νου αυτό με το donation… Αυτό στη Μαρασλή, αρκετά βολικό ακούγεται…Το άλλο, μου πέφτει αρκετά μακριά… Γενικά, οτιδήποτε κοντά σε στάση της μπλε γραμμής του Μετρό, θεωρείται βολικό….

  45. ΙοΙ!!! Δεν υπάρχεις! Σήμερα δεν ήμουν στο γραφείο! Πήρα άδεια..πήρα το τέκνο και το τεκνό και πήγαμε βόλτα..και μετα ξανά βόλτα και πριν λίγο για περπάτημα! Απο αύριο τα δικά μου σχόλια γιατί σήμερα μπηκα για λίγο (δε μαφήνουν!!)

  46. Αχ και πόσο θα ήθελα νο γινω βραζιλιανα γιατί κάθε καλοκαίρι το μόνο πού καταφέρνω είναι να γίνω κόκκινη σαν το μπατζαρι χα χα χα και μετά σου χορεύω ότι θες φιλιά

  47. ΕΛΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΩΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
    χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

  48. θα θελα να γράψω τόσα αλλά δεν αντέχω… αυτό όμως που θα σας πω γλυκά bbgirls είναι ότι μου φτιάξατε τη μέρα ή μάλλον την νύχτα, γιατί έχω ένα χαμόγελο μέχρι τ’αυτιά μ’ αυτά που διάβασα τώρα.Είστε απίστευτες!!!Πάω τραγουδώντας να ποτίσω τα λουλουδάκια μου και μετά να ξαπλώσω επιτέλους κι εγώ.Σας φιλώ!!! Καλό βράδυ!!!

  49. Από τα πιο υπέροχα άρθρα που έχω διαβάσει!!! Μου φτιάχνεις το κέφι κάθε φορά!!!

  50. Καταρχάς, πάλι δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα σχόλια και πολύ στεναχωριέμαι…
    Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι απ’ όσα περιγράφεις, μπορεί κατά βάθος να είμαι Βραζιλιάνα… Τουλάχιστον σαν mentality, καρμπόν! Ζηλεύω τα αντιηλιακά, αλλά μια που δεν έχει Sephora εδώ, μια που έχουμε και λιτότητα… θα προτιμήσω τα αγαπημένα, εκ φαρμακείων!
    Όσο για τον Φρανκ, τι να φτουρίσουν όλοι οι υπόλοιποι μπροστά του;; Αλλά κι εσύ, μια η Audrey, μια ο Frank…Πιάνεις τις αγάπες μου μία-μία!!! 🙂

  51. Αργησα μια μέρα αλλά δεν πειράζει, για τα αντιηλιακα δεν έχω να πω κάτι πρώτα θα τα δοκιμάσω από συσκευασίες πάντως τις λατρεύω. Όσο για τα όσα έγραψες και τις φώτο απλά με ταξίδεψες και με το τραγουδάκι πήρα δυνάμεις για να ξεκινήσω τη μέρα!!!!!!!

  52. ταξιδάκι εξπρεςς στη τζαμαικα…. αχχχχχ ονειρο!!!!!! κρίμα που ξύπνησα απότομα και βρεθηκα πάλι εδώ… μιλησες πάντως για τις 2 αγαπημενες μου μυρωδιες! μανγκο κ και καρύδα! αν και το μανγκο μ’άρεσει γενικώς και ετσι σαν φρουτο και χυμος και παγωτο… αχχχχχχχχ…… τι ωραια που ειναι…. αλλά πάλι εδω εεεε???? κριμαααα

  53. και τωρα που το δα…… Φλώρα διάβασα καλά??? Σιφνο??????? κλαψ… ζηλευω όχι επειδη εισαι σε νησί αλλά στο συγκεκριμένο!!!! Στον παραδεισο μου…. ποσο μου λειπει….

  54. agorasa smr t andiliaka afta..ena andiliako me spf 15 kai ena body gel me mirwdia coco!tsimpimena omws…alla exw n sas pw pws t sephora t exoun.prosfora!perneis 1 kai.t 2o einai stin misi timi!

  55. Κορίτσια γεια σας!
    Έχοντας επισκεφτεί τη Βραζιλία 2φορες και μάλιστα εποχή καρναβαλιού 2009 και 2010 στο Ριο και λίγο πιο έξω στο Buzios αγαπημένο μέρος της Brigitte Bardot έχω μια τρέλα με τα βραζιλιανικα μαγιώ και αντί ηλιακά !
    Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια βόλτα απο sephora και να δοκιμάσω πως μυρίζει το αντιηλιακο με δείκτη 15 !,
    Δεν μυρίζει με τίποτε Βραζιλία σε καμία περίπτωση !
    Όσο και αν είχα προγραμματίσει να εφοδιαστεί τη τσάντα μου με τα sol de janeiro για να μου θυμίζουν Brazil , ειλικρινά απογοητευτικά ( απο προστασία βέβαια μπορεί να είναι πολυ καλα αλλα δεν μου είναι αρκετό αυτο)
    γιατι διέκοψαν τα l occitane do brazil ποτε δε κατάλαβα !,, ήταν τέλεια !,,,

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.