Θα κάνω αρχή, με την Clinique Bottom Lash Mascara.

 

Ακούστε πως το σκέφτομαι: Στη δουλειά μου, υπάρχουν περίοδοι ανομβρίας και περίοδοι κατακλυσμών. Στις περιόδους ανομβρίας, δεν παρουσιάζεται σχεδόν τίποτα νέο, δεν βλέπεις  κανένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον λανσάρισμα, φτάνει καμιά φορά να μην έχεις σχεδόν τίποτα να γράψεις.

 

Και μετά έρχονται οι περίοδοι των κατακλυσμών. Τα νέα προϊόντα τόσα πολλά, τα νέα λανσαρίσματα το ένα πάνω στο άλλο, οι καινούργιες κολεξιόν μακιγιάζ ατελείωτες, και πλέον βρίσκεσαι με τόσο υλικό στα χέρια σου, που δεν ξέρεις τι να  πρωτογράψεις.

 

Από την άλλη, δεν είμαι σίγουρη, αν οι μήνες των κατακλυσμών (και του καταιγισμού πληροφοριών) είναι και τόσο ωφέλιμοι (για όλους μας και στις δυο όχθες…) Είναι τόσες πολλές οι εικόνες που λαμβάνεις, που κάποιες φορές δεν έχεις καν τον χρόνο να τις επεξεργαστείς και από τη μια εγώ μπορεί να γράψω κάτι στα γρήγορα, έτσι για να πω ότι σας ενημέρωσα, από την άλλη εσείς, από τα πολλά που βλέπετε, δεν ξέρετε κάποιες φορές τι να πρωτοδιαλέξετε… (Ακούν οι εταιρείες; Όχι, ότι θα κάνουν κάτι γι’ αυτό, αλλά να, λέμε τώρα…)

 

Ο Σεπτέμβριος όπως θα καταλάβατε είναι ένας από αυτούς τους κατακλυσμιαίους μήνες με απίστευτα πολλά νέα προϊόντα (διότι μην ξεχνάτε ότι εμείς, έχουμε ήδη δει τις περισσότερες φθινοπωρινές συλλογές και σιγά- σιγά αρχίζουμε και βλέπουμε και τις Χριστουγεννιάτικες… τι να σας λέω τώρα…)

 

Πάνω λοιπόν, από ένα πακτωλό νέων προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος, αρωμάτων, σπάω το κεφάλι μου με πιο να ξεκινήσω officially πλέον τη νέα σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάτι στο μυαλό μου, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, αλλά παρόλα αυτά περίμενα, μήπως δω κάτι άλλο, που να μου τραβήξει περισσότερο την προσοχή.

 

Αυτό τελικά δεν συνέβη, οπότε σήμερα θέλω να σας μιλήσω για το νέο καινοτομικό προϊόν της Clinique, το Bottom Lash Mascara, το οποίο για μένα τουλάχιστον, είναι το πιο ενδιαφέρον προϊόν αυτή τη στιγμή στην αγορά

 

Θυμάμαι πολύ καλά, μια συζήτηση που είχε γίνει κάποια στιγμή εδώ στο bb και που αφορούσε mascara. Είχαν ακουστεί πολλές απόψεις τότε, είχαμε μιλήσει, και είχαμε «ψάξει» πολλά προϊόντα και η κάθε μια από εμάς, είχε να προτείνει και κάποια αγαπημένη της, μάσκαρα. Σε αυτή τη συζήτηση, σας είχα πει, ότι ποτέ μα ποτέ, δεν απλώνω μάσκαρα, στις κάτω βλεφαρίδες, γιατί θεωρώ, ότι αντί να μεγαλώνουν το μάτι, μάλλον δημιουργούν σκιές που τελικά το βαραίνουν.

 

Αντίθετα με μένα, η Marianna, είχε γράψει τότε, ότι πάντα, χρησιμοποιεί και μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο κολακευτικό και κάνει τα μάτια να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα.

 

Λοιπόν, αγαπημένες, μόλις άλλαξα γνώμη και έρχομαι να συμφωνήσω με τη Marianna. Και αυτό γιατί τελικά δοκίμασα την Clinique Bottom Lash Mascara και ενθουσιάστηκα

 

Έπειτα από μια έρευνα που έκανε η Clinique, διαπίστωσε ότι παρόλο που ένα σωστό μακιγιάζ προϋποθέτει μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες εν τούτοις πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να την εφαρμόσουν είτε γιατί το βουρτσάκι είναι πολύ μεγάλο και δεν βολεύει, είτε γιατί φοβούνται ότι θα μουτζουρωθούν (ούτε εμένα να ρώταγαν στην έρευνα, που δεν το έκαναν πάντως…)

 

 

Αποφάσισε λοιπόν η εταιρεία να λανσάρει το Bottom Lash Mascara, με το μικρότερο βουρτσάκι της αγοράς, ειδικά μελετημένο για τις μικρές και ευαίσθητες κάτω βλεφαρίδες προσφέροντας αποτέλεσμα φυσικό, αλλά με ένταση.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου λειτουργεί ως εξής:

 

 

Η σύνθεσή του ενεργοποιείται θερμικά και προσφέρει αποτέλεσμα για 24 ώρες χωρίς να μουτζουρώνει ή να σπάει. Ανθεκτικό στο κρύο νερό.

 

Το acrylates copolymer που περιέχει στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή και προσφέρει άμεσα ένα στρώμα που προστατεύει τη σύνθεση από το κρύο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία.

 

Το bentonite, ένα ειδικό συστατικό που δρα σαν πηλός, καλύπτει τις κάτω βλεφαρίδες για μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ το jojoba oil τις θρέφει και τις απαλύνει.

 

Για να το αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε βαμβάκι σε ζεστό νερό και περάστε τις βλεφαρίδες. Συνεχίστε με καθαρισμό του προσώπου σας όπως κάνετε συνήθως.

 

 

Σύμφωνα με μένα τώρα:

 

Μικρούλα και χαριτωμένη, την έλαβα μέσα Ιουλίου και την έβαλα στο νεσεσέρ μου, όπου και την ξέχασα, μέχρι πριν από μια εβδομάδα.

 

Όταν θέλησα να κάνω το post, την έβγαλα για να τη δοκιμάσω. Μόλις την άπλωσα (απλώθηκε πολύ εύκολα και διαχώρησε αμέσως τις βλεφαρίδες μου) και χωρίς να έχω βάλει μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες, αυτόματα, άνοιξε το βλέμμα μου! (Βρε, για κοίτα, που τελικά είχα και κάτω βλεφαρίδες!!)

 

Το πρώτο που έκανα μόλις τελείωσα, ήταν να κλείσω σφικτά τα μάτια μου (το παρακάνω και εγώ…) Και όμως! Δεν μπουτζουρώθηκα!

 

Μετά, όσο αφορά τη διάρκεια της: Δεν ξέρω για 24 ώρες (μα ποια γυναίκα, δεν κάνει καθαρισμό το βράδυ, αυτά είναι μαρκετινίστικες σαχλαμάρες) αλλά από το πρωί που την άπλωσα, μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ, οι κάτω βλεφαρίδες μου, ήταν υπέροχες, μεγάλες, διαχωρισμένες όμορφα χωρίς να έχουν κολλήσει. Μια χαρά!

 

Τέλος (γιατί αν δεν κάνω και το δικό μου, θα σκάσω) μου άρεσε τόσο πολύ που την άπλωσα και στις πάνω βλεφαρίδες, αλλά μετά τη λυπήθηκα (έχω πολλές για τις πάνω βλεφαρίδες) και υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι δεν θα το ξανακάνω, θα την κρατήσω μόνο για τις κάτω.

 

 

Εντάξει δεν το συζητώ, το συγκεκριμένο προϊόν, είναι αυτό το extra plus στο νεσεσέρ , δηλαδή έχεις αγοράσει τα πάντα και σου περισσεύουν και λίγα χρήματα για κάτι τελευταίο. Τα χρήματα που πρέπει να σας περισσέψουν εξάλλου είναι 15Ε γιατί τόσο κοστίζει. Αλλά πιστέψτε με, αν δεν τα καταφέρνατε μέχρι τώρα με τις κάτω βλεφαρίδες, όπως εγώ, αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ τα λεφτά του, αφού κατάφερε εμένα, να μην βγαίνω την τελευταία εβδομάδα έξω αν δεν έχω βάψει πριν και τις κάτω βλεφαρίδες μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

35 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια!
    Θυμάμαι που την είχαμε αναφέρει, αλλά δεν μας είχες πει συγκεκριμένα πράγματα!
    Ωραία ακούγεται! Δεν μας έβαλες όμως μια φωτό να δούμε και τη γλυκιά φατσούλα σου ππριν και μετά! (οκ, το ξέρω ότι είμαι απαιτητική ώρες ώρες!)

    Πάντως, ναι, μπορεί να είναι “εξτραδάκι” για το νεσεσέρ, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ακριβη..

    Φιλιά!

  2. kalimera!!!!fainete poly endiaferon alla giati na mhn thn baleis k stis pano blefarides?????(exoume krish leme….) pantos k mono oti den kolaei tis blefarides k exei k to magiko bourtsaki syn oti einai adiabroxh k me sympathitikh timoula nomizo oti aksizei!!!filakiaaaaaaa

  3. Καλημέρα αγαπημένες! Καλό Σβ να έχουμε και όποια μπορέσει, να κάνει και κανένα μπανάκι στη θάλασσα!

  4. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!Καταιγισμός πληροφοριών, το χαίρομαι!!!! Αλήθεια η μάσκαρα είναι αγαπημένο θέμα το έχουμε συζητήσει εκτενώς βέβαια και πάντα χαίρομαι να βλέπω νέα σχετικά προιόντα!! Εγώ προσωπικά πάντα βάφω και τις κάτω βλεφαρίδες με την κανονική μάσκαρα που έχω αλλά και αυτό το προιόν φαίνεται πολύ ενδιαφέρον – αγαπώ Clinique πολύ άλλωστε!!! Και τα χρήματα δεν είναι πολλά + και κανένα 25% έκπτωση αξίζει νομίζω ιδίως αν δυσκολεύεσαι με τα άλλα προιόντα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  5. Καλημερα κουκλες!!!
    Ενα θα πω λατρευω Clinigue και μονο για την μασκαρα της! Ειχα παρει κατα τυχη απο δειγμα σε περιοδικο που οταν την δοκιμασα επαθα πλακα! Με αποτελεσμα να ξανααγορασω το ιδιο περιοδικο για να την εχω καβατζα!!
    Στις κατω βλεφαριδες δεν βαζω ποτε γιατι ρχω μαυρους κυκλους κσι το μονο που θσ μου ελειπε ηταν να μουτζουρωθω κσι απο πανω! Αλλα η νεα μασκαρα απο οτι
    βλεπω αλλαζει τα δεδεομενα και οπως ειπε και το Μαρακι στις εκπτωσεις θα ειναι μια εξυπνη αγορα!!
    Φιλακια χχχ

  6. Καλημέρα Τζούλια , bb girls !! Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό τον καταιγισμό/υπερκορεσμό νέον προιόντων που έχει πέσει με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζεις ποιό προιόν θα ήθελες όντως να δοκιμάσεις γιατί πιθανότατα θα κάλυπτε τις ανάγκες σου και ποιό σε πείθουν οι εταιρείες να αγοράσεις μέσα από τις διαφημίσεις τάζοντάς σου διάφορα που μπορεί και να μην ισχύουν τελικά . Προσωπικά επειδή δεν είμαι και καμία “γκουρού” του μακιγιάζ πλέον αγοράζω λίγα και καλά ( παίζει βέβαια το ρόλο της εδώ και η κρίση και η μείωση των αποδοχών) και δεν παρασύρομαι από διαφημίσεις , προσφορές κλπ γιατί ποιός ο λόγος να έχεις πχ 7 mascara όταν δεν βάφεσαι κάθε μέρα και στο τέλος να ξεραίνονται και να τις πετάς ? Για τη συγκεκριμένη mascara όμως θα κάνω μια εξαίρεση και θα τη βάλω στη wishlist μου γιατί μου φαίνεται πολύ πρακτικό προιόν για “ατζαμήδες” σαν κι εμένα !

  7. Πολύ καλή ακούγεται η τιμή της κ έχοντας δοκιμάσει καλλυντικά Clinique έχω πολύ θετικές εντυπώσεις..ειδικά από μάσκαρα..βασικά μόνο από μάσκαρα,blusher κ gloss έχω τις πιο καλές εντυπώσεις γιατί απο κρέμες…ας το αφήσω καλύτερα,ίσως να μην ταιριάζουν στην δική μου επιδερμίδα κ σε άλλες να ταιριάζουν απόλυτα…πάντως απο μάσκαρα σκίζει!!!

  8. Πάντα βάζω λίγη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί πιστεύω ότι τονίζει καλύτερα το μολύβι που βάζω. Στο παρελθόν έχει τύχει να βάλω πιο πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες για ένα 60s inspired look, αλλά όχι πια. Προσωπικά θα το θεωρήσω υπερβολή να έχω μάσκαρα και για τις κάτω βλεφαρίδες αφού βολεύομαι με μία…αν την έπαιρνα σίγουρα θα τη χρησιμοποιούσα και για τις πάνω βλεφαρίδες!

  9. Καλημέρα κορίτσια! Μου λέιψατε αλλα από Δευτέρα επιστρέφω δριμυτερη, τέρμα οι διακοπές! Σας διαβάζω αλλά δε βολεύει πάντα να σας γράψω… λοιπόν εγω στις μάσκαρα ακολουθω τον εξής κανόνα:μάσκαρα μονο στις πάνω βλεφαρίδες όταν φοράω eye liner, γιατι δίνει ενα ανασηκωμένο, girly και ξεκούραστο βλέμμα και μάσκαρα απαραιτήτως πάνω κατω στο smokey! Την clinique τη λατρευω ετσι κι αλλοιως το ξέρετε, είναι η μάρκα των 30’s μου, κι αν και δεν τη χρησιμοποιώ πια, λατρεύω το μακιγιάζ της και δη τις μάσκαρες της. Τωρα, αν θα έπαιρνα τη συγκεκριμένη, δεν ξέρω ακριβώς γιατί νομίζω ότι τα καταφέρων στο βάψιμο των βλεφαρίδων. Φιλιά σε όλες!
    @MariaA το review σου για το άρωμα δεν ειναι απλά τελειο και άκρως ενημερωτικό, είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και το ξέρεις! Εφάμιλλο των reviews που διαβαζω εδω και χρονια σε ξένα sites. Ταλεντάρα! κανε κάτι μ’αυτό!

  10. Καλημέρα Τζούλια μου…. Καλημέρα BBGirls! Αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της Clinique, αυτή η μάσκαρα φαίνεται να’ναι πολύ ενδιαφέρον προϊόν και σε πολύ καλή τιμή!! Προσωπικά δεν βάφω τις κάτω βλεφαρίδες ποτέ, γιατί όπως και συ Τζούλια μου, πάντα μουτζουρώνομαι και μοιάζω σαν να έχω φάει μπουνιά!!! χα-χα-χα Πραγματικά όμως πιστεύω ότι βλέμμα “ανοίγει” και φωτίζεται όλο το μάτι… θα βάλω λοιπόν αυτή τη μικρή θαυματουργή μάσκαρα στην λίστα μου και ελπίζω να μπορέσω να την αγοράσω! Καλό σ/κ σε όλες, να περνάτε πάντα όμορφα ότι κι αν κάνετε…. Φιλιά! 🙂

  11. Καλημέρα! Να’μαι και εγώ! Θα συμφωνήσω με τη Μαριάννα, έχω την αίσθηση ότι με μια στρώση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες το μάτι φαίνεται μεγαλύτερο και το βλέμμα πιο έντονο. Την Clinique δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά και μόνο που είδα τη συσκευασία της την ερωτεύτηκα! Όσο για την τιμή της, όλες οι mascara σε αυτή την τιμή κυμαίνονται (συνήθως χρησιμοποιώ της Max Factor ή της Maybelline)! Καλή αρχή, Τζούλια μου (σαν να αρχίζει ξανά το σχολείο αισθάνομαι)!

  12. Λατρεύω την μάσκαρα, αλλά λόγω του ότι φοράω φακούς επαφής δεν την χρησιμοποιώ όσο συχνά θα ήθελα. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Τώρα Τζούλια μου μετά την παρουσίαση που μας έκανες με την καινούργια μάσκαρα της Clinique την Bottom Lash Mascara, σκέφτομαι να είναι η επόμενη αγορά μου μιας και δεν είναι και πολύ ακριβή. Το αιώνιο πρόβλημά μου όμως είναι ότι θέλει πολύ ώρα για να αφαιρεθεί η όποια μάσκαρα χρησιμοποιώ. Αν και συνέχεια έχω την υποψία ότι κάποια υπολειμματάκια μάσκαρας πάντα μένουν πάνω στις βλεφαρίδες…

  13. Τζα!!!Καλημέρα κοριτσοπαρέα!Λάτρεψα το μικρούτσικο βουρτσάκι.Πολύ έξυπνη ιδέα!Επειδή κάθε φορά που θα βάλω μάσκαρα πάντα μα πάντα θα βγάλω το μάτι μου,κατάλαβα ότι ένα μικρότερο βουρτσάκι μου δίνει περισσότερη άνεση για πιο λεπτομερείς κινήσεις και αποφεύγω και τα ατυχήματα.Και έχω την εντύπωση(διορθώστε με αν κάνω λάθος)ότι τα βουρτσάκια κάνουν τη διαφορά στις μάσκαρα και όχι τόσο η σύνθεση του προϊόντος.Έχω βάλει την ίδια μάσκαρα με διαφορετικά βουρτσάκια και είχα δύο εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα(γι’αυτό και δεν πετάω βουρτσάκια).Και σίγουρα θα ήθελα να έχω στο νεσεσέρ μου και το Clinique Bottom Lash Mascara για να σταμάτήσω να είμαι σαν τον Κύκλωπα μετά το μακιγιάζ.Τελικά είναι Η μάσκαρα ή ΤΟ μάσκαρα;Έχω γράψει πέντε φορές τη λέξη”βουρτσάκι”(και τώρα είναι η έκτη) και άλλες τόσες τη λέξη”μάσκαρα”.Φιλιά……

  14. Καλησπέρα και καλή αρχή!

    Άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση-εισαγωγή περιόδου, πρωτοπόρα μάσκαρα συγκεκριμένα για τις κάτω βλεφαρίδες;! Τέλειο! No more smudging!

    Μέχρι τώρα έκανα το εξής κολπάκι: έβαζα μια κάρτα ανάμεσα στις κάτω βλεφαρίδες και το δέρμα και άπλωνα με την ησυχία μου τη μάσκαρα λεπτομερώς, επιμένοντας σχολαστικά για ώρα. Όταν τελειώσεις και απομακρύνεις την κάρτα (που φυσικά πρέπει να καθαρίσεις πριν την ξαναχρησιμοποιήσεις) οι κάτω βλεφαρίδες είναι σαν ψεύτικες, καλοδουλεμένες και δεν αγγίζουν καθόλου την under eye area, άρα μηδέν μουτζούρες!

    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Μαριάννα, όντως τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα δίνοντας το εφέ της «κούκλας» (doll eyes’ effect), ταιριάζει σε καθημερινά, «καθαρά» μακιγιάζ αλλά και σε πιο έντονα που απαιτούν σπινθηροβόλο βλέμμα! Εάν θες όμως «σχιστά» ματάκια-γατίσια, τότε καλό θα ήταν να μην βάλεις από κάτω μάσκαρα, απλά να τις χτενίσεις με ένα βουρτσάκι.

    Τέλος, με δελεάζει ο τρόπος αφαίρεσης… Με νεράκι! Χωρίς να τρίβεις και να τραβάς! Πόσο αντιπαθώ τις αδιάβροχες μάσκαρα… Μέχρι να ξεβαφτείς έχεις χάσει τις μισές βλεφαρίδες. Όσο καλό κι αν είναι το προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών που έχεις…

    Σταματάω όμως τώρα… αρκετά φλυάρησα! Θα μπορούσα να γράφω ώρες! 😛

    Φιλιά!

  15. Καλησπέρα σας κορίτσια!λοιπόν,έχω ένα θέμα με τη μάσκαρα!θέλω να μου κάνει τις βλεφαρίδες όπως είναι στην φωτογραφία,αλλά κα τις πάνω και τις κάτω,και να είναι και αδιάβροχη,γιατί φοράω φακούς επαφής και μπορεί να μουτζουρωθώ κατά τη διάρκεια της μέρας(+το οτι ιδρώνω πολύ εύκολα)!
    και κάτι τελευταίο….να μην κοστίζει και πολλά,γιατί δεν υπάρχουν,χαχχα!
    ζητάω πολλά;

  16. ΤΖΟΥΛΑΚΙ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ;ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ;;ΤΡΕΛΑ ΣΚΕΤΗ ΕΙΣΑΙ!!
    ΤΩΡΑ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MASCARA CLINIQUE.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ HONDOS ΧΙΟΥ.ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΦΩ ΠΟΥ ΒΑΦΩ ΤΙΣ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΟΜΑΙ(ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ),ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Μ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ!!ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ MASCARA HIGH LENGTHS ΤΗΣ CLINIQUE ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.Κ ΠΑΛΙ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!

  17. @Marianna: Διαβάζω κάθε σχόλιο σας προσεκτικά και θυμάμαι τα πάντα για την κάθε μια από εσάς! xxx

  18. α….και να μην ξεχάσω το βασικό!να μου δίνει υπέροχες καμπύλες η μασκαρούλα :)))
    για τα προϊόντα της flormar τί γνώμη έχετε;

  19. Αχ βρε τζουλια μου με βαζεις σε πειρασμους…….. σπάνια θελω κάτι τόσο πολλές όταν το δω και αυτή την θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω 🙁

  20. @ΤΖΟΥΛΙΑ,υπαρχουν αποδειξεις αλλωστε γι’αυτο που λες!!!τωρα,οσον αφορα στον κατακλυσμο προϊοντων που ανεφερες,καλε αν ειναι τετοιος κατακλυσμος ομορφιας,να μεινω στο δρομο,μουσκιδι,παπι κ χωρις ομπρελα παρακαλω!!

  21. @Stella: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Στέλλα άντε ακόμη να τελειώσουν αυτές οι διακοπές σου? (ζηλεύουμε τρελά μη δίνεις σημασία 🙂 )
    Έχω παρατηρήσει κάτι σε μια φίλη σχετικά με το θέμα του μουτζουρώματος από τη μάσκαρα στο κάτω μέρος του βλέφαρου. Κι εκείνη μου έλεγε ότι δεν έβαφε τις κάτω βλεφαρίδες γι’ αυτό το λόγο επειδή μοτζουρωνόταν. Όμως καθώς την παρατηρούσα όταν έκανε μορφασμούς έκλεινε κάπως τα μάτια της και οι επάνω βλεφαρίδες της ακουμπούσαν στο κάτω βλέφαρο με συνέπεια να μουτζουρώνονται. Της είπα να βάζει αδιάβροχη και από τότε δεν ξαναμουτζουρώθηκε. + βάφει και τις κάτω και είναι σούπερ!!

  22. Εγώ είμαι στην κατηγορία”δεν χρησιμοποιώ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες”.Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο,αλλά το κόλπο της κάρτας ακούγεται ενδιαφέρον.Η τιμή στη μάσκαρα που παρουσιάζεις ειναι το πρώτο δέλεαρ!!Θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε εν καιρώ.

  23. α θυμαμαι πριν πολυ καιρο που ειχα διαβασει για αυτη τη γλυκύτατη μασκαρα!!ειναι τοσο μικρουλα και cute!παντως για τις κατω βλεφαριδες εγω χρησιμοποιω οποια μασκαρα χρησιμοποιω και στις πανω και ποτε δεν ειχα προβλημα..μαλλον βοηθαει οτι βαζω λιγη ισα ισα να γινει ποιο εντονο το βλεμα.

  24. Καλη…σπέρα Τζούλια και bbgirls!!!
    Οσον αφορά την χρήση της μάσκαρας, βάζω και στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ κάνω την γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Συνήθως κανω μια γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο και βάφω με την μάσκαρα μου μονο τις επάνω βλεφαρίδες… Με αυτον τον τροπο τονιζω περισσότερο το μακιγιάζ μου όσον αφορα τα ματια…
    Εαν παλι, προτιμω κατι πιο ανάλαφρο και πιο καθημερινό, απλώνω την μασκαρα και στις πανω και στις κατω βλεφαριδες γιατι κανουν τα ματια μου να φαινονται μεγαλυτερα, πιο ξεκουραστα και πιο εντονα!
    Οσον αφορα την επιλογη μασκαρας, κατα καιρους εχω δοκιμασει απο απειρες εταιριες. Πλεον εχω καταλήξει στην maybelline, αλλα οχι τοσο για την μαρκα αυτου καθε αυτου, αλλα γιατι η αδιαβροχη της μασκαρα, ειναι πραγματικα φανταστικη!
    (Ξερω οτι δεν ειναι απολυτα σωστο, αλλα παντα χρησιμοποιω αδιαβροχες μασκαρες, ακομα και οταν δεν προκειται να παω στην παραλια και αυτο γιατι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μασκαρα και αν βαλω, παντα μα παντα θα εχω μουτζουρες κατα την διαρκεια της ημερας)
    Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω παντως την συγκεκριμενη μασκαρα της clinique! Θελω να δω το αποτελεσμα που θα βγει μολις βαψω τις κατω μου βλεφαριδες!
    Μολις την δοκιμασω, θα σας πω την γνωμη μου!
    Καλο υπολοιπο ημερας, φιλια σε ολες!!!

  25. Καλησπέρα κι από εμένα αγαπημένα bbgils!Εγώ πάντα βάζω μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες γιατί δεν μου αρέσει σαν αποτέλεσμα όταν βάζω μόνο στις πάνω.Αν μουτζουρωθώ το παίρνω προσεκτικά με μια μπατονέτα.Αυτό με την καρτούλα δεν το είχα σκεφτεί Ιωάννα μου και θα το δοκιμάσω.Τελικά έχεις τόόόόσα πράγματα να μας μάθεις ακόμα!Την συγκεκριμένη μάσκαρα θα την δοκιμάσω αν και είχα στο μυαλό μου να πάρω την doll eye μιας που σε λίγο καιρό θα πρέπει να αγοράσω καινούρια.Καλό απόγευμα σε όλες!!!Φιλιά!!!

  26. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,Η HYPNOSE DOLL’S EYES ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Κ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ Κ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Η MAYBELLINE THE FALSIES FLARED.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η SUMPTUOUS ESTEE LAUDER,H CLARINS K CLINIQUE,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ.

  27. Σ’ ευχαριστώ πολύ marianna μου για τις συμβουλές!

  28. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
    Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογή της μάσκαρα (σχεδόν πάντα βάζω και στις κάτω βλεφαρίδες, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, ανάλογα με την περίσταση, χωρίς ατυχήματα, άλλωστε δεν είμαι και από τις προικισμένες της παρέας στο σημείο αυτό…θλιψ, θλιψ) και συνεπώς δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο θα μου φαινόταν χρήσιμη η αγορά αυτού του προϊόντος ή απλά θα ήταν άλλο ένα από τα πολλά (δυστυχώς το παραδέχομαι!) προϊόντα που έχω αγοράσει και βρίσκονται άθικτα στα διάφορα εφεδρικά-για ώρα ανάγκης-just in case-αναπληρωματικά νεσεσέρ που κυκλοφορούν αδέσποτα σε διάφορες γωνίες του σπιτιού μου.
    Παρόλα αυτά, υποκλίνομαι…υποκλίνομαι, ξαναλέω, στη δημιουργική ομάδα της Clinique!!!
    Αν αυτό δεν είναι πρωτότυπη ιδέα, τότε ποιά είναι, αναρωτιέμαι…
    Σας φιλώ και εύχομαι να περάσουμε ένα υπέροχο σ/κ!!!

  29. Πάντα βάζω μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες αλλά όντως το βουρτσάκι της Hypnose αλλά και της Dior Show είναι αρκετά μεγάλο!Ενδιαφέρον προϊόν!

  30. Genika agapaw proionta Clinique kai exw mascares tous kai exw meni polu euxaristimenes, alla autin twra pou eida kai tin timi sigoura tha tin parw.
    Na eisai kala Julia!

  31. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ,ΡΟΥΖ Κ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…..ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΑΚΙ Κ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ.!ΓΤ ΟΠΩΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΑΦΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ “ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ “ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!Κ ΕΞΟΔΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΣΥΧΝΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ.ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

  32. Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Ούτως ή άλλως η Clinique είναι φοβερή…

  33. Το θέμα ”μάσκαρα” είναι από τα αγαπημένα μου νομίζω!!είναι αυτό που, μαζί με το ρουζ, θα βάλω οπωσδήποτε πριν βγω από το σπίτι. Στις κάτω βλεφαρίδες βάζω πού και πού, ανάλογα με τη διάθεση! Η συγκεκριμένη της clinique έχει τόσο cute συσκευασία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.