Παίρνω τo clutch μου και φεύγω!

 

Είδαν πολλά τα μάτια μας και αυτή τη φορά στα διάφορα ρεπορτάζ από το New York Fashion Week, αλλά αυτό που εμένα τουλάχιστον με εντυπωσίασε πολύ ήταν το ότι οι fashionistas, κρατούσαν σχεδόν όλες και από ένα clutch.

 

Ξαφνικά, οτιδήποτε έχει λουράκι είναι passé και ότι κρατιέται στο χέρι, απολύτως in style. Και μάλιστα όχι μόνο το βράδυ, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά κάθε στιγμή της μέρας.

 

Καθόλου καλά τα νέα για μένα, που αν και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τσαντάκια-φακέλους έχω στην ντουλάπα μου (με έναν πρόχειρο υπολογισμό και ματιά που έριξα πριν γράψω το post, μέτρησα περίπου είκοσι- αυτές οι υπερκαταναλωτικές βλακείες…) εν τούτοις τα κρατάω σπανιότατα και βέβαια δεν το συζητώ καν κατά τη διάρκεια της μέρας, που αν η τσάντα μου, δεν είναι μεγάλη και δεν ζυγίζει μίνιμουμ δυο κιλά (τα θέλω όλα μαζί μου) δεν μπορώ να λειτουργήσω.

 

Ρίξτε μια ματιά στα  εντυπωσιακά  clutch που «κυκλοφόρησαν» έξω από τις πασαρέλες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μη σας κάνει εντύπωση, που ο κύριος στη φωτογραφία επίσης κρατάει φάκελο. Κάποτε, γνώρισα έναν καθηγητή Φιλολογίας που κρατούσε μεγάλο φάκελο Louis Vuitton, για να βάζει μέσα τα βιβλία του σχολείου. Και ομολογουμένως… του πήγαινε πολύ.

 

 

 

Και αυτά, είναι κάποια από τη  δική μου συλλογή. Πρέπει να τα βάλω μπρος, φέτος…

 

Η πρώτη μου ακριβή αγορά: Φάκελος Gucci, τον πήρα στο Selfridges, φοιτήτρια στο Λονδίνο. Ακόμα με βγάζει ασπροπρόσωπη…

 

 

Burberry (το πιο μεγάλο που έχω και άρα και το πιο βολικό για μένα..)

 

 

Prada (ιδανικό για βράδια που δεν κρατάς κλειδιά… )

 

 

Tous

 

 

YSL… (δώρο από την αγαπημένη Μαρία και τον οίκο…)

 

 

Clutch (σαν τυλιγμένο περιοδικό…δεν το έχω κρατήσει ποτέ και ούτε θυμάμαι πως το απέκτησα, πάντως σίγουρα ήταν δώρο…)

 

 

Clutch (από γκρι φανέλα, επίσης δεν θυμάμαι από πού…)

 

 

Folie Folie (δώρο, της αγαπημένης Χριστίνας)

 

 

Balenciaga: Μικρούλι μεν, δεν φαντάζεστε τι χωράει δε.. το κράτησα πολύ το καλοκαίρι τα βράδια.. thanks Χριστιάνα μου!)

 

 

Picard (δώρο της αγαπημένης Όλγας και βέβαια ένα από τα αγαπημένα μου, ειδικά τα βράδια του χειμώνα και επιπλέον και γούνινο, άρα μέσα στη μόδα φέτος, σύμφωνα με τη Mari και την Dominga)

 

 

Clutch (βραδινό, επίσης δώρο της αγαπημένης Χριστίνας..)

 

 

 

Και επειδή σήμερα είναι μέρα για fashion, δείτε την φωτογραφία της αγαπημένης Φωτεινής, την οποία τράβηξε για εμάς, φορώντας το σακάκι FAKE Couture, που κέρδισε στο διαγωνισμό, πριν λίγες εβδομάδες. Μα, δεν είναι υπέροχη; Και το έχει συνδυάσει απίθανα.. Ευχαριστούμε, Φωτεινή!

 

 

 

 

 

 

 

(Μπορεί να νομίσατε ότι με “χάσατε” χθες, αλλά η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλη μέρα ήμουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου. Αργά το βράδυ, με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι, κάθισα και ξαναδιάβασα πολλές φορές προσεκτικά όλες σας τις ευχές, για τα τρίτα μας, γενέθλια. Κάθε σας λέξη, κάθε σας πρόταση, κάθε σας ευχή. Και βέβαια, έκλαιγα ασταμάτητα, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να κλαις από χαρά… Σήμερα θέλω να σας πω κάτι πολύ σημαντικό για μένα: Λατρεύω τα ενεργά bb girls, το ξέρετε και εσείς άλλωστε, ότι όλες τους, είναι το… κάτι άλλο… Αλλά λατρεύω και εσάς, τις σιωπηλές αναγνώστριες.  Είσαστε η ήρεμη, αλλά  τόσο σημαντική, δύναμη του bb…)

43 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!! Σ’αγαπάμε πολύ και το ξέρεις!! Οι ευχές λοιπόν δεν μπορούσαν παρά να είναι από καρδιάς!!
    Και του χρόνου λοιπόν και κάθε χρόνο!!
    Να ξεκινήσω σήμερα λέγοντας τι ωραία που πηγαίνει το σακάκι στη Φωτεινή και τι ωραία φωτό!!!
    Τα clutch σου Τζούλια είναι αξιοζήλευτα χρειάζεσαι νομίζω όμως κι ένα χρωματιστό κάτι σε κίτρινο, φούξια ή πετρόλ ε?!?!
    Προσωπικά δεν μπορώ να κρατήσω τσάντα η οποία έχει μέγεθος και χωρητικότητα μικρότερη από το βαλιτσάκι του Σπορτ Μπίλι! Είμαι μονίμως προετοιμασμένη για πυρηνική καταστροφή και όταν κουβαλάω κάτι μικρότερο αισθάνομαι ότι κάτι λείπει!
    Τα clutch από την εβδομάδα μόδας είναι φοβερά νομίζω είναι και σχεδόν κανόνας να κουβαλάνε μικρή τσάντα στις επιδείξεις διαφορετικά χαρακτηρίζεσαι και αδαής! Το κόκκινο Prada του κυρίου μου άρεσε περισσότερο! Θα το τσεκάρω πάντως αν βρω κάποιο που να έχει μια “ασφαλή” χωρητικότητα μπορεί και να το τολμήσω!!
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

  2. τζουλια κ ββ κοριτσακια καλημερα!!!εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι ωραιο να κλαις απο χαρα,κτ σαν αγαλλιαση ψυχης.
    στο θεμα μας τωρα που ειναι τα clutches.η συλλογη σου μου αρεσε πολυ, ειδικα τα επωνυμα.απ’αυτα θα διαλεγα το burberry.οσο για τις φωτογραφιες θα σου πω ποιο δεν θα κραταγα ας ειναι κ prada,το Ν8.μου αρεσει αλλα μετα απο 2-3 φορες θα ηταν πολυ χαρακτηριστικο.
    η συλλογη μου περιλαμβανει καποιους φακελους που δεν αποχωριζομαι ,μερικοι ειναιεπωνυμοι κ αλλοι φθηνοι.το καλοκαιρι τους κραταω συνεχεια,γτ ειναι βολικοι κ με κουραζει η μεγαλη τσαντα.αλλωστε,στους χωρους που κινουμαι ταιριαζουν απολυτα.το χειμωνα παιρνω τα αγαπημενα μου φακελακια μονο για βραδινη εξοδο.φιλακια!!!!!!!!!

  3. Καλημέεραααα. Αγαπώ clutches. Παραδόξως δεν έχω ούτε ένα, μια που πάντα επέλεγα μεγάλες τσάντες (μάλλον είχαμε το ίδιο σύνδρομο Ju). Βεβαίως τώρα που δεν έχω δουλειά άρα ένα clutch θα ήταν ιδανικό στις πρωινές μου διαδρομές, δεν έχω λεφτά για να το πάρω !!!! Δεν πειράζει όμως 🙂 Mου άρεσαν πολύ το πράσινο και αυτό στο χρώμα της αμμου με το τυρκουάζ 🙂

  4. αα!κ του κυριου ο φακελος μου αρεσε αν κ θα τον προτιμουσα σε σκουροτερο χρωμα,οπως το LV που ειπες τζουλια.θα συμφωνησω με τη MARIA A,χρειαζεσαι κτ σε χρωμα.εχω 3 κοκκινους κ με αρεσει να τους φοραω με ασπρα,μαυρα η μαυροασπρα ρουχα κ κοκκινο κραγιον φυσικα.ολο το καλοκαιρι εψαχνα καποιον σε μπλε ρουα,φουξια κλπ αλλα δεν βρηκα,μου φαινονταν φτηνιαρικοι.εχουμε ενα καλο μαγαζι αλλα τωρα πια φερνει πολυ λιγα κομματια.ακομα κλαιω ενα clutch armani jeans που δεν πηρα περυσι.P.S.αν δεν μου αρεσει κτ,προτιμω να μην εχω.μυστηρια που ειμαι!!!ψαχνω εναν λευκο φακελο,ουτε ξερω ποσα χρονια κι ακομα τπτ!

  5. Υπέροχα ειναι τα clutch, υπέροχη κι η δικη σου συλλογή Τζουλακι μου! Θα ξεχωρήσω το Picar,to YSL αλλά και το Burberry…. κρατα το όλα, παρε και καινούργια, κρατα καθε μερα και δαιφορετικό αναλογα με το κεφι σου και τη σδιαθεση σου και μη σε νοαιζει τίποτα… επένδυση ειναι..επενδυση!! Οσο για τις μεγάλες τσαντες, τι να σας πω τωρα… απέκτησα ενα ψυχικό τραύμα τις τελευταίες δυο εβδομάδες όπως ξέρετε, αλλα ναι βρε κορίτσια πεστε μου σας παρακαλώ, κι εγω απ΄αυτες είμαι που κουβαλάω όλη μου την πραμάτεια μαζι κι η τσαντα μου ζυγίζει δυο κιλα, αφου στην ουσία ζω εκτός σπιτιού… Πως να κάνω διαφορετικά, όταν όλοι μου λένε να κυκλοφορώ χωρίς τίποτα στην τσαντα μου? Γίνονται αυτά τα πράγματα? Δεν γίνονται!!!
    ΥΓ @Julia Πάντως η Μαρία έχει δίκιο! ενα χρωματιστό, όπως το κίτρινο στη φωτο 6, το υπέροχο λεοπαρ της φωτο 7 αλλα και το τσαχπίνικο prada της φωτο 8, θα συμπλήρωνε τη συλλογή σου!!! Επικροτώ!

  6. @ΤΖΟΥΛΙΑ,το κοινο ψηφιζει να παρεις χρωμα!
    @ΣΤΕΛΛΑ,δεν γινεται,σωστα!

  7. @MariaA, Marianna, Stella: Σας ευχαριστώ αγαπημένες μου, που με προσέχετε, αλλά δεν πρόκειτε να χαλάσω ούτε ένα ευρώ, για να πάρω και άλλο φάκελο και ας έχει και το ομορφότερο χρώμα!

  8. @Stella &marianna: κορίτσια παρόλο που κινούμαι με αυτοκίνητο και εργάζομαι και κοντά στο σπίτι μου δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω χωρίς να έχω τα πάντα μαζί μου, είναι μάλλον ψυχική ανάγκη να έχω παν ενδεχόμενο καλυμμένο!
    Αφήστε που πάντα κουβαλάω και 2-3 αρώματα + πολλά too many για την ακρίβεια ιδίως τώρα τελευταία που το έχω παρακάνει με την αγορά δειγμάτων και για όλα αυτά πρέπει να υπάρχει χώρος αφού δεν μπορώ χωρίς!!!

  9. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls! Έχεις δίκιο κούκλα μου, είναι μεγάλη ευτυχία να κλαις από χαρά….άλλωστε τα δάκρυα είναι τα συναισθήματα που γεννάει καρδιά και μπορεί να’ναι μια σταγόνα, αλλά κάθε σταγόνα κρύβει χίλιες λέξεις!! Η συλλογή σου με τις τσάντες clutch είναι καταπληκτική και όλα είναι μοναδικά κομμάτια!! Και γω συνήθιζα να χρησιμοποιώ τεράστιες τσάντες, για να τα’χω όλα μαζί μου, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί πολύ τις τσάντες ταχυδρόμου (σε μεσαίο μέγεθος) για να’χω μαζί μου ότι πραγματικά χρειάζομαι!! Βέβαια για το βράδυ μια τσάντα clutch είναι ότι καλύτερο και απ’ότι βλέπω, υπάρχουν σε φανταστικά χρώματα! Φωτεινή μου, είσαι πανέμορφη με το νέο σου σακάκι…. καλοφόρετο κούκλα μου και να’σαι πάντα τυχερή! Εύχομαι να’χουμε όλες μας μια όμορφη μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε! Φιλιά… 🙂

  10. καλημερααα!μου αρεσουν αρκετα τα clutch οσο ποιο μικρα τοσο ποιο πολυ.να χωρανε δηλαδη ισα ισα κινητο-κλειδια-λεφτα(ειδικα με το μυαλο που εχω δεν ειμαι για παραπανω χιχι).απο τη συλλογη σου μου αρεσει ιδιαιτερα το YSL.να σε ρωτησω το balenciaga ξερεις αν το πουλανε ακομα και σε τι τιμη παιζει?εχει ενα ωραιο casual στιλακι οτι πρεπει για καθημερινα τρεξιματα.

  11. @christie: Εχεις δίκιο είναι πολύ όμορφο το Balenciaga.. Αλλά δυστυχώς ήταν δώρο από τον οίκο και δεν γνωρίζω, αν πωλείται ακόμα ή ήταν μόνο για δημοσιογράφους… 🙁

  12. @τζουλια,ναι βρε παιδι μου κι εγω αυτο σκεφτομουν:που θα βρουμε τα λεφτα μωρε να κανουμε νεες αγορες;;;;;;;εχουμε γινει πολυ τσιγγουνηδες,αλλωστε εχουμε κ παιδια να μορφωσουμε ε;θελω φετος να παρω μια καφε τσαντα,φανταζομαι ποσα χρονια(!!!!!) θα μου παρει για να βρω μια που να ειναι value for money.απο περσι ψαχνω…μη γελασετε που ειμαι μυστηριο πλασμα χαχχαχα!!!!

  13. Καλημέρα κορίτσια ! Τζούλια μου αυτό που μ’αρέσει πιο πολύ σε αυτό το blog είναι η διαδραστική σχέση που έχουμε όλες , αυτό η ζωντανή σχέση που πάλλεται κι αλλάζει μορφές , σχήματα , χρώματα κι αρώματα ! Στο θέμα μας τώρα : εγώ τα clutch τα λάτρεψα στα ’80’s (όπου και γεννήθηκα ) γιατί θυμάμαι τη μαμά μου και τις θείες μου με τα oversized μαλλιά και ρούχα ή με τα ταγεράκια τους να τα κρατάνε στις βραδινές εξόδους κατά κόρον . Φοβερά χρώματα , σχήματα και βέβαια η χαρακτηριστική μυρωδιά του δέρματος που λατρεύω … Το ξέρω ότι δεν είναι πρακτικά ιδίως για καθημερινή χρήση , το ξέρω ότι τα πιο πολλά δεν χωράνε σχεδόν τίποτα αλλά δεν είναι πολύ κομψά και θηλυκά ? Έχω μερικά ( όχι βέβαια τόσο όμορφα σαν τα δικά σου ) αλλά με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη τόσες πολλές φορές ,από ένα χαλαρό καφεδάκι και σινεμά μέχρι και σε γάμους και βαφτίσια . Ψηφίζω λοιπόν ναι !

  14. Καλημέρα καλημέρα!!!! Πολύ όμορφη η συλλογή σου Τζούλια μου.Κι εγώ έχω πολλά clunch και η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες άρχισα να τα χρησιμοποιώ (πόσο καιρό παραρημένα αλήθεια), σε απογευματινές ή βραδυνές εξόδους, κι αυτό γιατί από το βάρος της μεγάλης και βαριάς τσάντας συνέχεια απέκτησα πρόβλημα.Γιατί ποιά 2 κιλά καλή μου, 102 κιλά την κάνω εγώ την τσάντα μου.Δεν μπορείς να φανταστείς τι βάζω μέσα.Έτσι αναγκάστηκα να βάλω στην άκρη τις ανασφάλειές μου και όποτε βγαίνω να παίρνω τα μικρά μου ξεχασμένα τσαντάκια.
    Κούκλα η Φωτεινή με το σακάκι!Να το ευχαριστηθεί.Να σας πω την αλήθεια μπήκα και το είδα στο site και έχει 50 ευρώ και το σκέφτομαι…
    Για το τέλος Τζούλια μου σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να κλαίς πάντα μόνο από χαρά!!!!Σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλιά!!!!

  15. ΜΑΡΙΑΑ,μαρακι κι εγω θελω το πρωι να εχω τα απαραιτητα,το μπουκαλακι με το νερο π.χ.ειναι απαραιτητο.το ιδιο ισχυει για το νεσεσερακι που περιεχει μια πουδρα δειγμα,ενα μικρο μολυβακι ματιων,το κραγιον κ ενα δειγματακι με το αρωμα μου.αν δεν φοραω αυτο εκεινη την εποχη,το αφαιρω.οσο για τα κλειδια,τα εχω σε νεσεσερακι κι αυτα,δεν τα μπορω χυμενα στην τσαντα.κ μ’αυτο τον τροπο αλλαζω πιο ευκολα τσαντα την αλλη μερα κ δεν ψαχνω αν εβαλα κτ η το αφησα μεσα.

  16. kalimera eee kalispera julia bbgirls!!! 🙂
    sagapame poly k to ksereis k oti eyxithike kathe mia apo mas htan logia alithina!!!k tou xronou loipon!!!(k makari tou xronou na mporoume na synantithoume oloi mazi kapou na sbeisei ta kerakia tou to agapimeno mas bb!!!leo k ego tora kati dyskola pragmata….!!!eyxh einai omos mporo na leo oti thelo….!!!)
    ta clutch sou einai poly orai k kapoia malista zyleyo pou den ta exo an k tetoies tzantes ego pisteyo oti boleyoun mono se bradynes emfaniseis giati kata ti diarkeia tis meras den xorane k polla k den einai k bolika!!! filakiaaaaaaaa <3

  17. Καλημέρα και από εμένα! Φέτος είναι η χρονιά μου!!!!

    Από τότε που γέννησα και κουβαλούσα εκείνο το άθλιο σακίδιο με τα χίλια μύρια μέσα (όλα τα απαραίτητα για να βγάλεις το μωρό μια αξιοπρεπή βόλτα) και αφότου το πέρασα με επιτυχία και στη δεύτερη κόρη, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δε θα ξανακουβαλήσω ποτέ μεγάλη τσάντα. Αυτές ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν πια για μένα.

    Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη οπότε δε μου πηγαίνει και σαν στυλ η μεγάλη τσάντα, μάλλον με κοιτούν και λένε “χμμ η συγχωρεμένη ήταν πιο νταρντάνα”.

    Έχω μια ωραία συλλογή από clutch (όχι βέβαια τόσο ζηλευτή όσο ή δικιά σου αγαπημένη) σε όλα τα χρώματα και βολεύομαι.

    Για φέτος έχω βάλει στο μάτι ένα μπλε ρουά εξαιρετικό που είδα.

    Όσο περισσότερο τα χρησιμοποιώ τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πως όσο ήμουν μικρούλα κουβαλούσα σαν το χαμάλη την Άρτα και τα Γιαννενα μαζί μου (ναι είχα και εξτρά βρακί και ξυραφάκι στα φοιτητικά μου χρόνια). Τώρα μάλλον κουβαλώ τα εντελώς απαραίτητα.

    Το καλύτερο; Έχω γλιτώσει από εκείνη την απαίσια ερώτηση του καλού μου “εεε χωράει αυτό στην τσάντα σου;” και όλη την αρμαθιά με κλειδιά-μπρελόκ-μπλοκάκια-στυλό-τσίχλες. Ουφ!

  18. Αχ κορίτσια με κάνατε κι ένοιωσα καλύτερα! Αρα, δεν είμαι η μόνη ανασφαλής τσαντοκρατούσα!

    @Κερσενογλου Ελενη χα χα χα.. εγω εχω βαρεθει την μόνιμη πλέον ερωτηση “μα καλα πως τη σηκώνεις αυτη την τσάντα?” ή “μα τι κουβαλάς μέσα?”

  19. @ΕΛΕΝΗ ΚΕΡΣΕΝΟΓΛΟΥ: Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις Ελενάκι μου, σε όλα αυτά που γράφεις… σε όλα όμως! Αυτό δε με τους “καλούς” άλλο πράγμα σου λέω….(να το πάρεις το μπλε ρουα- εξαιρετική επιλογή είναι must χρώμα της σεζόν!)

  20. Χτύπησες ένα από τα ευαίσθητα σημεία μου … Τσάντες και τσαντάκια!!!
    Μεγάλο κόλλημα, εδώ και χρόνια. Για την ακρίβεια (και χωρίς ντροπή!), έχω κατόπιν παραγγελίας ντουλάπα ειδικών διαστάσεων μόνο για να φιλοξενεί τις τσάντες μου…
    Τα clutches (που παλιά τα λέγαμε φακέλλους…) είναι παλιά ιστορία, αλλά ιδιαίτερα κομψή. Τα σκληρά box clutches που είναι και τα αγαπημένα μου, δεν χωρούν σχεδόν τίποτα εκτός από κλειδιά, χρήματα και μετά βίας ένα μικρό κινητό. Άντε, και ένα κραγιόν …(ή lipgloss στην περίπτωσή μας).
    Θεωρώ απαράδεκτη τη συνήθεια της βραδινής εξόδου με πρωινή τσάντα που χωρά όλη την προίκα μας, και αναφορικά με την πρωινή μας τσάντα όλοι οι ορθοπεδικοί συνιστούν να έχει μικρό βάρος, να είναι σε στυλ ταχυδρόμου και να εναλλάσονται οι πλευρές που την φοράμε για να μην επιβαρύνεται μονομερώς η σπονδυλική μας στήλη.
    Τα τσαντάκια σου τα αγαπώ, και ψηφίζω ανεπιφύλακτα το λουστρίνι Prada…

  21. Καλησπερα Τζουλια!!!κοριτσια!!!
    Αντε και του χρονου @Τζουλια να οργανωσουμε και συναντηση με τουρτα να σβησουμε ολες μαζι τα κερακια!!Βεβαια χωρο για να γινει ολο αυτο δεν ξερω αν θα βρουμε!!χαχαχα
    Αν και εχω και εγω αδυναμια στις υπερμεγαλες τσαντες!!Ναι κοριτσια και εγω κουβαλαω την περιουσια μου μαζι μου!Μεχρι και δευτερο ζευγαρι
    μπαλαρινες ειχα μαζι μου σε περιπτωση (λογω δουλειας)για να ξεκουρασω τα ποδαρακια μου!!Αλλα και εγω @Στελλα μου μετα την κλοπη του πορτοφολιου μου!
    Περιοριστικα σε μικρα τσαντακια χιαστη που χωρανε μονο κλειδια αντε και το κινητο παλαιοτερα στριγμωνα και ενα πακετο τσιγαρα!Νιωθεις πιο ασφαλεια αλλα νομιζω ολη την ωρα σαν γυμνη!αλλα αερα εχεις με την μεγαλη τσαντα!!σνιφ σνιφ
    @Τζουλια υποκλινομαι στην συλλογη σου κυριως οι 3 πρωτες! ειναι επενδυση πως να το κανουμε!!All time classic!!
    Φιλακια

  22. διαβασα κ εγω clutch κ αναρωτιομουν τι ειναι αυτο!καταλαβα ομως.εχω καποια στην ντουλαπα μου αλλα ειναι ολα αμπιγιε κ βραδινα!μαλλον θα πρεπει να βρω money (καλο?)κ να παω να ψωνισω .!η απολυτη χαρα του αντρα μου!ευτυχως που δεν πολυπαιρνει χαμπαρι πως ξοδευω τα χρηματα!ουτε οτι του τα παιρνω!δεν τα μετραει!χιχι..τα τσαντακια σου ειναι ολα ωραια!δεν ειχα παρατηρησει αυτη την ταση στις τσαντες.!ωραια φαινεται αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει!θα πιανεται το χερι μου!ομως θα εκδικουμαι κ τον ανντρα μου γτ δε θα χωραει πολλα πραγματα οποτε δε θα τα φορτωνει ολα σε μενα!χιχι!!!εχουμε κ αυτα!καπνο,χαρτια πορτοφολια!το τελευταιο βεβαια αν ειναι κ γεματο δε με χαλαει καθολου!

  23. Εντάξει, τρελαίνομαι για clutches!! Πολύ θα ήθελα το κίτρινο στην έκτη φωτογραφία και το δικό σου το Burberry, Τζούλια μου! Αν και -όπως σχεδόν όλες μας απ’ ό,τι φαίνεται- θέλω καθημερινά μια τσάντα γίγας για να χωράει τα πάντα…
    Κι επειδή χθες δεν είχα δυστυχώς την ευκαιρία να σχολιάσω στο επετειακό ποστ, θα ήθελα να ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια στο υπέροχο δημιούργημά σου, που μας φτιάχνει καθημερινά το κέφι με απροσδόκητους τρόπους!! Η ιστορία του, όπως μας την περιέγραψες, αποτελεί ένα σπουδαίο δίδαγμα για το πως, όταν κάτι γίνεται με μεράκι, πάντα βρίσκει το δρόμο του, αρκεί να είμαστε οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή μπροστά στις αρχικές δυσκολίες…
    Χρόνια πολλά αγαπημένο beautyblog!!

  24. Πολύ ωραία συλλογή Τζούλια και για ακόμη μια φορά ένα όμορφο άρθρο…Ακόμη και εμείς οι σιωπηλές αναγνώστριες,η ήρεμη δύναμη του bb σου στέλνουμε την αγάπη μας…Βλέπεις και εγώ όπως και χιλιάδες άλλες φίλες δυστυχώς δεν έχουμε τον χρόνο να σχολιάζουμε όλα τα άρθρα αλλά τα διαβάζουμε όλα με μεγάλο ενδιαφέρον,να το ξέρεις!!!!!Τα φιλιά σε όλη την bb παρέα….

  25. Δε σε πιστεύω!!΄Εχεις τόσα πολλά;Εγώ έχω ένα-δύο που θα βγάλω από το χρονοντούλαπο.Ο κύριος πάλι με το κόκκινο clutch δε μου άρεσε.Στα γυναικεία το κόκκινο με το τσιγάρο στα χείλη τράβηξε την προσοχή μου.

  26. Καλησπέρα!

    Μα πόσο όμορφα είναι…! Πολύ θα ήθελα να τα υιοθετήσω, αλλά με διακατέχει και εμένα ο φόβος πως όταν βγω από το σπίτι θα χρειαστώ χίλια δύο πράγματα οπότε έχω καταλήξει στα δερμάτινα σακίδια(!)-ούτε καν τσάντες διότι μου «πέφτει» ο ώμος από το βάρος.

    Το επιχείρησα βεβαίως-βεβαίως (δοκιμαστικά με έναν H&M φάκελο) αλλά ο θείος ο Μέρφυ φρόντισε δεόντως να επιβεβαιώσει την Γκαντεμολογία του σύμπαντος. Ήταν ΕΚΕΙΝΟ το βράδυ που με τσίμπησε σμήνος κουνουπιών, δεν είχα μαζί μου τις κορτιζονούχες αλοιφές μου και πρήστηκα ολικώς. Ήταν ΕΚΕΙΝΟ το βράδυ που χρειάστηκε κάποιος στην παρέα χανζαπλάστ που φυσικά είχα παραλείψει να βάλω στο κλατς μου και τρέχαμε να βρούμε ανοιχτό περίπτερο. ‘Ηταν ΕΚΕΙΝΟ το ίδιο βράδυ που μια φίλη μου ζήτησε τη συνταγή του φοβερού τσηζκέικ μου και εννοείται το κλατς δεν χωρούσε μπλοκάκι και στυλό παρά μόνο τα εντελώς βασικά.

    Επέστρεψα στα άκομψα σακίδια(κινητά φαρμακεία+περίπτερα+βιβλιοπωλεία) λοιπόν και απλά χαζεύω τις υπόλοιπες/ους με τα πανέμορφα κλατσάκια τους 🙁

    Τζούλια, εάν αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ΜΟΝΟ των clutch σου, δεν τολμώ να φανταστώ όλα τα υπόλοιπα κομμάτια των αξεσουάρ σου… Ονειρεύομαι την ημέρα που θα μοιραστείς μαζί μας τη συλλογή από τα παπούτσια σου… Μμμμ κόλαση!

  27. @Ioanna Thess & Marianna: Παπούτσια… παπούτσια είπατε;; Αχχχ, πρέπει να βάλω την κολλητή μου την Βίκυ να σας πει ιστορίες.. Αρκεί να σας πω ότι η απόλυτη παράνοιά μου με τα παπούτσια, ξεκίνησε πολύ πριν από το Sex and the City σε ηλικία 15 ετών… Αφήστε καλύτερα τα παπούτσια, γιατί θα πρέπει να σας γράφω καμιά βδομάδα…

  28. μα ποσο ζηλεψα τη συλογη σου.η μανια μου ειναι οι τσαντες εχω καμια 20 μεγαλες χωρια τα μικρα και τωρα που ειδα τους φακελους σου εχω φαει τα τσαντακια μου.ειναι ολα σουπερ!!!

  29. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες.Τρελαίνομαι για τσαντούλες αλλά θέλω να κουβαλάω μαζί μου όλα μου τα υπάρχοντα.Κι όταν λέω όλα εννοώ όλα!!!Είναι πολύ γλυκούτσικα τα μικρούτσικα τσαντάκια και φακελάκια αλλά τόσα πράγματα πού να τα χωρέσεις;;;Καιεπειδή έχω ξεφύγει έχω δύο επιλογές:ή θα βάλω ρόδες στην τσάντα μου ή αντί για τσάντα θα πάρω βαλίτσα!

  30. @JULIA,δειξε μας μονο τα καμαρια σου η κτ που θα ηθελες να αποκτησεις.

  31. Έχω βρει έναν παράδοξο μα επιτυχή τρόπο να μην παρασύρομαι σε άσκοπες αγορές: Οnline window shopping: βάζω στο «καλάθι» μου ό,τι βλέπω και μου αρέσει, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά ΔΕΝ ολοκληρώνω την παραγγελία εάν δεν έχουν περάσει 2-3 μέρες. Πάντα καταλήγω να μην αγοράζω τίποτα από όλα αυτά τα (αρχικώς) «ΤΕΛΕΙΑ!!!» παπούτσια (καλλυντικά, ρούχα, κτλ) ή να επιλέγω ΜΟΝΟ αυτά που μου χρειάζονται πραγματικά. It works perfectly παραδόξως!

    Btw, ομαδικώς μας προτείνω την ταινία Shoe Addicts Anonymous με την Halle Berry (θα κυκλοφορήσει το 2013) που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Beth Harbison.

  32. Tι τέλεια συλλογή από Clutch!!!! Εχω κ εγώ κάποια(τα πιο πολλά από τα γνωστά καταστήματα με τα αξεσουάρ)αλλά δεν τα βολευομαι όπως με τις μεγάλες τσάντες που δεν τις αλλάζω με τίποτα!!!

  33. πολύ όμορφα τα clutch! Αλλά έχω και εγώ το ίδιο θέμα με εσένα! θέλω την τσάντα μεγάλη και γιαυτό δεν έχω τολμίσει ποτέ να αγοράσω μια. Βεβαια μερικές έχει η αγαπημένη μου μαμά-Σοφία και θυμάμαι απο μικρή να τις κρατάει που κ που…. Απο τα δικάσου πραγματικά λάτρεψα το Balecianca! Μ’αρεσε τόσο πολύ το βρήκα πολύ κομψό!
    @Τζούλια…. το να κλαίς απο χαρά είναι πράγματι πολύ όμορφο συναισθημα! 🙂
    @ Ιωάννα….. Η ταινία που αναφέρεις μου τραβάει αρκετά το ενδιαφέρον… χεχεχψεχεχεχε

    Καλο Σ/Κ Girls!

  34. *Ευχαριστούμε τη Φωτεινή για τη φωτογραφία!! Τέλειο το σακάκι!!
    *Yπέροχη η συλλογή σου!! Βέβαια, κι εγώ, σαν την Ioanna…Κυκλοφορώ κυρίως με δερμάτινο σακίδιο-παντοπωλείο !! Αν το δοκιμάσεις μια φορά, δύσκολα το σταματάς… Αν και πολύ μ’αρέσει να βλέπω τις υπόλοιπες με τα μικροσκοπικά τους τσαντάκια…. ‘Ισως μια μέρα να το επιχειρήσω…’Η μάλλον, μια μέρα (όταν θα βρω το clutch που θα με συνεπάρει…) ΘΑ το επιχειρήσω! χεχε!

  35. poluuuuu omorfa clutch!!!(kai twn photo…kai ta dika sou).emena den me voleuoun ka8olou!!
    protimw tsantes…k megales kiolas!

  36. Αχ Τζούλια έχω ερωτευτεί τα clutch σου,ένα & ένα είναι…!δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν μας δείξεις & παπούτσια απ τη συλλογή σου <3 καλό μπανάκι!xxx

  37. Αχ Τζούλια έχω ερωτευτεί τα clutch σου,ένα & ένα είναι…!δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν μας δείξεις & παπούτσια απ τη συλλογή σου <3 καλό μπανάκι!xxx

  38. exw na pw oti par’olo pou maresoun para polu opws ta vlepw se polles kopeles den exw apoktisei akoma ena diko mou kai mias kai vriskomai se kairo psaksimatos pisteuw pws tha bei sti wishlist mou…mia erwtisi mono…tis kratame kai kalokairi kai xeimwna?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.