Benefit, Brow Bar: Θέλετε, να σας κλείσω ραντεβού;

 

Αχ, αχ… έρχεται, πλησιάζει η ώρα, της «Μεγάλης Καλοκαιρινής Ανασυγκρότησης…» Και αν φτάνει για μένα, είμαι σίγουρη ότι φτάνει και για εσάς… Τι πράγμα και αυτό, λίγο πριν φύγουμε διακοπές… Και να, οι ανταύγειες και να τα μόνιμα μανικιούρ, πεντικιούρ και να οι αποτριχώσεις και να τα φρύδια, δεν μου φτάνει το budget για τις διακοπές, έχω και ξεχωριστό beauty budget, κάθε φορά, λίγες μέρες πριν φύγω για διακοπές…

 

Και είναι και αστείο τώρα εδώ που τα λέμε, διότι διακοπές σημαίνει χαλαρότητα, ελευθερία, παρεό και μαγιό όλη μέρα (μετά το video της Ioannas, τα έχω βγάλει όλα, από όπου τα είχα καταχωνιασμένα), σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ, όπου εκ των πραγμάτων από τον ήλιο, τον αέρα, τη θάλασσα, το χλώριο έ, μια ταλαιπωρία την τραβάνε και το δέρμα και τα μαλλιά μας, αλλά εγώ, όλα κι όλα εκεί, επιμένω!  Ας φτάσω καλά-καλά κυρία και ας φύγω μετά από το νησάκι, μαυρισμένη μεν, ψιλο-κατσιασμένη δε.

 

Θα ήμουν πάντως πολύ χαρούμενη αν σε κάποιες από εσάς μπορούσα να κάνω δώρο όλο αυτό το beauty regime. Να σας έστελνα δωρεάν να φτιάξετε μαλλιά, να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ να κάνετε αποτρίχωση, να φτιάξετε τα φρύδια σας, να κάνετε μια θεραπεία σώματος… (και τώρα μου ήρθε ιδέα και που θα πάει, θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή…)

 

Τουλάχιστον όμως για 5 από εσάς εξασφάλισα τα τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια, και μάλιστα όχι όπου κι όπου, αλλά στο πολυαγαπημένο Brow Bar της Benefit στο The Mall Athens!

 

Κυρίες μου, πριν σχολιάσετε για να κερδίσετε το session, ανοίξτε τις ατζέντες σας. Το Brow Bar σας περιμένει την Τετάρτη 11 Ιουλίου (σε δυο μέρες δηλαδή) στις 5 το απόγευμα, για να σας αλλάξει (κυριολεκτικά) το πρόσωπο.

 

 

Πολύ ωραία, θα αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια και θα φύγετε ευχαριστημένες…

 

Αυτά.

 

Τι περιμένετε και κάτι άλλο;;; Ε, ok τότε, δίκιο έχετε, σιγά μην σας άφηνα έτσι. Λοιπόν εσείς οι 5, όχι μόνο θα φτιάξετε τα φρύδια σας, to perfection, αλλά φεύγοντας θα πάρετε μαζί σας, με μεγάλη αγάπη από μένα και τα κορίτσια της Benefit, την υπέροχη λατρεμένη παλέτα Benefit I’m Glam, Therefore I am (με σκιές, ρουζ, lip-gloss, highlither, μάσκαρα) όπου αν την έχετε μαζί σας, σχεδόν δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο στις διακοπές σας!

 

 

 

Good luck my lovelies και αύριο θα σας πω, ποιες θα είναι οι πέντε (Αθηναίες δυστυχώς…) νικήτριες! (Εκτός και αν τυχαίνει κάποια αγαπημένη εκτός Αθηνών, να είναι εδώ την Τετάρτη! Πολύ θα χαρώ!)

232 Σχόλια
  1. katapliktiko dwrooooooo!!!!!! den exw kerdisei pote mou , makari na to kerdisw!!!!!

  2. Στοιχηματίζω οτι θα εχουν εκπληκτικο αποτελεσμα!!

  3. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω επαγγελματικές υπηρεσίας για τα φρύδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση του προσώπου μας αλλά δεν τους δίνουμε συνήθως μεγάλη προσοχή!

  4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!

  5. Οργανωμενο το εγκλημα εε? 😉 Απιστευτο δωρο και συγχαρητηρια που καταφερες να οργανωσεις κατι τετοιο για τους αναγνωστες σουυ 🙂 Ευχαριστουμε πολυ,απιθανο δωρο 😀 😀

  6. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!

  7. Γιούπιιιιι!!!!Καταπληκτικάαα δώραα!!!Είστε τέλειοι!!

  8. ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΩΡΟ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

  9. Ωραίο δώρο για την κρίση… Και για να μην πάθουμε κρίση!!!!!

  10. πράγματι, υπέροχο δώρο! καλό καλοκαίρι σε όλους/ες!

  11. ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΕΤΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

  12. καλη μας επιτυχια και καλο καλοκαιρι!

  13. καλα το ποιο τελειο δωρο …..ενα μηνα περιμενω να φτιαξω τα φρυδια μου και λογω οικονομικων δεν το κανω…………………και εψαχνα λυσεις….

  14. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

  15. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!

  16. τι να λέμε τώρα!!!υπέροχο δωράκι!!!καλή μας επιτυχίααα!!! 🙂

  17. Τα φρύδια μου θέλουν επειγόντως φτιάξιμο.Όχι ότι με χαλάει να κερδίσω κ την κασετίνα.Καταπληκτικό δώρο,ευχαριστούμε!!!

  18. δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο δώρο από τα προϊόντα Benefit!!! Μακάρι να κερδίσω…

  19. καταπληκτικο δωρο για εμας τις γυναικες που χρειαζομαστε ναμαστε παντα ομορφες.σας ευχαριστουμε πολυ.μακαρι να κερδιζα δεν εχω κερδισει ποτε μου.επειδη ειμαι εκτως Αθηνων μακαρι να καταφερω ναρθω!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. Λατρευω benefit!!!!!!!!!! Θελω να τα σας δω απο κοντα!!!!!!!! επιτέλους!!!!!!!!!!!!

  21. ..και το θέλω και μπορώ να πάω.. μόλις κοίταξα και την αντζέντα μου!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.