Biotherm: Από τα βάθη του ωκεανού, στο νεσεσέρ σας!

 

Πριν από λίγους μήνες, σας είχα κάνει ένα post, σχετικά με την αγαπημένη εταιρεία Biotherm και μάλιστα σας είχα πει ότι είχα χαρεί που η μάρκα, πιστή στις αξίες της επέστρεψε δυναμικά μετά από ένα μικρό διάλειμμα, σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Την ενυδάτωση προσώπου και σώματος με τη σειρά Beauty from the Deep.

 

Μια υπέροχη σειρά προϊόντων, που χάρη στις  φόρμουλες, αλλά και το βαθύ γαλάζιο χρώμα των συσκευασιών της, μας μεταφέρει νοητά, στα βάθη των ωκεανών, φροντίζοντας την επιδερμίδα μας, ενώ την παράλληλα την αναζωογονεί σε βάθος.

 

Για τις επόμενες μέρες, το beauty blog σε συνεργασία με το nethall.gr κάνουν διαγωνισμό και πέντε σούπερ τυχερές, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά που αποτελείται από τέσσερα μοναδικά προϊόντα  Beauty From The Deep.

 

Σημειώστε τα προϊόντα:

 

EAU OCÉANE Βody fragrance 100ml 38.50€

Ένα υπέροχο δροσερό άρωμα, ιδανικό για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Περιλαμβάνει νότες εσπεριδοειδών, αλλά και  ενυδατικά και αναζωογονητικά στοιχεία. Είναι εμπλουτισμένο με αρνητικά φορτισμένα ιόντα προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και πνευματική ηρεμία.

 

 

EAU OCÉANE Μoisturizing Gel 200ml 19.00€

Ένα σούπερ ενυδατικό, δροσερό τζελ που θα αφήσει το σώμα σας απαλό σαν βελούδο, ιδανικό για χρήση μετά την παραμονή στον ήλιο

 

 

 

 

FIRM CORRECTOR 44.50€:


Χρησιμοποιώντας τις φυσικές συσφιγκτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Laminaria ochroleuca, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη που συναντάται στην Κέλτικη Θάλασσα., με την κρέμα Firm Corrector, το δέρμα αποκτά πιο τονωμένη και πιο σφριγηλή όψη με μεγαλύτερη ελαστικότητα.

 

 

 

 

 

AQUASOURCE NUIT 43.00€


Ένα πλούσιο ενυδατικό τζελ νύχτας, το Aquasource Nuit χάρις στο εκχυλίσμα P. Antarctica το οποίο λαμβάνεται από τον βυθό της Ανταρκτικής και έχει την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού,  βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα όλη τη νύχτα.


 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στην σελίδα του nethall.gr Απλά να σας πω για αλλη μια φορά, ότι δεν χρειάζεται να έχετε λογαρισμό στο fb, για να λάβετε μέρος. Αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και αυτόματα, θα μπείτε στην κλήρωση. Και βέβαια, αν και μπορούμε όπως πάντα, να πιάσουμε τη συζήτηση μετά από αυτό το post στα σχόλια, στον διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε μέρος, μόνο μέσα από το nethall.gr!

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένες!

 

 

60 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ!!!ΤΖΟΥΛΙΑ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ HIT?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?

  2. Καλημέρα αγαπημένη και καλή μας εβδομάδα! Σήμερα για κάποιο λόγο αισθάνομαι ελαφρώς ζαλισμένη. Αλλα ήθελα να σου γραψω και αλλα θα γράψω τελικά. Απ την Παρασκευή το κάνω αυτό..σβήνω γράφω..σβήνω γράφω..και τελικά απλά σβήνω και δεν εχω πει κουβέντα.

    Για τη σημερινή ανάρτηση δεν εχω να πω τιποτα..δεν εχω δοκιμάσει ποτε προιόντα της Biotherm (λίγο μετά την εφηβεία είχα άσχημη αλλεργική αντίδραση από κάποιο δείγμα της και απο τότε δεν την πλησίασα..αλλά είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για αξιόλογη εταιρεία καθώς την εμπιστεύονται αρκετές γνωστές μου)

    Στην ανάρτηση που έκανες όμως για την Βαζελίνη έχω να πω πααααρα πολλά…το σκέφτομαι όμως αν έχει νόημα ή όχι να πω και γω τη γνώμη μου..η “μικρή”…”χαζή”…”χωρίς γνώσεις”…και “εύκολα παρασυρόμενη από το ιντερνετ” κορασίδα…

    Σε φιλώ αγαπημένη και αγαπημένες…προσωπικά συνεχίζω να εμπιστεύομαι ΒΒ και να ψηφίζω ΒΒ…αγαπώ την παρέα μας γιατί μπορώ να εχω άποψη και να γινεται σεβαστή όποια και αν ειναι αυτη. Αγαπώ να ακούω διαφορετικές απόψεις απο τις υπουργούς μας και λατρεύω να ακούω συμβουλές από τις εμπειρίες άλλων γυναικών εδώ μεσα. Και αν αναρωτιέστε τι με έπιασε δευτεριάτικο και τα λέω όλα αυτά…ε χρειάζεται μάλλον να υπενθυμίζουμε γιατί επιλέγουμε ΒΒ ΦΑΝΑΤΙΚΑ!!

    χεχε ας πούμε ότι αυτές ήταν οι δικές μου μετεκλογικές δηλώσεις!
    <3 <3 <3

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
    Εγώ σημείωσα το Eau Océane και το Aquasource Nuit!
    Διάβασα καλά…; Οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά;;!!!
    Good luck!

  4. Καλημέρα.
    @Kerasia, οι ωραιότερες μετεκλογικές δηλώσεις!!!

  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πολύ πρωινό το ποστ σήμερα. Μάλλον σου λείψαμε πολύ. Δεν αξιώθηκα να τα δοκιμάσω ακόμα αυτά τα προιόντα παρόλο που μου άρεσαν πάρα πολύ όταν τα παρουσίασες. Ελπίζω να τα καταφέρω.
    @kerasia: Γιατί να μην μας πεις κι εμάς αυτά που ξέρεις? Ίσως βοηθήσεις και εμας να μάθουμε, ίσως και να καταλάβεις τι είναι σωστό και τι όχι από αυτά που έχεις διαβάσει. Σε περιμένουμε…

  6. Καλημέρα αγαπημένες! Ναι πρωινή- πρωινή ανάρτηση σήμερα! Έτσι για να αλλάξουμε και λίγο!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ bbgirls.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ.
    ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ AQUASOURSE NUIT ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΥΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ.
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

  8. @marianna: καλημέρα αγαπημένη! Τα προϊόντα Biotherm βασίζονται στο ιαματικό νερό plangton thermal. Η πρώτη μου ενυδατική κρέμα ήταν η Aquasource. Επιπλέον θεωρώ κορυφαίες όλες τις ενυδατικες κρεμες σώματος ενώ το δροσερό άρωμα της σειράς μου φτιάχνει κάθε πρωί τη διάθεση! Το ψεκαζω σε όλο το σώμα μου πρωί μετά το ντους!

  9. Καλημέρα δροσερή και αναζωογονοτική σε όλα τα κορίτσια! Αυτά που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση είναι τα EAU OCÉANE Βody fragrance & FIRM CORRECTOR. Είμαι σίγουρη ότι όποια τα κερδίσει θα τα χαρεί πολύυυυ!!!
    @Kerasia Μπράβο για τις μετεκλογικές δηλώσεις σου και για την στήριξη σου στο ΒΒ!!! Περιμένω και εγώ ποστ σου για τη βαζελίνη …

  10. @ kerasia: Post, ειδικά για βαζελινη δεν έχω κάνει πρόσφατα, εκτός αν εννοείς την συζήτηση που άνοιξε η Ioanna στο πρόσφατο tutorial. Παρόλα αυτά, αν έχεις να μας πεις ενδιαφέροντα πράγματα μέσα από την εμπειρία σου ( αυτά είναι πάντα τα καλύτερα) περιμένω σχετική ανάρτηση στο blog σου !! Xxx

  11. αχ μωρε κοριτσια μου λείπετε αλλα τι να κανω…οι υποχρεωσεις μου αυξηθηκαν μιας και ερχεται στην οικογενεια και εκτο μελος και…ολα θα πανε καλα (το λεω για να το πιστεψω), λοιπον πριν λιγες μερες ανεβηκα Αθηνα για εναν υπερηχο και πηγα λοιπον στα sephora (να ξερετε οτι παλια μονο απ εξω περναγα) ειδα την καταπληκτικη παλετα με σκιες που μας ειχε παρουσιασει η Ιωαννα μας και βεβαια μιλησα με τις πωλητριες για να εχω αποψη για το θεμα που ειχατε συζητησει για συμπεριφορες , δειγματακια κ.τ.λ. και μπορω να πω οτι ηταν πολυ γλυκες εξυπηρετικότατες και στο τελος πηρα τσαντουλα με δειγματακια πιο βαριά απο αυτη που αγορασα! Πηρα μεικ απ, πουδρα, κραγιον ροζ εντονο και υπεροχο και αυτη την τερακοτα που ολο την ακουγα και δεν ειχα ιδεα τι ωραια που ειναι, μου εξηγησαν και πως να βαφομαι γρηγορα καθε μερα, ααα και το καλυτερο 40% φθηνοτερα, υπεροχη εμπειρια sephora!! Μεχρι την επομενη φορα που θα ξεκλεψω λιγο χρονο για να σας δω, φιλια πολλα!!!!

  12. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Πολύ πρωινό Post σήμερα!!!Δουλειές με φούντες Τζούλια?!?!? Απαπα τώρα πήρα μια ανάσα (μικρή) στον διαγωνισμό θα πάω μετά τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!

  13. kalimera bb girls!!k kali evdomada n exoume!!den exw dokimasei pote kapoia proion tis bioderma alla me en8ousiasan oi siskevasies exw na pw!!einai s toso yperoxes galazies apoxrwseis p endipwsiastika!!k fisika perimenoume t sxolia afton p 8a kerdisoun oloookliri tin seira!!super!!

  14. Η περιγραφή και οι συσκευασίες μου εμπνέουν ένα αίσθημα δροσιάς…λογικά και το άρωμά τους εκεί θα παραπέμπει… Ειδικά το body fragnance φαίνεται υπέροχο!!
    Καλημέρα! 🙂

  15. @Julia..νόμιζα οτι ήταν προσφατη ανάρτηση αλλά τελικά ήταν από το 2010!! χαχαχα…δεν πειράζει..οπως και να χει οτι ειπα ισχύει..και αν δεις τα σχόλια εκείνης της εποχής θα καταλάβεις και το ύφος μου. Δυστυχώς σχόλια από την ανάρτηση με το βίντεο της Ιωάννας μας δεν εχω δει ακόμα οποτε δεν ξέρω πως αναφέρθηκε το θέμα εκεί και τι ειπατε.

    Πολλά δεν εχω να πω για τη βαζελίνη. Μόνο που με πείραξε να διαβάαζω σχόλιο για το “κακό” που μας κάνει η βαζελίνη σε τέτοιο υφος που ήταν σαν να είχα απεναντι μου εναν άνθρωπο με σηκωμένο δάχτυλο να με νουθετεί για το κακό που κάνω στον εαυτό μου. Και δεν ειναι τοσο αυτό το σχόλιο (άλλωστε πολλές φορές ο γραπτος λόγος παρεξηγέιται) αλλα το οτι μου ρχονται στο μυαλό διαφορες τέτοιες φάσεις που έχουν ΄γινει τώρα τελευταία και με βγάζουν απο τα ρούχα μου (και πιστεψτε με δεν ειναι ωραίο το θέαμα!χεςχε)
    Θέλετε και παραδείγματα?
    1. “Φίλη” που βλέποντας μια φωτογραφία μου με την τότε προσφατη αγορά μου σε πινέλα μακιγιάζ με ειρωνευόταν για τις “ασκοπες” αγορές μου…(της έριξα ενα σιχτίρι και το ευχαριστήθηκα!
    2. “Φίλη” που όταν με χαρά μυο της ανακοίνωσα ότι η διατροφή που κάνω αποδίδει με αποστόμωσε λεγοντάς μου με σιγουριά ότι μόλις σταματήσω τη διατροφή θα τα πάρω παλι και μάλιστα διπλά!!
    3. Γνωστοί – άγνωστοι που σε διαφορες ομάδες και με διάφορες αφορμές έχουν απολυτη γνώμη για κάτι χανοντας το δικιο τους τελικά με τον τρόπο που μιλάνε..αν δειτε στα σχόλια εκείνης της ημέρας για τη βαζελίνη καποια κοπέλα είπε οτι η Μενεγάκη την χρησιμοποιούσε στην εγκυμοσύνη της για την πρόοληψη των ραγάδων. Ε μη σας φαίνεται περίεργο. Το ίδιο μου είχε συστήσει και ο γιατρός μου που δεν ήταν και κανα γιατρουδάκι της επαρχιας (για να σας προλάβω).

    Στη βαζελίνη παντα λάτρευα το άρωμα της και παντα μισούσα την υφή της. Προχθές κατά συμπτωση επειδη μου τέλειωσε η nivea μου πηρα την βαζελίνη που κυκλοφόρησε μόλις φέτος στην Ελλάδα cocoa νομιζω λέγεται και τελεια και σε υφή και σε άρωμα. Στην Αμερική τη συνιστούν για την πρόληψη των ραγάδων στην εγκυμοσύνη και μαλιστα θεωρείται Νο 1. Εγώ παλι λογω του τρόμου που μας έχουν επιβάλει για τα της βαζελίνης τελικά δεν την χρησιμοποιήσα..αλλά δεν χρησιμοποιήσα και καμια αλλη κρέμα γιατί ποιος μου λέει τι εχουν όλες οι υπόλοιπες??? Προφύλαξα το παιδί μου??? Ναι καλά…γιατί μήπως ξέρει καμια μας τι βάζουμε στο πιατο μας κάθε μέρα? Αν ξέρατε το τι φυτοφάρμακο τρώμε κάθε μέρα νομιζω θα το ρίχναμε όλες στη διαιτα!!

    Αυτά ήθελα να πω και τελικά με κανατε και τα ειπα!! Ασχετα με το θέμα μας σήμερα ε? Και για να μην παρεξηγηθώ, τα σχόλια εκείνης της ανάρτησης είναι μονο η αφορμή για όσα σας γράφω. Για πείτε μου τώρα πως τα εξηγείται εσείς όλα αυτά?
    Πως γίνετια εγώ να είμαι η μονη που “ξοδεύω ασκοπα τα λεφτά μου”? “Που επέλεξα λάθος τρόπο να χάσω τα κιλά μου?” “Που δεν μεγαλώνω σωστά το παιδί μου”? Που γενικώς “είμαι λάθος σε όλα”? Γίνεται?

    ΥΓ…ξέρω τι θα μου πείτε…μάλλον πρεπει να αλλαξω παρέες!!
    Σας φιλώ!

  16. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να περάσατε πανέμορφα το σαββατοκύριακο! Η Biotherm έχει φανταστικά προϊόντα…δεν έχω δοκιμάσει κανένα, αλλά λάτρεψα το δροσερό άρωμα και το σούπερ ενυδατικό τζελ!! Πολλά φιλιά και να περνάτε υπέροχα όπου κι αν είστε!!!! 🙂

  17. @Kerasia: Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα!! Να αλλάξεις παρέες!! Δεν είναι δυνατό να είσαι λάθος σε όλα όπως καμμιά μας άλλωστε!! Δεν λειτουργούν όλα (καλλυντικά αλλά και διατροφή και όλα!) το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους! Όσο για άσκοπες αγορές εγώ είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα “ρίξω τον λίθο” διότι τα αρώματα που αγοράζω είναι αρκετά για να ψεκάζονται και τα δισέγγονά μου (παιδιά δεν έχω ακόμη αλλά λέμε τώρα) .
    Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη από όλους όμως είναι στο χέρι της καθεμιάς μας να καταλάβει αν είνα καλό ή κακό – προέραιτη και να αρχειοθετηθεί αναλόγως!!
    Μη σκας Κερασία τα bbgirls είναι εδώ για σένα!!!

  18. @MariaA..το πόσο γέλασα με το σχολιο για τα αρώματα!!! Σ ευχαριστώ για το σχολιο σου. Μωρε Μαράκι δεν θέλω να ειμαι κακο-προαίρετη όταν μου κάνουν τέτοια σχόλια γιατι στο τέλος θα ειμαι καχύποπτη με όλους και αυτό το πράγμα (την καχυποψία εννοώ) προσωπικά την απεχθάνομαι. Παλιότερα ήμουν στο αλλο ακρο εντωμεταξύ..δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου..να μου λεγε κανείς τιποτα περίεργο ή κατι που θα το παιρνα στραβα και τον έκανα με τη μια χι…Ε και αυτό δεν ειναι λύση. Χμμμ μάλλον πρεπει να βεω τις ισορροπίες μου παλι..ΠΦφφφ ποσο δύσκολες ειναι αυτές οι διαπροσωπικές σχεσεις ρε παιδια!! Γιατι να μην μπορούμε να είμαστε ειλικρινεις με τους άλλους γύρω μας?΄Η μάλλον δεν το έθεσα σωστά…γιατί να μην μπορούμε να είμαστε λιγο πιο ευγενικοί και να σεβόμαστε τους γύρω μας!! Πότε χάθηκε όλο αυτό??

  19. Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια,
    Oσα προϊόντα της BIOTHERM έχω δοκιμάσει, ηταν υπέροχα, είναι μια αξιόλογη φίρμα που εμπιστεύομαι πάντα.

  20. @kerasia η ζηλια και η κακια μερικων ανθρωπων ειναι απεριγραπτη. εχω καποιες φιλες οι οποιες εχουν δωσει χρησαφι σε high end μαρκες καλλυντικων και παρολο που τα ποσα που δινουν μου φαινονται απιστευτα ποτε δεν τους την ειπα και οποτε ζητησαν βοηθεια για μια αγορα απο εμενα την ειχαν.οι “ασκοπες” αγορες γινονται με τα λεφτα σου και τα λεφτα μας τα κανουμε οτι θελουμε.επειδη και εγω εχω ακουσει κατι ωραια για το καλοκαιρινο ταξιδι που εχω ετυμασει σε νιωθω απιστευτα.λεφτα μου ζωη μου.τελος.
    τα ιδια και για τη διατροφη εχεις προσπαθησει και αυτο ειναιπου εχει σημασια.ναι υπαρχει πιθανοτητα τα κιλα να επιστεψουν αλλα εμεις ζουμε για το τωρα. για τη βαζελινη δεν εχω να πω πολλα εδω και χρονια χρησιμοποιω ενα βαζο βουτυροκακαο απο τη palmers αλλα ξερω πολυ κοσμο που χρησιμοποιει βαζελινη και αποτλεσματα εχουν και ειναι μια χαρα.τωρα που εχω λιγο χρονο παω να δω τα tutorials που εχω χασει και να διαβασω ποιος σε φουντοσε καλη μου!μη σκας!!και πες τι πινελα πηρες!σου στελνω αγαπη και μια μεγαλη αγκαλια!
    @τζουλια τελειος διαγωνισμος!το αρωμα αυτο το θελω πραγματικα μυριζει θαλασσα..δεν μπορω να περιγραψω ποσο τελειο ειναι.στεναχωρηθηκα ομως που δεν το βγαλανε σε συσκευασια ταξιδιου να το παρω στις διακοπες.

  21. @Kerasia: Χάρηκα που γέλασες! Ο σεβασμός όπως και η αξιοπρέπεια και άλλα αυτονόητα πράγματα είναι είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες μας και να έχουμε ανοιχτά μάτια (κυρίως) και μυαλό! Προσωπικά βασίζομαι πολύ στην πρώτη εντύπωση, ο άνθρωπος που “θέλει το κακό σου” με οποιοδήποτε τρόπο φαίνεται από την αύρα που εκπέμπει. Τα χαστούκια βέβαια είναι αναπόφευκτα όσο και να προσέχεις όλο και κάποιο θα φας ξώφαλτσα! Προσωπικά δεν με νοιάζει!!! Άλλωστε είμαι και σε κάποια ηλικία που ξέρω και ποια είμαι και που πηγαίνω και ποιες είναι οι δυνατότητές μου και δεν επηρρεάζομαι από τη γνώμη των άλλων. Δέχομαι μόνο την αγάπη και την κακία την αποβάλλω!!!
    Πολύ στη φιλοσοφία το ρίξαμε σήμερα νομίζω!!!
    Φιλάκια!!

  22. Καλημέρα σε όλες σας BBgirls! Επειδη τεθηκε θεμα για τα σχολια “εκεινης της μερας” για τη βαζελινη, κι επειδη ημουν απ΄αυτες που το συμμετειχαν πολυ σ΄εκεινη τη συζητηση και λογω αυτου δεν ξερω αν πρεπει να το παρω προσωπικα, ουτε καν αν με αφορα, ωστοσο αυτο που αισθάνομαι και θελω να πω ειναι, ότι κανεις δεν κουνάει το δαχτυλο σε κανεναν, ούτε επιβαλλει, ουτε νουθετει, ουτε υποδυκνείει προιοντα. Ετσι τουλαχιστον θεωρω εγω! Η δικη μου προθεση και φανταζομαι των περισσότερων, αν οχι ολων των κοριτσιων εδω μεσα ειναι η ανταλλαγη εμπειριων, αποψεων, γνωσεων για τα προιοντα κι εμενα τουλαχιστον αυτο ειναι κατι που μ’ ενδιαφερει πολυ. Για παραδειγμα ειχα σκοπο σημερα να στειλω ενα μηνυμα στη SofiaT, η οποια με ειχε προτρεψει να δοκιμασω το αποσμητικο του BShop κι εγω το αμφισβητουσα, οτι το δοκιμασα και ειχε απόλυτο δικιο. Ειναι εξαρετικο και δεν εχω λογο να μην ακολουθησω τη συμβουλη της, για ενα αποσμητικο χωρις αλατα αλουμινιου και parabens.

  23. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες! Ελπιζω οσο φρεσκα ειναι τα προιοντα της Biotherm ( τα γνωριζω στην αντιηλιακη σειρα), ετσι να συνεχισει και η εβδομαδα σε ολες! Φιλια!!!!!!

  24. @Stella..ούτε καν πρόσεξα τα ονόματα των κοριτσιών εκείνης της ημέρας, αλλά το σχόλιο στο οποίο αναφέρομαι δεν εγινε απο “γνωστή” τουλάχιστον εγώ δεν την ξέρω την κοπέλα…καλέ όχι δεν αναφερόμουν στα σχόλια όπως γίνονται κάθε φορά και κάθε μέρα…καμία σχεση..δεν εχω και μειλ σου να σου στειλω ακριβως το σχολιο να καταλάβεις. Αλλα δεν ειναι εκεί το θέμα. Και μένα δεν με αφορά ενα τυχαίο σχόλιο από ένα τυχαίο άτομο που ίσως ποτέ δεν ξαναμπήκε στον κόπο να γράψει κάτι εδώ μεσα…με αφορμή αυτό που στ αλήθεια με προβλημάτισε το ΣΚ γιατί ηλιθιωδώς νόμιζα οτι ήταν προσφατη ανάρτηση…ήρθαν στην επιφάνεια και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω..προβληματίστηκα..αλλα σε καμία περίπτωση δεν θελω να προσβάλω καμία από εσας. Ε τώρα τι? Θα κάνω αυτό που κατηγορώ?
    Τελοσπάντων..ναι όντως πολύ στο φιλοσοφικό το έριξα πρωινιάτικα ε?

  25. Καλημέρα Τζούλια,bb girls!
    Πάλι super διαγωνισμό ετοίμασες για μας!Σ’ευχαριστούμε θερμά!
    Το θυμάμαι αυτό το post! Είχες γράψει κι ένα άρθρο στο Brandfather κι ανησυχούσες -άδικα- για το ύφος του!Επίσης θυμάμαι οτι μου είχε κάνει εντύπωση το άρωμα το οποίο τελικά δεν αγόρασα αλλά ελπίζω να είμαι απ’τις 5 τυχερές που θα τ’αποκτήσουν!
    @Kerasia:Είμαι καινούρια στην παρέα και κυρίως παρατηρητής δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν αλλά συμφωνώ κι εγω με τη MariaA.Ειδικά με την φράση “Δέχομαι μόνο την αγάπη και την κακία την αποβάλλω!!!”.Αυτή είναι η καλύτερη τακτική για την ψυχική μας ισορροπία!
    Καλή βδομάδα με ηθικόν ακμαιότατον!

  26. @kerasia Νομιζω οτι τωρα καταλαβαινω πολυ καλα τι εχει συμβει και συμφωνω απόλυτα μαζι σου! Εσυ εννοουσες τα σχολια στην παλια αναρτηση για τη βαζελινη κι οχι αυτα που γραψαμε στην προχθεσινη αναρτηση με το βιντεο της Ιωαννας. Ναι, σ΄εκεινη την παλια αναρτηση του ΒΒ υπαρχουν σχολια απο μια κοπελλα που ειναι αρκετα ερειστικα και ναι εχουν μια … καποια αυρα…. Γινεται βεβαια ενας διαλογος και η Τζουλια την εβαλε στη θεση της αλλα… Εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω!

  27. Καλημερα ομορφες!!!
    Επειδη απο οτι φαινεται εχω χασει το ποστ αυτο!!Κιουρια Τζουλια επειγοντος τιμωρια!
    Απο οτι καταλαβα αναφερθηκατε στην χρηση της βαζελινης στο προσωπο η στο σωμα!Αν και φανατικη της οικολογικης χρησης καλλυντικων!Το εχω ξαναπει στο παρελθον ποσο τα εχω ψαξει και ακομα το κανω!Πιστευω οτι ολες οι παρατηρησεις θα εγιναν καλοπροερετα εμεις τα bbgirls παντα προσεχουμε τους αλλους!Και αυτα που αναφερθηκαν ηταν μονο για καλο σκοπο και οχι για να κατακρινουν καποιον
    για την χρηση του προιοντος!Εδω εγω το εχω βαλει στις βλεφσριδες μου κατα καιρους η κατω απο τα ματια μουαν νιωθω οτι ειναι ιδιαιτετα αφυδατωμενα!!Ποιος εγω που ειμαι εναντιον σε ολα αυτα τα παραγωγα πετραιλαιου!!Αλλα πιστευω αν δεν γινεται καταχρηση δεν θα βλαψει!!Ακομα για την βλαβει που μπορει να προκαλεσει η βαζελινη στο σωμα δεν εχει αποδειχτει 100% μαλλον σε ορισμενες περιπτωσεις οπως “ραγαδες στην εγκυμοσυνη” μαλλον καλο κανει εγω τοτε δεν εβαλα γιατι φοβομουν ισως τωρα που το σκεφτομαι λαθος μου!!Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι επικρωτω τα παραγωγα πετραιλαιου η φυση μας προσφερει τοσα αγνα υλικα οπως το λαδακι αβοκαντο η καρυδας που κανουν εξισου καλητερη δουλεια!!και ειναι τελειος αγνα!!Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του!
    @Στελλα μου χαρηκα που σε καλυψα στο θεμα αποσμητικου!!Αλλοστε γιαυτο ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε η μια με την αλλη χρησιμες πληροφοριες!!!Φιλακια
    @Κερασια παλι φωτιες αναψες!!!!χαχαχα
    Ξερω οτι ολη σου ηπροθεση ηταν καλοπροεραιτη!! Και δεν αναφεροσουν στην αγαπημενη μας Στελλα!!!
    @Στελλα μου γνωριζω το οτι λες και το κομμα που βαζεις ειναι ψαγμενο και δεν λες κατι απλα για να το πεις!!Φιλακια

  28. @Stella..Ναι βρε παιδί μου!!! Φιου!!Προχθές δεν προλαβα να δω τι αλλο ειπατε..δε θυμαμαι καλα καλα να ειδα και ολο το βιντεο με την ησυχία μου..Πως τα καταφέρνω κάθε Παρασκευή να μην την απολαμβάνω την Ιωαννα μας ούτε και ξέρω.
    Φαντάσου τώρα αυτoύ του τύπου τα σχόλια..να τα συναντάς και στη ζωή σου!!! Ο άντρας μου λεει να μην ασχολούμαι αλλά ειναι αυτό που είπατε και πριν..ειναι όλα θέμα αύρας. Θέλω και γω λιγη αισιοδοξία στη ζωή μου!!! Οχι αλλη μιζέρια ρε παιδιά. Και ναι αν κάποιος έχει τα χρήματα, το χρόνο, και τη διάθεση για ωραίες διακοπες οπως αναφέρθηκε εγώ γιατί να σκυλιάσω? Επειδή δεν μπορώ? Εχω τόσα όμορφα πραγματα στη ζωή μου!!!! Χαίρομαι για τους άλλους όταν κάνουν κάτι ομορφο για τον εαυτό τους..το επικροτώ και το στηρίζω (ναι οκ και γω εχω κουτσομπολέψει άσχημα κάποιον απο ζήλια..ποιος δεν το χει κάνει)αλλα ρε παιδιά αυτή η κρίση μας έχει κάνει ανυποφορους. Κοιτάμε να βγάλουμε τα μάτια ο ένας του άλλου.

    Δεν θα επαναλάβω τη μετεκλογική μου δήλωση…αλλά νομίζω ότι πρεπει το ΒΒ να λάβει το βραβείο της πιο αισιοδοξης παρέας κυρα δασκαλα μας!!

    Εντωμεταξύ σκέφτομαι που νομιζατε οτι αναφερομουν στην προχθεσινη σας κουβέντα και απορώ που δε με βρίσατε!! ΙοΙ..αντε να παω να δω τι γραψατε να σχολιάσω και γω! :p

  29. Οκ τα διάβασα (τα περισσότερα τουλάχιστον)
    Και μάλιστα είχα σχολιάσει και γω καπου ενδιαμεσα αλλα χωρίς να σας εχω διαβάσει!!! Ουπς

    Και εννοειται πως μυο γεννηθηκαν απορίες!! Και τώρα εγώ που πήρα το γαλάκτωμα αυτό πόσο “κινδυνεύω”?? Φαντάζομαι χαζή ερώτηση αλλά ειναι να μην φοβάμαι??? Αμαν ρε κορίτσια φωτιές που μ αναψατε!!

    Ασχετο..λες Τζούλια να είχαμε τον ίδιο γυναικολόγο??? Φαντάζεσαι? :p

  30. @ Kαλλιόπη Μαζ: Έχω ιστορία με την Biotherm, Καλλιόπη.. Κάποτε που δεν την πωλούσαν στο Λονδίνο, επαιρνα μαζί μου κάθε φορά 3-4 προϊόντα από Αθήνα και τα πήγαινα στη φίλη μου την Ivana που τα λάτρευε!! Παραγγελία!!

  31. @Kerasia εννοεις το γαλακτωμα cera di cupra? Δε νομιζω, οτι θα εχεις κανενα προβλημα να το χρησιμοποιησεις, αφου το εχεις ηδη. Εξαλλου ουτε κι εγω ειμαι σιγουρη, οτι τελικα δεν ειναι καλα καλλυντικα. Αλλες ορκιζονται σ΄αυτα. Απλα ειμαι επιφυλακτικη… μου μπηκε η ιδεα….κι αμα σου μπει…

  32. @Kerasia: Min dineis simasia se ayta pou sou lene oi files sou kerasia mou kai na ksereis oti oi filoi fainontai stis megales xares
    kai stis epituxies mas….sta duskola oloi ginontai kaloi parigorites….
    -Genika pantws gia ta proionta tis Biotherm exw na pw kala logakia,
    kata kairous olo kai kati dokimazw kai den exw apogoiteutei..
    Filakia!!!!

  33. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Biotherm…θα ήθελα όμως!
    @Kerasia μην ακούς κανέναν! Δυστυχώς αυτή η χώρα έχει γεμίσει με παντογνώστες που μιλάνε μόνο για να κάνουν θόρυβο…btw πολύ ωραίο το blog σου! Υπόσχομαι να αφήσω σχόλιο λίαν συντόμως!

  34. πω πω πω Μια ένταση διακρίνω σήμερα; ¨Εχω διαβάσει και εγώ το σχόλιο το οποίο προκάλεσε τον “χείμαρο” Κερασία (Μάκηηη συγκεντρώσουυ)και όντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εριστικό. Γενικότερα όμως το να λέμε για όλα τα προϊόντα “αχ τι ωραία που είναι, τι τέλεια, ναι πόσο μ αρεσουν, φανταστικό” και άλλα γλυκόλογα δεν νομίζω πως είναι σωστό. Η παρουσίαση των προϊόντων είναι χρήσιμη αλλά πιο χρήσιμα βρίσκω τα δικά σας σχόλια κορίτσια. Όταν βλέπω κάτι που μου κλέινει το ματάκι πονηρά τρέχω να δω ποια είναι η δική σας άποψη πριν μπω στη διαδικασία να το δοκιμάσω ή ακόμα περισσότερο να το αγοράσω. Στον ένα χρόνο που παρακολουθώ το μπλογκ κοντεύω να γίνω beauty expert εξαιτίας όλης αυτής της πληροφόρησης και των διαφορετικών ενδιαφερόντων της κάθεμιας. Θεωρώ λοιπόν και τα αρνητικά σχόλια απαραίτητα ειδικά για προιόντα που έχουμε δοκιμάσει ή έχουμε γνώση για αυτά. Δεν νομίζω να παρεξηγηθούν οι εταιρείες! Ίσα ίσα που εδώ έχουν free test results & reviews lol !

    @Kerasia: Οι φίλοι είναι φίδια 😛 (πλάκα κάνω). Μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις τις επιλογές σου.Και για να σου λύσω την απορία: Ναι γίνεται να είσαι λάθος σε όλα κατα ορισμένους που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις και στάση ζωής απο εσένα. Το θέμα είναι όμως πως εσένα αυτό δεν σε αφορά. Για να λειτουργείς όπως λειτουργείς σημαίνει πως εσύ κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό ;)(Άντε Μάκη βάλε τώρα να ακούσεις το It’s my life και το I did it my way)

    Σμουατς

  35. kalispera julia bbgirls!!! poly oraia h ekpliksi pou mas etoimases julia!!einai apisteyta proionta!!!

  36. Οπως ειχα αναφερει και στο “τοτε” post περι Biotherm, νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες κρεμες και σερουμ που εχω δοκιμασει! Απλα για πολυ καιρο την ειχα κοψει… και μην ξεχασω οτι ειχε την καλυτερη κρεμα για κυταριτιδα ever!!!

  37. Τζα!!!Πάλι εγώ.Είμαι έτοιμη να δοκιμάσω Biotherm,με πείσατε.Ειδικά η φράση “από τα βάθη του ωκεανού” μου φαίνεται πολύ δελεαστική μ’αυτή τη ζέστη,έχω λιώσει.Και κάτι άσχετο(με το post)το Kerastase είναι τέλειο και μου μυρίζει ένα άρωμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο.Συνεχίζω και σε λίγες μέρες θα πω εντυπώσεις.Φιλάκια κοριτσάκια…

  38. καλησπερα κ παλι !!τι κανετε;;ΚΕΡΑΣΙΑ,ΜαριαΑ,ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΤ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΠΤ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ!ΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ/Η, ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ Κ ΖΗΛΕΙΕΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ Κ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ”ΟΙ ΦΙΛΟΙ”:ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;Κ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ Κ ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ,ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ!!ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΚΤ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΑ BIOTHERM ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΨΗΝΟΜΑΙ,ΑΦΟΥ Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΤ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΕ;;;

  39. Kαι μόνο βλέποντας αυτά τα υπέροχα τυρκουάζ χρώματα θέλω να τα αποκτήσω όλα!!!! Βεβαια και η BIOTHERM είναι από τις καλύτερες μάρκες κατά την άποψη μου…

  40. Αχ βρε αγαπημένες, αχ βρε αγαπημένες… Χαμός στο bb μας σημερα και εγώ πάλι πνιγομαι… ( θα καταλάβετε τον λόγο αύριο…) Παρόλα αυτά με μια σ´υντομη και γρήγορη ανάγνωση να πω: 1. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, όταν εκφράζεται με σεβασμό. 2. Είτε αφορά ανθρώπους, είτε συμπεριφορές, είτε προϊόντα, είτε οτιδήποτε άλλο, αν κάτι με κουράζει, δεν το εκτιμώ, δεν το θεωρώ αξιοπρεπές, απλά αδιαφορώ… Όχι όμως « που λέει ο λόγος αδιαφορω, αλλά κατά βάθος με τρώει»… Δεν υπάρχει καν για μένα. Τελεία. Και ο « αποδέκτης» το καταλαβαίνει λίαν συντόμως.

  41. @Kerasia : Αγαπημένη με το υπέροχο όνομα, μόνο μία συμβουλή έχω να σου δώσω… απόφυγε τα συναισθηματικά βαμπίρ, τους ανθρώπους που τρέφονται με τη χαρά σου και την μετατρέπουν σε γκρίνια, κακεντρεχή σχόλια και κακίες.
    Η ζωή μας είναι μικρή για να είμαστε με ανθρώπους με ξεκάθαρα αρνητική διάθεση! Να χαίρεσαι με όλη σου την καρδιά κάθε σου αγορά, κάθε απώλεια κιλού, κάθε καλή σου ιδέα!
    Και για να γίνω ακόμη πιο δηκτική, ένα θέλω να έχεις στο μυαλό σου όταν είσαι κοντά σε τέτοιους ανθρώπους : να ήταν η ζήλια ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα!

  42. Συγνωμη επειδή τώρα διάβασα τα πιο πάνω σχόλια,χάρη στην βαζελίνη εχω γλιτώσει την κοιλιά μου από ραγάδες κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κ στην τωρινή…μάλιστα ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απότην βαζελίνη για την πρόληψη ραγάδων..και όντως το έχω διαπιστώσει,είμαι 38 χρονών και 7,5 μηνών εγκυος και η κοιλιά μου δεν έχει ούτε μια ραγάδα,ούτε ένα άνοιγμα..απλά λιγο ανησύχησα γιατί πιο πάνω διάβασα σε post της Kerasias ότι ενώ στην Αμερική την θεωρούν Νο1,εδώ υπάρχουν επιφυλάξεις…υπάρχει κάποιος λόγος???Οχι τιποτάλλο αλλά την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα..

  43. Τη Biotherm τη γνώρισα και την αγάπησα χάρις εσένα.Είχα κερδίσει το υπέροχο Skin Energetic!

  44. latreuw biotherm!!!h enudatikh mou einai h non stop aquasource!!kai auto to spray to exw…einai toso drosero!!
    to perimena vevaia perissotero drosero…(oxi toso polu me esperidoeidh)

  45. Καλησπέρα κι από μένα 🙂
    Εγώ πιστεύω πως υπόσταση αποκτά κάποιος ή κάτι στο οποίο δίνουμε σημασία. Η αδιαφορία απλά τον/την/το εξαφανίζει. Η πραγματικότητα δεν είναι ενιαία, εξαρτάται από το πώς την διηθεί ο καθένας από μας!Έτσι αν λόγου χάρη εγώ επιλέξω να μην δώσω υπόσταση σε κάποιον, αρχικά απλά τον εξαφανίζω από το προσωπικό μου χάρτη, εκπαιδεύοντας το μυαλό μου να μην τον/την/το βλέπει. Έτσι αποδυναμώνεται, διότι το σύστημά μου τον “καταγράφει” ως παράσιτο και νομοτελειακά θα τον περιθωριοποιήσει και εν τέλει θα τον εξολοθρεύσει! Έτσι δεν “δηλητηριάζω” και τον εαυτό μου με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα!χιχιχιχι 😀
    Άσχετο…Biotherm δεν έχω δοκιμάσει ποτέ…λες να είμαι τυχερή;;;; (Αν και ποτέ δεν κερδίζω και γι’αυτο δε δηλώνω συμμετοχή συνήθως για να μην στεναχωριέμαι :-p )
    Φιλιααααααα σε όλες!

  46. Τώρα είδα το σχόλιο της Julia! Αυτό εννοούσα κι εγώ 😉

  47. Τζούλια μου εσύ κάτι κάνεις τις τελευταίες μέρες γιατί είσαι βέβαια πάντα εδώ, αλλά και κάπου γυρνάς… γι’ αυτό και σχολιάζεις σαν Τζούλια και όχι ΒΒ (όχι πάντα). Περιμένουμε να μάθουμε…
    @προς πάσα ενδιαφερόμενη (αν και την ιδέα για να το γράψω αυτό την πήρα από την despoina manou): Αλήθεια έχετε ακούσει για τον νόμο της έλξης? Σοβαρά τώρα, την έχουν χρησιμοποιήσει ο Μπετόβεν και ο Αινστάιν. Προσελκύουμε στην ζωή μας αυτά που θέλουμε… Σκεφτείτε το λίγο για να μην το αναλύσω τώρα και θα καταλάβετε πόσο σημαντικά αισιόδοξο μήνυμα είναι… και όχι μόνο!!!! Και να το κάνετε πράξη!!! Σας φιλώ!!!

  48. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Κ ΣΩΘΗΚΑ.ΟΜΩΣ,Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ.Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ,ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΑΜΕ.

  49. ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η BIOTHERM ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο CHRIS NOTH….O ΓΝΩΣΤΟΣ MR.BIG ΑΠΟ ΤΟ SATC??? Η ΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΞΥΡΑΦΑΚΙ…ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

  50. ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ.

  51. τέλεια προιόντα σας ευχαριστούμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.