Mόδα, F.A.K.E Couture: Girl Power!

 

 

To bb, λατρεύει το girl power σε όλες του τις μορφές και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε καλά όλες σας. Σήμερα θέλω να σας συστήσω δυο όμορφα νέα κορίτσια, επιτομή του girl power.

 

Η γερμανικής καταγωγής Dominga γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της εργάζεται ως αεροσυνοδός σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, σύντομα όμως οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες και δεξιότητες την οδηγούν στο σχέδιο μόδας.

 

Η  Mari K. γεννήθηκε στην Αθήνα  και μεγάλωσε στο Λουξεμβούργο φοιτώντας στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου. Είναι πτυχιούχος της σχολής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις πανεπιστημιακές της σπουδές παρακολουθεί μαθήματα Σχεδίου Μόδας στην Σχολή Βελουδάκη όπου και γνωρίζει την φίλη και μελλοντική συνεργάτιδά της Dominga.

 

 

 

Μετά την αποφοίτησή τους το 2007  εργάζονται ως stylists, freelance σχεδιάστριες αλλά και ως μοντέλα αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία από τον χώρο της Μόδας.

 

 

Το 2011 αποφασίζουν να ιδρύσουν από κοινού το δικό τους fashion e-shop: www.eoutfit.com με στόχο να γίνει ο απόλυτος online προορισμός των fashionistas στην Ελλάδα! Στο e-shop προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων – από τα απολύτως απαραίτητα κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας μέχρι μοναδικές δημιουργίες που δύσκολα θα μπορούσαν να βρουν αλλού οι αληθινοί λάτρεις της μόδας. Σκοπός τους είναι η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων τους– σχεδιασμένα και διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή – με βασική αρχή την καλύτερη δυνατή και φιλική εξυπηρέτηση πριν και την κάθε αγορά.

 

 

 

Οι ίδιες ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία ενώ παράλληλα στηρίζουν την “ελληνικότητα” προωθώντας αποκλειστικά Νέους Έλληνες Σχεδιαστές.

 

Στο e-outfit.com μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε δημιουργίες αξιόλογων Ελλήνων σχεδιαστών όπως Maraveya, July Two, H-ēra, Odysseas Papadogiorgakis, de.bour, NORTIN κ.α. ακριβώς όπως  αυτές παρουσιάστηκαν στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Επίσης  ρούχα και αξεσουάρ διαλεγμένα από το Παρίσι και το Λονδίνο, Κοσμήματα Τσάντες Παπούτσια  Δημιουργίες Νέων Σχεδιαστών και βέβαια  την προσωπική τους συλλογή μας με την επωνυμία F.A.K.E. Couture, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω του www.e-outfit.com

 

 

Τον Απρίλιο του 2012, λανσάρουν και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week την προσωπική συλλογή ρούχων τους F.A.K.E. Couture by e-outfit.com. Το ακρωνύμιο F.A.K.E. σημαίνει Feel-Act-Know-Everything και εμπνέεται από το δυναμικό πνεύμα της μοντέρνας νεαρής γυναίκας, που αγαπά τον εαυτό της και της αρέσει να ξεχωρίζει.

 

Σημειώστε ότι στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, μπορείτε να βρείτε προϊόντα που ξεκινούν ακόμα και από 8€ ενώ μέσω του blog http://fakecouture.gr/ και του facebook page μας http://www.facebook.com/eoutfit μπορείτε να παίρνετε μέρος στους διαγωνισμούς για δωρεάν προϊόντα και μοναδικές προσφορές .

 

 

Τα κορίτσια δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και στην συσκευασία των προϊόντων πριν αυτά φτάσουν εσάς. Το κάθε προϊόν τοποθετείται μέσα σε υφασμάτινο πουγκί, το οποίο συνοδεύεται πάντα με ένα μικρό μπρελόκ, δώρο για κάθε αγοράστρια.

 

Παράλληλα, όλα τα ρούχα από την προσωπική τους συλλογή  F.A.K.E. Couture συνοδεύονται από συλλεκτικό υφασμάτινο καρτελάκι το οποίο μπορείτε να φορέσετε σαν βραχιόλι.

 

 

 

Η πρώτη επίσημη collection τους F.A.K.E. Couture by e-outfit.com για την AXDW F/W 2013 με τίτλο “The Sovereignty of Shimmer” (“Η κυριαρχία της Λάμψης”) είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη νεαρή γυναίκα η οποία ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και στυλ. Ως λάτρεις του “Mix ‘n match ” και του glamour αποτύπωσαν στην  πρώτη τους collection μια συλλογή από καθημερινά και βραδινά κομμάτια όπως παιχνιδιάρικα t-shirts, κολάν κεντημένα με κρύσταλλα, tops σε 80’s  ύφος με τονισμένους ώμους, κορμάκια με cut-outs, και glam jackets.

 

 

 

Σε αυτή τη νέα σεζόν που ξεκινάει στο bb, περιμένω με μεγάλη χαρά, guest fashion posts από την Dominga και την Mari και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς. Εξάλλου, πολλές φορές δεν έχουμε πει, ότι εκτός από ομορφιά, θέλουμε να βλέπουμε και μόδα, στο bb (και πρώτη απ’ όλες εγώ!)

 

 

Kαι αύριο, σας περιμένει μια έκπληξη!

 

Stay Tuned!

 

27 Σχόλια
  1. Καλημέρα ΒΒgirls!!! Γύρισα και νοιώθω μια χαρα! Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω και μ΄αρέσει πολύ και το σημερινό post! Μπραβο Τζουλια μας, νομίζω, ότι τέτοια θέματα είναι υπέροχα για όλες κι από κάθε άποψη. Ενημερώνομαστε για τη μόδα αλλά και για τις σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες νέων ανθρώπων. By the way, το on line shop των κοριτσιών είναι πολύ καλό, και με σούπερ ευκαιρίες! Φιλιά και όμορφες, φθινοπωρινές καλημέρες σε όλες!

  2. Καλημέρα και πάλι Τζούλι & bbgirls!! Ναι ναι έχεις επιστρέψει σούπερ δυναμικά και με φοβερό αέρα ανανέωσης!!! Θα χαρούμε πολύ τα guest post από τα κορίτσια όπως ξέρεις το θέλουμε και το fashion post!!!!

  3. @Stella: Kαλώς όρισες αγαπημένη!! Το νιώθω στη γραφή σου ότι μας γύρισες χαρούμενη, ξεκούραστη, γεμάτη με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις! Αντε Υπουργέ, τα κεφάλια μέσα τώρα, γιατί μας περιμένει “δουλίτσα”! xxx

  4. Καλημέρααα!!! Υπέροχα νέα!!! Αναμένουμε με αγωνία! 🙂

  5. @Beautyblog ναι, ναι πρωθυπουργε μου!!! Θέλω να οργανωθώ γιατί έχω σχέδια στο μυαλό μου…stay tuned darling!!!

  6. Καλημέρα Τζούλια μου…. Καλημέρα BBGirls! H Dominga και η Mari έχουν μοναδικά ρούχα και το on line shop είναι φανταστικό! Αγαπάμε την ομορφιά, την μόδα και φυσικά το Beauty Blog μας!! Καλή εβδομάδα σε όλες…. Πολλά φιλιά! 🙂

  7. Το e-outfit το παρακολουθώ εδώ και καιρό! Μ’αρέσει πολύ και η σελίδα στο fb αλλά και το site φυσικά!! Θεωρώ πως τα κορίτσια έχουν πάντα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!!
    Να τις καλωσορίσουμε λοιπόν στην παρέα μας κι εννοείται ότι ανυπομονούμε να τις διαβάσουμε!!!*χχχχ

  8. Καλημέρα και από εμέναααα.
    Τα βράδια εδώ στην Περαία πιάνει μια ψιλοψύχρα, μια ψιλουγρασία και ήδη άρχισα και ονειρεύομαι φουλάρια και ζακετάκια. Τι όμορφη η σελίδα που μας προτείνει Τζούλια μου! λίγο στο φτερό που τη σκάλισα είδα ωραία πραγματάκια, σε λογικές τιμές και έχει και κάποιες προσφορές που φωνάζουν “Ελένη, πάρε μας πάρε μας”.
    Τονίζω ένα σημείο που πραγματικά αξίζει. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το ύψος της αγοράς! Τα μεταφορικά είναι για μένα μια πολύ πικρή ιστορία. Έχω απορρίψει ουκ ολίγες φορές υπέροχα κομμάτια ευκαιρίες για τα ρημάδια τα μεταφορικά ή τα άλλα τα ρημάδια τα τελωνεία. Ειδικά στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει πολύ. Θυμάμαι έψαχνα μια μικρούλα κεραλοιφή, 2 ευρώ είχε το βαζάκι και 6,50 ευρώ τα μεταφορικά.

  9. @Ελένη Κερσένογλου: Καλώς το Ελενάκι μας! Άντε όλη η παρέα, σιγά-σιγά επιστρέφει!! (πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου, για τα μεταφορικά…)

  10. Ναι ναι μαζευόμαστε σιγά σιγά! Θα συμφωνήσω κι εγώ για τα μεταφορικά για μένα το κόστος πολλές φορές είναι dealbreaker! Είναι πολλά site που ψωνίζω και τα προτιμάω γιατί εχουν δωρεάν μεταφορικά παρόλο που είναι από το εξωτερικό!

  11. Καλημέρα!!!
    Τί αναπάντεχο “χτύπημα”-post είναι αυτό που έκανες σήμερα, Τζούλια??
    Είναι πάρα πολύ όμορφα τα ρούχα τους και πολύ αξιέπαινη η προσπάθειά τους!
    Θα το κοιτάξω με ηρεμία το site, αλλά με μία πρώτη ματιά ενθουσιάστηκα, αν και έχω κάποιες ενστάσεις για αγορά ρούχων από το internet…πάντα έχω το άγχος “και αν δεν μου κάνει?”…νομίζω πρέπει να το ξεπεράσω αυτό κάποια στιγμή.
    @Stella: Βρε, βρε, βρε…σαν τα χιόνια!!!! (κυριολεκτικά όμως, έτσι? :-P)

  12. Τζα!!!Καλημέρα,καλημέρα!Και ύστερα από όσα είδα στο e-shop που προτείνεις Τζούλια μου το μόνο που μπορώ να πω είναι καλά ψώνια;-)

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
    Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΔΗ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!

  14. @Vickysot Βλέπω, εκμεταλλεύτηκες την απουσία μου δεόντως και τουλαχιστον έκανες τη δική σου παρουσία ανελλιπή! Κάτι ειναι κι αυτό… αλλά δε θα σχολιάσω τα όσα μου σουρες πίσω απ΄την πλατη μου ενόσω διακόπευα, γιατί μη νομίζεις, ότι επειδή δεν απαντούσα δεν τα βλεπα…Απλά δεν είχα χρόνο να χαλάσω το νιρβάνα των διακοπών μου για τις σκορπίστικες μπιχτές σου..

    Πάντως το θέμα αγορών απ΄το ιντερνετ στα ρούχα τό ‘χω κι εγω. Αυτο το αν μου κάνει, θα μου κάνει, δε θα μου κάνει, πως θα μου πέφτει είναι ένα μεγάλο θεμα. Θέλω να το αγγίξω το ρούχο, να το προβάρω… Με άλλα δεν έχω θέμα, π.χ με καλλυντικά.

  15. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ
    ΦΙΛΙΑΑΑΑ

  16. Καλό μεσημέρι σε όλες!!! Πολύ ενδιαφέρων το post Τζούλια μου, αν κι εγώ φοβάμαι να ψωνίζω ρούχα χωρίς πρώτα να τα δοκιμάσω. Παρόλ’ αυτά έχω ψωνίσει πολλές φορές παπούτσια, τσάντες και καλλυντικά που είναι “ασφαλή” και ξέρεις σίγουρα ότι δεν θα το αλλάξεις. Θα δω με ησυχία το site και ίσως το προσπαθήσω. Είναι υπέροχο όμως να μας ενημερώνεις για τα πάντα και όχι μόνο για καλλυντικά. Παρεπιπτόντως να σου πώ ότι το φορεματάκι της nef-nef το αγόρασα σε ένα υπέροχο λαχανί και το ευχαριστήθηκα πολύ. Αυτό όμως που χάρηκα περισσότερο είναι ότι δεν είδα άλλη να το φοράει!!!χιχιχιχι

  17. Για άλλη μια φορά,βλέπουμε σε περιόδους κρίσης άτομα με ταλέντο που θέλουν να δημιουργήσουν και ν’αγαπηθούν.Εύχομαι κάθε επιτυχία στα κορίτσια και πιστεύω ότι ένα post στο beautyblog ήταν η σωστή επιλογή για διαφήμιση αλλά και εποικοδομητικά σχόλια.

  18. Καλησπερα κουκλες και απο ‘μενα!
    Μπραβο πρωτα στα κοριτσια που εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα!!
    Ειναι υπεροχο η δουλεια να ειναι αυτο που πραγματικα αγαπας!
    Σιγουρα θα δω το σαιτ των κοριτσιων κσι ειμαι βεβαιη οτι θα το βρω πολυ ενδιαφερον!
    Παντως συμφωνω και εγω οτι το ρισκο αγορας ρουχων απο το ιντερνετ ειναι μεγαλητερο απο οτι στα καλλυντικα(εκει βρισκεις και κανενα riview και ψιλογνωριζεις αν ειναι καλο το προιον η οχι!)
    Στα ρουχα ειναι διαφορετικα και το ξερω απο πρωτο χερι!
    @Τζουλια χαιρομαι που εμπλουτιζεις το bb με μοδα!!και ποιος ξερει και με αλλα πολλα που ειμαι σιγουρη οτι εχεις στο μυαλουδακι σου!!!
    Φιλακια

  19. KALHMERA!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ…. ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ….
    ΤΟ ΟΝLINE SHOP ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ….

  20. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΔΑ,ΑΝ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ:ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ INTERNET ΓΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΤ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ,Κ ΜΟΔΑ Κ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!

  21. @Stella:Καλησπέρα Στέλλα μου! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να αντικαταστήσω το λάδι καρύδας στην “συνταγή” με το αβοκάντο για τα μαλλιά, που έγραψες στην Ιωάννα. Μπορώ να βάλω αμυγδαλέλαιο που το έχω κιόλας, ή να αγοράσω κάποιο άλλο, γιατί η μυρωδιά της καρύδας δεν μου αρέσει (παρόλο που τρελαίνομαι να την τρώω)!

  22. Πανέμορφα, ταλαντούχα, πολυάσχολα και μορφωμένα νέα κορίτσια! Killer συνδυασμός!

    Καλωσορίσατε και αναμένουμε τις αναρτήσεις σας με αγωνία!

    Το fashion site εκτός από άκρως επαγγελματικό, είναι πολύ ενδιαφέρον, με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές για τόσο ξεχωριστά κομμάτια.
    Συγχαρητήρια!

    Τζούλια μου, ένα μεγάλο μπράβο για τις επιλογές σου!!!

    Καλή επιτυχία!!!

  23. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αλεξάνδρα μου, αν δε θες να βαλεις το λαδι καρυδας (αν και νομιζω, ότι η μυρωδια του ειναι πολυ διακριτική) τότε το ιδανικό θα ήταν να βαλεις λάδι αργκάν ή τζοτζομπα. Αν το βρίσκεις ακριβό και δε θέλεις να αγοράσεις, δοκίμασε με αμυγδαλελαιο (κακό δε θα κάνει), αν και για τα μαλλιά υπάρχουν άλλα λάδια πιο κατάλληλα.

  24. Σ’ ευχαριστώ Στέλλα μου, σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!

  25. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση! Ανυπομονώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να ψάξω αναλυτικά το site. Πάντως αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από όσα έγραψες, είναι η προσοχή που δίνεται στη συσκευασία και την αποστολή των προιόντων, και άρα δηλώνει σεβασμό στον αγοραστή. Είναι κάτι που εκτιμώ πάντα σε ό,τι αγορές κάνω, αυτή η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, ομολογουμένως…

  26. Hello to all fashion girls!!
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Προσπαθούμε να κάνουμε οτι καλύτερο για όλες εσάς τις θηλυκές γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα!
    Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

    Καλή τύχη σε όλες 🙂

    Dominga & Mari

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.