Oι Νικήτριες του σετ μακιγιάζ Maybelline New York!

 

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Μικρό καλοκαιράκι ζούμε και πάρα πολύ χαίρομαι, ο καιρός είναι υπέροχος, οι παραλίες χθες γεμάτες και απ’ ότι ακούω, θα συνεχίσει έτσι και αυτή την εβδομάδα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει, ότι εμείς δεν πρέπει να προνοήσουμε για το φθινόπωρο, τις πρώτες βροχούλες και το ανάλογο μακιγιάζ.

 

Και οι νικήτριες του φθινοπωρινού σετ μακιγιάζ της Maybelline New York, είναι οι:

 

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ

garyfalia

MargoLk

ΕΥΗ

 dora

 

Συγχαρητήτρια τυχερούλες!

 

 

27 Σχόλια
  1. Καλημερα!!Τζουλια!!
    Συγχαρητηρια στις τυχερες!!
    Μια χαρα ειναι ο καιρος αλλα εγω περιμενω πως & πως τις νεες αφιξεις!!
    Φιλακια χχχ

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Ωραίος καιρός!!!!
    Μ’ αρέσει η ζέστη και παρόλου που εχθές μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο μακάρι να τραβήξει λίγο ακόμα η ζέστη!! Δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ ακόμη τα πεδιλάκια μου!!!
    Φιλιά πολλά!!

  3. @MariaA: Και για μένα ισχύει αυτό, όλως περιέργως, που ξέρετε ότι είμαι κορίτσι του χειμώνα…

  4. καλημερα!!!!ενα προβλημα υγειας με τον αυχενα μου με κραταει σπιτι κι ετσι θα σας γραψω πρωι-πρωι σημερα!!!τυχερουλες,συγχαρητηρια!!!θα εχει τζουλια μου κανενα αλλο post σημερα;

  5. Καλημέρα αγαπημένα BB girls!

    Συγχαρητήρια στις τυχερές!

    Εγώ, πάλι, για τους δικούς μου λόγους, ανυπομονώ να χειμωνιάσει… Αν και η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ τα αγαπώ τα πεδιλάκια μου- η μετάβαση πάντα με μπερδεύει (να’ναι καλά τα μπαλαρινάκια μου που είναι παντώς καιρού).

    Αλήθεια, με κίνδυνο να πάει εντελώς εκτός θέματος πάλι το ποστ, αλλά έχετε υπόψιν σας καμιά καλή μποτούλα τύπου Ugg, που να κρατάει τα-μονίμως παγωμένα-το-χειμώνα-ποδαράκια μου ζεστά;; Είχα αγοράσει πέρσι αυθεντικές, σχεδόν ξεχειμώνιασα με αυτές αλλά χρειάζομαι ένα ακόμα ζευγάρι σε άλλο χρώμα και φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσω τόσα χρήματα!
    Α! Και ναι, το ξέρω ότι είναι άχαρες, αλλά once you’ve tried them… Δεν μπορώ να αντέξω το κρύο, τι να κάνω;!

    Φιλιά σε όλες!

  6. Συγχαρητήρια στα κορίτσια αλλά και στη Τζούλια με τα υπέροχα δωράκια της!
    Άντε να μπει το φθινόπωρο, πολύ ζέστη είχαμε και φέτος, να δροσιστούμε λίγο!
    Βέβαια, ελπίζω όχι πολλές βροχές ακόμη, τουλάχιστον μέχρι τις 14 του μήνα που είναι ο αρραβώνας μου! Να το απολαύσω με καλό καιρό , αλλά δροσούλα! (Πολλά ζητάω??!!!)

  7. @adriana,περυσι ειχα αγορασει μποτακια της εταιριας ταμαρις με γουνα μεσα.γενικα,πολλες εταιριες βγαζουν μποτακια με γουνα.εφοσον εχεις τις αυθεντικες,η γνωμη μου ειναι να παρεις κτ εξισου βολικο κ ζεστο αλλα οχι στο ιδιο στυλ.κι εγω θα βγω στην αγορα για το ιδιο θεμα αλλα σε κανενα μηνα γτ ακομα δεν εχει τπτ.φιλια!!!!
    κι εγω συμφωνω για τις ugg,δεν εχω παρει γτ ειναι ισιες κ λιγο αχαρες αλλα οταν τις δοκιμασα,καταλαβαινεις,λες κ μου εκαναν μασζ στα ποδια!!!

  8. @Andriana: Ugg ε? Κι εγώ ξεχειμωνιάζω με αυτές, έχω περίπου 5-6 ζευγάρια όχι από τις original βέβαια, τα πιο πολλά ζευγάρια από το peacocks τα έχω πάρει!!! Από πέρισυ ήθελα να πάρω κάποιο χρώμα πιο παρδαλό διότι αυτές που έχω είναι καφέ- γκρι-μπεζ- μαύρο και τις προάλλες που είχα περάσει μια βόλτα είδα σε 2-3 μαγαζιά να έχουν φέρει ήδη! Είδα και τιρκουάζ και δίχρωμες στο Migato αν θυμάμαι καλά στα 29ευρώ.
    @Marianna: Περαστικά!!!

  9. @ΜΑΡΙΑΑ,σ’ευχαριστω μαρακι,την καλημερα μου!

  10. Συγνώμη αγαπημένες, αλλά επειδή μιλήσατε για Ugg boots, δεν αντέχω να μη σχολιάσω… Το πιο άχαρο και αντιερωτικό είδος γυναικείας μπότας, μιας μπότας σε βαρετή μπεζουλί απόχρωση, από sheepskin με fleece στο εσωτερικό και συνθετική σόλα που φοριόταν μόνο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία από αγρότες και λίγο μετά από surfers για να ζεσταίνουν τα ποδαράκια τους, όταν έβγαιναν από τα παγωμένα νερά, εκεί κάπου τη δεκαετία του 1960. Τις είδαν οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι surfers που πήγαιναν για διαγωνισμούς surf σε αυτές τις χώρες, τις έφεραν κατά το 1970 στις χώρες τους για να γίνουν αρχές του 2000 το απόλυτο fashion trend και να πωλούνται 150 δολάρια το ζευγάρι!! Μικρή σημείωση: Στην Αυστραλία, ακόμα και σήμερα, θεωρούνται παντόφλες…

  11. Ναι αγαπημένη παντόφλα είναι!!!! Αλλά στο κτίριο που δουλεύω παλεύουμε πολύ να το ζεστάνουμε το χειμώνα και τα ποδαράκια μου είναι τόσο κρυουλιάρικα!!!!!! είναι δυστυχώς το μόνο παπούτσι που μπορώ να βάλω εν ώρα εργασίας !!! Στο σπίτι δε επίσης για παντόφλες τις φοράω!!!!

  12. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Υπέροχο δώρο για το φθινόπωρο!

  13. Αν και εγω ειμαι κρυουλιαρα!!Συμφωνω απολυτα με την Τζουλια!!Οντως και’μενα μου θυμιζουν παντοφλες!!Μπορει να ειναι ζεστες και ανετες αλλα δεν θα της φοραγα.Βεβαια ποτε δεν λεω ποτε!Γιατι δεν ξερω αν το παθαινεται και εσεις αλλα μερικες φορες στα θεματα μοδας οταν κατι στην αρχη μου ξινησει μετα το ερωτευομαι!Ειμαι τρελη τελικα!!
    Φιλακια χχχ

  14. @marriana περαστικα!!Επειδη γνωριζω το πονο σε οτι εχει σχεση με το κεφαλι!!
    Σου ευχομαι γρηγοργ αναρωση!!!

  15. Καλημέρα και καλή εβδομάδα….. Συγχαρητήρια στις τυχερές!! 🙂

  16. @MariaA: Είμαι σίγουρη, ότι ειδικά εσύ, μπορείς να βρεις πιο “σικάτους” τρόπους για να ζεστάνεις τα ποδαράκια σου το χειμώνα…

  17. Άσε Τζούλια τα έχω δοκιμάσει τα πάντα, διπλές-τριπλές κάλτσες, θερμαντικούς πάτους και πολλά άλλα, το μόνο που μπόρεσε να με σώσει ήταν αυτές!! Και βέβαια όχι έτσι με καλσόν και αθλητικές κάλτσες μαζί!!! Καταλαβαίνεις το μέγεθος του κρύου που τραβάω ε!!!!

  18. @μαριαα,μαρακι,αγορασα κτ θεοχοντρες μαλλινες καλτσες ,απλες,οχι θερμαντικες κ βρηκα την υγεια μου!φανταζεσαι τι λεω οταν βλεπω καποιες με πεδιλα η γοβες το χειμωνα!!!!

  19. Αχ Τζούλια μου, την ξέρω την ιστορία τους και εγώ η ίδια της “γιουχάριζα” όταν τις είχα πρωτοδεί στη Γερμανία το Φλεβάρη του 2009 να τις φοράνε κάτι Κορεάτισσες, αλλά όπως και να ‘χει, τις κρύες ημέρες τα ποδαράκια μου τις αναζητούν!
    Έχω πρόβλημα, αλήθεια! (Μαρία, ακούς;;) Τα πόδια μου είναι πάντα ξεπαγιασμένα και σε περίπτωση που δεν φοράω τέτοιες μπότες και βγω έξω από το σπίτι, ξέρω ότι θα ακολουθήσει μια φρικτή ημέρα, απόγευμα, βράδυ, όπου από τα παγωμένα πόδια μου, θα αποκτήσω φρικτούς πόνους στην κοιλιά σε σημείο να θέλω μόνο να κουλουριαστώ με πάπλωμα και τη θερμοφόρα μου αγκαλιά!!!

    Οπότε, ναι, όσο κι αν είναι άθλιες στην εμφάνιση, όσο κι αν τις έχω κοροϊδέψει στο παρελθόν, σίγουρα θα αγοράσω ό,τι πιο ζεστό, άνετο και ει δυνατόν κολακευτικό (λέμε τώρα…) βρω…

  20. Μπράβο στις νικήτριες! Να τα χαρουν !!!!! (τελικά έχω χάσει τη.. “μαγεια ” στους διαγωνισμους!!!! 😛 )

  21. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΙ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.