Άστα τα μαλλάκια σου…(και πάρε ένα δωράκι…)

 

“Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα
άστα ν’ ανεμίζουνε στη τρελή νοτιά
τώρα που τα νιάτα σου είν’ ολ’ ανθισμένα
άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα…”

 

Συγνώμη, αλλά με όλο τον σεβασμό, στον μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ αλλά και τους σπουδαίους στιχουργούς, Γιαννακόπουλο και Σακελλάριο, μάλλον δεν τις ήξεραν και πολύ καλά τις γυναίκες και ούτε θα πρέπει να μίλησαν με καμία, πριν γράψουν το διασημότατο και γλυκύτατο (δεν λέω..) παλιό τραγουδάκι…

 

Γιατί καλά βρε παιδιά, ανακατωμένα, ανακατωμένα, αλλά έπρεπε να είναι ανακατωμένα και να ανεμίζουνε από πάνω στην “τρελή νοτιά;” Χάθηκε δηλαδή ο κόσμος, να ήταν στην “τρελή βοριά;” Διότι εδώ που τα λέμε, η νοτιά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλες μα όλες μας, φέρνει μαζί της υγρασία, δηλαδή ότι χειρότερο, και φτου φτου, μακριά από εμάς! Τις σγουρομάλλες, τις ισιομάλλες, τις σπαστομάλλες και όλες τέλος πάντων τις… μάλλες.

 

Τώρα θα μου πείτε, πως μου ήρθε αυτό πάλι και οι λόγοι είναι τρεις:

 

Πρώτος λόγος: Ε, κακά τα ψέματα, μετά το καλοκαίρι όπως και να το κάνεις, όσο και να τα έχουμε προσέξει, μια ταλαιπωρία την έχουν τραβήξει τα μαλλάκια μας και θέλουν ειδική φροντίδα μετά την επιστροφή από τις παραλίες. Kαι δυστυχώς δεν είμαστε όλες Stella να έχουμε προνοήσει με λάδι αβοκάντο… Και ξέρετε, δεν είναι μόνο αυτό… Ωραία ήταν όσο στέγνωναν φυσικά από τον ήλιο, διότι ταίριαζαν και με τη χαλαρότητα του καλοκαιριού και με τα outfits. Τι γίνεται όμως όταν επιστρέφεις στη δουλειά; Πώς να ταιριάξεις, το σοβαρό προφίλ της εργαζόμενης, με μαλλί «Είμαι η –τρελή- του- Σουγιούλ- και-όχι- του-Σαγιό;» Οπότε να, τα σεσουάρ, να, τα ψαλίδια, μπας και καταφέρεις και τα συνεφέρεις για να εμφανιστείς σαν άνθρωπος. Και εκεί παίζεται τελικά όλο το παιγνίδι. Διότι δεν τους έφτανε η προηγούμενη ταλαιπωρία, έχουν να υποστούν και υψηλές θερμοκρασίες από τα θερμαντικά εργαλεία, συν όλα τα άλλα. Οπότε τι κάνεις; Τουλάχιστον φροντίζεις να επιλέξεις μια σειρά περιποίησης μαλλιών Κατά της Θερμότητας για αρχή, και μετά βλέπουμε… Ακόμα όμως και αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, διότι προτιμάς ας πούμε το δικό σου αγαπημένο σαμπουάν πχ λείανσης και πάλι πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείς έστω ένα σπρέι, κατά της θερμότητας. Εγώ ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ψαλίδι, αν πριν δεν τα έχω ψεκάσει, με ένα τέτοιο σπρέι.

 

Δεύτερος λόγος: Μια που μιλάμε για φροντίδα μαλλιών θέλω να σας γράψω μια απλή σπιτική συνταγή που μπορείτε να την κάνετε εύκολα στο σπίτι. Η συνταγή είναι της φοβερής κοκέτας θείας Τζίκα που δεν της ξεφεύγει τίποτα. Η ίδια πριν από χρόνια είχε «κάψει» εντελώς τα μαλλιά της από τη ρίζα με ντεκαπάζ και με αυτή τη συνταγή, τα συνέφερε μέσα σε ένα μήνα.

 

Σε μπεν μαρί ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο μαζί με 3-4 σταγόνες κονιάκ και δυο σταγόνες πορτοκάλι (για να «σπάσει» η μυρωδιά της λαδίλας). Κάνετε μασάζ με τα ακροδάκτυλά σας στις ρίζες των μαλλιών και μετά με ότι έχει περισσέψει και στο μάκρος των μαλλιών. Τα δένετε με ζεστή πετσέτα για περίπου 2 ώρες και μετά τα λούζετε. Αν θέλετε να δείτε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, τα αφήνετε όλη νύχτα και λούζεστε το πρωί.

 

Εγώ το έχω ήδη κάνει μια φορά και είδα μεγάλη διαφορά.

 

Τρίτος λόγος: Ετοιμάζομαι για διαγωνισμό και ναι, ναι καλά το καταλάβατε, ο διαγωνισμός θα είναι για μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Κατά της Θερμότητας, ότι πρέπει για την εποχή.

 

Αύριο, λοιπόν, κόσμος και λαός στο bb, για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, αλλά σήμερα… μμμμμ… σήμερα…

 

Σήμερα, λοιπόν, λέω να σας βάλω ένα πρόχειρο, να τοσοδούλι διαγωνισματάκι…

 

Για ποια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών Κατά της Θερμότητας μιλάω;

 

Απαντήστε σωστά και θα δώσω δυο σειρές σε δυο τυχερές και αύριο θα ξεκινήσει και ο επίσημος διαγωνισμός για δέκα τυχερές όπου θα δείτε και θα μάθετε πολλά γι αυτά τα προϊόντα.

 

Άντε, τι περιμένετε; Αύριο το πρωί θα σας πω με σχόλιο σε αυτό το post, ποιες είσαστε οι δυο τυχερές!

 

Καλημέρα, bb girls! Καλή Εβδομάδα!

153 Σχόλια
  1. σειρα Dove κατα της θερμότητας (Σαμπουάν, Conditioner, Σπρέι προστασίας & Μάσκα) ???????
    Ασχετως απάντησης… ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!!
    Ωραίο ποδαρικό ΚΑΙ με διαγωνισμό. Θα πω λοιπόν τη σειρά DOVE την οποία θέλω να δοκιμάσω μετά και την ταλαιπωρία που τράβηξα με το μαλλάκι μου!!! Και θα συμφωνήσω επίσης για το ανακατωμένο μαλλί δεν έχω χειρότερο, προτιμώ να τα τραβάω σε κοτσίδες παρά να κυκλοφορώ σαν την τρελή του χωριού!!!
    Φιλάκια!!

  3. Καλημέρα! κι εγώ η σειρά Dove πιστεύω ότι είναι!

  4. kalimera!!!!mmmmmm! ante tora na fantasto ti exei sto poniro myaloudaki tis h Julia pou yparxoun toses seires!!!loipon oso tha kano mathima tha to skeftomai k epanerxomai!!!

  5. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ?????

  6. Καλημέρα Τζούλια και bb girls! Το πιο ωραιο προχειρο διαγωνισμα που εχω γραψει ποτε,ειναι σιγουρα αυτο! Και εγω θα πω τη νεα σειρα της Dove! Πολλα φιλακια!!

  7. eimai anamesa se dyo….
    DOVE REPAIR THERAPY
    sunsilk teleia leiansh!!
    mporei na allakso argotera!!!to skeftomai akoma!!

  8. Καλημερα!!!!!
    Αν και εγω τα καταφερα μια χαρα φετος!Διοτι η καλη ειχα προνοησει και ειχα παραγγειλει ενα ολοκληρο κουβαδακι!!χαχαχα 500ml λαδι καρυδας απο το φαρμακειο και μονο με 7,50ευρω! !!!!! Εβαζα οχι μονο στα μαλλια μου αλλα και και ολο το σωμα σαν baby oil και ειχα την πιο σουπερ ενυδαδωση ever!!!!και στο προσωπακι εννοηται!!
    Τωρα για την σειρα κατα της θερμοτητας πηστευω και εγω οτι ειναι η Dove ειχα παρει καποια στιγμη ενα σπρει και ηταν πολυ καλο.
    Φιλακια χχχχχχχ

  9. Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

    Δεν το ήξερα αλλά κλέβοντας από τις προλαλήσασες θα πω και εγώ Dove…

  10. Καλημέρα!!!! Dove repair therapy!!! Η Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η φροντίδα για τα καημένα τα μαλλάκια μας!!

  11. Καλημέρα και καλή βδομάδα! Πιστεύω ότι είναι η νέα σειρά της Dove!

  12. Νομίζω οτι είναι η νεα σειρα DOVE REPAIR THERAPY κατα της θερμότητας

  13. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.. πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και επισήμως.. αρνούμαι να δεχτώ ότι τελείωσε το καλοκαίρι.. φανταστειτε ότι το Σάββατο έκανα ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι!

  14. σειρά DOVE REPAIR THERAPY Σαμπουάν, Conditioner, Σπρέι προστασίας & Μάσκα.

    Eυχαριστώ!!

  15. DOVE REPAIR THERAPY κατα της θερμότητας!!
    WELCOME BACK!!

  16. Θα πω κι εγώ DOVE REPAIR THERAPY κατα της θερμότητας
    :))
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!

  17. Dove na upotheso?? Pantos gia mena i Dove einai i kaluteri apo thema enudatosis

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ…..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  19. Καλή εβδομάδα!!

    DOVE REPAIR THERAPY κατα της θερμότητας!

  20. Kalimera k kali evdomada bb girls!!..tha pw k egw Dove..an k t’omologw..antegrapsa kuriaaaaa…filakiaaa!!!

  21. καλημερα,καλο μηνα μαλλον DOVE REPAIR THERAPY φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!

  22. καλημέρα και καλο φθινόπωρο! εγώ θα πω την σειρα Wellaflex Heating Creations για να κάνω την διαφορά! (παρόλο που μάλλον η dove θα ειναι η σωστη απάντηση..)

  23. Καλημερουδια Τζούλια! Καλο μήνα κιόλας! Πολυ μου άρεσε το τραγουδάκι σου 🙂
    Κι εγω dove repair therapy θα πω, μιας που είμαι διαβασμένη κυρία! Χιχιχι!
    Να έχεις μια σούπερ βδομάδα :*

  24. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Τζούλια μου νομίζω ότι αναφέρεσαι στην νέα σειρά DOVE REPAIR THERAPY, που είναι μία νέα εξειδικευμένη σειρά για τη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών! Φιλάκια! 🙂

  25. Dove repair therapy!Και αυτό να μην είναι,αφού το γράφουν όλες αυτό μάλλον θα δωρίσεις.

  26. Κι εγω νομίζω οτι είναι η νέα σειρά DOVE κατα της θερμότητας

  27. REPAIR THERAPY ΤΗΣ DOVE… ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!

    ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!

  28. Καλημέρα και καλό μήνα. Ειναι η dove repair therapy. Καλό φθινόπωρο να έχουμε.

  29. η νέα σειρά Dove ,καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε….

  30. Η σειρά DOVE REPAIR THERAPY (Σαμπουάν, Conditioner, Σπρέι προστασίας & Μάσκα)
    Καλημέρα, καλό μήνα & καλή μας επιτυχία!!!

  31. Καλημέρα κορίτσια !!! Μα τέτοια σύμπνοια να έχουμε όλες !!! Θα πω κι εγώ τη σειρά της Dove γιατί κάπως , κάπου νομίζω ότι την πήρε το μάτι μου ( on line πρέπει να ήταν ) . Επίσης , θέλω να σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία που μου συνέβει φέτος στις διακοπές : Επειδή μικρή ήμουν φυσική ξανθιά και τα μαλλιά μου είχαν αυτό το γερμανικό ξανθοσαντρέ χρώμα , τώρα που μεγάλωσα αν και σκούρυναν κι έγιναν καστανά διατηρούν ακόμα ξανθές ανταύγειες οι οποίες και εμφανίζονται σχεδόν μαγικά μόλις τις δει ο ήλιος . Φέτος προς το τέλος των διακοπών , μια μέρα που είχε κύμα και δεν είχα όρεξη να βουτήξω στη θάλασσα , καθόμουν στην άμμο μαζεύοντας κοχύλια κι είχα τα μαλλιά μου λυτά , πράγμα σπάνιο στις διακοπές . Οπότε ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι πάνω από το κεφάλι 3-4 μεγαλύτερες σε ηλικία κυρίες έχουν στήσει ολόκληρο debate για τα μαλλιά μου και τσακώνονται για το αν τα βάφω ή όχι κι αν είμαι Ελληνίδα . Σηκώνω το βλέμμα με απορία για να βεβαιωθώ αν όντως ο καβγάς αφορά εμένα και με πλησιάζει η μία , αρχίζει να μου τραβάει μια τούφα από τα μαλλιά και φωνάζει : ” Are you Greeeek ?” . Τότε την πλησιάζει και μια άλλη , μου βουτάει τη διπλανή τούφα και τσιρίζει μες το αυτί μου : “Τα μαλλιά σου τα βάφεις ? Paint paint ?” . Περιττό να σας πω ότι όλη η παραλία έχει πέσει κάτω από τα γέλια με τις τρελές και το απορημένο ύφος μου . Οπότε κι εγώ τους απαντάω :”Και Greek είμαι , και deaf δεν είμαι και οσονούπω με βλέπω εντελώς bald με εσάς που έμπλεξα !” .Φαντάζεστε το χαμό που ακολούθησε …

  32. Καλημερα καλως ηρθες!!!
    Kerastase ονειρευομαι
    kerastase θα πω………

  33. Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!!!
    Νομίζω… “DOVE REPAIR THERAPY” κατα της θερμότητας??

  34. Καλημέρα Τζούλια και σε όλη την παρέα!
    Κάτι μου λέει οτι σήμερα λόγω του διαγωνισμού θα μαζευτούμε πολλές…;-)
    Στην αρχή σκέφτηκα την Pantene, αλλά τελικά θα πω κι εγώ την Dove, που έμαθα οτι έβγαλε καινούρια σειρά περιποίησης…
    Αναμένουμε με αγωνία αύριο να δούμε αν έχουμε δίκιο!
    Πάντως έχεις δίκιο, ξενοιάσαμε λίγο το καλοκαίρι από το styling της αφάνας, τώρα πάλι πίσω στα ίδια…
    @Julia: Να τολμήσω να ρωτήσω…αν κάποιο bb-girl (ξέρεις σε ποιό συγκεκριμένο bb-girl αναφέρομαι, μη τα πάρει όλα η μπάλα xixixi) απουσιάσει από το σημερινό διαγώνισμα, γνωρίζοντας οτι ακόμα “διακοπεύει”, ενώ εμείς είμαστε εδώ, απίκο, στα θρανία, μήπως θα πρέπει να το “κόψεις” για φέτος…μία ιδέα είπα κι εγώ, έτσι για τη δικαιοσύνη του πράγματος!!!! 😉

  35. DOVE REPAIR THERAPY ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΩ!!!!ΦΙΛΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ!!!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!

  36. @MOUS MOUS πλάκα κάνεις;;; Αχαχχαχααχ!!!

    Λοιπόν, αν κ η DOve μοάζει να είναι η σωστή απάντηση, εγώ γιατί μυρίζομαι κ Κerastase sth μεση;;;

  37. @mousmous: Διασκέδασα τρελά με την ιστορία σου!!! Το ότι ενώ Ελληνίδες όλες συνεννούσασταν μισά ελληνικά μισά αγγλικά ήταν κορυφαίο!!
    @vickysot1:Μα τι μένος εναντίον του συγκεκριμένου Bbgirl είναι αυτό? Σου χάλασε κάποιο χατήρι και τα έχεις βάλει μαζί της? 🙂

  38. Καημέρα κ από μένα κ καλό μας μήνα!!!DOVE θαλεγα κ εγώ..

  39. Καλημέρα, καλό μήνα & καλή μας επιτυχία!!!
    Μηπως λεω μηπως ειναι η σειρά DOVE REPAIR THERAPY (Σαμπουάν, Conditioner, Σπρέι προστασίας & Μάσκα);)

  40. @MariaA: Έκανε ενα μοιραίο λάθος, Μαράκι μου…έκανε κουνιάδα μια Σκορπίνα…λίγο το ‘χεις αυτό??? Ποντάρω στο χιούμορ (και στο δικό της και της Τζούλιας, που μας ανέχεται εδώ μέσα να ξεκατινιαζόμαστε) και όπως καταλαβαίνεις δεν αφήνω καμία ευκαιρία που να μην της το υπενθυμίζω χιχιχι 🙂

  41. @Mous-Mous: Χαχχαχααχχαχαχχ!! Κορυφαία ιστορία!!! Ακόμα γελάω μα το και “deaf δεν είμαι!!!!”

  42. xαχαχα ανακατωμενα μονο?μετα τον ηλιο και την αλμυρα τα δικα μου εχουνε γινει τσοχα…..:-( προσπαθω να τα βαλω σιγα σιγα σε μια ταξη μετα τις διακοπες μας,οσο μπορω γιατι βλεπω τωρα και μια μικρουυυυλα διαφορα η ειναι ιδεα μου?εχτος απο τις ασπρες τριχουλες που εχω βλεπω και μια αρεωση σημαντικη και ανυσηχω…..εχω την εντηπωση πως η σειρα ειναι της cerastase nutritive μη με ρωτατε περισοτερα δεν ξερω προσπαθω να μαθω οσο πιο πολλα μπορω!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια!!!

  43. Καλημέρα! κι εγώ η σειρά Dove πιστεύω ότι είναι!

  44. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ….ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΤ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ DOVE !!!!

  45. Λέω οτι είναι η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!
    ΘΑ ΠΩ ΚΙ EΓΩ DOVE REPAIR THERAPY ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!
    ΦΙΛΑΚΙ………..Α!!!!!

  47. tsa namai pali!!!
    @MOUS MOUS kala e akoma gelao!!apisteyth istoria!!tha tin skeftomai olh mera mou fenete k tha gelao moni mou!!!!!
    les na einai kerastase???
    @julia den mporo na apofasiso akoma!!!!

  48. μηπως ειναι η σειρά DOVE REPAIR THERAPY ?????????????

  49. diskola mas vazeis!oles g tin seira dove lene…opote k egw afto th pw!ax oti prepei g twra t ftinipwro.teleio dwraki!

  50. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΒ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  51. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ…..(χιχιχιχι)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MOUS MOUS ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ KERASTASE.
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

  52. Καλως ηρθες Τζουλια και καλο μηνα σε ολες.Εγω θα πω KERASTASE γιατι σε παλιοτερο post νωμιζω οτι ειπες κατι για καινουργια σειρα αλα μπορει να κανω και λαθος.

  53. @Mous Mous: Η σκηνή που περιέγραψες είναι κωμικοτραγική…δεν πάνε καλά οι άνθρωποι!!! Είπαμε χρωστάμε σαν χώρα αρκετά (απ’ ότι λένε δηλαδή…αν θέλουμε τους πιστεύουμε), αλλά όχι και τα μαλλιά της κεφαλής σου!!!!

  54. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ DOVE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ.

  55. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝAI Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DOVE REPAIR THERAPY.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

  56. @MOUS-MOUS,ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΤ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΡΥΝΑΝ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 22!!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΤ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ Β’ΛΥΚΕΙΟΥ Κ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ.ΠΙΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΒΑΦΩ Η ΟΧΙ.Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΦΩ 10000000%,ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΡΑΒΩΝΩ!!ΧΑΧΑ!!!!ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ;;;;;DOVE,DOVE!!

  57. λοιπόν…. μετά από μια μικρή έρευνα θα τολμήσω να διαφωνήσω με τα κορίτσια και θα πω τη νέα σειρά που προστατεύει από τη θερμότητα της Sunsilk Pro Heat που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και spray!!
    φιλιά!!

  58. Καλησπέρα κορίτσια!
    Επιστροφή στα θρανία κι αμέσως διαγωνισματάκι;;;
    Ευτυχώς η MOUS MOUS μας έκανε να γελάσουμε…!!!

    Λοιπόν, δεν πιστεύω να είναι το Dove, γιατί είμαι σίγουρη ότι την έχω χρησιμοποιήσει στο μακρινό παρελθόν, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί “νέα σειρά”. Εκτός αν την πλάσαραν εκ νέου, οπότε πάω πάσο…

    Είμαι μεταξύ Kerastase NUTRI-THERMIQUE, που δεν ξέρω πόσο καιρό κυκλοφορεί, και Sunsilk Thermashine με πρωτεΐνες μεταξιού.

    Με επικρατέστερο το τελευταίο, γιατί δεν το έχει πάρει το μάτι μου πουθενά, άρα μάλλον θα κυκλοφορήσει τώρα…

    Οκ, κυρία, αντέγραψα -λιγάκι, απλά για να μην παραδώσω λευκή κόλλα…

  59. DOVE REPAIR THERAPY ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΥΡΙΑ??? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΣΕΤΑΚΙΑ

  60. einai dove kai mas aresei polu giati einai egguisi sthn enidatwsi!!

  61. Τζα!!!Πάλι εγώ.Δεν ξέρω εσείς αλλά αισθάνομαι λες και θα πάω σχολείο.Είμαι στο τσακ να κάνω λίστα με τι σχολικά θα χρειαστώ.Κοιμάμαι και πετάγομαι γιατί νομίζω ότι αποκοιμήθηκα και θα πάρω απουσία.Το μυαλό μου μού παίζει παιχνίδια….Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο προϊόν ψάχνουμε.Αρνούμαι να χτενίσω τα μαλλιά μου.Θέλω το καλοκαίρι μου πίσω!!!!!!!

  62. ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DOVΕ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.