New Entry: Η σειρά μαλλιών Timotei Organic Delight

 

 

H αλήθεια είναι, ότι αρκετά χρόνια πριν οι φυσικές φόρμουλες και τα φυτικά και οργανικά προϊόντα κατακλύσουν την αγορά, η μάρκα περιποίησης μαλλιών Timotei είχε εντάξει μια πιο φυσική, πιο natural προσέγγιση περιποίησης, στις φόρμουλες των προϊόντων της.

 

Ποιές από εμάς δεν έχουν χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή ένα σαμπουάν Timotei ( η σειρά Χαμομήλι, ήταν must have για μένα για χρόνια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το χαμομήλι έδινε όμορφες φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά μου) ενώ κάποιες από εσάς σίγουρα θυμάστε την διάσημη φράση «Τόσο απαλό, που μπορείτε να λούζετε τα μαλλιά σας, κάθε μέρα» αλλά και την κοπέλα της διαφήμισης με τα «παραμυθένια» μακριά ξανθά μαλλιά, να περπατάει σε ένα ανθισμένο, ηλιόλουστο λιβάδι. Και για λίγο trivial pursuit, η λέξη Timotei, προέρχεται από ένα είδος πράσινου γρασιδιού, με την ονομασία Timothy grass, που ευδοκιμεί στην Βόρεια Ευρώπη και Αμερική αλλά όχι στις χώρες της Μεσογείου.

 

Αν και η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της, κάπου στις αρχές του 1970 στην Σουηδία, η εκπληκτική της πορεία άρχισε στην Αγγλία και την υπόλοιπη Ευρώπη το 1983, ενώ στο τέλος της δεκαετίας του 1980 έγινε η υψηλότερη σε πωλήσεις μάρκα σαμπουάν.

 

Έχω την εντύπωση λοιπόν, ότι το επόμενο βήμα, και η φυσική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) συνέχεια της μάρκας, ήρθε την πιο κατάλληλη εποχή και μάλιστα σε τιμή που δεν θα ρίξει έξω τον προϋπολογισμό μας.

 

Η νέα σειρά πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων, Timotei Organic Delight, αποτελείται από  Σαμπουάν και Conditioner για Κανονικά καθώς και για Ξηρά/ Ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με 0% Parabens, Σιλικόνη, Sulfate & Χρωστικές και με Αρώματα Φυσικής προέλευσης 100%, η σύνθεση των προϊόντων είναι πιστοποιημένη από τον ECOCERT, έναν ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών στην Ευρώπη,  που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Cosmebio, ενός μη κερδοσκοπικού συνδέσμου παραγωγών βιολογικών καλλυντικών που εδρεύει στη Γαλλία.

 

Η σειρά περιλαμβάνει:

 

 

Timotei Organic Delight, Health and Shine: Σαμπουάν και Conditioner για Κανονικά μαλλιά με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για ενυδάτωση, φυσική λάμψη και απαλότητα.

 

 

Timotei Organic Delight Health & Nourishment Σαμπουάν & Conditioner για Ξηρά/ Ταλαιπωρημένα μαλλιά, με έλαια καρπών από τη Βραζιλία για εντατική θρέψη, φυσική φροντίδα και απαλότητα.

 

 

 

Η τιμή τους είναι στα 4,99Ε θα κάνετε λίγη υπομονή και θα τα βρείτε αρχές Ιουλίου αποκλειστικά στα Hondos Center.

 

Συνεχίζω, για να σας ενημερώσω επίσης, ότι στην κλασσική γκάμα Timotei, ήρθε να προστεθεί και το Timotei Pure ιδανικό για κανονικά με τάση για λιπαρότητα, μαλλιά. Επίσης χωρίς parabens, σιλικόνη και χρωστικές, και με ανάλαφρη σύνθεση, με εκχύλισμα από φύλλα πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας, είναι κατάλληλο για κανονικά και λιπαρά μαλλιά, καθώς τα καθαρίζει σε βάθος και τα  αναζωογονεί. Κοστίζει 3,89Ε και ήδη θα το βρείτε στην αγορά, στα σημεία πώλησης Timotei.

 

 

 

 

 

 

Καλή Εβδομάδα να έχουμε, εύχομαι…

48 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!(άρχισε και επισήμως η ζέστη…)
    Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Timotei! Στην παρούσα φάση έχω ξεμείνει με περισσεύματα σαμπουάν, οπότε όταν τελειώσουν το σκέφτομαι σοβαρά!

  2. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Κάποιες έκαναν τα μπανάκια τους καταλαβαίνω και επανήλθαν ανανεωμένες!!! Το επόμενο ΣΚ για μένα για να κάνω και review το νέο μου αντιηλιακό όπως μου ζητήθηκε κιόλας!!!!
    Μου αρέσουν τα timotei και τα χρησιμοποιώ κατά καιρούς όπως και τα περισσότερα σαμπουάν γιατί ακολουθώ τη συμβουλή να αλλάζω σαμπουάν για να μη συνηθίζουν τα μαλλιά (δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο ισχύει αυτό, με συμφέρει όμως γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα!)
    Αυτό το ροζουλί με τα έλαια καρπών Βραζιλίας θα ενταχθεί σίγουρα στη ρουτίνα περιποίησης – λουσίματος ιδίως τώρα που τα βασανίζω πολύ το καλοκαίρι. Μου αρέσει και η συσκευασία σωληνάριο με βολεύει πολύ.
    Φιλάκια πολλά κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

  3. Καλημέρα!!
    Ωραία νέα! Θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!!*

  4. Καλημερούδια!!!

    Έχω δοκιμάσει παλιότερα και πάντα μου άρεσαν, οπότε στην επόμενη φορά που θα χρειαστώ σαμπουάν, γιατί όχι; Ειδικά το πράσινο τσάι μου κάνει πάντα κλικ…

    Καλή μας εβδομάδα!

  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα από τη θερινή μας (παραθαλάσσια παρακαλώ!) έδρα …
    Τώρα με τα καθημερινά μπάνια στη θάλασσα, χρειάζομαι ένα σαμπουάν για συχνή χρήση, που να θρέφει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μου μαλλάκια…
    Αυτό το brazilian nut μου έκλεισε το μάτι νομίζω!

    Φιλιά..

  6. Καλημερα! Καλη εβδομαδα! ενδιαφερον …καινουργια σειρα …μπορει να ειναι καλο..χρονια πριν για μενα δεν ηταν καλο και δεν ξερω τι να πω…

  7. Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! Κάπως απότομα ήρθε ο Καύσων δεν νομίζετε ;;;
    τέλεια σειρά

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΑΕΡΑΚΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΤΑ ΤΙΜΟΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΦΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.

  9. Καλημερα!!!Τζουλιαbbgirls!!
    Ενω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα σε σαμπουαν!Ομολογω τα Timotei δεν τα ειχα δοκιμασει προφανως δεν μου τραβιξαν το ενδιαφερον!ισως γιατι υποσυνηδειτα νομιζα οτι κανουν για ξανθες κατι που δεν ειμαι!!χιχι
    Εννοηται τωρα που βγαζει οικολογικη σειρα θα τα δοκιμασω σιγουρα κυριως αυτο
    με τους καρπους βραζιλιας ειναι οτι πρεπει για τα μαλλια μου!
    Επιτελους μια οικολογικη σειρα τοσο οικονομικη και προσιτη σε ολους
    και εδω στην χωρα μας μιας και τις περισσοτερες πρεπει να ψαξεις εκτος!
    Μακαρι το παραδειγμα αυτο να το ακολουθησουν και αλλες εταιριες! Και αυτη ηταση σε προιοντα που δεν ειναι επιβλαβη για τον οργανισμο μας να γινει αναγκαιο καλο για ολες τις εταιριες!
    Φιλακια χχχ

  10. kalimera kali ebdomada!!!!tha to dokimaso sigoura!!!thymame pio mikri na to xreisimopoio synexeia!!!
    kaike ligo h mitoula mou!!! 🙁

  11. Καλημερα κοριτσια,καλη βδομαδα σε ολες 🙂

  12. Καλημέρα και πάλι σε όλες! Και επειδή κάτι άκουσα για απότομη ζέστη και καμμένες μυτούλες, ποροσοχή πολύ και από το πρωί αντηλιακό!!

  13. @Angelina: Πολύ καλή η σκέψη σου.. Για συχνή χρήση (όπως το καλοκαίρι που λουζόμαστε κάθε μέρα- αναγκαίο κακό για μας τις σγουρομάλλες) τα νέα, Timotei είναι εξαιρετική επιλογή.

  14. ax ax ax…na pernate teleia oses eiste konda s thalassa!i zesti ksekinise g t kala!
    palia eixa dokimasei timotei alla den eixa meinei poli ikanopoiimeni!alla afto g t talaipwrimena mallia m.kinise t endiaferon!th t dokimasw…einai k s kali timoula!! 😉

  15. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Ακούγονται πολύ ωραία τα καινούρια προϊόντα! Θα τα δοκιμάσουμε και θα βγάλουμε το πόρισμα!! Φιλιά!

  16. Είχα ν’αγοράσω πολλά χρόνια Timotei,μέχρι που πήγαμε μια επίσκεψη στην Ελαϊς και μας πρόσφεραν κάποια προϊόντα τους.Η αλήθεια είναι ότι το σαμπουάν Timotei μ’ενθουσίασε με το άρωμά του.Φαντάζομαι ότι αυτά που παρουσιάζεις θα είναι ακόμα καλύτερα.Μια δοκιμή θα μας πείσει!!

  17. Καλή εβδομάδα! Αφού μιλάμε για Timotei, να σας πω και γω για ένα πολύ καλό που πήρα τελευταία: 2 σε 1, με υπέροχο άρωμα βανίλια – αμύγδαλο, χωρίς parabens και λοιπά χημικά. Μοσχοβολάει το κεφάλι και πολύ απαλό αποτέλεσμα!

  18. @niki kalomiri: Μμμμ… Νομίζω θα το ψάξω, διότι στους τρελούς ρυθμούς του καλοκαιριύ θα το χρειαστώ!

  19. @Beautyblog : καιρός να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό για τα μαλλιά το καλοκαίρι…
    Λοιπον… Τη μία μέρα λούζομαι κανονικά (σαμπουάν + μαλακτικό), αλλά την επόμενη καλό ξέβγαλμα και μαλακτικό μόνο. Γιατί αισθάνομαι ότι το καθημερινό λούσιμο ξεραίνει τα μαλλιά μου σε υπερβολικό βαθμό, που καμμία μάσκα ή θεραπεία δεν μπορεί να επαναφέρει!

  20. Καλημέρες και από μένα και καλή εβδομάδα!Εγώ χρησιμοποιώ γενικα Syoss προϊόντα(είναι οικονομικά και καλά). Μάλλον όμως ήρθε καιρός για μια αλλαγή και επειδή μου τελειώνουν λέω να δοκιμάσω Timotei (μου θυμίζουν παιδική ηλικία, η μαμά μου πάντα Timotei και Ultrex αγόραζε :-p)

  21. @Angelina: Παλιό και δοκιμασμένο κόλπο σγουρομάλλα μου… Δοκίμασε αντί για conditioner, την επόμενη μάσκα, που θα την χρησιμοποιήσεις ως conditioner και θα θυμηθείς το μικρό, αγαπημένο bb…

  22. @Angelina: Εννοώ, την επόμενη μέρα, αντί για conditioner να απλώσεις μόνο μάσκα και να τα ξεβγάλεις… Μα, τι έχω πάθει.. νομίζω αύριο θα πάρω άδεια…

  23. Νομίζω Τζούλια ότι κάτι ξέρανε οι “παλιές” και χρησιμοποιούσαν τα σκουφάκια που λέγαμε. Εγώ αν βρέξω τα μαλλιά μου και τα ξεβγάλω ή λούσω μετά δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν καν έως την επομένη. Κυκλοφορώ μονίμως με βρεγμένα μαλλιά. Ρεζίλι, θα φυτρώσει και κανένα μανιτάρι καμιά μέρα στο σκαλπ μου!! Χαχα!!

  24. Τρελαίνομαι για τέτοιες ειδήσεις!!!
    Μ’ αρέσει η στροφή προς τα φυσικά-βιολογικά και χαίρομαι που όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν!Και με τιμές απόλυτα προσιτές!!!

  25. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Λατρεύω τα προϊόντα Timotei και θα περιμένω μ’αγωνία να δοκιμάσω και την νέα σειρά Timotei Organic Delight, που είμαι σίγουρη ότι θα’ναι υπέροχη!! Πολλά δροσερά φιλιά!:-)

  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!Κ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΦΘΗΝΑ;;;ΕΠΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΙΜΟΤΕΙ ΧΩΡΙΣ PARABENS Κ.Α.ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΙΜΟΤΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΤ Ο,ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ.αντζελινα,κ τζουλια,ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΩ ΜΑΣΚΑ!!

  27. @Μarianna: Ήμουν σίγουρη ότι εσύ γλυκιά μου, θα τη λατρέψεις αυτή τη σειρα!!

  28. @sophie: Πολύ μου άρεσε το blogstylethings! Νομίζω μπορώ να το χαζεύω με τις ώρες…

  29. Καλησπερα.Σημερα το πρωινο μου ηταν φανταστικο γιατι μου ειρθε το κερασταζ μου.Τζουλια ευχαριστω πολυ και ειναι και αυτο που ειθελα για εξασθενισμενα μαλλια.Ειμαι πολυ χαρουμενη!

  30. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει κάμποσες φορές το Timotei δεν είχα μείνει ευχαριστημένη…θα δοκιμάσω όμως και την καινούργια βιολογική σειρά μήπως και αλλάξει η αρνητική μου άποψη…

  31. geia sas!polu kali timh,tha to koitaksw otan vgei,to Organic Delight, Health and Shine m arese!filia

  32. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

    Γενικά προτιμώ τα προϊόντα που είναι χωρίς parabens οπότε θα το δοκιμάσω σίγουρα. Έτσι και αλλιώς τα Timotei είναι από τα προϊόντα που μου αρέσουν αρκετά. Συγκεκριμένα μάλιστα χρησιμοποιώ το σαμπουάν για κανονικά προς θαμπά μαλλιά με εκχύλισμα μαργαριταριού, έλαιο τριαντάφυλλου και εκχύλισμα σμέουρου, (Εκθαμβωτική Λάμψη)και μπορώ να πω ότι μου άρεσει πάρα πολύ οπότε αναμένω να βγουν & τα καινούρια στο εμπόριο για να τα δοκιμάσω!
    @Angelina – @Beautyblog ευχαριστούμε για την πληροφορία! 🙂 Προσωπικά δεν το ήξερα!

    φιλιά!

  33. Καλησπέρες καλησπέρες!!!
    Θα το δοκιμάσω γιατί κατακαιρους το χρησιμοποιουσα το Timotei!Ειδικά όταν είχε κυκλοφορίσει αυτό με τη χεννα… χαιρομουν τα μαλλάκια μου!!!!και απο χρωμα και από υφή!
    Περιμένω να κυκλοφορήσει ειδικά για τα λιπαρά μαλλιά!

    φιλάκια σας πολλά και καλό απογευμα!

  34. @Beautyblog : στις διακοπές πέρσι που μου είχαν τελειώσει όλα, έβαλα για δοκιμή το πορτοκαλί serum της Sunsilk (που είναι για την έκθεση στον ήλιο νομίζω) το οποίο μυρίζει καρύδα και δεν το ξέβγαλα καν…
    Ο καλός μου μύριζε όλο το βράδυ τα μαλλιά μου … έχουμε και αδυναμίες!

  35. @julia,ημουν σιγουρη οτι θα με σκεφτεις!!!φιλακια!!!ματς,μουτς!!!

  36. ego panta hmoun euxaristhmenh apo thn timotei,exei polu kala proionta..

  37. Καλησπέρα!

    Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το σαμπουάν & conditioner για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά, πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προιόντα για ταλαιπωρημένα μαλλάκια. Και νομίζω πως κάνει καλό να αλλάζεις μάρκες και να μην επιμένεις μόνο σε μία διότι η τρίχα συνηθίζει.

    Φιλιά πολλά σε όλη την bbπαρέα, καλή εβδομάδα να έχουμε.

  38. Το timotei είναι για μένα παλιά, αγαπημένη, σταθερή αξία. Κατά καιρούς αγοράζω διάφορα σαμπουάν, αλλά μόλις νιώσω μια στέρηση… τσούπ να το πάλι το αγοράζω. Μ’ αρέσει πολύ, αλλά και μόνο που με γυρνάει σε ανέμελα γλυκά χρόνια πίσω, έχω δύο σε ένα.
    Τζούλια μου, έλαβα σήμερα και το kerastase, ευχαριστώ πολύ! Θα σας γράψω νέα και εντυπώσεις!

  39. Θα το δοκιμάσω κι αυτό για να έχω άποψη.Όσο για μυστικό μαλλιών ύστερα από πολλές μελέτες(πλάκα κάνω)κατάλαβα ότι το καλύτερο ενυδατικό,προστατευτικό,επανορθωτικό(δεν ξέρω πώς να το περιγράψω)είναι κατά καιρούς να αφήνεις άλουστα τα μαλλιά σου τουλάχιστον για 3 ημέρες και περισσότερο(κι ας μην το αντέχεις,είναι για καλό σκοπό).Ο οργανισμός σου δουλεύει υπερωρίες για να επαναφέρει το κεφαλάκι σου στην αρχική του κατάσταση και το “λάδι”που βλέπεις στο μαλλί είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής.Κι εσύ το λούζεις και το ξαναλούζεις με αποτέλεσμα να εκνευρίζεις το κεφάλι σου,εκείνο να δουλεύει περισσότερο και εσύ να έχεις βαριά μαλλιά που δεν στρώνουν με τίποτα κι ό,τι κι αν κάνεις είσαι σαν σφουγγαρίστρα.Τώρα θα μου πεις πώς βγαίνεις στον κόσμο.Μη σκας έχω λύση:μάζεψέ τα,βάλε μπαντάνα,βάλε καπέλο,βάλε αξεσουάρ…κάτι θα σκεφτείς.Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς…

  40. Τζα!!!Πάλι εγώ.Τζούλια ευχαριστώ,ξέρεις γιατί:-))

  41. Πολύ ωραία η νέα πρόταση για τα βιολογικά σαμπουάν Timotei. Είναι θετικό να βγαίνουν προσεγμένα και πρωτοποριακά προϊόντα σε φιλικές προς τον καταναλωτή τιμές.

  42. Αχ τα συγκεκριμένα σαπουάν τα είχα μεγάλη αγάπη!!! Θα δοκιμάσω σίγουρα και τα καινούργια 🙂

  43. Καλησπέρα, κορίτσια! Θα ήθελα να προτιμήσω ένα καινούριο Timotei με βιολογικό πράσινο τσάϊ! Και τα λατρεύω αυτά τα προϊόντα Timotei! Φιλάκια πολλά! <3 🙂 😉

  44. Καλησπέρα, κορίτσια! Θα ήθελα να προτιμήσω ένα καινούριο Timotei με βιολογικό πράσινο τσάϊ! Και τα αγαπάω αυτά τα προϊόντα Timotei! Κορυφαία, απίστευτα, υπέροχα και πάνω απ’ όλα φοβερά! Φιλάκια πολλά! <3 🙂 😉

  45. δεν υπάρχουν στo hondos center του νησιού μου 🙁

  46. Πολύ χαίρομαι που η Timotei διαθέτει πλέον και βιολογικά σαμπουάν και conditioner. Ως φανατική των βιολογικών καλλυντικών σίγουρα θα τα δοκιμάσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.