Beauty Video και το νεσεσέρ της beauty editor…

 

 

 

Καιρό έχουμε να σκαλίσουμε λίγο το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου, το οποίο όπως σας έχω ξαναπεί αλλάζει σχεδόν κάθε μήνα (οφείλω να δοκιμάζω και να σας γράφω…) αλλά κάποια προϊόντα μέσα σε αυτό μένουν σταθερά για πολύ καιρό και κρατάνε γερά τη θέση τους στα αγαπημένα μου.

 

 

Και θυμήθηκα εκείνο το post πριν από παραπάνω από ένα χρόνο νομίζω, “To νεσεσέρ της beauty editor, Η Οδύσσεια ενός νεσεσέρ” (έχει πλάκα, το ξαναείδα και εγώ αυτό το post για να θυμηθώ τι είχα μέσα τότε…) όπου σας είχα ζητήσει να μου πείτε εκτός από προϊόντα μακιγιάζ τι άλλο θα θέλατε να είχατε μέσα στο νεσεσέρ σας και πραγματικά είχα γελάσει πάρα πολύ εκείνες τις μέρες με τα ξεκαρδιστικά σας σχόλια.

 

Aς ξεκινήσω λοιπόν και είμαι περίεργη να δω αν με κάποιες από εσάς έχω τα ίδια γούστα…

 

 

Μάσκαρα

 

 

La Roche Posay Respectissime: Κλασσική και αγαπημένη γιατί και δεν ερεθίζει τους φακούς μου και δείχνει πιο μακριές τις βλεφαρίδες μου

 

Lancome Hypnose Star: To new entry του νεσεσέρ μου…(και της αγοράς…) Έχω λίγες μέρες που την φοράω και σύντομα θα σας κάνω και post, μου αρέσει πολύ η συσκευασία της και το βουρτσάκι της που λεπταίνει μπροστά και έτσι μπορώ να βάψω και τις μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού

 

 

Φον ντε τεν, ή make up ή foundation (τα ξαναείπαμε αυτά…)


 

Clinique  Stay Matte Oil free Μake Up: Είναι αστείο, ότι εγώ που έχω κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, φοράω ένα oil-free ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες make up… Τι να πω; Άβυσσος η ψυχή της beauty editor, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ, απλώνεται εύκολα, καλύπτει όμορφα χωρίς να είναι βαρύ, που τι να κάνω; Το αγαπώ.

 

Κονσήλερ-Highlighter:

 

LOreal Paris Lumi Magique: Λοιπόν, πολύ το εχω ευχαριστηθεί αυτό το προϊόν και δεν το περίμενα… Υπέροχη υφή, δίνει στη στιγμή λάμψη κάτω από τα μάτια μου, φωτίζει, «σβήνει» απαλά τους μαύρους κύκλους και το φοράω που και που και γύρω από τους κροτάφους για έξτρα λάμψη… (συμφωνείς Ioanna;)

 

Primer (όποτε το θυμάμαι και έχω λίγο παραπάνω χρόνο…)


 

Maybelline New York, Dream Smooth Primer. Μια χαρά την κάνει την δουλειά του, προετοιμάζει όμορφα το δέρμα μου για το make up, είναι και οικονομικό, τίμια πράγματα.

 

Μολύβια ματιών


 

Revlon Eyliner No 02 Earth Brown: Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για ένα γρήγορο πρωινό μακιγιάζ

 

Clinique Quickliner for Eyes Intense Black: Μόνο για βράδυ είναι πολύ έντονο μαύρο μολύβι αλλά “γράφει” πολύ καλά και σβήνει όμορφα με το σφουγγαράκι της συσκευασίας

 

 

Σκιές

 

Giorgio Armani: Mediterranean Eye Palette 2011. Η περσινή τετραπλή παλέτα σε καφέ μπρονζέ αποχρώσεις την οποία έχω ακόμα… Τι να σας πω.. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, κοντεύω να την λιώσω. Αποχρώσεις εύκολες για το πρωί αλλά και λίγο πιο dramatic για το βράδυ.

 

Ρουζ


 

YSL Cream Blush: Κρεμώδες σε κολακευτικό χρωματάκι, εύκολο στην εφαρμογή, το βάζω με τα δάκτυλα και έξω από την πόρτα.

 

Κραγιόν

 

Το πρόβλημά μου είναι τα κραγιόν. Είμαι δύσκολη στα κραγιόν και σπάνια να βρω ακριβώς την απόχρωση που θέλω η οποία είναι κόκκινη καρπουζί αλλά με διάφανη και όχι ματ υφή.

 

Anyway, αυτά υπάρχουν στο νεσεσέρ μου:

 

Benefit Benetint: Παντού και πάντα και από πάντα και μάλιστα προχθές με ρώταγε η φίλη μου η Πηνελόπη, διότι με θεωρεί εξπέρ στην Benefit και το έβγαλα εκείνη τη στιγμή από την τσάντα μου, της το άπλωσα απαλά στα μαγουλάκια και ξετρελάθηκε. Την βλέπω για ψώνια σύντομα…

 

Οriflame Beauty Coral Wave: Δεν είναι καθόλου κακό… Είναι ένα πολύ κολακευτικό κοραλί και το φοράω συχνά…

 

Lancome Rouge in Love: Από την νέα συλλογή κραγιόν φοράω κάπου- κάπου το 351Β ένα σέξι φούξια… Και τώρα που το βλέπω πιο καλά, μάλλον πιο συχνά το φοράω, γιατί η μια πλευρά κοντεύει να λιώσει…

 

Clinique Chubby Stick: Απλά υπέροχο… Και μάλιστα η απόχρωση Νο 15 Pudgy Peony είναι τόσο πλούσια που είναι σα να φοράς ένα υπέροχο διάφανο κραγιόν και όχι απλώς ένα lip balm. Kαι ενυδατώνει και τα χείλη μου.

 

Giorgio Armani Gloss d’ Armani. Το ένα και μοναδικό lip gloss που φοράω, σε κόκκινη απόχρωση. Και μου τελείωσε πριν από κανένα μήνα και μου έδωσε η Μαρία (Armani girl..) το δικό της.

 

Επίσης να σας πω, ότι για πρώτη φορά φοράω μπρόνζερ. Ναι, δεν σας το έχω πει αυτό, αλλά μάλλον κάποια προ-προ-προ-προ-προ-γιαγιά μου, θα πρέπει να ήταν Γιαπωνέζα, δεν εξηγείται διαφορετικά η απέχθεια μου, σε μαυρισμένο απ’ τον ήλιο πρόσωπο… (αν και λατρεύω το μαυρισμένο σώμα…). Προχθές όμως, δοκίμασα την νέα προσθήκη στην καλοκαιρινή  σειρά της Lancaster, το Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow. Το προϊόν δεν περιέχει ούτε ίχνος self tan (έτσι νόμιζα στην αρχή..) είναι σε μορφή κρέμας και μόλις το απλώσεις στο πρόσωπό σου, οι μικροσκοπικές καφέ κυψελίδες που περιέχει, διασπώνται και δίνουν στο πρόσωπο μια απίθανη, πολύ ελαφριά μπρονζέ λάμψη. Μου άρεσε πολύ! Το φοράω εδώ και τρεις μέρες, κάθε πρωί!

 

Το φωτογράφισα πάνω στο χέρι μου για να δείτε πως είναι.

 

 

 

Τελευταίο άφησα το YSL Vernis a Levres το απιθανο κραγιόν-βερνίκι μακράς διάρκειας,  που ξέρω ότι έχετε αγαπήσει πάρα πολλές από εσάς, και είναι λογικό διότι πραγματικά είναι ένα εκπληκτικό προϊόν.  Και υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτό. Πριν λίγο καρό, ή λίγους μήνες (τι να πω, ο χρόνος εδώ μαζί σας, περνάει ανεξέλεγκτα πλέον…) έκανα ένα post στο juliasbeautyblog για τα Vernis a Levres. Μια από εσάς που παρακολουθεί και τα δυο sites, το ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Και αγόρασε δυο. Ένα για την ίδια και ένα για την μητέρα της . Ήταν η kat-rap και για να ενημερώσει όλες εσάς έκανε αυτό το video review που θα δείτε παρακάτω.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N28VaTRcJSM[/youtube]

 

 

 

 

 

72 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια μας! Τι υπέροχα πραγματα έχεις στο νεσεσερ σου! Οσο για το Κατερινάκι θα το δω το βραδυ, ενεκα η λογοκρισία … Ανυπομονω να μαθω για το vernis a levres!

  2. polla like:-))) oso gia to benetint einai kai sto diko mou neseser klasiki aksia:-)))
    kalimera se ola ta bb girls!

  3. Καλημέρα!

    Λατρεύω να σκαλίζω νεσεσέρ! Yay! Πρέπει να ομολογήσω πως το δικό σου είναι αξιοζήλευτο. Όσον αφορά το foundation, είπαμε: περί ορέξεως… Πολλά προϊόντα μας έχουν βολέψει, αν και «δεν είναι για εμάς». Και πόσα άλλα λατρεύουμε ενώ τα χρησιμοποιούμε με προσωπικό παράδοξο τρόπο! Πχ. καφέ σκιά ματιών αντί bronzer, lipstick αντί ρουζ κτλ…

    Ώστε αγαπάς το Lumi Masique L’oreal?! Είναι καλύτερο από το Touche Eclat YSL??? Και ω ναι, πόσο συμφωνώ για τη «Jlo» highlight method. Χαρίζει 5 χρόνια με μία κίνηση!

    Σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ με face tanners σιγά-σιγά. Το νέο tinted tanning face gel από Sephora…

    Kat Rap τώρα…: ΑΑΑ!!! Κούκλα, ανοιξιάτικη, φρέσκια… χάρμα οφθαλμών! Οι μελισσούλες γύρω της λείπουν μόνο! Σαν ανθισμένο λουλούδι είναι η Κατερίνα μας εδώ. Κάθε φορά και καλύτερη!

    Το Vernis a Levres με έχει ξελογιάσει πολύ καιρό τώρα. Soon to be mine! xixiix

  4. Καλημέρα Τζούλια & BBgirls!!! Η Κατερίνα είναι κουκλίτσα!!! Δεν έχω φωνή αλλά μόνο από εικόνα σκίζει!!! Χα το περσινό σου Post το θυμάμαι τον Keanu επίσης!!!! Πάντως έχω να κάνω την παρατήρηση ότι είσαι ολιγαρκής!!! Όπως και πέρισυ το νεσεσέρ σου δεν έχει τόσα πολλά πράγματα όσα θα περίμενε κάποιος από beauty editor!! Για το vernis a levre κι εμένα με στοίχειωσε από την παρουσίασή σου και είχα την τύχη να το δοκιμάσω από δείγμα σε 3 αποχρώσεις ως promotion της εταιρείας από το facebook. Είναι απλά φοβερό!!! Τό κόκκινό του είναι από τα καλύτερα κόκκινα που έχω δοκιμάσει και έχει φοβερή λαμψη!! Ένα ροζουλί που έχω δει θα πάρει το δρόμο του προς το νεσεσέρ μου σύντομα (ελπίζω!) !!!
    Φιλιά πολλά !!!!!

  5. Καλημερα! Kat-rap εισαι κουκλα ! Καλη αρχη και καλη συνεχεια με το μπρονζερ,Τζουλια ! Εγω δεν εχω βαλει ποτε στο προσωπο αλλα παντα υπαρχει αρχη… η ζωη χωρις τα καλλυντικα ειναι σαν τα φαγητα χωρις αλατι και πιπερι. Ωραιο το νεσεσερ σου.

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  7. @Ioanna Thess: Δεν θα συγκρίνω Ιωάννα μου, το Touch Eclat με το Touch Μagique γιατί έχουν διαφορετική τιμή. Για την τιμή του, το Μagique είναι εκπληκτικό!

  8. @MariaA: Ευχαριστώ που το κατάλαβες… Και δεν είμαι μόνο ολιγαρκής στο πόσα έχω, αλλά και στο πόσο τα χρησιμοποιώ… Είπαμε “Αβυσσος η ψυχή της Beauty Editor…”

  9. @Julia: Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Το Dream Lumi Touch Highlighting Maybelline?! Σε ρωτάω γιατί έχω ένα κόλλημα με τα illuminators 😛

  10. Καλημέρα!!

    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

    Τζούλια, το νεσεσέρ σου αξιοζήλευτο, όπως ήταν αναμενόμενο….!! Το ρουζ YSL Cream Blush μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και το έχω σημειώσει από ένα ποστ που το περιείχε !! Αλλά μου κίνησαν το ενδιαφέρον και το make up σου καθώς και το Lumi Magique!!!

    @MariaA: Εγώ δε βρήκα σε κανένα κατάστημα δείγμα του κραγιόν, αλλά το είχα δει και σε μια γνωστή μου μετά το ποστ της Τζούλιας κι είχα πειστεί πλέον απόλυτα ότι αυτός ο “έρωτας” δεν έπρεπε να μείνει μόνο στα λόγια….χαχα! Είναι τέλειοοοοο!!!!

  11. @KatRap: Με το που είδα την ανακοίνωση στο fb τύπωσα το κουπόνι και πήγα τρέχοντας στο πλησιέστερο κατάστημα! Η πωλήτρια μου έδωσε αμέσως το τριπλό δείγμα συμπλήρωσα και μια φόρμα επικοινωνίας , μύρισα επίσης και 2-3-5- ! αρώματα και έφυγα κατευχαριστημένη!! Όντως είναι υπερπαραγωγή το κραγιόν και η διάρκειά του απίστευτη!!!! Όλο το γυροφέρνω πάω να το πάρω και στο τέλος φεύγω με αρώματα από τα μαγαζιά!! Τι φταίει γιατρέ μου?!?!
    Αλλά θα το πάρω, τώρα κοντά θα κάνουν από περιοδικά Happening με εκπτώσεις και θα το καταφέρω!!!

  12. @ΜariaA: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!! χαχαχαχα!!
    Είναι απ’τις φορές, που μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα το ευχαριστηθείς!!
    Και είπαμε όμως! Είμαστε ευσυνείδητες καταναλώτριες…Κι εγώ σε προσφορά το τσίμπησα και το ευχαριστήθηκα ακόμη πιο πολύ!! 😉

  13. Καλημέρα!! Λοιπον οπως παντα το βίντεο θα το δω το βράδυ..χθες βραδυ μάλιστα πηρα αρκετη δόση από ΒΒ βίντεο και σε ξανα-απόλαυσα με τον Τρύφωνα (κοντεψα να πεσω απτο διαδρομο απ τα γέλια οταν σου πιασε κατα λάθος το σκουλαρίκι ΙοΙ)

    Καλά το χρώμα στο Κατερινάκι φαίνεται τέλειο!!! Και εννοειται οτι λιώνω καθε φορά που βλέπω γυναικείο νεσεσέρ. Μα να μην εχουμε όμως ούτε ενα κοινό προιόν??? χιχιι

  14. afto tis benefit…einai g t xeilakia i g t magoulakia?i k g t dio?xixi!mperdeftika!

  15. @peli: Και για τα δύο!!! Δεν είναι πολύ λαχταριστό?! ‘Εχω κάνα χρόνο που το ζαχαρώνω….

  16. @MariaA τι χαπενινγκ ειναι αυτο Μαρία? Θελω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρεις τωρα!!!! (μα που πας και τα ξετρυπώνεις?)

  17. @mariaA και εγω πηγα τρεχοντας να παρω το δειγμα αλλα δεν το ανοιξα ποτε.μαλλον τωρα που ειδα τον “ερωτα” της kat-rap θα το ξεθαψω.μα τοσο καλο ειναι?
    @τζουλια ανυπομονο γαι το δευτερο μερος!τρελαίνομαι για τετοια.να φανταστεις αμα βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω χαζεύω video στο youtube που κατι κοπελιες δειχνουν τις συλλογες απο μακιγιαζ που εχουν και μερικες εχουν γεμισει ντουλάπες ολοκληρες!!χαχαχα!

  18. Εγώ τα έψαξα τα δειγματάκια σε 2 (ή 3) καταστήματα και μου είπαν ότι δεν τους είχαν έρθει ποτέ δείγματα για το συγκεκριμένο κραγιόν, αν θυμάμαι καλά…. :-S
    Δε θα με πείραζε να το έχω έστω και σε pocket size σε 1-2 άλλες αποχρώσεις…χιχι! Το αγαπώ!!!

  19. @peli: Benetint… το λατρεμένο μου… Ροδόσταμο για τα χείλη και τα μάγουλα…

  20. @katrap βασικα τα δειγματα δεν ηταν pocket size αλλα σε ενα πολυτελες χαρτονακι ειχαν τρεις “τρυπουλες” με τα χρωματα και τα ανοιγες με αλουμινοχαρτακι που ειχαν απο πανω.το πολυ για μια δυο χρησεις και ειπα οκ θα το κρατησω για ειδική περιπτωση αλλα τα ξεχασα..

  21. @ Christie: Ναι εμένα τα δείγματα μου κράτησα για 3 εφαρμογές έκαστο χρώμα!!! Δοκίμασέ το και θα εθιστείς!!!

  22. Xμ…’Ετσι, στο δείγμα σίγουρα θα χάνει κάτι από τη “μαγεία” του το κραγιόν, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις christie! Την επόμενη φορά που θα βαφτείς, προτείνω να το χρησιμοποιήσεις!!
    Και μιας που λέμε για δείγματα κραγιόν….Πόσο βολικά και χαριτωμένα είναι τα pocket size κραγιονάκια-δείγματα???! Ειδικά, για τα μικρά τσαντάκια, είναι ό,τι πρέπει!!!

  23. @KatRap: Σιγουρα χάνεται όμως είχε και βουρτσάκι το δείγμα απ’ όσο μπορώ να καταλάβω το κανονικό σχεδόν που έχει και η συσκευασία και η εφαρμογή του ήταν φοβερή!!

  24. pou vriskume afto t kouponaki?facebook g ysl?…
    @julia molis agorasa t rouz tou ysl…to cream blush!mou t efarmose i pwlitria kai afinei poli wraia aisthisi.katholou kremwdes i na kollaei.epsaxna kapoio s krema g t kalokairi….k elpizw n einai t swsto.episis zitisa deigmatakia g mia kainouria tous krema….stin arxi pige n m dwsei mono t enimerwtiko…alla ama den tin dokimaseis tin kremoula…ti n t kaneis ena filadio???

  25. @katrap….ondws g zaxarwma einai an einai k t dio!skeftomai mia episkepsi st sephora…an k tin teleftaia fora p.piga me tin mama m tin pareseira k ekeini…k asta n pane.ti timoula exei t laxtaristo benetint?

  26. @Stella: Sorry τώρα είδα το σχόλιό σου!!! Δύο έχω να πω ένα το οργανώνει το mirror στα gallery de beaute 25&26 Μαϊου κι έχει 30% έκπτωση στο μακιγιάζ (εκτός chanel) , παίρνεις το περιοδικό που έχει την καρτούλα μέσα και έφυγες!!! Ακόμη το Glamour έχει αντίστοιχη καρτούλα για εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα του Athens Heart στις 8&9 Ιουνίου. Εκεί έχει πάλι gallery de beaute για καλλυντικά και νομίζω έχει 25% στα αρώματα.
    Τζούλια λοιπόν θέλω εκτός από τον τίτλο του Υπουργού αρωμάτων και το επίτιμο τίτλο κυνηγού προσφορών (κοινώς Μέγας τζαμπατζής!!!)

  27. @MariaA: Αν είχε και βουρτσάκι, ήταν σούπερ ντούπερ το δειγματάκι!! Μια χαρά!!
    (‘Ασχετο….Η πρώτη δοκιμή με το σησαμέλαιο έγινε!! Με πατάτες τηγανιτές…1)Στη γεύση, δεν κατάλαβα διαφορά! 2)Πιο οικονομικό, μιας και χρειάζεται μικρή ποσότητα απ’ό,τι λέει στη συσκευασία… 3)’Αρα και πιο γρήγορο το τηγάνισμα…. 4)Το σπίτι δε μυρίζει καμένο λάδι!!!!!!!! 5)Κάτι διάβασα ότι ίσως σε υψηλές θερμοκρασίες(τηγάνι), να είναι και οριακά λίγο πιο υγιεινό ακόμη κι απ’το ελαιόλαδο…. Επόμενες δοκιμές θ’ακολουθήσουν σύντομα…)

    @peli: Νομίζω κοστίζει γύρω στα 32 ευρώ……

  28. @ΜariaA: Απλώς, αυτό του Μirror νομίζω είναι για τις ακριβές εταιρίες (εκτός Chanel όπως είπες) μόνο…

  29. @MariaA Ευγε Μαρία! Μπράβο παιδι μου, χρυσοθήρας εισαι, όχι bbgirl! keep in touch με τις ενημερωσεις και θα σε κανουμε και πρεσβειρα αμα χρειάζεται να μας τα λες!!

    @KatRap Αν τολμησω εγω να βαλω, στο σπιτι του ελαιοπαραγωγου…. με ονοματεπώνυμο….σησαμέλαιο ή οποιοδηποτε άλλο έλαιο, πλην του αγνου παρθένου οικογενειακού ελαιολάδου απο τα Κορινθιακά βουνα, “βαστάτε τουρκοι τ΄αρματα…..”
    Απορω πως μου επιτρέπει τα υπολοιπα …. εστω και για καλλυντική χρήση….

  30. JULIA!SHMERA TO PRWI ME PERIMENE MIA EKPLH3H!!TA DWRA THS KERASTSASE!!!S’EYXARISTWWWWWWW!!!8A SAS PW GIA THN EMPEIRIA MOU EN KAIRW!!(DEN DIAVASA TO POST,H8ELA NA SOU PW PRWTA OTI ELAVA TO DWRO!!8A GRAPSW KI EGW TH GNWMH MOU,DEN 8A GLYTWSETE APO MENA!!)

  31. @KatRap n @MariaA. Βρε κοριτσια, ειδα την προσφορα αυτη που λετε στο Mirror (να ξερετε οτι αφορα μονο μακιγιαζ), αλλα δεν βρηκα κουπονι πουθενα… Τι στο καλο, τοσο χαζη ειμαι, μονο κατι σαγιοναρες βρηκα μεσα και δεν μου κανουν κιολας!!!

  32. Πανω στην “κριση” που με επιασε, ξεχασα να σου πω βρε KatRap οτι εκανες πολυ ωραιο review και φυσικα εισαι μια κουκλα παλι!
    Απο το δειγμα που μου εδωσαν και μενα (και μαλιστα χωρις να το ζητησω καν), συμφωνω απολυτα μαζι σου… Μιλαμε για ενα κραγιον που απλα δεν φευγει ΠΟΤΕ απο τα χειλη. Η μονη μου ενσταση ειναι οτι ενιωσα ενα περιεργο τσουξιμο, οταν το αφαιρεσα τελικα με ντεμακιγιαζ. Α! Αν σου αρεσουν τα cream blushes, δοκιμασε το Dandelion της Benefit!

  33. @Marianna: Περιμένουμε εντυπώσεις, τυχερούλα!!!* 😀

    @Flora: ΠΟΤΕ όμως!! χαχα! Νομίζω είναι ιδανικό για περιστάσεις κατά τις οποίες δε θέλει κάποια να πηγαινοέρχεται στο μπάνιο για να φρεσκάρεται, αλλά θέλει να είναι και περιποιημένη για πολλές ώρες!!
    Η Dandelion δεν είναι σε μορφή πούδρας?? Θα την κοιτάξω κι αυτή!! Σ’ευχαριστώ πολύ!!

  34. @MariaA…afto me tin kartoula tou mirror gia 25 kai 26 isxiei kai g thessaloniki?gnwrizoume?

  35. KATRAP,sou paei poly to kragionaki k 8a to pw,me peisate na to parw! me thn prwth eykairia 8a dw ta xrwmatakia k 8a apofasisw!!ma fysika k 8a sas pw entypwseis gia kerastase!poly koritsistikh emfanish me thn ple3ida k to louloudaki!trelainomai na vlepw proionta makigiaz k omorfias!!an me kleiseis mia oloklhrh mera se ena katasthma omorfias den 8a parapone8w gia tpt,oute kan gia nero mou fainetai!me pshse h JULIA na dokimasw to l’oreal lumi magique!8a h8ela na rwthsw:1)h mascara ths la roche moutzourwnei to katw vlefaro?ayth th stigmh vazw thn lancome hypnose doll’s eyes alla moutzourwnei.to idio k h maybelline false flared.mono h high lengths ths clinique den ”vgazei”alla exei megalo vourtsaki k den vafei eykola tis katw vlefarides.pantws ap’oses exw dokimasei-k den exw dokimasei k liges-oi kalyteres gia mena einai h parapanw ths clinique,h sumptuous ths estee k h clarins.to bronzer ths lancaster einai gia olous tous typous dermatos?mpainei panw apo to make-up fantazomai.gia thn benefit peishs exw peistei na agorasw to benetint.sta ypopsh exw to oh la lift alla k to primer.wraio fainetai k to sty matte ths clinique.filakia pros to paron.

  36. @KatRap. Υπαρχει και σε πουδρα και βγηκε και σε σωληναριακι.

  37. @Flora: Έχει ένα μικρό καρτελάκι μέσα το περιοδικό! Πέταξες βιαστικά το πλαστικό κι αυτό μαζί ή κάπια το βούτηξε από το περίπτερο για να μην αγοράσει το περιοδικό?!?!?!
    @Peli: Απ’ ότι διαβάζω στο καρτελάκι όχι δυστυχώς μόνο Αθήνα και σε συγκεκριμένα καταστήματα Gallery… Sorry!!Σε νιώθω όταν έμενα Θεσσαλονίκη χτυπιόμουν κι εγώ!!!
    @Stella: Μα μόνο χρυσό δεν έχω βρει ακόμη ψάξε ψάξε!!!!

  38. kalispera k apo mena!!!
    @julia yperoxo to neseser sou opos itan anamenomeno!!!!exo k ego tin maskara La Roche Posay Respectissime k einai pragmati fantastiki!!!
    @kat-rap sto videaki eisai mia koukla!!!poly mpempoula me tin kotsiditsa saou pou sou paei yperoxa!!!ta exo latrepsei k ego ayta ta lip k eidika to xroma pou exeis parei gia sena alla logo tis timoulas den exo kataferei akoma na to paro!!!(as eyxithoume oles mazi na me paroun se mia doulitsa pou perimeno apantisei mipos katafero k to apoktiso)(o kathenas me ton pono tou tha peite k exete dikio)
    @julia perimeno me anipomonisia na do ti tha pereiexei to part 2!!!
    @oles ta sxolia einai polla k exo k ena headaches k den mporo na ta diabaso ola opos kato synithos,tha prospathiso pio meta!!!filakiaaaa

  39. @Flora: Τέλεια!!! Η ιδέα σου είναι υπέροχη!! 2 σε 1 – και Benefit και κρεμώδες ρουζ!!! Ευχαριστώ!!

    Kαι μόλις συνειδητοποίησα ότι τόση ώρα είχα στο μυαλό μου το Voile de blush κι όχι το Cream Blush…Και τα δύο πολύ ωραία!!

    Κι επίσης, μιλάμε για ένα 30% τόση ώρα…..Χμ…Μήπως να το εκμεταλλευτώ??!! :-S

  40. Γλυκιά nansy, καλή τύχη!! Εύχομαι σύντομα να έρθει η πολυπόθητη θετική απάντηση!!* 😀

  41. @Christie&nansy: Όταν λέω part two, εννοω το δεύτερο μέρος του post που είναι τα δικά σας σχόλια!

  42. Ηello!!! Λοιπόν, ξεκινώ με το νεσεσέρ κ έχω να συμφωνήσω στα εξής: Η μάσκαρα της La Roche είναι και δική μου αγαπημένη κ όπως είχα πάρει παλιότερα είχα πάρει κ την αδιάβροχη εκδοχή της και είναι καταπληκτική, γιατί εκτός των άλλψν έχει συστατικά που περιποιείται τις βλεφαρίδες…πολύ βασικό!! Θα συμφωνήσω επίσης με το Chubby stick Clinique, έχω ήδη δύο κ βγαίνουν τώρα στα καταστήματα αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό άλλες 6 νέες ολοκαίνουριες αποχρώσεις, κ με επιπλέον ενυδατικά συστατικά……οπότε ξέρω ποια θα είναι η επόμενη αγορά!!
    Για το video….υπέροχο, όπως κάθε video. Aλλά θα το ξαναπώ….θέλουμε κ video Τζούλιας!!
    Το βερνίκι χειλιών YSL, όπως το λέω εγώ, το αγαπώ κι εγώ πολύ! Έχω την απόχρωση 14, η οποία είναι ένα σκούρο φούξια κ το είχα πάρει ως αλλαγή απο το συνηθισμένο κόκκινο. Το έχω ευχαριστηθεί πολύ κ πράγματι διαρκεί πολύ, ακόμη κ σε μένα που τα “τρώω” και δεν καταφέρνω να τα διατηρήσω πολλές ώρες. Αλλά μου αρέσει κ αυτή η απόχρωση που φοράει η Κατερίνα.

  43. Το νεσεσέρ σου είναι γεμάτο από φανταστικά προιόντα…έχει τα πάντα!!!Το δικό μου,αν και λιγότερα,έχει οπωσδήποτε μασκαρα μαύρη spectra lash απο AVON που δεν την αλλάζω με καμμία άλλη και πολλά lipgloss από Avon και από LR…και πέρλες προσώπου που τις χρησιμοποιώ αντί ρουζ..α,και μηχανικό μολύβι για τα μάτια και τα χείλη που δεν μουντζουρώνουν ποτέ(τα glimmer της Αvon),κάτι σημαντικό για μένα που έχω λιπαρότατο δέρμα!!!Πολύ ωραία η παρουσίαση της kat-rap,πολύ γλυκό κορίτσι!!

  44. @meba@maryl: Ευχαριστώ κορίτσια! Μου αρέσει και μένα πότε-πότε να “σκαλίζω” και τα δικά σας νεσεσέρ!

  45. @marianna: Δεν βάφω ποτέ τις κάτω βλεφαρίδες, θεωρώ ότι κάνουν σκιά και “βαραίνουν” το μάτι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.

  46. Ωραια προϊοντα περιέχει το νεσεσέρ σου Τζούλια. Το δικό μου νεσεσέρ περιέχει πολλές διαφορετικές μάρκες, πολλά προϊόντα αλλά bronzer δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Ισως και να με έπεισες!

  47. Kalhspera!
    Mono mia aplh parathrhsh apo mena gia to videaki:polu eustoxh h parousiash proiontwn apo aplous katanalwtes me eilikrinh sxoliasmo!Mpravo gia thn idea!

  48. kalhspera k pali!!!opws katalavate to 8ema me intrigkarei!!!akouw kala sxolia gia th mascara ths la roche posay k fysika 8a mpei sth wishlist k se kammia periptwsh sthn black list!!ta chubby ths clinique exoun poly wraia xrwmata,exw parei ka gia thn korh mou to apalo roz alla k gia mena 3 poly wraia xrwmatakia.perimenw k ta kainouria….

  49. Εγώ λέω αφού μοστράραμε τις μουρίτσες μας τώρα να φωτογραφίσουμε και τα νεσεσέρ μας και να τα στείλουμε στη Τζούλια να κάνει Post για το περιεχόμενό τους!!! Χαχα τι λες Τζούλια εκεί να δεις άβυσσο!!!

  50. Χεχε ανάβω φωτιές ΟΚ λοιπόν θα σου στείλω το δικό μου σε σούπερ πόζα αύριο μεθαύριο!!!

  51. @ΚatRap se eyxaristo para poly!!!
    @MariaA poly oraia idea, gia organoseto julia an thes na sou steilo k ego foto!!!

  52. Eγώ πάντως έχω 3 νεσεσέρ:ένα με σκιές,μονές ,διπλές,τετραπλές…..και πινέλα,ένα με πούδρες,κονσίλερ και make up,και ένα με κραγιόν και μολύβια που κρατάω πάντα στο ψυγείο.Τώρα,αν λέγοντας νεσεσέρ εννοείς τι κουβαλάμε στην τσάντα μας,ε,δεν κουβαλάω τίποτε παρά μόνο ένα λιπ γκλος!!

  53. @KatRap: Απίθανο look σου ταιριάζει πολύ, όπως επίσης και το χρώμα του κραγιόν! Συνεχίστε τα βιντεάκια, είσαι τόσο γλυκιά και είναι τόσο ευχάριστο να σε βλέπουμε, άσε που λες τα πράγματα με τ’ όνομα τους!

    @Beautyblog: Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είσαι τόσο ολιγαρκής! Πάντως όλα αυτά που έχεις φαίνονται φοβερά, αλλά εκείνα που ζηλεψα πολύ είναι το benetint και η παλέττα του G. Armani. Ε, ναι και το YSL Vernis a Levres, που έχει και τόσες φοβερές αποχρώσεις… Βέβαια, μου κέντρισες το ενδιαφέρον με αυτό το Lancaster, το Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow… Είπαμε είμαι ασπρουλιάρα και το χειμώνα μου αρέσει, αλλά το καλοκαίρι, το θέλω το χρωματάκι μου…

    @MariaA: Βρε λες να βγάλουμε τα νεσεσεράκια μας στη φόρα;; Πάντως κι εγώ τρελαίνομαι να βλέπω άλλων τα νεσεσέρ-ευτυχώς έχω κι αδερφές και μπορώ να το κάνω! 🙂

  54. @Κat-Rap To roz einai to agapimeno mou xrwma se kragion!! pragmatika einai teleio mou arese polu panw sou k anypomonw k egw na to dokimasw syntoma!! :))

    @Julia Tin Benefit tin gnwrisa eksaitias sou k exw ksetrelathei me ta proionta tis!! Ayto pou exoume koino sto nesseser mas einai to Benetint to opoio egine to agapimeno mou proion gia ta xeili alla ta magoula!!

  55. xaireto tin omorfi parea sas! den exo poly kairo poy exo anakalipsei t pareaki sas kai mporo n po idi t kalytera g esas kai fisika tin joulia! thelo n sxoleiazo t panta alla oso diavazo kathe fora t sxoleia sas m kalyptete toso poly poy t dika m sxoleia einai perita!
    otan prokite g thema neseser pisteyo oles trexoume n t diavasoume san gnisies gynaikes!mporo n po oti ksetrelathika m t proionta YSL! gamoto gt n exoun toso tsimpimeni timi t thelo ola( alla mia kaly dikaiologia einai t sabbato p einai t genethleia mou n mou kano ena doro parapano 😉 )
    koritsia eiste poly tyxaires eseis stin athina pou exete ayta t protect m t mirror k genika ola ta happenings emeis edo sta giannena prepei n perimenoume n valoun t hondos kai t sephora prosfores 🙁
    @joulia t noumeraki einai t diko soy lip YSL stin eikona m fanike polu oraio gt arxika eixa sto myalo mou na agoraso tin kokkini apoxrosi os diaxroniki alla kalokairaki einai k leo mipos n paro kapoia pio droseri apoxrosi
    anipomono kai ego gia t part2! filia

  56. Το Vernis a Levre είναι απίστευτο προϊόν και δεν φεύγει με τίποτα,ειδικά αν καπνίζεις όπως και εγώ και φεύγει το μισό κραγιόν στο τσιγάρο και το άλλο μισό στον καφέ.Το προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα!Επίσης μιας και είμαι Lancome addict και ειδικά εθισμένη στην Hypnose Drama δεν μπορώ να περιμένω το post σου για τη νέα εκδοχή της αγαπημένης μου μάσκαρα!Φιλιά!

  57. Το συγκεκριμένο θέμα το λατρεύουμε, το θέλουμε πιο συχνά. Θέλω να πω ότι το ρουζ YSL Cream Blush είναι θεικό. Η πρώτη σκέψη μου όταν μου το έστειλες ήταν τώρα πως το απλώνουν αυτό, όταν πήγα σπίτι το δοκίμασα το πόρισμα απλώνεται πολύ έυκολα διαρκεί πάρα πολύ και φαίνεται πολύ φυσικό. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα.

  58. koritsia,pisteyete oti ena kremwdes rouz strwnei kalytera se ena liparo derma?(ennoeitai panw apo make-up)prin apo xronia eixa agorasei ena ths clinique alla emena den mou ka8ise kala,san mountzoura ginotan.3erete kanena kalokairino xrwmataki se compact morfh gia leyko derma,3an8a mallia,kastana matia?(na mpainei panw apo bronzer k pali ennoeitai)xaxa!!!

  59. Tζούλια, τελικά το καρπουζί κραγιόν που λες ότι ψάχνεις, το βρήκες? Εάν ναι, ποιο είναι και το προτείνεις? Έχω κι εγώ μια αδυναμία σε τέτοιες υφές και χρώματα το καλοκαίρι… Φιλιά σε σένα και τα BB girls

  60. @ marianna: γειά σου συνονόματη, προτείνω το peachtwist της MAC, ένα ωραίο ροδακινί χρώμα με ελαφρύ shimmer. Super για καλοκαίρι!!!!

  61. @Andriana: Eίσαι πολύ γλυκιά!! Βρε λες να το δοκιμάσουμε κι εμείς οι “χιονάτες” το Lancaster??! Χμ….

    @Giorgina: Το ροζ μου φαίνεται πολύ χαριτωμένο και πολύ “φρέσκο” και “δροσερό” για το καλοκαίρι!! Προσωπικά, προτιμώ τις πιο φούξια αποχρώσεις…Τα πιο “παγωμένα” ροζ με τρομάζουν λίγο και δεν είμαι σίγουρη ότι μου πάνε…

  62. @Μarianna P. : Για κραγιόν, δεν ξέρω. Αλλά, προσωπικά, έχω ενθουσιαστεί με ένα καρπουζί lip gloss…Αν σ’ενδιαφέρει, πρόκειται για το Lip Gloss Power Shine, στην απόχρωση Red Ovation, της Oriflame. Καλοκαιρινό καρπουζένιο χρώμα και υπέροχο κοριτσίστικο άρωμα!!*

  63. ‘Ενα κι ένα τα καλλυντικά του νεσεσέρ σου Τζούλια! Δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο, φυσικά!
    ‘Οσον αφορά το κραγιόν του YSL, έχω να πω κι εγώ τα καλύτερα! Πριν το δοκιμάσει η ίδια, μου είχε κάνει κι εμένα ένα δώρο η Κατερινούλα. Είναι η απόχρωση νούμερο 13, αν δεν κάνω λάθος. Σαν σκούρο φούξια. Δεν το έχω αποχωριστεί καθόλου! Μεγάλη διάρκεια, υπέροχο χρώμα και κομψότατη συσκευασία! Εξαιρετικό! Σας το προτείνω!

  64. τρελαίνομαι να ψάχνω το νεσεσέρ μου και τα ξένα μη σου πω… και αυτά τα ποστ πάντα είναι τα αγαπημένα μου γιατί είναι σαν να μαθαίνεις όλα τα προϊόντα που δεν ξέρεις χωρίς το καθένα να είναι ξεχωριστό ποστ! Είναι μέρες που το ανάρτησες και δεν προλάβαινα να σχολιάσω αλλά δεν πειράζει , άλλη μια φορά τελευταία και καταϊδρωμένη…. θέλω να αναφέρω τα δικά μου αγαπημένα αυτό τον καιρό που έχω στο δικό μου:

    1.Λάτρεψα την ΒΒ Cream , την οποία πιστεύω πως θα χρησιμοποιώ χρόνια ατέλειωτα , μερικές φορές για να δώσω περισσότερο φως στο αποτέλεσμά της την ανακατεύω με την illuma flair της studio artist foundation από την oriflame , κάτι που κάνω συχνά με αρκετα προϊόντα γιατι πειραματίζομαι και έχω ανακαλύψει φοβερές μίξεις!
    2.Η διάφανη πούδρα της Kryolan με φιξάρει τις πιο δύσκολες στιγμές!
    3.Το high gloss ultra brillance της Εstee Lauder (απόχρωση 07 pearl) έχει καταπληκτική υφή, γυαλάδα, μυρωδιά και ταιριάζει με όλα!
    4.έχω βολευτεί απίστευτα κάποιες αποχρώσεις κραγιόν της Cristian Dior που έχω βρει σε παλέτα (λατρεύω τις παλέτες!!!) και δεν ξέρω αν υπάρχουν πια αλλά θα τις αναφέρω γιατί αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσετε! Είναι η 434 Souffle de Rose/ Rose Souffle και η 365 Beryl Rose/ Sheer Beryl (μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφίες). Εύχομαι να μη μου τελειώσουν ποτέ!!
    5.Από μολύβια έχω αγαπήσει το μαύρο(1) της Korres ενώ έχω δοκιμάσει άπειρα… και το καφέ (09) της Erre Due!
    6. τα κραγιόν power shine oriflame beauty με την ανάλαφρη αίσθηση που χαρίζουν και τη γυαλάδα τους είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και οι αποχρώσεις τέλειες, για να μην πω για τη διάρκεια…!
    7. Έχω άπειρες παλέτες με σκιές που ποτέ δεν είναι αρκετές γιατί η αποχρώσεις διαφέρουν και πάντα θέλω να βρίσκω την ιδανική για την περίσταση. Έχω όμως μια σκια σε μορφή shiny powder σε μικρό roll-on, ανοιχτόχρωμη σκιά για να φωτίζει όλο το βλέμμα και η εταιρεία λέγεται Carlo Di Roma, την έχω χρόνια και είναι γεμάτη!! Δεν ξέρω αν μπορείτε να τη βρείτε εύκολα γιατί την είχα αγοράσει από μαγαζί με καλλυντικά με άγνωστες μάρκες.
    8. Επειδή ανέφερες το bronzer να σου πω ότι το bronzing gel for face shade , honey glow της body shop που μου είχες στείλει πέρυσι είναι πολύ καλό και θα μου φτάσει και για φέτος και να προσθέσω και την cheek and face powder shade 01 (μπρονζέ πούδρα επίσης της body shop)που επειδή χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες και κυρίως κοντά στο καλοκαίρι θα έχει και αυτή μεγάλη διάρκεια ζωής(Τι άλλο θέλετε!!)!!!
    Αυτά τα λίγα , ξέρω πως μάλλον μόνο η Τζούλια θα με διαβάσει γιατί άργησα αλλά είναι και το κατάλληλο πρόσωπο μήπως βρει κάποια πληροφορία που την ενδιαφέρει προς περαιτέρω χρήση!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.