Kerastase Εlixir Ultime Grand Crus: Οι 5 νικήτριες!

 

H αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να χρησιμοποιούμε ένα θρεπτικό, πολύτιμο έλαιο για τα μαλλιά μας απ’ ότι το καλοκαίρι. Απλώστε λίγες σταγόνες στα μαλλιά σας πριν πάτε στην παραλία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα λειτουργήσουν σαν ασπίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, προστατεύοντας τα μαλλιά σας.

 

Γι αυτό, ακόμα και αν δεν σταθήκατε όλες τυχερές σε αυτόν τον διαγωνισμό (ε, τα Kerastase ήταν 5 και τα σχόλια πάνω από 1600…) είναι καλή ιδέα, να επενδύσετε αυτό το καλοκαίρι σε ένα τέτοιο προϊόν. Ακόμα και το πιο κολακευτικό μακιγιάζ και το πιο όμορφο φόρεμα χάνουν, όταν τα μαλλιά μας, δεν δείχνουν όμορφα.

 

Και οι τυχερές είναι:

 

Εlita (elita9)

Niki (manosnikie)

PRAVITSAKI HRISSOULA

ΚΕΛΛΥ (kelitsa94)

SERAINA (serinightwish)

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά μπάνια! (επιτέλους!!)

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Συγχαρητήρια στις νικήτριες, τι ωραία φωτό με τα πέταλα, καταπηκτική!! Να φανταστώ ότι το πρόγραμμα έχει μπανάκι σήμερα?!?!?!?
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  2. @MariaA: Καλημέρα!!! Την πρόσεξες, βλέπω την φωτογραφία… Υπάρχει κάτι, που δεν σου ξεφεύγει;

  3. Χαχα καλημέρα Τζούλια, να φανταστώ ότι τα πέταλα είναι υφασμάτινα ε? και νομίζω ότι διακρίνω και τη μορφή σου στη συσκευασία μμμμμ?

  4. Καλημερα!Συγχαρητηρια στις νικητριες! Καλο Σαββατοκυριακο και καλα μπανια ,Τζουλια ! Εγω μονο αν ερθουν τα κοριτσια παμε για μπανιο….αλλος ….καθολου ολο καλοκαιρι.

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????? ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ bbgirls!

  6. Μπράβο στα κορίτσια!!!Ελπίζω να τα ευχαριστηθούν!Για εμάς τις υπόλοιπες…τι να γίνει?Την επόμενη φορά…

  7. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!
    Πάλι με αγνό ελαιόλαδο του παππού μου απ’το χωριό θα τη βγάλω. 🙁
    Μα πόσο τέλεια φαίνονται (και είναι φαντάζομαι) τα Kerastase!
    Όλα τα θέλω! Mine!!!
    Συγχωρέστε με, τελείωσα μόλις τις εξετάσεις μου και έχω χαρά.

  8. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!

    Είστε πολύ τυχερές!!! Δεν περιμένουμε εντυπώσεις.. σίγουρα θα είναι εκπληκτικά.. άλλωστε είναι kerastase οπότε και είναι εγγύηση!

    φιλάκια!

  9. Συγχαρητηρια στα κοριτσια!
    Να κανω μια ερωτηση Τζουλια, πρεπει να ειμαστε μελη για να υπαρχουν πιθανοτητες να κερδισει κανεις σε διαγωνισμο ή δε παιζει ρολο; 🙂

  10. Φτου βρε παιδί μου κι εκείνο το μωβάκι μου χαμογελούσε πονηρά…
    Συγχαρητήρια κοριτσια!
    @Ioanna Thess: Αμήν! Καλά αποτελέσματα!

  11. @Andriana: Ναι! Επιτέλους! Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!

    ΥΓ: Μόνο το μωβάκι; Αυτό το πρασινάκι δεξιά δεν σου είπε τίποτα;! 😛
    Δεν πειράζει όμως, είμαι σίγουρη πως οι νικήτριες θα χαρούν τόσο πολύ!!!

  12. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ!!Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ HONDOS me 25% ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ!!ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΙΟΥΛΑ Κ ΕΝΑ BRONZE LIPGLOSS CLINIQUE!!ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΗ…ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ..ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥΔΡΙΤΣΑ Κ ΩΧ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΙΠΑ ΩΧ!ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΡΙΑ,Η CLINIQUE ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΔΡΑ ΓΙΑ ΕΦΕ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ..ΣΝΙΦΦ….ΕΠΙΣΗΣ,ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΑΣ ΕΧΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ GLITTER ΒΛΕΠΕΤΕ.Κ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ..ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8;Ε, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ![ΕΙΠΑΜΕ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!!!]

  13. @nata_litsa: Καλησπέρα! Όλες και όλοι μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό του beautyblog, ακόμα και χωρίς να είναι μέλη!

  14. Καλησπέρα bbgirls! Πήγα τη βολτίτσα μου αγόρασα και τα αντιηλιακά μου Sol de Janeiro με έκπτωση και δώρο παγουράκι απίθανο πορτοκαλι (ήθελα μωβ άντε μπλε αλλά δεν είχανε) ήπια τα καφεδάκια μου και τώρα στήθηκα να δω μπαλα !
    @Ιωάννα: κι ενένα το πρασινάκι μου μίλησε!!! χαχα
    Καλό βράδυ κορίτσια!

  15. @Ioanna Thess: Μεταξύ μας, όχι απλά μου μίλησε, αλλά μου σφύριξε και κλέφτικα το πρασινάκι! Όπως και να το κάνουμε, είναι και το αγαπημένο μου χρώμα, του έχω μια αδυναμία… (αν και, εδώ που τα λέμε, τον τελευταίο χρόνο το μωβ έχει μπει δυναμικά στη ζωή μου. Άσε που ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, λειτουργεί καταλυτικά και από τα teasers του στο facebook φαίνεται ότι το μωβ θα κυριαρχεί και τον ερχόμενο χειμώνα, τουλάχιστον στο μακιγιάζ…)

    @MariaA: Sol de Janeiro, ε; Και κείνο το τόσο cute παγουράκι δώρο, ε;; Αχχχ… Θα διατηρήσω την ψυχραιμία μου και θα σου πω “με γεια!” και ότι περιμένω εντυπώσεις, ξέρεις τώρα: άρωμα, υφή, αποτελέσματα, διάρκεια συσκευασίας, τα πάντα εν ολίγοις!

    Φιλιά!

  16. Συγχαρητήρια στις νικήτριες! Τέλεια η Kerastase!
    @MariaA: Κι εγώ πήρα το παγουράκι σε πορτοκαλί..είχε κ σε λαχανί..ωραία κ τα δύο!! Αυτό το 40% στα Sephora ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!

  17. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ!40% Ε;ΤΕΛΕΙΑ!!

  18. @Meba: Ακόμα το κλαίω αυτό το 40%…

    @όλες: υπάρχει ένα ελληνικό e-shop με είδη κομμωτηρίου που έχει έκπτωση σε όλα από 10-20%, αξίζει να το ψάξετε αν θέλετε να “επενδύσετε” σε Kerastase!

  19. @Andriana: Το επόμενο ΣΚ που θα πάω για μπάνιο θα σου τα αναφέρω όλα! Μη μου στενοχωριέσαι θα έρθει η Τζουλια με δωράκια Benefit να απαλύνει τον πόνο σου!! Έχε χάρη που το Budget ήταν μικρό διαφορετικά…. πήρα μόνο αντιηλιακά και δοκίμασα και 2-3 αρώματα ,χαχα!!
    Φιλάκια πολλά και καλημέρα!!!

  20. @Andriana: Νομίζω ξέρω ποιο λες….και αν μπεις σε όλες τις μάρκες, εχει δώραα..σκιές Maxfactor τις τριπλές, δώρο νεσεσέρ, τσάντα και διάφορα αλλα….νομίζω αξίζει.
    Έχω να σας πω τι νέα μου αγορά από Kerastase..Huile Lactee..ε δεν μπόρεσα να του αντισταθώ…μέρες το σκεφτόμουν και…. it’s mine!!! 🙂

  21. @marianna: Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο με την Andriana, αλλά εγώ αυτό που ανέφερα είναι το ariane-eshop.gr..έχει πολύ καλές προσφορές κ δυνατότητα αντικαταβολής. Αλλά περιμένουμε κ την Andriana μήπως έχει ανακλύψει κάτι καλύτερο..

  22. @marianna, @meba: Κι εγώ το ίδιο site εννοώ κι έχω ήδη παραγγείλει κιόλας στο παρελθόν! Αξιόπιστο, πήρε νομίζω 5 μέρες να έρθει η παραγγελία (Θεσ/νίκη νομίζω βρίσκεται και χρησιμοποίησαν κούριερ) και μου είχαν βάλει κάποια δειγματάκια μέσα! Αξίζει νομίζω, αλλά αν ξέρει καμιά κανένα καλύτερο, ας μας πει!

  23. @Andriana: Εγώ δεν έχω παραγγείλει για να είμαι ειλικρινής, αλλά μου φαίνεται από τα καλύτερα. Μπορεί η αντικαταβολή να είναι 5 ευρώ, αλλά αν σκεφτείς ότι ανάλογα με τα πόσα προϊόντα αγοράζεις, έχεις έκτπωση 10-20% είναι μια χαρά.
    Πάντως εγώ το HUILE LACTEE το προτίνω..είναι διφασικό, προστατεύει από ήλιο, styling κλπ και το σημαντικό για μένα καταπολεμεί το φριζάρσιμα. Plus: η ωραία συσκευασία του!

  24. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!

    @MariaA Κι εγώ κόλλησα με τη φωτογραφία! Τη χάζευα αρκετή ώρα πριν ξεκινήσω την ανάγνωση…
    Μπράβο julia για τη φωτο!

  25. Ευχαριστω παρα πολυ, αργησα να το δω τωρα το ειδα το δωρακι!!!!!!

  26. Kαλημερα κοριτσια!!!! Καλημερα Τζουλια!!!!!
    Ξυπνησα σημερα το πρωι και ενιωθα μια παραξενη θετικη ενεργεια, ενα “κατι” , σαν να προκειται να γινει κατι πολυ ομορφο!! Αν θελετε μπορειτε να το μεταφρασετε και διαισθηση!!!
    Οπως καθε παρασκευη, ετσι και σημερα δεν εχω να παω στο εργαστηριο οπου εργαζομαι και ετσι εφτιαξα καφεδακι και αρχισα να πακν τις δουλειες του σπιτιου ωσπου “ντριιιιν” χτυπα το θυροτηλέφωνο και μου λεν πως ειναι απο κουριερ…. Χαρηκα… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ! Λεω μεσα μου “αχ, λες να ναι το λαδι της kerasrase?”
    Και κοριτσια ναι……. Ηταν ΤΟ SUPER φανταστικο ελιξήριο που επιτελους (και ειμαι σιγουρη για αυτο) θα δωσει την δυναμη και τη λαμψη που οσο να ναι ολες χανουμε απ τα μαλλια μας τους καλοκαιρινους μηνες…. Ανυπομονω να το δοκιμασω… Σας ευχομαι ολοψυχα να εχετε ολες μια υπεροχη ημερα, γεματη θετικη ενεργεια και πολλα πολλα χαμογελα! Καλη σου μερα και σε σενα Τζουλια, και παλι ευχαριστω για το υπεροχο δωρακι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.