Beauty News: Nails Inc. (Βερνίκια Νυχιών, with a twist and a crackle…)

 

Έχω κάνει πολλά teasers στο facebook όσο αφορά τα βερνίκια νυχιών Nails Inc, τα οποία επιτέλους θα βρίσκουμε και εδώ αποκλειστικά στα Sephora και μάλιστα κάναμε και έναν μικρό, πολύ μικρούλη διαγωνισμό την Παρασκευή,  όπου η τυχερή Chosen Hatzoudi κέρδισε το Nails Inc New Neon Portobello Road

 

H Nails Inc δημιουργήθηκε από την Aγγλίδα fashion editor του περιοδικού Tatler, Thea Green, η οποία, θεωρώντας ότι η αγορά στα fashionable βερνίκια νυχιών είχε ακόμα πολλά να δώσει,  το 1999, φεύγει από το περιοδικό και αποφασίζει να ξεκινήσει την δική της εταιρεία. Η Thea είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει μία εταιρία η οποία θα συνδύαζε με επιτυχία, προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και τις τελευταίες τάσεις και τις επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα της φροντίδας των νυχιών.

 

Το αποτέλεσμα: Ένα success story 12 ετών, ένα βρετανικό, brand το οποίο απασχολεί σήμερα 450 άτομα, σε ολόκληρη την Βρετανία και την Ιρλανδία, κυρίως στα πολυτελή σαλόνια νυχιών « Champagne » στο Harvey Nichols, στα μαγαζιά Sephora των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά αλλά και στο flagship κατάστημα στο Λονδίνο στη South Molton Street.

 

 

Η Nails Inc συνεργάζεται με τους πιο διάσημους Άγγλους στυλίστες ενώ ταυτόχρονα την βρίσκουμε σε catwalks και πασαρέλες όπως αυτές των Οίκων , David Koma, Issa και Alice & Olivia.

 

Η ίδια η Theia αναφέρει: « Το γεγονός ότι συναναστρέφομαι συχνά με στυλίστες, με αποτέλεσμα να εμπνέομαι από τη δουλειά τους και να μπορώ να δημιουργώ γρήγορα καινούρια χρώματα, προσέφερε στην Nails Inc. ένα μοναδικό πλεονέκτημα στα πλαίσια της αγοράς των νυχιών. Λανσάρουμε 4 καινούρια χρώματα βερνικιού νυχιών κάθε 6 εβδομάδες, από το σκούρο γκρι μέχρι το φλούο πορτοκαλί, γεγονός που μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη μόδα και οι οποίοι μπορεί να αναμένουν καινούριες αποχρώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.»


 

Όσο αφορά τη φόρμουλα και τη  σύνθεση των βερνικιών Nails Inc., αναπτύχθηκε με ιδιαίτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες επαγγελματικές τεχνολογίες. Έχουν κράτημα μεγάλης διάρκειας, έντονη λάμψη κι ένα  εργονομικά σχεδιασμένο πινέλο που εξασφαλίζει ακριβή και πολύ εύκολη εφαρμογή, σαν να έχετε κάνει μόνες σας επαγγελματικό μανικιούρ!

 

Η σειρά περιλαμβάνει απίθανα πολλές αποχρώσεις όλες με ονομασία από κάποιον διάσημο δρόμο του Λονδίνου:  Piccadily Circus, The Thames, Trafalgar Sqaure, Mayfair , Westminster Abbey, Baker Street, Holland Park κλπ.

 

To flagship store της Nails Inc., στο Λονδίνο στην South Molton Street.

 

 

 

Να τι θα βρείτε στην κολεξιόν:

 

Crackle top coat


Kάποιες από εσάς το αγαπάτε, κάποιες όχι πάντως όπως και να έχει στη Nails Inc θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία, με best sellers τα Camden Black Crackle και Clapham Teal Crackle (ακόμα και εγώ που δεν έχω καμία αδυναμία στα crackles, το λάτρεψα…)

 

 

Camden Black Crackle over Chelsea Embankement

 


 

Magnetic Polish

Βερνίκια με μαγνήτες για περίπλοκα σχέδια: Ο μαγνήτης τοποθετείται στο νύχι, ενώ η σκόνη σιδήρου που περιέχεται στη σύνθεση κινείται προς τον μαγνήτη, δημιουργώντας με αυτόν  τον τρόπο το διακριτικά κρυμμένο στον μαγνήτη, μοτίβο.

 

 

3D Glitter nail polish – Βερνίκια με παγιέτες


Σε τρεις αποχρώσεις:  3D Glitter – Bloomsberry, 3D Glitter – Connaught Square, 3D Glitter – Sloane Sq

 

 

 

Βερνίκια με κρυστάλλινο καπάκι

Η Nails Inc. διαθέτει μία μοναδική σειρά από βερνίκια νυχιών, το καπάκι των οποίων διακοσμούν περισσότερα από 100 ξεχωριστά κρύσταλλα  Swarowski.   Το βερνίκι « Crystal Cap » διατίθεται σε 2 εποχιακές αποχρώσεις: Στο χρώμα-ορόσημο, Porchester Square, και το χρώμα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012, Notting Hill Gate.

 

 

Notting Hill Gate – Neon pink




 

Για την προετοιμασία και την φροντίδα των νυχιών η Nails Inc προτείνει τα Kensington Base Coat και Kensington Top Coat, εμπλουτισμένα με χαβιάρι.

 

 

Τώρα, ρίξτε μια ματιά σε κάποιες από τις δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις (διότι όλες δεν μπορώ να τις βάλω, δεν θα τελείωνε ποτέ, αυτό το post..)

 

Brook Street



 

Bloomsbury Square


 


 

 

Camden Town

 


 

 

Fenchurch Street



 

Westbourne Grove



 

 

Baker street (με κρυστάλλινο καπάκι)



 

 

Basil Street



 

 

Belgrave Place



 

 

 

Haymarket



 

 

 

Notting Hill Carnival



 

 

Cambridge Terrace



 

 

Foubert’s Place



 

Holland Park



 

 

 

Kensington Park Road



 

 

Whitehall Magnetic


 

 

 

Εγώ προσωπικά, ωραιότερο τυρκουάζ από αυτό του Kensington Park, δεν έχω δει .. και αν μου έλεγαν να επιλέξω μόνο ένα από τα παραπάνω θα επέλεγα το πολύ γλυκό, Haymarket…αλλά και το μπλε της Baker Street, είναι απίθανο… για να μην μιλήσω για το άψογο μωβ του Holland Park… Αχ, τι έπαθα, καταλάβατε εσείς τώρα…

 

 

Kαι τελειώνω, πριν με ρωτήσετε: Τα βερνίκια Nails Inc. κοστίζουν 14Ε και τα Special Effects 16E. Kαι ναι, ήδη κυκλοφορούν στα περισσότερα καταστήματα Sephora.

 


 

 

 

 

47 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!!! Όντως Τζούλια μας προετοίμαζες καιρό γι’ αυτό το post!!! Αυτό το μπλε Baker Street (με το hot dog!)μου έκατσε στο λαιμό!!!! Φοβερά χρώματα!!!! τα μπλε της είναι απίθανα!!! Τα crackled μου αρέσουν πολύ και τα φόρεσα τον περσινό χειμώνα όπως και αυτό με τον μαγνήτη πήρα ένα μπλε(!) από την TommyG και το κατευχαριστήθηκα!!! Τρελό παιχνίδι! Επίσης έχω να πω ότι το ασημί που βλέπω στην επάνω φωτό μαζί με το μπεζ-χρώμα του δέρματος όμως και τα χρυσά 3D είναι πολύ όμορφα!!!
    Πφφφφ πάλι μπερδεύτηκα και τα θέλω όλα!!
    Χαχα φιλιά κορίτσια!!!

  2. @mariaA: Καλημέρα!! Το είπα εγώ, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!!

  3. Έχω δει ένα φανταστικό μανιταρί χρώμα (ξέρω, ξέρω … γλωσσοπλαστικές ικανότητες!) στην έκδοση με το καπάκι με τα στρας ….
    Αγαπώ!!! Και το θέλω τώρα!!!!

  4. @Angelina: το μανιταρί είναι χρώμα (τουλάχιστον στην Αγγλική υπάρχει απόχρωση mushroom) οπότε χρησιμοποίησε τη λέξα άφοβα!!! Εχω πολύ ωραίο μανιταρί παντελόνι!!!

  5. Ψήθηκα τρελά! Το Bloomsbury Square θέλω να το δοκιμάσω τώρα!

  6. Καλημερα! τα χρυσα ειναι σουπερ….10 η 11 χρονια πριν ειχα τρελα με τα χρυσα αλλα μου αρεσουν ακομα….ολα μου αρεσουν .πολυ ωραια.

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ bb girls!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚENSIGTON PARK!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΩΡΑ!!!

  8. kalimera!!!einai ola teleia den ksero poio na protodialekso!!!to xryso k to Neon pink ta eroteytika!!!ax!!!ta thelo…. sfin!sfin!!

  9. Καλημέρα σε όλες! και ναι, εγώ είμαι η Chosen Hatzoudi, χαχα! Πολύ χαίρομαι που μετά από τόσους διαγωνισμούς κέρδισα κι εγώ! πώς παίρνω το δωράκι μου?

  10. @Διαλεχτή: Τι λες τώρα;;;;;;; Eσύ είσαι η Chosen;;;; Χαχχαχαχχαχαχ!!! Συγχαρητήρια και πάλι Διαλεχτή μου! Σου έχω στείλει μήνυμα στο fb αλλά αν δεν το έχεις δει, τότε απλά στείλε μου τα στοιχεία σου στο [email protected]

    Congrats!!

  11. Δε θα μιλήσω για τα έντονα χρώματα, διότι δεν θα ήξερα πιο να πρωτο διαλέξω (πόσο δικιο έχεις, Τζούλια…) αλλά εκείνο το navy blue το Belgrave Place και το Basil Street τα λάτρεψα! Και βέβαια, ούτε λόγος για το Haymarket! Είναι το χρώμα-εμμονή για τη φετινή σεζόν (άνοιξη καλοκαίρι), αυτό και το κοραλλί που ροζίζει (νομίζω ξέρετε τι εννοώ..)!!! Τα θέλω όλα… Κλαψ!!! 🙁

  12. Χαχαχα και έλεγα και εγώ Chosen τι ονομα ειναι αυτο προσπαθουσα να κανω τη μεταφραση χαχαχα!Τέλειο!!

  13. φανταστικά χρώματα, αν και λίγο ακριβότερα από τα κοινά βερνίκια αξίζει να αγοράσεις ένα- δυο για τα καταπληκτικά εφέ που κάνει για να το χρησιμοποιείς σε σπέσιαλ περιπτώσεις!!! MUST BUY!!

  14. αχ τζουλια πριν λιγες μερες ειδα στο sephora σε αυτα τα βερνικια ενα γκλιτερατο ασημενιο.σιγουρα ενα απο τα ποιο ωραια βερνικια που εχω δει ever αλλα η τιμη ευτυχως με βοηθησε να απομακρυνθώ 🙁
    ελπιζω να παιξει καποια εκπτωση μπας και το αγορασω…

  15. Γιατί μου το κάνεις αυτό??? Δηλαδή ή θα με συγκινείς με καποιο άρθρο σου, ή θα με κάνεις να τρεχω σαν την παλαβή για να αγοράσω κάτι??? Θα βγω για διαμαρτυρία!!! Και σε προειδοποιώ..θα μαι γυμνή!! ΙοΙ

    Λοιπον μ έκαψες…αυτο το 3d γκλιτερ τοπ κοτ και δεν ξερω και γω τι αλλο ειναι το θέλω!! Και επίσης κανα δυο απτα χρωματα που έδειξες…πφφφφ…ήδη εχω 3 βερνικια σε κατασταση αναμονής στο ebay εδώ και μέρες και συγκρατούμαι να μην τα αγοράσω…εχεις γίνει σαν την σοκολάτα!!! Σε βλέπω σε βλέπω και αρνούμαι να σε φάω..αλλα τελικά θα υποκύψω στον πειρασμό….ουαααααααααααααα

  16. @Kerasia: Όταν έγραφα το post,εσένα είχα στο μυαλό μου (χεχεχε… σατανικό γέλιο, πέφτει εδώ….)

  17. Μα τι ωραια χρωματα! Πραγματικα θα κανω απιστια στα αγαπημενα μου Jessica!!!

  18. Καλά σοκ…..Πραγματικά πολύ ωραία χρώματα!!!!!!
    γελασά πάρα πολύ με την Kerasia
    έχει απόλυτο δίκιο οταν λέει οτι ή θα μας συγκινείς ή θα μας ξεσηκώνεις!!!!!!(χαχαχαχα)

  19. μου αρεσουν τα πιο πολλα απο αυτα προτιμω ομως πιο πολυ αυτό του Kensington Park, καλο απογευμα

  20. καλημερα εγω απο ολα λατρεψα το Haymarket! μαλλον με βλεπω το Σαβατο στα SEPHORA γεια σας

  21. Για να είμαι ειλικρινής, δεδομένου ότι δεν πολυβάφω τα νύχια μου, παρά μόνο αυτά των ποδιών το καλοκαίρι κυρίως, αν και φέτος λέω να είμαι πιο επιμελής με το θέμα, τα 14-16 ευρώ μου φαίνονται αρκετούτσικα…Προτιμώ να επιλέξω κάποια πιο οικονομικά για να μπορέσω να πάρω περισσότερα χρώματα να έχω ποικιλία, αλλά και να μην κλαίω τα χρήματα σε περίπτωση που δε φανεί αντάξιο των προσδοκιών μου….
    Βέβαια, τυφλή δεν είμαι και βλέπω ότι μιλάμε για τέλεια χρώματα…..
    3D glitter..’Ετσι για λίγο….
    Fenchurch Street, για το φθινόπωρο….
    Westbourne Grove, Basil Street, Haymarket και Kensington Park Road υπέροχα….
    Notting Hill Carnival, ακριβώς αυτό που ψάχνω αυτό τον καιρό!!!!!
    Αααααχ…..

  22. Τι κόσμημα τι βερνίκι, το ίδιο είναι! Αυτό ισχύει μ’ αυτά τα βερνίκια. Πραγματικά σε ξεσηκώνουν! Θα τα δοκιμάσω μόνο αφού πάρω το top coat που μου πρότεινε η αγαπημένη mous mous και μείνω ικανοποιημένη τόσο όπως μου είπε, γιατί διαφορετικά θα τα φάει το ντουλάπι και είναι κρίμα.
    Άσχετο με το θέμα -καλά πρώτη φορά είναι??!!- αλλά μήπως μπορεί κάποια φίλη να μου δώσει ιδέες τι να κάνω με ένα make up της dior που πήρα και μου βγήκε πολύ ανοιχτό το χρώμα?

  23. Έκτακτη ανακοίνωση προς όλα τα BBgirls!!!
    Τα Sephora έχουν 50% σε όλες τις mascara (εκτός από Erre due, Max Factor, L’oreal, Bourjois) οπότε όσες ζαχαρώνετε Benefit ή άλλη καιρός είναι να σπεύσετε!!!
    Φιλάκια!!!

  24. @MariaA:
    Μόλις το είδα κι εγώ και παραλίγο να κάνω την ανακοίνωση- με πρόλαβες 😉

    @KatRap, ψάξε βερνίκια Essence. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ποιότητα ever (μου κρατάνε περίπου 2 μέρες στα χέρια, που όμως δεν τα αφήνω σε ησυχία) αλλά έχει απίθανα χρώματα και μπορείς να πάρεις αμέτρητα στην τιμή ενός (αγαπημένου, μεν, ακριβού δε) Nails inc.

  25. Βρε Τζούλιαααααααααααααααααα γιατι με ξεσηκώνεις πάλι??????? Τα ερωτεύτικα απιστευτα!!! Ειδικκά Notting Hill Gate – Neon pink, Brook Street, Kensington Park Road (που δεν ειμαι τολμηρή σε αυτά τα χρώματα!) και το Bloomsbury Square. Είδα στην έκθεση το Σ/Κ κατι τετοια χρώματα και ξετρελάθηκα!!!!
    αχχχχ!!!
    μακια πολλά!

  26. @katRap ξέχασα! θα συμφωνίσω με την Andrianna !! Τα βερνίκια της Essence είναι αρκετά καλά!!! εφοδιάστικα νεα χρωματάκια από την έκθεση προχθές. Είναι οικονομικά όπως και της beauty Line.Και το κυριότερο? Είναι Ελληνική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονικη! Έχω τα νύχια μου βαμμένα απο το Σάββατο και δεν έχουν ξεβάψει και χωρίς top coat απο πάνω!
    Αυτά απο μένα!!!!!

  27. Πωωωω εχω παθει πλακαααα αυτα τα 3D kai ta special effect (κυριως το Bloomsbury και το Cambridge Terrace) ειναι απιθανααα!!!!!!!

  28. Φανταστικά χρώματα αλλα συμφωνώ με kat, είναι λίγο ακριβουτσικα! Με την ανεργία που με δέρνει, δε με βλέπω να τα αγοράζω! Φιλιά πολλα σε όλες!

  29. koritsia kalhspera!!ta vernikia mou aresan ola ektos apo to fenchurch!!!poly 8a h8ela na agorasw kapoia.dyxtyxws den exw prosvash se sephora!!arxizw omws k ftiaxnw lista gt, pou 8a paei,kapoia stigmh 8a vre8w ekei.filakia pros to paron!!

  30. @AνναΚ: Το χρυσό 3d, το φαντάζομαι με απλό, μίνιμαλ μαύρο κοκτέιλ φορεματάκι, χωρίς καθόλου κοσμήματα, απαλό μακιγιάζ και μόνο αυτό ως μανικιούρ-statement.

  31. @Andriana & Katerina : Οκ! Θα τα ψάξω για να παίζω τώρα το καλοκαίρι… χαχα!!

    @Beautyblog: Ακριβώς αυτό!!! Θα είναι υπέροχο!!

  32. Καταπληκτικά!!Μ’αρέσουν τα πιο extreme,αν και δεν πιστεύω ότι ταιριάζουν στο στυλ μου.Είναι λίγο ακριβά.Υπ’όψιν στις επόμενες εκπτώσεις ή τίποτα 10ήμερα προσφορών.

  33. ….Tα βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω κάποιο από τα special effects!!!!!!!!!!!!….. 🙂

  34. πολυ ομορφα!
    ολο και καποιο θα δοκιμασω αν μου δοθει η ευκαιρια..!

  35. Τα χρώματα είναι υπέροχα. Κρίμα που δεν μπορούμε να τα χαρούμε όσες ζούμε στην επαρχία. Συγχαρητήρια στη Διαλεχτή, όχι τόσο για το δωράκι που κέρδισε, όσο για την τέλεια επιλογή του Chosen.

  36. Είναι Λονδρέζικα,από τα μέρη σου γι’αυτό και τους έχεις αδυναμία μάλλον!Λάτρεψα το Notting Hill Gate – Neon pink (έχω τρέλα με τα ροζ) και φυσικά το Haymarket,πέρυσι το καλοκαίρι τα είχα βαμμένα συνέχεια με ένα παρόμοιο της Essie.Πάντως ήθελα να παρατηρήσω πως έχουν τρελή ανάπτυξη τα βερνίκια,βγαίνουν νέες αποχρώσεις συνεχώς,νέες τεχνικές και χαίρομαι πραγματικά.Είχα βαρεθεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια,θυμάμαι (ακόμη λύκειο πήγαινα) που η Mac είχε βγάλει ένα κίτρινο βερνίκι και έλεγα πως αν τα βάψω με αυτό θα γελάνε όλοι και τώρα είναι η απόλυτη τάση.Μου αρέσει το κλασικό σαν καρκίνος που είμαι αλλά έχω και έναν ωροσκόπο Τοξότη που θέλει να δοκιμάσει το παράτολμο!

  37. Μου έκαναν δώρο το portobello και είναι αρκετά καλό !

    Το βασικότερο που ήθελα να μειραστω μαζι σας nail tip είναι το Orly Bonder της εταιρειας Orly πριν σαν βάση και μετα το δευτερο στρωμα χρώματος ξανά Orly Bonder και τέλος για top coat SALLY HANSEN Insta dri top coat.
    Τα νύχια σας έτσι διατηρούνται για πάνω απο πέντε μέρες !!
    Οποία θέλει και μπορεί ας το δοκιμάσει !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.