Chanel Summertime: Το μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2012

 

 

«Ένα καλοκαίρι, ζεστό, αισθησιακό, λουσμένο στο φως. Ο χρόνος στέκεται για λίγο, η θάλασσα, ο ήλιος και μια απαλή τζαζ μελωδία συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό…» Αυτά είχε στο μυαλό του ο Peter Philps, o Creative Director της Chanel, όταν δημιούργησε το Summertime, το καλοκαιρινό μακιγιάζ της μάρκας.

 

 

Μπρονζέ επιδερμίδα, βλέμμα που μαγνητίζοει, χείλη που σαγηνεύουν, με αυτά τα νέα limited edition προϊόντα που θα δείτε παρακάτω:

 

 

Επιδερμίδα

SOLEIL TAN DE CHANEL

 

Δυο bronzing powders σε αποχρώσεις Sable Rose και Sable Beige (63,90Ε)

 

 

Μάτια

 

 

OMBRES CONTRASTE DUO (43,90Ε)

Mια διπλή παλέτα με αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, ιδανική για πρωινές αλλά και smoky βραδινές εμφανίσεις.

 

 

CRAYON YEUX (25,40Ε)

Σε σκούρα καφέ απόχρωση για το περίγραμμα των ματιών

 

CRAYON KHÔL (24,40Ε)

Σε απαλή μπεζ απόχρωση το συγκεκριμένο μολύβι εφαρμόζεται στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων και δίνει άμεση λάμψη στο βλέμμα

 

 

 

Χείλη

 

ROUGE COCO SHINE (33,90Ε)

Ένα κραγιόν που γλιστράει σαν σατέν πάνω στα χείλη αφήνοντας ένα σέξι λαμπερό τελείωμα μια απόλυτα φυσική λάμψη. Σε δυο νέες αποχρώσεις: Empreinte, ένα απαλό φυσικό μπεζ και En Vogue, ένα ζουμερό, σέξι κοραλί

 

LÈVRES SCINTILLANTES (29,40)

Τα αγαπημένα lip gloss σε δυο διάφανες αποχρώσεις με μικροπέρλες για ακόμα πιο έντονη λάμψη: Το Sirocco, σε μπεζ απόχρωση και το Calypso, ένα σκούρο πορτοκαλί.

 

 

Νύχια

 

LE VERNIS (24,90Ε)

 

Φυσικό, εκλεπτυσμένο ή λαμπερό μανικιούρ; Επιλέξτε τι προτιμάτε με αυτά τα νέα χρώματα

Holiday: Ένα έντονο πορρτοκαλί που ταιριάζει τέλεια με το Levres Scintillantes,  Calypso.

Delight: Ένα μοντέρνο, λαμπερό μπρονζέThe modernity of a shimmering bronze.

Island: Ένα εκλεπτυσμένο περλέ μπεζ που ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένο δέρμα.

 

 

Tέλος η φωτογραφία του μοντέλου είναι για τη Chanel από τον φωτογράφο, Solve Sundsbo.

 

 

Εμένα πάλι όλο αυτό που έγραψα παραπάνω μου έφερε στο μυαλό Billie Holiday, Summertime… and the living is easy…

 

 

 

 

52 Σχόλια
  1. kalimera julia!!!einai panemorfa, agie basili mporo na exo ena SOLEIL TAN Sable Rose parakalo……!!xixixi!
    ax!!pote tha erthei epitelous to kalokairaki giati etsi opos paei o kairos mou fainete tha ksanabgaloume ta xeimoniatika!!!!

  2. Πολύ απαλά και διακριτικά…Πανέμορφα, αλλά και χωρίς κάποια έκπληξη…. Chanel….

    Kαι η μουσική υπόκρουση δε θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή…..

    Καλημέρα!!*

  3. @nansy: Θα με πείτε τρελή αν σας πω ότι όσο δε βρέχει, τον απολαμβάνω και τον λατρεύω αυτό τον καιρό….???!!

  4. Αχ πρωί πρωί άνοιξε το μάτι μου! Λαχταριστά αλλά και πολύ ακριβά…

  5. Αχ, αυτά τα Chanel!
    Μου αρέσουν τόσο πολύ, αλλά πεισμώνω και τα αγοράζω μόνο σε ταξίδια γιατί στην Ελλάδα δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις (παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας!).
    Η εισαγωγική τους εταιρία, έχει πιθανά λόγους που ακολουθεί αυτήν την εμπορική πολιτική, αλλά ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω!!!
    Παρόλα ταύτα, αγαπώ ΟΛΑ τα Levres Scintillantes, και λιγώνω κάθε φορά που βγάζει συλλογή νέων μανώ… αλλά 25€ για μανώ μου φαίνονται πολλά!!!

  6. Απαπα δεν μας αφήμεις να αγιάσουμε!!!!
    Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!!!!Τι ωραίο το τραγούδι της Billie Holiday, από τα αγαπημένα μου….
    Τι να πρωτοσχολιάσω τα Lip glosss, τα κραγιόν, τα βερνίκια…. Έχει τις καλύτερες αποχρώσεις σε nude μπεζ έχω δύο κραγιόν chanel και τα έχω κατευχαριστηθεί (θα τα σείτε και στην φωτό του νεσεσέρ χαχα!!) τα δε βερνίκια είναι αθάνατα. Έχω ένα nailglaze που είχε βγάλει προ αμομνημονεύτων χρόνων και διατηρείται ανέπαφο!!!
    Κάθε σαιζόν βγάζει απόστευτο μακιγιάζ σε χρώματα τουλάχιστον είναι από αυτά που μου ταιριάζουν πολύ. Να έκανε και καμιά έκπτωση καλά θα ήταν!!!!
    Πάντως για να συνεχίσω το μπαράζ ενημέρωσης να πω ότι έλαβα sms από το Hondo ότι έχει έκπτωση 30% έως το Σάββατο σε 30 αρώματα (δεν λέει ποια) και σε καλλυντικά guerlain, clarins & sisley. Από Δευτέρα ακολουθούν νέες προσφορές σε Estee & Clinique!!
    Φιλιά πολλά!!!!

  7. @ΚatRap tha sou bgalo tin paneforfi kotsidoula sou!!!edo(patra) olo to brady k mexri prin apo ligo ekane kataklismo!!!
    @julia perimenoume panta me anypomonisia ta nea sou….!!

  8. Like, like, like!
    Το τραγούδι, τα προϊόντα.. Βέβαια, να ομολογήσω, ότι προς Chanel δεν έχω στραφεί ποτέ. Την θεωρούσα πάντα παρακινδυνευμένη κίνηση, λόγω του περιορισμένου μου budget. Μέχρι και το άρωμα που θέλω πολύ επειδή είναι Chanel=απλησίαστο, δεν το ‘χω πάρει ακόμα..Ελπίζω να γυρίσει ο τροχός! Πάντως το μάτι μου το ‘κλεισε και πάλι κάτι σε bronzer (what’s wrong with me?!?!?!), η bronzing powders Sable Beige… Αλλά η τιμή… μια που εξαιρείται κι από τα 25%, είναι φωτιά!!!

  9. Καλημέρα κορίτσια! τι υπέροχα, τι φινετσάτα που είναι τα chanel (και τόσο ακριβά….). Ειδικά η παλετα των κοραλί νομίζω ειναι τελεια σε lip gloss στα LÈVRES SCINTILLANTES και στο βερνίκι. Οσο για το SOLEIL TAN sable rose… πόσο θα το ήθελα…. ο.κ καποια μερα ίσως…
    ΥΓ Εχω μελαγχολήσει μ΄αυτον τον καιρό κι ας μην ειμαι της ζέστης… αλλα αυτη η μουνταδα μου σπαει τα νευρα…

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΘΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.χιχιχι!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ.
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. @Julia Τζουλακι πες μας νεα από την khiels. Ανυπομονώ! Θέλω να μαθω για τα σαμπουαν της και τα προιόντα μαλιών!

  12. Καλημερα 🙂 υπεροχα ολα μωρε αλλα οντως τσουχτερες οι τιμουλες τους ..

  13. Καλημέραααααααααα!!!
    Λοιπον αγαπημένη δεν εχω αγοράσει ποτέ τιποτα από Chanel…είμαι η μόνη που ξενερώνει με τις τιμές τους? Ισως αν με ρωταγες κανα δυο χρονια πριν να εκανα σαν τρελη..να διαβαζα για chanel και να τρεχα να δοκιμάσω…αλλά τώρα δεν παιζει..
    Παντως με ψήσατε για ysl (ασχετο) και αγόρασα τελικα από ονλαιν κατάστημα μια παλέτα του 2009 που βρήκα σε προσφορά. Και θα ειναι η πρωτη μου ysl που παίρνω!! Λες να δοκιμάσω και τα chanel ετσι?? Ισως αργότερα (αν και χλωμό το κόβω)..Παντως εμενα τα χρωματα αυτα που μας εδειξες μου θυμισαν περισσότερο φθινόπωρο παρα καλοκαίρι, ζεστά μεν, απλά δε…από την άλλη όμως ειναι και ευκολοφόρετα από τις περισσότερες πράγμα που σημαίνει ότι θα ψωνίσεις κάτι που θα το φοράς κάθε μέρα και έτσι θα μπορείς να κάνεις απόσβεση χρημάτων.
    …..

    Τώρα το συνειδητοποίησα…μήπως αγόρασα ληγμένη παλέτα???χαχαχαχαχαχα

  14. Καλημερα σε όλες κοριτσια!!

    Πάντα μοναδική η chanel σε όλα της τα προϊόντα…

    Λατρεύω τα lip-gloss και ειδικότερα τώρα που καλοκαιριάζει σιγά..! Καθώς και τα δυο αγαπημένα μου αρώματα coco mademoiselle k chanel chance.. που δύσκολα ξεμένω τουλάχιστον οχι χωρίς να έχω ένα από τα δυο..!
    Κάτι άσχετο (!) Κουρεύτηκα πρόσφατα και θέλω να μακρύνουν σύντομα και πάλι τα μαλλάκια μου.. (δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αποχωριστώ εύκολα το πιστολάκι ) τι προϊόντα μου συστήνεται έτσι ώστε να ταλαιπωρούνται λιγότερο και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα μαλλάκια μου??

  15. @Kerasia: Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ κάτι από Chanel, πες μου πότε είναι τα γενέθλια σου… Διότι ψάχνω-ψάχνω αλλά γιορτή δεν μπορώ να βρω…

  16. Καλημέρα ! Κάποτε είχα τα πάντα channel. Aκόμα και για να ξεβάφω τα νύχια μου !!! Τώρα μου έχουν ξεμείνει 2 βερνίκια. Πάω να μελαγχολήσω !!!

  17. toso yperoxes apoxrwseis t soleil tan…ma k toso akrivoutsika!k oi ozes m aresan poli!eidika i mpez otan mavrisoume prepei n einai theiki!!!exw ena lip.gloss tis chanel…ena roz me perles…mporw n pw pws einai t kalitero ap ola…den exw vrei kapoio allo n t sinagwnizetai!g afto t fwraw s ksexwristes periptwseis!love chanel!
    @beautyblog…..dokimasa t kremwdes rouz tou ysl p pira xtes!yperoxo….afinei aisthisi poudras….menei g polles wres….k exei apithani apwxrwsi kai as fenetai arxika poli endono portokali!k aplwnetai efkola(afto fwvomoun perissotero gt sinithws den m volevan t kremwdi rouz)!

  18. @nansy & Kerasia: Αφήστε την κοτσιδούλα μου ήσυχη!!! Θέλω να τη στολίσω με λουλούδια και φτερά το καλοκαίρι….’Εχω όνειρα γι’αυτή!! χαχαχαχαχαχα!

    @beautyblog: Τί γλυκιά…*

  19. @KatRap symfwnw apolyta mazi soy k egw apolamvanw apisteyta auto to kairo… isws gt den antexw ton kayswna tis athinas…

  20. Καλημέρα!

    Chanel=Οφθαλμόλουτρο!

    Btw, όσες δεν έχετε δει την ταινία “Coco Before Chanel” (2009), σας την προτείνω:
    Παρουσιάζει τη δύσκολη και «βρώμικη» ζωή της Gabrielle Chanel πριν να γίνει η διάσημη επαγγελματίας που όλοι γνωρίζουμε. Ξέρατε ότι το “Coco” είναι το ψευδώνυμο της όταν τραγουδούσε σε ένα «φτηνό» μπαρ ένα σουξεδάκι με ομώνυμο τίτλο;!

    @Giorgina: Και εγώ βρίσκομαι στην ίδια θέση, βάζω ελαιόλαδο σαν μάσκα και την αφήνω όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Κάποιες φορές προσθέτω και άλλα έλαια, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, κτλ ώστε να τα διατηρώ ενυδατωμένα και να τα θρέφω.
    Επίσης περιόρισε όσο μπορείς το πιστολάκι, σίδερο… θερμότητα γενικά διότι ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά βρες λύση σε πλεξίδες, κοτσίδες, updos κτλ.
    Ακόμη, δεν είναι μύθος αυτό που λένε να τα κόβεις ελάχιστα αλλά συχνά. Όσο πιο συχνά τα κόβεις, τόσο περισσότερο αναζωογονούνται!
    Διάβασα κάπου πρόσφατα, πως εάν θες να έχεις όμορφα μακριά μαλλιά, απλά «μην ασχολείσαι» μαζί τους! Απλή και κατανοητή συμβουλή αλλά ποιος τα αφήνει σε ησυχία;! 😛

  21. @Julia: Για Kiehl’s ακούω… Update us soon, έχω μείνει λίγο πίσω 🙁

  22. @Julia: Αχ βρε Τζούλια με τη μεγάλη σου καρδιά…!
    Το έχω ήδη γράψει κάπου, αλλά θα το ξαναπω: Παίρνω θάρρος και χαίρομαι όταν διαπιστώνω πως τόσο καλόκαρδοι άνθρωποι σαν εσένα μεγαλώνουν παιδάκια. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, αφήνοντας πίσω τις εγωπάθειες, εγωισμούς, ωχαδελφισμούς…
    Να κάτι τέτοια γίνονται/γράφονται σε αυτό το blog και μου φτιάχνουν τη μέρα!
    xxx

  23. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ?

  24. @Ioanna: Έχω να πω κάτι για το ελαιόλαδο σαν μάσκα: Είχα πάει σε σεμινάριο beaute στο Theia Lab πριν από κανένα δίμηνο που το έκανε η Χαριτωμένη Βόντα (φίλη της Τζούλιας και bbgirl!) και η οποία μας είπε ότι το ελαιόλαδο είναι καταστροφικό για το μαλλί διότι χαλάει την κερατίνη της τρίχας και ουσιαστικά κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό. Προτμότερο είναι να βάζεις μάσκες ή conditioner που είναι σχεδιασμένα γι’ αυτόν τον σκοπό.
    Όσο για την κοτσίδα τηε Κατερίνας τη ζήλεψα και θα την κάνω κι εγώ τη δικιά μου έτσι θα βάλω και λουλούδι και φτερά !!!!

  25. @MariaA: Αλήθεια;! Κάτι μου ειχε πει μια κομμώτρια περί οξέων στο ελαιόλαδο αλλά δεν την πίστεψα! Προφανώς η γυναίκα κάτι ήξερε παραπάνω…
    Δεν κρύβω όμως πως το ελαιόλαδο δεν μου έχει προκαλέσει καμία…παρενέργεια! Αντιθέτως, κάθε φορά που το βάζω με κάνει να αναθεωρώ και δεν μπορώ να το αντικαταστήσω με τπτ άλλο. Βάζω και μάσκες φυσικά αλλά την στιλπνότητα και λάμψη που αφήνει το λαδάκι, δεν μου την προσφέρει κανένα άλλο!
    Δύσκολα θα το αποχωριστώ, αλλά καλό είναι να το περιορίσω, ε;

  26. @Julia..Μην τολμήσεις γιατι τότε θα έρθω σίγουρα Αθήνα και θα σε δείρω!!! Εχεις κάνει ήδη τόσα πολλά για μένα και το μωρο μας τις GBB που δεν θέλω να μου λες τέτοια. Αλλωστε ήδη εχω τόσα από σενα!!!! Χαρη σε σενα γνωρισα και λάτρεψα τη MUFE και τα δυο δωρακια που κέρδισα σε εκεινη την πρώτη συνάντηση τα εχω σαν θησαυρό μου. Οσο για τη γιορτή μου…αμα σου πω ποτε ειναι θα ξεραθείς στα γέλια…αλλα δε σου λέω..δε σου λέω!! χιχιχι
    Από την άλλη βέβαια…θα ναι ωραία ευκαιρία για ανταλλαγές δώρων…χμμμ…τώρα που το σκέφτομαι μαρεσει η ιδεα!! Δωράκι εσύ? Δωράκι κ γω!! Οποτε σε απειλω…αν στειλεις τιποτα θα έχεις να λαβαίνεις!!!

    @Τρελοκοτσιδού μου…καλέ μόλις είδα το ονοματακι σου στους νικητές διαγωνισμού?? Ευγε Κατερινάκι! Πολύ το χάρηκα!!!

    ΥΓ..του Αγίου Γερασίμου είναι και με έχουν ταράξει στο δούλεμα

  27. @ΚatRap nomizo oti sou ebgala paratsoukli gia yo bb”trelokotsidou!!!”xixixi me louloudaki tin eidame k einai yperoxh tora thelo na tin do k me ftera…..!!!!
    @julia ax!bre julia…… poso mas sygineis kathe fora me tin megalopsixia sou!!!!
    @Kerasia tou agiou gerasimou????!!!!teleios koulo!!

  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ, CHANEL=LOVE FOR EVER.

  29. Αντιγραφή από Wiki “Ο Άγιος Γεράσιμος εκοιμήθη την 15η Αυγούστου του 1579. Επειδή την ημέρα αυτή γιορτάζεται η κοίμηση της Θεοτόκου, η γιορτή του Άγιου Γεράσιμου είναι ακριβώς την επόμενη μέρα. Ο Άγιος Γεράσιμος γιορτάζεται επίσης και στις 20 Οκτωβρίου, η οποία μέρα αποτελεί και επίσημη αργία στο νησί της Κεφαλονιάς.”

    Για να μην ψάχνει η Julia 😉

  30. geia sas koritsia k julia!!!apo chanel exw liga pragmata alla ena vasiko pou einai to chanel chance,to arwma pou vazw systhmatika.apo proionta makigiaz exw mia kremwdh skia k dyo vernikia.kanoun ekptwsh mono 10%,etsi apo8arrynomai wste na agorasw perissotera.h bronze powder einai panakrivh!!arage a3izei ta lefta ths?an ekanan pio megalh ekptwsh isws agoraza pio polla proionta!

  31. @Ioanna: Τι να πω μπορεί και να εξαρτάται και από την τρίχα. Στα δικά μου παρ’ όλο που είναι μακριά βάζω μαλακτική μετά το λούσιμο και 2 σταγόνες από το λάδι καμέλιας που έχω κι όταν τα βάφω κάνω μια μάσκα και είναι μια χαρά. Λαμπερά και ωραία.
    Τζούλια εσύ τι λες? Επίσης αναμένουμε την ενημέρωσή μας!!!!
    Φιλιά πολλά !!!

  32. Μια και γράφετε για τον ΄Αγιο Γεράσιμο,να σας ενημερώσω ότι στις 16 Αυγούστου γιορτάζονται τα θαύματα του Αγίου και οι Γερασιμάδες ΔΕΝ γιορτάζουν τότε το όνομά τους.Η κανονική ονομαστική γιορτή είναι στις 20 Οκτωβρίου μαζί με του Αγιόυ Αρτεμίου.Για Κερασία τις αντίστοιχες μέρες δεν έχω ξανακούσει.Θα ρωτήσω τις καλόγριες στο μοναστήρι του Αγίου που το’χουν ψάξει πολύ.

  33. ΙοΙ κορίτσια δεν υπάρχετε!!! Εχω ξεραθεί στα γέλια!! Λοιπον ειναι στις 20 Οκτωβρίου και εχει αναγνωριστεί και επισημα οτι τοτε γιορταζει και το Κερασια. Το κακό ειναι οτι δεν το αναγνωρίζουν όλοι οι παπαδες αυτό. Αλλά σε πολλά ημερολόγια πλέον θα το βρείτε και το Κερασια εκείνη την ημέρα. Στη σχολή πάντως εκείνη την ημέρα όλοι με φωνάζαν Μάκη!!! Αξέχαστα χρόνια!!
    lov u girls

  34. hthela naxa polla lefta gia nagorasw olayta ta yperoxa proionta…afou den exw omws tha arkestw sto na ta thaumazw apo tis foto!!!

  35. είναι πανέμορφα! ειδικά αυτό το πορτοκαλί βερνίκι!

  36. Κι εγώ το πορτοκαλί ζαχαρώνω μαζί με το λιπ γκλος!!

  37. Την chanel πραγματικα την ξεχωρίζω στο μακιγιάζ.Οι σκιές στρώνουν απίστευτα,κρατάνε και πάντα έχω κάποια σκιά της.Αυτή την εποχή έχω μια διπλή μωβ.Βέβαια λόγω των τιμών της δεν μπορώ να παίρνω παραπάνω αλλά και με ένα προιόν εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη.Άλλωστε κρατάνε τόσο πολύ που ξεχνάς πόσο τις πήρες τελικά.Στο θυμίζει η επόμενη αγορά… χιχιχι… Σας φιλώ!!!

  38. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BBGIRLS ΑΧ ΛΑΤΡΕΥΩ CHANEL!!!
    ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΜΠΡΟΝΖΕ ΠΟΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ SUPER ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΟ ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!!!!
    ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!!!

  39. Μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες καλλυντικών και ένα όμορφο τραγούδι από την αγαπημένη μου τραγουδίστρια όλων των εποχών!

  40. Αχ πολύ θα ήθελα ένα τουλάχιστον από αυτά!!! 🙂

  41. Σταθερά υψηλή η ποιότητα των προιόντων της Chanel, αλλά σταθερά υψηλές και οι τιμές τους!

  42. Λατρεύω τη Channel…οι αποχρώσεις της και οι υφές της έχουν μία κομψότητα, μυρίζουν Παρίσι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.