F.A.K.E Couture: H νικήτρια του διαγωνισμού για το σακάκι

 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να σας το πω, γιατί συνήθως μιλάμε για ομορφιά, αλλά τα σακάκια κάθε στυλ από τα κοντά, μέχρι τα blazer, τα fitted,τα tailored, τα μονόχρωμα, τα ριγέ,τα μπροκάρ, είναι από τα all time αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου.

 

Πολλές φορές, ενώ έχω βγει για ψώνια, για ας πούμε παντελόνι, δεν βρίσκω κάτι να μου αρέσει και τελικά καταλήγω σε άλλο ένα σακάκι. Το μόνο που υπερβαίνει τα σακάκια στις προτιμήσεις μου είναι βέβαια ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία, που δεν θα την αγγίξω τώρα…

 

Kαι η νικήτρια είναι η:

 

ΒΑΓΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

 

Θέλουμε φωτογραφία παρακαλούμε Φωτεινή, με το καινούργιο σου σακάκι!

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια στην τυχερή που θα απολαύσει αυτό το υπέροχο δώρο!!!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!*χχχχ

  2. Καλημέρα σε όλες! Συγχαριτήρια στη νικητρια! Θα συμφωνήσω μαζί σου Τζουλάκι μου και δη για τα blazer. Ειδικά φέτος είναι στη μόδα το πολύ αγαπημένο μου και all time classic tweed και δη το μπουκλέ. Συδιασμενο με δέρμα είναι νομίζω διαχρονικό, μοντέρνο αλλά και σούπερ σικ! Φιλιά

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Συγχαρητήρια στη νικήτρια!
    Μήπως θα ‘πρεπε να αρχίσω να φοράω σακάκια;; 😉

  4. Καλημερα κουκλες!!!!
    Συγχαρητηρια στην νικητρια!!!
    Μιας και Τζουλια αναφερες μια απο τις εμμονες σου για συγκεκριμενα ρουχα εγω
    εχω με τα μπουφαν!!και τα τζην παντελονια!παντα καταληγω οταν δεν βρισκω αυτο που θελω με ενα ακομα τζιν μεχρι να βρω το απολυτο κομματι εχω ακομα πολυ δρομο!!!!
    Φιλακια

  5. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Μπράβο στη νικήτρια, θα το ευχαριστηθεί πολύ!! Κι εμένα γενικώς το πανωφόρι (σακάκι – μπουφάν – ζακέτα – γερμάτινο – παλτό, κλπ) έχει μαι ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Για τα παπούτσια ας μην μιλήσουμε Τζούλια όχι έχεις δίκιο!!!
    Φιλιά πολλά!!!
    Υ.Γ. Άλλο Post θα εχει σήμερα? 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.