Mόδα Top Shop: 5 τρόποι να φορέσετε το μάξι φόρεμα!

 

Mάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό που θα σας πω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν «σερφάρω» και πολύ στο web. Ή μάλλον δεν σερφάρω τόσο όσο θα έπρεπε αν και ουσιαστικά είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου.  Σερφάρω λίγο και πολύ επιλεκτικά.

 

Από την άλλη, θα μου πεις, το ίδιο έκανα και όταν ήμουν στα έντυπα. Σπάνια διάβαζα με το που κυκλοφορούσαν τα άλλα περιοδικά, τον (ας πούμε) «ανταγωνισμό». (Βάζω παρένθεση και εισαγωγικά, διότι μπορεί οι τίτλοι ως τίτλοι των γυναικείων περιοδικών να ήταν ανταγωνιστικοί για τις εταιρείες που τους είχαν, αλλά εμένα οι καλύτερες φίλες μου, beauty editors, σε άλλα γυναικεία περιοδικά δούλευαν…)

 

Τότε δεν τα ξεφύλλιζα (πριν περάσει ένας ικανός χρόνος)  για άλλο λόγο: Επειδή λίγο-πολύ όλες τα ίδια γράφαμε (όταν βγαίνει ένα νέο προϊόν όλες πρέπει να γράψουμε γι αυτό, ή στα τεύχη Ιουνίου, όλες θα κάναμε και από ένα editorial για αντηλιακά…κλπ) δεν το έκανα, για να μην επηρεαστώ από κάποιο τίτλο… αν και κάποια στιγμή μας έτυχε και αυτό, θυμάμαι με τη Λένα (συνάδελφο beauty editor) όπου σε δυο διαφορετικά περιοδικά γράψαμε τον ίδιο τίτλο για editorial που αφορούσε αρώματα! Τι να πω; Yδροχόος και εκείνη, προφανώς την ίδια έμπνευση είχαμε.

 

Τις προάλλες όμως το έκανα λίγο το surfing μου και έπεσα πάνω στο Top Shop... (θυμάστε τις αδυναμίες μου, bb girls, σωστά;) Kαι είδα στις εικόνες που θα δείτε και εσείς παρακάτω, τους 5 τρόπους για να φορέσεις ένα μάξι φόρεμα. Τώρα να σας πω την αλήθεια, δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μάξι φορέματα (νομίζω δεν μου πάνε καθόλου) αλλά φέτος για κάποιο λόγο μου έχει «κολλήσει», να αγοράσω ένα (όπως μου είχε κολλήσει και το κίτρινο τζιν άλλωστε…).

 

Επίσης επειδή έχει μπει πλέον για τα καλά το καλοκαίρι, (που όλο και κάτι διαφορετικό θέλεις) λέω που και που, να βλέπουμε και κανένα ρούχο και να λέει και η μια στην άλλη την γνώμη της. (Όλο μακιγιάζ, μακιγιάζ, και ομορφιά, αλλά η beauty editor θέλει να μιλάει και για άλλα, με τις φίλες της…)

 

Anyway, αυτοί είναι λοιπόν οι πέντε τρόποι που προτείνει το Top Shop, για να φορέσεις ένα μάξι φόρεμα.

 

Στυλ 1


 

Στυλ 2

 

 

Στυλ 3

 

 

Στυλ 4 (προαιρετικά τα φτερά της Ποκαχόντα…)

 

 

Στυλ 5

 

 

Εσείς φοράτε μάξι φορέματα το καλοκαίρι; Ποιο στυλ σας άρεσε πιο πολύ; Εμένα μου άρεσε το λευκό ίσιο μακό, με τα sneakers και το κοντό μπουφανάκι… νομίζω βραδάκι σε νησί με λίγο αέρα θα κάνει statement…A, και μου άρεσε και το μαύρο με το λεπτό ζωνάκι στη μέση, τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και τα wedges για  πιο βραδινή εμφάνιση…

 

Για ψηφίστε και εσείς να δούμε…

 

 

Και αφού τα είδα όλα αυτά καλά- καλά, μετά σκέφτηκα: Εμείς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα. Και μάλιστα με ακόμα πιο καλοκαιρινό item… Ας πούμε το παρεό της παραλίας. Αλήθεια έχετε σκεφτεί με πόσους τρόπους μπορεί να φορεθεί, αυτό το απλό τετράγωνο κομμάτι ύφασμα και να είναι σαν ένα νέο ρούχο κάθε φορά;

 

Αν όχι, υπομονή μέχρι αύριο.. Είναι και Παρασκευή άλλωστε,το Σβ έρχεται, λίγο πιο χαλαρό, όλο και σε κάποια παραλία θα μας βρει, όλο και μια εμφάνιση θα θέλουμε να κάνουμε κλπ… κλπ… κλπ…. (και κάνει fade out η φωνή μου…)

 

 

Κάτι άλλο τώρα:  Στις 12:30 σήμερα, ώρα Ελλάδας και 11.30 ώρα Γαλλίας,  δηλαδή σε λίγη ώρα, θα κάνω ένα web conference με την Patricia Pineux την Διευθύντρια Eπιστημονικής Eπικοινωνίας της L’Oreal. Εκείνη, στο γραφείο της στο Παρίσι, αρκετές δημοσιογράφοι ομορφιάς από όλη την Ευρώπη μπροστά στα pc τους, και εγώ εδώ… Για ποιό προιόν θα μιλήσουμε; Αχ, αγαπημένες αχ… αν και το υποσχέθηκα, δεν μπορώ να το κρατήσω κρυφό… Θα μιλήσουμε για Kerastase και ξεχάστε, ότι ξέρατε μέχρι τώρα… Σύντομα έρχεται το απόλυτο προϊόν για μαλλιάStop!!!!!!!, δε θα πω άλλα. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, το πιο πιθανό είναι να το δοκιμάσετε εσείς πρώτες, κάποιες εδώ μέσα… Έτσι δεν γίνεται πάντα;

 

 

80 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ bbgirls.
    ΚΑΤΑ ΕΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΕΡΣΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 1 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ 4 ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

  2. @Lia: Καλημέρα Λία μου!! Πάντως βλέπω ότι μέχρι τώρα περισσότερο αρέσει το Νο 5. Δίκιο έχουν τα bb girls, τώρα που το προσέχω καλύτερα.. Είναι πολύ θηλυκό…

  3. Το πρώτο,τρίτο και πέμπτο στυλ μ’ άρεσαν,με το πέμπτο να είναι το αγαπημένο.Πέρα απ’ το χρώμα(λατρεύω το χακί) μου κάνει το πιο “καλοκαιρινό”…ωραίο το μπουφανάκι,αλλά νομίζω θα προτιμούσα άλλο χρώμα(πολύ άσπρο βρε παιδί μου,σαν στολή νοσοκόμας μου κάνει) και το κλειστό παπούτσι για καλοκαίρι δε μου πάει.Το πρώτο είναι πολύ παρόμοιο με το τελευταίο(με εξαίρεση την πλατφόρμα αντί για φλατ) αλλά προτιμώ το δεύτερο λόγω χρώματος/χρωματικών συνδιασμών και γιατί θεωρώ ότι είναι πιο εύκολη η μετατροπή του από day to night!

  4. Τα λατρεύω τα μακρυά φορέματα αλλά τα φοράω μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές.Έχω αγοράσει αρκετά που δεν τσαλακώνουν και με βολεύουν πολύ!!!;o))XXX

  5. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ?ΔΕΝ Μ’ΑΡΕΣΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ 5.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.

  6. @zusje: Να, είδες γιατί θέλω να το συζητάω με τις φίλες μου; Μετά από όσα μου είπες για το Νο 3, αρχίζω και αλλάζω γνώμη… δεν έχεις και πολύ άδικο…

  7. Kαλημέρα!! ΜΟΝΟ μακριά φορέματα!!! Και μάλιστα μόλις σκεφτόμουν ότι φέτος στις διακοπές δε θα σπάσω το κεφάλι μου τι ρούχα να συνδυάσω, ούτε θα παραφορτώσω τη βαλίτσα άδικα… 4-5 μακριά φορέματα και καθάρισα, θα είμαι μια χαρά ντυμένη. Οπότε,χρήσιμες οι σημερινές ιδέες.. (καλά εντάξει.. τα φτερά μάλλον θα τα παραλείψω.. χαχα!)

  8. Καλημέρα ΒΒφίλες! Εγω τα λατρευω τα μαξι φορέματα ειδικά το καλοκαίρι! Μ’ αρεσουν, νομίζω μου πανε, είναι αερατα, δροσερά, σικατα, ασφαλή απο καθε άποψη και συνηθως τα φοραω σε boho ή εθνικ στυλ. Σκετα με μακρια χαιμαλια, εθνικ κοσμηματα, βραχιολια… Εχω (μεταξυ πολλων) ενα υπέροχο μωβ, απλο, απλουστατο απο βισκοζ, στο ύφασμα, με μονο του στολιδι το δεσιμο στο λαιμο και τιποτα μα τιποτ’ αλλο, που ειναι ιδανικο για βαφτισια, γαμους, επισημες εκδηλωσεις κ.λ.π, χωρίς να μοιαζεις επ’ ουδενι με λατερνα. Μονο και μονο επειδη ειναι μακρυ και μωβ, δεν περανει απαρατηρητο! Ψγηφιζω λοιπον το νο5, μ΄αρεσει και το χρωμα του πολυ, κι οσο για την πρωτη φωτο με τις τεσσερις χρωματικες επιλογες τη θεωρω την καλυτερη! Τα τρια, εκτος του μαυρου θα τα φορουσα ιδανικα στον επερχομενο γαμο της κολλητης Φιλίτσας (ουπς @katerina Tsigou, ξεχασα να σου στειλω μηνυμα στο FB….sorry, θα το κανω το βραδυ)

  9. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Ο τρελός τοξότης μέσα μου ψήφισε ποκαχόντας!!! Ναι έχω βγει έξω με φτερά στο κεφάλι και όχι δεν ήταν απόκριες!!! Λατρεύω ινδιάνικο πολιτισμό και ιστορία είχα και καθηγητή αγγλικών που πριν δίδασκε σε ινδιάνικο καταυλισμό και ακόμα έχω πολλά βιβλία από τότε με τη μυθολογία τους!! Αγαπημένοι οι Ναβάχο!!!
    Τώρα επειδή κλασσικά το πήγα αλλού για αλλού το θέμα θα εστιάσω στο φόρεμα, έχω 2-3 μάξι, παρδαλά όλα, αυτό της φωτό σε στιλ φανελάκι ομως είναι τέλειο!
    Όσο για την Kerastase τι θα γίνει πια?!?!? όλο εκπλήξεις!!! Πήρα το δείγμα Τζούλια που έδινε μέσω fb το moringa αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Από μυρωδιά όμως σκίζει!!!!!
    Αναμένουμε νεότερα!!! Φιλάκια!!!!

  10. Τζούλιά μου καλημέρα!σε πειράζει να κοινοποιήσω το άρθρο σου στο facebook?έχω μία σελίδα και βάζω άρθρα από άλλα site (και καμία φορά δικά μου,σπάνια).

  11. Καλημέρα κούκλες!!! Εμένα μου αρέσει το 1 και το 5. Το 3 και το 4 δεν μου αρέσουν καθόλου κι αυτό λόγω παπουτσιού κυρίως. Ωραία ιδέα να μιλάμε και για ρούχα που και που. Άλλωστε μόνο στα καλλυντικά να μας ξεσηκώνεις??? Και τα μαγαζιά που πουλάνε ρούχα τι θα κάνουνε, θα κλείσουνε???? χιχιχιχιχι

  12. @MariaA: Βγήκες έξω με φτερά Ποκαχόντας; Εντάξει, όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά θα το πω άλλη μια φορά: ΕΙΣΑΙ Η ΘΕΑ ΜΟΥ!!! Υποκλίνομαι!!

  13. Καλημέρα!!! Και εγώ δεν ήμουν πολύ φαν των μάξι φορεμάτων, αλλά από πέρυσι που αγόρασα ένα, τα έχω ερωτευτεί!!! Είναι τα πλέον βολικά!! Τα φοράς απ’ το πρωί μ’ ένα ζευγάρι σανδάλια έως και το βράδυ μ’ ένα ζευγάρι πλατφόρμες και έχεις ξενοιάσει!!! Έχω βάλει και στο μάτι ένα κοραλί, μούρλια!!!

  14. Είμαι γνωστό τσίρκουλο έχω βγει έξω εκτός από ινδιάνα, ντυμένη (και βαμμένη geisha, κινέζα παραδοσιακή, total δερμάτινο look, με γούνες (καπέλο παλτό γάντια μπότες όλα μαζί) κλπ άλλα φοβερά!!! Ακόμη και στον αντρούλη μου έκανα κοτσιδάκια και έπλεκα φτερά στα μαλλιά του όταν τα είχε μακριά!!
    Ααα κι επειδή έθιξε το θέμα καλλυντικά η Αλεξάνδρα το sephora έως το Σάββατο έχει 50% σε όλες τις κρέμες ματιών!!!
    Φιλάκια!!

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛ 5 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ KERASTASE.

  16. Ψηφίζω δαγκωτό το 5!! Αν και όλα μου άρεσαν. Ανυπομονω να δω kerastase έκπληξη! Φιλιά!

  17. @mariaA Αχχχ σαν τους τοξότες δεν έχει!!! Αν δεν είμασταν κι εμεις τρελλοί και μπροστάρηδες τι θα γινόταν ο κόσμος τούτος μου λες? Ευτυχως που διαφέρουμε!

  18. KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΕΛΕΙΩΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS.

    ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΨΗΛΗ, ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΠΟΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΣΤΥΛ.

    ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΚΕRASTASE? AΔΗΜΟΝΩ.

  19. Μια απο τα ιδια Τζούλια μου, τόόόσο καιρο βλέπω υπέροχα αερινα μαξι φορεματα και για κάποιο λόγο τα φοβάμαι!! Φετος θα το τολμησω -αλλά θα παρω ενα οκινομικό φορεμα να μην κλαιω τα λεφτα μου αν δεν με βολεψουν τα μαξι! Προτιμώ το στυλ 5, απλό, με φλατ παπουτσι… ισως γιατι αυτο μπορω να το φανταστω σε μενα! Και τωρα με συγχωρειτε… ειχα μερες να σερφαρω κ πρεπει να διαβάσω τα 2 προηγουμενα αρθρα…. :p φιλακιααααα

  20. Μια απο τα ιδια Τζούλια μου, τόόόσο καιρο βλέπω υπέροχα αερινα μαξι φορεματα και για κάποιο λόγο τα φοβάμαι!! Φετος θα το τολμησω -αλλά θα παρω ενα οκινομικό φορεμα να μην κλαιω τα λεφτα μου αν δεν με βολεψουν τα μαξι! Προτιμώ το στυλ 5, απλό, με φλατ παπουτσι… ισως γιατι αυτο μπορω να το φανταστω σε μενα! Και τωρα με συγχωρειτε… ειχα μερες να σερφαρω κ πρεπει να διαβάσω τα 2 προηγουμενα αρθρα…. :p φιλακιαααα

  21. Αχ Τζούλια, εγώ ήθελα να ψηφίσω 2… Μου άρεσε το 1ο κ το 5ο. Ψήφισα το 5ο αλλά μέτρα +1 ψήφο για το 1!

    Καλή…ενημέρωση σου εύχομαι!!! Περιμένουμε νέα και όλες τις λεπτομέρειες για το νέο προϊόν.Ξέρεις εσύ!

    Φιλάααακια!

  22. @MariaA: Την Τρίτη πήγα sephora. Και τι πήρα?? Την ΒΒcream του Dr Brandt, αλλά και τι άλλο πήρα??? Το aromatics elixir…

  23. @Stella: Πές τα χρυσόστομη!!!! Μπράβο μπράβο!!!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: πες μου εντυπώσεις! Το δοκίμασες ελπίζω πριν το πάρεις ε?

  24. @MariaA: Φυσικά και το δοκίμασα. Να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ ιδιαίτερο και βαρύ και έφυγα χωρίς να το πάρω. Μόλις βγήκα έξω πήγα να βρω την φίλη μου που ήταν δίπλα σε ένα άλλο μαγαζί και μόλις με βλέπει τι μου λέει? Καλέ τι υπέροχο άρωμα φόρεσες? Και είχα κάνει μόνο ΕΝΑ φσούτ!!!! Ε μετά απ’ αυτό ξαναμπήκα και το πήρα. Δεν το έχω βάλει ακόμα στη δουλειά. Θα σου πω κι άλλες εντυπώσεις. Φιλιά!!!

  25. Καλημέραααα!!! Τι τέλειο ποστ!!! Προσωπικά προτιμώ το στυλ 5 (και απ΄’ ότι είδα ανήκω στην πλειοψηφία των bbgirls) χαχαχα !!! Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα από Kerastase … ε, αδυναμίες είναι αυτές!!! 😉

  26. Καλημέρα σε όλη την παρέα!
    Εγώ θα πρέπει να σας ομολογήσω οτι δεν φοράω φούστες, φορέματα, φορεματακια και λοιπά συναφή ενδύματα. Παλαιότερα λόγω κιλών, τώρα πια λόγω νοοτροπίας…Νομίζω οτι δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου, τί να πω? Δεν εξηγείται διαφορετικά. Είμαι της σχολής “jeans και ξερό ψωμί”. Δεν έχω καλύτερο από τα jean-άκια με t-shirt-άκια…λες και γεννήθηκα με τέτοια ένα πράμα. Τι κι αν με ζαλίζουν όλοι οτι μου πάνε, οτι αν δεν τα φορέσω εγώ ποιος θα τα φορέσει (εεεμ ας τα φορέσουν αυτές, μπας και ησυχάσουμε επιτέλους!!!!), εγώ αντιστέκομαι σθεναρά.
    Πριν 2 χρόνια υπέκυψα προσωρινώς στις πιέσεις όλων και πήρα 2 maxi φορεματάκια και 2 midi…το πώς πηγαίνουν στην ντουλάπα μου, δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!
    Οι φορές που τα έχω φορέσει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (και περισσεύουν και κανα δυό δαχτυλάκια για να είμαι ακριβής χιχιχι).
    Ναι, οκ, μπορεί να είναι δροσερά, αέρινα, chic (σας ακούσαμε Stella μας, το πιάσαμε το υπονοούμενο), αλλά…αλλά…δεν είμαι εγώ, το νιώθω πολύ ξένο πάνω μου.
    Πάντως, εγώ επέλεξα το Στυλ Νο 5, είναι πιο κοντινό στο γούστο μου.
    Επίσης, περιμένουμε εναγωνίως νέα από Kerastase…
    Φιλιά πολλά, αέρινα, δροσερά και chic όπως τα maxi φορεματάκια του post!!!!!*****

  27. Καλημέρα BBGirls… Καλημέρα Τζούλια μου! Και γω λατρεύω τα maxi φορέματα, αλλά δυστυχώς δεν μου ταιριάζουν καθόλου!!! Όλες οι ιδέες είναι φανταστικές, αλλά το στυλ Νο1 και Νο3 μ’άρεσαν πιο πολύ! Περιμένουμε μ’αγωνία τα νέα για το καινούργιο προϊόν της αγαπημένης μας Kerastase!! Να περνάτε όμορφα! Φιλιάααα….. 🙂

  28. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: προσοχή τώρα που είναι καλοκαίρι γιατί είναι βαρύ!!!
    Φιλάκια!!

  29. @beautyblog: Τζουλάκι, έχεις δίκιο…οτι και να πεις, έχεις δίκιο…αλλά ξέρω οτι θα με δικαιολογήσεις. Εδώ και 3 μήνες είχα μια περιπετειούλα με την υγεία μου…θυμάσαι που περίμενες να ακούσεις τα ευχάριστα σε ένα mail που σου είχα στείλει?…ε, αυτά δεν ήρθαν ποτέ.:-(
    Σας διαβάζω συνεχώς…δεν έχω χάσει post σου, απλά για αρκετό καιρό ήμουν αλλού…προσπαθώ να αφήσω πίσω κάποια πράγματα…και οφείλω να ομολογήσω οτι μου κρατήσατε πολύ καλή παρέα τόσο καιρό…
    Όμως, κάθε γνήσιο bb girl που σέβεται τον εαυτό του…πρέπει να προχωράει μπροστά…σωστά? 🙂

  30. Καλημερα ομορφες!!!!
    Εγω διαλεξα το νουμερο 3 αλλα θα το ηθελα σε αλλο χρωμα οπως το λαδι στην 5 φωτο και με σανδαλια και μια ωραια ζωνη στην μεση! και τα μαλλια οχι πονι τειλ αλλα μισοπιασμενα!!χαχα τελικα το αλλαξα τελειος!!!
    Τα μακρια φορεματα τα φοραω εδω και τεσσερα χρονια ειναι δροσερα ανετα τα φορας ολες τις ωρες με τα αναλογα αξεσουαρ και ασφαλεις επιλογη λογο μηκους
    ασε που μακρενουν την σιλουετα!!
    @Τζουλια αν δεν εχεις αγορασεις θα σου το προτεινα ανεπιφυλαχτα!Ειναι τοσο θυληκα βεβαια εγω φοραω πιο αμπιρ γραμμες μου αρεσει να ειναι στενα πανω με ραντακι και προς τα κατω να ανοιγουν σε πιο κλος γραμμη!Σου δινουν περισσοτερο αερα και κινηση δεν μου αρεσουν τα στιλιζαρισμενα το καλοκαιρι.Κυριως αυτα που διαγραφουν την σιλουετα!!
    Τα φορεματα που εχεις μαζεμενα στην πρωτη φωτο ειναι τα αγαπημενα μου!!οπως τελευταια εγω βαλει στο ματι καποια φορεματα μαξι στραπλες η ολοσομες Φορμες στραπλες!!!ειναι και αυτες πολυ πρακτικες!!
    Βεβαια εννοηται οτι περιμενω τα νεα σου απο την Kerastase θα φαω τα νυχια μου!!
    μεχρι να μαθω τα νεα σου!!!
    Φιλακια

  31. @vickysot βρε βρε βρε… σαν τα χιόνια…. προχθες που σχολιαζα το νυφικο σου δεν ειδες όμως τα post ή μηπως τα ειδες? (σου την έσκασα…) εγω παντως θα επιβεβαιωσω, ότι όσο σου πανε οι μινι φουστιτσες δεν πανε σε καμμια (αντε και στη Gisele)… εσυ χανεις που δεν τις φοράς (και καποια αρσενικά βεβαιως που θα εκτιμούσαν πολυ το οφθαλμόλουτρο…)

  32. Ευχαριστώ πολύ Τζούλια μου!Ούτως ή άλλως πάντα φαίνεται (ή βάζουμε) την πηγή από εκεί που παίρνουμε τα άρθρα.Η σελίδα μας για να ξέρεις είναι η La Evi en Roz
    (http://www.facebook.com/pages/La-Evi-en-Roz/294072497314916)
    Να ξέρεις και εγώ και η Ρόζα (συνιδιοκτήτρια της σελίδας) είμαστε μεγάλες φαν σου!Φιλάκια πολλά και καλημέρα να έχεις!

  33. @Stella: έκανα πως δεν το είδα το σχόλιο 😛
    Όσο για το οφθαλμόλουτρο, πέτυχες διάνα, αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ τα jean-άκια…δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό! 😛

  34. @Evi: La Evi en Roz? Mα, τι όμορφος τίτλος για σελίδα με τόσο έξυπνο λογοπαίγνιο των ονομάτων σας!!! Fan, fan και εγώ από σήμερα!

  35. @Vickysot: Εμείς είμαστε πάντα εδώ μαζί σου! Και το ξέρεις! Και τα bb girls, προχωρούν πάντα μπροστά, πάντα με αισιοδοξία!! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

  36. mas anapses tin fandasia gia ta kala me ta kerastaze!!!!apapa!!ande perimenoume enimerwsi!!
    oso gia ta makria foremata…genika den exw foresei sxedon pote…alla episis fetos exw valei skopo na parw kapoio stis ekptwseis.gia to stilaki m arese to aspro me to mpoufanaki…mou fanike toso toso kalokairino..mou 8imise sandorini gia kapoio logo p den kserw!xixii!

  37. @peli: Και εμένα Σαντορίνη μου θύμισε!! Γι αυτό ήταν η πρώτη μου επιλογή!!

  38. @όλες: Axxxxx… αγαπημένες… ερωτεύτηκα πάλι… Βρε τι έχω πάθει η γυναίκα φέτος με τα νέα της Kerastase…

  39. @Beautyblog: Σ’ ευχαριστώ Τζούλια μου…σας νιώθω πολύ κοντά μου!xxx

  40. χμμμ διαλεξα τη πρωτη επιλογη αλλα αλλαξα γνωμη και θελω τη πεμπτη :p
    @τζουλια τη εγινε στη web conference?ποτε να περιμενουμε το καινουργιο προιον της kerastase?

  41. @Christie: Πολύ ενδιαφέρον το web conference. Ήμασταν εγώ, η Ισπανία, η Ιαπωνία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία. Το προιόν είναι υπέροχο.. θα το λατρέψετε..

  42. Καλο μεσημέρι Τζούλια-bb girls!
    Ναι,είμαι κι εγώ φανατική των μαξι φορεμάτων και γενικότερα των ευκολοφόρετων ρούχων (π.χ ολόσωμες φόρμες)!Ψηφίζω Νο 5 λοιπόν!Έχει ένα σαφάρι look που μ’ευχαριστεί στο μάτι!
    Βέβαια, προτιμώ, κυρίως,, τα floral και τα αρχαιοελληνικού τύπου και τα στραπλες!Συνδυάζονται τέλεια με σανδάλια,ελάχιστα αξεσουαρ κι αν είσαι σε πρωινή εξόρμηση δεν ξεχνάς να φορέσεις το καπέλο σου!Πήρα ένα καπέλο μεγάλο και με λεοπαρ μαντήλι κι αν και νιώθω πολλά βλέμματα να με κεντρίζουν δεν πτοούμαι!Νιώθω τουρίστρια και πολύ τ’απολαμβάνω!Η ζωή θέλει τρέλα κι όσο ακόμα μου επιτρέπεται τις τρέλες μου θα τις κάνω!Χα!
    Τζούλια θέλεις κίτρινο τζιν είπες?Το ‘χω και κάθεται στη ντουλάπα μου,το θες?Το είχα πάρει πριν απο κανα 2 χρόνια αλλά στην πορεία άλλαξα προτιμήσεις στο χρώμα κι έτσι έχει μείνει στην κρεμάστρα περιμένοντας τι θ’απογίνει…!Αν το θες πολύ ευχαρίστως να σ’το στείλω!

  43. Μου αρέσουν τόσο πολύ τα μάξι φορέματα. Και μου πάνε τόσο χάλιααα. Παρόλ’αυτά έχω ένα στην ντουλάπα μου – και όποτε το φοράω νιώθω θεά. Προς πληροφόρησή σας όταν το φοράω αντικειμενικά δεν βλέπομαι – δεν μου πάνε είπαμε – αλλά τις ημέρες της μεγάλης αυτοπεποίθησης (που ούτε ο καθρέφτης δεν μπορεί να με πτοήσει) αυτό επιλέγω!!! (χρήζω ψυχανάλυσης το ξέρω). Ως εκ τούτου μου αρέσουν όλα αλλά το ένα θα το ήθελα με άλλη τσάντα σε καφέ χρώμα και όχι αυτή τη ψάθινη, το δύο θα το ήθελα χωρίς το κρεμαστό και με φλατ παπούτσι,το τρία με τύπου ντένιμ μπουφάν και όχι αυτό το άσπρο το τέσσερα χωρις το φτερό και το πέντε χωρίς να φαίνεται το σουτιέν του μαγιό απο μέσα. Αν πάντως έπρεπε να φορέσω κάποια απο αυτά ακριβώς όπως είναι στις φώτο, επιλέγω το ένα.

  44. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ 5,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ!!@τοξοτινες,ρε σεις σιγουρα ειστε τρελες!!!!κι απο αλλες που ξερω!!χαχα!!!ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ LOOK ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΟ.ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ CLUTCH Κ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!!KERASTASE?TI ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΖΟΥΛΑΚΙ?CAN’T WAIT……ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΗΜΕΡΑ!!ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!

  45. @Kωνσταντίνα: Ωωωω, ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου! Τι γλυκιά… Αλλά τελικά, Οκ, κάτι βρήκα!! 🙂

  46. καλησπέρα σας! εγώ ψηφίζω νμρ 1 και 5! είναι πολυ κοντά στο στυλ μου και συνήθως το ενα και μοναδικό πορτοκαλο καφέ φόρεμα που έχω έτσι το φοράω! ή με πλατφόρμα ή με χαμηλό “πατουσάκι”-πεδιλάκι!!!!!

  47. Καλησπέρα!!!
    Ως κλασική ελληνίδα, είμαι μετρίου ύψους …. και για αυτό πίστευα ότι με το μακρύ θα είμαι σαν στρουμφάκι με ράσο.
    Φέτος που είναι πολύ της μόδας, αγόρασα λέγοντας το αμίμητο στην πωλήτρια (που έμεινε Παυλόπουλος) : “εχετε μακριά φορέματα για κοντές?”.
    Και το φόρεσα σε καλοκαιρινό, παραθαλάσσιο γάμο … και είχα γκραν σουξέ (και δεν κάηκαν και τα ποδαράκια μου από τις άπειρες ώρες στον ήλιο!!!).
    kerastase ακούνε τα μεγάλα ματάκια μου και γυαλίζουν επικίνδυνα… είμαστε σε επικίνδυνη ηλικία καλή μου, να μας προσέχεις…

  48. Τζούλια μου,ναι μας άρεσε το όνομα γιατί ταίριαζε με εμάς και την φιλία μας!Και το φτιάξαμε στα μέτρα μας από το τραγούδι της Edith Piaf :La Vie en Rose!
    Eίδες σαν γνήσια bb girls (που είμαστε) είμαστε εφευρετικές!
    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Τζούλια μας!!!!!!

  49. @@@ JULIA….. ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ JEAN ΚΑΠΟΤΕ….ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ <>
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΠΤΟΟΥΣΑΝ!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΜΠΑΡΤΙΝΑΚΙ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟ)….ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΙΚΟΚΟΛΛΗΣΗ….Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ…. ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ…ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!! ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑ!!!
    ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ ΚΙΟΛΑΣ….ΤΑ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ…(ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ,,,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΥΡΙΛΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ….)
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ…ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΤΑΚΙ…

  50. @Τζούλια: Τώρα έχω φάει τα νύχια μου τι προϊόν είναι αυτό το τόσο θαυματουργό?!?!?!
    @ Αngelina: Τρελάθηκα στο γέλιο με αυτό που είπες στην πωλήτρια!! Αξεπέραστο μου θύμισε τις τουλούμπες διαίτης που πουλούσε ο Ρίζος σαν θείος του Ψάλτη ζαχαροπλάστης !!! Χαχα!!!

  51. @Υπουργέ μου, δεν μπορούσα να της πω για κοντοστρουμπουλές γιατί το ειχα έτοιμο το προεγκεφαλικό της καημένης της πωλήτριας… αλλά αυτό εννοούσα!

  52. Καλησπέρα στα κορίτσια του ΒΒ.
    Ο νόμος λέει οτι τα μακριά φορέματα δεν ταιριάζουν στις κοντές γυναίκες, εκτός εάν συνδυαστούν με τεράστιες πλατφόρμες. Όπως, δεν ταιριάζουν τα κοντά φορέματα στα κορίτσια που δυστυχώς η φύση, τους έδωσε χοντρά ή στραβά πόδια. Όμως μην πτοήστε κορίτσια. Η κάθε μία απο εμάς έχουμε ξεχωριστή προίκα, παρακαταθήκη. Και φυσικά, όλες μας έχουμε δικαίωμα στη μόδα, αρκεί να ξέρουμε πώς να την αξιοποιήσουμε, και να την φέρουμε στα μέτρα μας.
    Τζούλια, τί μας επιφυλάσεις πάλι? Κerastase? Σίγουρα θα το λατρέψω.

  53. @marianna: μη νομίζεις ότι η ντουλάπα μου έχει πολύ περίεργα ρούχα κάθε μέρα ντύνομαι σχετικά απλά όμως ώρες ώρες μου στρίβει και θέλω να ντυθώ θεματικά (Bonnie & Clyde πχ, ή εσκιμώος, ότι μου κατέβει και συνδυάζω τά πάντα μαζί) τα φτερά ποκαχόντας που έβαλα ήταν αυτοσχέδια κατασκευή από φτερά παγωνιού από βεντάλιες που είχα και τα κόλλησα πάνω σε ένα ύφασμα.
    @Angelina: αν δεν προσφέρεις και λίγη χαρά και χιούμορ στην ταλαίπωρη πωλήτρια είναι κρίμα! Πάντως είμαι σίγουρη ότι ήσουν κούκλα με το μάξι!!

  54. ΜαριαΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
    (BONNIE&CLYDE)….LOL!!!Angelina,”ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΕΣ”;;ΕΠΙΣΗΣ LOL!!!!!!

  55. Τζούλια λες Kerastase και μας ανάβεις φωτιές!

  56. tsa!!!! 🙂
    na mai k ego!!!sas eleipsa??? (elpizo na min pei kamia oxi)xixixi
    eixa tis mayres mou teleytea k parolou pou prospathousa na diabaso ta post tis agapimenhs julias den eixa poly oreksh gia na asxolitho me tpt(sygnomh giayto)!anyway!
    elpizo na ksorkisa tin kakh diathesh mia k kalh!!!
    me ksafniase arketa to post simera alla mou arese kiolas!!!emena den me trelenoun k poly ta maxi foremata alla exo dyo poy fetos to exo kataeyxaristithei!!!emena mou aresei to stil 1 k 5 alla oxi leyko giati diagrafei k me takounia panta!!!!
    @oles ta sxolia einai polla opote synxoresteme pou den mporo na ta diabaso ola!!!
    #julia perimeno ta nea apo Kerastase!!k poly tha ithela na eimai h dokimastria ayth tin fora!!1(oxi oti tha yparxei kapoia pou den tha thelei alla leme) 🙂
    pareo gia ayrio…. mmmm pio mikrh eixa trela me ta pareo k ebaza tin mama mou na mou ta kanei diafora sxedia, mplouza, forrema, foysta klp!!!tha ta poume ayrio ta ypoloipa!!!!

  57. Αγαπημένες το ξέρω ότι είναι αργά και θα δείτε λίγες το σχόλιο μου, αλλά θέλω να σας πω ότι σήμερα πέρασα 4 ώρες από τις 5 εώς τις 9 με 15 υπέροχους άντρες!!! Αλήθεια, αλήθεια , λέω αλήθεια!!!! Έχει και τα τυχερά του τελικά το beauty editing και θα σας τα πω όλα όπως πάντα soon!!!

  58. @Τζουλια τι ειπες τωρα 15 αντρες?? Και μαλιστα υπεροχους!!
    Μα που πηγες καλε??Το ξερω θα μας τα μαρτιρησεις ολα!!
    Φιλακια χχχ

  59. Xaxaxa!! Καλησπέρα Σοφακι!! Ναι θα σας τα πω όλα σύντομα!!! Xxx

  60. 15 υπέροχοι άντρες! Που είναι αυτός ο παράδεισος;;;; 🙂

  61. 15 ΑΝΤΡΕΣ ΤΖΟΥΛΙΑ?ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ KERASTASE ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ…..ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ….

  62. @ nansy & lia: εδώ και εσείς αγαπημένες;; Υπομονη!! Όλα θα σας τα πω!! Χχχ

  63. Ανυπομονω!!!!!!!!!! Ελα πες μας κάτι ακόμα έτσι για να κοιμηθούμε γλυκά!!!!

  64. @ nansy: xaxaaaa!! Μου έλειψες Νανσακι!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα αγαπημένη!! Χχχ

  65. @Αγαπημενη Τζουλια μου εγω ειμαι νυχτοπουλι!!Παντα ριχνω εστω και μετα τα μεσανυχτα μια ματια στο bb ειναι ιεροτελεστια καθε βραδυ πριν παω για υπνο!!!
    Περιμενω αυριο ποστ που θα μας τα πεις ΟΛΑ!!!
    φιλακια πολλα χχχχ

  66. Αχα!! Δεν κοιμάστε πουλάκια μου?!?
    Τζούλια δεν φτάνει που μας κρατάς κρυφά τα νέα της Kerastase ήσουν με 15 άνδρες μαζι όλο το απόγευμα? Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν ημίγυμνοι ή τελος πάντων ελαφρά ντυμένοι (με μαγιώ).
    Ελπίζω το soon να είναι very very soon!!!
    Καληνύχτα!!!

  67. Διαλέγω το 2ο στυλ & το υιοθετώ με τρέλα,λατρεύω τα maxi φορέματα & το σημερινό post!περιμένω τα νέα της kerastase με αγωνία & για αύριο μυρίζομαι τέλειο βιντεάκι με παρεό…!xxx

  68. Καλημέρα σε όλες τις αγαπημένες παύλα νυχτοπούλια!! Αφού ξέρετε ότι μου αρέσει να κάνω teasers και να σας κρατάω σε αγωνία, γιατί μετά περνάμε πιο καλά!! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.