Beauty Video, Make Up Tutorial: Τα Βασικά Πινέλα του Μακιγιάζ

 

Για φανταστείτε τον Πάμπλο Πικάσο, χωρίς τα πινέλα του… Μπορεί να είχε μέσα στο μυαλό του, κάποιες από τις ιδέες που άλλαξαν την τέχνη της ζωγραφικής για πάντα, αλλά θα του ήταν πολύ δύσκολο να τις υλοποιήσει χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, χωρίς τα πινέλα του. Η διαφορά ενός απλού, «ερασιτεχνικού» με ένα σχεδόν τέλειο επαγγελματικό μακιγιάζ, βρίσκεται στο σωστό πινέλο.

 

Σήμερα λοιπόν και εφόσον πολλές από εσάς το έχετε ζητήσει και ξέρω ότι το περιμένετε με ανυπομονησία, η Ιωάννα Λαμπροπούλου, έφτιαξε για εμάς αυτό το εξαιρετικά κατατοπιστικό Make Up Tutorial και είμαι έτοιμη για ψώνια.  Και δεν αναφέρομαι μόνο στα πινέλα. Η ιδέα της και ο τρόπος που τοποθετεί τα πινέλα της για να τα βρίσκει εύκολα, να μην τα μπερδεύει αλλά να δείχνουν και όμορφα, είναι απλά εκπληκτικός. Θα καταλάβετε μόλις δείτε το video, τι εννοώ…

 

Εγώ να σας πω μόνο δυο πραγματάκια πριν σας αφήσω να απολαύσετε  αλλά και να κάνετε τις ερωτήσεις που πάντα έχετε, για την Ιωάννα.

 

  • Καλό είναι μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε με ένα χαρτομάντιλο τα πινέλα που χρησιμοποιήσατε. Οι make up artists συστήνουν να τα πλένετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και για λόγους υγιεινής αλλά και για μεγαλύτερη μακροβιότητα.
  • Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ένα ειδικό καθαριστικό υγρό για πινέλα, μπορείτε απλά να τα πλένετε με ένα απαλό σαμπουάν. Αφού τα πλύνετε, ξεβγάλετε πολύ καλά αφήστε τα πάνω σε ένα απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν φυσικά.
  • Τα πινέλα από φυσική τρίχα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι και πιο εύκαμπτα κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την εφαρμογή των προϊόντων ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Από την άλλη οι τρίχες στα συνθετικά πινέλα είναι πιο σκληρές οπότε ενδείκνυνται καλύτερα για την εφαρμογή υγρών προϊόντων όπως κονσίλερ, φον ντε τεν και οτιδήποτε άλλο σε κρεμώδη υφή.
  • Αν ταξιδεύετε συχνά, θα σας βολέψουν πολύ τα μίνι σετ με πινέλα που θα βρείτε σε πολλά καταστήματα καλλυντικών. Αυτά τα σετ συνήθως περιλαμβάνουν ένα φουντωτό πινέλο για ρουζ, πινέλα για σκιές και ένα για το κραγιόν ή το κονσίλερ σας.

 

Αρκετά, με τη θεωρία, καιρός να περάσουμε στην πράξη.

 

Enjoy και Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένες μου, με πολύ νερό και ακόμα περισσότερο αντηλιακό, γιατί άκουσα, ότι έρχεται το πιο ζεστό Σαββατοκύριακο της χρονιάς!

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SKEaP9fAERQ[/youtube]

 

 

88 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls!Καλημέρα Τζούλια και Ιωάννα!Το είδα το πρωί το βίντεο κατευθείαν από το you tube και είπα κι εκεί πως η κουκλίτσα μας σήμερα στάζει ζάχαρη!Τι γλύκα είναι αυτή?!Πολλές πληροφορίες,ενημερωτικό και χρήσιμο.Ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε το χατιρι!
    @Ioanna αυητή η παχιά βεντάλια που δείχνεις δεν είναι και για να διώχνεις τις σκιές που πέφτουν κάτω από τα μάτια;Διαφέρει από την άλλη την λεπτή βεντάλια;Κατάλαβες ποια λέω,αυτή που είναι μόνο μια σειρά τρίχες.Την έχω και δεν ξέρω τι να την κάνω.

  2. ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΣ ΕΣΚΙΣΕ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ.
    ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ?
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ….

  3. Kalimera kai apo mena koritsia!Glukoula Ioanna eisai mou eftiakses tin hmera me tis tsaxpinies sou pali!Hrtha sto grafeio meta apo wres anamonhs sto taxudromio me spasmena ta neura kai me hremhses me thh hremia pou ekpempeis,mpravo koukla mou.
    Julia kala pswnia:)

  4. Εξαιρετικό βίντεο με πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τόσα πολλά πινέλα, ποια η χρησιμότητά τους και γιατί να ξοδέψω για αυτά χρήματα! Μετά από σήμερα, μπορώ να λέω ότι είμαι ενημερωμένη, και θα εξοπλιστώ άμεσα με τα απαραίτητα! Ευχαριστούμε…..είσαι φοβερή Ιωάννα! Ευχαριστούμε Τζούλια!

  5. Καλημερα ομορφες!!!!
    @Ioanna για αλλη μια φορα ησουν υπεροχη!Μου αρεσει πολυ και η μικρη δοση χιουμορ που εχεις οταν περιγραφεις κατι!κυριως γελασα πολυ με το πινελο που το
    εχεις ροκανισει!!!Εγω για να σου πω την αληθεια εχω μονο 4 ενα για σκια /ρουζ/πουδρα και ενα που ειναι σαν σφουγγαρι μικρο για να σβηνω το μολυβι(αν και αυτο δεν τα καταφαιρνω πολυ καλα).Θελω να αγορασω το πινελο(αερογραφος)σε εχω δει που το εχεις χρησιμοποιησει και μου τραβιξε το ενδιαφερον σιγουρα θα ειναι καλητερο απο το σφουγγαρι που χρησιμοποιω!
    Φιλακια πολλα και καλα μπανια το ΣΚ γιατι προβλεπεται πολυυυ ζεστη!!

  6. Καλημερα.Μπραβο Ιωαννα,πολυ ωραιο και πολυ χρησιμο βιντεο γιατι μεχρι τωρα ειχα πινελα και δεν τα χρησιμοποιουσα(δεν ξερω γιατι).Τωρα ξερω το καθενα τι κανει και θα μπορω να τα χρησιμοποιω.Σας ευχαριστω πολυ!:)

  7. Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα!

    @tonia: Τόνια μου πρώτη-πρώτη είσαι κάθε Παρασκευή! 🙂 Ναι με την παχιά βεντάλια μπορείς να διώξεις τις σκιές που πέφτουν αλλά και να κάνεις κοψίματα όπως δείχνω. Αλλά με την λεπτή μπορείς να κάνεις μόνο το πρώτο. Ή μήπως όχι;! Με έβαλες σε σκέψεις! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!

    @lia: Καλημέρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλό σαββατοκύριακο να έχεις, σε κάποια παραλία εύχομαι να το περάσεις! Φιλιά!

  8. @maRia: Ωχ Μαρία μου, έμπλεξες με «ουρές» ε;;; Το χειρότερο μου!!!

    @Vassia P.: Σε ευχαριστώ! Ναι με 5-6 πινελάκια ξεμπερδεύεις!

    @sofiaT: Καλημέρα!!! Μα το πολυχρηστικό μπροστινό μου δόντι-ανοιχτήρι είναι καταστροφή! Σαν μωρό παιδί, ό,τι πιάνω στα χέρια μου-τσακ-κατευθείαν μασούλημα! Χαχχαχ
    Ναι έχεις δίκιο, το σφουγγαράκι-πινελο για να σβήνεις το μολύβι είναι εξίσου χρήσιμο!
    Καλά μπάνια!

  9. @Ioanna Thess Είπαμε!Ραντεβού κάθε Παρασκευή πρωί εδώ!Θα περιμένω να μου απαντήσεις,μη με ξεχάσεις!

  10. @Lia: Μα… και φυσικά είναι συνεργάτιδα μου η Ιωάννα και βασική συνεργάτις μάλιστα, του http://www.beautyblog.gr. Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν, με αυτές τις γνώσεις και αυτό το ταλέντο;

  11. @ioanna den mporeis na fantasteis ti traviksa…oute klimatistiko den eixan xalase lene.eliwsa sti zesth.kai fusika eliwsan kai ola ta kalluntika aapo to proswpo mou,eutixws eixa valei mono skia kai kragion

  12. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Καλημέρα Παρασκευή με το πανέμορφο όνομα. Ακούς «Παρασκευή» και με τη μία σου φτιάχνει η διάθεση! Χαίρομαι που βρήκες χρήσιμο το βίντεο! xxx

    @tonia: Όχι Τόνια μου, ήδη απόψε που θα βαφτώ λιγάκι για να βγω θα το δοκιμάσω για να σου απαντήσω. Φιλιά!

    @maRia: Πωπω Μαρία μου σε καταλαβαίνω. Τίποτα δεν «στέκεται» τώρα με αυτή τη ζέστη. Άσε που δεν «ανέχομαι» πλέον τίποτα στο πρόσωπό μου. Μόνο αργά το βράδυ και αν… Πφφφ Ωραίο το καλοκαιράκι αλλά αυτό είναι το αρνητικό του…

  13. Καλημέρα,ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο!Πολύ ωραίο

  14. kalimeraaaaaaa bb parea!
    Ioanna mouuu eisai 9ea kopela mou euharistw pou ekanes to video!!!
    San ton picaso eisai me tosa pinela pou leei ki h Julia!lol
    Na rotisw,ti einai auth i marka Venus?den tin kserw ka9olou

  15. Καλημέρα σε όλες! Ιωάννα μου, τι όμορφη και γλυκιά που είσαι..? Ευχαριστούμε πολύ για τις πάντα χρήσιμες πληροφορίες που δίνεις! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να κάνεις τα πάντα με τόσο πάθος και όρεξη.. Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ σε όλες!!

  16. ιωαννα μου,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ!!!ΠΑΝΤΑ ΚΤ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΑ ΠΙΝΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ:ΤΟ ΚΟΝΤΟ,ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗ MAC,ΤΗ ΒΕΝΤΑΛΙΑ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΞΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑC ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΚΕ CHRISTIAN DIOR ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ.ΤΟ ΚΟΝΤΟ,ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ MAC ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΤ;ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ,ΜΑΚΡΥ Κ ΛΕΠΤΟ.ΤΟ”ΚΟΒΩ” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΝΖΕΡ Κ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΖ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ;ΜΕ ΤΙ ΠΙΝΕΛΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΣΚΙΕΣ;ΣΕ ΤΑΡΑΞΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ,ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ!!!!ΠΟΛΛΛΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α!Κ ΞΕΧΑΣΑ,ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ DETOL Κ ΤΟ BRUSH CLEANSER ΑΠΟ ΤΗ MAC.

  17. Ιωάννα ωραίο το βιντεάκι! Μπραβο.
    Χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο αποκλειστικά τα πινέλα Real Techniques by Samantha Chapman. Τα αγοράζει κάποιος αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, αφού παράγονται και πωλούνται Αγγλία.Είναι της μίας εκ των δύο αδελφών, διάσημων make up artists και youtube makeup gurus ”Pixiwoo”. Αυτό που τα κάνει ιδιαίτερα είναι αφενός η τιμή τους, και αφετέρου το ότι κατασκευάζονται απο συνθετική τρίχα, απίστευτα μαλακή και συνεπώς είναι κατά των τεστ σε ζώα! Ξεκίνησα με την αγορά του γνωστού πλέον stippling brush για την εφαρμογή του make up μου(βάσης) και αναρωτήθηκα πως τόσο καιρό έβαζα τη βάση μου χωρίς αυτό.
    Για πληροφορίες εδώ http://realtechniques.com/

  18. Επίσης ξέχασα να πω ότι πλένω τα πινέλα μου μία φορά την εβδομάδα με παιδικό σαμπουάν και είναι σαν καινούρια!

  19. Κορίτσια καλημέρα ! Πολύ χρήσιμο το videaki Ιωάννα μου , αν και δεν κατάφερα να το δω όλο . Για να πω την αλήθεια κι εγώ μόλις φέτος “ανακάλυψα” τα πινέλα , δηλαδή οκ είναι ένα για ρουζ ( δεν ήταν όμως πινέλο για ρουζ τελικά , όπως ανακάλυψα στην πορεία ) και 2-3 για σκιές που δεν χρησιμοποιούσα ποτέ . Πάντως συμφωνώ 100% πως τα πινέλα κάνουν τον make up artist κι όχι το αντίθετο . Από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ επισταμένα και κάπως πιο σωστά χάρις στα videos , blogs κλπ που όλο και κάτι μαθαίνεις είδα τεράστια διαφορά ( κι ας είμαι λίγο αδέξια ακόμα ) . Κι επειδή είναι Παρασκεύη ( yes yes yes ! ) κι έχω κέφια γιατί πέρασα καλά χθες κι ένα σ/κ ανοίγεται μπροστά μας όλο υποσχέσεις θα αφιερώσω το παρακάτω ποιηματάκι δικής μου εμπνεύσεως σε εσένα @Ιωάννα :

    Η Ιωάννα η γλυκιά
    έχει την καλοσύνη
    σκιές , μολύβια και κραγιόν
    με βιντεάκια όμορφα
    όλο να μας προτείνει.
    Μα όμως είμαστε κι εμείς
    πολύ ενημερωμένες
    με make up tutorials και reviews
    όμορφες και ψαγμένες .

    Οι πιο καλές μαθήτριες
    στον κόσμο που υπάρχουν
    είναι αυτές του Beautyblog
    κι όλες έπαινο θα ‘χουν !

    Εμπρός καλά πινέλα μου
    κι εσείς χρώματα χίλια
    φτιάξτε με καλλωπίστε με
    βάλτε κραγιόν στα χείλια .

    Καλό Σ/Κ !!!

  20. @Kaiti: Χμμμ… πριν να κάνω το βίντεο τους έπαιρνα (Venus) συνεχώς τηλέφωνο για να μου δώσουν πληροφορίες για τα πινέλα τους & τιμές γιατί online δεν υπήρχε κάτι κατατοπιστικό… Ο ένας με προωθούσε στον άλλον και τελικά δεν κατάφερα να αντλήσω info. Εγώ είχα αγοράσει το σετ τους πριν 4 χρόνια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες δυστυχώς. Αν κάποια από εδώ γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας βοηθήσει!

    @sophiesspa: Καλημέρα! Να’σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ!!! Xxx

    @marianna: Το χρυσό κοντό MAC το εντόπισα πρόσφατα στο ebay να πωλείται και μόνο του! Οπότε με λιγάκι ψάξιμο θα το πετύχεις!
    Πολύ καλά κάνεις τα κοψίματα σου, δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο ποιο πινέλο χρησιμοποιείς!
    Τις κρεμώδεις σκιές τις απλώνω με πινέλο κονσίλερ! Δες αν θέλεις το Rock Chic video που ανέβηκε 2-3 εβδομάδες πριν για να δεις και λεπτομέρειες.xxx

  21. χαχαχαχα, νιωθω οτι αυτο το video ηταν για μενα, τελειο, τωρα ξερω τι θελω, τελεια!!!

  22. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ιωαννα,ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΙΑ!ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  23. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Ιωάννα, καλημέρα bbgirls!!! ΜΠράβο Ιωάννα το περίμενα πως και πως αυτό το βίντεο!! Θα το ψευτοδω τώρα και το απόγευμα από το σπίτι καλύτερα!!!!
    @MousMous: Τι ωραίο ποιηματάκι!!!! Μπράβο ταλέντο!!!
    Φιλάκια πολλά !!!

  24. @elenian: Έχεις τα Real Techniques;;!!! ΑΑαααα Ζηλεύω!!!! Έχω ακούσει τα καλύτερα! Τυχερούλαααα

    MOUS MOUS: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ δεν τα μπορώ αυτά, είμαι και καρκινάκι, με έκανες σκόνη!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Είναι καταπληκτικό!!! Μα τι χαρίσματα έχουν μερικοί άνθρωποι… έτσι εμπνέονται και κατεβάζουν ποιήματα! Είσαι πάρα πολύ καλή, πολύ συγκινήθηκα τώρα…

  25. Καλημερα, καλημερα !!!! Thank god is Friday, κι εγω ελπιζω να κανω το δευτερο ισως και το τριτο μπανιο μου πλεον…. (ξερω, ξερω, ξερω… αργησα φετος για τα καλα… αλλα υποχρεωσεις!). Ιωαννα μου το βιντεο που όλες περιμεναμε και μαλλον δε θα το δω αμεσα… αλλα επιφυλασσομαι να το μελετησω και να γραψω τις αποψεις μου, γιατι θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια, οτι τα πινελα κανουν τον Make up artist. Εγω ανακάλυψα ξανα, τη νεα διασταση στο απλωμα του ρουζ/μπρονζερ οταν περασα απο το κλασσικο πινελο στην powder brush τηςε Elf που μας ειχε δείξει κι η Ιωαννα παλιοτερα… ενα πινελο αλλαξε το προσωπο μου! Το ιδιο μου συνεβη και με τις σκιες, οταν απο το κλασσικο “σφουγγαρακι” περασα στο ή μαλλον στα πινελα, αναλογα με τη σκια και το αποτελεσμα που θελω να πετυχω… Ειναι η ιδεα μου ή τα τελευταια χρονια δοθηκε εμφαση στα πινελα? Παλιοτερα τα περνουσαμε στο ντουκου ε?

  26. Πήρα πάρα πολλές ιδέες,αν και όσα πινέλα αγοράζω καταλήγουν για ζωγραφική των παιδιών.Δεν τα πλένω γιατί πιστεύω ότι θα διαλυθούν.΄Ομως για τα μάτια έχω ξεχωριστά για κάθε χρώμα:άλλο για μπλε,άλλο για καφέ,άλλο για πράσινο…Φιλιά από τη ζεστή Κεφαλλονιά.

  27. @eudoxia: Καλημέρα! 😉

    @MariaA: Καλημέρα Μαρία μου! Ελπίζω να σου αρέσει 🙂 Φιλιά!

    @Stella: Εγώ πιστεύω πως παλιότερα οι τιμές ήταν απλησίαστες ή οι σειρές πινέλων απευθύνονταν μόνο σε επαγγελματίες. Πχ υπάρχουν κάποιες μάρκες με καλά πινέλα αλλά δεν μπορώ να τα αποκτήσω διότι απαιτείται η επίδειξη πάσο στο ταμείο…
    Επιπλέον παίζει ρόλο και η ξαφνική “μόδα” με τα πινέλα όπως είπες.

  28. @ioanna thess 9a mas kaneis kai video gia ayto to vapsimo pou exeis?pws legetai?????

  29. @KETTY: Καλημέρα στην υπέροχη Κεφαλλονιά!!! Σαπούνισε τα με παιδικό σαμπουάν και τοποθέτησε τα ξαπλωμένα πάνω σε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσουν και σου εγγυώμαι-ακόμη και τα κακής ποιότητας πινέλα- δεν θα διαλυθούν! Θα είναι πιο οικονομικό έτσι πιστεύω, από το να έχεις ένα για κάθε χρώμα ξεχωριστά.

    @Kaiti: Οκ! Θα σας το δείξω σε ένα μελλοντικό βίντεο. Τι εννοείς πως λέγεται; Συγνώμη δεν κατάλαβα 🙁 Χμμμ δεν έχει όνομα! Ή μάλλον, ας το βαφτίσω τώρα: half smoky με κοψίματα. Χαχχα 🙂

  30. @Mous-Mous: Αγάπη!!!! Επιτέλους!!! Είχες πάνω από 1 χρόνο να μας γράψεις ποιηματάκι!!! Tέλειο!! xxx

  31. @Beautyblog: Kai egw thelw na dw ena video me to shmerino makigiaz,prepei na einai dyskolo alla thelw na to prospathisw!

  32. @Stella Εχεις δίκιο,δε το’χα σκεφτεί.Όλοι ξαφινκά έχουν αρχίσει να μιλάνε για τα πινέλα και έχω αγχωθεί,ξέθαψα μερικά που είχα αγοράσει πολλά χρόνια πριν αλλά όπως λέει κ η Ιωάννα μια χαρά τα κάνω και με το δάχτυλο.Εντάξει αν θελεις να κανεις λεπτομέρειες αλλά για κάθε μέρα με κουράζουν τα πινέλα.Για μια φορά τις δέκα μέρες όταν βγαίνω βράδυ τα χρησιμοποιώ.

  33. @Beautyblog : Τζούλια , είπαμε εχουμε κέφια σήμερα ! Μέχρι και θεατρικό σου γράφω αν θες ! Χαίρομαι που σου άρεσε το χαζοποιηματάκι μου !

  34. Το tutorial που περίμενα εδώ και τόσο καιρό !!!! Ευχαριστούμε Ιωάννα μας (αλλάξαμε χρώμα μαλλιών ή ο φωτισμός είναι;)

    @Όλες: Επειδή βγαίνω σε άδεια (επιτέλους!!!!) και θα πάρω γατιά παιδιά σκυλιά να πάω στο εξοχικό που δεν διαθέτει νετ (και όσο περνάει απο το χέρι μου, ούτε θα αποκτήσει), σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι 🙂

  35. @mako: Όχι, δεν τα έβαψα! Ο φωτισμός πρέπει να είναι! Κρατιέμαι 1 χρόνο τώρα και δεν τα έχω βάψει! Πωπωπω καλές διακοπές!!! Φυσικά ούτε κι εγώ θα έβαζα ιντερνετ στη θέση σου, να βάλω τα χεράκια μου-να βγάλω τα ματάκια μου;! Πολλά φιλιά!

  36. Τέλειο videaki ακόμα μια φορά!
    Τι να πρωτοσχολιάσω…ΘΕΑ είσαι Ιωαννά!Υπέροχη ιδέα αυτή με το δοχειάκι και την άμμο!!!Το μακιγιάζ είναι α-πί-στευ-το…το eyebright έχεις βάλει στο κάτω βλέφαρο πάλι ε?Πρέπει να το πάρωωωω επειγόντως!
    Πρέπει να το ξαναπώ…διαθέτεις τεράστια ικανότητα να διαφημίζεις προιόντα, χωρίς να πεις τίποτα!Πώς το κάνεις αυτό δεν μπορώ να καταλάβω…τουλάχιστον σε μένα που τρέχω και αγοράζω συνεχώς κι από κάτι που έχεις δείξει!!Ακούω υποσυνείδητες φωνούλες να μου λένε “Buy me…buy be” χεχεχε…
    Μπράβο σας και πάλι και για το κείμενο και για το tutorial!Το καλύτερο beauty δίδυμο Τζούλια-Ιωάννα strikes again 🙂

  37. @Ιoanna αυτη ειναι ολη η γοητεια σου(το δοντακι)ειχα ετσι περιπου και εγω αλλα η χαζη πηγα και τα αλλαξα και τωρα το μετανιωνω!!
    Καλα μπανια beauty Ioanna!!!!!
    Φιλια πολλα

  38. ax τι γλυκια η ιωαννα…..οπως ειδα στα γρηγορα λιγο τα σχολια ολων,θα συμφωνησω οτι τωρα με τηζεστη δυστυχως δεν αντεχω τπτ στο προσωπο…αντε ρουζ κ κραγιον……..!!!να συμπληρωσω οτι εκτος απο γλυκια εμφανιση η ιωαννα εχεις παρα πολυ γλυκια κ ζεστη φωνουλα……!σε “ηρεμει”…..χρησιμες οι συμβουλες της για τα πινελκια…..ουτε εγω τα επλενα διοτι ειχα την εντυπωση οτι χαλανε…ομως τωρα κιολας παω να τα πλυνω………

  39. @mako: Καλές, ήρεμες, χαρούμενες, ξεκούραστες διακοπές, mako μου!! “See” you soon!

  40. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ Κ ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Σ/Κ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΨΥΞΗΣ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΤ ΙΔΕΕΣ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΑΚΙ[!!!!],ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΩΡΑ,ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΙΝΕΛΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΤΗΣ MAC ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ,ΤΟ 275.TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑ,ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ Κ ΤΟ ΤΡΙΒΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΒΑΖΩ ΤΗ ΣΚΟΥΡΑ ΣΚΙΑ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ.

  41. Ιωάννα μου το είδα το βιντεάκι τώρα, τέλειο είναι, κι εσύ μια γλύκα πάλι!! Φανταστικό το κόλπο που δείχνεις περιγραφή και τιμές, αχ αυτό το Internet και τι δε βρίσκεις!! Θα το μελετήσω το βιντεάκι εντόπισα 2-3 πινέλα που όντως χρειάζομαι και σνομπάρω και αναβάλω γιατί λέω με 5-10 ευρώ θα αγοράσω το τάδε ή το δείνα δείγμα αρώματος!!! Πρέπει λίγο να το μαζέψω!
    Ευχαριστούμε πολύ οι πληροφορίες ήταν πολυτιμότατες!!!!
    Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!!

  42. Ιωαννα μου σ΄ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το ονομα μου αν και απο μικρη με φωναζουν Βουλα.Κι εγω ειμαι καρκινακι και νομιζω οτι το προβλημα αυτο που εχω με τις σακκουλες κατω απ΄τα ματια που ανεφερα εχτες,ειναι χαρακτηριστικο και για το ζωδιο μας.Τελικα ακομη δεν μου εχει απαντησει καμια κοπελα.Ισως και να μη ξερουν η να μην υπαρχει τιποτα.Εγω παντως σου ευχομαι οταν θα φτασεις στην ηλικια μου να μην εχεις σακκουλες γιατι ειναι πολυ αντιαισθητικο.φιλια:)και καλο Σαβ/κο!

  43. παρασκευη,γεια σου!!απ’ο,τι γνωριζω,μπορει να κανω κ λαθος,οι σακουλες φευγουν μονο με επεμβαση.ξερω μια κοπελα η οποια εκανε βλεφαροπλαστικη γυρω στα 50.τωρα ειναι 56 κ το αποτελεσμα διατηρειται ακομα.βεβαια,ισως υπαρχουν καποιες κρεμες η τεχνικες που να απαλυνουν την κατασταση.μην απογοητευεσαι!!!υ.γ.η τζουλια θα ξερει να μας πει πιο πολλα.

  44. Μαριαννα μου σ΄ευχαριστω παρα πολυ που με ενημερωσες,αλλα εχω πει οτι και λεφτα να ειχα επεμβαση για λογους αισθητικης δεν θα εκανα ποτε.Πρωτον γιατι φοβαμαι μην παει κατι στραβα και δευτερον γιατι καποια στιγμη πρεπει να αποδεχομαστε την ηλικια μας.Αλλα παρ΄ολα αυτα δεν το βαζω κατω και νομιζω οτι θα βρω εστω ενα ματζουνι:) που θα μου τις απαλυνει.Δεν ξερω,ελπιζω!Ειμαι σιγουρη οτι η Τζουλια αν ηξερε κατι θα μου το ειχε πει.Μπορει ομως και να ψαχνει!φιλακια πολλα και παλι σ΄ευχαριστω!

  45. ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΕΙ ΚΤ ΣΤΡΑΒΑ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΔΙΚΟ.Κ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ,ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ,ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.

  46. Τώρα κατάφερα να σε απολαύσω! Από το πρωί έχω μπει 10 φορές χωρίς να το καταφέρω!Το βίντεο που περίμενα με τόση ανυπομονησία το είδα πιο αργά απ’ όλα! Άψογη, κατατοπιστικότατη, άμεση και λαμπερή όπως πάντα!!! Σίγουρα θα πάρω τα βασικά να δω αν θα καταφέρω περισσότερα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι κάνω κάτι δοκιμές -εντός των τειχών για αρχή- και δεν βλέπω να καταφέρνω φοβερά πράγματα.Ωραία μεν, δεν γίνομαι και ούφο, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.Σας φιλώ όλες ΒΒgirls!!! Καλό ΣΚ!!! Τζούλια μου υπομονή!!! Ελπίζω να τελειώνεις!!! Σ’ ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Ιωάννα, πολύ, πολύ, πολύ, !!!!!!!!

  47. Ιωάννα μια φίλη με έβαλε να ρωτήσω αν ξέρεις, εκτός από εμφύτευση, πως μπορούμε να έχουμε πιο υγιείς και πυκνές βλεφαρίδες.Υπάρχει κάποιο σκεύασμα-καλλυντικό που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά επειδή χρησιμοποιώ γενικά πολλή μάσκαρα στην καθημερινότητά μου έχω παρατηρήσει ότι έχουν ταλαιπωρηθεί και δεν είναι όπως παλιά…Η φίλη μου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχει “φύσει” πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Ααα και όλα αυτά με αφορμή το videaki σου που λέγαμε πόσο ωραίες (εκτός από όλα τ’ άλλα) βλεφαρίδες έχεις!!!Ευχαριστούμε in advance 😉

  48. @Mous mous: Καλέ τι γλυκό ποιηματάκι είναι αυτό!Στάζει ομορφιά και μέλι!!!
    Είναι κι η Ιωάννα έμπνευση, είναι όμως και όλα τα bb girls ταλαντούχα και σε εγρήγορση πάντα! 🙂

    “Οι πιο καλές μαθήτριες
    στον κόσμο που υπάρχουν
    είναι αυτές του Beautyblog
    κι όλες έπαινο θα ‘χουν !”

    Υ.Γ. Ήμουν και μια ζωή “φυτό” και με άγγιξε, χιχιχιχι!!!

  49. Αχ με πήρε το πρωί για να μπω και να δω και το βιντεάκι…!

    @Ioanna Thess: Θριάμβευσες πάλι! Τα λόγια μαζί σου είναι περιττά! Συγχαρητήρια& περιμένουμε και τα επόμενα…

    Όσον αφορά τα πινέλα, μου λείπουν κυρίως για τα μάτια, θα έλεγα, μια που έχω κι εγώ το σετάκι της MAC και όλο και διαφορα πινέλα για ρουζ/πούδρες έχω αγοράσει από παλιότερα (πριν γίνει τόσο της μοδός…). Πάντως, λέω να κινηθώ είτε προς Real Techniques είτε προς Sigma, αλλά δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις μάρκες. Μπορεί καμιά να κάνει τη σύγκριση;;;

    Καλό ΣΚ!

  50. @marianna: Ααα αυτό το κοφτό εννοείς ε;! Έχω ένα παρόμοιο από ecotools, όντως πολύ βολικό πινέλο για γωνίες! Σε κάποια στιγμή θα κάνω ίσως κι άλλο ένα βίντεο για πινέλα που είναι χρηστικά και όχι τόσο διαδεδομένα, όπως αυτό. Ευχαριστώ που το ανέφερες!
    Ακόμη ταλαιπωρείσαι με την ψύξη ε; Δεν έχει βελτιωθεί καθόλου;;; 🙁

    @MariaA: Χαχχα ο καθένας με τις «προτεραιότητες» του πορεύεται σε αυτή τη ζωή! Όπως τα λες είναι, ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνετ… Όμως δεν γνώριζα πως μπορείς να αγοράσεις δείγματα… Εννοείς μίνι συσκευασίες;; Συγνώμη αλλά δηλώνω άγνοια εδώ!

    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Λες Βούλα μου επειδή είμαστε ευαίσθητες και αγχώδεις ως καρκινάκια να «ξεσπάει» στα μάτια μας;! Κι εγώ έχω μαύρους κύκλους(mega ΚΥΚΛΟΥΣ για την ακρίβεια) λόγω κληρονομικότητας. Να σε ρωτήσω, έχεις σακούλες ή μαύρους κύκλους εσύ; Θέλω να πω, είναι σαν πρήξιμο που δημιουργεί αναπόφευκτα σκιές ή το αντίστροφο(έλλειψη λιπώδους ιστού που κάνει όλες τις φλεβίτσες κτλ από κάτω να φαίνονται έντονες και μπλε/μωβ/πρασινοκίτρινες);;;

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Καλημέρα! Το ξέρω πως ακούγεται εκνευριστικό αλλά πάντα μου έλεγε η μαμά μου: «Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!» και πόσο δίκιο έχει… Είμαι σίγουρη πως με υπομονή θα τα καταφέρεις.

  51. @Despoina Manou: Γεια σου Δέσποινα & φίλη Δέσποινας!!! Λοιπόν, θα σου πω τι κάνω εγώ για τις βλεφαρίδες χωρίς όμως να μπορώ να σε διαβεβαιώσω εάν είναι και το σωστό. Στέλλαααα;;;!!! Δώσε μας τα φώτα σου!!!

    Έχω αδειάσει και καθαρίσει μια παλιά διαφανή μάσκαρα και την έχω γεμίσει με καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την “τόνωση” της τριχοφυίας καθώς επίσης, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες, σε προϊόντα αντιγήρανσης.

    Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ , μετά το ντεμακιγιάζ και τις κρέμες μου το απλώνω στις βλεφαρίδες εύκολα, σαν μάσκαρα και κοιμάμαι με αυτό.

    Στην αγορά κυκλοφορούν ειδικά καλλυντικά για επιμήκυνση και εμπλουτισμό των βλεφαρίδων(& φρυδιών) αλλά είναι ακριβά για την τσέπη μου. Προσπάθησε πρώτα με καστορέλαιο και δες… Εάν γνωρίζει κάποιο bb girl κάτι παραπάνω ας μας πει!!!

  52. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!
    @Despoina: Θα συμφωνησω με την Ιωάννα για το καστορέλαιο, η Στέλλα μας το πρότεινε ανεπιφύλακτα ειδικά για το θέμα των βλεφαρίδων. Και το κόλπο με τη συσκευασία από την διαφή μάσκαρα σούπερ, θα το δοκιμάσω κι εγώ.
    @Ιωάννα: Στο εξωτερικό οι niche οίκοι αρωμάτων έχουν την επιλογή να αγοράσεις το λεγόμενο sample pack με δείγματα από όλα τα αρώματα ή με κάποιο ποσό να κάνεις μια επιλογή. Ακόμη υπάρχουν site που πωλούν δείγματα από όλα τα αρώματα σχεδόν που κυκλοφορούν στην αγορά από τα οποία αγοράζουν όλο το μπουκάλι και μετα οι ίδιοι το χωρίζουν σε δείγματα (το λεγόμενο decanting) και σου πωλούν όσα ml θέλεις για δοκιμή. Τέλος είμαστε οι τρελοί που ανταλλάσουμε προσωπικά μεταξύ μας τις αποτυχημένες αγορές ή τα αρώματα που βαρεθήκαμε μέσω facebook συνήθως από κάποια group. Τέλος υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν μεγάλες συσκευασίες αρωμάτων και μετά ένα ποσό από αυτό το πωλούν σε τιμές ανάλογες με την τιμή του αρώματος ανά ml και τους πληρώνεις μέσω Paypal. Εγώ συνήθως έτσι αγοράζω αρώματα που δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ολόκληρο μπουκάλι. Προχθές έκλεισα να αγοράσω 10Ml από το Oud Ispahan – Dior με 10 λίρες (μεταφορικά συμπεριλαμβανόμενα)από μια”φίλη” από Αγγλία. Είμαστε τρελοί οι αρωματο χτυπημένοι!!!
    Φιλάκια κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο με πολλές βουτιές!!!

  53. Καλημερα Ιωαννα μου.Ποτε δεν ειχα μαυρους κυκλους.Εδω και δυο χρονια εχω σακκουλες που αναποφευκτα δημιουργουν και τους μαυρους κυκλους γιατι δημιουργουνται σκιες.Οι μαυροι κυκλοι αντε και κρυβονται με το concealer,οι σακκουλες ομως ο,τι και να βαζω δεν καλυπτονται.Κι ενω το υπολοιπο προσωπο ειναι ενταξει παρ΄ολη την ηλικια μου,αυτες με μεγαλωνουν.Απο ρυτιδες εχω μια εκφρασης αναμεσα στα φρυδια και στα ματια δεν εχω(ποδι της χηνας κ.λ.π.).Και το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχω μια μικρη χαλαρωση δεξια και αριστερα απο το πηγουνι,που ομως δεν με ενοχλει.

  54. @MariaA: Ε κάτι ξέρει η Τζούλια που επιμένει να σε αποκαλεί «Υπουργό»!!! Υπάρχουν γκρουπ για ανταλλαγή αρωμάτων;! Τέλειο;;; Και πάντα στενοχωριόμουν όταν αγόραζα κάποιο άρωμα που τελικά δεν μου «καθόταν» καλά… και στο τέλος είτε το δώριζα σε κάποια φίλη ή απλά το μάζευε σκόνη στο ντουλάπι 🙁
    Να σε ρωτήσω κάτι (είμαι σίγουρη πως το έχεις αναφέρει στο παρελθόν αλλά μου διαφεύγει) Δούλευες ποτέ σε κατάστημα αρωμάτων; Έχω πάθει πλάκα με τις γνώσεις σου, όταν σε ρωτάμε κάτι απαντάς σε 5 λεπτά με τόσες λεπτομέρειες και πληροφορίες που δεν έχω ακούσει από ΚΑΝΕΝΑΝ για τα αρώματα. Θα ήθελα πολύ να σε δω να δουλεύεις πάνω σε αυτό(όχι μόνο σαν πωλήτρια), έχεις απευθυνθεί ποτέ σε φαρμακοποιό/ αρωματοποιό για να φτιάξεις το δικό σου άρωμα; Φαντάζομαι πως ναι… Τι νότες έχει;;; (ασχέτως γούστου είμαι σίγουρη πως ο συνδυασμός θα είναι απρόσμενος και μοναδικός, γι’ αυτό ρωτάω για να μάθω τον μυστικό συνδυασμό).

    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Δυστυχώς, ούτε κι εγώ έχω απάντηση για τις σακκούλες. Και φαντάζομαι πως έχεις ρωτήσει ήδη αισθητικούς και γιατρούς για το θέμα. 🙁 Μα δεν μπορεί… κάτι θα πρέπει να υπάρχει, κάτι που να βελτιώνει την όψη τους. Σου υπόσχομαι πως θα κάνω μια έρευνα και εάν βρω κάτι αξιόπιστο θα σε ενημερώσω. Μακάρι να μπορέσω να βρω κάτι…
    Η χαλάρωση στο πηγούνι διορθώνεται με μακιγιάζ/φωτοσκιάσεις. Εάν σε ενδιαφέρει, δες το βίντεο που έχω κάνει, λέγεται Estee Lauder Shimmering Sands Tutorial, εκεί δείχνω τους κανόνες και την εφαρμογή για contouring. Φιλιά!

  55. Σ΄ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου.Οχι,δεν εχω ρωτησει γιατρους.Οι αισθητικοι μου λενε να απευθυντω σε γιατρο.Ομως δεν θελω να το κανω και δεν μπορω και οικονομικα.σ΄ευχαριστω και για την προσπαθεια που κανεις να με βοηθησεις.Επισης θα δω και το βιντεο και ισως μπορεσω να το εφαρμοσω για το πηγουνι μου.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!

  56. Καλημέρα!!Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις πληροφορίες κορίτσια!Το καστορέλαιο από φαρμακείο να το πάρουμε??

  57. Καθως εψαχνα το βιντεο που μου ειπε η Ιωαννα ειδα πολλους διαγωνισμους καταπληκτικους και ζηλεψα παρα πολυ που δεν ειχα ανακαλυψει τη σελιδα σας ωστε να μπορω να λαβω κι εγω μερος σ΄αυτους.Τελικα μου αρεσει παρα πολυ να μιλαω μαζι σας,να ανακαλυπτω διαφορα μυστικα και να εχω κι εγω την ευκαιρια να λαμβανω μερος στους διαγωνισμους.Αρκει να σας πω οτι εχω μονιμα ανοιχτη τη σελιδα για να βλεπω τα διαφορα σχολια που κανουν ολες οι κοπελες και τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα.Μπραβο στη Julia,στην Ιωαννα,στη Νανσυ και σε ολα τα κοριτσια που συνεργαζονται γι΄αυτη την ομορφη δουλεια!Σας ευχαριστουμε κι εγω και η κορη μου:)

  58. Α!ξεχασα να σας πω για οσες δεν το ξερουν και μπορουν να πανε να αγορασουν τα αγαπημενα τους καλλυντικα(γιατι ειναι δυσκολο στις μερες μας)οτι εστειλαν μηνυμα στην κορη μου απο τα HONDOS CENTER,οτι σημερα εχουν εκπτωση 35% σε επωνυμα καλλυντικα.Αυτο απο εμενα!

  59. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Παρασκευή που να δεις τι γίνεται στο beauty blog κάθε φορά που η Τζούλια έχει κέφια και μας βάζει κουίζ ή πρόχειρα διαγωνίσματα! Σπάμε το κεφάλι μας όλα τα bb girls και η ημέρα μας μετατρέπεται σε αγώνα δρόμου για να βρούμε την απάντηση! Και φυσικά η Τζούλια δεν αφήνει ποτέ και κανέναν παραπονεμένο 🙂

    To tutorial που σου ανέφερα θα το βρεις εδώ:

    http://beautyblog.gr/2012/05/11/make-up-tutorial-i-efarmogi-mias-bronze-poudras/. Πώς πέρασαν τόσο γρήγορα 2 μήνες;!!!

    Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και όσον αφορά το θέμα σου: Είμαι σε επικοινωνία με την αδερφή μου που είναι φαρμακοποιός και μπορεί να φιλτράρει καλύτερα τις πηγές που βρήκα, σύντομα θα σου γράψω κάποια επιπλέον tips για τις σακκούλες, ελπίζω να σε βοηθήσουν. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε(μαμά&κόρη)!

  60. Ιωαννα μου το ειχα βρει το βιντεακι,πολυ ωραιο!Σ΄ευχαριστω πολυ που ψαχνεις για το προβλημα μου.Ευχομαι να περασεις ενα πολυ ομορφο Σαβ/κο κι εσυ και ολα τα κοριτσια:)

  61. Χαχα σε ευχαριστώ Ιωάννα μου για τα κοπλιμέντα, όχι δεν έχω δουλέψει ποτέ σε κατάστημα αρωμάτων η μόνη παρεμφερή εργασία αν μπορεί να θεωρηθεί σχετική ήταν προ 15ετίας στα bodyshop στη Θεσσαλονίκη για την εορταστική περίοδο-διμηνο Χριστουγέννων. Αυτό που θα πω είναι λίγο κλισέ για όλους αυτούς που ασχολούνται με τα αρώματα αλλά είναι αλήθεια: πάντα με ενδιέφεραν οι μυρωδιές σε όλα τα πράγματα από τα πιο φυσιολογικά όπως αρώματα και συναφή προιόντα, το φαγητό στα απορρυπαντικά- καθαριστικά κλπ έως τα υφάσματα , μπορεί να είμαι η μόνη τρελη που όταν πάω να ψωνίσω ρούχα τα μυρίζω και δεν τα αγοράζω αν κάτι δεν μου κάθεται καλά.
    Το πάθος με τα αρώματα προέκυψε πολύ πιο πρόσφατα και όσο πάει μεγαλώνει μαζί με τη συλλογή μου! Μετά από ψάξιμο έχω βρει πως να φτιάξω το δικό μου άρωμα αγοράζοντας τις πρώτες ύλες και ναι ξέρω τι θέλω να έχει σαν νότες αλλά ακόμη δεν το έχω πραγματοποιήσει: σύντομα όμως! Αα ακόμη υπάρχει ένα τουλάχιστον site που ξέρω – στα γερμανικά μόνο όμως – που διαλέγεις μόνη σου νότες κλπ σε ρωτάει και διάφορα πράγματα και σου το φτιάχνουν το άρωμά σου όπως θέλεις και σου το στέλνουν. Έχω πολλές πληροφορίες για όλα ρώτα με ότι θέλεις όπως και όλα τα κορίτσια βέβαια!!!
    Φιλάκια!!!

  62. @Ιωάννα, όσο για τον συνδυασμό που ρώτησες έχω καταλήξει σε οσμανθό, γκουάβα, ίριδα, orris root, elemi & σανταλόξυλο για αρχή με μια δυο προσθήκες ίσως!

  63. @ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΕΣΣ,ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΑ.ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΨΥΞΗ,ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!@ΜαριαΑ,ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!

  64. @Κορίτσια : Χαίρομαι που σας άρεσε , θα σας γράψω κι άλλα γιατί την έμπνευση για τέτοια στιχάκια την έχω στο τσεπάκι ! @Ιωάννα : Σου αξίζει παιάνας για όλα αυτά που μας μαθαίνει και όσκαρ για τα videos ! Για το καστορέλαιο θέλω κι εγώ να σας πω ότι με 2-3 σταγόνες του ξαναζωντάνεψα μια μάσκαρα που είχε ξεραθεί και επίσης το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σαν μάσκα για τις παρονυχίδες στα νύχια των χεριών και των ποδιών κι έχω δει τεράστια διαφορά .

  65. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Όλες για μπανάκι βλέπω!!!!
    @marianna: Περαστικά σου καλή μου !! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα, τι να πω κάνε λίγο υπομονη ακόμη!
    @mousmous: αφού τα έχεις έτοιμα τα στιχάκια τι περιμένεις λοιπόν!! Είναι τρέλα!
    @Andriana: Στενοχωριέμαι που θα το πω αλλά δεν κατάφερα να βρεθώ σε Κεντρικό sephora για να σου πάρω το vernis a levre 🙁 Πφ πάντως την επόμενη φορά που θα έχει αντίστοιχη έκπτωση θα φροντίσω να συνεννοηθούμε εγκαίρως!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

  66. Μια γλυγια καλημερα κι απο εμενα στη Julia,στην Ιωαννα και σε ολα τα κοριτσια!

  67. Καλησπέρα κι από εμένα!
    Επιτέλους ήρθε η μέρα που κατάφερα να διαβάσω μαζεμένες όλες τις αναρτήσεις τις εβδομάδας, που λόγω τρελής δουλειάς έχασα!Αχ, αυτά είναι τα αρνητικά του αγροτικού σε νησί, όσο περισσότεροι μαζεύονται εδώ για διακοπές, τόσο περισσότερο τρέξιμο για εμάς…
    Τι καταπληκτικό βίντεο για άλλη μια φορά Ιωάννα! Θα είμαι αχόρταγη αν εκτός από tutorial για μακιγιάζ και ρούχα ζητήσω και tutorial για μαλλιά και νύχια;; 🙂
    Φιλιά από την πανέμορφη Τζια!

  68. Κατατοπιστικότατο βίντεο! Και ήθελα πινελάκι για eyeliner!
    Ερωτησούλα: Ιωάννα τι κραγιόν φοράς; Προσπαθώ να πετύχω καιρό αυτή την απόχρωση…

  69. Καλησπέρα από την καυτή Θεσσαλονίκη!

    @MariaA: Πωπω όλα αυτά μου ακούγονται συναρπαστικά (όντας άσχετη από πρώτες ύλες για αρώματα)! Αλλά χαζεύω τον τρόπο που τα γράφεις, ζωγραφίζεις με μυρωδιές… απίστευτο!

    @marianna: Επιτέλους! Από εβδομάδα θα επανέλθεις περδίκι! Και κατευθείαν θα τρέξεις στη θάλασσα, είμαι σίγουρη! lol Φιλιά!

    @MOUSMOUS: Εννοείται θέλουμε κι άλλα!! Να γράψεις και ένα για τον μικρό Ρωμανό και να του το διαβάζει η Τζούλια πριν κοιμηθεί! Σαν νανούρισμα 🙂

    Καστορέλαιο rocks! Να’ ναι καλά η Στέλλα που είχε γράψει (ανάμεσα σε πολλά άλλα) να το απλώνουμε και στα μάτια για dark circles! Και νύχια και μαλλιά… Love it!

    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ: Καλημέρα!!! Δεν έχει μπανάκι το πρόγραμμα σήμερα;! Εγώ πάλι στην πλαστική πισινούλα θα την βγάλω… 🙁

    @nektaria: Είσαι στην Τζία και παραπονιέσαι;! lol Πλάκα κάνω, καλό κουράγιο με τη δουλειά! Την Παρασκευή δες το επόμενο βίντεο… και παίξε και ένα Τζόκερ(που λέει και η Τζούλια)! xxx

    @Anna_chlk: Ευχαριστούμε πολύ!!! Φοράω το Azade 116 μολύβι χειλιών(Hondos) και το… Bella Oggi Dynamic every day #19 κραγιόν(από τα 1 ευρώ shops) Περίπου 3 ευρώ κόστισε. Μυρίζει λίγο περίεργα αλλά κι εμένα μου αρέσει απίστευτα η απόχρωση 🙂

  70. Αγαπώ Τζούλια και Ιωάννα!!! Μπράβο σας! ;D

  71. Ιωαννα μου για αλλη μια φορα μεγαλουργησες καλη μου! Πολυ ωραιο το βιντεακι σου, οπως παντα αλλωστε!

    Μεχρι τωρα στο μακιγιαζ μου χρησιμοποιουσα τα δαχτυλα μου. Καποια στιγμη αγορασα το πρωτο μου stippling. Αυτο ηταν! Μα πως βαφομουν τοσο καιρο χωρις πινελα;;;;

    Για οσες αντεχει το πορτοφολι αναμφιβολα τα sigma ειναι ο,τι καλυτερο υπάρχει!

    Για ολες εμας τις υπολοιπες προτεινω τα πινελα της E.L.F. απο τη σειρα studio. Ωραια πινελα σε λογικη τιμη. Η σελιδα συχνα πυκνα βγαζει προσφορες ειτε με δωρεαν μεταφορικα ειτε με προσφορες και εκπτωσεις.

  72. MariaA, μήπως γνωρίζεις αν έχει ο Dior bodymist που να λέγεται sun ή κάπως έτσι ? Καλοκαιρινή μυρωδιά… μου άρεσε πάνω σε μια γνωστή που μου είπε ότι είναι Dior αλλά δεν το έχω ξανακούσει. Σου λέει εσένα κάτι ? Ευχαριστώ!!!

  73. Καλησπέρα Τζούλια & Bbgirls!
    @Σμαρώ: sorry δεν είδα την ερώτηση νωρίτερα, bodymist δεν έχει αυτούσιο ο Dior, έχει βγάλει χωρίς αλκοόλ κάποια αρώματα όπως το J’adore που έχω εγώ, το μόνο sun που μου έρχεται στο νου είναι μια έκδοση του Dune πριν πολλά χρόνια, το Dune sun χωρίς αλκοόλ κι αυτό. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα σε ebay & amazon βρήκα μόνο 1 να πωλείται και πανάκριβα!

  74. Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!MariaA ξερω οτι σε ζαλιζω αλλα επειδη αγαπω πολυ τα αρωματα θελω να σε ρωτησω κατι.Εχω αρκετα αρωματα που εχω αγορασει η μου εχουν κανει δωρο.Ομως κανενα δεν με ενθουσιαζει παρ΄οτι προσεχω τι εχουν και εμενα μου αρεσε παλια το white musk απο τα body shop.Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει αλλα σταματησα πριν καιρο να το παιρνω γιατι μου μυριζε περισσοτερο οινοπνευμα παρα το musk.Σ΄ενα αρωμα μου αρεσει να μυριζει το musk,να μυριζει καθαριοτητα και πουδρα και βεβαια να αντεχει στο δερμα μου γιατι δυσκολα τα αρωματα κρατανε στο δερμα μου ισως επειδη ειμαι μελαχροινη.Θελω να εχω το δικο μου αρωμα.Γι΄αυτο σου ζηταω να με βοηθησεις να βρω αυτο που θα με κανει να το αγαπησω και να το εχω για παντα(αν μπορεις βεβαια).Βαρεθηκα να πηγαινω στα καταστηματα,να δοκιμαζω ενα σωρο αρωματα και στο τελος να φευγω ζαλισμενη χωρις να βρω αυτο που θελω.Σ΄ευχαριστω πολυ που με ακουσες κι ελπιζω να με βοηθησεις.φιλια απο εμενα:)

  75. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!
    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δεν με ζαλίζεις Παρασκευή μου ούτε να το σκέφτεσαι.
    λοιπόν αφού σου αρέσει το Musk (αν και είναι λίγο βαρύ για το καλοκαίρι) θα σου προτείνω τα εξής:
    1. Original musk – KIELS (να πω ότι το φοράω μόνο χειμώνα είναι δυνατό αλλά αγόρασα τις προάλλες την κρέμα σώματος και είναι τέλεια για το καλοκαίρι ψεκάζομαι από πάνω με το Aqua Allegoria cherry blossom – Guerlain και είναι ένα όνειρο)
    2. White musk – Tesori d’ oriente (παμφθηνο το βρίσκεις στο χόντο έχει ολοκληρωμένη σειρά σώματος επίσης και κρατάει τρελά)
    3. Musk – Alyssa Ashley (επίσης στο χόντο φθηνό και με σειρά σώματος)
    4. Coco Mademοiselle- Chanel (έχει πολύ καλό Musk τελείωμα και πουδρέ νότες που σου αρέσουν)
    5. Narciso Rodriguez For Her Musk eau de Parfum intense -Narciso Rodriguez (δεν είμαι σίγουρη αν το βρίσκεις στην Ελληνική αγορά αλλά αξίζει να το αναζητήσεις κι αν δεν βρεις το συγκεκριμένο δοκίμασε τα υπόλοιπα Narciso Rodriguez)
    6. Cologne intense iris & white musk – Jo Malone (πολύ ωραίος συνδυασμός ιριδας και musk πουδρε όπως σου αρεσει )
    Το Musk είναι ένα συστατικό που πολλά αρώματα έχουν στη βάση του ακόμα και το φετινό Bronze Goddess Capri έχει αρκετό.
    Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω κι άλλα αρώματα με Musk πες μου αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά που σου γράφω.
    Φιλάκια!!!

  76. Μαρια μου σ΄ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.Απ’ολα αυτα εχω δοκιμασει μονο το coco το οποιο δεν μου αρεσε και πολυ γιατι δεν μυριζε στο δερμα μου καλα.Θα προσπαθησω να δοκιμασω και τα αλλα που μου ειπες και ειδικα τα φθηνα γιατι οσο να΄ναι δυσκολευομαι αυτη την εποχη.Νομιζω οτι κατι θα βρω.Εισαι πολυ γλυκια και σε ευχαριστω για τις προτασεις σου.φιλια πολλα θα σου ξαναγραψω αν δεν βρω κατι.:)

  77. @Julia Τζούλια μας όλα καλά? Μήπως πρέπει ν’ ανησυχούμε? που χαθηκες?

  78. Ευχαριστώ Μαρια για την άμεση απάντηση! Σήμερα που ρώτησα πωλήτριες dior στο χόντο και στα νότος, μου είπαν οτι υπήρχε κάτι τέτοιο σε κίτρινο μπουκάλι , λεγόταν sunny summer και δυστυχώς δε βγαίνει πια… Κρίμα! Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου για το musk , από σένα έμαθα τα tesori d oriente που είναι ευχάριστη έκπληξη!! Συνέχισε να μας δίνεις ιδέες! Α, λοιπόν και κάτι ακόμα που αξίζει είναι το white jasmine απο το zara, παρά το όνομα καμμία σχέση με γιασεμί, αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας οπως αυτά που έχουν iris κ musk. Mε 7,90 τα 30ml , το δοκιμάζεις , το έχεις κ στην τσάντα μια χαρά. Παρασκευή, μπορείς να το τσεκάρεις κι αυτό… εγώ σήμερα που το φόρεσα στο γραφείο δέχτηκα πάντως θετικά σχόλια!

  79. Γεια σου Σμαρω μου με το ωραιο ονομα.Σ΄ευχαριστω που με ενημερωσες για το αρωματακι του ZARA.Το εχουν ολα τα καταστηματα?μηπως ξερεις?και το tesori d oriente που μου ειπε η Μαρια ειναι ωραιο?σου κραταει?χε!χε!σε ζαλισα με τις ερωτησεις μου αλλα ειμαι κολλημενη με τα αρωματα.Θα περιμενω οποτε μπορεσεις να μου απαντησεις.Φιλια πολλα!

  80. Βέβαια Παρασκευή, το έχουν σε όλα τα zara , σε 30ml που κοστίζει 7,90 και 50ml με κάτι λιγότερο απο 10 ευρω, νομίζω 9,90..!!! Κι εγώ πρώτη φορά πήρα άρωμα απ τα zara κ μ αρεσε πολύ, δοκίμασε το κ μας λες… Τα tesori τα έψαξα στο χόντο μετά την αναφορά της Μαρίας, τα έχουν λίγο “κρυμμένα” κοντά στ αποσμητικά… Κοστίζουν περιπου 6 ευρώ κι είναι έντονα αρώματα με μεγάλη διάρκεια!! Εγώ πήρα το franzipani που είναι τόσο φρέσκο!! Το σίγουρο είναι πως μ αυτες τις τιμές μπορούμε να τα δοκιμάσουμε χωρίς ιδιαίτερο ζόρι… Φιλιά!!

  81. Σ΄ευχαριστω πολυ Σμαρω μου,να΄σαι καλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.