Review, L’Oreal Paris Revitalift Laser X3

 

Καλά, είμαι πολύ πονηρή, δεν το συζητώ… Τι νομίζατε, από καλοσύνη σας στέλνω όμορφες σειρές και προϊόντα ομορφιάς, συχνά-πυκνά, για δοκιμή; Τς, τς, τς… Έχω τους λόγους μου και τα σκοτεινά μου κίνητρα…(εδώ, σατανικό γέλιο…)

 

Γιατί εσείς είσαστε bb girls και όταν σας ζητώ review όχι μόνο κάνετε και γράφετε τα καλύτερα, όχι μόνο βοηθάτε τα υπόλοιπα bb girls να επιλέξουν, αλλά βοηθάτε και μένα, που συχνά-πυκνά παθαίνω writer’s block.

 

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν θα γράψω τίποτα άλλο και θα σας αφήσω να διαβάσετε με την ησυχία σας τα απολαυστικα reviews των bb girls,Φένια (movrodo) και Elena Sar, για την νέα σειρά της L’Oreal Paris, Revitalift Laser X3. Αν θυμάστε η σειρά ήταν για ώριμες επιδερμίδες, (οπότε και κάποιες από εσάς να μην μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, είναι ιδανική για τις μητέρες σας) Τώρα, πριν διαβάσετε το review, μπορείτε να ξαναθυμηθείτε το post σχετικά με τη σειρά εδώ.

 


 

Γεια σου Τζούλια!

 

Σου γράφω τις εντυπώσεις μου από τη σειρά  L’Oreal Paris Revitalift Laser X3 που κέρδισα μέσα από τον διαγωνισμό του Beautyblog.

 

 Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσες να δοκιμάσω αυτά τα προϊόντα! Να πω ότι τα χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ για περίπου ένα μήνα, μετά από απλό καθαρισμό που έκανα με ένα φυτικό σαπουνάκι.

 

Λοιπόν τα προϊόντα μου άρεσαν πολύ. Μου άρεσε η μυρωδιά τους (κυρίως της κρέμας που είναι και πιο έντονη) και η υφή τους που ήταν απαλή κι εύκολη στη χρήση.

 

Το πρώτο ορατό αποτέλεσμα που είδα μετά από μια εβδομάδα περίπου, ήταν ως προς το περίγραμμα και την σφριγηλότητα του προσώπου μου. Ένιωσα την επιδερμίδα μου να συσφίγγεται, να γεμίζει και να «ανεβαίνει» προς τα πάνω.

 

Αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα γιατί ήταν αρκετά εμφανές σαν αποτέλεσμα και γιατί πιστεύω ότι για τις γυναίκες της ηλικίας μου (είμαι 66 χρονών) η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι το πιο ορατό σημάδι γήρανσης.

 

Σταδιακά άρχισα να παρατηρώ και βελτίωση ως προς τις ρυτίδες, δηλαδή έγιναν λιγότερο έντονες, και η επιδερμίδα μου έγινε πιο απαλή και ομοιόμορφη. Γενικά έμεινα ευχαριστημένη με την σειρά αυτή και θα την πρότεινα σε φίλες και γνωστές μου!

 

 

 

Και ακολουθεί το review της  Elena Sar

 

Καλημέρα Τζούλια μου!
 
Θα’θελα να σ’ενημερώσω για τ’αποτελέσματα  της σειράς L’Oreal Paris Revitalift Laser X3, που κέρδισα πριν καιρό στο blog σου! Τις κρέμες άρχισα να τις χρησιμοποιώ στις 26 Ιουλίου, όταν παρέλαβα και τα υπόλοιπα προϊόντα από την L’Oreal!
 
Οι κρέμες είναι υπέροχες και έχουν μεταξένια υφή και πολύ ωραίο άρωμα. Μετά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, ένιωσα το πρόσωπό μου πιο ενυδατωμένο και απαλό. Επίσης με την  κρέμα ματιών είδα ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια, ενυδατώθηκε και έγινε πιο λεία! Γενικά, μετά από ένα μήνα που χρησιμοποιώ όλη την σειρά, είμαι πολύ ευχαριστημένη και η επιδερμίδα μου είναι πιο φρέσκια και φωτεινή!!  Ιδιαίτερη διαφορά στις ρυτίδες δεν είδα, αλλά ίσως χρειάζεται να χρησιμοποιήσω τις κρέμες μεγαλύτερο διάστημα….. Θα προσπαθήσω να τις αγοράσω και να συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ!
 

Σ’ευχαριστώ που μου έδωσες της ευκαιρία να τις δοκιμάσω, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στην αγορά! Πραγματικά ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί αυτήν την περίοδο.

Φιλικά,

Έλενα

 

 

Και μια που σήμερα είμαστε στη μέρα των Guest Posts πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε σήμερα και το review της MariaA, στο www.juliasbeautyblog.com για το Tommi Sooni Passerelle, τη νέα της ανακάλυψη στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων, από την μακρινή Αυστραλία.

 

 

Εκτός από το όπως πάντα εκπληκτικό review (αυτή τη φορά στα αγγλικά) η MariaA μας κάνει δώρο και ένα δείγμα από το συγκεκριμένο niche άρωμα, για να έχει την ευκαιρία να το δοκιμάσει και ένα bb girl! Για να διαβάσετε το post και να λάβετε μέρος σε αυτόν το μικρό διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ!

 

Κορίτσια, φύγαμε!

 

39 Σχόλια
  1. καλημερα Τζουλια μου ..φυσικα εγω δεν δοκιμασα τα προιοντα για να πω την γνωμη μου..αλλα ηθελα να σου πω πως μου αρεσει πολυ που βλεπω τωρα πιο συχνα αναρτησεις του bb …κ μου αρεσει πολυ πολυ να τα διαβαζω……………….:)))))

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!! Τι ωραία guest post σήμερα!!! Μμμμ πολύ καλά αποτελέσματα η κρέμα ε?!?! η αλήθεια είναι ότι τη ζαχαρώνω καιρό τώρα (από τότε που την παρουσίασες) και μάλλον θα την πάρω, το θέμα της σφριγηλότητας με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά !!!

  3. καλημερα μαλλον πρεπει να τα δοκιμασω γιατι με τοσα καλα λογια που βλεπω ,πρεπει να εχει αποτελασμα

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ bbgirls ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ post ΤΗΣ MariaA.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  5. Καλημερα!!!κουκλες!!!
    Πολυ ωραια ποστ και τα δυο μια που ηθελα να μαθω ποσο αποτεσματικη ειναι αυτη η σειρα θα την εχω υποψην!
    Αλλα τωρα αντιμετοπιζω αλλο προβλημα! Γυριζοντας απο τις μεγαλεες μου καλοκαιρινες διακοπες σαν αναμνηστικο μου χαρισε και 3 πολυ ωραιες παναδες!!!
    Σε κατασταση πανικου αν και το δερμα μου μετα απο τοσο λαδακι καρυδας ειναι σε αριστη κατασταση μολις βλεπω αυτες τις παναδες μου γυρναει το ματι!!
    Ετσι ξεκινησα τα γιατροσοφια ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ &ΛΕΜΟΝΙ το οποιο Τζουλια το εχει προεινει εσυ παλαιοτερα! Ειναι οντως αποτελεσματικο μαζι με απολεπιση και μπολικο γιαουρτι με μελι και λεμονι και στο τελος βεβαια λαδι καρυδας!
    Βεβαια με ολες αυτες τις προσπαθειες καταφερα να τις εξασθενισω αλλα οχι να τις εξαφανισω! Ψαχνω και για κρεμα λευκαντικη αλλα να μην εχει ΥΔΡΟΚΙΝΟΛΗ!! η οποια ειναι αποτελεσματικη αλλα στο τελος κανει κακο στο δερμα!!!! Ψαχνω για καποια που να περιεχει βιτ C η koji acid!!!!! Εχω βρει της Frezyderm και της Froika
    και της Synchroline.Αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω αν ειναι καποια παθουσα και εχει δοκιμασει καποια παρακαλω θελω την βοηθεια της!!!!Εννοηται ΤΖΟΥΛΙΑ οτι θελω την γνωμη σου και την βοηθεια σου! !!!!!!!
    @ΜariaA θα διαβασω με λαχταρα το ποστ σου! Ειμαι σιγουρη οτι ανακαλυξες ενα μικρο θυσαυρο!!
    Φιλακια πολλα

  6. Eίναι πολύ σημαντικό που διαβάζουμε τις απόψεις των bbgirls που έχουν δοκιμάσει κάποια προιόντα…και η δική μου μαμά που είναι 60 ετών χρησιμοποιεί το revitalift serum της loreal και είναι πολύ ικανοποιημένη!

  7. @SofiaT: Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια εγώ για να σου γράψω την άποψη μου από πρώτο χέρι.. Οι κρέμες που αναφέρεις είναι φαρμακείου. Αν θέλεις πάντως κάτι λίγο πιο καλλυντικό, έχω ακούσει καλά λόγια για την Clinique Even Better Dark Spots.

  8. Αν είχε πάρει η μανούλα μου λίγη από την κοκεταρία που έχουν οι κόρες της, σίγουρα θα της αγόραζα αυτή τη σειρά!
    Θυμάμαι με είχε ιντριγκάρει ήδη από την παρουσίαση της και τώρα έρχονται οι κριτικές των ΒΒgirls να επικυρώσουν λίγο-πολύ όσα ισχυρίζονται ότι μπορούν να επιτύχουν οι κρεμούλες αυτες!

    Μπράβο @Elena Sar και Φένια! Ευχαριστούμε πολύ για τα reviews σας!

    Φιλιά σε όλες!

  9. Καλημέρα Julia, bbgirls!

    Έλενα, Φένια, ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε την εμπειρία σας με αυτά τα ειλικρινή κείμενα-reviews!

    Julia, μακάρι να ήταν όλοι «πονηροί» και σατανικοί σαν εσένα και να μας μοίραζαν τόσο όμορφα δώρα!

    Α και κάτι άλλο, έγραψα το σχόλιο μου κάτω από το εμπνευσμένο κείμενο της MariaA (Μαρία μου σ’ ευχαριστούμε πολύυυυ! Μα, μας σκέφτεσαι και φροντίζεις και για μας, τι καλή!), αλλά «my comment is awaiting moderation» 🙁 Julia μου please φρόντισε το, I can’t wait to enter the competition!!!

    Φιλιά πολλά!

  10. @ Andriana: Κι εμένα η δική μου θέλει σπρώξιμο στην περιποίηση. Τώρα το καλοκαίρι της πήγα διάφορα πράγματα και όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ακόμη και 1,5 μήνα μετά με ρωτάει τι να κάνει με το καθένα!! Χεχε 🙂
    @Ioanna: Μην ανησυχείς είμαι σίγουρη ότι η Τζούλια δεν θα σε αφήσει εκτός διαγωνισμού!!!!

  11. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΑΓΙΑ Η ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΙΜΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[email protected]

  12. @Τζουλια ευχαριστω για την πληροφορια!!Την εχω και αυτη κατα νου!!
    Εχω διαβασει πολυ καλα review.
    Φιλακια χχχχ

  13. @Ioanna Thess: Έτοιμο το σχόλιο σου, για να μπεις στην κλήρωση για το άρωμα αγαπημένη!!

  14. @Beautyblog: Ευχαριστώ πολύ Julia! Όπως πάντα, το bb δεν αφήνει κανέναν “παραπονεμένο”! 🙂

  15. Τι καλά!
    Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη, θα ήθελα να μάθω την ηλικία και της Elena Star, γιατί τις ζαχαρώνω αυτές τις κρεμούλες τώρα που σαρανταρίζω (και το ταμείον είναι μείον για τις κρέμες της θείας Estee…).
    Αν και γενικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα περιγράμματος και σφριγηλότητας, καλό δεν είναι να προσέχω για να έχω?

  16. @MariaA: Χαχα! Μα δεν είναι απίστευτες;; Η δικιά μου τα ίδια και χειρότερα! Θυμάμαι κάποια στιγμή της είχε πάρει η αδερφή μου μια σείρα της Lancome και δεν ξέρω πόσες φορές την πρήξαμε μέχρι να τα ξεκινήσει… Και εννοείται ότι κάποια στιγμή βαρέθηκε να τα βάζει, αν και μας έκανε χαρούλες κατά τ’ άλλα ότι ένιωθε καλύτερα την επιδερμίδα της. Να φανταστείς ότι έχει ορισμένα πολύ καλά αρώματα και φοράει πότε πότε από κάτι δειγματάκια που της είχα αφήσει, για να μην χαλάσει τα άλλα! Έχει π.χ. το Amethyst από Lalique, το οποίο είναι σε μία απίθανη συσκευασία με ένα περίτεχνο μπουκάλι, όπου εννοείται δεν το έχει δοκιμάσει καν, διότι είναι μουσειακό κομμάτι! Μεταξύ μας, βέβαια, έχει ένα μπουκαλάκι κι ένα χωνί, εκτός από το μοναδικό μπουκαλάκι με τα “βατόμουρα”, που φοβάμαι και να τα αγγίξω! Πάντως, καμαρώνει γι’ αυτό… ΟΦείλω να το πώ…

    @IoannaThess: Έκανες και ρίμα!!! 🙂

  17. Γεια σας κορίτσια!Ουυυυυυφφ πολύ δουλεια ξέσπασε σήμερα ξαφνικά και δε πρόλαβα να μπω νωρίτερα.Να’στε καλά κορίτσια για τηις κριτικές της κρέμας,θα την βάλω στη λίστα μου σίγουρα.
    Τώρα βαζω τη Frezyderm30+ εντατική επανόρθωση πολύ καλή ενυδατική αλλά πάντα τις αλλάζω γιατί τις βαριέμαι!

    @MariaΑ συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου πάνω στα αρώματα,γράφεις πανέμορφα(και τα αγγλικά σου είναι άπιαστα!)
    @Ioanna Thess να περιμένω αύριο βίντεο;Πότε επανέρχεσαι κούκλα μου;Μας έλειψες!

  18. Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα! Τζούλια μου, σ’ευχαριστώ που δημοσίευσες την γνώμη μου για την υπέροχη σειρά L’Oreal Paris Revitalift Laser X3! Ελπίζω μ’αυτό τον τρόπο, να βοήθησα όλα τα υπόλοιπα BBGirls να βάλουν στην λίστα τους αυτές τις κρέμες, για να’ναι πάντα όμορφες και δροσερές!! Πολλά φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. @MariaA Το κείμενό σου είναι υπέροχο και οι γνώσεις σου πάνω στα αρώματα αξιοθαύμαστες…. Μπράβο κούκλα μου! Πήρα και γω μέρος στον διαγωνισμό γι’αυτό το υπέροχο άρωμα! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!

  19. @tonia: Καλησπέρα Τόνια μου! Το νέο bb video της σεζόν θα ανέβει την επόμενη Παρασκευή 14/9!

    Stay tuned!

  20. @Angelina μου, δεν είσαι καθόλου αδιάκριτη και επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία μου (ζω και απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή), θα σου πω ότι είμαι 37 χρονών και με τις συγκεκριμένες κρέμες είδα μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα μου!! Σου τις προτείνω με το χέρι στην καρδιά…. Πολλά φιλιά! 🙂

  21. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ LOREAL ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΑ.

  22. ΤΖΟΥΛΙΑ,ΦΕΝΙΑ,ΕΛΕΝΑ,ΜΑΡΙΑΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
    SofiaT,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΚΙΝΟΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ THIOSPOT SYNCHROLINE.ΟΜΩΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΑΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ.ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΧΗΜΙΚΟ PEELING,ΚΤ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΣΤΗΚΕ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΓΕΝΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Κ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΤΕΛΟΣ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Κ ΤΑ LASER EXOYN ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΔΛΔ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    P.S.ΠΡΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ CLINIQUE,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  23. @Andrianna: Χεχε αλήθεια!! Φοβερό το άρωμα της μανούλας πες της όμως να το φυλάει κάπου σκοτεινά και μακριά από ζέστη και υγρασία αν δεν έχει σκοπό να τα φορέσει σύντομα!! Τα δικά μου βλέπουν το φως μόνο όταν είναι να τα βάλω, τελευταί κάναν τη βόλτα τους όταν έκανα το βιντεάκι!! 🙂
    @Tonia, Elena και όλα τα κορίτσια, ευχαριστώ πολύ κορίτσια μακάρι να είχα να δώσω δείγματα σε όλες!! Είναι πραγματικά πολύ ωραίο άρωμα, να το δοκιμάζατε όλες!!
    Αλήθεια δοκίμασε καμιά το La Vie est Belle της Lancome?
    Tζούλια νομίζω κυκλοφόρησε?

  24. @Marianna σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!
    Δεν αντεξα και εκλεισα ραντεβου με την δερματολογο! Μολις γυρισα
    μου ειπε τα εξης:Οτι οι παναδες δημιουργουνται με το πρωτο ηλιο της Ανουξης
    δηλαδη Μαρτιο /Απριλιο εκει γινεται η ζημια αν δεν φορας και αντηλιακο ειναι σιγουρο απλα το καλοκαιρι με την μεγαλητερη εκθεση στον ηλιο και με την μελανινη σε υπερδιεργεση φαινεται το προβλημα! και βεβαια φταινε και τα αντιβιοτικα και τα αντισυλληπτικα απο αυτα εγω δεν πηρα.
    Παντως μου προτεινε την σειρα ATACHE σερουμ και κρεμα με βιτ C και Ε μου ειπε
    οτι ειναι πολυ αποταλεσματικα!
    Τωρα με Υδροκινονη δεν μου προτεινε γιατι αυτο το γνωριζω και εγω ειναι ιδιαιτερα ερεθυστικη στο δερμα και σε ξενα σαιτ εχω διαβασει τα χειροτερα μεχρι οτι προκαλει τερατογεννεσεις! Να σου πω την αληθεια την φοβηθικα δεν πολυενδιαφερομαι να υην δοκιμασω θα προσπαθησω με την σειρα που μου προτεινε και βλεπουμε.
    Φιλια χχχχ

  25. SofiaT,δεν τη γνωριζω τη σειρα αλλα πολυ θα ηθελα να μου πεις τα αποτελεσματα.δεν θελω να ξαναβαλω υδροκινονη.απ’οσο ξερω,ειπε κ σε αλλες γυναικες να ξανακανουν την ιδια θεραπεια.παντως,το δικο μου δερμα δεν ερεθιστηκε,μαλλον επειδη ειναι λιπαρο κ ανθεκτικο.περιμενω το αποτελεσμα της δοκιμης σου!τα προϊοντα αυτα αγοραζονται απο το φαρμακειο ετσι;

  26. @Marianna σου ειχα απαντησει εδω και ωρα αλλα καπου χαθηκε!!!!
    Τα βρηκα σε γνωστο online φαρμακειο εχει ολη την σειρα!
    Και απο οτι ειδα εχουν πολυ καλη ολοκληρομενη σειρα!
    Περιεχουν υσλουρονικο βιτ C και kojic acid που αποχρωματιζουν και ενυσχιουν ταυτοχρονα το δερμα εχουν και αντηλιακο antispot spf 25 οτι πρεπει για το χειμωνα γιατι κυριως εμεις πρεπει να βαζουμε ολο το χρονο!περιεχει και αυτο kojic acid.
    Τωρα για την υδροκινονη μαλλον εβαλες 2% γιαυτο δεν ερεθυστηκες το 4% ειναι ποιο δυνατο και το συνταμογραφουν μονο δερματολογοι αλλιως απαγορευεται.
    Το ιδιο φαρμακειο εχει και τα καλλυντικα Mey και Version(αυτα τα δοκιμασαν και στο Νοσ.Συγγρου)αρα ειναι πολυ καλα δερμοκαλλυντικα.
    Φιλια χχχ

  27. ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟ ΤΟ ΒΒ!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ,ΑΝ ΗΤΑΝ 2%Η 4%,ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΚΟΚΚΙΝΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΜΙΑ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!

  28. Πόσο χαίρομαι που επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς! Καλό φθινόπωρο σε όλους εύχομαι! Ανυπομονώ και για το βιντεάκι της Ιωάννας την επόμενη Παρασκευή! Μπορούμε μήπως να έχουμε ένα teaser…ένα hint… κάτι τελοσπάντων; 😉

  29. @Ioanna Thess ευχαριστούμε για την ενημέρωση κουκλα μου,ανυπομονούμε!Σωστά λέει η Νεκταρία παραπάνω,δώστε μας ένα στοιχείο…μαλλιά;μακιγιάζ;νύχια;howto;;;;
    Να δώσω παραγγελία ή έχει προγραμματιστεί η θεματολογία;
    Έχω πολλές ιδεες να σου δώσω!

  30. ioannaaaaaa pou eisai???o laos thelei video kai tsahpinies(pou les ki esu,mi me pare3hghseis lol)Tsekare kai ta meil sou,sou exw steilei kati:)
    MariaA,paaaara polu kalo keimeno egrapses den exw ksanadei an8rwpo na 3erei tosa polla gia arwmata!
    Elea,Fenia euxaristoume gia tis kritikes sas,mas voithane polu!
    Tzoulia kaneis polous an8rwpous xaroumenous

  31. @nektaria, tonia, MaRia: Χμμμ αχ δεν είμαι καλή στο να δίνω hints! Η Τζούλια είναι αστέρι σ’αυτά! Λέξεις κλειδιά: νέο, φως, χρώμα, κρεβάτι(!) lol

    Τόνια μου δώσε μας ιδέες για το μέλλον!
    Μαράκι, το είδα το mail και σου απάντησα 😉

  32. @MaRia: Ευχαριστώ!! Μπα μπροστά σε άλλους αρωματογνώστες τίποτα δεν ξέρω!!! Χαχα χαίρομαι που βοηθάω πάντως και μοιράζομια τις ανακαλύψεις μου!!
    @Ioanna: θέλω να δω το κρεββάτι πως κολάει στα υπόλοιπα!!!

  33. @Ioanna Thess μήπως είναι ένα νέο καλλυντικό ‘η κρέμα ‘η bbcream που δίνει γρήγορα χρώμα στο πρόσωπο με το που σηκώνεσαι από το κρεββάτι το πρωί;!
    Το κρεββάτι πως αλλιώς να συνδυαστεί;;;

  34. ΑΧ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 4 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ CYTA Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ..

  35. @Ioanna Thess με αυτά τα στοιχεία, κάτι σε concealer μου έρχεται στο μυαλό…μήπως το καινούριο της clinique;;

  36. @MariaA: Κι όμως! Κρεβάτι, σεντόνια, καλλυντικά και ομορφιά… χιχιχ! Φιλιά!

    @tonia: Κρύο! Κρύο Τόνια μου! Ξαναπροσπάθησε! lol

    @nektaria: Καλημέρα! Χμμμ, όχι… είναι κάτι νέο.. πολύ νέο! Σε όλες μας!

  37. @Ioanna Thess άργησες αλλά μας απάντησες επιτέλους!Λοιπόν το ξανασκέφτηκα και λέω τις νέες βαφές μαλλιών Loreal?Για μαλλιά μας πολυμιλάς τελευταία…………..
    Εάν το πετύχω θα έχω σαν δώρο ένα βίντεο για μάσκαρα;!Τις αγαπημένες σου μάρκες,πως βαζεις εσύ μάσκαρα και λίγα tips για εμάς που λείπουμε ώρες από το σπίτι;!

  38. @ioanna thess mipws ta nea coverderm perfect legs??????to vrika?!!ta eida se ena periodiko oti den lerwnoyn ta sentonia sas kai amesws se skeftika!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.