Beauty Video, Review: To κραγιόν, Max Factor Flipstick Colour Effect

 

Το να βρεις το τέλειο κραγιόν, είναι το ίδιο δύσκολο, με το να βρεις το τέλειο τζιν. Θα δοκιμάσεις πολλά, θα απογοητευτείς πολλές φορές, όταν όμως τελικά το ανακαλύψεις, απλά δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου, θα το λιώσεις.

 

Πάντως, με τα καλοκαιρινά διπλά κραγιόν Flipstick της Μax Factor, έχεις δυο πιθανότητες να πετύχεις και την απόχρωση αλλά και την υφή που θέλεις. Από τη μια πλευρά ένα λεπτό κραγιόν με κρεμώδες πλούσιο χρώμα και από την άλλη μια πιο ελαφριά, διάφανη απόχρωση. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τουλάχιστον τρεις συνδυασμούς. Το πιο έντονο χρώμα μόνο του για βράδυ, το πιο διάφανο και γυαλιστερό για πρωινές εμφανίσεις και βέβαια και με τα δυο μαζί, δημιουργείς μια sur mesure απόχρωση.

 

Καλά τα λέω εγώ, αλλά όπως πάντα, είναι ακόμα καλύτερα να το δείτε στην πράξη και στην εφαρμογή του. Σήμερα λοιπόν, θα απολαύσουμε μαζί την Κατερίνα Ραπτοδήμου (aka kat-rap), που έκανε για μας το πολύ καλό video-review, που θα παρακολουθήσετε παρακάτω και όπου μας δείχνει τις διαφορετικές εφαρμογές του Flipstick, τα οποία θα βρείτε σε έξι αποχρώσεις: Boreal Mauve, Mosaic Mauve, Folky Pink, Melody Brown, Gypsy Red, και Salsa Red.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mnezNXoiFYo[/youtube]

 

 

70 Σχόλια
  1. Καλημέρα σε όλες!
    Κατερίνα… Καταπληκτική δουλειά κούκλα μου, συγχαρητήρια!!! Πόσο πολύ σου πηγαίνει το καλοκαίρι!!! Ευκρινέστατη εικόνα το καταχάρηκα το βίντεο review!

  2. Καλημερα ομορφες.!!!!Αν και σημερα ειμαι χαλια λογω ενος πονοδοντου!Μου φτιαξατε το κεφι με αυτο το ωραιο βιντεο της @Κατερινας που ειναι τοσο γλυκια και ηρεμη! και το χρωμα του κραγιον που φορας σου παει πολυ και δενει με το χρωμα της επιδερμιδας σου.! Μονο @Κατερινα μου λιγο πιο κοντινα να κανεις γιατι δεν φαινονται καθαρα τα χρωματα.
    Τα συγκεκριμενα κραγιον που ειναι 2 σε 1 θα με βολεψουν πολυ γιατι θελεις και την λαμψη του γκλος και την σταθεροτητα του κραγιον και να μην κουβαλας πολλα στο νεσεσερ!
    Φιλακια χχχχχ
    Υ.Γ η τιμουλα ποια ειναι???

  3. @όλες: Σήμερα έχω μια μέρα… ξεκινάει σε λίγη ώρα και θα τελειώσει τα μεσάνυχτα… Ευχηθείτε μου, “Καλή Υπομονή”…

  4. @Τζουλια μου σου χαριζω οση θες!!!!Και εγω θα τρεχω σημερα μεσα στο μεσημερι
    σε ενδοδοντολογο τι με περιμενει δεν θελω να ξερω!!
    Φιλακια χχχχ

  5. Good luck Julia μου. Στέλνω θάλασσες θετικής ενέργειας 🙂 Να έχεις μία επιτυχή και όμορφη μερα!

  6. καταρχην τι ομορφη κοπελα που ειναι και καταδευτερον πολυ ωραιο προιον.αυτο που παρατηρω γενικα στην αγορα το τελευταιο καιρο ειναι οτι οι εταιρειες αρχιζουν και δημιουργουν προιοντα 2 σε 1 και μας βοηθουν πολυ γιατι δεν χρειαζεται να αγοραζουμε πολλα μαζι για να κανουμε το αποτελεσμα που θελουμε.αν ξεραμε τιμουλα??????

  7. @SofiaT: Περαστικά και καλή τύχη…! Σε νιώθω απίστευτα, έχω περάσει τρελούς πόνους από δόντι. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να αντιμετωπιστεί γρήγορα και εύκολα 🙂

  8. Καλημερα σε ολες κοριτσια!
    Φανταστικα τα κραγιον… Κουκλα η Κατερινα, ο τροπος της ειναι πολυ γλυκος ηρεμος και κατατοπιστικότατος!!
    Υπομονη και δυναμη Τζουλια !!!!!
    Σας ευχομαι καλη συνεχεια!!!!

  9. Καλημέρα κι από εμένα! Γλυκύτατη όπως πάντα η Κατερίνα μας, την απόλαυσα στο review! Πολύ ωραία ιδέα το διπλό κραγιόν και αυτό που μας δείχνει η Κατερίνα ήταν που μου έκανε εντύπωση σαν χρωματισμός.Από την μια κόκκινο και από την άλλη σαν χρυσοκίτρινο.
    Σ’ ευχαριστούμε Κατερίνα!!!!
    Τζούλια μου καλή υπομονή!!!!

  10. Τι γλυκιά η Κατερίνα! σου φτιάχνει τη μέρα! και έδειξε και την απόχρωση που μου άρεσε περισσότερο έτσι όπως είδα τα κραγιόν στην εικόνα!

    Julia καλή υπομονή και κουράγιο και μην ξεχνάς ότι (όπως λέει κι ένα τραγούδι) όλα τελειώνουνε κι όλα περνάνε!

    Τα φιλιά μου σε όλες!

  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ review.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ….

  12. Πολύ ενδιαφέρον! Έχω κι αυτή την τρέλα με τα κραγιόν γενικά! 😀
    Καλό Καλοκαίριιι!

  13. @Ιωαννα μου σε χιλιοευχαριστω!!Μακαρι να πανε σημερα ολα καλα και να
    τελειωνω!Μονο αμα εχεις περασει το ιδιο καταλαβαινεις!!!
    Φιλια πολλα χχχχ

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ @Sofia. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

  15. Πράγματι η Κατερίνα είναι εξαιρετική και πολύ όμορφη έχω να προσθέσω! @aka kat-rap, @Ioanna Thess με τα βιντεάκια σας μας φτιάχνετε τη διάθεση, να είστε καλά!!!
    @Julia Καλή δύναμη σε ό,τι και αν κάνεις και η θετική μας ενέργεια μαζί σου!!! Την αγάπη μου <3

  16. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!! Κούκλα Κατερίνα θα συμφωνήσω κι εγώ ότι σου πάει τρέλα το καλοκαίρι!!!!! Πολύ ωραίο το review το είχα δει το κραγιόν και λίγο το ψιλοζήλευα!!!
    Χθες μετά τις δουλειές στο κέντρο έκανα τη βόλτα μου στα sephora που έχουν 50% στα lip gloss και πήρα το vernis a levre με 15Ε . Είναι τέλειο!!!! Θυμόμουν την Κατερίνα που το είχε παρουσιάσει κι αυτό!!! Μετά ανηφόρισα στο Attica όπου ψεκάστηκα με όλα σχεδόν τα Jo Malone το Plum blossom είναι όνειρο….. και μετα πέρασα από το Beautymind που έχει φέρει τα L’ Artisan parfumeur ψεκάστηκα και με 2-3 από εκεί για να μην ξεχνιόμαστε και κατέληξα στη γλυκύτατη Γιώτα στα KIEHL’S όπου μου έκανε διάγνωση επιδερμίδας και πήρα δείγματα και αγόρασα τη body lotion original musk !!!
    Πέρασα τέλεια!!!
    @SophiaT : Περαστικά σου αμάν δεν υπάρχει πόνος σαν το πονόδοντο μακάρι να πάνε όλα καλά σήμερα να τελειώνεις!!!
    @Tζούλια: οι θετικές μου σκέψεις μαζί σου αγαπημένη!!! Κουράγιο και καλή επιτυχία σε ότι ετοιμάζεις!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  17. Καλημέρα κούκλες! Μπράβο Κατερίνα… είσαι πολύ γλυκιά και το βιντεάκι σου είναι πολύ όμορφο! Λάτρεψα το κραγιόν 2 σε 1 της Max Factor και η απόχρωση που χρησιμοποίησες είναι υπέροχη!!!
    @Τζούλια μου, καλή συνέχεια και καλή δύναμη… σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και δροσερά φιλιά! 🙂

  18. Όταν είχα δει την παρουσίαση του αγαπημένου μου Γιάννη Μαρκετάκη στην Ελένη για τα συγκεκριμένα κραγιόν τα ζηλεψα απίστευτα!!!
    Τώρα βλέποντας την συνονόματη μου το ζήλεψα ξανά! Μπράβο όμορφη! έχουν δίκιο τα κορίτσια! σου πάει το καλοκαιρι πολύ και οι αποχρώσεις που διάλεξες σε γλυκαινουν απίστευτα!
    @Julia Υπομονή !!!!!!!!! πάντα μετά απο μεγάλη κούραση , έρχεται ενα χαμόγελο επιτυχίας έτσι δεν είναι? 🙂

  19. Επ! Να’μαι κι εγώ!

    @Ιοanna Thess : Σ’ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ να βελτιώνομαι, γιατί δεν το έχω και πολύ με το τεχνικό κομμάτι.. Βέβαια, αυτό που μ’ενδιαφέρει κυρίως είναι να σας μεταφέρω με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται τις εντυπώσεις μου για τα διάφορα προιόντα!

    @sofiaT: Καλή τύχη και γρήγορα ξεμπερδέματα με τα δόντια, σου εύχομαι!! Και μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να βγάλω κι εγώ κάτι φρονιμίτες…:(

    Τζούλια, καλή δύναμη και σ’εσένα για τη σημερινή δύσκολη μέρα!!
    (Μα καλά, καμιά μας δε θα ηρεμήσει σήμερα?!ουφφφφ…)
    Να υποθέσουμε όμως, ότι θα μας έχεις και πολλά νέα?

    Τζούλια και Ιωάννα, σας ευχαριστώ για το κοπλιμέντο!!*

  20. Κατερινα πολυ ωραια παρουσιαση, για αλλη μια φορα! Συγχαρητηρια…
    Αχ βρε MariaA, τα ιδια κολληματα εχουμε μου φαινεται… Εμαθα κι εγω για το 50% και θελω Vernis a Levres επειγοντως. Το μονο μου προβλημα ειναι οτι θα το παραγγειλω γιατι ειμαι εκτος Αθηνας και δεν ξερω πιο χρωμα να παρω!!! Εσυ που τα εχεις προσφατα τα χρωματα, το Νο 5 Rouge Vintage, πως σου φανηκε? (τι σε ρωταω τωρα ε???) Α! και ακολουθοντας παλι δικια σου προτροπη, πηρα και το Moringa Body Mist του Body Shop για παραλιακη χρηση… Εξαιρετικο!

  21. @DIAMANTO, SERAINA, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Διαλεχτή : Σας ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια!!! 🙂
    Προσωπικά, λατρεύω τα 2 (ή και περισσότερα) σε 1 προιόντα και όντως, χαίρομαι που σιγά σιγά πληθαίνουν..!!
    Στο συγκεκριμένο κραγιόν, αρχικά, με ξένισε λίγο το χρυσαφί..Αλλά, όταν το δοκίμασα μου άρεσε πολύ σε συνδυασμό με το κοραλλί!! Βέβαια, ελπίζοντας ότι θα μαυρίσω λίγο κάποια στιγμή, πιστεύω ότι θα μπορώ να το φοράω πιο εύκολα και μόνο του…

  22. @katerina tsigou. Τι θα γινει Κατερινα? Θα ερθεις φετος στον “παραδεισο” (ναι ειμαι ακομα Σιφνο). Αυτες οι τελευταιες μερες ειναι καταπληκτικες!

  23. @lia: Σ’ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς!! Ποια απόχρωση λες να διαλέξεις?

    @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. : Θα σου πρότεινα να το δεις και να το δοκιμάσεις έστω πάνω στο χέρι σου για να διαπιστώσεις αν σε καλύπτει… Προσωπικά, θεωρώ πως είναι βελούδινο κραγιόν με υπέροχο άρωμα κι όχι εξωφρενική τιμή (που όμως δε θυμάμαι…)…

    @Χρύσα Κοκ: Τί όμορφο να σου λέει κάποιος ότι του φτιάχνεις τη διάθεση!!!* 😀

  24. Αχ Φλώρα μου δεν ήξερα ποιο να διαλέξω!!! Επειδή ήθελα ανοιχτόχρωμο πήρα το 18 ή 19 δεν θυμάμαι τώρα ένα ροζουλί ανοιχτό είναι. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι ενώ φαίνονται πολύ έντονα στη φωτό και το βουρτσάκι, απλώνονται αιθέρια στα χειλάκια και είναι καταπληκτικά!!!

  25. Κατερινακη δεν ξερω ακομα θα παω εκει και θα διαλεξω….

  26. @MariaA. Οποιο απο τα 2 κι αν πηρες ειναι τελεια χρωματα. Οσο για την ποιοτητα τη γνωριζω, γιατι μου ειχαν δωσει ενα δειγμα με 3 χρωματα (2 κοκκινα εντονα κι 1 κοραλλι) και ηταν απιστευτη η διαρκεια τους… Τελος παντων μη σε ζαλιζω, ευχαριστω για την πολιτιμη, οπως παντα βοηθεια σου!

  27. Φλώρα ήμουν μεταξύ των δύο και δεν θυμάμαι ποιο πήρα τελικά γιατί τα δοκίμασα όλα επάνω μου (και δυσκολεύτηκα να τα βγάλω!)και στο ταμείο είχε πολύ κόσμο και ήταν μια κοπέλα που ήθελε να πάρει bbcream και ήταν ανάμεσα στου Dr. Brandt & Garnier και ρωτούσε και προσφέρθηκα εγώ να της κάνω ανάλυση – παρουσίαση και κάπου έχασα τη σύνδεση!!! Χαχα!!

  28. Κατερινάκι ζάχαρη, Κατερινάκι μέλι !!! Ωραία παρουσίαση και ωραία παρουσία δεσποινίς 🙂

    @MariaA: ωχχχχ Beautymind ε; Θα πάω να κυνηγήσω πεταλούδες 😉

    @SofiaT: Περαστικά !

    @Ju: Καλή δύναμη !

  29. Καλημερα,Julia σου ευχομαι να περασεις οσο πιο ανωδυνα τη μερα σου και αυριο να εισαι παλι ξενοιαστη και χαμογελαστη.Οσο για τα κραγιον νομιζω οτι θα ειναι πολυ ωραια γιατι εγω λατρευω το μωβ και βλεπω οτι εχει 2 αποχρωσεις του μωβ.Καλα να περασει ολη η παρεα!:)

  30. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!τζουλια,αιντε μερα ειναι κ θα περασει!!,κατερινα,μμμ!!μου αρεσε πολυ η παρουσιαση.τα κραγιον φαινονται πολυ ωραια.το φουξια σου παει!!!σοφιαΤ,περαστικα!!κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου,η ψυξη με ταλαιπωρει κ το αποτελεσμα ειναι να κοψω τη θαλασσα…….μαριαΑ,εκανες ενα beauty tour!!!!!φανταζομαι, χαλια θα περασες!!!!

  31. @SophiaT : Περαστικά σου γλυκιά μου! Δεν έχω χειροτερο από πονόδοντο
    !!! Ίσως την ωτίτιδα.. αλλλά και πάλι, περαστικά και καλά ξέτελα!

    @Tζούλια: Καλή δύναμη, αγαπημένη και κουράγιο ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι σου στείλει αυτή η δύσκολη μέρα! Περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς!

    @Maria A: Αχ πόσο σε ζηλεύω που πήρες επιτέλους! Κι εγώ την είχα δει την έκπτωση και πάλι έτρωγα τα λυσσακά μου, διότι Sephora νιετ εδώ. Καλοφόρετο!

    Και last but not least:
    @Kat-Rap: Κουκλίτσα ζωγραφιστή, με τα υπέροχα μαλλάκια σου και τη γλυκιά φωνούλα σου, μοναδικό χαμόγελο και κατατοπιστική όπως πάντα σε αυτό που παρουσιάζεις! Φτου σου! :)))

  32. Πολύ ωραίο και αναλυτικό το βιντεάκι Κατερίνα, μπράβο! Οι αντίστοιχες σκιές με απογοήτευσαν αλλά δεν πτοούμαι, θα δοκιμάσω και τα διπλά κραγιονάκια!

  33. @marianna: Χάλια χάλια σου λέω!!! 🙂
    @Andriana: Αυτές οι εκπτώσεις που κάνει τελευταία τα sephora είναι καταπληκτικές! Τις έχω ευχαριστηθεί πολύ, μια αντιηλιακά, μια μάσκαρα μια μανό (που δεν την πρόλαβα) και τώρα τα gloss είναι σωτήριο το 50%. Πάντως αν θέλεις να σου στείλω εγώ κάτι 🙂

  34. @Ioanna,MariaA,katRap,Mako,Andriana κοριτσια σας χιλιοευχαριστω γιατα καλα σας λογια και την θετικη ενεργεια σας που μου εφερε τυχη!Ευτυχως τελειωσα σημερα με μια συνεδρια (απονευρωση) αλλα ειμαι τουμπανο στο μουδιασμα και ποναω λιγο πηστευω να μου περασει γρηγορα(αν και μου ειπε η γιατρος οτι ενδεχεται ενα μικρο πριξιμο).
    @Μαρια εμενα μου στειλαν mail τα sephora οτι εχουν τωρα εως 70% εκπτωσεις!!!!!
    Παντως οσες τολμησετε βολτα στο κεντρο (κανει αφορητη ζεστη) θελει καπελο/νερο
    αντηλιακο!!!!!!
    Φιλακια πολλα

  35. @MariaA: Oι μυρωδιές κι οι προσφορές πρέπει να σε αποζημίωσαν για τη ζέστη που “έφαγες” στο κέντρο….;-) Αχ, την είδα την προσφορά των Vernis A Levres και τρώγομαι να πάρω κανένα ακόμη…’Οχι, πες μου…Δεν είναι υπέροχο κραγιόν, από κάθε άποψη?

    @Εlena, σ’ευχαριστώ!! Τρελαίνομαι για το κοραλί!! Και το συγκεκριμένο είναι και λίγο πιο κοκκινωπό…Μας τα έχει πει ουκ ολίγες φορές η Τζούλια για τα κόκκινα κραγιόν……..;-)

    @Flora, ευχαριστώ! Aγαπώ Moringa! Και τα body mists πρέπει να είναι και αρκετά ελαφριά, ακόμη και για παραλία, όπως λέτε…Σωστά?

    @katerina tsigou: Δεν το είχα δει! Αλλά, είναι τόσο γλυκός και τα κάνει τόσο κατανοητά όλα ο κ.Μαρκετάκης που φαντάζομαι θα φαινόταν ακόμη πιο δελεαστικό και λαχταριστό το κραγιόν..χιχι!

    @mako: Kάποια φαίνεται σε εξαιρετική διάθεση σήμερα και σκορπά όμορφα λόγια!! Ευχαριστούμε!!* 🙂

    @Andriana: Κάθε φορά πιστεύω ότι δε γίνεται να δω πιο γλυκό σχόλιο και κάθε φορά με διαψεύδεις, όμορφη Κρητικοπούλα…Πωπω…Πλάκα πλάκα, και τί δε θα έδινα να ήμουν στα μέρη σου αυτή τη στιγμή…Δεν έχω έρθει ποτέ, αλλά όλες οι περιγραφές και οι φωτογραφίες συγκλίνουν στην ίδια τελειότητα…χιχι!

    @Νatalie, σ’ευχαριστώ! Σε ποιες σκιές αναφέρεσαι? Χμ…Δεν ξέρω…’Ισως τα κραγιόν φανούν αντάξια των προσδοκιών σου…

    (Με συγχωρείτε που απαντάω σταδιακά, αλλά σήμερα τρέχω και δε φτάνω…)

    χχχχχ

  36. ‘Οσο για τις εκπτώσεις των Sephora, στο τσακ δεν πρόλαβα τα Benefit και τα αντηλιακά, κι έχω “σκάσει”…Βέβαια, τώρα πλησιάζει κι η περίοδος των εκπτώσεων….Αλλά, νομίζω ότι ήταν πολύ καλή περίπτωση αυτές οι εβδομάδες-σφηνάκια εκπτώσεων…Και δε θυμάμαι…Γινόντουσαν τις προηγούμενες χρονιές? Γενικά, έχω την αίσθηση ότι τα Sephora μπήκαν πολύ δυνατά φέτος! Εκτός αν εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι…Πάντως, παλιότερα, δεν τα πολυάκουγα κι έτσι δεν τα πολυπλησίαζα κιόλας…

  37. @kat-rap den tha stamatiso pote na to leo poso glykoula eisai!!!yperoxo to videaki sou!!!h poly omorfh kotsidoula sou pou pige???xixi plaka kano eisai yperoxh k tha symfoniso k ego oti sou paei poly to kalokairi!!!k emena mou aresoun poly ta 2in1 giati mporeis na kaneis para polla!!!
    @julia ypomonh k kali tyxh agapimenh mou!!!ksekourasou k se perimenoume me ta nea sou….!!!!! kisss se oles!!!

  38. Κατερίνα ένα έχω να σου πω για τη ζέστη, επειδή με το νερό έχω ψιλομαλώσει 3 freddo πήρα κατά τη διάρκεια της γύρας – δουλειάς και χαζέματος! Ναι οι μυρωδιές και οι εικόνες τέλειες πήρα και το κατιτίς μου !!
    Τα sephora έχουν κάνει πολύ δυναμική επανείσοδο ξαναλανσάρουν και σειρές που είχαν δικές τους και φέρνουν και νέες – ΤζουΎια να τους πεις να φέρουν τα Pacifica και στην Ελλάδα!!!
    Αυτού του είδους οι εκτπώσεις που κάνουν μου αρέσουν γιατί προσανατολίζονται σεένα είδος με 50% σε όλες τις μάρκες. Στα μανό 50% είχαν ακόμη και τα Chanel. Αυτό χτυπιέμαι εγώ που δεν πρόλαβα!
    Το Moringa Κατερίνα είναι φανταστικό και χαίρομαι που σου άρεσε Φλώρα!! Θα το πάρω κι εγώ είναι ότι πρέπει για παραλία όπως το λες!!!!

  39. Τζούλια δεν ξέρω πως βγήκε το όνομά σου έτσι όπως το έγραψα πριν !!!
    Ααα και Κατερίνα όχι αυτού του είδους εκπτώσεις δε έκανε το sephora παλιότερ, αυτό το 50% σε συγκεκριμένα είδη είναι δικής του επινόησης και δεν το ακολουθούν και τα άλλα καταστήματα

  40. Γεια σας κορίτσια κι από μένα!Τι ζεστη ειναι αυτή σήμερα, έλιωσα πραγματικά!
    @KatRap Ευχαριστούμε καλή μου για την όμορφη κριτική που έκανες για τα κραγιόν.Ωραία φαίνονται και πρωτότυπα!Έχουμε τα ίδια μαλλιά btw,δεν τιθασεύονται με τίποτα.Έχεις να μου προτείνεις κάτι για να μην φριζάρουν;Τώρα το καλοκαίρι με το συχνό λούσιμο έχω τεράστιο πρόβλημα.Ευχαριστώ 🙂

  41. Καλησπέρα στην πιο όμορφη παρέα!
    Μπράβο για την προσπάθεια συμπαθητική Κατερίνα, μόνο που δεν μπορούσα να δω καθαρά το χρώμα 🙁
    Ο καθρέφτης (ο μικρός) πίσω κλέβει την παράσταση!!!Είναι τέλειος!Μου αρέσουν πολυ τα vintage αντικείμενα <3 (Δεν μπορούσα να δώ το κραγιόν και χάζευα το δωμάτιο,χιχιχι!)
    Αν ξανακάνεις videaki διόρθωσε αν γίνεται το φως για να φαίνονται καλύτερα τα χρώματα,οι υφες κλπ please!

    Υ.Γ. Δεν αντέχω άλλο!!!Ζεσταίνομαιιιιιιιιι!Φιλάκια σε όλες!

  42. @SofiaT: Σοφία μου υπομονή, τώρα θα είναι περαστικά. Ναι θα σου περάσει το πρήξιμο αλλά ίσως πονάς λιγάκι όταν περάσει η τοπική αναισθησία. Με ένα παυσιπονάκι θα είσαι μια χαρά! Μην αρχίσεις τις γαργάρες με τα ούζα καλοκαιριάτικα! Χαχαχ Ας πούμε και καμιά χαζομάρα αν και δεν αστειευόμαστε με τον πόνο… Αχχχ σύντομα κι εγώ θα είμαι στη θέση σου! Άτιμα δόντια! Φιλιά xxx

  43. Geia sas bbgirls!Bravo katerinaki gia to video,den mporousa na dw tis apoxrwseis oute ki egw alla stin photo panw fainontai polu zoumera!To teleutaio to thelw!Euxaristoume!
    @ioanna thess ti mas etoimazeis gia methaurio vre kouka,tha mas peis????:)

  44. @MaRia: Καλησπέρα Μαρία! Θα τα πούμε αυτά την Παρασκευή το πρωί, stay tuned! 🙂

  45. Καλησπέρα κι απο μένα!Μου αρέσουν τέτοιου είδους βιντεάκια. Έμαθα όσες πληροφορίες ήθελα για το συγκεκριμένα προιόν και δεν με πείραξε που η εικόνα μπορεί να μην ήταν η τέλεια, μιας και δεν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά! Σχετικα με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις η κοραλί είναι τέλεια αλλά η χρυσή δεν μου ταιριάζει σε κραγιόν οπότε θα προτιμουσα οπότε αν το χρειαζόμουν θα το έπαιρνα την κοραλί απόχρωση σε μονό.

  46. *οπότε θα προτιμούσα να αγοράσω το κραγιόν αν ήταν μονό σε κοραλί χρώμα καθώς στο συγκεκριμένο το διπλό δεν μου χρησιμευει.

  47. @Ioanna το εχεις σπουδασει το επαγγελμα!!Ακριβως οπως τα ειπες!Τωρα περασε η αναισθησια και πηρα χαπι γιατι αρχισε να με ψιλοποναει.Παντως για ουζα ευχαριστως θα τα επινα καποια αλλη στιγμη σε διακοπες σε ενα ωραιο νησακι!!!
    Φιλια χχχχχχχ

  48. @Aspa: Έχεις δίκιο απλά επείδη είναι VIDEO review θα ήθελα να φαίνονται πιο ξεκάθαρα τα χρώματα!
    Ίσως φταίει ο υπολογιστής μου, τι να πω??!! Μιλάω και γω που είμαι ΠΑΝάσχετη με το πόση δουλεια έχει από πίσω το να φτιαχτεί ένα videaki!!!
    Μας έχει κακομάθει μου φαίνεται η Ιωάννα, δεν εξηγείται αλλιώς!!
    Μια χαρούλα ήταν η προσπάθεια της κοπελίτσας, δε το συζήτω!!Είναι και ο γραπτός λόγος που αλλίως τα εννοείς αλλιώς διαβάζονται…!
    Φιλάκιαααα xxx

  49. Sorry σε πολλές λέξεις έχω βάλει τους τόνους όπου να ‘ναι!!!Η ζέστη φταίει ;-p (και η βιασύνη μου)

  50. ωραιο το βιντεακι κ η κοπελα φυσικα…..κ τα κραγιον σκετος πειρασμος μιας κ τελευταια το μονο που με απασχολει προτου βγω εξω ειναι να μην ξεχασω να βαλω ρουζ κ ενα εντονο κραγιον οτι χρωμα να ειναι…

  51. Καλησπέρα είμαι νέα στην παρέα σας που από ότι βλέπεω είναι και πολύ μεγάλη!Σας βρήκα από ένα βίντεο για παρεό μιας κοπέλας και κόλλησα με τις ώρες να βλέπω τα βίντεο στο Youtube!!Ηθελα απλά να σας γράψω ότι είστε καταπληκτικοί,κάνετε πολύ καλή επαγγελματική δουλειά και είστε μια ανάσα τώρα για το καλοκαιράκι στο γραφείο!Θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ συνεχώς με μεγάλο ενδιαφέρον!Και πάλι πολλά μπράβο.

  52. Ελενα εκπληκτικό το βίντεο, συγχαρητήρια.
    Τζούλια είσαι τέλεια, όπως πάντα μας διαφωτίζεις απίστευτα κ πάνω απ όλα σωστά!
    Τέλεια τα διπλά κραγιόν, καιρός ήταν να τα βγάλουν, θα θέλαμε όμως και διπλές μάσκαρα όπως ας πούμε απ την μιά να είναι για όγκο και απ την άλλη για μήκος.
    Αλλά μέχρι να ανακαλύψουν κάτι τέτοιο και να το βγάλουν στην αγορά θα περάσει καιρός οπως φαίνεται, εκτός και αν μπορούσαμε να το φωνάξουμε όλες μαζί απο εδώ και το διαβάσει κάποιος υπεύθυνος!

  53. Katerina poly tha to thela kai ego na efeurethei kai dipli mascara.
    Tzoylia gnorizeis kati gia auto to thema? exeis akousei kati?
    (rotao giati eisai apisteuti me tis exelixeis omorfias)

  54. @Despoina Manou, @RIA & @τυχόν άλλες που δεν πήρε το μάτι μου: Χωρίς παραξήγηση, κορίτσια & μ’ ολο το σεβασμό που βλέπουμε&έχουμε η μία (για) την άλλη εδώ μέσα, θεωρώ (εγώ προσωπικά) υποτιμητικό το “κοπέλα/κοπελίτσα”, δεδομένου ότι στο ποστ η Τζούλια γράφει και το πλήρες όνομα της Κατερίνας και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί όταν σχολιάζει σ’ αυτό το μπλογκ. Με λίγα λόγια, καλά κάνετε και σχολιάζετε, γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να λέει η κάθε μια την άποψη της που είναι και απόλυτα σεβαστή, αλλά ακριβώς επειδή ο γραπτός λόγος μπορεί να είναι παραξηγήσιμος ας προσέχουμε κάτι τέτοια… Κι εγώ βιάζομαι τρελά αυτό τον καιρό, αλλά προσπαθώ να αποφύγω σχολιασμούς που μπορεί να ληφθούν διφορούμενα…

    @Kat-Rap: Η Κρήτη είναι μια Σειρήνα… Μακάρι να μπορούσα κι εγώ ν’ αφεθώ στο κάλεσμα της, αλλά λόγω δουλειάς έχω βάλει κερί στ’ αφτιά κι έχω δεθεί στο κατάρτι-γραφείο μου, αλλιώς δεν θα ‘χω καλά ξεμπερδέματα! Όσο για τα σχόλια, λέω ότι βλέπω και νιώθω! 🙂

    @MariaA: Πόσο γλυκό από μέρους σου να προθυμοποιηθείς!!! Η αλήθεια να λέγεται, έχω ευχηθεί πολλές φορές να είχα κάποιον “παραγγελιοδόχο” σε τέτοιες περιπτώσεις! Γιατί όπως και να το κάνεις, είναι σούπερ ευκαιρίες& εγώ τις έχω χάσει όλες! 🙁 Πάντως δεν ξέρω τι χρώμα θα επέλεγα.. Έγω αγοράσει αρκετά έντονα κραγιόν τελευταία (κρίση λόγω καλοκαιριού, μάλλον) που αμφιβάλλω αν θα χρησιμοποιήσω αργότερα όταν φθινοπωριάζει, οπότε θα κατέληγα σε κάτι πιο nude όπως το 19-Beige Aquarelle. Το είδες; Είναι μπεζ-ροζ-ροδακινί, νομίζω θα είναι τέλειο για συνδυασμό με smokey μάτια!

    @SofiaT: Αμήν! Πολύ χαίρομαι που ξεμπέρδεψες! Εντάξει, το πρηξιματάκι θα υποχωρήσει σιγά-σιγά…

    @Beautyblog: Πώς πήγε η μέρα σου τελικά;

    Καλή σας ημέρα!!!

  55. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!
    @Andriana: Τώρα τα είδα τα σχόλια που λες και συμφωνώ μαζί σου! Ποτέ δεν κατάλαβα την προσφώνηση “κοπελιά” ή “κοπελίτσα” πάντως επειδή είθισται να χρησιμοποιείται σε λίγο “υποτιμητικές” προσφωνήσεις, παρόλου που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι έτσι καλό είναι να αποφεύγεται! Η κάθε μία από εμάς όταν η Τζούλια της δίνει βήμα να πει το μακρύ και το κοντό της κάνει ότι μπορεί για το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί η όλη διαδικασία προσωπικά μου δίνει τρελή χαρά!
    Πάντα έλεγα ότι αυτοί που δουλεύουν στους τόπους διακοπών είναι και τυχεροί και άτυχοι: τυχεροί γιατί είναι στον παράδεισο αλλά άτυχοι γιατί πρέπει να δουλεύουν όταν οι άλλοι διασκεδάζουν! Υπομονή και θα έρθει η σειρά σου για διασκέδαση!!!!!!
    Όσον αφορά το vernis a levre κι εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγα να αγοράσω κάτι σε nude απόχρωση και αυτό που πήρα ήταν όντως το 19!! Είναι τέλειο τώρα το φοράω πρωί αλλά όπως λες και smokey eye θα είναι τέλειο!
    Πάντως προσφέρομαι αν θες κάτι αφού παω που παω να πάρω και για σένα!!!
    Φιλάκια!!!

  56. @Andriana σε ευχαριστω πολυ!!!
    Συμφωνω και εγω μαζι σου!!Ολες αυτες οι προσφονησεις “κοπελιε/κοριτσακι. .”με ενοχλουν πολυ εκφραστικα!!Πρεπει παντα να υπαρχει ο αναμενομενος σεβασμος
    στον αλλον τον ξερεις δεν το ξερεις!Κατι που εδω στο bb ειναι βεβαιο!Ακουμε ολες τις γνωμες και εννοηται τις σεβομαστε ολες!!!
    Φιλια πολλα στην ομορφη Κρητη ειχα ερθει παλαιοτερα διακοπες στην Σητεια και ηταν υπεροχα!!!

  57. @Andriana: Καλή σου μέρα! Νιώθω λίγο “κάπως” αφενός διότι άθελά μου έχει δημιουργηθεί θέμα και αφ’ετέρου διότι πρέπει να εξηγήσω γιατί αποκάλεσα κοπελίτσα την Κατερίνα. Κατ’αρχας να πω ότι τη λέξη αυτή γενικά τη χρησιμοποιώ χωρίς καμία απόχρωση υποτίμισης ή σνομπισμού από πλευράς μου. Η Κατερίνα, λοιπόν, μου φάνηκε μια δροσερή, συμπαθητική, 20χρονη or so κοπέλα, που στα 33χρονα μάτια μου την καθιστά κοπελίτσα. Συγγνώμη δε θα ζητήσω δεδομένου ότι δε θεωρώ ότι έκανα κατί κακό. Λυπάμαι όμως ειλικρινά που θίχτηκατε τόσο.
    Τελοσπάντων θεωρώ από μέρος μου το περιστατικό ατυχές και λήξαν και στέλνω σε όλες την καλημέρα μου 🙂

  58. @Despoina Manou: Καλημέρα και σε σένα! Κοίτα, δε σου ζήτησε κανείς να απολογηθείς, ούτε είμαστε κανένα δικαστήριο εδώ μέσα. Κι εγώ πιστεύω, όπως είπε και η MariaA πως ό,τι ειπώθηκε δεν έγινε κακοπροαίρετα, απλά είπα την άποψη μου κι όπως βλέπεις υπάρχουν κι άλλοι που την συμμερίζονται. Μην ξεχνάμε, ότι (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν μπορούμε να ξέρουμε την ηλικία/μόρφωση ή και πολύ απλά την προσωπικότητα της καθεμιάς που σε συνδυασμό με το γραπτό λόγο αυτό μπορεί να δημιουργήσει θεματάκια…

    @SofiaT: Αχ, ναι, μια ομορφιά είναι και η Σητεία για διακοπές…!

    @MariaA: Ε, ναι, λοιπόν, αφού επιμένεις!!! (Τραβάτε με κι ας κλαίω η δικιά σου :p ) Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες να το πάρεις και για μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  59. @Despoina: Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες απλά είπαμε κάτι που μας χτύπησε λίγο στο μάτι άσχημα. Όντως όπως γράφω και πιο πάνω είμαι σίγουρη ότι δεν εννούσες εσύ ή όποια άλλη φίλη το είπε τίποτα κακό απλά έχει επικρατήσει να θεωρείται κάπως υποτιμητική η προσφώνηση αυτή ίσως επειδή παραφορέθηκε, δεν ξέρω. Το περιστατικό ήταν λήξαν εξαρχής και δεν υπάρχει κανένα θέμα μη σκας!! Φιλιά πολλά!!

  60. @Andriana: Το κακό με το μακιγιάζ YSL είναι ότι δεν το έχουν όλα τα καταστήματα sephora μόνο τα κεντρικά 🙁 Αν το ήξερα προχθές που πήγα Αθήνα θα στο είχα πάρει σίγουρα. Υπάρχει μια πιθανότητα να με βγάλει ο δρόμος Γλυφάδα αύριο. Αν ναι νομίζω εκεί έχουν και θα σου το πάρω! Το δικό μου το πήρα από την Ερμού. Πάντως αν δεν πάω, σε νέα προσφορά θα σε ενημερώσω εγκαίρως!!! Δεν είναι κόπος καθόλου ούτε να το σκέφτεσαι!!

  61. Συμφωνω με τις προλαλησασες!!!!
    Δεν υπηρχε εξαρχεις λογος παρεξηγησης!!
    Πολυ απλα η προσφονιση”κοπελια”ειναι καπως!Οσο ετων και να εισαι!!
    Φιλακια πολλα

  62. @ΜαριαΑ αν πας sephora εισαι τυχερη διοτι χτες μου εστειλαν mail οτι εχουν εως 70% εκπτωσεις!!!!
    Φιλια πολλα

  63. @SofiaT: Το έχω δει το 70% είναι λίγο παραπλανητικό είναι ένα σταντ με διάφορα σε κάθε κατάστημα και αν βρεις κατι να σε ενδιαφέρει, προσωπικά δεν βρήκα κάτι!

  64. @MariaA: Και μόνο η καλή σου πρόθεση μου φτάνει πάντως! 🙂

  65. @flora Ax… δεν το βλέπω Φλώρα μου…… πάλι θα την βλέπω στη τηλεοραση και θα κλαίω…! Το ξέρω ότι είναι υπέροχα ήταν ενας φιλος κάτω για 3-4 μερες και μου πε οτι ειναι υπέροχα! και τωρα τον εχω κ ανεβαζει φωτος στο FACE συνέχεια… (γκρρρρ)

  66. Αγαπημένες μου, που ήμουν εγώ όταν γράφονταν όλα τα παραπάνω σχόλια; Τέλος πάντων οι εταιρίες καλλυντικών κατά την προσφιλή τους συνήθεια, μας «εξοντώνουν» λίγο πριν αρχίσουν οι διακοπές και μας « ξανα εξοντώνουν» μόλις τελειώσουν…

    Anyway, θέλω και εγώ να απαντήσω τώρα που βρήκα λίγο χρόνο στις παρατηρήσεις σας, για τον γραπτό λόγο και ειδικά στις Despoina Manou και Andriana (αφού πρώτα σας πω, ότι αγαπώ εξίσου όλα τα bb girls!!)

    Και θα απαντήσω με μια ιστορία: Με τη μαμά μου, έχω είκοσι ένα, εκοσιδύο χρόνια διαφορά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι νεότατη. Κάποια στιγμή όταν εγώ ήμουν γύρω στα 28 και εκείνη πλησίαζε τα πενήντα, βγήκαμε για βόλτα, ψώνια και σινεμά (το αγαπημένο μας) και αποφασίσαμε να πάρουμε ταξί. Μόλις σταμάτησε το ταξί και μπήκαμε μέσα, ο ταξιτζής, γύρισε, μας κοίταξε καλά- καλά και τις δυο στο πίσω κάθισμα και είπε: «Λοιπόν, που πάνε οι κοπελιές;» Αρκεί να σας πω ότι για τη μαμά μου, ήταν ένα από τα ωραιότερα κομπλιμέντα που άκουσε ποτέ και ακόμα το θυμάται… Δεν είναι λίγο στα 50 σου να σε αποκαλέσει κάποιος κοπελιά.

    Πιστεύω και εγώ ότι η Despoina δεν το είπε υποτιμητικά (ίσως δεν συγκράτησε το όνομα της Κατερίνας) και αναλόγως το πώς θα ειπωθεί, η λέξη «κοπελιά» μπορεί ακόμα και να είναι κομπλιμέντο.. Αλλά από την άλλη, μου αρέσει όσο τίποτα, όταν με σεβασμό ανταλλάσσουμε μεταξύ μας απόψεις… Εξάλλου, το λέω και δίπλα : «…..και μαζί εδώ, θέλω ν’ ανταλλάσουμε απόψεις για ομορφιά (και όχι μόνο…) να μιλάμε, να γελάμε, να διαφωνούμε, αλλά πάνω απ’ όλα, να περνάμε όμορφα κάθε μέρα…»

    Φιλάκια αγάπες μου!! (To sprint, συνεχίζεται, ακάθεκτο!!)

  67. 🙁 για αυτό που προκάλεσα και 🙂 για την ανάρτηση της Τζούλιας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.