New Εntries από την L’Oreal Paris

 

 

Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα κάποια από εσάς, με ρώτησε αν έχω δοκιμάσει την bb cream, τη νέα προσθήκη στην αντιγηραντική οικογένεια προϊόντων Revitalift 10 Total Repair της L’Oreal Paris. Τη δοκίμασα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και με άφησε αρκετά ικανοποιημένη.

 

Για να σας πω την αλήθεια, οι bb creams παρόλο που έχουν κατακλύσει την αγορά και μάλιστα έχουν ενθουσιάσει χιλιάδες γυναίκες, εμένα για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να γίνουν από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Anyway, η συγκεκριμένη απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη ελαφριά υφή, και αρκετά καλή κάλυψη, ιδιαίτερα αν εφαρμοστεί δυο φορές. Στα plus είναι η 24ωρη ενυδάτωση που παρέχει στην επιδερμίδα αλλά και ο δείκτης προστασίας  SPF 20. Προβλέπω πάντως, να έχει μια θέση στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ.

 

 

Όσο αφορά τα αντιγηραντικά της αποτελέσματα, η L’Oreal Paris, κάνει λόγο για μειωμένες ρυτίδες, επιδερμίδα πιο σφικτή, πιο ελαστική, καθαρότερη υφή και σφριγηλό περίγραμμα. Σαφώς η φόρμουλά της είναι πιο ενισχυμένη από την bb cream της Garnier ας πούμε, οπότε τώρα τουλάχιστον υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ηλικίες. Κοστίζει 19,90Ε

 

 

 

Πάμε τώρα παρακάτω. Την περασμένη εβδομάδα, όπως σας είχα πει, ήμουν καλεσμένη της L’Oreal Paris, για το νέο λανσάρισμα της μάρκας, που θα βγει στην αγορά από την επόμενη εβδομάδα, γύρω στις 10 Ιουλίου.

 

Έπειτα από πολύχρονη έρευνα και μελέτη η L’Oreal Paris μας παρουσίασε την νέα σειρά Revitalift Laser X3, η οποία συγκρίθηκε με τα αποτελέσματα μια συνεδρίας κλασματικής θεραπείας Laser CO2 μιας νέας γενιάς μηχανημάτων, που δρουν κατά της γήρανσης. Ταυτόχρονα διενεργήθηκε μια έρευνα στην οποία πήραν μέρος 50 γυναίκες ηλικίας από 45 έως 55 ετών, οι οποίες παρουσίαζαν τα ίδια σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, στην δύσκολη περιοχή που είναι γνωστή και ως «το πόδι της χήνας» Η μία ομάδα υποβλήθηκε σε μια συνεδρία με fractional laser CO2 (από δερματολόγο ειδικευμένο σε laser) συγκεκριμένα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η άλλη ομάδα εφάρμοσε την κρέμα Revitalift Laser X3 επί 2μήνες, πρωί και βράδυ, σε ολόκληρο το πρόσωπο.

 

 

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η Revitalift Laser X3, είχε σύμφωνα με τις κλινικές μετρήσεις το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα όπως μετά από μια συνεδρία laser. Στη φόρμουλα της περιέχει:

 

Συμπηκνωμένο Pro-xylane 3% ,το μόριο φυσικής προέλευσης το οποίο είναι ευρεσιτεχνία της L’Oreal Paris το οποίο στηρίζεται στην αρχή της βιομημητικής, διεγείρει την σύνθεση των δομικών υλικών του χορίου και της επιδερμίδας και ενισχύει την διαδικασία ανάπλασης των κατεστραμμένων ιστών.

 

Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος, μια μορφή υαλουρονικού οξέως χαμηλού μοριακού βάρους, ειδικά μελετημένα για βαθιά διείσδυση στο δέρμα, βιολογικά αποτελεσματικά να δρουν στο βάθος των ρυτίδων.

 

LHA (λιπο-υδροξύ οξύ), ένα ενεργό συστατικό των εργαστηρίων της L’Oreal, το οποίο χάρη στην προ απολεπιστική του δράση, διευκολύνει την επιδερμική ανάπλαση και λειτουργεί συμπληρωματικά προς το Pro-xylane

 

 

 

Αποτέλεσμα;  Όπως και σε μια συνεδρία Laser, η Revitalift Laser X3 διεγείρει το κολλαγόνο, βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας,  μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων κάνει απαλή απολέπιση βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο φρέσκο, λαμπερό και νεανικό.

 

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, ενισχυμένο serum και κρέμα ματιών. Εκτός από το πραγματικά εξαιρετικό premium packaging, έχει και υπέροχη μυρωδιά, ένα μίγμα από περγαμόντο, αχλάδι, φρέζια, γιασεμί, πατσουλί και μόσχο. Κοστίζει 29Ε (το serum 31E και η κρέμα ματιών επίσης 29Ε)  και θα διατίθεται αποκλειστικά σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, οπότε δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Την δοκίμασε όμως η δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας Μail Online και ενθουσιάστηκε. Εδώ μπορείτε να δείτε το review της:

 

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2154132/L-Oreal-Paris-Revitalift-Laser-X3–20-pot-cream-beats-3-000-laser.html

 

 

Τέλος, σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα, εκτός απ’ την Αγγλίδα, να την δοκιμάσετε και κάποιες από εσάς και να μου γράψετε πως σας φάνηκε έπειτα από χρήση ενός μήνα. Εχω εδώ 3 ολοκληρωμένα σετ Revitalift Laser X3.

 

Kαι ναι, πριν κυκλοφορήσει η σειρά, θέλω τα bb girls και πάλι έτοιμα για δοκιμή! Απλά να υπενθυμίσω ότι για να δείτε αποτέλεσμα πρέπει να είσαστε 35+. Τι περιμένετε; Σχόλιο από κάτω και αύριο θα σας πω ποιές τρεις θα είσαστε οι πρώτες που θα δοκιμάσετε τη νέα σειρά Relitalift Laser X3.

 

 

 

281 Σχόλια
  1. san na aksizei na tin kanoume tin dokimi! elpizw na kanei oti leei, anagkes iparxounnnnnnnn!!!

  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!!!

  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ!!!

  4. Μακάρι να κερδίσω θα ήθελα να το δοκιμάσω

  5. Θέλω να τη δοκιμάσω!!!Με έπεισες!!
    πολλά likeee!!!

  6. τελειες φαίνονται, δεν τις έχω δοκιμάσει…

  7. Καλή μου επιτυχία, είναι η αγαπημένη μου μάρκα!!!

  8. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ..

  9. Ωραιο δώρο , μια και είμαι πολυ πάνω απο τα 35…:))

  10. οτι ακριβώς χρειάζομαι! ελπίζω να το κερδίσω!

  11. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτά τα προιόντα!

  12. τέλεια σειρά και αποτελεσματική,θα ήθελα να την δοκιμάσω

  13. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  14. στις 21 του μήνα κλείνω τα 38 άρα κάθε βοήθεια για να καθυστερήσω τα σημάδια του χρόνου ευπρόσδεκτη

  15. ειμαι μεσα στα πλαισια τησ ηλικιας και θα ηθελα να την δοκιμασω

  16. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  17. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

  18. την θελω για την μαμα μου σιγουρα την χρειαζετε

  19. Καλησπερα.Εγω,δεν ξερω αλλα για καποιο λογο εχω εμπιστοσυνη στις αποψεις σου και ειναι μια εποχη που περναω δυσκολα ηλικιακα (49),ψαχνομαι πολυ γιατι ερχει αρχισει να με ενοχλει το δερμα μου.Δεν εχω πια εμπιστοσυνη ουτε στις φαρμακευτικες κρεμες.Ειδικα στα ματια που εχω μαυρους κυκλους και σακκουλες δεν ξερω αν μπορει να γινει τιποτα.Αφου ομως μιλησες για την BB και σε ικανοποιησε ισως να εχω μια ελπιδα.Σ΄ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορηση και για την ευκαιρια που μας δινεις να την αποκτησουμε.Καλο βραδυ!

  20. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…

  21. ειμαι 40 και μου ειναι απαραιτητη

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.