Beauty Video Bobbi Brown Μακιγιάζ: The Classic Eye Make Up

 

 

Αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών, αγαπημένα προϊόντα αλλά για μένα και η ίδια η Bobbi Brown είναι μια από τις καλύτερες make up artists ever. Σήμερα θέλω να σας δείξω ένα μικρό video, όπου η η Bobbi κάνει ένα κλασσικό  μακιγιάζ ματιών και δίνει συμβουλές τις οποίες βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες (είναι κάποια tips, που όσες φορές και να τα έχεις ακούσει, δεν φτάνει…)

 

Check it out!

 

 

Tώρα ρίξτε και μια ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown, Miami Collection

 

 

 

Bronzing Powder


 

Long Wear Cream Shadows

 

 

Treatment Lip Shine SPF 15

 


 

Beach Eau de Parfum



54 Σχόλια
  1. ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ…ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ….ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.

  2. Καλημέρα!
    Λατρεύω τα προιόντα της… Δεν είναι μόνο τα χρώματα (που είναι τέλεια!), είναι οι υφές, είναι η ευκολία χρήσης, είναι τα τέλεια (και πανάκριβα) πινέλα, είναι το υπέροχο άρωμά της …
    Κρίμα που τα βρίσκω μόνο στα attica, και περιμένω τις εκπτώσεις του καλοκαιριού για να αγοράσω, γιατί δεν συμμετέχουν στις τακτικές (πλέον) εκπτώσεις των καταστημάτων!

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Νωρίς νωρίς σήμερα!!!! Μου αρέσει η Bobbi Brown έχει τα ωραιότερα nudeσε σκιές και κραγιόν που έχω δει στην αγορά!! Και το άρωμα το Beach βγαίνει και σε λάδι shimmering νομίζω και μυρίζει παραλία όντως!! Πωπω αυτά τα κραγιόν με κοιτάζουν πονηρά!!!!!

  4. kalimera!!!den exo dokimasei bobbie brown alla exo akoysei ta kalytera.ayto to golden-bronze lipstick einai kt poy psaxno xronia.eixe vgalei kapote h clinique alla den to ksanabgale.na exete mia omorfi mera!!!!

  5. Καλημερα!!μπραβο πολυ ωραιο βιντεακι..ευχαριστουμε τζουλια 🙂

  6. Καλημερα ομορφες!
    Πολυ ενδιαφέρον βίντεο, με συμβουλές που λίγο πολυ τις ξέρουμε..αλλα μπερδευομαστε! Πολυ σούπερ οι σκιές της φωτο!!!

  7. Καλημέρα αγαπημένες! Χαίρομαι που σας άρεσε το βιντεάκι! Να σας πω κιόλας ότι σύμφωνα με τη Bobbi Brown το βασικότερο « εργαλείο» του μακιγιάζ και το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσερ είναι το concealer!

  8. Καλημέρα! Απλό αλλά πολύ όμορφο μακιγιάζ. Πολύ ωραία τα χρώματα των σκιών και τα κραγιόν το ένα καλύτερο από το άλλο. Αλήθεια πότε θα δούμε ένα βίντεο για πινέλα? Νομίζω ότι είναι σημαντικό στην επιτυχία του σωστού μακιγιάζ, ή κάνω λάθος?

  9. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ MAC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!!!ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ,ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΧΡΥΣΟΥΛΙ,ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ!!!!

  10. Καλημέρα κορίτσια ! Τα χρώματα είναι τέλεια και ειδικά τα κραγιόν , η επιτομή του καλοκαιριού θα μπορούσα να πω . Και το συγκεκριμένο στυλ φοριέται κατά την άποψή μου από το πρωί έως το βράδυ γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν είμαστε και για πολλά πολλά !

  11. Καλημέρα κοριτσια! Θεικό το μακιγιάζ της Bobbi δεν το συζητάμε, top seller τα Shimmer Brick της, πρωτοπόρα η γυναίκα… αλλά… γιατί να είναι τόσο ακριβά? Και η ένσταση μου ειναι, ότι δεν είναι ακριβά παντού, είναι ακριβά στην Ελλάδα. Αν συγκρίνουμε τις ιντερνετικές τιμές της (και όχι μόνο) και δη σε δολλάρια, αν υπολογίσουμε και τις συνεχόμενες προσφορές της… τότε αναρωτιόμαστε το “αιώνιο αναπάντητο ερώτημα”… γιατί εδω μας θεωρούν τόσο πλούσιους οι μάρκες? Στην Αμερική και την Ευρωπη είναι τόσο πιο συνετοί, ενω εδω μας τρέχουν απ΄τα μπατζάκια? Παριπτόντως στο Αττικα της Σταδιου δεν υπάρχει πια η μάρκα έτσι δεν είναι? Μηπως οφειλεται και σ΄αυτό?

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ..ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΒΕΒΑΙΑ!!!
    Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!

  13. ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ!!!!

  14. Πολύ καλό το βιντεάκι,αλλά αυτά τα νύχια στα χέρια….δε μου άρεσαν καθόλου.Μια γυναίκα με στυλ πρέπει να έχει ωραία νύχια και όχι απλά περιποιημένα και καλοχτενισμένα μαλλιά.΄Αποψή μου!!

  15. Καλημέρα κούκλες! Το μακιγιάζ της Bobbi Brown είναι φανταστικό και τα προϊόντα της τα λατρεύω!!! Και η νέα συλλογή είναι φοβερή! Αχ αυτά τα κραγιόν… έχουν πανέμορφα χρώματα! Πολλά φιλιά! 🙂

  16. Καλημέρα κορίτσια!

    Αυτά είναι… Bobbi Brown και μετά το χάος! Υπέροχο μακιγιάζ, αξιοζήλευτη τεχνική, πανέμορφο μοντέλο. Άλλο επίπεδο…

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, marianna: Ήθελα να σας ρωτήσω κορίτσια, επειδή έχω αρχίσει να οργανώνω ένα βίντεο για πινέλα: Η συλλογή μου αποτελείται από πινέλα διαφορετικών εταιριών/τιμών κτλ και όχι μίας ολοκληρωμένης σειράς. Θέλετε να σας δείξω τα πινέλα αυτά κι ας είναι από διαφορετικές μάρκες ή να περιμένω λίγο για να κάνω βίντεο μόνο για μία συγκεκριμένη μάρκα πινέλων και να εξηγήσω τη χρήση τους; Φιλιά!

  17. eisai sto mialo mou julia nomizw!!!ton teleftaio kairo to psaxnw poli me ta bobbi brown!distixws den exoun ta hondos pleon stin aristotelous(thessaloniki) kai episis perimenw tis ekptwseis gt exoun tsimpimenes timoules!
    s diafora videakia makigiaz exw dei n xrisimopoioun prin to concealer ena proion corrector….tis bobbi brown…gia apoxrwmatismo ousiastika twn mavrwn kyklwn.to exei xrisimopoieisai kamia?
    episis polloi xrisimopoioun kai tis giallades ap bobbi brown p einai s skoni!
    @ioanna thess: st site tis bobbi brown exeis sinandisei ftinoteres timoules?t eksoda apostolis omws den einai arketa?

  18. @Ioanna Thess: Εγώ νομίζω καλύτερα οι διαφορετικές μάρκες γιατί μπορεί μια εταιρεία να έχει κάποιο πινέλο πολύ καλό ή να έχει καλή τιμή (που κι αυτό μας ενδιαφέρει πολύ). Δηλαδή πέρα από τη χρήση τους θα ήθελα να μάθω και ποια είναι καλή σε κάτι ή πια είναι οικονομική και μπορούμε να κάνουμε σωστή δουλειά χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Θα προτιμούσα επίσης να πωλούνται στα καταστήματα ή μέσω internet αλλά όχι εξωτερικού γιατί με τις αγορές με κάρτα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
    Επίσης να σε ρωτήσω για την ΒΒ cream που μας παρουσίασες. Έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα αν την απλώσουμε με το χέρι, γιατί στο video την άπλωσες με πινέλο. Βέβαια για το make up μας είπες ότι μπορεί να απλωθεί και με το χέρι. Ισχύει τι ίδιο και για την ΒΒ?

  19. @IoannaThess επειδη ποτε καμμια μαρκα δεν ειναι καλη σε όλα, εγω θα ελεγα να μας δειξεις αυτα που εχεις βρει κι επιλεξει εσυ και ειναι τα καλυτερα για σενα και για την καθε χρηση. Tι πειράζει αν ειναι διαφορετικης μάρκας? Μπορει το καλυτερο πινελο πουδρας να το έχει π.χ η elf και όχι η mac… γιατι να αναδειξουμε μια μονο μαρκα κι όχι τα καλυτερα πινελα της αγοράς?

  20. Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!

    Χρόνια τώρα ζηλεύω τα καλλυντικά της Bobbi, αλλά τα αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι λόγω των τιμών τους…

    @Stella, οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ απόλυτα! Ειδικά εκείνα τα shimmer bricks, τα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια! Και παλεύω να τα αντικαταστήσω με τα shimmer waves του Body Shop και τελευταία έχω βάλει στο μάτι κάτι αντίστοιχο από sleek… Μπορεί και να γυρίσει ο τροχός όμως…

    @Ioanna Thess, βρε κοριτσάκι μου γλυκό (λαμβάνω το θάρρος να απαντήσω αν και άλλες ρώτησες…), εδώ επαγγελματίες make up artists και δη επωνύμων, που βγάζουν τρελά λεφτά, έχουν συλλογές και συλλογές πινέλων και παρόλα αυτά όταν βάφουν χρησιμοποιούν διαφορετικές μάρκες, εσύ θα πρέπει σώνει και καλά να μας δείξεις μιας μάρκας;;; Το θέμα είναι να δούμε τις χρήσεις τους, όχι να πλασάρουμε μια εταιρία! (ούτε καν της Τζούλιας δεν είναι αυτός ο σκοπός, θα το κάνουμε εμείς..;;) Άρα, μην ταλαιπωρηθείς, κάνε εσύ το βιντεάκι σου και όσες είμαστε παλαβές με μια συγκεκριμένη μάρκα, θα βρούμε το αντίστοιχο από εκεί κι ας μας έχεις δείξει εσύ κάποιας άλλης μάρκας!

    Φιλιά σε όλες!

  21. Ααααχ πόσο πανέμορφα χρώματα!!! Λατρεύω την μπρονζέ σκιά και το μπρονζέ κραγιόν!!! Τέλεια!!!!

  22. @peli: Έχω ακούσει κι εγώ για το καταπληκτικό corrector bobbi brown αλλά δεν το έχω δοκιμάσει εγώ η ίδια. Όλες έχουν ενθουσιαστεί όμως και ανυπομονώ να το αποκτήσω! Δυστυχώς δεν έχω απάντηση ούτε για το site… Έχω μόνο ένα cream makeup και μία πούδρα από την συγκεκριμένη εταιρία και τα έχω αγοράσει από Ελλάδα.

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Τέλεια! Σε ευχαριστώ που απάντησες! Κι εγώ σκέφτομαι σαν εσένα ακριβώς! Είναι προτιμότερο να έχεις τα «καλύτερα» από κάθε μάρκα, παρά την ολοκληρωμένη σειρά. Συμφωνώ επίσης απόλυτα για τις τιμές, ούτως ή άλλως εάν εξαιρέσεις μερικά MAC, όλα τα υπόλοιπα πινέλα μου είναι από πολύ προσιτές εταιρίες.

    BB cream: Τι σύμπτωση! Κι εγώ συνειδητοποίησα πως την έβαλα με πινέλο, γι’ αυτό την επόμενη Παρασκευή θα ανέβει ένα μακιγιάζ που την απλώνω με τα χέρια. Ισχύει το ίδιο με αυτά που σας είπα για το φον ντε τεν! 🙂

  23. @Stella, Andiana: Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ που μου λέτε τι θα θέλατε να δείτε! Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ μαζί σας απόλυτα!

    Δίσταζα μόνο για τον εξής λόγο: Μπορεί μερικές κοπέλες να μην έχουν χρόνο/διάθεση να αγοράζουν «ένα πινέλο από δω… ένα πινέλο από εκεί»… Μπορεί να θέλουν να αγοράσουν μία σειρά και να «ξεμπερδεύουν». You know what I mean… Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε χαχαχ

    Ευχαριστώ και πάλι!

  24. Καλημερα ομορφες!!!
    @Λατρευω Bobbi brown ειναι ακριβως το στιλ που με εκφραζει απλο /λιτο/σικ. . .
    δεν χρειαζεται να ειναι φορτωμενο για να ειναι ωραιο!Πιστευω στο απλο ειναι η ομορφια!!
    Το μονο αρνητικο ειναι οτι δυσκολα τα βρισκεις και οπως ειπε και η Στελλα η τιμη
    τους σε κανει να το ξανασκεφτεις!!
    Φιλακια χχχχ

  25. Αρχικα να συμφωνησω με το οτι οι τιμες των bobbi brown στην Ελλαδα ειναι απλα τραγικες σε σχεση με το εξωτερικο και με to site!αρκει να αναφερω οτι το corrector που λετε το αγορασα απο το attica στο cosmos 29ε ενω στο site και προφανως στην Αμερικη κοστιζει 22$.καντε απλα τους υπολογισμους…Παρολ’αυτά το προϊον είναι φανταστικό,καλύπτει τέλεια τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια(ναι έχω περάσει σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τους μαύρους κύκλους) μένει στη θέση του αρκετή ώρα και το κυριότερο δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές(ίσως μετά από κάποιες ώρες αλλά διορθώνεται με λίγη πούδρα και αυτό εξαρτάται και από το κονσίλερ που θα βάλεις απο πάνω).
    @ioanna μην το σκεφτεσαι για τα πινέλα κάντο,καμιά μας νομίζω δεν έχει αποκλειστικά και μόνο από μια μάρκα.

  26. @ Στελλα Δαμασκηνιδου: diladi kanei douleia afto to corrector e?8elw toso n to dokimasw….ondws pandws i timi tou einai tsimpimeni….anamenw tis ekptwseis!

  27. @Στελλα Δαμασκηνιδου Για την ιστορία…22$ σημαίνει 17,6€! Τουτ’έστιν πληρωσες 11,4€ παραπάνω επειδη είσαι Ελληνίδα. Εννοειται, ότι τα e-shops εχουν τις ίδιες τιμες με τα καταστήματα σε Αμερικη και Ευρωπη. Δε συμφέρει να δυσαρεστουν τους καταναλωτές…

  28. ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑΑΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!
    ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ BOBBY BROWN ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΑΦΟΜΑΙ (ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 96) ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ MAKE UP ARTIST ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ……..
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

  29. @Stella ναι ξερω ποσο κανει κι οταν γυρισα σπιτι μετα την αγορα και ειδα παλι την τιμη απλα δεν μπορουσα να το πιστεψω.και δεν ειναι και το μοναδικο προιον που πληρωνουμε πολυ πιο ακριβα απο οτι οι υπολοιποι.μια ματια στα maybelline η τα loreal φτανει.ουπς παρασυρθηκα!
    @peli ναι κανει δουλεια εχει τυχει να βγω εξω και μονο με αυτο!το θεμα ειναι να βρεις τη σωστη αποχρωση και την σωστη ποσοτητα για σενα.αν δεν εχεις τρομερο θεμα με κυκλους και ενα πολυ καλο καλυπτικο κονσιλερ(πχ mac) θα κανει δουλεια παντως.

  30. @Stella&Στέλλα: Πείτε τα, πείτε τα… Και όταν έρθει η ώρα να τα πείτε και δυνατά…άντε να δούμε τι θα γίνει σ’ αυτή τη χώρα, όπου εδώ που τα λέμε, δεν φταίνε μόνο οι εταιρείες, αλλά οι σχεδόν απίστευτοι, άδικοι, φορολογικοί νόμοι αυτού του κράτους.. Και μετά, τολμάνε και μιλάνε για ανάπτυξη και έχουν και Υπουργό επι τούτου… Ναι, μάλιστα… για να μας αναπτύξει… να αναπτύξει λίγο ακόμα προς τα πάνω τις τιμές… (αχ, μη με “κουρδίζετε” και είμαι στο τσακ….)

  31. @Julia Ναι το εχεις πει πολλές φορες είναι αλήθεια, ότι οι υψηλές τιμες καποιων ή μαλλον όλων των εταιρειων στην Ελλάδα, οφειλονται σε μεγαλο μερος στους φόρους και τους δασμούς που έχουμε ως χώρα. Ωστόσο, σε πολλά είδη ακομα η αισχοκερδεια φαινεται τωρα στην κριση, π.χ ρουχα ή παπουτσια, που βλεπεις να πουλανε 40-50-70% πιο κατω και παλι να βγαζουν και λες μα καλά, πόσο κερδιζαν στην πλατη μας παλιότερα? Αλλα κι αυτα τα ‘χουμε ξαναπει… πολλές φορες… ξαναγυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια..
    Οταν λοιπον οι εταιρείες (μηπως να τους ψιθυρισουμε το μυστικό?)αρχισουν με τα σαιτ τους, να στελνουν και Ελλαδα τα ειδη τους, π.χ το εγγλεζικο της Bobbi Brown στελνει μονο Μ. Βρετανια, κι εμεις ψωνιζουμε πλεον μεσω e-shop, (που το κανουμε ήδη πολλες, όπου μπορούμε), να δουμε πως θα πιεσθούν καταστασεις απο επαγγελματίες και καταναλωτες…

  32. @Τζουλια με το να το λεμε εμεις δεν νομιζω οτι θα υπαρξει διαφορα..Μονο με το να ενημερωθουν ολες οι καταναλωτριες και να σταματησουν να αγοραζουν σε αυτες τις τιμες πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι.Εχει τυχει να παρω μασκαρα απο τις λεγομενες ακριβες μαρκες πιο φθηνα απο οτι μια αντιστοιχη φθηνοτερης εταιρειας.πλεον προτιμω τα online shops για τετοια καλλυντικα.Και δν θεωρω οτι μονο οι νομοι φταινε,καθως και τα πιο ακριβα καλλυντικα υποκεινται σε φορους αλλα οι τιμες ειναι ιδιες με το εξωτερικο.ουφ τα ειπα και ξεθυμανα 🙂

  33. @Stella & Στέλλα: Ναι, τα έχουμε πει πολλές φορές.. Και εγώ σας ακούω πάρα πολύ προσεκτικά διότι έχετε απόλυτο δίκιο… Στα ρούχα και τα παπούτσια το κερδος μπορεί να έφτανε και 500% Stella μου, το πιστεύεις; Αλλά όπου βρεις κάνεις… και σε αυτή την περίπτωση, βρήκαν κορόιδα (εμάς δηλαδή) και έκαναν. Αλλά όλα αυτά, όλη αυτή η τρελή δεκαετία, εκ των πραγμάτων, έχει ημερομηνία λήξης. Και αυτή πλησιάζει για κάποιους, αν δεν έχει ήδη έρθει…

  34. @ΣΤΕΛΛΑ: Και όμως, με το να το λέμε εμείς εδώ μέσα θα υπάρξει διαφορά. Πίστεψέ με.

  35. πραγματικα μακαρι να αλλαζε ετσι η κατασταση αληθεια!θα ημουν περηφανη αν το καταφερναμε.εχω απογοητευτει ομως γενικα απο την κατασταση στην Ελλαδα και ειμαι αρκετα απαισιοδοξη.ναι ηταν οντως μια τρελη δεκαετια που αγοραζαμε τα παντα οποια τιμη και αν ειχαν επειδη το θεωρουσαμε “γυφτια” να παραπονεθουμε για την τιμη του(το βλεπω απο την μαμα μου,που συνεχιζει να ντρεπεται).Ακου 500% κερδος!ε οχι.

  36. ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΕΣΣ Κ ΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΦΥΣΙΚΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠ’ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΡΚΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΤ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΛΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Κ ΠΟΛΛΑ,ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ 25$ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΙΝΤΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 25%ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΤ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΔΩΡΑΚΙΑ.

  37. @Στελλα Δαμασκηνιδου εκει ακριβως στηριχθηκε όλη αυτην η ιστορία.. στη “γυφτιά” που νοιώθαμε ή μαλλον στη δικη μας ξιπασιά, που θεωρουσαμε εαυτους κατωτερους εαν δεν αγοραζαμε ακριβά ή παζαρεύαμε ή τελος παντων σε όποια τιμη μας ζητούσαν.. Ακομα και μεταξυ φιλων ντρεπόσουν απο ενα σημειο και μετα να πεις τις λεξεις “δεν μπορω να το αγορασω”… ακομα και φιλοι απο κατωτερες οικονομικά ταξεις σε κοιτουσαν με χλευασμο ή εστω με υποτίμηση και σου ελεγαν “μα ελα μωρε τωρα, δε βαριέσαι.. ειναι μονο 20,50,100, 1000 ευρω… δε βαριέσαι…”. Πληρωνα για μανικιουρ-πεντικιουρ καθε μηνα 40 ευρω και ήταν απο τα “φθηνα”. Σημερα πληρωνω 17€ για το ίδιο πραγμα, εννοω και για τα δυο. Σημερα πως “βγαινει” η μανικιουριστα?

  38. αααχ ετσι ακριβως!!!πως βγαινουν αραγε τωρα με πιο χαμηλες τιμες;γνωστα μανο που κοστιζουν 12.5ε η κρεμες σωματος των 15ε τα παιρνεις με 4 η 5 ευρω μεσω περιοδικων…τα παραδειγματα ειναι απειρα πλεον και πραγματικα πιστευω οτι μονο ετσι αξιζει πλεον να τα παιρνεις ωστε να “τιμωρηθει” η αισχροκερδεια!πωπω χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη με αυτες τις αποψεις 🙂

  39. ένα που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι τελικά τις τιμές κατά ένα τρόπο τις διαμορφώνουμε και εμείς οι καταναλωτές. η αισχροκέρδεια μπορεί να περιοριστεί και να καταπολεμηθεί μέσω της επιλογής και του εμπάργκο σε μάρκες, χώρες κ.ο.κ.

  40. OI TIMEΣ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (ΚΡΕΜΕΣ-ΑΡΡΩΜΑΤΑ-ΜΑΚΕ UP)ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ!!! ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ (ΜΑCY’S)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟUTLETS (WOODBURY)H ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΟ ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
    ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝUDE ΧΡΩΜΑΤΑ…. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ…

  41. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: New York, Woodbury… Γιατί μου το έκανες αυτό τώρα; Γιατί; Γιατί;;;; Ax, ax, ax…

  42. Χμ!!!! Αλλο ένα φλέγον ζήτημα : οι ανορθόδοξες τιμές στη χώρα μας.
    Πρέπει να σημειωθεί, ότι στο εξωτερικό σε περιόδους εκπτώσεων, οι εποχικές συλλογές καλλυντικών ξεπουλιούνται όσο-όσο (γιατί μετά δεν κρατούν τα καταστήματα ή οι εταιρίες στοκ!).
    Δείτε τι γίνεται αντίστοιχα στην Ελλάδα και συγκρίνετε. Πολλές φορές, είναι πολύ πιο συμφέρον να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό (οι low cost αεροπορικές ταιρίες βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτό), και συνδυάζοντας διακοπές να κάνεις και τα ψώνια σου … σε περιόδους εκπτώσεων πάντα!
    Εδώ, ακόμη και σε λεγόμενα εκπτωτικά χωριά, είτε τα προιόντα είναι τόσο παλιακά που δεν φοριούνται ούτε εάν στα χαρίσουν, ή οι εκπτώσεις είναι της τάξης του 20-30%… τίποτα ξεχωριστό που να αιτιολογεί την αγοραστική εξόρμηση δηλαδή!
    Τα είπα και ξεθύμανα!!!

  43. @Ioanna:Κιε εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια να μας δείξεις ότι έχεις όχι όλα από την ίδια μάρκα διότι το νόημα του κάθε πινέλου είναι αυτό που ενδιαφέρει κι από κει και έπειτα η κάθε μια με το budget της θα κάνει το κουμάντο της.
    @όλες: η αισχροκέρδεια συνεχίζεται δυστυχώς και ναι γι’ αυτό (ας πούμε συγκεκριμένα) τα καταστήματα καλλυντικών κάνουν 25% τουλάχιστον μια φορά το μήνα και πολλές φορές έχουν κι άλλες προσφορές! Προσωπικά δεν ντράπηκα να πω ποτέ ότι κάτι μου φαίνεται ακριβό κι ας είχα τα χρήματα να το αγοράσω, δεν ξεφεύγω εύκολα (εκτός αν μιλάμε για αρώματα) και προσπαθώ να εξετάσω και την απόσβεση του καλλυντικού που θα πάρω. Βέβαια έχω μαζευτεί πολύ και πολλές αγορές μου τις κάνω από το Internet αφού το σκανάρω όλο για την καλύτερη προσφορά του προιόντος που ψάχνω.
    Η αλήθεια είναι ότι σαν λαός είμαστε απαίδευτος στις αγορές γι’ αυτό και όταν το χρήμα έρρεε άφθονο πολύς κόσμος αγόραζε κάτι γιατί ήταν της μόδας και χωρίς καμμία χρησιμότητα ή έστω να ανταποκρίνεται ποιοτικά στα λεφτά που έδωσε. Αυτό που κάνει η Τζούλια εδώ στο ΒΒ βοηθάει πολύ όλα τα κορίτσια να ψάξουν και να πονηρευτούν για το τι χρειάζονται στο θέμα του καλλυντικού και μέσω της συζήτησης και ανταλλαγής εμπειρειών με τις υπόλοιπες ώστε να μην πάς να ψωνίσεις σαν το μοσχάρι.
    Νομίζω πρέπει να βάλω μια τελεία. Φιλάκια!

  44. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: φέρτε το TJMAXX στην Ελλάδα τώρα όμως!!!

  45. @Ioanna Thess: Τα bb girls αποφάσισαν: Πινέλα ASAP!
    @MariaA: Στα αρωματάκια όμως, που να πεις όχι.. E; Καλά δε λέω;

  46. Ναι!!!!!
    Πλέον το πρόγραμμα είναι ως εξής : είσοδος το πρωί, σχολιασμός, διάλειμμα για μπάνιο, επιστροφή, επανείσοδος, επανασχολιασμός, κοκ!!!
    Σας αναμένω!

  47. Άσε Τζούλια διαβάζω από φίλους αρωματοπαθείς ότι βρήκαν το τάδε ή δείνα άρωμα σε προσφορά 5 – 10$ στο TJMAXX και παθαίνω απανωτά εγκεφαλικά!!!
    Όχι στα αρώματα πάει ότι μπορώ να εξοικονομήσω από το budget μου αύτό είναι έρωτας πια δεν συμμαζεύεται!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.