Να τι θέλω: Kerastase Eixir Ultime “Grands Crus!”

 

Ταιριαστό όνομα: “Grands Crus” (cru στα γαλλικά, growth στα αγγλικά  ή αλλιώς, η “Μεγάλη Σοδεια” είναι μια έκφραση που παραπέμπει στα καλύτερα κρασιά του κόσμου Domaine Romanée-Conti, Montrachet, Lafite,  κλπ…)   Και πολύ έξυπνο όμως. Το χρώμα, το άρωμα, το όνομα, η εγγύηση Kerastase Εlixir Ultime, ήταν δυνατόν να μην με ενθουσιάσουν και να μην με παραπέμψουν στα καλύτερα; Σα να λέμε, στα Grands Crus;

 

H ιστορία όμως, αλλά και η ιδέα για το παιγνίδι, μου ήρθε πριν ακριβώς από μια εβδομάδα όταν η Μαρία,  μου έστειλε στο mail μου αυτή τη φωτογραφία, με αυτό το υπέροχο τριαντάφυλλο.. το σπάνιο millennium rose.

 

 

 

 

“Η σειρά Kerastase Elixir Ultime ‘’Grands Crus’’, αποτελεί μια μοναδική δημιουργία που γεννήθηκε μέσα από τη μαγική συνένωση σπάνιων & πολύτιμων εκχυλισμάτων που έχουν συλλεχθεί από τη φύση με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα.  Το θρυλικό Σύμπλοκο-Ελαίων, OLEO-COMPLEXE αναμειγνύεται με αυτά τα πολύτιμα εκχυλίσματα για να δημιουργήσει προσωποποιημένα έλαια για κάθε τύπο μαλλιών.”

 

 

 

 

Όταν το είδα, δεν άντεξα (σας έχω πει είμαι περίεργη…) και την ρώτησα τι ήταν,  αυτό που μας ετοίμαζε. Α, να σας πω ότι όπως ακριβώς το βλέπετε παραπάνω  στην φωτογραφία εσείς, αυτό είδα και εγώ… Δηλαδή,  υπήρχε μόνο ένα τριαντάφυλλο, τίποτα άλλο, ούτε μάρκα, ούτε τίποτα… (και η Μαρία δεν χειρίζεται μόνο την Kerastase αλλά πολλές ακόμα μάρκες…, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να είναι πολλά προιόντα…) Μου απάντησε, λέγοντάς μου, ότι ναι μεν μπορεί να μου πει ποιο είναι το νέο προϊόν,  αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να το δημοσιεύσω μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

 

 

 

 

Σιγά μην μπορούσα να κάνω υπομονή μια εβδομάδα μέχρι να σας πω τα νέα και τότε μου ήρθε η ιδέα για το παιγνίδι… Βήμα, βήμα, και με δικά μου μικρά clues, να ανακαλύψετε το προϊόν και βέβαια να το κερδίσετε.

 

 

Ξεκινώ, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

 

 

Post No 1:

 

 

Θέλω Χρώμα!!!!:

 

Άδικο είχα; Aν μπορούσα, θα τα αγόραζα όλα τα μπουκάλια, μόνο και μόνο για να στολίσω το μπάνιο μου! Διότι ναι, μεν η Kerastase έχει διάφορα χρώματα στις σειρές της αλλά αυτά εδώ απλά με καθήλωσαν. Τα θέλω βρε παιδί μου, στο μπάνιο μου! Τι να κάνω δηλαδή; Τα θέλω έστω και μόνο για να μου φτιάχνουν το κέφι! Τέλος.

 

Εκείνη τη μέρα μιλήσατε για σκιές, παλέτες, βερνίκια νυχιών και πολλά άλλα, αλλά κάποιες, από εσάς αναφέρατε την λέξη μαλλιά


 

 

 

 

 

Post No 2:

 

 

Θέλω Άρωμα!!!

 

Οι αρωματικές δημιουργίες αλλά και οι αρωματοποιοί, του οίκου Givaudan είναι κορυφαίοι.  Σκεφτείτε λοιπόν ότι στη φόρμουλα των τεσσάρων νέων Kerastase Elixir Ultime Grand Crus έχουν ενσωματώσει νότες από φρούτα, περγαμόντο, λευκά λουλούδια, πολύτιμα τριαντάφυλλα, το σπάνιο millennium rose… (το μόνο που θέλω είναι να είμαι σε νησί και να σηκωθεί αεράκι… νομίζω το άρωμα από τα μαλλιά μου, θα φτάσει μέχρι την απέναντι όχθη… αχχχ… ωραία μεταφέρθηκα μόνη μου, πάλι…)

 

 

 

 

Κάποιες λοιπόν από εσάς είχατε ήδη πει τη λέξη κλειδί «μαλλιά» η MariaA, το Sonaki Alex, η Mako, η Ketty, η Tonia K, το jyliko και αν και,  δεν θα μπορούσατε να κερδίσετε, τουλάχιστον σκέφτηκα ότι από το δικό σας σχόλιο, θα μπορούσαν να εμπνευστούν οι υπόλοιπες και να το πάτε το θέμα πιο πολύ προς μαλλιά.

 

 

Η m που είπε την φράση κλειδί ήταν η Meba η οποία έγραψε επί λέξη: «μήπως είναι κάποιο λάδι που δίνει ωραίο χρώμα, λαμπερό και χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους κ συγχρόνως έχει ωραία συσκευασία..??» Στην πρόταση αυτή είχε και τη λέξη λάδι και τη λέξη λαμπερό και την φράση ωραία συσκευασία» Κάπου λοιπόν το πήγαινε και η meba, αλλά όχι ακριβώς εκεί που έπρεπε…

 

 

Η Alexandra όμως;;;;;; Tι είπε η Alexandra;;;; Διαβάστε λοιπόν:

 

 

Εγώ θα δηλώσω ότι κατέληξα!!! Ακούς Τζούλια???!!!!! Το προϊόν δεν είναι ούτε σκιές, ούτε μανό, ούτε αρώματα, ούτε τίποτε άλλο. Είναι… προϊόν για μαλλιά!!! Λάδι φαντάζομαι που δίνει εκτυφλωτικό χρώμα, και μυρίζουν τα μαλλάκια τριαντάφυλλο και… + το επόμενο αυριανό “θέλω” της Τζούλιας μας. Το βρήκα??????

 

Σου απαντώ σήμερα λοιπόν Alexandra διότι προχθές όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα. Ναι το βρήκες. Και ας μην βρήκες μάρκα. Διότι «έπεσες» ακριβώς μέσα από το δεύτερο κιόλας post, και είναι κρίμα που και κάποια από τα bb girls δεν διάβασαν προσεκτικά το σχόλιο σου, που είχε τόση σιγουριά!

 

 

 

 

 

 

Post No 3:

 

 

Θέλω όμορφα μαλλιά!!!

 

Ε, γι αυτό το τελευταίο post, δεν χρειάζεται να πω και πολλά… Τα έχω γράψει και τα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν… Μην γινόμαστε και κουραστικές.. H Κerastase, είναι απλά η Kerastase…

 

 

Kαι βέβαια ήταν λογικό ότι χθες όλες πλέον ψάχνατε για προϊόντα  μαλλιών… Χθες όμως έγινε και κάτι απίστευτο. H Litsa Kouklitsa, που είχε ξεκινήσει, με έγχρωμους φακούς επαφής, χρωματιστά γυαλιά, απορρυπαντικά για ρούχα, κινητά, αυτοκόλλητα για τοίχους τσιζκέικς, πίτσα κλπ, κλπ, κλπ, είχε «Θεία επιφοίτηση» και είπε τη λέξη Kerastase!!!

 

Nα, τι είπε…

 

 

«Τζα.Πάλι εγώ.Επιμένω.Βαφή μαλλιών.Επιμένω στα χθεσινά-Garnier Color Sensation. Αν είναι έλαιο, θα πω Kerastase Elixir Ultime»

 

Και εγώ χειροκροτούσα μόνη μου, που είχα επιτέλους τη μάρκα!! (Διότι εσείς είσαστε εκεί έξω, αλλά φανταστείτε και μένα μόνη μου, μπροστά από ένα laptop να γελάω…..) Φανταστείτε όμως και την έκπληξή μου, όταν λίγα λεπτά αργότερα, άλλαξε μια και καλή (και με τελεία όπως είπε η ίδια) την απάντησή της και είπε:

 

«Τζα.Ξανά εγώ.Βαφή μαλλιών.Garnier Color Sensation και διαγράφω από όσα έγραψα πιο πάνω το Kerastase Elixir Ultime και δεν βάζω άλλο τελείες»

 

Δηλαδή έχασε το δώρο της!!!

 

 

 

 

Η Xrysa Kok είπε: «κάτι από Kerastase μήπως;»

 

Η Κερασία είπε: «Θα πω στα σίγουρα σέρουμ της σειράς Kerastase….»

 

Και η Elena είπε: «Τα μαλλιά γίνονται τέλεια μόνο με το λάδι μαλλιών ELIXIR ULTIME της Kerastase, που θρέφει, αναδομεί την τρίχα και την προστατεύει απ’ τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος!!! Φιλιά!»

 

 

 

Στο μεταξύ επιτρέψτε μου να πω κάτι… Δεν διαβάζετε προσεκτικά... στο πρώτο post είπα ότι το προϊόν θα το δείτε για πρώτη φορά… άρα δεν μπορούσε να είναι το Mythic Oil για το οποίο σας έχω γράψει πρόσφατα … μέχρι και συνέντευξη με τον Τρύφωνα έκανα… και κάτι άλλο για το οποίο σας θερμοπαρακαλώ.. όταν γράφετε greeklish (έχουμε γίνει και πάρα πολλές πλέον και μου είναι ακόμα πιο δύσκολο…) δυσκολεύομαι να διαβάσω τα σχόλια σας, οπότε αν κάποια από εσάς θεωρεί ότι «έπεσε» πιο μέσα, με κάποιο σχόλιο, παρακαλώ να μου το πει!

 

 

 

Επίσης είπα και κάτι άλλο… Στο τελευταίο post οι κανόνες έλεγαν,  ένα σχόλιο, ένα προϊόν, μια μαντεψιά … που σημαίνει ότι κάποιες από εσάς χάσατε, γιατί δεν ακολουθήσατε τους κανόνες και λέγατε, και αλλάζατε, και ξαναλέγατε και ξανά-αλλάζατε… (ε, λογικό αγαπημένες, να χάσετε… εδώ ο κύριος Ρωμανός ακολουθεί τους κανόνες που του βάζω και είναι τεσσεράμισι… πόσο μάλλον εσείς…)

 

 

 

Τέλος, ξέρω ότι η Υπουργός μας των Αρωμάτων (MariaA) πήρε πολλές από εσάς στο λαιμό της… αλλά βρε αγαπημένες.. εδώ Υπουργοί της Κυβέρνησης (ακόμα και αυτή η έκφραση, γελοία μου ακούγεται, φανταστείτε που καταντήσαμε…) anyway, θέλω να πω ακόμα και Υπουργοί της Κυβέρνησης, μας πήραν για τα καλά στο λαιμό τους και εμείς θα τα «βάλουμε» με τη Μαρία μας; Που μας έχει βοηθήσει, μας έχει προτείνει, μας έχει πει τόσα πολλά tips στο παρελθόν, για να επιλέξουμε το άρωμά μας; Ε, όχι… Εμείς είμαστε bb girls… και πάνω απ όλα εκτιμάμε…  διότι ξέρουμε ότι ακόμα και το λάθος, έγινε από αγάπη… από αγάπη για να κερδίσουμε όλες.

 

 

Οk, συνοψίζω λοιπόν και φτάνω στο δια ταύτα:

 

Δώρο κερδίζουν οι…,,,,

 

Αlexandra

 

 

Xρύσα Κοκ

 

Κερασία

 

Έλενα

 

 

Και θα το λάβετε σύντομα, αρκεί να μου στείλετε τα στοιχεία σας, στο [email protected]

 

 

 

Ωχ… ωχ… ωχ… αγαπημένες… ακούω κλάματα… (και ναι μεν αστειεύομαι, αλλά και πάλι…)

 

Αλλά…,

 

Νομίζω ότι κάποια από εσάς, δεν θα το διασκεδάσει εύκολα…

 

Άντε, βρε, άντε!!! Ακόμα και αν χρειαστεί να σου στείλω το δικό μου, θα το κάνω…

 

Τι λέτε και εσείς, αγαπημένες; Δεν συμφωνείτε;;;

 

 

Ένα ακόμα Kerastase Elixir Ultime στη Litsa Kouklitsa…(αλλά αν ξανα – αλλάξεις γνώμη, τέρμα τα δώρα…)

 

 

Αλλά και εσείς που δεν κερδίσατε. σήμερα… ποτέ δε ξέρετε…

 

Tέλος, είπα αυτό το post να είναι λίγο πιο διαφορετικό από άλλα, έτσι όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε για τα Grand Crus τις βλέπετε στις όμορφες φωτογραφίες του Δελτίου Τύπου.

 

73 Σχόλια
  1. καλημέρα σε όλα τα bbgirls:-)))) congrats στα κορίτσια για το δώρο που κερδίσανε απο το ινετρεντικό κυνήγι θησαυρού…και τέλος, τι το θελες και έκανες αναφορά στο μπάνιο σου κυρία Julia BB?
    με έκανες να ονειρεύομαι ότι βρίσκομαι στο ΄μπάνιο σου-“παράδεισο μου”!

    ΧΧΧ σε όλες

  2. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!!!!
    Πολύ πολύ ωραίο!!!! Χαχα την πάτησα και όχι τίποτα πήρα στο λαιμό μου και τόσα κορίτσια!! SORRY!!! Πάντως εγώ πόνταρα στο τριαντάφυλλο εξ ‘ου και η απάντησή μου – επίσης δεν το είχα δει και πουθενά το προιόν οπότε ….. Ήμουν σίγουρη για το λάδι απλά έπεσα έξω στη μάρκα!!!
    Το παιχνίδι τέλειο και παρακαλώ Τζούλια να επαναληφθεί!!!

  3. Καλημέρα αγαπημένα bb girls!! Που να δείτε το επόμενο παιγνίδι που σας ετοιμάζω…δεν θα το πιστεύετε!! xxx

  4. kαλημερα bb girls το καλητερο κουιζ εχω χασει το μετρημα με τοσα που ειπα χαλαλι του!!!χαχα ειδες για να κανω σκονακι??? καλημερα !!!!!!!!!!!! Αυτο το κουιζ ητανε το κατι αλλο!!!!!περιμενουμε σχολια απο τα κοριτσια που θα το δοκιμασουνε !!!

  5. αμαν τωρα ειδα την τιμη πανακριβο τα 125 ml κοστιζει 34.50 e Tzoylιιιιιι μονο στον υπνο μου θα το δω λοιπον επιμενω σχολιο απο τα κοριτσια οταν το δοκιμασουνε !!!!

  6. erxetai epomeno paixnidi????giupiiiii!!!lipomaste pou den kerdisame….alla ti n kaneis.???anypomonoume g to epomeno!!yperoxi san idea pandws….poli m arese!!!

  7. Καλημέρα!!
    Μόλις είδα την απάντηση, μου έπεσε το σαγόνι….Κυριολεκτικά!
    Το (κλασικό) Kerastase Elixir Ultime το λατρεύω!!
    Συγχαρητήρια στις κοπέλες!!
    Φαντάζομαι ότι θα το καταευχαριστηθούν το δωράκι τους!!

  8. Καλημέρα!!!
    Να πω την αμαρτία μου, σκεφτόμουν την Kerastase, αλλά είπα να πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες, διότι είχε ήδη αναφερθεί! Never mind, να τα χαρείτε κορίτσια, σίγουρα θα είναι τέλεια και περιμένουμε εντυπώσεις!
    Αχ Τζούλια, με ταξίδεψε το “το μόνο που θέλω είναι να είμαι σε νησί και να σηκωθεί αεράκι… νομίζω το άρωμα από τα μαλλιά μου, θα φτάσει μέχρι την απέναντι όχθη…” ακούγεται υπέροχο!
    Άντε, περιμένουμε το επόμενο παιχνιδάκι!
    Φιλάκια!

  9. Μπράβο εύγε στα κορίτσια. 🙂 Εγώ τη συνταγή θα την έχω ;;;;;

    Υ.Γ. Τέλεια μπουκάλια και εγώ θέλω ένα στο μπάνιο μου. Πόσο θα μου κοστίσει;

  10. Ααααα άκυρη η ερώτηση. Μόλις είδα την τιμή. Γκλουπ !!!

  11. Εγω ήμουν σιγουρη, ότι εχασα απο χθες…. αλλα τι να κανουμε…. ένας παρορμητισμός με διέπει οποτε… και σιγα μην τα βαλουμε με τη Μαρία μας… αυτο δα μας έλειπε! Αν ειναι να τα βαλει κανεις με τη Μαρία, τοτε εγω να δω ποια πρεπει να ειναι η τιμωρία μου, που το πηγα όχι απλα αλλου γι’ αλλου… στο φεγγαρι το πηγα το παιχνίδι!
    φιλακια και περιμενουμε reviews απο τις νικητριες.

  12. επιτελουςςςςςςς μας εσκασες!!!!μπραβο στις νικητριες!!!

  13. Πάντως εμένα αυτό που με συγκίνησε είναι η φωτό από τον οίκο Givaudan! Θα πρέπει να μυρίζουν τέλεια τα λαδάκια!!! Αυτό το πρασινάκι με κοιτάζει πονηρά!!! Το Moringa είναι άλλωστε αγαπημένη μου μυρωδιά!!!

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ BBGIRLS ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    Η MariaA ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ “ΠΗΡΕ” ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ. ΕΔΩΣΕΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Litsa. ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  15. Ααααα!!!! Μπορει να μην κερδισα αλλα το ταξιδι αξιζε, το παιχνιδακι απασχολησε λιγες ωρες το μυαλο μου πολυ ευχαριστα;-)

    Οχι οτι δε σκαω απο τη ζηλεια μου εεεε….χιχιχι… Συγχαρητηρια κουκλες, σιγουρα θα ευχαριστηθειτε το τελειο δωρακι!! Και στο μελλο..και στα δικα μας οι υπολοιπες:-))

  16. ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ? ΕΞΑΞΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

  17. Ε όχι..! χαχχα τέλειος ο γρίφος!
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!

  18. Καλημερα!!Ημουν τοσο σιγουρη που μου επεσαν τα μουτρα!!Αφου στην αρχη νομιζα οτι ειναι αλλο ποστ οχι το παιχνιδι!!Καλα Τζουλια τα επαιξα!!!Παντως
    το σιγουρο ειναι οτι θελω να ξαναπαιξω τοση τσιτα ουτε εξετασεις να εδεινα!!Μαλλον παω για μεταξεταστεα!!χαχα θα εχει δευτερη ευκαιρια??
    Τα λαδακια δειχνουν υπεροχα αλλα η τιμη ειναι τσιζζζζζ.Θα βολευτο σε καποιο ποιο
    φθηνο.
    Υ.Γ@Μαρακι δεν με πηρες στο λαιμο σου μην ανησυχεις!!Ημουν σιγουρη για το
    CAUDALIE.Ας προσεχα!!
    Φιλια πολλα περιμενω τις γνωμες απο την δοκιμη

  19. Απαπα το είπα εγώ ότι θα κάψω κόσμο!!! Αν φάω κανένα γιαούρτι στο δρόμο εκεί που περπατάω αμέριμνη τουλάχιστον θα ξέρω γιατί είναι!!!!
    Χαχα!!!

  20. @Μαρια μου μην ανησυχεις τα bbgirls εχουν κατανοησει!!Παντως για καλο αν θελεις σου στελνω μερικους bodygard!χαχαχα
    Θα εχεις και μια γκλαμουρια να κυκλοφορεις ετσι!Φορα και μαυρα γυαλια και ποιος σε πιανει!!
    Φιλουθια

  21. τι?ααα!! εχασα!!!*κλαιει με αναφιλητά στη γωνια*
    κατηγορω τη ΜαριαΑ γιατι δεν το βρηκε για να αντιγραψω 😛
    χαχχαχα
    @τζουλια αυτο το παιχνιδι ηταν απιστευτο! ανυπομωνω για το επομενο!εχω πωρωθεί τωρα!και θελω να σημειωθεί στα πρακτικα οτι δεν αλλαξα επιλογη επεσε ηρωικα!

  22. χαχαχαχα MariaA !!! Ο μόνος λόγος που θα φας γιαούρτι στον δρόμο είναι επειδή πεινάς 😛 Love u girl 😉

  23. συγχαρητηρια στα κοριτσια που κερδισαν!ειχα σκεφτει την kerastase και το λαδακι της αλλα μετα αλλαξα γνωμη γιατι μας ειχες κανει παρουσιαση για τα προιοντα της!που να ξερα οτι εχει και αλλο λανσαρισμα!πολυ ωραιο παντως το παιχνιδι να το ξανακανουμε συντομα!

  24. @mako: λόγω δίαιτας και ψοφοπείνας που τραβάω θα φάω και το κεσεδάκι!! Απαπα ρημάδι μαγιώ τι μας κάνεις!!!!!

  25. Αντε να δω πότε θα εμφανιστούν οι νικήτριες… Κορίτσια!!! Περιμένω!!

  26. Πάντως Τζούλια αν δεν τα θέλουν εγώ είμαι πρόθυμη να θυσιαστώ και να τα δοκιμάσω!!!!!

  27. MariaA, κι εγώ μαζί σου!! Μην πάνε χαμένα, όχι τίποτα άλλο….χαχαχαχαχαχα!!

  28. Τζα!!!!Πάλι εγώ και χωρίς τελείες και φυσικά χωρίς σταγόνα δάκρυ και έχω σκάσει στα γέλια και δεν αλλάζω γνώμη και ευχαριστώ πολύ πολύ.Μου αρέσουν οι γρίφοι,τα αστυνομικά,το CSI και όταν διάβασα τη λύση του “θέλω”σου ένιωσα σαν τον Οράτιο(αυτόν με τα γυαλιά ηλίου,στο CSI,που πάντα βρίσκει τον ένοχο).Από σκιές,ρουζ,μάσκαρεςκ.λ.π.μια χαρά,τα είδα μου άρεσαν τα πήρα και ας μη μου πηγαίνουν.Για μαλλιά όμως…Αν είχαν χέρια τα μαλλιά μου θα με χαστούκιζαν.Το τι αλλαγές και πειράματα έχω κάνει δεν λέγεται.Από περμανάντ-φόρμες(είναι το ίδιο ακριβώς)ανταύγειες και ριζικές αλλαγές χρωμάτων(έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις βαφές που κυκλοφορούν και τις αποχρώσεις) μέχρι κούρεμα(τις καλύτερες αφέλειες έχω κάνει με το ξυραφάκι,αυτό το αντρικό με τις πολλές λεπίδες).Κι όλα αυτά μόνη μου και χωρίς να είμαι κομμώτρια.Αρκεί να πω ότι μέσα σε μία εβδομάδα έκανα 3 φορές ντεκαπάζ(ήμουν τυχερή και δεν έπαθα κάτι) ενώ όλοι οι επαγγελματίες το αποφεύγουν.Ο βοηθός και ανελέητος κριτής μου είναι η μαμά μου που δεν συμφωνεί(πάντα)με τις χρωματικές επιλογές μου.Αλλά εγώ εκεί,όταν σκεφτώ κάτι πρέπει να το κάνω γιατί θα σκάσω.Το αποτέλεσμα στο 80% είναι επιτυχιμένο και χαίρομαι.Για το υπόλοιπο 20%μη φανταστείτε απλά επιμένω μέχρι να με συνηθίσουν και μετά τσουπ!αλλάζω πάλι γιατί τάχα μου θέλω ανανέωση κι όχι ότι ναι το παραδέχομαι είμαι σαν UFO:-))Βέβαια πηγαίνω και στα κομμωτήρια αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου οι χρονοβόρες διαδικασίες,παθαίνω κρίση πανικού μετά τα 15 λεπτά.Σε μια τέτοια επίσκεψη πέτυχα(στο κομμωτήριο)το Kerastase Ultime,μόλις είχε κυκλοφορήσει.Σε ερώτησή μου τι είναι αυτό μου είπαν(ο λίγο πριν τη σύνταξη πωλητής αποθήκης καλλυντικών και η συμπαθέστατη σύζυγός του)ότι αυτό είναι ένα έλαιο μαλλιών που το φτιάχνει μία πριγκίπισσα από τα βάθη της Περσίας με σπάνια λουλούδια και κάτι κουκούτσια που βγάζουν οι κατσίκες με τα κακάκια τους(ναι,ναι το αργκάν εννοούσε)αλλά μην με ανησυχεί αυτό γιατί δεν μυρίζουν(τα κακάκια κατσίκας)επειδή το έλαιο περιέχει άρωμα σπάνιων ρόδων που φυτρώνουν στον κήπο του παλατιού(του μπαμπά της πριγκίπισσας προφανώς).Τελικά δεν είχα προσέξει μάρκα(μόνο μία φωτογραφία είχα δει)και σκέφτηκα πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι ο πωλητής και σιγά το έλαιο μην το φτιάχνει κι ο Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες.Μου άρεσε το παραμύθι με τα παλάτια κι όταν ήρθε η ώρα του ραντεβού μου ρώτησα την κοπέλα που με χτένιζε κι έμαθα ότι τόση ώρα αναφερόμασταν στην Kerastase.Αλλά εκείνο το Σπάνιο Ρόδο μου είχε μείνει κι όταν διάβασα ότι θες και άρωμα αμέσως το μυαλό μου πήγε στον κυριούλη και τους βασιλικούς του κήπους κι άρχισα τα ..λες;μπα δεν νομίζω..κι αν όμως;Είχες πει ότι είναι κάτι νέο κι έτσι διέγραψα το σχόλιο,όχι ότι το Garnier είναι πιο πρόσφατο αλλά ακολούθησα τους κανόνες σου για ένα προϊόν με ονοματεπώνυμο κι αφού το είχα πει πρώτο θεώρησα πως πρέπει να μείνω σ’αυτό.Και φτάνω στο τελικό συμπέρασμα(που είναι δύο):1)Σημασία δεν έχει το έπαθλο αλλά το παχνίδι.2)Τελικά είμαι πολυλογού(το παραδέχομαι)Φιλιά κοριτσάκια

  29. Επιτέλους!!!! Μα είχα σκάσει….έπεφτα για ύπνο κι έλεγα “τι είναι; μα τι είναι;” χαχαχα τρελή κανονικά
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια, αλλά κανονικά καμιά μας δεν το βρήκε και γράαααφαμε τόσες μέρες, αλλά είχα πολύ πλάκα. Ωραία περάσαμε πάλι.
    Αλλά οι νικήτριες εξαφανισμένες 😛
    @MariaA: Όχι απλά δε μας πήρες στο λαιμό σου, αλλά μας έκανες όλες να ανακαλύψουμε ένα καινούριο προϊόν, άρα σε ευχαριστούμε 😉
    Όσο για αυτά τα προϊόντα τι να πω; Είναι εγγύηση η Kerastase κ πράγματι αυτά τα μπουκαλάκια είναι για στόλισμα.

  30. @Litsa Kouklitsa: χαχαχαχα πέθανα από τα γέλια με τα κακάκια της κατσίκας!!
    Συγχαρητήρια κ για το προϊόν!!!

  31. Συγχαρητηρια στις νικητριες, αλλα και στο ευρηματικο μυαλο της Τζουλιας, το ευχαριστηθηκαμε πολυ το παιχνιδι νομιζω!
    Δεν στεναχωριεμαι πολυ που δεν κερδισα γιατι εχω το Mythic Oil και ειμαι ΟΚ απο λαδακι μαλλιων!!!
    Φιλια…

  32. @Litsa: Χαχα τι τέλεια ιστορία!!! Μα πως μου αρέσει να ακούω τις περιπέτεις της καθεμιάς από μας !!! Χαίρομαι που έκανες 3 (!) ντεκαπάζ και δεν έπαθες τίποτα!!! Φοβερό!! Τώρα με τα κακάκια της κατσίκας μου θύμισες την παρόμοια ιστορία με τον περίφημο (και πανάκριβο) καφέ Kopi Luwak o οποίος οφείλει τη γεύση του στις αγριόγατες της Ινδονησίας !!! Όλο λέω να τον δοκιμάσω κι όλο το μετανοιώνω!!!! Χαχα!!

  33. @Litsa Kouklitsa ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑ!!! ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!

  34. Καλησπέρα Julia bbgirls!!!καλά ε έχω τρεις μέρες που γελαω με τα σχόλια μας κ τα post της Julia’s που μας παίδεψε λίγο με το τι θέλει αλλά το κατά ευχαριστηθήκαμε!!! Συγχαρητήρια στις νικήτριες εγώ μόλις είδα ότι ήταν για μαλλιά έχασα αρκετές πιθανότητες να το βρω όποτε δεν με πειράζει πολυυυυυ!!! Όντως όμως είναι πανέμορφα μέσα στα μπουκαλάκια τους!!! Περιμένω με αγωνιά το επόμενο (ναι Παράλου που παιδευτικά αρκετά μου άρεσε, τι να πω μπορεί να είμαι κ λίγο μαζόχα ……. Χιχιχιχι)
    Υ.Γ δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά δεν γράφω greeklish για να μην κουράζω τα ματάκια της Julia’s μας!!( βέβαια δεν σου υπόσχομαι για πόσο θα το κρατήσω) kisssssss
    @Litsa Kouklitsa τέλεια ιστορία!! το αξίζεις το έπαθλο κ ας με εκανες να φαω γλυκό….!!!!χιχιχι

  35. @Litsa Kouklitsa σε ειχα καταλαβει εσενα οτι εισαι τσαχπινα και τρελιτσα απο το τζα!! που σκας σε καθε σου μνμ και το βλεπω και ξεκαρδιζομαι!τι τρομερη ιστορια!σε ικετευω να μας γραψεις review για το λαδακι!ειμαι σιγουρη οτι θα το γραψεις τελεια!

  36. Τζούλια,
    Και το ήθελα και εγώ πολύυυυ γι΄αυτό ήμουν μια από τις τυχερές και πιό πολύ το ήθελαν τα μαλλιά μου (ε… χρειάζεται λίγο να αναζωογοννηθούν λίγο και αυτά) !!!! Και τι καλύτερο που θα έχω τρία σε ένα (ένα υπέροχο χρωματιστό μπουκάλι, τα μαλλιά μου θα αναδύουν εξαίσιο άρωμα και θα προστατεύονται από την ζέστη και την φθορά του καλοκαιριού!!! Είμαι υπέρ – ενθουσιαμένη και πετάω ήδη από την χαρά μου (μακάρι να μπορούσες να με δεις από κάποια μεριά). Εντάξει αστειεύομαι!!!
    Τα στοιχεία μου στα έστειλα με e-mail :-*

  37. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

  38. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!!ΒΡΕ τζουλια μου,sorry ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH!!!ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ kerastase ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.ANYWAY,ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ”ΜΠΑ”,ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ?nancy,ΚΙ ΕΣΥ GREEK E?

  39. ΠΑΝΤΟΣ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΗ ΒΡΕΙΚΑ ΕΙΠΑ ΚΕΡΑΣΤΑΖ ΑΛΑ ΕΙΠΑ ΛΑΘΟς ΠΡΟΙΟΝ

  40. Καλησπέρα σε όλες!! Εχω φυγει απ το πρωι πανικόβλητη και προσπαθω απο τις 10 να βάλω την κόρη μου να κατουρήσει σε ειδικό σακουλάκι για να παμε για αναλυση ουρων! (οχι δεν τα καταφέραμε και ακολουθεί και 2ος γύρος)
    Και πανω που ειμαι πτώμα βλέπω την ανάρτηση!!
    Πολυαγαπημένη μου παρόλο που χαιρομαι παρα πολύ και θα ήθελα να ειμαι αναμεσα στις νικήτριες (καλέ υπαρχει και αλλη Κερασια??? λες να μη λεει εμένα???)..τελοσπάντων αν εννοεις εμενα…η νίκη δεν μου αξίζει….αν προσέξεις την τελευταια μέρα σου έγραψα 2 ή 3 φορές δεν θυμαμαι, και αλλαξα και γω απαντηση (αφού να φανταστεις τελικά δεν θυμαμαι ποιο επελεξα χαχαχαχαχα)

    Οπως καταλαβαινεις νιωθω ασχημα απεναντι στις αλλες κοπέλες και θα θελα το δικό μου να το παρει κάποια άλλη. Ακόμα και αν θεωρεις οτι κερδισα δικαια, και παλι θέλω να το πάρει καποια αλλη κοπέλα. Δεν θέλω να με θεωρήσεις αχάριστη σε καμία περίπτωση!!! Απλά ήδη νιώθω άσχημα…. Ξέρω οτι παραχωρώ τη θέση μου σε ένα υπέροχο δώρο, αλλά όπως ένιωσα εγώ χαρά όταν δοκίμασα το πρώτο μου Kerastase πριν λίγους μήνες έτσι θέλω να νιώσει και μια άλλη κοπέλα. Γιατί αυτά τα προιόντα καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να τα αγοράζουμε όλες ή να τα αγοράζουμε συνέχεια οπότε θέλω αυτό το συναίσθημα να το νιώσει μια κοπέλα όπως το ένιωσα και γω.

    Αχ..δεν ξέρω πως να εκφραστω…ειναι και αυτός ο γραπτος λόγος..οσο περισσότερα λέω τόσα λιγότερα σας λέω στην ουσία. Μη μου θυμώσεις αγαπημένη μου..θα χαρώ περισσότερο το δικό μου (καλέ εμενα δεν εννοουσες?) να το λάβει άλλο κορίτσι με έναν και μοναδικό όρο!!! Α ναι εχω όρο!! Θα το λάβει μια που θα υποσχεθεί οτι θα κανει αναλυτικό review του προιόντος..έτσι για να παρω και γω μια μικρή δόση!! χιχιχ

    (δεν πιστεύω να μην εννοούσες εμένα και τόση ώρα να γράφω μπούρδες??? εχω χαζεψει σημερα λεμε!! Απ το πρωι ολο κατι γινεται!!)

  41. Και ξέχασα να πω το σημαντικότερο!! Πέρασα τέλεια αυτην την εβδομάδα αγαπημένη μου και αγαπημένες μου!! Πέρασα ειλικρινά τέλεια!! Ειστε όλες σούπερ!! Σας ευχαριστώ

  42. Μια χαρά χαριτωμένα τα λέτε, αλλά στείλτε μου και τα στοιχεία σας στο mail μου για να το λάβετε το δωράκι. Μόνο της Χρύσας Κοκ έχω λάβει.

    @Aspa. Στείλε μου και εσύ τα στοιχεία σου, aspa.

    Φιλάκια σε όλα τα παιγνιδιάρικα bb girls!

  43. @Κerasia: Δεν θυμώνω καθόλου. Η Aspa ήδη θα πάρει το δικό σου Kerastase, μια που προφανώς μου ξέφυγε το σχόλιο της. Αλλά τέτοια αυτοθυσία πια στο bb… Ωδή θα γράψω… Ούτε αυτοκίνητο να ήταν το Kerastasaki!!! xxx

  44. Τέλεια!! Ωραία..τώρα αισθάνομαι ανακουφισμένη!!! Μπράβο στα κορίτσια μας!!

  45. Τώρα βρήκα το χρόνο να σας γράψω.Βέβαια όσο πανικός κι αν επικρατούσε σήμερα στο γραφείο, όχι πως δεν έχω μπεί από την αρχή που έκανε την αποκάλυψη η Τζούλια (όταν υπήρχαν μόνο 3 σχόλια ακόμα),γιατί η περιέργειά μου είχε χτυπήσει κόκκινο.Αλλά ήταν αδύνατο να σχολιάσω.Όμως όλη την ημέρα δουλεύω και έχω στο μυαλό μου αυτά τα υπέροχα χρώματα, τα ολοζώντανα λουλούδια του άρθρου σου Τζούλια μου.
    Μπράβο Τζούλια μου έτσι να μας ξεσηκώνεις συνέχεια!!!

  46. @Kerasia: Mπράβο Κερασία μου, αυτά είναι τα bb girls!! Μόνο όταν έχουμε καλή ψυχή πάμε μπροστά σεαυτές τις άσχημες εποχές!! Φιλιά σε όλες

  47. @Κερασία τι αυτοθυσία, συγκινήθηκα! Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι σου! Φιλάκια!

  48. και εγώ θέλω να κουτουλίσω το κεφάλι μου στον τοίχο… Δεν έχει δωράκι για τα γενέθλια μου αλλά δεν πειράζει, θα χώσω τον αγαπητό μου Γιωργο να μου το αγοράσει!!! (Τσαμπα με τυρρανάει 3 χρόνια??? χε χε χε )
    Μπράβο στα κορίτσια που κέρδισαν! σίγουρα διαβασαν πολύ παραπάνω απο μένα! (ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το …. άθλημα!)Να το ευχαριστηθούν και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας να ξέρουμε!!!!
    φιλάκια πολλά!

  49. @Kerasia Εισαι απιστευτη! Σου ευχομαι να σου ερθουν πολλα περισσότερα ως ανταπόδοση στη ζωη σου!

  50. @Κερασια πρωτα απο ολα περαστικα στο κοριτσακι σου!!Ειχα διαβασει κιολας στο μπλοκ σου οτι ειχε και εμετους αν δεν κανω λαθος.Εγω εχω βρει την λυση σεαυτο
    ενα μικρο λεκανακι διπλα στο κρεβατι που να τα μ. . Ο γιος μου τωρα το εχει μαθει και οταν δεν αισθανεται καλα περνει το λεκανακι αγκαλια!!Εχει πλακα αμα τον δεις
    να το κραταει!!
    Οσο για το δωρο να ξερεις οσα προσφερεις τοσα θα σου ερχονται για εισαι καλη καρδια!!!
    Τα φιλια μου

  51. “@Kerasia Είσαι απίστευτη! Σου εύχομαι να σου έρθουν πολλά περισσότερα ως ανταπόδοση στη ζωη σου!” σχολίασε η Stella και συμφωνώ απόλυτα μαζί της, υπέροχο σχόλιο για ένα άλλο υπέροχο bb girl!!! Όσο για το review θα το έχετε μετά από δοκιμή 15 ημερών. Τι λέτε;)

  52. Συγχαρητηρια στις νικητριες ! Τζουλια, συγχαρητηρια ! Πολυ διασκεδαστικο.

  53. Ανεξαρτήτως του τεστ, όταν είσα στο e-mail μου τη φωτογραφία του post, μόνο και μόνο τα χρώματα μου έφτιαξαν το κέφι και έτσι ταυτίστηκα με τη φράση σου: “Τα θέλω έστω και μόνο για να μου φτιάχνουν το κέφι! Τέλος”.

  54. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ.
    ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

  55. Kαλημέρα,
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια!

  56. Ax kai to skeftika…..anyway
    itan teleio to paixnidi perimenoume to epomeno!!!!!!
    Sugxaritiria kai sta koritsakia pou to vrikan!!!!!!!

  57. Καλημέρα Τζούλια μου και καλό μήνα! Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα στον διαγωνισμό σου…είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!! Σ’ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!

  58. ΚΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΕ ΑΡΩΜΑ ΜΟΝΟ ΕΛΕΓΑ!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ!!!!!

  59. Ε όχιιι!Ομολογώ ότι δεν θα το’βρισκα με τπτ…συγχαρητήρια όμως στη τζούλια για το υπέροχο παιχνίδι της,συγχαρητήρια στην κερασία για την αυτοθυσία της & φυσικά στις νικήτριες-σέρλοκ!!

  60. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι ! Αυτή τη φορά θα είμαστε όλες πιο επιμελείς μαθήτριες κυρία δασκάλα , έχεις δίκιο παραλείψαμε πολλά σημεία – κλειδιά

  61. ΚΕΡΑΣΙΑ,ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ………

  62. Μπράβο στις νικήτριες…δεν τοείχα φανταστεί…την επόμενη φορά ισως σ
    ταθώ τυχερή..κλαψ,κλαψ,κλαψ..

  63. ΚΕΡΑΣΙΑ Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΕΙΚΑ ΑΛΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΤΑΖ ΛΑΔΙ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  64. ειναι πολυ καλο το λαδι για τα μαλλια της kerastase.το εχω αγορασει και το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!!!Τζουλια μας μπερδεψες πολυ ομως!!!!!απο τα χρωματα και τα αρωματα μας πηγες στα μαλλια!δεν πειραζει.να το επαναλαβεις!!μας εβαζες να ψαχνομαστε.καλημερα σε ολες!!!!!

  65. Αχ το σκέφτηκα αλλα δεν το εγραψα.. ! Συγχαρητηρια στα κοριτσια που κερδισαν!! το δωρακι ειναι τελειο!!! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.