Beauty Video, Make Up Tutorial: Το Κόκκινο Κραγιόν

 

 

Σήμερα ολοκληρώνεται η τριλογία του bb poll, όπου εσείς ψηφίσατε με ποια σειρά, θέλατε να δείτε τα make up tutorials που με πολύ έμπνευση κάνει κάθε φορά για μας, η Ιωάννα Λαμπροπούλου.

 

Σειρά έχει το κόκκινο κραγιόν, όπου μπορεί σαν εφαρμογή να φαίνεται κάτι απλό, αλλά για να έχει διάρκεια και για να δείχνει όμορφο στα χείλη, θέλει και αυτό τον τρόπο του.

 

Γιατί, κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Πολύ πιο απλά απ’ όσο νομίζουμε. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Ένα ζευγάρι killer hills. Ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Η θηλυκότητα στο απόγειο της. Τολμήστε το απόψε. Και απόψε, μπορεί να είναι η βραδιά σας.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WZU2MUFt7c[/youtube]

 

 

115 Σχόλια
  1. Εντάξει ότι θέλει τροπο για να βάλουμε και το κραγιόν… τι να πω, νοιώθω αδιαβαστη να το πω, να περάσω με τον κηδεμόνα μου; Κάπως έτσι! Καλα γέλασα αρκετά με το μυρμηγκακι που πέρασε ξυστά και την γλύτωσε την τελευταία στιγμή απο τις γόβες της Ιωάννας μας! Χαχα! Βέβαια πάντα πίστευα και θα πιστεύω ότι το τέλειο μακιγιάζ ειναι ακόμα πιο τέλειο σε ένα υπέροχο πρόσωπο χωρίς σημάδια, αγγεία και λοιπά…και η Ιωάννα μας το έχει!!

  2. Τώρα εγώ τι να πω?Κρατιέμαι τόσο καιρό να σχολιάσω γιατί απλά τα λόγια είναι περιττά…Το ταλέντο, το λέγειν, το επίπεδο, η ομορφιά και οι ώρες δουλειάς μιλούν από μόνα τους….We love Ioanna <3 <3 <3

  3. Ωραίο videaki!!! Thumbs up για το Killer Lipstick, τα killer heels και το τυχερό μυρμήγκι!!! ΧΧΧ

  4. Μόλις τώρα καταφερα να παρακολουθήσω το νεο βίντεο της Ιωάννας! Ενα έχω να πω… Ιδού η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι! Μετα απ΄αυτα που είδα στο βιντεο, με το μοιράιο σενάριο…. και τις θανατερές γόβες… τρέμε Μόνικα… η διαδοχος σου είναι Ελληνίδα απο τη Θεσσαλονίκη!

  5. @MariaA:
    Το πήρα!!! Το πήρα!!! Το πήρα!!! Το αγαπώ τόσο που… λυπάμαι να το βάζω!!! Είναι τέλειο!!! Το έβαλα χθες, με το που το πήρα και σήμερα στη δουλειά, αλλά έχω ήδη αρχίσει να το τσιγκουνεύομαι και λέω να μην το βάζω στη δουλειά, αλλά να το αφήνω για άλλες ώρες…Χμμ., Θα δω τι θα κάνω!

    Και για να πω κι αυτό που με πείραξε, μπαίνω φουριόζα στο Hondos, κατευθύνομαι στο stand της Chanel και βουτάω το μπουκάλι και το μυρίζω. Έχω προσέξει ότι πουθενά δεν αναγράφεται (όπως συνήθως)εκείνο το οποίο μου ήρθε κι εμένα με mail (30% σε επιλεγμένες μάρκες μακιγιάζ και αρωμάτων) αλλά απτόητη το αναφέρω και η πωλήτρια με ρωτάει: “Σας ήρθε μήνυμα;” Δηλαδή, αν δεν μου είχε έρθει, δεν θα μου έκαναν την έκπτωση αυτή;;; Γκρρρ….

    Τέλος πάντων, κατά τ’ άλλα ήταν ευγενική και συνεννοήσιμη, άσχετα που ήθελε να μου πουλήσει και κάτι επιπλέον που δεν ήμουν διατεθειμένη να αγοράσω (πέρα απ’ το ότι δεν το υπολόγιζα στο budget μου, δεν θα το χρησιμοποιούσα κιόλας!)…

    Να δούμε τι προσφορές θα βρούμε στη θεία!!! 🙂

  6. Μπραβο Μαρία, Μπράβο !!! Καλοφόρετο! Και μια συμβουλή… να το φοράς όποτε κανεις κέφι, γιατί κάθε μερα ειναι μια σημαντική κι αλησμόνητη μέρα. Μη φυλάς τίποτα για καποια “ιδιαίτερη στιγμη”. Η ιδαιτερη στιγμή σου ειναι τώρα! Φιλια
    ΥΓ Μπραβο συνειδητή καταναλώτρια! Καλα έκανες!

  7. @Andriana: Μπράβο καλοφόρετο!!!! Πολύ χάρηκα!! Μη το τσιγκουνεύεσαι φόρα το τώρα που το έχεις πολύ όρεξη και είναι και καλοκαίρι, το χειμώνα θα σου φαίνεται ελαφρύ! Τον έρωτα πρέπει να τον ζεις κι όχι να τον φυλάς!! Κι εγώ ζω τον τωρινό μου με το Lys Soleia που τελικά δεν μπόρεσα να του αντισταθώ!!! Χεχε
    @Stella: Τελικά πήγα πήρα και την extase που έλεγα και η πωλήτρια πήγε να μου την ανοίξει και την σταμάτησα έντρομη !!! Έχω 3 ανοιχτές που χρησιμοποιώ (έστειλα και τη φωτό του νεσεσέρ μου στη Τζούλια!) και αυτή την έθαψα στο βάθος του συρταριού μου. Ελπίζω να μην πάθω καμιά λαχτάρα όταν θα την ανοίξω χαχα!!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

  8. @Andrianna Για σενα ήταν το σχολιο πιο πανω όχι για τη Μαρια, που εγραψα κατα λαθος.
    @MariaA Μπα μην ανησυχεις.. και στα συρταρια τους κι αυτες στοκαρισμενα τα έχουν όλα. Νομιζουμε, ότι τα παιρνουμε φρεσκα τα καλλυντικά. Τιποτα δε θα πάθει… εχω στοκαρει εγω….

  9. mariaA,kalhmera se sena k se ola ta koritsia!!!exw ki egw 3 mascara pou xrhsimopoiw twra alla kammia den mou aresei pragmatika!!mono h high lengths ths clinique me ena meionekthma:den vafei eykola tis katw vlefarides-to 3erw,to 3erw,h julia mou eipe na mhn tis vafw alla den mporw-gt to vourtsaki einai lepto k makry.teleio gia tis panw alla gia tis katw?ginetai na foraw tis mascara ston ypno mou gia na teleiwsoun k na parw allh?lol!!

  10. @Stella: Γλυκιά μου, το κατάλαβα ότι ήταν για μένα, αλλά δεν πρόλαβα να σου πω σ’ ευχαριστώ! Και πίστεψε με, αυτό το: Μη φυλάς τίποτα για καποια “ιδιαίτερη στιγμη”, το εφαρμόζω τα τελευταία χρόνια κι ακόμα περισσότερο το τελευταίο εξάμηνο που ‘χουμε βουτηχτεί στην κρίση! Αλλά πού θα πάει;! Κρίση είναι, θα περάσει!!! Βέβαια, ένα στοκάρισμα, ποτέ δεν βλάπτει! Έτσι, Μαράκι;
    Φιλιά σε όλες!
    Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!!

  11. @Ioanna Thess:
    Χαρά στην υπομονή σου για το πόδι-υπερπαραγωγή, I wish I had that “drive” of yours, but I’m oh so lazy…
    Και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει περίπτωση να δω την φωτογραφία σου (είτε σ’ αυτο το ποστ, είτε σε άλλο) και να μη μείνω λίγο να κοιτάω σαν χαζή!!! Και μετά να μονολογώ (σαν παλαβή…) “φτου, φτου,φτου, φτου, φτου, φτου, φτου!!!!!”
    @Julia: Εκπλήξεις ακούω και μ’ αρέσει, ευτυχώς που είναι ήδη Κυριακή και η νέα εβδομάδα είναι just around the corner!
    xxx

  12. σας ευχαριστουμε για ολεςτις ωραιες συμβουλες σας

  13. Επιτέλους αξιώθηκα να δω το υπέροχο video της Ιωάννας μας & …δεν έχω λόγια!υπέροχη,πανέμορφη για άλλη μια φορά με τέλειες συμβουλές!πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια για το ταλέντο σου & τα video-υπερπαραγωγές που μας ετοιμάζεις κάθε φορά!περιμένω με αγωνία το επόμενο…!φοβερή η λεπτομέρεια του guest star-μυρμηγκιού,χαχα!

  14. Μπράβο για το βιντεάκι με τα tips. Θα ήθελα καί άλλα video.(αν και το βλέπω καθυστερημένα) .Juliα go on με τους συνεργάτες σου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.