Ένα Kiehl’s πρωινό για την διάγνωση της επιδερμίδας.

 

Πως τα καταφέρνω κάποιες φορές και ενώ είμαι καλεσμένη για να παρακολουθήσω κάποια συνέντευξη Τύπου, ή να κάνω κάποια θεραπεία, ή να δω κάποια νέα προϊόντα, τελικά στο τέλος κάνω το δικό μου και η έμπνευση μου για post έρχεται από αλλού;Κάτι τέτοιο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στο stand της Kiehl’s.

 

Οι αγαπημένες Cordelia και Γιώτα, με κάλεσαν να περάσω μια βόλτα από τo Attica, να μου κάνουν διάγνωση της επιδερμίδας μου, να μου πουν ποια προϊόντα είναι ιδανικά για τον τύπο του δέρματός μου και σε γενικές γραμμές να περάσουμε ένα όμορφο αλλά και εποικοδομητικό κοριτσίστικο πρωινό…

 

Και αφού θα το έκανα όλο αυτό, θα σας έγραφα και ένα post για την εμπειρία μου… Λοιπόν εντάξει, με τα πολλά και αφού διέκοπτα συνέχεια την Γιώτα, την κάναμε τη διάγνωση, με έναν εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο τρόπο, σε μορφή patches που ακουμπούν στο δέρμα, σε καλή κατάσταση είναι η επιδερμίδα μου (ευτυχώς, γιατί έρχονται οι δύσκολοι καλοκαιρινοί μήνες…).

 

Πάντως σας προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσετε μια βόλτα από τα Attica και να κάνετε αυτή τη διάγνωση, είναι καλό να μην πηγαίνουμε στα τυφλά, όταν επιλέγουμε ένα προϊόν για την φροντίδα της επιδερμίδας μας, αλλά να αγοράζουμε ακριβώς αυτό που το δέρμα μας έχει ανάγκη (δεν είναι εποχές να «πετάμε» χρήματα…) Διότι ό, τι και να σας πω εγώ και ό, τι και να διαβάζετε, είναι καλό να ενημερωθείτε από μια επαγγελματία αισθητικό και να κάνετε και επί τόπου την διάγνωσή σας. Kαι να μην ξεχάσω ότι αν πάτε σε κάποιο stand της Kiehl’s και πείτε ότι είσαστε bb girls, θα γεμίσει η σακουλίτσα σας δείγματα, ακόμα και αν δεν αγοράσετε κάτι…

 

 

Τα patches με τα οποία θα γίνει εύκολα και γρήγορα  η διάγνωση της επιδερμίδας σας.

 

 

Ωραία, λοιπόν και κάπου εδώ θα έπρεπε να τελειώσει και αυτό το post.

 

Δεν θα τελειώσει όμως. Διότι πάνω στη συζήτηση με τη Γιώτα, άρχισα να λέω πάλι τα δικά μου και ξαναθυμήθηκα την απολέπιση… Σπουδαία λέξη και ακόμα πιο σπουδαία ιεροτελεστία ομορφιάς, αν θέλουμε η επιδερμίδα μας να διατηρείται φρέσκη και λαμπερή, αποβάλλοντας τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνειά της… Και τώρα ρωτήστε με, πόσο συχνά κάνω απολέπιση (κανονικά πρέπει να κάνω δυο φορές την εβδομάδα και είναι ζήτημα αν κάνω δυο φορές το μήνα…). Αλλά να, με ενοχλούν οι κόκκοι των απολεπιστικών… Και πρέπει να τραβάω και τα μαλλιά μου πίσω και πρέπει να τρίβω απαλά το απολεπιστικό για να κάνει κάτι, τουλάχιστον για δυο λεπτά και μέσα στις δικαιολογίες είμαι, αλλά η αλήθεια είναι αυτή: Δεν έχω εντάξει επισταμένως την απολέπιση στην εβδομαδιαία μου ρουτίνα και αυτό δεν είναι καλό.

 

Συζητώντας όμως με την Γιώτα, (η οποία όταν της το είπα με «μάλωσε», δίκιο είχε..) έβγαλε από την προθήκη το Kiehl’s Over Night Biological Peel, και ξεκίνησε με την φράση κλειδί για μένα: «Το  Over Night Biological Peel, δεν έχει κόκκους και δεν χρειάζεται τρίψιμο. Το απλώνεις το βράδυ (δυο φορές την εβδομάδα) μετά τον καθαρισμό, το αφήνεις να δράσει όλη νύχτα (σαν μια απλή κρέμα νυκτός) και το πρωί απλώς το ξεπλένεις με αφθονο νερό, για να αποκαλυφθεί μια πιο λαμπερή και καθαρή σε βάθος, επιδερμίδα»

 

She had me at hello… (όπως είπε και η Renee Zellweger, στον Tom Cruise, στο Jerry Maguire) Mόνο που άκουσα ότι το σκηνικό δεν περιλάμβανε, κόκκους, τριψίματα, πιασμένα μαλλιά, κλπ, κλπ, κλπ… μου έφτανε. Το ίδιο βράδυ το δοκίμασα. Και το επόμενο πρωί το ξέπλυνα και ξεκίνησα την μέρα μου. Και το απόγευμα, η μαμά μου (αυστηρότατη και λακωνική στα κομπλιμέντα της) μου είπε: «Φρεσκούλα, είσαι σήμερα»… (καλά, θα προτιμούσα εδώ που τα λέμε, να είχε πει «κούκλα είσαι σήμερα» αλλά μην τα θέλω και όλα δικά μου…)

 

Επιτέλους! Ήρθε ο καιρός να κάνω και εγώ δυο φορές την εβδομάδα απολέπιση! (45Ε)

 

Τέλος πάντων αυτή ήταν η δική μου εμπειρία, αλλά τώρα να τι ακριβώς κάνει και γιατί το κάνει, το Over Night Biological Peel:  «Συνδυασμός ισχυρών φυσικών ενζύμων, η σύνθεση αυτή αποτελεί ένα δραστικό και παράλληλα απαλό προϊόν νύχτας που διεγείρει τη φυσική διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας. Χάρη στην ασυνήθιστα υψηλή συγκέντρωσή του σε υαλουρονικό νάτριο, το οποίο είναι γνωστό για τις άριστες ενυδατικές του ιδιότητες – καθώς και σε δύο ενεργοποιητές ενζύμων, ουρία και HEPES – το βιολογικό πήλινγκ της Kiehls biopeel προσφέρει ασφαλή και παράλληλα άκρως αποτελεσματική απολεπιστική δράση. Όταν εφαρμόζεται και αφήνεται να δράσει στη διάρκεια της νύχτας, το προϊόν απολέπισης χαρίζει ανανεωμένη επιδερμίδα και πιο απαλή υφή το πρωί – με μόνο μία εφαρμογή.»

 

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου!


 

Kαι το κοριτσίστικο πρωινό, ολοκληρώθηκε όταν είδα και την Έφη από το beautydiaries και τα απίθανα καλοκαιρινά της σκουλαρίκια!

 

 

Kαι τώρα, το post τελείωσε.

 

67 Σχόλια
  1. kalimera julia!!!!oraio proion k den xreiazesai mia ora sto mpanio na trybeis k bgainei me ena kseplima!!!h timoula???
    ps to hints sou gia simera????

  2. ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΝΕΣΕΣΕΡ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΑ ΓΙΑ KIEHLS.

  3. allakses ta malakia sou???tora to proseksa!!!poly oraia eisai stis foto!!!

  4. @nansy: Καλημέρα ομορφούλα!! Τι κάνει η Πάτρα σήμερα;;; Η τιμή του είναι 45Ε.

  5. Πρέπει να’ναι εκπληκτικό προϊόν…. Γλυτώνεις χρόνο και ανανεώνεις την επιδερμίδα σου όσο κοιμάσαι!!! Ότι καλύτερο για μένα, που έχω ευαίσθητο δέρμα! Καλημέρα 🙂

  6. Καλημέρα!!

    Κούκλες και οι τρεις!!

    Για την Kiehl’s, δεν έχω προσωπική γνώμη…

    ‘Οσον αφορά τα απολεπιστικά για το πρόσωπο, κι εμένα με τρομάζουν λίγο.. Το συγκεκριμένο της Kiehl’s φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
    Αλλά, δεν ξέρω…’Ολοι οι τύποι επιδερμίδας και όλες οι ηλικίες “πρέπει” να κάνουν απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα?
    Η αλήθεια είναι ότι, κρίνοντας από το scrub σώματος, το δέρμα μένει πολύ λείο….

  7. 45 ευρώ για scrub ??

    ………….

    Λέω να μείνω στις μασκούλες της Apivita!!
    Mια χαρά είναι κι αυτές!! χιχιχι!!

  8. @kat-rap: Όλοι οι τύποι επιδερμίδας καλί είναι να κάνουν απολέπιση (εκτός αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα, όπου εξυπακούεται θα πάρεις συμβουλή δερματολόγου). Για τις ηλικίες τα έχουμε ξαναπεί.

  9. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Το πρώτο πράγμα που θέλω να σχολιάσω Τζούλια είναι τα μαλλιά σου! Τι ωραίο χρώμα!!!! I love it!! Το δεύτερο είναι τα σκουλαρίκια και τα δικάσου , υπέροχες καρδούλες!! και τα γαλάζια της Έφης!!
    Τώρα θα περάσω στο προκείμενο: λατρεύω την απολέπιση!! Τρίβομαι σαν μανιακή με scrub με χοντρούς κόκκους, με ψιλούς κόκκους, με αυτά που κάνω μόνη σύμφωνα με τις δοθείσες συνταγές της Στέλλας βάζω λοσιόν απολέπισης (έκανα και το φυτικό σε αισθητικό) και άλλα πολλά αλλά αυτό το overnight biological peel μα μάγεψε!! Αλήθεια Τζούλια πόσο κοστίζει?
    Φιλακια!!!

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗ,
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΕΠΤΟ, ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ CHANEL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ KIEHL’S ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ-ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ.

  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ “ΤΡΑΒΑΜΕ”. ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ?
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ATTICA ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ?
    Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ KatRap. ΟΙ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ APIVITA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΑΡΓΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

  12. Χαχα μέχρι να γράψω το σχόλιό μου έγινε χαμός!! Η απολέπιση είναι για μένα το Α και το Ω μαζί με την ενυδάτωση!! Διεγείρει τους μηχανισμούς της επιδερμίδας να ανανεωθούν και δεν τεμπελιάζει το δέρμα σου!

  13. Καλημέρα!

    Καταρχάς ευχαριστούμε για την ενημέρωση, ανυπομονούσα να δω τα όμορφα προϊόντα της Kiehl’s.

    Η απολέπιση θεωρώ πως είναι ένα από τα βασικότερα beauty steps και μετά από ένα γρήγορο googlάρισμα βλέπω πως το συγκεκριμένο απολεπιστικό είναι ήδη αγαπημένο. Μόνο η τιμή είναι λίγο τσουχτερή. Αντιλαμβάνομαι όμως τους λόγους. Σίγουρα θα περάσω να πάρω ένα δείγμα, ευχαριστούμε που φρόντισες!

    Τζούλια μου είσαι σαν μικρή παιδούλα στις φωτογραφίες! Υπέροχο δέρμα. Φαντάζομαι πως έγινε και μετά την απολέπιση…! Φοράς και υπέροχα σκουλαρίκια.

  14. Πολύ ωραίο post και να σου πω οτι τα μαλλιά σου είναι το τέλειο χρώμα! Πρόσφατα τα έβαψα κι εγώ στην ίδια απόχρωση και έχω βαρεθεί να ακούω κομπλιμέντα (εντάξει ψέματα λέω, ποτέ δεν τα βαριέμαι, χαχα). Το peel φαίνεται πολύ καλό αν και η τιμούλα είναι απαγορευτική για μένα…Φιλιά!

  15. Τι σούπερ φωτογραφίες;
    Τι γλυκιές φατσούλες είναι αυτές;; <3
    Έχω να δηλώσω ότι κι εγώ βαριέεεμαι και ξεχνάω να κάνω απολέπιση, όσο κι αν μ' αρέσεσει η αίσθηση στο δέρμα μου μετά.
    Το Kiehl’s Over Night Biological Peel νομίζω, πραγματικά, ότι θα ήταν ιδανικό για μένα και ειλικρινά θα έκοβα από αλλού για να το αγοράσω, αλλά … Attica δεν προβλέπεται στις διαδρομές μου! Κάτι σε Κρήτη μας βρίσκεται;;; Το θέλω!

  16. @julia stin patra den leei fetos na bgei o hlios me tpt,gia allh mia mera brexei kataraktodos!!!den einai para polla ta 45€ gia ena scrub?!!!ase pou exo dokimasei k to scrub tis stelas k dyskola tha to allakso an ftanoun ekei oi timoules!!!

  17. Αχ αυτα τα Kiehl, ποσο καιρο τα ζαχαρωνωωω…Τελειο προϊον, σιγουρα θα το παρω, συνδυαζει και πιλινγκ και ενυδατωση μαζι, τελειο φαινεται..
    Οσο για το peeling, αυτο που μου εχουν πει αλλα και εχω ακουσει απο αισθητικους και πλαστικο χειρουργο, ειναι οτι το peeling πρεπει να γινεται maximum 1 φορα τη βδομαδα

  18. Καλημερα τζουλια και κοριτσια!Λοιπον φοβερο μου ακουγεται το προιον αλλα οντως τα 45€ πλεον ειανι πααρα πολλα 🙁 εγω παλι εχω βολευτει απιστευτα με το peeling της garnier,ενα ασπρο με πρασινο σωληναριο το οποιο μου κραταει περιπου 4 μηνες με χρηση 2φορες τη βδομ τουλαχιστον!!ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσω να δοκιμασω κ αυτο της Kiel’s ακουγεται ιδιαιτερα promising 🙂

  19. Καλημερα! Λεπτο προσωπο με μεγαλο κοστος σε βαρος σας….κουκλες και οι τρεις.

  20. Καλημερα Τζουλια!!!!bbgirls!!!Ενα μονο θα πω! !Ζουλεψα πολυυυυ!!Τα kiehl’s τα εχω βαλει στο ματι εδω και πολυ πολυ καιρο μια για την ενυδατικη ματιων με αβοκαντο μια για την κρεμα Acai μια για την αντηλιακη κ.λ.ππου θα παει καποια μερα θα παω στο ΧοντοΤωρα για την απολεπιση εγω.κανω τα κλασικα με ζαχαρη.καστανη και αβοκαντο αλλα εχει την ταλαιπορια της και καμια φορα τις μασκες απολεπισης του korre αλλα σιγουρα της Kiehl’s σου λινει τα χερια!!τωρα η τιμουλα ειναι τδιμπιμενη δεν γνωριζω αν θα το αγοραζα.
    Φιλια πολλα
    Υ.ΓΤζουλια μου εσυ και η Εφη ειστε δυο κουκλιτσες ολο ναζι!!!!!
    Ωραιο το χρωμα των μαλλιων σου! Ταιριαζει πολυ με την επιδερμιδα σου και σε φωτιζει!!

  21. Btw, ξεχνάω όλο και περισσότερο όσο πιάνουν οι ζέστες! (ζήλεια σας, ο καιρός στο Ρεθυμνάκι είναι τέλειος!Και ζήλεια μου, βέβαια, γιατί κλασσικά δεν μπορώ να τον χαρώ…)
    Ήθελα να πω ότι το μαλλάκι σου Τζούλια είναι υπέροχο!
    Και σαφώς να εκφράσω τη ζήλεια μου (αχ, αυτό το πράσινο τερατάκι…. όπου να’ναι θα καταλήξω HULK!) που δεν μπορώ να περάσω από το Attica ούτε για δειγματάκια, μια που θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω την Kiehl’s διότι μόνο εγκωμιαστικά σχόλια ακούω από παντού!!! 🙁 σνιφ και κλαψ…!

  22. POlu kalo post Juliaaaa!!
    Kalimera kiolas, alla se autin tin fasi 45 euro gia apolepisi einai duskola na dwsw an kai pisteuw pws a3izei ta lefta tou vevea!
    Ta filia mou kai stin upolipoi parea!

  23. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙΥΜΕ ΝΑΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ?ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ!!!!

  24. καλημερα!!αυτο το βιολογικο πιλινγκ ακουγετε κορυφαιο!ισως με καποιο 25% να το τιμησω.παντως για τα κοριτσια που δικαιολογημενα λογο κρισης δεν μπορουν να αρπαξουν κατευθειαν αυτο το προιον δοκιμαστε τη μασκα της ασπιρινης που πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια και αυτη δεν θελει τριψιμο.για οσες δεν ξερουν διαλύεται 2 ασπιρινες με ελαχιστο νερο ανακατευτε με μια κουταλια μελι και απλωνετε το μειγμα και σε κανα 20λεπτο το βγαζετε.
    @τζουλια ανυπομονω για το σημερινο ποστ του γρίφου!

  25. Πόσο ενδιαφέρον φαίνεται… πολύ θα μου άρεσε να το δοκιμάσω…. δεν εχω δοκιμάσει κάτι απο Kiehls μέχρι σήμερα κι αυτό το scrub με εξιτάρει. Οσο για τις φωτό… εγω θα στο πω αγαπημένη κοπυκλίτσα φαίνεσαι σήμερα και απαστράπτουσα ειδικά στην πρώτη φωτό ! Ασε δε το πονηρό βλεμματάκι της δεύτερης φωτό!!!!

  26. αμαν πια με τα ορθογραφικά…. “κουκλίτσα” ήθελα να γράψω…

  27. @MariaA Να δοκιμάσεις κι εκεινη τη συνταγη που έδωσα με τον αργιλο, το ροδονερο και το τριανταφυλλο! Εσυ που εχεις λιπαρο δερμα θα την καταευχαριστηθείς!

  28. Ναι ναι Στέλλα το έχω καθυστερήσει γιατί δεν έχω αξιωθεί ακόμη να πάρω άργιλο και να φτιάξω και το δικό μου ροδόνερο που ήθελα!!! Με τις μάσκες αργίλου τα πάω πολύ καλά!!

  29. @MariaA πως να μην τα πηγαινεις καλα? Ιδανικες για το λιπαρο δερμα… α… να σου πω ενα μυστικό, μόνο για σενα μια που δε μας ακουει κανεις…. και μια που ξερεις καλα το bacchia. Εγω χρησιμοποιησα προσφατα αντι για αργιλο, τη σκονη Rhassoul!!!! trust me!!

  30. Ααααα τέλεια!! Τώρα που μου τελειώνει το λαδάκι και θα ξαναπάρω θα πάρω κι απ’ τη σκόνη!! Μπράβο Στέλλα ευχαριστώ!!!!

  31. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΑΡΓΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΟ .
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

  32. @MariaA, Stella:
    Ευτυχώς που δεν σας ακούει κανείς, αλλά επειδή εντελώς κατά τύχη κατάφερα να “κρυφακούσω” θα επωφεληθώ από τη συμβουλή, μια που καιρό ψάχνω τι άλλο να παραγγείλω από εκεί εκτός από το λάδι χρυσής καμέλιας και με καλύψατε! Ή μηπώς δεν πρέπει να αφήσω και κάτι άλλο εκτός;;

  33. @Andriana: Μμμμ εγώ παίρνω και shea butter και μαύρο σαπούνι και είχα πάρει και red palm oil (που βάφει προσωρινά το δέρμα κόκκινο!) και είναι και πολλά ακόμη που θέλω να δοκιμάσω!

  34. @Andriana Ντροπη σου Αντριαννα που κρυφακούς…. γιατί τωρα εγω ειμαι υποχρεωμενη να σου αποκαλυψω κι άλλα μυστικά.. Οπως, οτι ειναι τελειο το λαδι αργκαν τους, εξαιρετικης ποιοτητας, οι κρεμες νυχτας και ημερας της Ikov απλά θεικές και εξαιρετικό επισης το λαδι καρυδας τους. Α…. κι αν εχεις λιπαρο δερμα εως πολυ λιπαρο… το υγρο μαυρο αφρικανικο σαπούνι με αιθερια ελαια ειναι απλα τέλειο!!!!
    Αντε Αντριάννα με συγχισες μεσημεριάτικα, γαιτι ηθελα να κατεβω στο Ρεθυμνο το καλοκαίρι και να ειμαι μονο εγω η καρακουκλάρα… ουφ!!

  35. @Stella:Βλέπω το έχεις τιμήσει δεόντως!!!! Το Moa balm το έχεις πάρει γιατί το γλυκοκοιτάζω?

  36. @MariaA μπα οχι αυτο μου ξεφυγε, γαιτι δεν το θεωρησα καταλληλο για μενα.

  37. @Maria@Στελλα ειστε ζαβουλιαρες!!χαχα ανταλασετε μυστικα χωρις εμας!!καλα που δεν σας βλεπουμε!!χαχα
    @Στελλα ειδα λαδι καρυδας και αστραψα ολοκληρη ειναι καλο??
    @Μαρια την κρεμα Moa την γλυκοκοιταζω αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ λιπαρη σαν μελισσοκερι μπορει βεβαια να κανω λαθος @Στελλα μου αν γνωριζεις φωτισε μας!!

  38. @sofiaT δεν ξερω καθολου τη Moa και δεν το χρησιμοποιησα γι΄αυτο το λογο… Το λαδι καρυδας τους ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!! μονο που ειναι σε βαζακι αν δε σ΄ενοχλει η συσκευασία.
    Σοφια κι εσυ κρυφακους και δεν ειναι καθολου σωστο αυτο, για ενα καθως πρεπει κορίτσι…

  39. Ζηλεύουμε εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών!
    Κούκλες είστε!
    Άντε τώρα και με την απολέπιση θα γίνεις ακόμα περισσότερο!!!

  40. Εγώ. Αλλά την πήρα για την κόρη μου και την χρησιμοποιώ για καψίματα, κοψίματα, τσιμπίματα και άλλα ωραία που παθαίνουν τα εξάχρονα και όχι ως καλλυντικό. Είμαι ευχαριστημένη και θα την ξαναπαραγγείλω.

  41. @Mako ευχαριστω για την πληροφορια!!Αρα δεν ειναι
    καλλυντικης χρησης!
    @Στελλα μου καλο αυτο το καθως πρεπει κοριτσι!!χαχαχα να χαρω εγω!!!
    Οχι εγω δεν κρυφακουω ετυχε να περναω εκεινη την στιγμη και πεσατε στην αντιληψη μου!!Ετσι ακριβως εγινε πιστεψε με!!!!

  42. pw pw…mpolika laxtarista sxolia!!ax ti wraia kainouria patenda!!ondws tsouxteri i timi tis…g n doume an 8a ginei kati me tin ekptwseis ton iounio!!!

  43. @SofiaT: Νομίζω πως και ως καλλυντικό κάνει π.χ. αντί για κρέμα σώματος μετά απο ξύρισμα, αποτρίχωση κλπ. Στο site λέει πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για ντεμακιγιάζ. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει αυτές τις χρήσεις για να σου πω. Αν κρίνω πάντως απο το τι έκανε σε κάτι τσιμπήματα με καντήλες νααα της μικρής και σε ένα κάψιμο δικό μου απο τον φούρνο, στα πόδια θα το δοκιμάσω σίγουρα. Θεωρώ πάντως πως είναι ένα προιον με καταπραϋντικές αντισηπτικές δράσεις παρά κρέμα.

  44. Καλημέρα σε κορίτσια και αγαπημένη Julia!! Μόλις σήμερα άνοιξα τα mail μου και είδα τα αγαπημένα ποστ σου! Ενδιαφέρον και το σημερινό ποστ αλλά για να πω την αλήθεια δεν το ΄χω και πολύ με τα scrub.. όποτε αγοράζω τα χρησιμοποιώ κάνα 2-3φορες και μετά τα ξεχναω στο ντουλάπι του μπάνιου, λήγουν και τα πεταω.. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από τα sephora από την σειρά της strivectin-cd κρεμά προσώπου-ματιών και scrub και ακόμη δεν το έχω αγγίξει..! Το σίγουρο είναι ότι από τα Attica θα περάσω στάνταρ.. μπορεί να μην πάρω scrub αλλά σίγουρα κάτι άλλο ενδιαφέρον θα βρω.. γυναίκες είμαστε άλλωστε..!!;)

    @christie ενδιαφέρουσα η μασκουλα σου βιολογική και οικονομική!

    @kat-rap εάν έχεις προβλήματα ακμής καλό είναι να αρκεστείς σε υγρό σαπούνι για καθαρισμό προσώπου γιατί τα scrub θα ερεθίσουν το πρόσωπο σου δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα! (συμβουλή που μου είχε δώσει ο δερματολόγος μου)!

    Κατι ασχετο! φωτογραφία πως μπορώ να βάλω όπως έχουνε πολλά απο τα bbgirls?

  45. Λατρευεω τα Kiehl’s!!Στα αμεσα σχεδια μου ειναι να δοκιμασω το σημερινο ροιον και τον ορο τους..Προσφατο αποκτημα μου η αντιηλιακη προσωπου τους..Μια χαρα ειναι για εμενα που καθε καλοκαιρι πασχιζω να βρω την πιο μη λιπαρη αντιηλιακη….
    Μονο που στην Πατρα μας δεν εχουμεKiehl’s counter!!Μα γιατι οχι???

  46. geia k xara sta BBGIRLS!!!!mou aresei poly h ais8hsh pou afhnei sto derma to scrub!!panta eixa scrubs k maskes sto beauty case mou alla to xrhsimopoiousa 2 fores to mhna.edw k dyo mhnes agorasa to scrub gia va8y ka8arismo k th maska me argilo ths apivita k th vazw eylavika 2 fores thn evdomada.to derma mou einai apalo,poly apalo!to systhnw loipon.JULIA,FRESKO,FRESKO DERMATAKI,opws eipe k h mama.ta skoularikia einai wow!!to scrub keilh’s einai megalos peirasmos afou den xreiazetai tripsimo.ta 45eyrw einai polla alla an ontws a3izei gt oxi?8a kourepsoume kt allo.epishs,exw akousei polla 8etika gia thn krema matiwn ths etairias alla k thn krema swmatos.8a h8ela na ta dokimasw!MARTHA,mh lipares anthliakes einai h dry touch ths vichy k h cleanance ths avene.to liparo derma exei to 8ema tou.meta apo ligo ais8anesai alla k vlepeis ayto to gyalisma.egw exw ena iamatiko nero k psekazomai.meta dior8wnw to make-up.oxi panta vevaia gt mporei ka na mhn mporw na to dior8wsw.filia k eyxaristoume gia to post!!!

  47. Αχ τι ωραία που έβγαλες φωτογραφίες….. 🙂
    Λοιπόν αυτά τα Kiehl’s θέλω πάρα πολύ να τα δοκιμάσω…νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πει καλό λόγο γι’ αυτά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν σε όλες τις πόλεις :-(((

  48. Οι αγαπημένες beauty bloggers μαζί!Την Kiehls μπορούμε να την βρούμε στην Θεσσαλονίκη?

  49. Από τα kiehl’s έχω δοκιμάσει μόνο υδατικές σώματος και έχω ενθουσιαστεί. Πάντως η ιδέα ενός τέτοιου σκράμπ είναι πολύ βολική. Εγώ το έχω δηλώσει ξανά. Αυτό που με σώζει είναι ότι δεν έχω κοντά μου, ούτε περνάω από μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.για να αγοράσω κάτι θα πρέπει να αφιερώσω ένα απόγευμα, το οποίο υπάρχει σπάνια. Διαφορετικά θα είχα καταστραφεί οικονομικά σίγουρα. Σίγουρα όμως θα το γράψω στην wish list μου.

  50. Αχ Τζούλια μου ξέχασα να σου πω ότι είσαι μια κούκλα! Μέσα στη γλύκα!!! Φτου φτου φτου!!!!!

  51. Κατ’αρχην τα Kiehl’s ειναι απο τα αγαπημενα μου προιοντα! Νομιζω ομως οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι για μενα. Καποια στιγμη ενας κορυφαιος make up artist μου ειπε να αποφευγω την απολεπιση γιατι το δερμα μου ειναι ιδιαιτερα λεπτο και θα του κανω κακο. Κριμα που δεν ειμαι Αθηνα γιατι θα πηγαινα να αγορασω το αγαπημενο μου Kiehl’s lip balm, που μολις μου τελειωσε και με την ευκαιρια θα επαιρνα τα δειγματακια που μας εξασφαλισες αγαπημενη Julia… Σνιφ.

  52. P.S. Τζουλια εισαι μια Θεα. Θα σου ξαναπω (το ειχα πει και σαν σχολιο στο βιντεακι με Τρυφωνα) σε θελω με λιγο πιο εντονο μακιγιαζ ματιων! Φιλια πολλα!

  53. @SofiaT: Χεχε είδα ότι σου απάντησε η Στέλλα και με κάλυψε!!
    @Μako: Αχ ευχαριστώ ήθελα να μάθω πιο πολλά για το Μοα !!

  54. Καλησπέρααα!!! Τζούλια έτσι που περιγράφεις το απολεπιστικό της kiehl’s με κάνεις να ζηλεύυυωωω πολύυυ! Κάτι τέτοιες ώρες ζηλεύω που μένω Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα.Εμείς εδώ δεν έχουμε αυτή την μάρκα και ανα κρίνω από την κρέμα ματιών που δοκίμασα (…την έτυχα σε διαγωνισμό της Έφης) είναι εξαιρετικά προϊόντα …αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Όταν περιέγραφες την απολέπιση και τα προϊόντα με τους κόκκους και όλη τη διαδικασία …ξέρεις εσύ νόμιζα ότι περιγράφεις εμένα. Επίσης να σου πω ότι είσαι μια κούκλα και το χρώμα αυτό των μαλλιών σου πάει πολύυυ. Και μου αρέσει απίστευτα οι φωτογραφία σου με την Έφη Ανέστη γιατί σας παρακολουθώ και σας θαυμάζω και τις δύο!!! Να συνεχίσετε έτσι την εξαιρετική δουλειά που κάνετε στα blog σας.Φιλάκια 🙂

  55. Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα Kiehl’s είναι αυτό που λένε hit and miss. Άλλα είναι πολύ καλά, άλλα όχι και τόσο. Πάντως μακάρι να ήταν πιο προσβάσιμα στην Ελλάδα!

  56. Ισως δοκιμάσω και εγώ μια φορά την Κiehl’s.
    TEMPTING

  57. Καλημένα,Τζούλια & κορίτσια!Αν δεν έχεις χρόνο να γράφεις παρά μόνο 1 φορά στους 3 μήνες [:-( ],just like me,τότε έχουν μαζευτεί τόσα πολλά που ο όγκος τους τους σε τρομάζει & σαφώς σε αποθαρρύνει από το τόλμημα!Φαύλος κύκλος!Ας αρχίσω,λοιπόν!Καταρχήν θέλω να πω ότι είσαι πάρα πολύ γλυκιά,όπως και η Έφη την οποία είχα τη μεγάλη χαρά & ευκαιρία να γνωρίσω το Σάββατο στο event που διοργάνωσε εδώ στη Θεσσαλονίκη.Είναι πολύ ωραίο να νιώθουμε & εμείς ότι μπορούμε να συμμετέχουμε σε κάτι που αγαπάμε,αλλά είμαστε άτυχες λόγω τόπου διαμονής!Οπότε,πότε με το καλό η δική μας συνάντηση των BB Girls εδώ στο Βορρά?Κατά τα άλλα, να σημειώσω πως συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα Κοκ. την οποία επίσης γνώρισα(& συμπάθησα & εκτίμησα) στο event της Έφης και χαίρομαι ιδιαίτερα γι΄αυτό!Συγχαρητήρια τόσο σε σένα όσο στην Έφη,συνεχίστε να μας κρατάτε συντροφιά,σας αγαπάμε πολύ!(‘Ασχετο:αν ποτέ έρθουν & στην πατρίδα μας τα Kiehl’s θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμεέμπρακτα όλα αυτά που διαβάζουμε τόσον καιρό!)Αυτά κι ελπίζω να μην ξέχασα κάτι που ήθελα να πω και κυρίως να μην σας κούρασα!Σας στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές για να περνάτε πάντα υπέροχα!Φιλιά!

  58. καλημέρα bb girls:-)))) μάλλον θα συμφωνήσω με kat rap: θα μείνω στις μάσκες της Apivita:-))) διότι η τιμή είναι λίγο τσουχτερή αν αναλογιστεί κανείς ότι΄-σωστό είναι-να κάνεις 2 φορές την εβδομάδα…θες ενα budget…
    @Τζούλια: ρίχνω ιδέα: να οργανώναμε ενα beauty weekend στην Θεσσαλονίκη? μπορούμε να πάμε όλες μαζί με το τρένο και να συναντήσουμε εκεί τις φίλες bb apo την Θεσσαλονίκη να μας ξεναγήσουν??? βέβαια, θα είναι λίγο “βαρετά” με τόσο beauty talk αλλά, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε? τι λέτε?

  59. ωραια μου ακουγονται!!αλλα πλεον εχω περιορισει τις αγορες μου στις απολυτως απαραιτητες!!!
    στο προσωπο κανω πειλινγκ με μελι ζαχαρη και λιγο λεμονι!!!και στο σωμα με αλατι και λαδι!!!!πολυ οικονομικα τ εχω παντα σπιτι!!!πολυ αγνα υλικα κ το δερμα γινεται απιστευτα απαλο!!πραγματικα σα βελουδο!!!

  60. ta hondos center stin 8essaloniki den eida n exoun KIEHLS!!gnwrizete pou ta vriskoume?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.