Λονδίνο: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012

 

 

Πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν άκουσα για πρώτη φορά, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 θα γίνουν στο Λονδίνο, έκανα τρεις ευχές: Η πρώτη ήταν, να είμαι γερή, ζωντανή και καλά, γιατί τίποτα άλλο δεν θα με σταμάταγε από το να είμαι στο δεύτερο σπίτι μου, γι’ αυτό το μεγάλο γεγονός.

 

Η δεύτερη ήταν, να έχω μέχρι τότε ένα παιδάκι και μάλιστα σε ηλικία ικανή, για να καταλάβει τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και από πού ξεκίνησαν.

 

 

Η τρίτη μου ευχή, ήταν τέσσερις γενιές, αγκαλιασμένες (η γιαγιά και ο παππούς μου, η μαμά μου, εγώ και το παιδί μου) να παρακολουθούμε και να χειροκροτούμε με ενθουσιασμό, δυο ομάδες: Την Ελληνική και την Αγγλική.

 

Είμαι ευγνώμων που οι δυο πρώτες ευχές μου πραγματοποιήθηκαν και τώρα είμαι εδώ, ακριβώς όπως το είχα ευχηθεί. Έχω μεγάλη, βαθιά λύπη, που η τρίτη μου ευχή δεν πραγματοποιήθηκε. Και έτσι αντί για τέσσερις, είμαστε τώρα εδώ, τρεις γενιές…

 

 

Στο Λονδίνο βρίσκομαι λοιπόν αγαπημένες μου, εδώ και λίγες μέρες, γι’ αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Λατρεύω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός, ότι αισθάνομαι απίστευτο δέος για αυτούς τους αθλητές, που αφιερώνουν κάθε λεπτό της ζωής τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο και με μεγαλύτερο όνειρο ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο. Και σας μιλάω ειλικρινά, αν είναι για ένα μόνο γεγονός, να είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και το τι έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου, αυτό είναι το ότι κατάφερα να είμαι εθελόντρια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

 

 

Θα προσπαθήσω όπως πάντα, να σας «πάρω» μαζί μου και σε αυτό το ταξίδι. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι τόσο εύκολο…Ελπίζω να τα καταφέρω, αλλά όπως φαντάζεστε το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα “φορτωμένο”. Μόνο αυτά που θέλει να κάνει και να δει ο κύριος Ρωμανός, εκτός από τις “Ολυμπιακές Μέρες”, φτάνουν και περισσεύουν και είμαι περίεργη, για το πόσο εξουθενωμένοι θα πέφτουμε για ύπνο το βράδυ.

 

 

 

Παρόλα αυτά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρω να κάνω κάποιο post από εδώ, κάποια πράγματα είναι πλέον γνωστά και γι αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όπως για παράδειγμα, το δωράκι σας, που για άλλη μια φορά θα έρθει απ’ ευθείας από Λονδίνο… Και βέβαια, το ότι μόλις επιστρέψω, θα έχουμε πολλά να δούμε και πολλά να σας λέω, (άρα, αντί για “κλειστό”, μάλλον δεν θα σταματήσει το bb, τον Αύγουστο…) γιατί δεν είναι μόνο οι εμπειρίες αυτού του ταξιδιού, αλλά και οι χιλιάδες αναμνήσεις μου, που είναι μαζί μου κάθε δευτερόλέπτο της μέρας και κάποιες από αυτές θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…

 

 

Είμαι μακριά…(αλλά όχι τόσο, όσο νόμιζες ΜαρίαΑ…) Από την άλλη, είσαστε τόσο πολύ κοντά, γιατί είστε πάντα στο μυαλό μου  και σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου. Εσείς, ξέρετε, γιατί…

 

 

 

58 Σχόλια
  1. Τζα!!!Τώρα εγώ τα ιπτάμενα χαλιά πού τα συνδύασα;;;Νοερά και στα Λονδίνα μαζί Τζούλια!Εσύ στην κερκίδα κι εμείς στον καναπέ.Φιλιά καλά να περνάς!!

  2. Τζα!! Αγαπημένη μου!! Ευχαριστώ για τις ευχές!! «see” you soon!! xxx

  3. Nα περάσετε καταπληκτικά!!!!Ο Κος Ρωμανός είναι ένας κούκλαρος,να τον χαίρεσαι!!!!Πολλά φλκ και θετική ενέργεια από Ελλάδα!

  4. ti yperoxos gios einai aftos??na ton xairesai!!na peraseis super kai emeis s perimenoume edw n mas peis ola t nea!!

  5. perimenoume nea sou panta me agonia!!!se eyxaristoume pou mas skeftese!!!na peraseis teleia me to kouklo sou!!!tis kalyteres eyxes mas olh mas thn thetikh energeia gia esena, ton kyrio romano k toys athlites mas!!!filakia pollaaaaa 🙂

  6. Nα περάσετε τέλεια!!!

    Υ.Γ. Κούκλος ο γιος! Και μοιάζει και στη μανούλα του!

  7. ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ….
    ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΔΕΝ ¨ΦΕΥΓΕΙ” ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ….

  8. Χαχα μας την έσκασες Τζούλια!!!! Εντάξει δεν είστε και πολύ πολύ μακριά!!!! Είναι φοβερό το συναίσθημα που σου προκαλούν οι Ολυμπιακοί αγώνες αν έχεις ασχοληθεί ενεργά με αυτούς (ήμουν οδηγός 2 μήνες το 2004) σου μένουν ανεξίτηλα τα συναισθήματα!
    Χαίρομαι που ο κύριος Ρωμανός είναι σε ηλικία που θα μπορεί να θυμάται αργότερα και να επανέρχεται σε αυτές τις ημέρες που θα περάσετε!!
    Να περνάτε τέλεια!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

  9. Ζηλεύω απίστευτα!
    Ελπίζω ο κακός καιρός να μην σας χαλάσει τα σχέδια τις επόμενες ημέρες…
    Μου φαίνεται ότι ο μικρός μου θα σε ξεποδαριάσει τελικά, γιατί οι αντοχές του πρέπει να είναι απίστευτες!

    ΥΓ Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, και αυτή μου η άποψη ενισχύθηκε τώρα που έμαθα για την εθελοντική δραστηριότητά σου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες… Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!

  10. Να περάσετε τέλεια και να το απολαύσετε!

  11. Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες να βρεθείς στο Λονδίνο αυτές τις μέρες! Το ήθελα κι εγώ αλλά από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τόσα και όχι προς το καλύτερο. Δεν το βάζουμε κάτω όμως! Κι εσείς να μη βάλετε κάτω (πισινό χαχα!) και να περάσετε τέλεια!!

  12. ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ email BB ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ POST ΕΙΧΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ??????
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΩΜΑΝΟ!!!!
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙ…………………………..Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Πολύ φάτσα ο γιος σου Τζούλια μου.. Να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως επιθυμείς!! Εύχομαι να περάσετε τέλεια και να ”κουβαλησεις” πολλές εικόνες και αναμνήσεις και για εμάς.. Και βέβαια καλή επιτυχία στην Εθνική μας.. Φιλία πολλά!!

  14. Μην ξεχάσεις να μας πεις τι λένε για τους ΄Ελληνες γιατί έμαθα ότι παντού λένε τα χειρότερα.Κοίτα να το διασκεδάσεις μαζί με το κουκλί σου.

  15. Να περάσετε τέλεια και είστε και τα δυό σας κουκλιά στην φωτο!!!!Φιλάκια πολλά!!!!

  16. Twra pou to diavazw to post sou Julia , suniditopoiw tous logous pou agapaw polu auti tin parea kai ta posts sou!
    Panta me taxideueis sta pragmata pou exw kanei, meri pou exw zisei kai pou tha ithela na zisw, sta pragmata pou tha ithela na kanw kai to giati kata kapoia periergo tropo agapame sxedon ta idia pragmata kai se niwthw toso konta les kai se 3erw apo polu palia.
    Oi Olympiakes Agwnes einai gia mena oneiro zwis pou tha ithela san athlitria na pragmatopoiithei, pisteuw tpt den einai duskolo kai adunaton arkei na to palepsei kaneis oso prepei.To Londino trito mou spiti kai agapimeno, den to allazw me tpt ston kosmo.
    Na perasete “phenomenal” sto pio istoriko gegonos tou planiti kai stin agapimeni poli .
    Mia megali diaduktiaki agkalia apo mena kai na sunexiseis etsi na mas grafeis pou kai pou, opote vreis xrono.
    Cheers dear

  17. Να περάσεις τέλεια αυτές τις μέρες και περιμένουμε να μας τα πεις όλα. Να πάρουμε κι εμείς λίγη μυρωδια!!!!

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΒΒΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΡΩΜΑΝΟ!!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΖΟΥΛΙΑ,ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΦΙΛΙΑ Κ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!!

  19. Καλημέρα σε όλους!

    Δεν μπορώ να μην αρχίσω με τον σχολιασμό της υπέροχης φωτογραφίας μαμάς-γιου… Εκπέμπεις μια στοργική γαλήνη δίπλα στο παιδάκι σου και μια εξωτική για μένα ομορφιά, αυτήν της ευτυχισμένης και ολοκληρωμένης γυναίκας… Ο δε Ρωμανός – δεν υπάρχει! Τι φατσούλα είναι αυτή!!! Φτου φτου το παιδί, είναι κουκλί ζωγραφιστό!

    Να περάσετε θαυμάσια στο Λονδίνο, ζηλεύω πολύ, θα ήθελα κι εγώ να νιώσω τον παλμό των αγώνων και την ενέργειά τους από κοντά! Προσπάθησε παρά την κούραση να μας ενημερώνεις και να μας ταξιδεύεις όποτε μπορείς! 🙂

  20. Σιγά που θα αντέχαμε να μην “μιλήσουμε” καθόλου έναν ολόκληρο μήνα! Άνοιξα σήμερα το blog για να σας πω μια γλυκιά καλημέρα και καλή εβδομάδα, και ουπς έπεσα πάνω σε έκπληξη! Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα ότι θα είσαι στο Λονδίνο,έχω καταλάβει ότι είναι το δεύτερο σπίτι σου, αλλά το “πολύ μακριά” με μπέρδεψε. Να περνάς τέλεια! Να το ευχαριστηθείς με τον γιό σου παρέα! Είναι κούκλος, γιατί είναι ίδιος με την κούκλα μαμά!!! Σ’ αγαπάμε πολύ και σε σκεφτόμαστε συνέχεια!!Έχεις γίνει μέρος της ζωής μας! Να είσαι πάντα καλά Τζούλια μου!!!Πολλά φιλιά!!!
    Καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλα τα bbgirls!!!!!!

  21. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ?ΤΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ……..
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

  22. Αχ πόσο πολύ ζηλεύω! Είσαι πάρα πολύ τυχερή που είσαι εκεί Τζούλιά μου, πρέπει να είναι καταπληκτικό το κλίμα. Να τα περάσετε τέλεια και να γυρίσεις με πολλές εμπειρίες να μας διηγηθείς!

  23. Υπεροχο να βλεπεις νεα αναρτηση στο ΒΒ εκει που εχεις απελπιστει, ότι για εναν ολόκληρο μηνα, ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τη Tζουλια και τα υπολοιπα ΒΒgirls! Μπραβο Τζουλια μας! Παντα τετοια ευχαριστα και ταξιδιάρικα! Ωστόσο, τιποτα απ΄όσα μας λες δε συγκρινεται μ΄αυτη την υπεροχη φωτογραφια μαμας – γυιου! ο.κ Τζουλια, η καλυτερη σου φωτογραφια ever! Τι βλεμμα, τι ηρεμία ειναι αυτή, τι γλύκα? Ειστε υπεροχοι, πανεμορφοι κι οι δυο! Μακαρι να ειχα ενα γυιο σαν κι αυτον!
    ΥΓ Ιδιοι ειστε έτσι? Μαγουλάκια, χαμόγελο, χειλάκια ίδια… θα ζηλεψει ο μπαμπας αλλά τι να κάνουμε?

  24. Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα! Τζούλια μου, ο μικρός σου είναι κούκλος…. να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Να περάσετε υπέροχα και περιμένουμε φωτογραφίες και πολλά-πολλά νέα!! Φιλάκια! 🙂

  25. εσύ να περνάς καλά και να μας μεταφέρεις το εκεί κλίμα όταν θα’χεις χρόνο! κουκλάκι ζωγραφιστό το μικρό!!!!

  26. Τι όμορφη φωτογραφία είναι αυτή,είστε μια γλύκα μαμά & γιός!να περάσετε τέλεια & να μεταδώσετε τη θετική σας ενέργεια στους αθλητές μας!kissesss xxx

  27. Καλησπέρα!
    Δεν γίνεται να μη σχολιάσω κι εγώ την απίστευτη φωτογραφία…μα τι μάγουλα για τσίμπημα είναι αυτά!!Και έχετε ακριβώς το ίδιο χαμόγελο!Καλά να περνάτε εύχομαι ολόψυχα, και με τα υπέροχά σου κείμενα να γίνεσαι τα μάτια και τα αυτιά μας σε ό,τι δε μπορούμε να είμαστε παρόντες…

  28. Καλημέρα γλυκιά κι αγαπημένη Τζούλια!

    Σου ευχομαι να περάσεις μοναδικές στιγμές και να ξέρεις ότι πάντα σε σκεφτόμαστε και περιμένουμε την ανταπόκριση σου!

    Φιλάκια!

  29. Υπέροχα νέα για όλες εμάς τις ΒΒεθισμένες!χαχαχαχα
    Να περάσετε υπέροχα και ο κύριος Ρωμανός να γεμίσει όμορφες εικόνες και ξεχωριστές αναμνήσεις!

  30. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!
    Καλό μήνα σε όλες, τα φιλιά μου και να περνάτε τέλεια!!!!

  31. Καλημερα σε όλες κορίτσια και καλόν Αύγουστο!!!

  32. Teleia julia, siga pou tha antexame na min milisoume olokliro ton Augousto, gia pes gia pes ti ekplixeis mas etoimazeis pali?

  33. Ελπίζω η πανσέληνος στο Λονδίνο να είναι εξίσου θεαματική με τη δική μας, αλλά να την απολαμβάνεις εξίσου καλά!

    Φιλιά

  34. Αγαπημένη, να περάσεις υπέροχα!!
    Σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία αυτό το ταξίδι συνολικά!!
    (Το ποστ σου για τους Special Olympics είναι απ’τα πιο αγαπημένα μου…!!)
    Σε φιλώ γλυκά!!*

  35. Julia μου γλυκια σου ευχομαι να περασεις οσο πιο ομορφα μπορεις,αν και αυτο ειναι σιγουρο αφου εισαι στο Λονδινο και δει στους Ολυμπιακους.Ο γιοκας σου ειναι πολυ ομορφος,να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα γερος.Ενα μικρο διαλειμμα εκανα απο τις υποτιθεμενες διακοπες μου και μολις μπηκα χαρηκα πολυ που μας εχεις στο μυαλο σου και περνας καλα.Φιλια πολλα,καλη συνεχεια κι ελπιζω να φερεις γουρι στους αθλητες μας και να φερουν μερικα μεταλλια.

  36. Καλημέρα 🙂

    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΚΟΥΚΑΛΟΥ: Παρασκευή μπορείς να βρεις στην προηγούμενη ανάρτηση «Make Up Tutorial Video: Πώς να βάλεις σωστά το eyeliner!» το σχόλιο που σου έγραψα για τις σακούλες! Είναι προς το τέλος.

    Φιλιά σε όλες!

  37. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Άρχισαν επιτέλους οι διακοπές και για μένα (με Internet βέβαια ) και ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ, λιαστώ,διαβάσψ, χαλαρώσω κλπ!!!
    Φιλιά πολλά σε όλες και Ιωάννα από αύριο θα είμαι για μπάνιο εκεί που λέγαμε!!! Αν έρθεις έλα να με βρεις, σε περιμένω!!!
    Καλημέρα!!

  38. @MariaA: Καλές διακοπές Μαρία μου! Θα χρειαστεί να κατέβω Αθήνα για λιγάκι αλλά σύντομα, πολύ σύντομα θα έρθω! Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά να σε πετύχω! Καλή ξεκούραση και κάνε και μια βουτιά και για μας που καιγόμαστε στην πόλη!

  39. Αχ, ξεκινήσατε όλες σας τις διακοπές σας κι εμάς μας λησμονάτε…! Πφφφ….!
    Οκ, ναι, γκρινιάζω. Ξανά. Πειράζει;;;

    Καλά να περνάτε όλες κορίτσια και για να είμαι ειλικρινής, αν και εθισμένη πια σ’ αυτήν την παρέα, δεν με πειράζει αυτό το μικρό διάλειμμα, διότι αντιλαμβάνομαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και ότι δεν αργήσω να είμαι αραχτή στον καναπέ μου, με την κουβερτούλα και το λάπτοπ αγκαλιά, ένα ζεστό αφέψημα από μυρωδάτα κρητικά βότανα κοντά μου και την βροχή να ηχεί απ’ έξω…!

    (οκ, με πιάσατε, ναι μεν τα σκέφτομαι όσα σας λέω παραπάνω, αλλά και τι δε θα ‘δινα, να άραζα κανά 5ημερο σε μια παραλία….)

    Φιλιά!

  40. Καλησπέρα Τζούλια και λοιπά bbgirls!!! Μου λείψατε πολύ παρόλο που είμαι σε διακοπές και προσπαθώ να αναπληρώσω σε ύπνο, ξεκούραση, ξάπλα, καφέ, περιοδικά, βιβλία, και φυσικά τον αντρούλη μου!!
    ελπίζω κι εσείς να ξεκουράζεστε και να επανέλθουμε όλες φρέσκες και αναζωογονημένες!! Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι δοκιμάζω και πολλά νέα αρώματα για να σας πω εντυπώσεις!! Φιλιά πολλά!!!!

  41. Καλημέρα ΒΒgirls! Κι εμενα μου λείψατε όπως και στη MariaA και δεν ειμαι και σε διακοπές…. Μπαινω καθε μερα να δω μηπως καμμια έστειλε … message in a bottle…. Φιλια σε όλες και να καλοπερνάτε!!! Εχουμε αναγκη απο υψηλο ηθικό για το Σεπτέμβριο… κανονίστε λοιπόν, μας θελω όλες ορεξάτες και αισιόδοξες !

  42. Αχα !!! Δεν είμαι μόνο εγώ λοιπόν που μπαίνω να δω αν επέστρεψε καμία. Εσείς οι δύο οι απο πάνω μου και η άλλη η λίγο παραπάνω απο πάνω μου με έχετε “καταστρέψει”. Τι άρωμα, τι καλλυντικό και τι μακιγιάζ έχω δοκιμάσει δεν περιγράφεται !!!

    Φιλιά σε όλες κορίτσια 🙂

  43. @mako ελα, ελα… τραβα με κι ας κλαιω…. μη μας πεις ότι δεν τα θες κι εσύ…χα χα χα (Να δω τι θα κανουμε από Σεπτεμβριο, με τους λογαριασμούς και τα εκκαθαριστικά που επονται… bazaar όσως αγορασαμε, εκμεταλλευόμενες τις εκπτωσεις των Sephora….)

  44. Καλησπέρα Τζούλια & λοιπά bbgirls!!!
    @mako: όντως τραβάτε με κι ας κλαίω!!! Εγώ πάντως με Internet κάνω διακοπές δεν μπορώ δίχως, 1 ωρίτσα την ημέρα απαραίτητα διότι πρέπει και να κρατήσω επαφή με τα νέα από την αρωματοχώρα!!!
    @Stella: Εσύ έχεις και το ψυγείο -στοκ αλί σε μας αν και η Τζούλια έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αφήσει τα bbgirls της να “πεινάσουν” καλλυντικώς!! Αλήθεια Στέλλα αγόρασα πριν να φύγω μια νέα κρέμα ονόματι Egyptian Magic άκουσα τα καλύτερα διαδικτυακώς, έχεις γνώμη? Δεν την έχω ανοίξει ακόμη.
    Φιλάκια πολλά!!!Να περνάτε τέλεια ακόμη και στην πόλη!!!

  45. Κοριτσάκια μου 🙂

    @MariaA: εγώ πάντως έκανα 2,5 βδομάδες διακοπές χωρίς ιντερνετ. Αποτοξίνωση yeah !!!! (Σιγά που θα με άφηνε η κόρη μου να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο πέρα απο εκείνη)

    @Stella: τι είναι το ψυγείο στοκ?

  46. Καλημέρα, καλημέρα! Εδω Σύνταγμα! Φιλαμε τα μπόσικα! Καλημέρα ΒΒGirls!
    @MariaA Αγαπημένη Μαρία, δεν έχω ιδεα περι τονος προκειται αλλα ανυπομονώ να μαθω τις εντυπώσεις σου και όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες… Εγω παλι τελειωνω με κατι “στοκαρισματα” παλιότερων σερουμ και κρεμών και ανυπομονω να γυρίσω στα αγαπημενα μου λαδακια, αιθερια έλαια και αυτοσχεδια σερουμ… γιατι να σου πω ενα μυστικό? ειχε γινει το δερματακι μου αψεγάδιαστο και φωτεινό όσο ποτε, λαμπερό και λειο όσο στα όνειρα μου με τα αγαπημένα λαδακια και αιθερια έλαια και με το που ξαναρχισα τα παλια καλα brands, αρχισανε κατι εξτρα λιπαροτητες, κατι σπυρακια απ΄το πουθενα, κατι πόροι λιγο μεγαλυτεροι από πριν… “Τι εγινε ρε παιδιά” αναφωνησα ως άλλος Σπυρος στους Απαραδεκτους? Μαλλον ανηκω πλεον ψυχη τε και σωματι στο κοινό των αγνών, φυτικών καλλυντικών… Παντως το ψυγειο stock καλα κρατει…
    @mako Το ψυγειο – στοκ δεν ειναι τιποτα αλλα παρα το κανονικό μου ψυγειο, το οποιο όταν το ανοιγεις μπορει να μην βρεις τρόφιμα αλλα καλλυντικα θα βρεις.. πάσης φυσεως… κρέμες, σερουμ, αιθερια ελαια, λαδια βασης, βερνίκια νυχιων, ροδονερο, λαδι καρυδας και δε συμμαζευεται… ειναι το περιφημο ψυγειο που καποτε το ανοιγες κι εβλεπες όλη τη συλλογη καλλυντικων της θειας Estee και για το οποιο καποιος ex. με βαφτισε Estella Lauder!!! Φιλια!

  47. και έρχομαι τώρα εγώ η αδαής να ρωτήσω. Φυλάτε τα καλλυντικά στο ψυγείο σας;

  48. Ααα καλημέρα είπα; Δεν είπα. Καλημέρα bbgirls !!!

  49. kalimera koritsia,kalimera julia!!!ti kanete?pos pernate?eleipsa 3 meroyles gia en kontino taxidaki,kala itan.sas diavazo kathe mera parolo poy den grafo!!meta apo 4 meres xoris internet eipa na grapso gia na min patho k kanena steritiko.agorasa k ta kallyntikoylia moy,ti parakseno e???filakia polla!!!

  50. @mako Εννοείται!!! Ειδικα το καλοκαιρι… Διατηρουνται φρεσκα, αναλοιωτα, δροσερα, με την απαιτουμενη υγρασια και πολυ ευχαριστα στην υφη τους κι όταν τα φοράς. π.χ εχω βερνικια νυχιων που κρατανε χρονια μονο και μονο επειδη τα εχω μονιμα στο ψυγειο. Ξερεις, εκει στη θεση για το γαλα, στην πορτα… χι χι χι!

  51. @stella,fylao ta deigmata sto psygeio alla k ta vernikia?den to eixa fantastei!!

  52. @Stella: Ε λοιπόν δεν το έχω κάνει ποτέ. Έχω δει κάποιες φίλες που το κάνουν, οι περισσότερες όμως όχι και αναρωτιόμουν πάντα αν έχει κάποιο νόημα να τα κρατάς στο ψυγείο ή αν απλά ήταν υπερβολή των κοριτσιών που ξέρω. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτά τα προϊόντα μένουν αποθηκευμενα στα ράφια των καταστημάτων, ακόμα και τα testers παραμένουν στους πάγκους. Αλλοιώνονται τελικά εκτός ψυγείου πιο σύντομα;

  53. @mako Κοιτα, στα ραφια όπως και να το κανουμε εχουν ελπιδες να πουληθουν πιο γρηγορα, απ΄οσο θα τα καταναλωσεις εσυ. Οποτε ειδικα αν ειναι προιοντα που εχουν ανοιχθει ή προιοντα τα οποια ίσως να εχεις στοκαρει και περιμενουν τη σειρα τους, μενουν σιγουρα πιο φρεσκα στο ψυγειο. Το μονο που εχεις να χασεις ειναι η θεση στα ραφια σου… Φιλια!

  54. @Stella: Ε νομίζω πως σαν γυναίκα εργαζόμενη μανα νοικοκυρά δικαιούμαι ένα ράφι στο ψυγείο για τα καλλυντικά μου. Αν έχουν αντίρρηση στο σπίτι θα σταματήσω να τους σιδερώνω τα ρούχα 😛 Θα τα μεταφέρω άμεσα 😉

  55. @mako Πολυ σωστη σε βρίσκω… επι ισοις όροις! εν τω μεταξυ κανε μια δοκιμη με τη body lotion ή το body oil σου και θα δεις ποσο απολαυστικό ειναι …. α … καντο και με την κρεμα ματιων και θα δεις πως θα ξυπνησουν τα ματακια σου στο πιτσι φιτιλι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.