Lancome: “La Vie est Belle”, το νέο άρωμα.

 

 

Χωρίς αμφιβολία το νέο άρωμα, Lancome “La Vie est Belle”,  με μούσα την Julia Roberts είναι ένα από τα πιο σημαντικά λανσαρίσματα του οίκου τα τελευταία χρόνια, όσο τουλάχιστον αφορά τα αρώματα της μάρκας.

 

Είχα κάνει ένα post πριν από αρκετό καιρό για το συγκεκριμένο άρωμα στο juliasbeautyblog, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Σε αυτό το post επίσης θα δείτε ένα video σχετικά με την επίσημη παρουσίαση του αρώματος, που έλαβε χώρα στην διάσημη  Villa Ephrussi de Rothschild, μια πανέμορφη βίλα, στη Νότια Γαλλία, λίγα χιλιόμετρα από το Μονακό και θα πάρετε μια γεύση για το τι σημαίνει “παγκόσμιο λανσάρισμα διάσημης μάρκας”.

 

Το “La vie est belle” (από τα λίγα αρώματα, που τα φυσικά του συστατικά αγγίζουν το 50% της φόρμουλας) δημιουργήθηκε με την σύμπραξη τριων κορυφαίων αρωματοποιών των Anne Flipo, Dominique Ropion, και Olivier Polge, οι οποίοι θέλοντας να κάνουν ένα άρωμα «γκουρμέ» και μετά από 5,000 δοκιμές και τρία χρόνια ερευνών, κατέληξαν στην Ίριδα Pallida από την Φλωρεντία, ένα σπανιότατο και πανάκριβο συστατικό το οποίο είναι και η  βασική νότα του αρώματος.

 

 

Την ίριδα πλαισιώνουν ακόμα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί στην καρδιά, μαύρο φραγκοστάφυλλο και αχλάδι στην κορυφή, ενώ στη βάση βρίσκουμε ζεστή βανίλια, tonka, πραλίνα και αιθέριο έλαιο από πατσουλί Ινδονησίας.

 

 

 

Το άρωμα (79E ta 50ml) αλλά και η πλήρης σειρά σώματος έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα περισότερα καταστήματα.

 

Την διαφημιστική καμπάνια, ανέλαβαν ο σκηνοθέτης Tarsem Singh και ο φωτογράφος Mario Testino και στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό spot με πρωταγωνίστρια την Julia, ένα από τα ωραιότερα που έχω δει τον τελευταίο  καιρό.

 

Enjoy.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Dm6SoWdEDw

 

 

(Και μια που μιλάμε για video,  που να δείτε τι ετοιμάζει για αύριο η “δικιά” μας, Ιωάννα.)

 

53 Σχόλια
  1. Καλημέρα.
    Τζούλια, παρότι η τελευταία πρόταση για το video της Ιωάννας με κέντρισε πολύ, θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο και θα ασχοληθώ μόνο με το άρωμα…
    Η παρουσίασή σου -εξαιρετική, όπως πάντα- με προκαλεί να τρέξω να το μυρίσω. Βέβαια, αμφιβάλλω αν έχει έρθει στη Ζάκυνθο ακόμα. Ο βασικότερος λόγος, όσο παράξενο κι αν ακουστεί (μάλλον, διαβαστεί) είναι το μπουκάλι του. Αυτό το φύλλο – φουλάρι που ανεμίζει είναι μαγικό. Άλλωστε από το μπουκάλι ερωτεύτηκα το άρωμα που φοράω τα τελευταία έξι χρόνια (Black Orchid, Tom Ford).
    Λέτε να ήρθε ο καιρός για ανανέωση;

  2. kalimera!!!katarxas latreyo thn julia roberts!!! to aroma fainete arketa endiaferon bebaia perimeno na akouso k thn gnomh ths ypourgou aromaton mas!!!
    ioanna perimenoume me agonia…..!!!

  3. @Αμαλία: Μμμμμ… “Black Orchid” ακούω…έχεις ιδιαίτερο γούστο λοιπόν στα αρώματα… Κοίτα εγώ θα έλεγα, ότι πάντα πρέπει να υπάρχει το αγαπημένο μας άρωμα-υπογραφή στη συλλογή μας. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να “ανανεωθούμε” δοκιμάζοντας και κάτι νέο! Και βέβαια, χωρίς αμφιβολία πολλές φορές επιλέγουμε άρωμα, μόνο και μόνο από την συσκευασία του! Αν έχεις χρόνο και διάθεση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το post: http://beautyblog.gr/2009/11/19/to-mpoukali-h-to-periechomeno/

  4. Καλημέρα!!
    Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό το νέο άρωμα και πολυαναμενόμενο…Εγίνε πολλή διαφήμιση!! Η αλήθεια να λέγεται!
    Αλλά και η Julia Roberts…Τί όμορφη στην πάνω πάνω φωτογραφία…!!*

  5. Δεν μπορώ παρά να θαυμάσω κι εγώ τη μνήμη σου στα post, Τζούλια!
    Αντιγράφω και προσυπογράφω: “Βέβαια ακόμα πιο τέλεια γίνεται η υπόθεση αν τελικά σου αρέσει και σου ταιριάζει και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μπουκαλιού – πολύ απλά δηλαδή το ίδιο το άρωμα”.
    Υ.Γ. Πάντα βρίσκω χρόνο και πάντα έχω διάθεση για το beautyblog. Τα έχουμε πει…

  6. Καλημέρα κορίτσια! Κι εγω λατρεύω τη Τζούλια, (τη Roberts εννοώ, αλλα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μμμμ… κοίτα σύμπτωση με τις Τζούλιες!!!) ταυτίζομαι μαζί της και τελικά μ΄αρέσει πολύ που καθιέρωθηκε μέσα στο χρόνο, ως μια καλή ηθοποιός με διάρκεια. Μ΄αρέσει πολύ επίσης ως πρόσωπο της Lancome. Είναι γήινη, είναι γλυκειά, φαίνεται προσήνης, μερικές φορές ανασφαλής, αλλα και τόσο δυναμική και αποφασιστική. Θα σπευσω να δοκιμάσω το άρωμα αν μη τι άλλο λόγω και του εύστοχου ονόματος αλλα και της βανίλιας στη βάση. Με τα αρωματα της Lancome δεν έχω παντα την καλύτερη σχεση, γιατι τα βρισκω πολυ γλυκα αν κι εχω φορεσει αρκετα π.χ Magie Noir (αξεπεραστο κατά τη γνώμη μου), το Miracle (εφημερο), το Poeme (ξεχωριστό αλλα καποια στιγμη το νοιωσα βαρυ) και φυσικα το παλιο κλασσικο Tresor (αισθησιακό και ρομαντικό) αλλα και τη νεα του εκδοχή Midnight Tresor (Μοντερνο αλλά και classy). Ανυπομονω ωστόσο να διαβασω τη γνωμη της Μαρίας, γιατί εγω βρισκομαι στα ανατολιτικα, spicy και oriental-floral αρώματα!

  7. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!!!! Στο στοιχείο μου πάλι σήμερα!!! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη δυστυχώς όλο ήθελα να μπω σε κάποιο κατάστημα να ζητιανέψω για ένα δειγματάκι αλλά δεν με πήρε ο δρόμος ακόμη, ελπίζω σύντομα να το δοκιμάσω και να σας πω! Πάντως από τη σύνθεση, το είχα πει και από την προηγούμενη, παρουσίαση, έχει όλα τα φόντα να μου αρέσει προσωπικά, τρελαίνομαι για ίριδα, όπως και το γεγονός ότι έχει 50% φυσική σύσταση είναι τεράστιο ατού για μένα. Η Lancome είχε πολύ μεγάλη ιστορία με τα αρώματα (έχω ακόμη στην κατοχή μου το Sikkim & το Cuir) και κάπου στο δρόμο το έχασε. Ελπίζω να επανέλθει με αυτό το άρωμα, το promotion πάντως είναι άπαιχτο και η (άλλη)Τζούλια πολύ ταιριαστή!!
    Το μπουκάλι το βρήκαν από παλιά αρχεία της Lancome και ονομάζεται το “χαμόγελο του κρύσταλου” “Le sourire de cristal” (“The crystal smile”)και είναι πράγματι αριστούργημα!!!

  8. Καλημερα κουκλες!!
    Το σιγουρο ειναι μετα απο τοσο ψαξιμο 5.000 δοκιμες!
    Και με βασικο στοιχειο αυτη την σπανια ιριδα! Θα ειναι το κατι ιδιαιτερο!Αυτο και μονο μου τραβαει την περιεργια να το δοκιμασω.
    Βεβαια θα ηθελα και την γνωμη υης αγαπημενης Μαρια τι την εχουμε την υπουργο μας!
    Φιλακια χχχχχ

  9. Καλημέρα κορίτσια,
    3 χρόνια έρευνας για 1 συατατικό αρώματος! Φαντάζομαι πόσες μυρωδιές, πέρασαν απο τα χέρια τους (και τη μύτη τους!).
    Το καλό gourme αργεί, γι΄αυτό θα ήθελα πραγματικά να το δοκιμάσω!

  10. @MariaA: Δεν πας λέω εγώ να τους κάνεις κανένα σεμινάριο στη Lancome?

    Το μπουκάλι το βρήκαν από παλιά αρχεία της Lancome και ονομάζεται το “χαμόγελο του κρύσταλου” “Le sourire de cristal” (“The crystal smile”)και είναι πράγματι αριστούργημα!!!

    ????????????????????????????????????

    Απίστευτη, η Υπουργός;;;;;

  11. αυτη η ηθοποιος δεν μεγαλωνει ποτε …ειναι μια κουκλα!!ΕΠΙΣΗς ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

  12. Καλημέρα κορίτσια!

    Αχχχ… κάπου διάβασα πως στην παρουσίαση του αρώματος στην Νότιο Γαλλία είχαν κρεμαστεί τεράστιοι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι που από τα κρύσταλλα τους έπεφταν σταγόνες από το La Vie est Belle… και απλά έβαζες το χεράκι σου από κάτω για να δοκιμάσεις το άρωμα!

    Μαράκι μας, όταν το δοκιμάσεις μην ξεχάσεις να μας πεις τη γνώμη σου!

  13. Ααα όσο για το θέμα που ανοίξατε με το μπουκάλι πιο πάνω, θέλω να πω ότι το συγκεκριμένο θέμα , δηλαδή τη σχέση του μπουκαλιού +Marketing + διαφήμιση, κλπ το έχει ανοίξει με τεράστια επιτυχία ο curator (δεν θυμάμαι την Ελληνική λέξη)of the Dept of Olfactory Art at the Museum of Arts and Design στη Ν. Υορκη ο οποιος έχει οργανώσει εδώ και 3-4 μήνς ένα project που ονομάζεται The Unitled Series κατα το οποίο σε συνεννόηση με διάφορους οίκους παίρνει το άρωμά τους και το βάζει σε απλά μπουκάλια χωρίς τίτλο απαλλαγμένο από διαφήμιση κλπ και σου λέει τις νότες στην αρχή του μηνα. Στο τέλος του μήνα αφού έχεις σχηματίσει την εντύπωσή σου για το άρωμα σου αποκαλύπτει ποιο είναι.
    Διάσημα αρώματα και οίκοι συμμετέχουν ως τώρα και γίνεται μεγάλη συζήτησή, το πρώτο μήνα ας πούμε είχε το Infusion d’ Iris της Prada . Εξαιρετικό project και έχω φάει τα λυσσακά μου πάλι που δεν μπορώ να συμμετέχω καθώς το έχει το OpenSky που δε στέλνει Ελλάδα. Πφ

  14. Και μόλις είδα και το βίντεο την παρουσίασης… Όνειρο!

    @MariaA: !!! Τι να σου πω βρε κούκλα μου! Οι γνώσεις σου είναι απίστευτες!

  15. The Untitled Series ήθελα να γράψω χεχε!!
    @Ioanna: Το βίντεο το είχε βάλει και η Τζούλια στο juliasbeautyblog και αξίζει να ψάξεις να το δεις είναι απίστευτο!!!

    Θέλω να σχολιάσω επίσης το Black Orchid το οποίο βρίσκεται στην κατοχή μου εδώ και λίγο καιρό χάρη στη γεναιοδωρία της Αντριάννας !!
    Είναι πράγματι πολύ ιδιαίτερο και από τα καλύτερα του Tom Ford!

  16. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Τζούλια μου, παρουσίαση που έκανες για το νέο άρωμα είναι υπέροχη! Πρέπει να’ναι ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, σ’ένα πανέμορφο μπουκάλι με λιτές γραμμές! Το διαφημιστικό spot, αλλά και το video σχετικά με την επίσημη παρουσίαση του αρώματος, με άφησαν άφωνη!!! Πολύ θα’θελα να το δοκιμάσω….. ίσως να πείσει ότι όντως “Η ζωή είναι ωραία”, γιατί αυτό το διάστημα χρειάζομαι μια ανανέωση και ένα θαύμα για να πιστεύσω ξανά!! Να’χετε μια φανταστική μέρα, πολλά φιλιά! 🙂
    @Ιωάννα μου, πραγματικά στο video με την επίσημη παρουσίαση του αρώματος παρουσίαση του αρώματος στην Νότιο Γαλλία, είχαν κρεμαστεί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και από τα κρύσταλλα τους έπεφταν σταγόνες από το άρωμα La Vie est Belle και απλά έβαζες το χέρι σου από κάτω για να δοκιμάσεις το άρωμα!!!! Δες το σχετικό video sto juliasbeautyblog….. είναι καταπληκτικό!!

  17. @MariaA: Ναι ναι! Στο juliasbeautyblog το είδα! Πώς μου είχε ξεφύγει…;! 😛

  18. Καλημέρα Τζούλια και κορίτσια.. Τι διαχρονικά πανέμορφη που είναι η Roberts?? Υπέροχο, μαγικό το video παρουσίασης!! Σε προδιαθέτει για ονειρικό άρωμα! Ανυπομονούμε για το video της δικής μας Ιωάννας! Φιλάκια πολλά σε όλες!!

  19. @MariaA, η ταπεινότητά μου στο θέμα αρώματα σε ευχαριστεί για την αποδοχή της επιλογής μου. Να είσαι καλά και να μας διαφωτίζεις, υπουργέ μας!

  20. Καλημέρα, bbgirls!
    @ΜariaA: Για άλλη μια φορά μένω άναυδη με τις γνώσεις σου! Εύγε! Διαβάζω καθετί που γράφεις και προσπαθώ να “ρουφήξω” κάθε λέξη! Τι να πω…
    @Julia: Υπέροχη η συνονόματη, είναι από τις πιο αγαπημένες μου ηθοποιούς. Μοιάζει τόσο προσιτή και τόσο αληθινή, σαν να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Το δε βιντεάκι φανταστικό, σαν να βγήκε από ονειρικό κόσμο. Πάντως, εγώ δηλώνω φαν της Lancome, παλιότερα με το Poeme (εχει δίκιο η Μαρία, είναι αρκετά βαρύ) και πιο πρόσφατα με το Hypnose. Το έχω αγοράσει ήδη 3 φορές! Και αυτό μου έχει κεντρίσει την περιέργεια με τα συστατικά του (το δε μπουκάλι του ένα μικρό αριστούργημα)!

  21. *Ουπς, διόρθωση: Η Stella έχει δίκιο, ο δαίμονας του τυπογραφείου μου την έκανε τη ζημιά! 🙂

  22. Καλημέρα κι από εμένα!
    Φανταστική η Julia (και η Roberts και η δικιά μας, δεν το συζητώ!!!) και λατρεμένη η Lancome…το Hypnose έχει γίνει το signature parfume μου, δεν το αλλάζω με κανένα!!!
    Μου κίνησε την περιέργεια η βανίλια του La Vie est Belle να το μυρίσω, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν νομίζω να αντικαταστήσω το Hypnose…είδομεν!
    Όσο για τα βιντεάκια, δεν μπορώ να τα δω από το γραφείο, αλλά μου έχετε εξάψει την φαντασία με αυτά που λέτε και με την πρώτη ευκαιρία θα τρέξω να τα δω.
    @MariaA: υποκλίνομαι στις γνώσεις σου!!! Είσαι απίστευτη!!!

  23. Αχ Lancome! Λατρεμένο το Miracle, περιμένω να τελειώσω ένα άρωμα DKNY και μόλις δω κάποια γερή έκπτωση θα επισκεφτώ το stand της Lancome!

  24. @Aμαλία: Δεν θα ζητάς επιβεβαίωση από κανέναν για το τι σου αρέσει. Η αίσθηση της όσφρησης είναι η πρώτη που αναπτύσσεται, η πιο ισχυρή και με τη μεγαλύτερη μνήμη. Εξελίσσεται με τα χρόνια και τι αντιδράσεις έχει ο καθένας σε κάποια μυρωδιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν βάση 2-3 αρώματα που σου αρέσουν για να πηγαίνεις να δοκιμάζεις πιο εύκολα νέα αρώματα!
    @Sheena: Ευχαριστώ, η Στέλλα με συμπλήρωσε στο θέμα της Lancome, το έχει σπουδάσει βλέπω!!!
    @ΙOanna & Julia: Θα έχει βίντεο αύριο?!?!?!

  25. Τα αρώματα της Lancome Μου θυμίζουν έντονα τη μαμά μου, που τα αγόραζε (και εξακολουθεί να τα αγοράζει!) με ιδιαίτερη πιστότητα.
    Μου αρέσει η Julia Roberts πολύ σαν εκπρόσωπος της εταιρίας. Ωριμη αλλά όχι μεγάλη, χαλαρή αλλά όχι χύμα, κομψή αλλά ανεπιτήδευτη, όμορφη αλλά όχι αφοπλιστικά και εξωπραγματικά εντυπωσιακή, είναι κάποια με την οποία οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν εύκολα. Καλή επιλογή!

  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ PROMOTION TΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 10΄.JULIA..JULIA,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ.
    @ΜαριαΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΑΝ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ROGER&GALLET.ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ Κ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΗΝ JEAN MARIE FARINA.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ Κ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΩΣ ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ FLEUR D’OSMANTHUS Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ PERFUME.ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΣΤ’ΑΓΚΑΘΙΑ;ΑΝΤΕ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΜΜΙΑ BEAUTYΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΤ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!

  27. @Ioanna Thess Ιωάννα μου γεια σου! Όπως το θυμόμουν, στα κιτάπια μου είχα μια συνταγή ειδική για φριζαρισμένα μαλλιά. Εκτός λοιπόν από τις μάσκες που ξέρεις κάποιο λάδι (καρύδα, τζοτζόμπα, αργκαν, αβοκάντο) + μέλι + μπανάνα ή αβοκάντο λειωμένα, φτιάξε μόνη σου το εξής σερουμ και βάζε το μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα των μαλλιών σου.
    Σου αναφέρω ενδεικτικά τις δοσολογίες:
    • 30 ml λάδι jojoba
    • 1 κάψουλα βιταμίνης Ε (πάρε τις eviol από το φαρμακείο σπάσε την και ριξτην μέσα).
    • 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γιασεμιού (επειδή είναι πολύ ακριβό, πάρε αυτό που είναι διαλυμένο σε λάδι τζοτζόμπα 5%, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ρίξεις και λίγες περισσότερες σταγόνες. Προσοχη!!! Μην ξεχνάς τον βασικό κανόνα 3 σταγόνες αιθέριων ελαίων σε κάθε 5ml λαδιού βάσης το μέγιστο).
    Περιμενω εναγωνιως εντυπωσεις αν το κανεις! Και μην ξεχνας επισης ότι το λαδι αργκαν ειναι εξαιρετικο για τα μαλλια και μπορεις επισης να το χρησιμοποιεις σα μασκα μόνο του ή σε συνδιασμό με άλλα υλίκα, όπως εγραψα παραπανω.

  28. @marianna: είναι κόλλημα τα roger Gallet, ιδίως αν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς και τα σαπούνια τους δεν έχει πισωγύρισμα!!
    @Stella: Εξαιρειτκή συνταγή, θα την κάνω κι εγώ μόνο και μόνο για το γιασεμί!
    @Angelina: Ναι στην ηλικία των μαμάδων μας η Lancome ήταν το αντίπαλο δεος της chanel , τότε δεν υπήρχαν και τόσες πολλές επιλογές…. (τουλάχιστον διαθέσιμες στο ευρύ κοινό)

  29. γεια σας και απο μενα.το αρωμα η αληθεια δεν ξερω αν ειναι ωραιο αλα η τιμη τσιμαπει.εγω σημερα εγραψα για να ειμαι ειλικρινης γιατι θελω να παρω ενα makeyp και δεν ξερω τι να παρω θελω να ειναι οικονομικο να εχει μετρια καλυψη γιατι δεν εχω καποιο προβλημα και φυσικα να εχει διαρκεια ζηταω πολλα? γιαυτο κοριτσια ζηταω τη βοηθεια σας.ευχαριστω

  30. @MariaA,ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΛΛΑ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!!

  31. @aspa: αν θες μετρια κάλυψη γιατί δεν παίρνεις μια bbcream? (φαίνεται ότι έχω κολλήσει?) δοκίμασα πρόσφατα και της garnier για λιπαρές επιδερμίδες και είναι τέλεια! Περιμένω οσονούπω να κυκλοφορήσει και η αντιγηραντική!

  32. @ASPA,δεν ζητας καθολου πολλα κ νομιζω οτι θα βρεις ευκολα.φανταζομαι οτι δεν εχεις χρονο η βαριεσαι το ψαξιμο αλλα το makeup ειναι κτ που πρεπει εσυ να το δοκιμασεις κ να το ααποφασισεις.προσωπικα,χρησιμοποιω φαρμακευτικα makeup,vichy,avene,la roche posay.εχουν καλη τιμη περιπου 15-19 ευρω κ πολυ καλη ποιοτητα.απ’αυτα που μου λες,τι θα ελεγες για μια bb cream?δεν εχω δοκιμασει καποια ομως για να σου προτεινω.η ioanna thess,παντως,μας εχει προτεινει την dr brandt απο sephora.

  33. Ναι κορίτσια, αύριο θα ανέβει νέο βίντεο! Και νιώθω σαν τα πρωτάκια στο σχολείο, έχω αγωνία να δω αν θα σας αρέσει! Ξεσυνήθισα και να μιλάω μπροστά στην κάμερα… Να είστε επιεικείς! Βέβαια το θέμα του βίντεο είναι τόσο ενδιαφέρον που σχεδόν δεν θα με προσέξετε! Τα καλύτερα έρχονται… I promise!

    @Stella: ααα τι καλή που είσαι!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα την δοκιμάσω! Έχω ήδη λάδι jojoba καθώς και βιταμίνη Ε, το μόνο που θα ψάξω να βρω είναι το έλαιο γιασεμιού… μμμμ και το λατρεύω το άρωμα του! You rock! Ελπίζω να δεις τα αποτελέσματα εν καιρώ μέσω των βίντεο χιχιχι kisses xxx

  34. @Julia: Τζούλια μου ένα πουλάκι μού σφύριξε (είπαμε δεν έχω facebook) πως έγινες ξανθιά;;;; Και πως σου πάει τρελά;;;!!! Θα φάω τα πόδια μου από την περιέργεια! Αααα! Εδώ μιλάμε για breaking news! Με γεια σου! Ανυπομονώ να τα δω!

  35. αν τη δειτε ξανθια,θα σας αρεσει ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!!!

  36. ουαουυυυυ!!!! Ανυπομονω να παω σπιτι και να μπω στο FB!!!!

  37. @ΜΑΡΙΑ τι σκεφτηκα και γω την ΒΒ και λες?Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ χρονο εχω απλα ειμαι της πουδρας χρονια τωρα και θελω να βαλω ενα makeyp.και συ λες ΒΒ μαλων θα την παρω.Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  38. Εξαιρετικό video, εξαιρετική παρουσίαση και εξαιρετικό (ακούγεται) και το άρωμα!! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα βρεί μαι θέση στην αγαπημένη μου τριάδα. Hypnose, Lolita και The One από D&G..Julia, το καινούριο μαλλάκι απλά καταπληκτικό!!!!!

  39. To μαλλί της Τζούλιας είναι υπερπαραγωγή και της πάει τρελά!! Πολύ πολύ ωραίο ξανθό γιατί θέλεις Τζούλια να το αλλάξεις?
    @aspa: αν θέλεις κάτι ελαφρύ και φοράς πούδρα πάρε τη bb της Garnier που είναι για λιπαρές επιδερμίδες, θα την ευχαριστηθείς και η πούδρα κάθεται τέλεια επάνω της.

  40. Τζα!!!Ήρθα κι εγώ.Το σποτάκι είναι φοβερό και σίγουρα θα μπω σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω.Διαβάζω αρκετή ώρα παλαιότερα post και ανακαλύπτω πράγματα που είχα ξεχάσει!!!Αγαπημένη μου blogger σ’ευχαριστώ:-)

  41. Κορίτσια είναι υπέροχη η Τζούλια με το ξανθό!!! Είναι τόσο μοιραία, τόσο λάγνα, τόσο βαμπ… ναι ναι αυτο είναι, αυτό μου θύμισε, παλια σταρ του Χόλλυγουντ, μια Λωρήν Μπακόλ ας πούμε!

  42. @Stella: Σ’ αγαπώ αδερφούλα, αυτό δεν το συζητώ, αλλά αν συνεχίσεις με old Hollywood και δη, Lauren, θα μας πάρουν με τις ντομάτες.. (τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, μπορεί να είναι και καλό, γιατί έχουν ακριβύνει…)

  43. Καλησπέρα καλησπέρα!!!! Αχ τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω!!! Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε σειρά…
    Τζούλια μου είσαι μια κούκλα με το ξανθό!!σο΄θ πάει απίστευτα!!!Δεν μου έχει ξανασυμβεί σε φίλη μου που έχω αγαπήσει τόσο το look της σε καστανό να μου αρέσει τόσο πολύ η αλλαγή της σε ξανθιά!
    @Ιωάννα, αν δεν έχεις fb κάνε κλικ δεξιά στη σελίδα του bb που λέει “bb.gr στο fb” και θα την δεις την κούκλα μας.Εγώ αυτό έκανα!Περιμένω με πολύ αγωνία το αυριανό σου βίντεο. Από τότε που το έγραψες σε μια φίλη ότι το πρώτο θα είναι στις 14/9 δεν το έχω ξεχάσει.
    @Στέλλα μου είσαι απίστευτη.Εχτές υποσχέθηκες στην Ιωάννα μας ότι θα της απαντήσεις σήμερα και συνεπέστατη όπως πάντα μας ήρθες πρωί πρωί με τη συνταγούλα σου,την οποία όμως θα την κάνω κι εγώ γιατί τρελάθηκα με το γιασεμί που έβαλες μέσα.
    @ΜαρίαΑ για μια ακόμα φορά έμεινα με το συόμα ανοιχτό με τις γνώσεις σου!Πες μου ότι έχεις κάτι τύπου ευρετήριο ή κάτι ανάλογο που έχεις σημειώσει όλα αυτά που ξέρεις γιατί αν μου πεις ότι τα έχεις όλα αυτά μέσα στο μυαλό σου, θα σου πω ότι όχι απλώς είμαι στα όρια, αλλά κανονικά έχω αλτσχαιμερ.Μπράβο σου κουκλα μου για άλλη μια φορά!
    Τέλος ας αναφερθώ και στο post (συγνώμη αλλά οι beautyblogers με ενθουσίασαν πολύ σήμερα) μιας και η lancome είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες στα αρώματα.Τόνους αρωμάτων έχω αγοράσει, αφού κατά καιρούς έχω κολλήσει με το tresor (πολύ μεγάλο κόλλημα), με το poeme, την hypnose…όπως και να ΄χει δεν υπάρχει περίπτωση το ντουλάπι μου με τα αρώματα να μην έχει και κάποιο της lancome.
    Φλυάρισα πολύ??? Μόλις πατήσω καταχώρηση θα δείξει!!Πολλά φιλιά σε όλες!!!

  44. @Αlexandra: Έχω άδικο, που σε λέω “Υπουργό Θετικής Ενέργειας και Beauty Addicts”;

    Όχι δηλαδή, πείτε μου, έχω άδικο;

  45. @Julia: Γιατί είπα κάτι ψέματα ή υπερέβαλλα κάπου??? Όχι πείτε μου εμένα!!! Πού έχω άδικο???Φιλιά πολλά γλυκιά μου Τζούλια! Αλήθεια πες μας εντυπώσεις από το γλυκό σου αντράκι (για το ξανθό εννοώ), και της κοκέτας της μανούλας σου…

  46. @Aλεξάνδρα: Ναι, αγαπημένη, έχεις δίκιο.. του άρεσε πολύ… Μου είπε: “Mανούλα, έτσι όμορφη με είχες στην κοιλίτσα σου;” Aγορομάνα είσαι αγαπημένη, καταλαβαίνεις, χωρίς να πω, πολλά..

  47. @Julia: Ήμουνα σίγουρη, επιβεβαίωση ήθελα.Άλλωστε “οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές”.Θυμάμαι κάποια φορά που τα είχα κάνει σκούρο καστανό, γιατί ήθελα να αλλάξω όσο πιο πολλά μπορούσα (το φεγγάρι ξέρεις), δεν τα κράτησα ούτε μήνα,μόνο και μόνο για το αντράκι μου.Μου έλεγε “Μάμη μου γιατί έκανες έτσι τα μαλλιά σου?Πότε θα τα ξαναφτιάξεις? και συμπλήρωνε πάντα διακριτικά “όχι ότι δεν σου πάνε,αλλά σε έχω συνηθίσει αλλιώς…” Άστα,αν σε καταλαβαίνω λέει!!!!

  48. Δεν ξέρω για το άρωμα αλλά η Julia Roberts τα σπάει. Περιμένω με ανυπομονυσία το βιντεάκι της Ιωάννας!!!!!

  49. @Julia δεν ξέρω τι μου λες εσύ, εγω έτσι σε φανταστηκα… και μαλιστα στη φωτο εισαι με μαυρο μπλουζακι(?) και σε σκεφτηκα με το μαλλι vague, ετσι να πεφτει ελαφρα στο ενα ματι και ενα υπεροχο μακρυ μαυρο φόρεμα… για σκεψου το…

  50. δεν μπηκα χθες οποτε σχολιαζω τωρα οτι λατρευω τη julia roberts σα γυναικα.απιστευτα….κ το αρωμα πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.