Καλημέρα από τη Μύκονο!

 

 

Ναι, βρίσκομαι στη Μύκονο αγαπημένες και θέλω (όπως πάντα..) να σας εκμυστηρευτώ ότι με αυτό το νησί στο παρελθόν είχα μια σχέση αγάπης-μίσους. Κατ’ αρχήν, στο αιώνιο ντέρμπι Μύκονος VS Σαντορίνη, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει η Σαντορίνη. Τη λάτρευα και τη λατρεύω την Σαντορίνη, εκεί έκανα το πρώτο μου ταξίδι στα 18 με παρέα, την ερωτεύτηκα τρελά και σνόμπαρα εντελώς την Μύκονο.

 

Στη Μύκονο τελικά πήγα για πρώτη φορά γύρω στα 23 και πρέπει να παραδεχτώ ότι σε αυτό το νησί, έχω δημιουργήσει κάποιες από τις πιο έντονες αναμνήσεις μου. Γέλια μετά δακρύων, διασκέδαση και χορός μέχρι τελικής πτώσης, beach parties και παραμονή στην παραλία με μαγιό μέχρι τις 12 τη νύχτα, υπνάκος από τις 12πμ μέχρι τις 2μμ και μετά πάλι έξοδος και χορός που συνεχιζόταν μέχρι τις έξι το πρωί… (ωχ Θέε μου, πως το έκανα αυτό…) κλπ, κλπ… Καταλάβατε τώρα…

 

 

 

Και πάλι όμως. η μεγάλη μου αγάπη ήταν η Σαντορίνη. Η Μύκονος, με “διασκέδαζε” μέν, αλλά δεν μου έδινε αυτή χαρά και την ηρεμία, σχεδόν την απόλυτη ευτυχία, που είχα όταν βρισκόμουν στην Καλντέρα, ακόμα και αν δεν έκανα απολύτως τίποτα.   Αυτό άλλαξε γύρω στα 28. Ακούστε την ιστορία: Μια αγαπημένη μου φίλη από την Χαλκίδα, η Ελένη, ήταν επίσης και παιδική φίλη του Μιχάλη. Εκείνο λοιπόν το καλοκαίρι, ο Μιχάλης την κάλεσε, μήνα Αύγουστο, στο πανέμορφο σπίτι του, στην Μύκονο, κοντά στον Αι Γιάννη. Της είπε μάλιστα, ότι επειδή εκείνος τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα έλειπε, θα μπορούσε η Ελένη να καλέσει και εκείνη με τη σειρά της, κάποιους φίλους.

 

Καταλάβατε…η φίλη ήμουν εγώ.   Το πρόγραμμα όμως των διακοπών, ήταν τελείως διαφορετικό από εκείνο που είχα συνηθίσει μέχρι τότε. Ξυπνάγαμε γύρω στις 9 το πρωί και κατά τις 9.30 ήμασταν για καφεδάκι στη χώρα, ή στο γιαλό ή στην μικρή Βενετία. Ψυχή… όταν σας λέω ψυχή 9.30 ώρα στη Μύκονο ήταν μόνο οι μαγαζάτορες, οι ψαράδες με την φρέσκια ψαριά τους και πολύ λίγος κόσμος σπαρμένος εδώ και εκεί. Υπέροχα, ήσυχα, απολαμβάναμε το καφεδάκι μας (οι άλλοι, εγώ πίνω μόνο τσάι..) και κατά τις 11 με 11.30 αριβάραμε σε κάποια παραλία. Για χρόνια η αγαπημένη μου ήταν και είναι, η Παράγκα με τον βράχο στη μέση…

 

Μόνοι μας. Όταν λέω μόνοι μας, αυγουστιάτικα, το εννοώ. Πολλές φορές, πέρναγε ακόμα και μια ώρα για να εμφανιστεί άνθρωπος στην παραλία… Δηλαδή σα να είχαμε, private παραλία. Ο κόσμος άρχιζε να μαζεύεται γύρω στη μια και κατά τις δυο που γινόταν πλέον το αδιαχώρητο, εμείς είχαμε μαζέψει τις πετσετούλες μας και κατεβαίναμε είτε στην Χώρα για να τσιμπήσουμε κάτι ή σε κάποιο χωριό. Επίσης εκείνη την ώρα ήταν πολύ εύκολο να σερβιριστείς, τρώγαμε ήσυχα απολαμβάνοντας τη θέα γυρίζαμε σπίτι, παίρναμε κανέναν υπνάκο μέχρι τις έξι και κατά τις 7,30 με 8 πάλι βόλτα στη χώρα, πάλι σχεδόν μόνες μας ήμασταν, χαζεύαμε τα μαγαζιά στα Ματογιάννια, (όλο και κάτι ψωνίζαμε..) μετά ποτάκι νωρίς – αν θέλαμε κόσμο στο Caprice- αν όχι κάπου αλλού.

 

 

Ήταν εκείνο το καλοκαίρι που κατάλαβα την μοναδική ομορφιά αυτού του νησιού, που συνειδητοποίησα, γιατί αυτό το νησί ήταν το πρώτο που έβαλε στο χάρτη παγκόσμια το «ελληνικό καλοκαίρι» – αυτή τη φράση, που εδώ που τα λέμε πρέπει να γίνει trademark.

 

Όταν βρίσκεσαι στη Μύκονο, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, αλλά κάνεις ακριβώς το αντίθετο πρόγραμμα, από όλους όσους έχουν έρθει απλώς για να διασκεδάσουν, νιώθεις μέχρι το μεδούλι σου τον Αιγαιοπελαγίτικο αέρα, βλέπεις ότι το φως του ήλιου είναι πιο λαμπερό απ’ οπουδήποτε αλλού, σου φαίνεται σχεδόν απίστευτο το τυρκουάζ χρώμα της θάλασσας και τα κρυστάλλινα νερά της, η καθαρότητα του κατάλευκου ασβέστη στα μικρά καλντερίμια της Χώρας σχεδόν σου πονάει τα μάτια, βυθίζεσαι στα ροζ, μωβ, λευκά, κόκκινα χρώματα από τις μπουκαμβίλιες, σκαρώνεις παραμύθια όπου πρωταγωνιστούν οι Μύλοι  και αφήνεις την ενέργεια της Δήλου, να σε μεταφέρει όπου θέλεις…

 

Και αν και, η Σαντορίνη εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου μέρος όλου του κόσμου (και έχω πάει σε πολλά…) και η Μύκονος πια, κρατάει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου..

 

Κάποιες από εσάς, ίσως ήδη μαντέψατε ότι βρίσκομαι εδώ για να παρακολουθήσω από κοντά την δράση της Kiehl’s η οποία θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τα αγαπημένα μας, γαϊδουράκια. Και όταν επιστρέψω θα σας κάνω και ένα post, αφιερωμένο σε αυτή μου την εμπειρία.

 

Μέχρι τότε, πολλά φιλάκια bb girls!

63 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ kIEHLS.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!!! Μπράβο χαίρομαι που είσαι Μύκονο κι εγώ την αγαπώ πολύ και έχω κάνει και τα δύο ωράρια Μυκόνου και το βραδυνό (με έξαλλη διασκέδαση) αλλά και το πρωϊνό με την ησυχία και την ομορφιά που περιγράφεις και πραγματικά αυτό το νησί προσφέρει τα πάντα! Να μου χαϊδέψεις στοργικά πολλά γαϊδουράκια και περιμένω πολλές φωτό μαζί τους με το καλό όταν γυρίσεις!!!!
    Φιλάκια και πρόσεξε μη σε πάρει ο αέρας!!!

  3. Καλημερα τυχερουλα!!!! Αυτα που έκανες εσυ στη Μυκονο μεχρι τελικης πτωσεως, εγω τα έκανα το “πάλαι ποτέ” στην Ιο! Τοτε που ήταν σημειο αναφορας και συνάντησης των νεων όλου του κόσμου με μαξιμουμ ηλικια τα 30, χωρις ελληνα ουτε για δειγμα γιατι ακουγες παντου μονο ροκ και δεν υπηρχαν ουτε ελληναδικα, ουτε lifestyle καταστασεις αλλα χιπικα απομεινάρια,τοτε που κανεις δεν ήξερε την Ιο, και όλοι τη σνόμπαραν ως το πιο παρεξηγημενο νησι στον κοσμο, πολυ πριν το κανουν μοδα οι πολιτικοι κι οι σταρ.. Κυκλαδες παιδί μου! το ωραιοτερο συμπλεγμα της γης! Τα πιο εκπληκτικά νερά του πλανήτη.. Τι μου λες εμενα για Πουκετ και Μπαλι… εκείνα ειναι σκετη σούπα μπροστα στα κρυσταλλινα, ζωοδόχα δικά μας νερά!
    Μην τολμησεις να περάσεις λιγοτερο από τελεια!!!!

  4. Καλημέρα!!!! Αχ ζηλέυω, δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο!!!

  5. kalhmera julia!!!na peraseis kala!!twra pia ki egw kanw to wrario tou oikogeneiarxh!!!!xaxa!!!

  6. Ζηλεύω του θανατά. Όσο και αν ακουστεί απίστευτο δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο. Τζούλια μου να περάσεις τέλεια και να στείλεις σύντομα ανταπόκριση 🙂 Καλή επιτυχία στην δράση της KIEHL’S.

  7. Καλημέρα, καλημέρα!!! Παρ’ όλο που έχω πάει άπειρες φορές στην Τήνο (μιας και ο παππούς μου ήταν Τηνιακός), δεν έχω πάει ποτέ στην Μύκονο. Αν πάω θα ήθελα όμως να την απολαύσω όπως είπες. Δηλαδή “κοιμηθείτε όλοι κι άφήστε με να απολαύσω το νησί μόνη μου”. Αλήθεια πώς είναι ο καιρός? Γιατί αυτά τα αερονήσια, αν τα πιάσει ο αέρας δεν μπορείς να σταθείς.Φιλάκια!!! Να περνάς τέλεια !!!

  8. @mako: Δεν σε « έψησα» τελικά με το προχθεσινό post… Νόμιζα ότι κάπου μπορεί να σε έβλεπα..

  9. Μου έδωσες μια εικόνα της Μυκόνου που δεν περίμενα ν’ακούσω ποτέ όμως?!Καλά να περάσεις και καλή επιτυχία στη δράση της Kiehl’s!

  10. Καλημέρα σε όλες!!!

    Θα πω κι εγώ ότι ζηλεύω τρέλάααααααααα, αλλά περαιτέρω σχόλια άλλη φορά, γιατί ακόμα τρέχω πανικόβλητη! Φανταστείτε δεν έχω δει ακόμα το βίντεο της Παρασκευής! Είχα και το γάμο, βέβαια… Και στα δικά σας, και στων παιδιών σας!!!

    Α! Να πω ότι κι εγώ θα προτιμούσα το ωράριο του “χαλαρώνω κι απολαμβάνω κι αφήνω τους υπόλοιπους να σέρνονται!”

    Φιλάκια!

  11. Μόλις έφτιαξα για πρώτη φορά το τέλειο ρόφημα του καλοκαιριού, μόνο που το πίνω σε λάθος τόπο. Το καινούριο τσάι της lipton που φτιάχνεται με κρύο νερό. Το sun tea. Tζούλια μου πάρτο εσύ που είσαι στο σωστό μέρος να το απολαύσεις!!!

  12. Μια δροσερή καλημέρα Τζούλια!!! Να περνάς όμορφα! Στην Μύκονο δεν έχω πάει ποτέ αλλά η περιγραφή σου όλα τα λεφτά!!! Σε κάνει να θέλεις να πάρεις τώρα το πλοίο και να φτάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται στη Μύκονο!!! Όσο για την δράση των Kiehl’s περιμένουμε το post με αγωνία… Τα φιλιά μου

  13. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αλεξάνδρα μου, αν σου αρέσει το κρυο τσαι εχω την τελεια συνταγη για να το φτιαξεις μονη σου. Εμεις στο σπιτι δυο δυο τις πίνουμε τις κανάτες! Δυο φακελακια πρασινο τσαι (όποιο σου αρεσει, Lipton, κινεζικο…) 1 κομματάκι τζιντζερ, 1 χοντρη φετα λαιμ, μερικα φυλλα δυοσμο απο το μπαλκονι. Βαλε λιγο βραστο νερο και αφησε το για αρκετη ωρα και στη συνεχεια γεμισε την κανατα με παγακια και παγωμενο νερο και στο ψυγειο. Εγω επισης δεν αφαιρω τιποτα απο μεσα, τα αφηνω και μενουν τα υλικά και τα αρωματα χυνονται μέχρι τελικης πτωσεως!

  14. Στέλλα μου σ’ ευχαριστώ πολύ!!! Τρελαίνομαι για το κρύο τσάι το καλοκαίρι και δεν μπορώ να πιώ τίποτε άλλο -πέρα από καμία σόδα, καμιά φορά- γιατί έχουν πολύ ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες. θα το δοκιμάσω σίγουρα! Και με πράσινο τσάι ακόμα καλύτερα!!! Αλήθεια πόσο κρατάει στο ψυγείο, για να ξέρω τι ποσότητα να φτιάξω?

  15. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ουυυυ πολύ και δυο – τρεις μερες… αλλα δεν θα κρατησει όμως, μεινε ήσυχη!

  16. Καλημερα ομορφες!!
    @Τζουλια και εγω ειμαι φανατικη πιστη της Σσντοτονης!
    Δεν αλλαζω με τιποτα την απολυτη χαλαρωση πινοντας καφε το
    πρωι μεσα στην λιγη ομιχλη και μετα να προβαλει ο ηλιος και να
    πεφτουν οι αχτινες του απο ψιλα και να χανεται το βλεμα σου
    στην καλντερα νομιζοντας οτι εισαι στην κορυφη του κοσμου!!
    Οι διακοπες στο Ημεροβιγλη θα μου μεινουν αξεχαστες!!
    Βεβαια η περιγραφη που μας ειπες για την αλλη ζωη στην Μυκονο
    μου κεντρισαν το ενδιαφερον αλλα η Σαντορινη θα ειναι παντα
    πρωτη!!
    Περιμενω νεα σου απο την Kiehl’s!!
    Φιλια πολλα σε ολες!!

  17. δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο καλά να περνάτε

  18. Κορίτσια εχω μια τεχνική απορία και θέλω τα φωτα σας! Ασχετο με το post της Τζούλιας, αλλα πρωτη φορά θα ‘ναι?… Λοιπόν λεω να δοκιμασω μια ΒΒ τωρα που αρχιζουν και σφιγγουν οι ζεστες, αλλα, δεν με καλυπτει το spf 20-30 που εχουν γιατι εγω χρησιμοποιω την αντιηλιακη της Avene spf50, η οποια ειναι σουπερ! Τι να κανω πως να τα βαλω? να βαλω πρωτα αντιηλιακη και μετα την ΒΒ ή να βαλω την ΒΒ και μετα την αντιηλιακή? Ετσι όμως θα ασπρίσω και θα φυγει η καλυψη. Εσεις τι λέτε?

  19. Καλημέρα και απο μένα!!! Μύκονο άκουσα και μπήκα να πάρω γέυσεις, αέρα και εικόνες!! Το πόσο ζηλέυω δεν λέγεται γιατί και να το πω θα ακουστεί λίγο. Αυτό το “…σου πονάνε τα μάτια” έγραψε. Γιατί όντως τελικά η ομορφιά της χώρας μας μπορεί να σου πονέσει και τα μάτια απ την ένταση της. Μόνο που στο άκουσμα του τσαγιού ελαφρώς ανατρίχιασα!! χχιχι…είμαι λιγουλάγι addicted to coffee!!

    Καλά να περάσεις αγαπημένη και περιμένουμε τα νεότερα απ το event!!

    Σήμερα διάβασα και τα υπόλοιπα σχολια σας κ σας ευχαριστώ..Εντυπωσιάστηκα όμως περισσότερο από τη σοφία των λόγων σας κορίτσια. Τζούλια το σχόλιο σου αν ήμουν όρθια θα με έριχνε στην καρέκλα μου με τη μια..ή στο πάτωμα στην χειρότερη!! Δυστυχως ειναι η μονη συμβουλή σου που δεν μπορώ να ακολουθήσω..είμαι άθλια σε αυτό (τι ζωώδιο είπαμε οτι είσαι??? ΙοΙ)

    Γαιδουράκι εχω να δω χρόνια (άσε που τα μπερδεύω με τα άλογα..και ομως ναι) Φωτογραφίες πλιιιιιιζζζζζζζζζ!!!
    ΥΓ..τώρα γιατί από την ώρα που διάβασα την ανάρτηση σε εχω στο μυαλό μου με μια καπελαδουρα νααααα με το συμπάθειο δεν ξέρω…

  20. Τι όμορφες εικόνες… Εγώ που έλεγα πως δε θέλω να πατήσω ποτέ στη Μύκονο -ναι είμαι της ξεκούρασης και της χαλαρότητας στις διακοπές- αποφάσισα πως θέλω να τη γνωρίσα…
    Να περνάς υπέροχα!!

  21. @Julia: κοπελιά όχι μόνο με έψησες αλλά με τσιτσίρισες για τα καλά. Έχε χάρη που η μικρή είναι φουλ στις πρόβες επειδή την άλλη βδομάδα δίνει παράσταση και εγώ λιώνω καθημερινά στις διαδρομές για χάρη της. Διαφορετικά όπως ορθώς έχεις αντιληφθεί με την τρέλλα που κουβαλάω (αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας και της εμφανισής μου βεβαίως βεβαίως) όντως θα ήμουν θα εκεί.

  22. Στέλλα μου η δική μου άποψη χωρίς να είμαι ειδική απλά εγώ τι θα έκανα είναι να βάζεις μόνο την ΒΒ. Αν θέλεις να βάλεις και την avene πρώτα και από πάνω την ΒΒ γιατί όπως πολύ σωστά είπες θα χαλάσει την “χρωματιστή υφή-κάλυψη”. Όμως και τις 2 το βρίσκω πολύ “βαρύ” για το πρόσωπο καλοκαιριάτικα. Γιατί να μην βάζεις ή την μια ή την άλλη να καταλάβεις καλύτερα και το αποτέλεσμα?

  23. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ναι αλλα το προβλημα μου ειναι, ότι οι ΒΒ εχουν χαμηλο δεικτη προστασιας. Εκτος αν θεωρησουμε το 30 του drBrandt και της Estee ο.κ

  24. Αγαπημένες να σας πω ότι φοραω αντιανεμικό και ο αέρας μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει!! Τι να σας λέω!!

  25. @Στελλα συμφωνω και εγω με την @Αλεξαντρα γιατι θα χασεις σε αυτη την περιπτωση την καλυψη!Βεβαια εγω στην θεση σου για να αποφευγω ολη αυτη την διαδικασια καλοκαιριατικα κανω κατι ποιο απλο βαζω την ενυδατικη μου
    και μετα αντηλιακη με χρωμα!! Νομιζω η Avene βγαζει αντιλιακη με χρωμα.
    Πιστευω ειναι ποιο πρακτικο τωρα το καλοκαιρι που εχει ζεστη και δεν αντεχουμε πολλα στο δερμα μας.
    Φιλακια χχχ

  26. @Τζουλια μαλλον για αυτο το λενε το νησι των ανεμων!!
    Κρατησου γερα!!!!

  27. Καλημέρα κορίτσια.. Καλημέρα Τζούλια μου! Και γω στα 18 έκανα τις πρώτες μου διακοπές, με παρέα, στην Σαντορίνη…. το λατρεύω αυτό το νησί και έχω υπέροχες αναμνήσεις!!! Περιμένω μ’αγωνία την νέα σου ανάρτηση… Να περνάς υπέροχα! Φιλιά!

  28. @stella: πάντα μα πάντα και ειδικά το καλοκαίρι το τελευταίο προϊόν που εφαρμόζουμε είναι το αντηλιακό μας. Τα blemish balms (bb) δεν είναι αντηλιακες κρεμες. Απλά περιέχουν και λίγο SPF. Δεν θα σε καλύψουν. Οι λύσεις που έχεις από την άλλη για να μην χάσεις το εφέ της κάλυψης από την bb δεν είναι πολλές. Σκέφτομαι όμως κάτι , το οποίο μπορεί να είναι ιδανικό για την λιπαρη σου επιδερμιδα… Mineral Powder με δείκτη προστασίας 25 πάνω από την bb … Αλλά και πάλι αυτή δεν είναι διαβροχη άρα όχι για την θαλλασα…. Θα πρέπει να σου πω και άλλα, αλλά είμαι ανάμεσα σε γαιδουρακια … Ελπίζω να βγάζω νόημα, θα επανέλθω…(Environ Mineral Powder με δείκτη αντηλιακης προστασίας)

  29. Στέλλα μου εξαρτάται κιόλας πόσο είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο. Εγώ απλά είμαι μισή ώρα το πρωί και αυτό μέσα στο αυτοκίνητο, και μισή ώρα το απόγευμα στις 6 περίπου. Εγώ θα ήμουνα ικανοποιημένη με το 30. Αν όμως είμαι στον ήλιο περισσότερο από 2-3 ώρες δεν θα χρησιμοποιούσα ΒΒ γιατί θα ανανέωνα σίγουρα το αντιηλιακό και δεν ξέρω πόσο σωστό είναι να ανανεώνεις την ΒΒ. Βλέπεις κι εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου να την πάρω. Πάντως επειδή χρησιμοποιώ την αντιηλιακή με χρώμα της avene30 αν χρειαστεί να την ανανεώσω, χρησιμοποιώ χωρίς χρώμα την avene50.

  30. @Julia: Σου είπα δεν σου είπα πρόσεχε μη σε πάρει ο αέρας!?!?!?! Χαχα χαίρομαι πολύ που περνάτε όμορφα ανάμεσα στα γαϊδουράκια να τους χαϊδεύεις τη μουσούδα τους αρέσει πολύ!!!
    @Kerasia: Ευτυχώς υπάρχει κι άλλη coffee addict εδώ γιατί με το πολύ τσαι με πιάνει αναγούλα!!!! Χαχα !!Όσο για τα γαιδουράκια είναι ως επί το πλείστον γκρι είναι πιο μικρόσωμα από τα αλογα και για λεπτομέρειες παρατήρησε τη διαφήμιση με την Τασούλα : πρωταγωνιστεί γαιδαράκος!!
    @Stella: Κυκλοφορεί – αν δεν έχει κυκλοφορήσει – και η Revitalift BBcream δεν ξέρω τι δείκτη θα έχει. Πάντως κι εμένα μου φαίνεται υπερβολή να βάζεις και αντιηλιακή και ΒΒ εκτός και αν πας παραλία. Άλλη πρόταση την compact της Shiseido την έχεις δοκιμάσει? (τη μπλε)

  31. Κορίτσια σας ευχαριστω όλες παρα που που μου δινετε τα φωτα σας!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ τη θελω για την πόλη, στη θαλασσα δε με νοιαζει η καλυψη μου φτανει η Avene. Αλλα τωρα το καλοκαιρι νομιζω πως η ζημια ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το μισαωρο να παμε και να ‘ρθουμε στη δουλεια. Απο τα παραθυρα μπαινει ολη μερα η ακτινοβολια (οπως και απο τον Η/Υ) και η ζημια ειναι μεγαλη κι ας μην ειμαστε εκτεθειμενες οπως στην παραλια. Το θεμα ειναι αν ενας δεικτης γυρω στα 30 αρκεί για τετοια χρήση στην πολη. Εσεις τι λετε?
    @mariaA Ασε βρε Μaρακι πως την εχω λιγουρα αυτη τη Shiseido… προχθες Παρασκευη με την προσφορά στα αντιηλιακα της, πηγαινα κι ερχομουνα και δεν το αποφασισα τελικα να την παρω λογω οικονομικων δυσκολιων… αστα τη σκεφτομαι συνεχεια… νομιζω πως αυτο θα ηταν η καλυτερη λυση… αλλα… Αν ξανακανουν προσφορα, ισως την παρω… αν ξανακανουν…

  32. Η Μϋκονος είναι η πρώτη μου αγάπη… Από τα 15 μου έκανα Πάσχα, Αγίου Πνεύματος και διακοπές τον Αύγουστο εκεί. Αλησμόνητα χρόνια!!!
    Βέβαια, μετά τα 20 – που ωρίμασα! – αποφάσισα να γνωρίσω και άλλα μέρη, εντός και εκτός Ελλάδος…
    Μετά από πολλά-πολλά χρόνια ξαναπήγα πέρσι το Σεπτέμβριο και την ξανααγάπησα από την αρχή! Ήρεμη – όταν θέλω! – , ήσυχη – όταν θέλει!-, προσφέροντας παράλληλα όλες τις ανέσεις που έχω συνηθίσει…
    Ακόμη θυμάμαι τα γέλια του καλού μου όταν αναφώνησα με χαρά : “Έχει Χόντο, πάμε!!!!”
    Σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα, και μία από τις ωραιότερες βόλτες μου είναι στη Λια (που έχει και σερφάδες!!!).

  33. Nεραιδούλα…έχει τόσο πολύ αέρα εδώ που αν βγω στην ταράτσα μου και αφεθώ στον αέρα θα με φέρει κατ΄ευθείαν Μύκονο!!!!
    (Σε περιμένω με πολλά νέα…you know)

  34. @Stella: Την πήρε μια φίλη μου πρόσφατα που είχε 30% αλλά κλασικά της δώσανε πιο σκούρη και δεν τη φοράει μέχρι λίγο να μαυρίσει! Πάντως είναι όνειρο ποιοτικά! Κι εγώ την θέλησα πολύ!! Αν κάνουν μια εκπτωσούλα δυο πράγματα θέλω να πάρω αυτή την πούδρα και την Teraccotta που μυρίζει Lys Soleia της Guerlain. Να μην αναφέρω για αρώματα….. άστο καλύτερα!!!

  35. Πες ότι έχει αέρα και δε μπορείς να σταθείς,ούτε να απολαύσεις το μπάνιο σου,κι ας είναι ψέμματα!!

  36. Αχ Τζούλια, πειρασμός το ποστ! Και δίνω και μάθημα αύριο…

  37. axxxxxx!!!!olh mera gkriniazo oti thelo na fygo na eksafanisto k gyrnao spiti k diabazo ayto to apisteyto post poy me exei pragmatika taksidepsei k an k den exo paei pote mykono molis tin gnorisa apo akri se akri me tin panemorfh perigrafh sou!!!!me hremizes, me taksidepses!!!k se eyxaristo giayto!!!!alla…..zyleyo k apisteyta pou den mporo na eimai ekei!!!na peraseis teleia k na gyriseis na mas peis k as skame me apo tin zylia mas!!!filakia

  38. Ax βρε Τζούλια και αργεί ο Αύγουστος!!! Την αγαπώ τη Μύκονο και πάω συχνά αλλά λατρεύω Σαντορίνη!!! Φέτος το πρόγραμμα έχει και από τα δύο και δεν βλέπω την ώρα…Και στα δύο νησιά πρωτοπήγα στα 17-18 και όταν βλέποντας φωτο θυμάμαι τι έκανα τότε, τι ρυθμούς και ξενύχτια και όλα όσα κάναμε στα 18 μου έρχεται στο μυαλό η μάνα μου που μου έλεγε “θα τα βαρεθείς…θά’ρθει η ώρα που δεν θα σου λένε τίποτα…” πόσο δίκιο είχε τώρα πια θέλω να πίνω τον καφέ μου νωρίς το πρωί στη Μικρή Βενετία στη Μύκονο, θέλω να πίνω cosmopolitan στο Franco’s στα Φηρά θέλω να αγναντεύω θάλασσα θέλω να σταματάω το χρόνο και να απολαμβάνω…Αχ!!! 60 και σήμερα!!! Που θα πάει θα περάσουν…. ΧΧΧ

  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΖΟΥΛΑΚΙ! Ε, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΛΕΥΩ.ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ.ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?ΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

  40. Καλά να περάσεις γλυκιά μου!Δεν έχω καταφέρει να πάω σε κανένα από τα δύο νησιά και πίστεψε με το θέλω πολύ.Τουλάχιστον έκλεισα τα μάτια και με την αφήγησή σου ταξίδεψα και εγώ……

  41. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ!!ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΟ ΝΗΣΙ,ΤΗ ΧΙΟ,ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Κ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ!!ΤΡΑΚΑΡΑΝ Κ 2 ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ!!!στελλα,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ VICHY SPF50 DRY TOUCH.ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ AVENE SPF 30.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 50 ΓΤ Η AVENE ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 50 ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΩ ΤΗΝ COMPACT POWDER AVENE SPF 30 ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΚΤ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΤΗΣ SHISEIDO.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ-MAKEUP.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΤ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

  42. Πωπω Τζούλια τί φωτιές μας βάζεις;!
    Νησάκι;;;
    Πάω να γεμίσω την μπανιέρα μου τώρα και να βυθιστώ μέσα μέχρι να μουλιάσω μήπως και παρηγορηθώ!

  43. Να περάσεις υπέροχα Τζούλια. Να γεμίσεις το μυαλό σου και την ψυχή σου εικόνες από το υπέροχο νησί. Κι εγώ άλλαξα τη γνώμη μου όταν πήγα δεύτερη μέρα του Πάσχα και έκανα αντίθετο από το σύνηθες πρόγραμμα. Το Αιγαίο σε όλο του το μεγαλείο. Και το αγαπάω πολύ το Αιγαίο κι ας ζω στο Ιόνιο. Αναμένουμε το post και άλλα…

  44. @stela tora breika xrono gia na diabaso ta sxolia!ego pira tis vichy Capital Soleil 50 gia lipares epidermides pou einai apisteyti!!!!!!(opoia psinete tin synisto anepifylakta) sto farmakeio poy piga otan rotisa na exei k xroma mou protinan tis apivita me 30 h tis la roche posay anthelios 50 poy bgainei k me xroma!!alla kateliksa sto xoris kalipsi giati den tin xreiazomai k stin vichy!!an psakseis se kapoia farmakeia tha breis tis vichy k tis la roche posay eos k -30% toylaxiston edo stin patra isxyei!!!

  45. @stela sygekrimena stin la roche posay einai h ANTHELIOS XL
    SPF 50+
    Fluide Extreme Teintee
    Με χρώμα. Πολύ υψηλή προστασία του προσώπου, Ultra UVA (PPD 34) kai h ANTHELIOS XL
    SPF 50+
    Creme Teintee
    Με χρώμα. Πολύ υψηλή προστασία του προσώπου, Ultra UVA (PPD 39).
    tis VICHY CAPITAL SOLEIL FACE SUN CREAM VISAGE SPF50+ (ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)( <3 )(nomizo oti tis vichy den bgainei me xroma tora den ksero kiolas!)

  46. Η Μύκονος είναι μοναδική, τα νησιά της Ελλάδας πανέμορφα, η Κέρκυρα, αγαπημένη Αμαλία και όλα τα νησιά του Ιονίου, (συν την λατρεμένη Κεφαλλονιά) απλά δεν περιγράφονται, αλλά η απόλυτη χαρά μου είναι όταν είναι εδώ μέσα μαζί σας. (Υπέροχη η εμπειρία με τα γαιδουράκια, έχω να σας πω πολλά..)

  47. @marianna Μαριαννα μου η Avene βγαζει σε 50αρι, αυτην με το μπλε σημαδακι που ειναι για μεικτες επιδερμίδες, όμως ειναι τελεια για τα λιπαρα δερματα. Σε διαβεβαιω εγω που εχω εξαιρετικα λιπαρο δερμα.

  48. @nancy ευχαριστω πολυ Νανσυ μου για τις πληροφορίες!
    @ολες Σας ευχαριστω πολύ! Ειναι μεγαλο βασανο το λιπαρο δερμα το καλοκαιρι…

  49. Εγω που οπως ξερεις μενω σε νησι και δεν μου έλειψε καθολου το, μπανιο χορος ελαχιστη ξεκουραση και παλι χορος πρεπει να σου πω πως λιγες μερες πριν τα “φτιαξω” με τον μεχρι σημερα συντροφο μου και μιλαμε για πριν 12 χρονια, πηγα με μια φιλη στη Μυκονο και καταλαβα γιατι αυτο το νησι ειναι τοσο γνωστο παντου, αν δεν πας δεν καταλαβαινεις τι προσπαθουν οι αλλοι να σου εξηγησουν….

  50. @Evdoxia: Πάμε;;;; (μαζί εννοώ…) …Oh yes!!! (στο μεταξύ είμαι με μια παρέα, που μου λέει, ότι τα πάντα στην Μύκονο ξεκίνησαν απο την Νάξο και τους “αξιώτες” … (έτσι σας λένε εδώ απ’ ότι κατάλαβα..)

  51. Κατά τα γνωστά, ό,τι λείπει στον καθένα επιθυμεί. Όμορφα είναι τα Ιόνια και η Ζάκυνθος που είμαι εγώ, αλλά αποζητώ πάντα τη μαγική αύρα του Αιγαίου.

  52. ΑΑΑχ! Ας κάνουν και κάποιοι μπανάκια! Γιατί εμείς εδώ οι ”μαύροι” φοιτητές της Θεσ/νίκης, λιώνουμε στις βιβλιοθήκες, χωρίς ούτε καν θέρμανση! :/

  53. @Beautyblog, δεν εχω ακουσει κατι τετοιο, μαθε και πες μου!!

  54. Να περάσεις τέλεια julia mou στο υπέροχο, ερωτικό & μαγευτικό νησί των ανέμων..! Ελπίζω να καταφέρω κ εγώ κάποια στιγμή να ξαναπαω..! :-*

  55. @ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΓΤ Η AVENE ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Κ ΜΕ ΧΡΩΜΑ.@NANCY.Η LA ROCHE POSAY 50 ΜΕ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ;

  56. Αυτος ο φιλος σου ο Μιχαλης…ειναι ο Α…ης??? γιατι κατι μου θυμισε η περιγραφη σου! Αν ναι, εισαι πολυ τυχερη που εμεινες στο υπεροχο σπιτι του!

  57. @Λένα: Είσαι και πανέξυπνη αλλά και πολύ διακριτική… Ναι αυτός ο Μιχάλης είναι… Υπέροχος, φιλόξενος άνθρωπος τόσο καλός, όσο φαίνεται- και περισσότερο ακόμα και ένα πανέμορφο σπίτι με σεβασμό στο Μυκονιάτικο περιβάλλον, χωρίς υπερβολές…

  58. εχω μεινει κι εγω εκει, ηταν υπεροχα! xxx

  59. Ποσο ζηλευω φετος που δεν θα παω διακοπες…Ειχα παει κι εγω παλιοτερα για 2 μερες…αλλα ουτε 2 μηνες δεν φτανουν για να χορτασεις τη Μυκονο! Have fun!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.