L’Oreal Professionnel, Teo Hair Design (και πως, (ξανά) έγινα ξανθιά…)

 

Εννοείται ότι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες, με το που γύρισα από τις διακοπές, ήταν και ένα ρετούς στα μαλλιά μου, όπως άλλωστε, γίνεται πάντα. Και έτσι η πρόσκληση (στις 11-9) της L’Oreal Professionnel και των κομμωτηρίων Teo Hair Design,όπως καταλάβατε, μου ήρθε κουτί.

 

Μη φανταστείτε όμως, ότι ξαφνικά, μου ήρθε και η ιδέα να ξαναγίνω ξανθιά. Καμία σχέση. Η αλήθεια είναι ότι επειδή για αρκετά χρόνια είχα ανταύγειες, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι βαρέθηκα να έχω έξι διαφορετικά χρώματα πάνω στο κεφάλι μου (πάντα, κάπως έτσι γίνεται, τουλάχιστον σε μένα, που το φυσικό μου καστανό μαλλί, κοκκινίζει λίγο στη ρίζα του) και ήθελα να ξαναγυρίσω στα  καστανά μου μαλλιά, ένα χρώμα, χωρίς πολλές -πολλές φιοριτούρες.

 

Δεν είναι εύκολο όμως, όταν για περίπου μια εξαετία έχεις ανταύγειες να συμβεί αυτό, εν μια νυκτί. Το project κράταγε γερά για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια (έφτασα στο σημείο να βάψω τα μαλλιά μου κάποια στιγμή, πολύ σκούρα καστανά, σχεδόν μαύρα, μόνο και μόνο για κρατήσει το χρώμα και να μην ξεράσουν πάλι οι ανταύγειες από μέσα) Και αν υποτεθεί ότι τους χειμωνιάτικους μήνες, κάτι κατάφερνα, το καλοκαίρι δυστυχώς, πέρναγα, μια απ’ τα ίδια. Άνοιγε το μαλλί, από τον ήλιο και τη θάλασσα, ξεθώριαζε, έβγαινε και το φυσικό μου και κάποιες φορές τα μαλλιά μου, απλά δεν είχαν κάποια σίγουρη απόχρωση. Ή μάλλον και πάλι, είχαν πολλές αποχρώσεις…

 

Εγώ, ΠΡΙΝ, με τον Γιώργο Σφακιανάκη…

 

Τελικά με τα πολλά, τον χειμώνα του 12 που μας πέρασε, κάπως τα κατάφερα.. Και ακόμα και φέτος το καλοκαίρι, διατηρήθηκαν πιο κοντά στο καστανό, λίγο ανοιχτό, βέβαια αλλά πάντως σε καμία περίπτωση, δεν το έλεγες ξανθό… Μια χαρά.

 

Τώρα το περίεργο είναι, ότι οι δυο γυναίκες και ο  ένας άντρας που εμπιστεύομαι περισσότερο απ’ όλους την κρίση τους πάντα με προτιμούσαν με πιο ανοιχτά μαλλιά. Με ξανθές ανταύγειες δηλαδή, αλλά εγώ απλά δεν άκουγα. Ήθελα καστανά μαλλιά. Τελεία.

 

Η μέρα λοιπόν της παρουσίασης ήρθε, παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που είχε να πει και να προτείνει για στυλ και αποχρώσεις μαλλιών, για την φετινή σαιζόν ο Γιώργος Σφακιανάκης (ψυχή του Teo hair Design) και το team του και το επόμενο βήμα, ήταν να κάνει αυτά που είπε πράξη, πάνω στα κεφάλια, των καλεσμένων beauty editors.

 

Μάλιστα. Εγώ είπαμε, δεν ήθελα και πολλά, ένα ρετούς στη ρίζα και ίσως λίγο λάμψη στα υπόλοιπα, που βέβαια μετά το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, ήταν θαμπά.

 

Κάθισα στην καρέκλα και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολάβησε, όταν ο Γιώργος και ο (άλλος απίθανος, μα απίθανος, όμως) ο Ηλίας (λέγε με και color expert) άρχισαν να συζητάνε μεταξύ τους, αλλά και με μένα, να μου λένε τη γνώμη τους, να με ενημερώνουν για την τεχνική της L’Oreal Professionnel  “Retro – Nouveau” , που ονομάζεται  Shadow Illusion (ένα πιο βαθύ χρώμα στις ρίζες και μία πιο έντονη ή ανοιχτή απόχρωση στα μήκη και τις άκρες, έως και 2 τόνους διαφορά),και  να με ρωτάνε αν συμφωνώ. Εγώ συμφώνησα ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αρκεί να μη δω ίχνος κόκκινου, είχα και στη διπλανή καρέκλα τη Ροζαλί, γλώσσα, δεν βάλαμε μέσα, και ναι τελικά με έπεισαν, για μια καστανή αλλά  πιο ανοιχτή βάση και λίγο πιο ανοιχτές άκρες, μια που έτσι κι αλλιώς είχαν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.

 

Ο αγαπημένος hair color artist Ηλίας, επί το έργο..

 

 

 

Ο Ηλίας ξεκίνησε και κέντησε.. Κέντησε, όμως στην κυριολεξία… Η διαδικασία κράτησε περίπου δυο ώρες (καλά ήταν, έχω κάτσει και σε καρέκλα κομμωτηρίου πέντε ώρες και παραλίγο να χάσω το μυαλό μου, από τη βαρεμάρα..)

 

Και voila! Δυο ώρες μετά, ξαναέγινα ξανθιά. Κάτι που για τέσσερα χρόνια, προσπαθούσα να αποφύγω. Παρόλα αυτά και αφού έπαθα το πρώτο αρχικό σοκ, άρχισε να μου αρέσει το νέο μου κεφάλι.. Βέβαια, βοηθήσατε πολύ και εσείς σ’ αυτό, όταν είδα τα σχόλια σας στο fb και ελπίζω να μη το κάνατε από συμπάθεια… Επίσης βοήθησαν οι οικογένεια και οι φίλοι μου, που επίσης τους άρεσε πολύ. Αυτό όμως που με έκανε να πάρω την τελική απόφαση και να σιγουρευτώ ότι θα επιστρέψω και τον επόμενο μήνα στο Teo Hair Design, στον Γιώργο και τον Ηλία, ήταν η ατάκα του κυρίου Ρωμανού:

 

Με το που γύρισε από το σχολείο και με είδε, μου είπε επί λέξει το εξής: «Μανούλα είσαι όμορφη και όμορφα τα ξανθά μαλλάκια σου.. Αλήθεια, έτσι ήταν τα μαλλάκια σου, όταν με είχες στην κοιλίτσα σου, γι αυτό γεννήθηκα και εγώ ξανθός;” Χααααχαχαχχα! Η ειλικρίνεια και η αφέλεια, των παιδιών, μέχρι να μάθουν….

 

Εγώ ΜΕΤΑ και πάλι με τον Γιώργο Σφακιανάκη στην ίδια πόζα… (όχι, όχι, δεν κοκκινίζουν… έφταιγε το φλας σε αυτή τη φωτογραφία!)

 

 

Πάντως αν και τράβηξε το μικρό καλοκαιράκι, είμαι σίγουρη ότι από τον επόμενο μήνα όλες σας θα ετοιμαστείτε για ένα ρετούς στα μαλλάκια σας.

 

Γι αυτό και αποφάσισα, να ζητήσω από την Νατάσα Μπεγνή την Διευθύντρια Εκπαίδευσης της L’Oreal Professionnel, να μας πει δυο λόγια όσο αφορά τις βαφές. Και θέλω να δώσετε προσοχή, σε μια νέα τεχνική βαφής, αλλά και για τη νέα βαφή Dialight, ιδανική για βαμμένα μαλλιά, που νομίζω θα αρέσει πολύ, σε πολλές από εσάς. Ε, καλό είναι να μαθαίνουμε πράγματα από τους ειδικούς:

 

 

Ποιος είπε ότι μία γυναίκα με καστανά μάτια και ελαφρώς σταρένια επιδερμίδα δεν μπορεί να δείξει όμορφη με ξανθά μαλλιά?

Άλλωστε κι εσύ Τζούλια με την πρόσφατη «υπέροχη»  αλλαγή στο χρώμα σου το απέδειξες περίτρανα.

Το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη αλλαγή είναι η επαγγελματική πρόταση του κομμωτή μας.

Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει το χρώμα των ονείρων της αρκεί να αφεθεί στην  συμβουλή του κομμωτή της για την επιλογή της σωστής απόχρωσης.

Ξανθό ? Και βέβαια! Αλλά πιο σαντρέ ή μπεζ όταν έχουμε σκούρα καστανά ή ανοιχτά γαλανά μάτια και πιο ζεστά χρυσά όταν έχουμε μελιά ή πράσινα.

Κόκκινα? Σε συνδυασμό με ιριζέ ή δαμασκηνί αν έχουμε άσπρη επιδερμίδα ή χάλκινο αν είναι ελαφρώς ροζέ.

 Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο και σε ποια εποχή του χρόνου κάνουμε την αλλαγή. Το καλοκαίρι που μαυρίζουμε μπορούμε να δείξουμε καλά και με χρώματα που είναι θεωρητικά αντίθετα με τη χρωματολογία μας ενώ ο χειμώνας είναι πάντα λίγο πιο περιοριστικός ,  εκτός και αν είστε fun του μακιγιάζ.

Μια επίσης έξυπνη λύση είναι η νέα τεχνική της Collection Φ/Χ  της LOreal Professionnel  “RetroNouveau” , που ονομάζεται  Shadow Illusion.

Σκοπός της είναι να έχουμε ένα πιο βαθύ χρώμα στις ρίζες και μία πιο έντονη ή ανοιχτή απόχρωση στα μήκη και τις άκρες ( έως και 2 τόνους διαφορά). Το πιο βαθύ χρώμα στη ρίζα υπογραμμίζει το πρόσωπο μας και μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με διαφορετικά χρώματα στα μήκη.

Επειδή όμως όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πραγματική φροντίδα πια των μαλλιών ξεκινά από τα προϊόντα που επιλέγουμε για να βαφτούμε.

ΙΝΟΑ χωρίς αμμωνία, για να ξανοίξουμε το φυσικό μας χρώμα και να καλύψουμε τα λευκά μαλλιά και  τη νέα όξινη βαφή Dialight για να αλλάζουμε και να ανανεώνουμε το χρώμα στα ήδη βαμμένα μαλλιά χωρίς να τα ευαισθητοποιούμε περισσότερο.

Τέλος για καθημερινή λάμψη, θρέψη και πειθαρχία αρκεί να επιλέξετε 1 από τα 4 λάδια Mythic Oil που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σας. Μία σταγόνα είναι αρκετή για να έχετε κάθε μέρα τέλεια μαλλιά!!!

 

 

 

Τι ήταν να μιλήσει η Νατάσα για Mythic Oil; Έχουμε την εμπειρία από πρώτο χέρι, αφού τη σειρά Mythic Oil, δοκίμασε το καλοκαίρι η Stella και αύριο θα διαβάσετε, το δικό της review…Και ετοιμαστείτε… Είναι από τα καλύτερα που έχετε διαβάσει ποτέ… Εκτός του ότι μας ενμερώνει με απίστευτη λεπτομέρεια, αρκεί να σας πω, ότι σε κάποιο σημείο προς το τέλος του review της, δάκρυσα από τα γέλια… Υπομονή, till tomorrow…

 

 

 

37 Σχόλια
  1. Καλημέρα και πάλι!!! Μα είναι δυνατόν να μη σου άρεσε αυτό το χρώμα!!!! Είναι υπέροχο και νομίζω ότι τα σχόλια όλων μας ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινή!! Τέλειο το ξανθό και ο Ηλίας όντως κέντησε!! ελπίζω να το κρατήσεις και να μη ξανακάνεις καστανές απόπειρες σύντομα ιδίως αφού άρεσε και στον κο Ρωμανό!!
    Αναμένουμε και αγωνιωδώς το αυριανό Post της Στέλλας!!!

  2. Καλημερα!Τζουλια!κοριτσια!!
    Ενα μετραει πανω απο ολα!Αφου στο ειπε ο γιοκας σου οτι του αρεσεις
    τελεια και παυλα!!Δεν υπαρχει καμια αντιρηση!Τα παιδια ειναι παντα αυθορμητα και λενε παντα την αληθεια! Το λεει αλλοστε και η παροιμια!!
    Και εγω ειμαι στο ψαξιμο ακομα απο την μια θελω να ανοιξω το χρωμα απο την αλλη φοβαμαι για το αποτελεσμα!Μαλλον πρεπει να παω στα Teo και να με αναλαβει ο Ηλιας απο οτι βλεπω εχει μαγικα χερακια!!!
    @Στελλα ζουμε για να σε ακουμε!!!χιχι Θα περιμενω με μεγαλη αγωνια το αυριανο!!
    Φιλακια

  3. Άσε, να δεις εγώ η τρελή τι είχα περάσει για να αλλάξω τα μαλλιά μου από ξανθιές ανταύγειες σε χάλκινα και κόκκινα!!
    Σου πάει πολύ το ξανθό Julia, σε φωτίζει και είναι πολύ ωραία απόχρωση! δε νομίζω πως καμιά μας θα έκανε κομπλιμέντα χωρίς να τα εννοεί! 😉
    Φιλιά σε όλες και καλό μας μήνα!

  4. Καλημέρα κορίτσια ! Τζούλια , το χρώμα είναι υπεροχό , προσωπικά δεν το θεωρώ και τόσο ξανθό , όσο ζεστό μελί που δεν κοκκινίζει και θα ήθελα πάρα πολύ να το πετύχω κι εγώ κάποια στιγμή ( αν και δεν νομίζω να μου πηγαίνει καθότι άσπρη του γάλακτος ) . Πάντως είναι υπέροχο : ζεστό , γλυκό και μετακαλοκαιρινό ! Enjoy !

  5. Εμένα πάντως, το ξέρεις ότι μου άρεσε τρελλά η νέα σου απόχρωση… και ναι θα επιμείνω, ότι στη φωτο του B/B έχεις κάτι απο παλιά σταρ του Χόλλυγουντ! Και ναι σε φαντάζομαι με vague μαλλί που πέφτει ελαφρα στο ένα ματι και μαύρο μακρυ φόρεμα (ει δυνατόν να κλοσαρει στο τελείωμα…). Τι να κάνουμε, έγω έτσι σε φαντάζομαι και νομίζω δεν πέφτω έξω… Φιλιά
    ΥΓ keep walking blondie!!!

  6. Τζούλια μου και bb girls καλημέρα!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνααα.. Τζούλια το χρώμα αυτό σε γλυκαίνει απίστευτα, σε μικραίνει (κι άλλο), σου πάει τρελά! Να το διατηρήσεις!! Παρατηρώ επίσης οτι τα μωρά ηλικίας 3-9 ετών κάνουν τρομερούς συνειρμούς, έχουν πολύ έξυπνο χιούμορ και σε αφήνουν άφωνη με αυτά που λένε.. Να χαίρεσαι και εσύ το πανέξυπνο μωρό σου!Φιλάκια πολλά!

  7. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ!

  8. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σ’όλη την όμορφη παρέα! Τζούλια μου είσαι εκθαμβωτική!! Το χρώμα είναι τόσο γλυκό και σου ταιριάζει απόλυτα! Χρησιμοποιώ και γω τις βαφές της L’Oreal, η αγαπημένη μου είναι η Inoa και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Περιμένω μ’αγωνία να διαβάσω το post της Νατάσας αύριο… Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά! 🙂

  9. Όοοχι τα σχόλια για το χρώμα δεν στα κάναμε απο συμπάθεια. Ναι σε συμπαθούμε, αλλά δεν θα γράφαμε και διθυράμβους ! Εμείς πάθαμε παράκρουση και αφού το τρελλό φατσόνι συμφωνεί μαζί μας, πρέπει να το πάρεις απόφαση. Είσαι γεννημένη ξανθιά!

    Περιμένω review απο Stella, επειδη εγώ μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει 2 λάδια μαλλιών (όχι το Mythic oil) και ακόμα αποτέλεσμα δεν έχω δει …

  10. @mako Μηπως να χρησιμοποιήσεις το ματζούνι μου? Τη συνταγη που εδωσα στην IoannaThess?

  11. ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΕ ΤΡΕΛΑ. ΤΕΛΕΙΟ!!!!

  12. kalispera eipa den eipa!!kalispera loipon!!!exo diabasei apo to proi to post alla den prolaba na sxoliaso giati eprepe na pao na do mia prigipissa pou genithike simera,thn adelfoula tou baftistiriou mou!!!apokliete na min sou aresei ayto to xroma!!!sou paei trela!!!akoma k ego pou stin arxh me ksiafniases(eyxarista)oso se blepo stin foto toso perissotero pisteyo oti sou paei!!!gia na fantasteis zylepsa mexri k ego k arxisa na skeftomai na kano pio anoixtes antayges!!!!(to an tha to apofasiso einai allo thema giati eimai k melanouri k den ksero pos tha eimai!!!!)
    review Stella…….
    to blokaki mou k etoimh gia simioseis…..!!!!

  13. @nancy Να σας ζήσει Νάνσυ!!!! Ζυγίνα ε? ποιος τη χάρη σας!

  14. τζουλια μου καλημερα!!γραφω χωρις να εχω διαβασει τα σχολια
    (θα το κανω αμεσως).δεν κρατιεμαι,θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για τη σημερινη σου αναρτηση!!!μας ενημερωνεις παντα σωστα αφου ψαχνεις ενδελεχως το καθετι κι αφου εχεις συμβουλευτει ειδικους.ολες εχουμε προβληματα με τα μαλλια μας κ ειδικα με το χρωμα.αυτο που λες με τα διαφορα χρωματα στο κεφαλι,συμβαινει συχνα το καλοκαιρι με τα ξανθα μαλλια,μιλαω γι’αυτα γτ μονο ξανθα μαλλια ειχα κ εχω.εχω παει σ’ενα πολυ καλο κομμωτηριο στο παγκρατι οταν ημουν φοιτητρια-ειχα πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα μου-αλλα τετοια επιτυχια κ αποτελεσμα δνε ειχα ξαναδει.οποτε πηγαινω αθηνα,παντα τρεχω για δουλειες κ δεν μπορω να αφιερωσω ενα απογευμα στο κομμωτηριο.θα το ηθελα πολυ ομωσ κ το teo hair design θα βρισκεται στο πισω μερος του μαλλιου μου-ε του μυαλου μουχαχχα!!-ηθελα να πω.
    εμενα δεν ξερω αν μου ταιριαζει το πιο σκουρο πανω γτ παντα αισθανομαι οτι θελω φως στην κορυφη του κεφαλιου μου.
    @τζουλια.δεν σου ειπα απο συμπαθεια οτι μου αρεσεις ως ξανθια,το ειπα γτ πραγματικα μου αρεσες.ο μονος παραγοντας που ισως με επηρεασε ηατν η αγαπη μου για το ξανθο μαλλι.
    @στελλα,περιμενω το post,φανταζομαι……!!!

  15. @Θε(ί)α Stella: να το δοκιμάσω αν μου θυμίσεις σε πιο post θα το βρω 🙂

  16. @nancy: να είναι γερή και καλότυχη η μικρή σας.

  17. @nancy,να ζησει!!!!παιδια κακα τα ψεματα,ενας hair colorist μπορει να μεταμορφωσει τα μαλλια μας.νομιζω,αν κανω λαθος διορθωστε με,οτι ειναι πιο ειδικος απο τον hair stylist.

  18. @mako δες το στα σχολια…
    http://beautyblog.gr/2012/09/13/lancome-la-vie-est-belle-to-neo-aroma/
    Αν τα μαλλια σου ειναι κατεστραμμένα θα σε βοηθησει ίσως λιγο περισσότερο. Τα λαδακια όπως το Mythic oil ειναι τελεια για προστασια και ειδικά για χρηση μετα το λουσιμο και πριν το στέγνωμα. Αν θες ενισχυμενη δραση δοκιμασε αυτο. Η Ιωάννα μας ειπε, ότι τη βοήθησε. Πάντως περιμενε και το αυριανο post, γιατι ο συνδιασμος προιόντων της Mythic oil ϊσως σε βοηθησει επίσης.

  19. @όλες: Ουφ, τώρα κάθισα στον υπολογιστή… Νέα από Kerastase και Shu Uemura, αγαπημένες, σύντομα στις οθόνες σας!!

  20. @Stella, mako, marianna sas eyxaristo poly!!!nai nai zygina h boubou mas!!!!
    @julia keraste akouo….anamenoume….!!!!den exeis party esy na etoiseis shmera???fyge grigora apo ton ypologisth!!! 🙂

  21. @Αχ Τζουλια μολις αναφερες shu uemura μου θυμησες αυτο το πολυποθητο λαδακι-ντεμακιγιαζ που θελω πολυ να αποκτησο!!Περιμενω νεα!!

  22. Αχ και να καθόμουν και εγώ σε μια καρεκλα κομμωτηρίου να μου έβαφαν τα μαλλάκια μου…. μόνο για κουρεμα πάω και αυτό κάθε 6 μηνες.. Βαφή.. σπιτι πατροπαράδοτα!!!!
    Πολύ όμορφα τα μαλλιά σου μπορώ να πω! σου πάει πολύ! και το σχόλιο του Κ.Ρωμανού… αφοπλιστικό μπορω να πω!

  23. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  24. Καλησπέρα και από εμένα.
    Αχχχχ ζηλεύω… Έχει 5 χρόνια που μετακόμισα και ακόμη δεν έχω βρει μια κομμώτρια να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της.Έχω περάσει άπειρες εργατοώρες σε καρέκλες και λουτήρες, έχω ξοδέψει όσα δεν ξόδεψα στη θεία Estee και μαλλί της προκοπής δεν είδα.
    Το αριστούργημα του Ηλία (κούκλα είσαι αγαπημένη…)μου το είχε περιγράψει ως “μπαλαγιάζ” την τελευταία φορά η …ας την πούμε κομμώτρια. Μου ειχε φανεί ρομαντικό και αέρινο αλλά τελικά κατέληξα με ένα λουκ “τα είχα βάψει πριν τρεις μήνες, κατέβηκε η ρίζα αλλά μαζεύω λεφτά για το πετρέλαιο”. Χάλιααααα.
    Πλέον τα μαλλιά μου τα έχω στο φυσικό μου και περιμένω να δω την πρωτη άσπρη τρίχα για να πάθω συγκοπή. Έχω την αίσθηση πως φέτος η L’Oreal θα κυκλοφορήσει 2 συσκευασίες με τσαχπινιές για βαφή στο σπίτι. Χμμμ ίσως να τις τολμήσω αυτές…

  25. Κάτι τέτοια διαβάζω κι είμαι πιο κοντά από ποτέ στο να πάρω την απόφαση να κάνω ριζικές αλλαγές στα μαλλιά μου………

  26. Τζα!!!Καλησπέρα..Τζούλια τα μαλλιά σου είναι τέλεια και λαμπερά.Και σου πάνε.Όταν τα βαρεθείς όμως να τα κάνεις κόκκινα(χεχεχε)!!!!Να χαίρεσαι το μωρό σου!!!Φιλιά….

  27. Teleia ta mallakia sou Juliaki mou!!! An kai se emena den 8a phgaine tetoio xrwma dioti eimai melaxrini me skoura epidermida, SE ESENA EINAI FANTASTIKO0O0OO Auto to xrwma!!!!!!!!!!!!!! Parakalw polu na to diathriseies…!!!!!!!!!!!! filakia polla!!!

  28. Καλησπέρα!

    Πρώτον και σημαντικότερον: Χρόνια Πολλά Ρωμανέ, κούκλε! Να τον χαίρεστε!

    Δεύτερον, όπως και να το κάνεις το μαλλί μια θεά θα είσαι!

    Τρίτον, να’ ναι καλά η Στέλλα και οι συνταγές της, εγώ το επανέφερα το μαλλί μου επιτέλους! Το έβαψα κιόλας και ήρθε και «έκατσε» η τρίχα, δεν άντεχα άλλο με το φριζάρισμα! Stella, you are my savior!

    Το επόμενο βήμα (περιμένω να μπει για τα καλά ο χειμώνας) είναι το μαύρο μπλε. Τα είχα μαύρο-έρεβο για πολλά χρόνια και λέω να επιστρέψω 🙂

    Φιλιά σε όλες!!!

  29. Χρόνια πολλά στο γλυκό σου κουκλάκι να το χαίρεσαι!!! Την γνώμη μου για τα μαλλάκια σου στην έχω πει και είναι πέρα για πέρα αληθινή.Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ποστ.Στέλλα μας, μας έλειψες!!!!

  30. Ειναι τέλεια!Έχει δίκιο ο Ρωμανός,η μαμά του είναι κούκλα

  31. Είναι τέλεια Τζούλια τα νέα μαλλάκια σου!!μεγειά!να χαίρεσαι το γιόκα σου,να είναι πάντα καλά & ευτυχισμένος!φιλιά!

  32. Μου αρέσει πολύ το καινούργιο σου χρώμα! Θα συμφωνήσω οτι σου πάνε πολύ, να τα κρατήσεις έτσι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.