Preview: Kerastase, Το “ελιξίριο” μαλλιών Initialiste.

 

 

 

Την περασμένη εβδομάδα, όπως σας το είχα πει άλλωστε, έλαβα μέρος σε ένα web conference όπου εγώ από την Ελλάδα και αρκετές ακόμα δημοσιογράφοι ομορφιάς και bloggers από όλο τον κόσμο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε live από το Παρίσι, μπροστά στους υπολογιστές μας την πρώτη επίσημη παρουσίαση για το νέο προϊόν της Kerastase, το Initialiste.

 

Για μένα ήταν 12,30 μετά το μεσημέρι και προσπαθώ να σκεφτώ, τι ώρα να ήταν στο Τόκιο, όπου παρακολουθούσε και η Γιαπωνέζα συνάδελφος…Το πολύ ενδιαφέρον πάντως ήταν, ότι προς το τέλος της παρουσίασης μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε και ερωτήσεις, οπότε να μας λυθούν και οι απορίες που είχαν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Και είχαν ενδιαφέρον, οι ερωτήσεις που ακούστηκαν από κάποιες χώρες… Καλά, όπως φαντάζεστε τις ζάλισα λίγο τις Γαλλίδες με τις πολλές δικές μου ερωτήσεις και δεν θα σας πω όλα όσα ρώτησα, απλά να σας πω, ότι αν και μεταξύ τους το ονομάζουν serum μαλλιών, δεν έχει καμία σχέση με τα serum που φαντάζεστε και που όλες έχουμε κατά καιρούς χρησιμοποιήσει.

 

Και αν είναι έτσι όπως νομίζω (διότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) τότε το ελιξίριο Initialiste, θα αλλάξει και πάλι τον χάρτη της φροντίδας των μαλλιών, όπως εξάλλου είχε γίνει και πριν από 25 χρόνια, όταν η Kerastase ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε «μάσκα» για τα μαλλιά, ενώ μέχρι τότε, ξέραμε μόνο για τις μάσκες προσώπου.

 

Aς σας πω όμως κάποια πράγματα και μετά μπορείτε και μόνες σας να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

 

Το Initialiste, βασίστηκε στην τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων (με έμπνευση από αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας) τα οποία λειτουργούν στην ρίζα των μαλλιών, βοηθώντας τα, να μεγαλώνουν πιο δυνατά, πιο λαμπερά και πιο όμορφα. Πρόκειται για ένα προϊόν και με άμεση, αλλά ακόμα περισσότερο με μακροχρόνια δράση, αφού με την συνεχόμενη χρήση του, έχει την ικανότητα να ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα.

 

Στην καρδιά του Initialiste, το Regenerative Complex ® προστατεύει το περιβάλλον των βλαστοκυττάρων, βελτιστοποιώντας την υφή και την ποιότητα των μαλλιών. Η φόρμουλα (που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε σαν serum για την επιδερμίδα) περιλαμβάνει επίσης αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που προστατεύουν τα μαλλιά και από τους εξωτερικούς παράγοντες (μόλυνση, ακτίνες UV κλπ) αλλά και από το οξειδωτικό στρες καθώς και ένα γλυκολιπίδιο το οποίο διατηρεί τα αποθέματα της ενέργειας, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων και βοηθάει στην γρήγορη ανάπτυξη της υγιούς τρίχας.

 

Το Ιnitialiste τοποθετείται με δοσομετρητή σε καθαρά, νωπά μαλλιά απ ευθείας στο τριχωτό της κεφαλής, πριν περάσετε στο χτένισμα. Οι επιστήμονες μετά από δοκιμές του προιόντος, υποστηρίζουν ότι με την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσετε τα μαλλιά σας πιο γερά και αναζωογονημένα. Μετά από 10 εφαρμογές (περίπου 1 μήνα δηλαδή 2 έως 3 εφαρμογές την εβδομάδα) τα μαλλιά θα είναι πιο γερά από τη ρίζα τους και η ποιότητά τους, ορατά καλύτερη: Πιο «ζωντανά» πιο όμορφα, πιο δυνατά μαλλιά και 93% (μετά από εργαστηριακές μετρήσεις) λιγότερο σπάσιμο κατά την διάρκεια του brushing.

 

Mε απλά λόγια, η χρήση του Initialiste δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα τους, κατά την διάρκεια της διαδικασίας που αυτά μεγαλώνουν και μακραίνουν.

 

 

 

Εγώ τουλάχιστον, που είμαι σχετικά ευχαριστημένη από την υφή και την ποιότητα των μαλλιών μου, έχω προσέξει ότι είναι στην καλύτερη τους φάση, μόλις φτάνουν στο ύψος των ώμων μου. Όταν ξεπεράσουν σε μάκρος αυτό το σημείο, θέλουν πάλι κόψιμο διότι αργά αλλά σταθερά, μήνα με τον μήνα, με βαφές, styling και brushing χάνουν την δύναμη και τη λάμψη τους. Και πρέπει να τα ξανα-κόψω. Aν το Initialiste, κάνει όλα όσα υπόσχεται, τότε μιλάμε για πραγματική επανάσταση στην φροντίδα των μαλλιών. Και είναι από αυτές τις λίγες φορές, στη καριέρα μου, που δεν βλέπω την ώρα να το δοκιμάσω.

 

Το Initialiste θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και βέβαια αποκλειστικά στα κομμωτήρια τον Νοέμβριο, το περιμένω με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλές ελπίδες και το ένστικτό μου, μου λέει ότι δεν θα διαψευστώ.

 

Tέλος θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου, διότι η μικρή Ελλάδα και το ακόμα μικρότερο beautyblog.gr είναι η χώρα και το site που επιλέχθηκαν να μιλήσουν και να δείξουν για πρώτη φορά αυτό το προϊόν, το οποίο δεν υπάρχει ακόμα ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας. Και σκέφτηκα ότι ακόμα και στα πιο μικρά είναι όμορφο να σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Και πιστεύω σιγά- σιγά, βήμα -βήμα τη φορά, θα κερδίσουμε σαν χώρα και σαν λαός και το μεγάλο στοίχημα.

 

Και να είσαστε σίγουρες, ότι σύντομα θα έρθει η ώρα, που θα είσαστε και οι πρώτες στον κόσμο, που θα δοκιμάσετε το Kerastase Initialiste.

 

46 Σχόλια
  1. Καλημερα, αρχικα συγχαρητηρια για το αρθρο σχετικα με την εκπομπη του Κ.Βαξεβανη,νομιζω τα ειπες οπως επρεπε να ειπωθουν..οσο για την kerastase ενταξει προκειται για κορυφαια εταιρεια αλλα καλο θα ηταν να ηταν πιο οικονομικα πιο προσιτη για ολες μας.
    καλημερα 🙂

  2. χαιρομαι που μας διαλεξαν σαν Ελλαδα και εννοειται σαν beautyblog (εσενα) πρωτοι για παρουσιαση!!! άλλωστε πρέπει να καταλάβουν ότι οι Ελληνίδες περιποιούνται από την κορφή ως τα νύχια!!!

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!ΟΑΛ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ KERASTASE ΤΟΥΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!

  4. Καλημέρα Τζούλια μου!

    Πολύ ωραία το Post με το νέο προϊόν, αλλά εγώ θα σταθώ στο τελευταία σου, την εμπιστοσύνη…
    Το μόνο που έχω λάβει και εγώ από το εξωτερικό με τους πελάτες που δουλεύω είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο φόβος να τολμήσουν να κάνουν πράγματα στην Ελλάδα, λόγω της κατάστασης.
    Είναι τρομερά δύσκολο να βλέπεις την δουλειά που έχει χτίσει χρόνια να ακυρώνεται λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης και η Ελλάδα να υποβαθμίζεται σε emergind ή developing χώρα από εκεί που ήταν κύρια αγορά.
    Είναι σχεδόν καταθλιπτικό, κυρίως όταν δεν είναι συνδεδεμένο με την προσωπική δουλειά που κάνει ο καθένας μας και το επίπεδό της αλλά μόνο με την γενικότερη οικονομική κατάσταση και το τι ακούν έξω,σ τις αγορές…
    Ελπίζω σύντομα να αναστραφεί το κλίμα και σιγά σίγά να αρχίσουμε να βγαίνουμε από αυτόν τον κυκεώνα. Και στη Ελλάδα και σε εμάς αξίζει κάτι καλύτερο!

  5. Συγχαριτήρια Τζουλια! Αξιζεις αυτή τη διάκριση!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒ0 ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ beautyblog ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ….

  7. Καλημερα ομορφες!!!
    Καταπληκτικα νεα και μπραβο για την διακριση!!!Ειναι υπεροχο που εχεις την αποκλειστικοτητα και μαζι με σενα εμεις ολες οι bbgirls!!!
    Θα λισαξω μεχρι το Νοεμβρη που θα ερθει το προιον!αυτη την στιγμη τα μαλλια μου το χρειαζονται αμεσα!το ιδιο παθαινω και εγω μολις μακρινουν τα παιζουν αλλα τους παω κοντρα τα θελω κατω απο τον ομο και προσπαθω να τα βοηθησω με λαδακια και μασκες αλλα το σερουμ της Kerastase πρεπει να ειναι το κατι αλλο!!
    Μακαρι και η τιμη του να ειναι προσιτη!!
    Φιλακια χχχχ

  8. Καλημέρα αγαπημένες μου!

    @Aggelikik: Σε νιώθω απόλυτα και είναι αφάνταστα λυπηρό, να πρέπει να αποδείξεις από την αρχή τα αυτονόητα… Και εγώ να ξέρεις ότι προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην χάσω την αισιοδοξία μου, αλλά δεν μου είναι πάντα εύκολο…

  9. Ενδιαφέρον ακούγεται…έχω πολύ λεπτά,άτονα μαλλιά (μία ακόμα κληρονομία της Ολλανδέζας μητέρας μου) και πάντα ζήλευα τις περισσότερες Ελληνίδες με τα υπέροχα σγουρά μαλλιά τους (που για κάποιον λόγο επιμένουν να ισιώνουν,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου).Μακάρι να κάνει δουλειά (και να μπορούμε και να το πληρώσουμε μέχρι το Νοέμβριο,διότι έτσι όπως πάμε…)

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ beautyblog!!!! Ε, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ!!!!

  11. Καλημέρα!
    Τζούλια, σου αξίζουν οι διακρίσεις, γιατί έχεις κάνει πολλά βήματα στο χώρο σου με λιτό και περιεκτικό τρόπο. Τα κείμενά σου είναι πρότυπα ενημερωτικής γραφής, καθώς δεν κουράζουν τον αναγνώστη και μεταφέρουν εύληπτα το μήνυμα.
    Όσον αφορά στο προϊόν, νομίζω ότι μας έβαλες ήδη σε ουρά αναμονής!

  12. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Νομίζω είναι προφανές Τζούλια γιατί διάλεξαν εσένα για να μας αντιπροσωπήσεις. Ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η ποιότητα ξεχωρίζει. Κάθε μέρα όλες από εμάς που συνδιαλασσόμαστε με το εξωτερικό προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ναι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν λεηλατούμε τα καταστήματα καθημερινώς και δεν τρεφόμαστε αποκλειστικά από τα σκουπίδια όπως άκουσα από κάποιον τελευταία και κόντεψα να χάσω την πολύτιμη κόμη μου μιας που μιλάμε για μαλλιά γενικότερα.
    Μου αρέσει η Kerastase μου αρέσει η ιδέα αυτού του serum που μπαίνει στη ρίζα διότι το μαλλί μου μιας και είναι πολύ μακρύ πια θέλει τη βοήθειά του. Το elixir moringa το δοκίμασα από δείγμα και είναι απλά φανταστικό!!!
    Φιλάκια!!!!

  13. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ .ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!

  14. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls! Το νέο προϊόν της Kerastase πρέπει να’ναι υπέροχο, όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας!! Συγχαρητήρια για την αποκλειστικότητα που κέρδισε το BeautyBlog και φυσικά η Ελλάδα μας! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η αρχή ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!! Πολλά φιλιά! 🙂

  15. @Αμαλία: Δεν σε γνωρίζω, αλλά κάθε φορά, διαβάζω με μεγάλη προσοχή τα εξαιρετικά σου σχόλια, απολαμβάνω τον τρόπο σκέψης σου και την άψογη χρήση της γλώσσας μας. Με τιμά, που είσαι αναγνώστρια του beautyblog.

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ FAN ΤΗΣ ΚΕRASTASE ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  17. bravo julia mas!!!ta sinxaritiria m!poli epanastatiko proion nomizw!anypomonw n t xrisimopoiisoume!

  18. Καλημέρα Τζούλια!!! Πάλι μας ξεσήκωσες!!! Ακόμη και αν δεν είμαι μία από τις πρώτες που θα το τύχει όταν έρθει στην Ελλάδα, σίγουρα θα είμαι μια από τις πρώτες που θα το αγοράσει. Τα φιλιά μου 😉

  19. ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ!!!! ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!! 🙂

  20. Συγχαρητήρια Τζούλια, σ’εσένα και στο beautyblog!!
    Εγώ είμαι σίγουρη ότι σιγά σιγά, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας, συνολικά!!

    ‘Οσον αφορά το νέο αυτό προιόν, νομίζω πλέον είναι περιττό να πω πόσο ανυπομονώ να κυκλοφορήσει και πόσο θα ήθελα να το δοκιμάσω…!!*

    χχχχχ

  21. Μπράβο Τζούλια!Μόνο εσύ θα μπορούσες να τα καταφέρεις!!!!!

  22. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα και το beautyblog μας (το κτητικό “μας” το είδες ελπίζω …).
    Πιστεύω σε εσένα και γνωρίζω ότι το αξίζεις!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!

  23. Τελικά το beautyblog είναι σαν τη χώρα μας : Μικρό αλλά δυνατό και υπολογίσιμο !!! Και πάντα μας κάνει περήφανες ( όπως άλλωστε και η Ελλάδα κι ας προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο ) !

  24. Bravo Julia. Einia megalh epityxia na sou deixnoun tetoia protimhsh. Alla pisteuo pos se protimisan gia tous idious logous pou exeis kerdisei kai emas.

    Agapao ta Kerastase. Omos meta apo auto ton kataigismo apo ladia kai serum gia ta mallia exo arxisei na berdeuomai ligo. Giati mia etaireia exei kykloforisei 6 paremferh proionta mesa ston idio xrono? ta 5 malista apo to idio brand? telika ego ti prepei na protimiso? Thn palia kalh silikoni? Kapoio apo ta elixiria? To mythic oil isos? To serum pou tha erthei? H to ladaki kamelias pou ematha apo th Maria kai einai pio fysiko???? Exo bleksei tis boukles mou pia !!!!

  25. Καλησπέρα κι από εμένα! Πολύ ενδιαφέρον το καινούριο προιόν της Kerastase και σίγουρα θα το πάρω, μιας και τέτοιου είδους προιόντα μ’ ενδιαφέρουν πάρα πολύ.Προσπαθώ τους τελευταίους μήνες να συνεφέρω τα μαλλιά μου και το έχω καταφέρει εν μέρει, αλλά δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θα ήθελα.
    Σαν επόμενο βήμα πριν την κυκλοφορία του Initialiste, θα αγοράσω το elixir που είναι για κατεστραμένα μαλλιά, γιατί με το ανάλογο που δοκίμασα για βαμμένα ενθουσιάστηκα (και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με προιόντα). Τονίζει, αναδεικνύει και γλυκαίνει το χρώμα των μαλλιών. Τα κάνει λαμπερά. Χωρίς να αλλάξω χρώμα είδα μόνη μου ατην αλλαγή στα μαλλιά μου.
    Όσον αφορά την διάκριση του ΒΒ Τζούλια μου, είμαι πολύ περήφανη για σένα και σου εύχομαι συνεχείς και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον γιατί πραγματικά σου αξίζει και σαν άνθρωπος αλλά και σαν επιβράβευση της τόσης δουλειάς που κάνεις γι’ αυτό το blog. Γιατί πάντα προσπαθείς για το τέλειο και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Συγχαρητήρια αγαπημένη μου!!!!

  26. 🙂 τελειο ακουγεται!η kerastage ειναι φοβερη!

  27. @Σας ευχαριστώ όλες, αγαπημένες! Αλλά μην ξεχνάτε: Μαζί, την καταφέραμε αυτή την πρωτιά!! xxx

  28. That’s our girl!!!
    Well done!!!!:)
    Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε και φυσικά να το λατρέψουμε..

  29. Εγω πια μονο τετοια ωρα μπορω να διαβασω και να σχολιασω στο αγαπημενο Beautyblog! (σημ. 2. 15).
    Συγχαρητηρια λοιπον για αυτην την αποκλειστικοτητα και απο εμενα και ευχομαι και αλλες τετοιες διακρισεις γιατι τελικα η καλη δουλεια πρεπει να ανταμειβεται!!!
    Οσον αφορα στο προιον, τι να πω…? εχω ξαναμιλησει για την Kerastase σχολιαζοντας σε αλλο post του παρελθοντος και θα επαναλαβω οτι ειναι η εταιρια με τα καλυτερα προιοντα περιποιησης μαλλιων! Μας τα χαλαει στην τιμη λιγο βεβαια… Περιμενω να μαθουμε τιμη και για το σημερινο Kerastase…

  30. @mako Καλημέρα κορίτσια! Εγω παντως θα συμφωνησω με τον προβληματισμό της mako, γιατι πραγματικα νοιωθω κι εγω πως όλος αυτος ο βομβαρδισμός με τα νεα προιοντα μαλλιων ελαια, σερουμ και άλλα παρεμφερη εχει μπερδεψει κι εμενα… Εχω αρχισε ν΄αναρωτιεμαι μηπως τελικα όλα αυτα κανουν λίγο πολυ την ιδια δουλεια με μικρες απραλλαγες. Π.χ 4 ελαια η Kerastase, 2 η Loreal, 1 η Caudalie και ποσα άλλα…. Παντως, εγω τελευταια δοκιμασα το Extraordinary της σειρας Elive της L’oreal και το βρηκα πολύ καλο, και εξαιρετικά οικονομικό (κάτω απο 10€) ειδικά για τωρα το καλοκαιρι που δεν θελω να βαραινουν τα μαλλια μου σε συνδαισμο με την ζεστη και τον ιδρωτα..

  31. Κατ’αρχην ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την πρωτια!!!!!!!!Το αξιζεις και με το παραπανω να το παρουσιασεις πρωτη εφοσον το ΒΒ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ!!!!!!
    Λεγε μας τετοια να μας ανεβαζεις τη διαθεση!!!! Τα λεπτα μου μαλλια αρχισαν ηδη να φωναζουν “το θελουμε, το θελουμε”.Αντε να δουμε ποτε θα βγει… και…ποσο θα παει το “μαλλι”!!!!!!! χιχιχιχιιιι

  32. Mε απλά λόγια, η χρήση του Initialiste δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα τους, κατά την διάρκεια της διαδικασίας που αυτά μεγαλώνουν και μακραίνουν.
    Aγαπημένη Τζουλια συγχαρητηρια για το αρθρο σου μοιαζει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον προιόν και είναι τιμή σου που σε επελεξαν να το παρουσιάσεις πρώτη σε όλες εμάς

    Συγχαριτηρια!!!!!!!!! Και εννοειται πως περιμένουμε με ανυπομονησία να το δοκιμάσουμε!!!

  33. Συγχαρητήρια στο beauty blog μας και σε εσένα Τζούλια!Τρέφω μεγάλη αγάπη για την Kerastase,γιατί χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της έχω υγιή και μακριά μαλλιά επιτέλους!

  34. Tha perimenoume me agwnia gia auto to proion!! Makari na kukloforouse twra pou ta mallia mas pernane mia sxetiki talaipwria logo kalokairiou, thalassas, ktl…..

    Filia…xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.