Ποιες θα φτιάξουν τα φρύδια τους στο Benefit Brow Bar; (και θα πάρουν μαζί τους και την παλέτα…)

 

Καλημέρα! Τυχερές πολύ, όσες είσαστε εκτός Αθηνών σήμερα, ακόμα και αν δεν μπορέσατε να λάβετε μέρος για να κερδίσετε το διπλό δωράκι από την Benefit, διότι εμείς οι υπόλοιπες θα «καούμε» τις επόμενες μέρες αφού ακούω ότι ο υδράργυρος στην πρωτεύουσα, θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 40βαθμούς Κελσίου…

 

Όσες όμως είσαστε εδώ και κερδίσατε, μην ξεχνάτε ότι το Τhe Mall Athens έχει φουλ κλιματισμό, οπότε μια χαρά θα είναι, θα φτιάξετε και τα φρύδια σας, θα πάρετε μαζί σας και την σούπερ παλέτα I’m Glam, Therefore I am και θα περάσετε υπέροχα με τα κορίτσια της Benefit, που θα είναι εκεί για να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Βάνα (glykoparamythenia)

Nabdina (librarian1974)

Μαριάννα Χαλικιά

Ιωάννα (Ιoannakale)

Mk (marikelly)

 

 

Μέσα σε λίγη ώρα, θα λάβετε mail από εμένα, για να σας πω τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

 

26 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΤΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΟΝΙΣΕ Κ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:)))))

  2. @gioula: Καλημέρα Γιουλάκι μου! Δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα, ένα ταξιδάκι στην Θεσσαλονίκη… Το έχω ξαναπεί.. είναι από τις πόλεις που λατρεύω…και έχω πολλές και καλες φίλες εκεί.. Σύντομα, στο υπόσχομαι…

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!
    AAAAχχχχ έχω σκάσει από τη ζήλεια μου τέλειο αυτό το δωράκι ήθελα κι εγω πολύ να τα φτιάξω, τρεις τρίχες έχω στα φρύδια και θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση!!! Χαχα συγχαρητήρια στις νικήτριες θα το ευχαριστηθούν δεόντως!!!
    Μπράβο Τζούλια ήταν τέλειος διαγωνισμός!!!!
    Σήμερα το απόγευμα έχω δουλειά στο κέντρο και προβλέπω να περνάω από το Attica και το stand της KIEHLS Τζούλια!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  4. @MariaA: Προσοχή στο κέντρο σήμερα! Θέλω αντηλιακό 50+ και οπωσδήποτε καπέλο και ένα μπουκάλι νερό μαζί σου!

  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ!!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ BENEFIT!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ STAND ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΦΡΥΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΜΕΤΑ?ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΦΡΥΔΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  6. Ευχαριστώ Τζούλια που με σκέφτεσαι!!!!! 🙂 Δυστυχώς είναι δουλειά που δεν παίρνει αναβολή κι έτσι θα πάω αναγκαστικά!!! Θα είναι απογευματάκι τουλάχιστον κι έτσι κάπως θα την ψιλογλιτώσω την ηλίαση – θερμοπληξία!!!!

  7. συγχαρητήρια!!και στην υπόλοιπη η χώρα η θερμοκρασίες είναι απάλευτες!!:)

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΥΧΟΥΛΕΣ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥ!!!

  9. συγχαρητηρια και η Θεσσαλονικη δεν πάει πίσω αντηλιακό καπέλο και γυαλιά ηλίου και όχι ασκοπες μετακινήσεις!!

  10. Καλημέρα κορίτσια, πολύ ζέστη και στα Ιωάννινα επίσης (αν και βόρεια).
    Τζούλια τέλειο το δώρο με την παλέτα!

  11. Καλημέρα κούκλες! Συγχαρητήρια στις τυχερές….περιμένουμε να δούμε και φωτογραφίες!! Πολλά δροσερά φιλιά! 🙂

  12. Συγχαρητήρια στα κορίτσια!!! Να προσθέσω και εγώ ότι αναμένουμε φωτό των κορίτσιών με το πριν και το μετά για να συμμετέχουμε λίγο και εμείς!!! <3

  13. Καλημερα ομορφες!
    Μπραβο στις τυχερες!! Εγω μολις γυρισα και απο την ζεστη ειμαι σε ημιλυποθημη
    κατασταση γιατι η εξυπνη νομιζα οτι τα τελειωσω νωρις και δεν πηρα ουτε νερο μαζι μου!Το παθημα μαθημα!Κοριτσια οπως λεει και η Τζουλια μας οπωσδηποτε αντηλιακο και πολυ νερο!
    Φιλακια πολλα χχχχχ

  14. Καλό μεσημέρι κορίτσια!! Συγχαρητήρια στις τυχερές. Να ευχαριστηθείτε τα τέλεια δωράκια σας. Να σας πω ότι κέρδισα τα 4 προιόντα της biotherm-beauty from the deep και τα έλαβα εχτές. Είναι τέλεια!!! Ευχαριστώ Τζούλια!!! Σας φιλώ!!!

  15. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ. ΤΥΦΛΑ ΝΑ’ΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΝΤΩΣ “ΒΡΑΖΕΙ” ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ, ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΡΟΣΙΖΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

  16. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Θα το απολαύσουν, είμαι σίγουρη !!!

  17. Eyxaristw polyyyyy!! Teleio dwraki kai just on time, enopsei kalokairinou rectifie!!!xaxa!!!Kalo Kalokairi!!

  18. Συγχαρητηρια στις τυχερουλες.Καταπληκτικο δωρακι,δεν προλαβα να παρω μερος στο διαγωνισμο,εγω εγραψα σχολιο για τη L΄Oreal δεν προσεξα τις ημερομηνιες.Δεν πειραζει,πολυ καλο αυτο με τους διαγωνισμους και πολυ χρησιμα πραγματα μας λες για ο,τι εχει σχεση με τα καλλυντικα.Σ΄ευχαριστουμε!

  19. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 Υπέροχο!

  20. Ευχαριστούμε πολύ! Να είστε καλά κορίτσια! Καλή επιτυχία σε όλες σας και στους επόμενους υπέροχους διαγωνισμούς!!! Και…καλή δύναμη τώρα με τη ζέστη!!!

  21. Μια θερμή θερμή καλησπέρα και από εμένα. Μου λείψατε πολύ, χάθηκα για λίγο, τώρα όμως γύρισα για να μείνω!
    Για όσες δεν το μυρίστηκαν έχουν ήδη αρχίσει οι εκπτώσεις (και εγώ έχω ήδη αρχίσει να μαζεύω λάφυρα, χι χι ). Θεσσαλονίκη χθες και σήμερα είχε αφόρητη ζέστη (νομίζω οι καμήλες ζουν σε πιο δροσερό περιβάλλον).
    @Julia, παίζει να ρωτήσουμε αν υπάρχει πιθανότητα να δουμε και στη Θεσσαλονίκη Brow Bar; Είμαστε πολλές οι φρυδομαδημένες εδώ!

  22. @Ελένη Κερσένογλου: Καλημέρα Ελενάκι! Μας έλειψες! Το έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στη Θεσσαλονίκη (και το Benefit Brow Bar και να έρθουν τα προιόντα Kiehl’s και πολλά ακόμα..). Ελπίζω κάποια στιγμή να ακουστώ! xxx

  23. @Julia έτσι σε θέλουμε!!! Να υποστηρίζεις και τις φίλες σου από τη Θεσσαλονίκη. Τα φιλιά μου *:)

  24. Julia, ευχαριστώ πολύ! Η Κατερίνα έκανε τα μαγικά της και είμαι πλέον επίσημα έτοιμη για διακοπές! όσα κορίτσια στην Αθήνα δεν έχουν περάσει απο το σταντ, θα τις μαλώσω γιατί δεν ξέρουν τι χάνουν! κανονίστε με τις φίλες σας να κλείσετε ραντεβού. Δευτέρες κ Τρίτες γίνεται και κάποια έκπτωση (14€ απο 17€) και κοιτάξτε να πάρετε προϊόντα όπως το tint σε χρώμα ροδακινί ή κεράσι. Πριν ξεχάσω, Julia, δεν πήρα την παλέτα ώς δώρο αλλά μια πολύ ωραία καλοκαιρική εκπληξούλα! All decked out (porefessional, benetint ♥ και some kind-a gorgeous) σε τέλεια σσυκευασία. και πάλι a zillion “thank you”!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.