To Άρωμα, Roberto Cavalli

 

«Έχω μια συγκεκριμένη γυναίκα στο μυαλό μου, όταν σχεδιάζω: Έχει θετική ενέργεια, είναι χαρούμενη, γεμάτη ζωντάνια, έχει αυτοπεποίθηση. Το glamour και η λάμψη τρέχουν στις φλέβες της και η ίδια είναι κρατάει γερά την μοίρα της, στα χέρια της» Roberto Cavalli

 

Με αυτά τα λόγια ο μαιτρ, προλογίζει το νέο του άρωμα με μούσα την Elisa Sednaoui. Σας έχω γράψει αρκετά previews στο παρελθόν για αυτό  και σήμερα θέλω να ολοκληρώσω με υπέροχες φωτογραφίες αλλά και στοιχεία που αφορούν το ίδιο το άρωμα.

 

To Roberto Cavalli είναι ένα λαμπερό, αισθησιακό, σέξι κεχριμπαρένιο άρωμα με νότες κορυφής από πικάντικα είδη ροζ πιπεριού, νότες καρδιάς από άνθη πορτοκαλιάς και νότες βάσης από tonka bean που κάνουν σχεδόν μεθυστική την μυρωδιά της επιδερμίδας. Δημιουργός του αρώματος η Louise Turner η διάσημη αρωματοποιός του οίκου Givaudan.

 

Αλλά και το μπουκάλι θυμίζει τις θελκτικές καμπύλες μιας αισθησιακής γυναίκας. Μια επιβλητική χρυσή τιάρα κοσμεί την κορυφή του μπουκαλιού ενώ μια λωρίδα με tiger print, περιβάλει το λαιμό του, φέρνοντας στο μυαλό τα εμβληματικά animal prints, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή.

 

H Elisa Sednaoui ενσαρκώνει με ιδανικό τρόπο τη γυναίκα Roberto Cavalli, αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα που κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αρώματος, σε σκηνοθεσία  Johan Renck και φωτογραφία του Steven Klein.

 

H Elisa Sednaoui


 

 

 

Roberto Cavalli Catwalk

 

 

 

 

To εσωτερικό του γραφείου του Roberto και της Eva Cavalli


 

To Άρωμα Roberto Cavalli

 

 

 

Καλή Κυριακή σε όλες σας!

 

 

33 Σχόλια
  1. Καλημερα Τζουλια!!!καλημερα bb girls!!
    Λες Τζουλια να ειχε στο μυαλο του τα bb girls!! γιατι δεν μπορω να πω καποια στοιχεια τα εχουμε ανετα!!χαχαχα
    Το αρωμα αυτο το εχω σε δειγμα απο περιοδικο οντως ειναι ιδιαιτερο!!ποιο πολυ
    θα το ελεγα οριενταλ για τα δικα μου γουστα.Αλλα εχει πολυ χαρακτηριστικη μυρωδια!! που σου μενει.Βεβαια εννοηται τα υπολοιπα και ποιο αναλητικα θα μας τα πει η αγαπημενη ΜΑΡΙΑ!!την την εχουμε την υπουργο μας!!!
    Φιλια πολλα σε ολες καλες βολτες πιστευω να μας κανει ωραια μερα σημερα!!
    Εγω επιτελους τελειωσα απο ολα (γιορτη γεννεθλια του γιουμου.βαψιματα)
    Τωρα πια ξεκουραση!!

  2. @SofiaT: Καλημέρα Σοφάκι!! Καλή ξεκούραση!! (και αύριο, εκπληξούλα στο bb!!)

  3. Εμένα είχε στο μυαλό του ο Roberto κορίτσια!!!! (μουαχαχά!!!)

    Πάντως, αν και δεν το’χω μυρίσει το άρωμα, νομίζω ότι θα το προτιμούσα για χειμώνα, μιας κι η περιγραφή με παραπέμπει σε κάτι θηλυκό κι ανατολίτικο που στα ζεστά ελληνικά καλοκαίρια θα μου έπεφτε βαρύ!

    Αφήστε που μόλις αγόρασα το άρωμα-έρωτα του καλοκαιριού, που δε μου κάνει καν καρδιά να απιστήσω!!!

    Ωστόσο, επειδή στο παρελθόν έχω φορέσει αρώματα του υπέροχα εκκεντρικού (κατά την ταπεινή μου γνώμη) κ. Cavalli, ανυπομονώ να βρεθεί στο δρόμο μου και να το δοκιμάσω.

    Αφού ακούσω και τη γνώμη της υπουργού, βεβαίως-βεβαίως!!!

    Φιλάκια!

    Υ.Γ. Εντυπωσιακό το γραφείο, αλλά δε νομίζω να μπορούσα να συγκεντρωθώ για να δουλέψω εκεί μέσα!

  4. @Τζουλια Καλημερα αγαπημενη!!Ευχαριστω σιγουρα την χρειαζομαι!!
    Τωρα παλι με εβαλες να φαω τις κοτσιδες μου!!χιχιχι Τι να ειναι αραγε αυτη η εκπληξη???Ξερειες εσυ (η περιεργεια σκοτωνει την. . .
    Φιλακια πολλα

  5. Καλε αυτο δεν ειναι γραφειο!!αυτο ειναι κατι μεταξι γκαλερι και στουντιο σκηνοθετη!!και φανταζομαι αυτο ειναι το ενα κομματι θα υπαρχει και συνεχεια!!
    @Αndriana Τι αρωμα αγορασες καλε?και το αγαπας τοσο εχω χασει καποια επεισοδια!!

  6. Καλημέραααα!!!

    Κατ’αρχάς, θέλω να μείνουμε σε κάτι.. Κυριακή και μας έχεις νέο ποστ!! Να υποθέσω ότι δεν μπορούσε να πάρει σειρά μες στη βδομάδα λόγω των εκπλήξεων που μας έλεγες??????!! Ανυπομονώώώώώώ………!!!

    Το μπουκάλι του αρώματος, πολύ χαριτωμένο..!!

    Η δις Sednaoui, παρόλο που πολύ την έχουμε ζηλέψει όλες με τα όσα διαβάζαμε στα προηγούμενα κείμενά σου, στις σημερινές φώτο με “τρομάζει” λίγο… Τί βλέμμα είναι αυτό?! Γιατί?!?? Mα να είναι τόσο όμορφη κοπέλα και να την έχουν έτσι…Μ’αυτό το βαριεστημένο (για να μην πω κάτι άλλο) βλέμμα…..
    Κι έτσι, οι 2 κυρίες που πλαισιώνουν τον κ.Cavalli στην τελευταία φωτογραφία (Η γυναίκα του δεν είναι αυτή με τα άσπρα?!) μου φαίνονται πολύ πιο όμορφες (κούκλες βασικά!!!) και πολύ πιο κοντά “στη γυναίκα που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της”…

  7. Καλή Κυριακή να έχουμε!

    Πωωπωωω έχω κολλήσει στη πρώτη φωτογραφία Roberto Cavalli Catwalk … Τι φορεματάρα είναι αυτή;!!! Εγκεφαλικό.
    Καλά το γραφείο… δεν υπάρχει! Υπέροχο! Ελπίζω βέβαια τα zebra skins να είναι fake.
    Περιμένω κι εγώ ανυπόμονα τη δήλωση της Υπουργού μας για το άρωμα.

  8. @KatRap: Σωστά! Κυριακή και έχουμε νέα ανάρτηση! Φαντάζομαι τι ακολουθεί από Δευτέρα! Excited 🙂

  9. @SofiaT: Πήρα με ευκαιρία το 30% στο Hondos το Chanel Chance Eau Fraiche που κατα τ’ άλλα ήταν τσουχτερή η τιμή του κι ενώ το ήθελα τρελά (έπειτα από πολύυυυ ψάξιμο για ένα δροσερό αλλά και ιδιαίτερο άρωμα) δεν υπέκυπτα λόγω στενού budget! Προχθές όμως έγινε δικό μου!!! 😀

    @KatRap: Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις είδα το post αλλά κι όταν είδα τις φωτό..Δεν έχεις καθόλου άδικο!

    @Ioanna Thess: Το φόρεμα είναι για πολλαπλά εγκεφαλικά, αλλά εγώ δεν θα το τολμούσα καν, μια που θεωρώ ότι θέλει ΚΑΙ ύψος ΚΑΙ κορμάρα ΚΑΙ αυτοπεποίθηση. Υστερώ και στα 3, αλλά εσύ θα ήσουν θεά!!! Μήπως να κάνουμε μια παραγγελιά στον Roberto?? (Ή έστω σε καμιά μοδίστρα που να πιάνει το χέρι της, διότι πόσο βαθιά μπορούμε πια να βάλουμε το χέρι στην τσέπη;;;ο-ε-ο;!;!)

  10. Το φόρεμα εννοείται ότι είναι συγκλονιστικό!!
    Κι όντως, πολύ “δύσκολο”!! Θέλει να είσαι και “ζουμερή” τόσο όσο, και γυμνασμένη….
    Για φανταστείτε το στη JLo αντί ακόμη και του μοντέλου της φώτο (όχι ότι της είναι κι άσχημο, προφανώς!!)… χιχι! Τί λες Τζούλια???

  11. @Andriana: Με γεια σου! Δροσερό και ιδιαίτερο;;; Τώρα πρασίνισα και εγώ από τη ζήλιαα 🙁
    Για το φόρεμα… Χμμμ πιστεύω μόνο αυτοπεποίθηση θέλει για να το υποστηρίξεις. Μετά από 1-2 Daiquiris θα το τολμούσα! Αλλά με το πάνω εσώρουχο τι θα γίνει…;;; Θα πούμε στη μοδίστρα να κάνει κάτι γι’ αυτό!

  12. @Andriana αξιζε το κοπο!!καλοφορετο!!Αντε και ποιο συχνα αυτες οι εκπτωσεις των 30% και μεγαλυτερες δεν θα μας πειραζε καθολου!!χιχι

  13. Για να φορεσεις αυτο το φορεμα πρεπει να εισαι η γυναικα-αιλουρος!!!
    @Ioanna μην ανχωνεσε για το εσωρουχο υπαρχουν και τα cups σιλικονης ασε την μοδιστρα να κανει τα υπολοιπα!!χαχαχα

  14. @SofiaT: Και πάλι… Για να τα βάλεις πρέπει να έχεις κάτι στο θώρακά σου. Έστω υποτυπώδες! Εγώ είμαι λες και με τσίμπησαν δύο κουνούπια! Χαχχαχα
    Btw, ποια cups προτείνεις; 😛

    KatRap: Καλά η JLo θα το απογείωνε!!!

  15. @Ioanna Thess, SofiaT: Ευχαριστώ πολύ!!!
    Αχ Daiquiris ακούω και μ’ έχει χτυπήσει μια μανία “θέλω επειγόντως διακοπές” απ’ το πρωί κι αυτό μου ‘ρχεται σαν τελειωτικό χτύπημα! Να σημειώσω ότι είμαι στη δουλειά! Και πιστέψτε με, μπορεί να κάνω παρασπονδία με το να παρακολουθώ το bb και να συμμετέχω στην παρεούλα σας, αλλά δε θα την πάλευα αλλιώς!!! Βλέπω τον κόσμο με τα μαγιουδάκια του, με μεθάει ο ήλιος και η μυρωδιά της θάλασσας, με ξετρελαίνει το αεράκι κι ευτυχώς που έχω περισσότερο δουλειά γραφείου να κάνω σήμερα, ειδάλλως θα είχα βουτήξει με τα ρούχα!!!

  16. @Kat-Rap: Πονηρούλα… ναι ξεκινάω Κυριακή, γιατί θα ακολουθήσει “έντονη” εβδομάδα…

  17. @Ioanna καλο αυτο με τα κουνουπια!!!!χαχαχαΕγω τι να πω που μετα τον θηλασμο τα χασα τα καημενα!ξεζουμιστικαν!!χαχαχα
    Αυτα τα cups ειναι υποστηριχτηκα σαν αυτοκολλητα τα εχει απο οτι νομιζω και
    ο Χοντος τα ειχα παρει παλαιοτερα για ενα ξοπλατο!!φορεμα ψαχτω βολεβουν για τετοιες περιπτωσεις και για εμας με το πλουσιο στηθος!!!χαχαχα

  18. @Ioanna Thess: Συμφωνώ απόλυτα. Το φόρεμα που φοράει η Karolina Kurkovan είναι όνειρο….

  19. @Andriana: Αν κάνω τη δουλειά σου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δουλεύω Κυριακή…

    “Βλέπω τον κόσμο με τα μαγιουδάκια του, με μεθάει ο ήλιος και η μυρωδιά της θάλασσας, με ξετρελαίνει το αεράκι κι ευτυχώς που έχω περισσότερο δουλειά γραφείου να κάνω σήμερα, ειδάλλως θα είχα βουτήξει με τα ρούχα!”

    Όχι έχω άδικο κορίτσια; Και εγώ να είμαι τώρα στο boring, Μαρούσι;

  20. @Beautyblog: Αχ, Τζούλια μου γλυκια, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά να τα ‘χεις όλα αυτά γύρω σου και να μην μπορείς να τα απολαύσεις, να τα χαρείς έστω τόσο δα, γιατί σε ρουφάει η καθημερινότητα κι οι έντονοι ρυθμοί της. Που δεν προλαβαίνεις στο διάλειμμά σου το μεσημέρι να την κάνεις τη βουτιά την πολυπόθητη είτε γιατί έχεις δουλειές σπιτιού να κάνεις, είτε γιατί το διάλειμμα συχνά-πυκνά είναι τόσο σύντομο που ίσα που φτάνει για να κάνεις ντους και να αλλάξεις στολή για το βράδυ… Και στο ρεπό σου, που το λαχταράς κι έρχεται με τόση καθυστέρηση και φεύγει τόσο γρήγορα, γιατί τι να πρωτοκάνεις;; Και τελικά ούτε τότε την κάνεις τη βουτιά… Πφφφ…!
    Αρκετά με την γκρίνια-παραλήρημα (όπως καταλαβατε η Κυριακή σίγουρα δεν είναι η γκρίνια-free μέρα μου!)

  21. @Ioanna Thess: Btw, πολύ γέλασα μ’ αυτό για τα κουνούπια! Και σε καταλαβαίνω κιόλας, διότι ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα προικισμένη και κάνουμε και πλάκα με τον καλό μου γι’ αυτό το θέμα! Πάντως πιστεύω ότι, ίσα ίσα, μπορούμε να βάλουμε τα πάντα. Αλλά πάλι, δεν έχεις κι άδικο: για ένα τέτοιο φόρεμα, χρειάζεται ένα πιο γεμάτο μπούστο, έστω και “φτιαχτό”! Όντως, ψάξε τα cups, δεν θυμάμαι μάρκα, αλλά θα τα βρεις και σε Hondos και σε μαγαζιά με εσώρουχα/καλσόν.

  22. @Andriana σε καταλαβαινω απολυτα!αυτο το περνουσα οταν δουλευα κυριως τα Χριστουγεννα και το Πασχα που εκαναν ολοι τις βολτες τους αγοραζοντας δωρα.
    Αλλα δεν αξιζει να στεναχωριεσε απλα χαλαρωσε χαμογελα και απολαυσε το εστω
    και με τα ματια!οφθαμολουτρο!!χαχαχα Παντως εχει την καλητερα θεα αυτη την στιγμη απο ολες μας!!Αχ θαλασσα!!

  23. @Τζουλια μου δεν εχεις καθολου αδικο!Και εγω τωρα που βρισκομαι εδω ολα boring μου κανουν αντε λιγο το πρασινο το σωζει!αλλα τη δε θα εδεινα για μια βολτα στην θαλασσα η να ξαπλωσω σε μια ωραια σεσλονγκ και να ακουω το παφλασμο που κανει το κυμα οταν σκαει στα βοτσαλα!!Μηπως χρειαζομαι επειγοντος διακοπες?

  24. Να χαρώ εγώ μάτια που έχετε όλες!! Ουτε το φόρεμα μου κανε εντύπωση αλλα και το γραφείο το περασα για στούντιο και δεν του δωσα και σημασία…α πα πα πα..δε μάρεσε..μα ειναι δυνατόν να χεις τους πίνακες στο πατωμα λες και εισαι σε μετακόμιση??? Ασε που σκιάχτηκα και με το πτώμα στο πάτωμα…τσου τσου τσου…οχι σας λεω και μην επιμένεται..χαλια!!
    Και θα συμφωνησω..το φόρεμα θέλει πισινο JLO..να το βάλει η κορμάρα κια να μην ξεκολλάει το μάτι από πίσω της!! Απ την ξερακιανη τι να θαυμάσεις?? Το κόκκαλο?? Αυτο ειναι να το βάλει η ζουμερή για να αναδειχθεί..αλλιώς όταν το φοράει η μοντέλα ειναι σαν να το βλέπεις στην κρεμάστρα!!
    Α τι κακιά που μαι σημερα??? Μην ειναι που κάθισα να φαω σαν ανθρωπος μισο πιατο μακαρόνια και κατέληξα να καθαρίζω εμετούς απ το πάτωμα?? Μην ειναι που βγήκα να καθαρίσω μπεμπε πολυθρονα απ τους εμετους και έριξε καρέκλες??? Πφφφφφ…αλλά ουχι δεν θα γκρινιάξω άλλο!! Αρνούμαι! Γιατι πλεον ειμαι μια γυναίκα με benefit!! Την τσέπωσα τη μάσκαρα κορίτσια! Και το benetint!! Αυτά ειναι! Και ειμαι και 2 κιλά μείον και συνεχίζω!!

    Ανυπομονώ για τις εκπλήξεις Τζούλιας!! Υποψιάζομαι οτι θα γινει χαμόοοοοος!!!

    Αντε φιλακια σε όλες..παω να παρω αγκαλιτσα το αρρωστούλι μου…

  25. Καταπληκτικό γραφείο..εγώ βέβαια έχω μια τρέλα με τα animal print και με τανατολίτικα αρώματα!!!Πάντως ο Roberto Cavalli είναι ο μόνος σχεδιαστής που ό,τι σχεδιάσει μαρέσει φανατικά!!!! Και συμφωνώ με τα κορίτσια πιο πάνω ότι η εκρηκτική J Lo θα απογείωνε αυτό το υπέροχο φόρεμα με τις θηλυκότατες καμπύλες της!!!

  26. Mμμμ… ναι θα μπορούσα να δω και την αγαπημένη JLo με αυτό το φόρεμα…

  27. geia sas!!mm! wraia kouventoula pali,gia arwmata!!!me exete 3emyalisei k agorazw synexeia beauty products.den 8a mou meinei eyroudaki gia rouxa k papoutsia!!!!den mou kanei kefi m’ayton ton kairo allwste.molis zestanei 8a kanw mia ereyna gia na dw ti xreiazomai.JULIA,dokimasa ta proionta kerastase k omologw oti den e3eplaghn ka8olou!!htan opws ta perimena,poly poiotika,idiaitera to proion lampshs.einai kt san to elixir ultime fantazomai.koritsia,fantasteite poia ais8hsh afhnei ena akrivo shampoo k 8a katalavete ti lew.k pali eyxaristw!!den mporw na mhn eimai xaroumenh gt pote den exw kerdisei kt,an e3airesoume kapoies sygkentrwseis gia tsai sti opoies exw kerdisei pothria k petsetakia gia thn kouzina!!!xaxa!!ADRIANA,to agaphmeno mou arwma einai to adelfaki aytou pou phres, to ”chance”.einai ki ayto poly wraio!!!perimenw thn ekplh3h,first thing, not in the morning,in the afternoon!!!!

  28. Γεια κι από μένα.΄Εχω μια τενοντίτιδα στο χέρι και γράφω μόνο με το ένα.΄Ασε…Το άρωμα το έχεο στα DUTY FREE;Πετάω το τριήμερο και ίσως είναι ευκαιρία να το μυρίσω μια και πάω αεροδρόμιο δυο ώρες νωρίτερα.Το γραφείο δε μου λέει,το catwalk δε μου ταιριάζει και cups δε χρειάζομαι.Καλά,επειδή είμαι μες στην ξινίλα,δε γράφω άλλο.

  29. Να ‘μαι κι εγώ!!!! Τώρα μαζεύτηκα η άσωτη από ολοήμερη βόλτα!!! Πέρασα τέλεια!! Προβλέπω καυτή εβδομάδα Τζούλια!!! Αααα θα με φάει η αγωνία μέχρι αύριο!!! Τι ωραία!!! Λοιπόν για τον κο & κα Cavalli θα έχω να συστήσω να κόψουν λίγο το botox και το υαλουρονικό γιατί έχει παραφουσκώσει το μαγουλάκι!! Χαχα πάντως τον συγχαίρω γιατί παρόλες τις αντιξοότητες και τις τάσεις το δικό του στιλ έχει παραμείνει αναλλοίωτο και με πολλές πιστές fan!
    Το άρωμα για να μεράσω στο προκείμενο είναι ένα πολύ έντονο μονοθεματικό oriental floral με κύριο συστατικό το αφρικάνικο άνθος πορτοκαλιάς. Αν σου αρέσει πως μυρίζουν οι ανθισμένες νεραντζιές τον Απρίλη που καταλαμβάνουν την ατμόσφαιρα τότε αυτό είναι το άρωμά σου! Προσωπικά δεν με ενθουσίασε όμως περί ορέξεως…..
    Χάρηκα πολύ για το Κυριακάτικο Post Τζούλια!!!
    Φιλάκια bbgirls και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!

  30. Καλησπέρααα κορίτσια!το άρωμα το έχω δοκιμάσει & εγώ από δειγματάκι περιοδικού,ωραίο αλλά μου κάνει πιο χειμωνιάτικο,λίγο βαρύ για ‘μένα θα έλεγα…για τις φώτο & τα μοντέλα τι να πει κανείς…!φιλάκια σε όλες σας & περιμένουμε τις εκπλήξεις που δε σταματάνε ποτέ στον υπέροχο bb world!x x x

  31. @tselempi peli ήταν δώρο με το marie claire απριλίου σε μινιατούρα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.