Review, για τα προιόντα, Mythic Oil

 

γράφει η Stella…

Η ολοκληρωμένη σειρά της L’Oreal Professionnel,  Μythic Oil (σαμπουάν, μάσκα και λάδι) έφτασε στα χέρια μου μετά από το διαγωνισμό του bb.  Ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ μετά τις διακοπές, περί τις αρχές Σεπτεμβρίου

 

Καλός χρόνος για να διαπιστώσω αν τελικά κάνει όσα υπόσχεται κι αν είναι τόσο πρωτοποριακά και θαυματουργά, ώστε ο τίτλος «Mythic» να δικαιολογεί το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου και να τα κάνει επίσης «μυθικά».  

 

Βέβαια, όπως ξέρετε τα μαλλιά μου, τα πρόσεξα πολύ στις διακοπές με τα λάδια καρύδας και αβοκάντο, κι έτσι τους είχα προσφέρει  και ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία.  Συνεπώς ήταν σε καλή κατάσταση και με ελάχιστη έως μηδαμινή ταλαιπωρία από τον ήλιο και τον αέρα.  

 

Ωστόσο, έχουν κι αυτά τις δικές τους ειδικές ανάγκες φροντίδας, γιατί ναι μεν καλά τα λαδάκια μου κι οι κατά καιρούς φυτικές μασκούλες που τους κάνω, καλά τα σέρουμ και τα ματζούνια, αλλά όσο να ναι, ούτε δεκαοχτάχρονα είναι, ούτε ανέγγιχτα από βαφές και χημικές επεξεργασίες.  Ίσα- ίσα απαιτούν μηνιαίο βάψιμο, για να διατηρήσουν το χρώμα τους και να μη φτάσουν οι άσπρες τρίχες ως τ΄ αυτιά…. (Τι να κάνω, κληρονομικό χάρισμα!). 

 

Προσθέστε σ΄ αυτό ανταύγειες, ombre και φλασάκια και θα καταλάβετε, ότι μόνο αγνό παρθένο μαλλί δεν το λες… Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια μεταβολή από την ξηρότητα που είχαν αποκτήσει από τις βαφές στην παλιά λιπαρότητα της εφηβείας (γυναικείες ορμόνες γαρ ή το κοντέρ χάλασε και μετράμε ανάποδα!).  Για να ολοκληρώσω το προφίλ των μαλλιών μου θα σας πω, ότι είναι συνηθισμένο να φριζάρουν ειδικά το χειμώνα και δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπάκουα και εύκολα στο φορμάρισμα και το χτένισμα.  Σημαντική λεπτομέρεια λοιπόν,  δεν το’ χω το ταλέντο που βλέπουμε σε άλλες κοπέλες να φτιάχνουν μαλλί κομμωτηρίου μόνες τους, ούτε τα μαλλιά μου κάθονται υπάκουα (είναι κι αυτά ανεξάρτητα τοξοτίσια μαλλάκια).

 

Υπό αυτές τις αναμαλλιασμένες συνθήκες λοιπόν, το μαγικό ραβδί της Τζούλιας φέρνει μια μέρα ξαφνικά στη ζωή μου,  τα Mythic oil!

 

Το σαμπουάν. 

 

Σε πρακτική συσκευασία αντλία των 200ml, μια και μόνο δόση είναι αρκετή για κάθε «χέρι» λουσίματος.  Τουλάχιστον για τα δικά μου κοντά καρέ μαλλιά.  Πλούσιος, απαλός αφρός και σαγηνευτική ευωδιά που θυμίζει ακριβά αιθέρια έλαια και αρώματα. Από το λούσιμο ακόμα κατάλαβα, ότι τα μαλλιά μου ήταν απαλά, τιθασευμένα και ευκολοχτένιστα.  Το απλό τεστ που κάνω κάθε φορά  «περνάω ανάμεσα τα δάχτυλα και χτενίζω»,  ήταν άκρως πετυχημένο.  Όταν τα μαλλιά σου ξεμπλέκονται από το λούσιμο ακόμα, πριν καν βάλεις τη μαλακτική,  τότε το σαμπουάν είναι το σωστό. 

 

Αρκεί το σαμπουάν να περάσει και το επόμενο τεστ, αυτό του «λαδώματος την επομένη μέρα».   Πολλές φορές ένα άκρως ενυδατικό σαμπουάν, συχνά και όσα απευθύνονται σε βαμμένα μαλλιά, μπορεί να αποδειχθεί βαρύ ειδικά σε λιπαρά όπως τα δικά μου.  Ε, λοιπόν το Mythic oil είναι απλά τέλειο, τουλάχιστον για μένα.  Τα μαλλιά μου έμειναν απαλά, τιθασευμένα κι ευκολοχτένιστα, χωρίς να βαρύνουν και να λαδώσουν και χωρίς να δείχνουν άτονα και δίχως όγκο.  Η χρυσή τομή δηλαδή!  Συνήθως θέλω λούσιμο μέρα παρά μέρα.  Με το Mythic oil τα μαλλιά μου δε λάδωσαν κι έμειναν φρέσκα ως την τρίτη μέρα.  Σημαντικό αν σκεφτείτε, ότι τα βαμμένα μαλλιά δεν πρέπει να λούζονται καθημερινά.  Επίσης είμαι σίγουρη, ότι έγιναν αστραφτερά και λαμπερά πολύ περισσότερο απ όσο μου προσέφεραν τα εξειδικευμένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, ακόμα και τα «κομμωτηρίου».

 

Η μάσκα. 

 

Δεν έχω λόγια για τη μάσκα της σειράς Mythic oil! Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο προϊόν από τα τρία της σειράς, μακράν καλύτερη από όσες μάσκες κομμωτηρίου ή ευρείας έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια.  Υπέροχη από κάθε άποψη.  Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα και μόνο προϊόν από τη σειρά mythic oil, τότε προτιμήστε τη μάσκα.  Είναι πολύ συμπυκνωμένη, δηλαδή μια μικρή ποσότητα όσο ένα μικρό καρύδι αρκεί και με το παραπάνω, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. 

Το άρωμα της είναι θεσπέσιο!  Είναι το ίδιο με του σαμπουάν αλλά αρκετά πιο δυνατό!  Έμενα με ξετρέλανε! Δουλέψτε την με τα δάχτυλα.  Σκουπίστε τα μαλλιά σας αμέσως μετά το λούσιμο και όσο είναι νωπά απλώστε την και δουλέψτε την πολύ καλά.  Μετά από τρία λεπτά ρίξτε ελάχιστο νερό, γαλακτοποιήστε την και αφήστε την για ακόμα ένα, δυο λεπτά.  Πιστεύω, ότι η δάση της ενισχύεται σε συνδυασμό με το σαμπουάν προσφέροντας ένα άψογο αποτέλεσμα, αλλά επίσης πιστεύω, ότι η μάσκα από μόνη της αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό, τα πλεονεκτήματα των συστατικών της σειράς. 

 

Το λάδι.  

 

Λοιπόν, το λάδι είναι ένα πολύ καλό προϊόν, χωρίς αντίρρηση.  Εγώ χρησιμοποίησα δυο σταγόνες μετά κι από τη χρήση της μάσκας και ναι τα μαλλιά μου έγιναν εύπλαστα και απαλά, είχα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα επιπέδου κομμωτηρίου.  Επειδή όμως είχα χρησιμοποιήσει κανένα μήνα νωρίτερα το Εxtraordinary της L’Oreal, προϊόν ευρείας της ίδιας Εταιρείας, λυπάμαι που μπορεί να σας απογοητεύσω, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι περισσότερο απ όσο κάνει ήδη το Εxtraordinary με πολύ λιγότερα χρήματα.  Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της L’ Οreal, που έβαλε το Εxtraordinary –προϊόν ευρείας – σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία και το Mythic oil σε πλαστική, που οπτικά τουλάχιστον το αδικεί.  Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι, ότι μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας και πάρα πολύ καλά μάλιστα χρησιμοποιώντας το Εxtraordinary με σχεδόν 10,00€ αντί του Mythic oil που φθάνει τα  24,00€.

 

 

Το crash test ωστόσο της σειράς Mythic oil, με πρωτοφανή αποτελέσματα για τα δικά μου δεδομένα, έγινε στο γάμο της φίλης μου της Φιλλίτσας.  Είχε προηγηθεί μια βράδια γενεθλίων στο σπίτι της κουνιαδίτσας μου της Βίκυς (ξέρετε εσείς, της γνωστής, φαρμακερής σκορπίνας, οπότε τα σχόλια της έχουν για μένα, μεγάλη βαρύτητα), μετά την οποία με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει εάν είχα πάει κομμωτήριο και είχα τόσο όμορφα και καλοχτενισμένα μαλλιά!  Ποια? Εγώ! Η μονίμως αναμαλλιασμένη και ανεπίδεκτη βούρτσας και πιστολακίου τοξοτίνα!!!  

 

Αυτό το ερώτημα (είπαμε, το προερχόμενο από τη Βίκυ!) σε συνδυασμό με τη γενικότερη συμπεριφορά των μαλλιών μου εκείνες τις μέρες, με έκαναν να ρισκάρω να φτιάξω μόνη μου τα μαλλιά μου για το γάμο της Φιλλιώς και να ακυρώσω (άκουσον άκουσον) την κομμώτρια! Ε, ναι κορίτσια!  Έπρεπε να περάσουν 25 χρόνια ανεπιτυχούς προϋπηρεσίας στα σπιτικά πιστολάκια για να έρθει επιτέλους και για μένα μια μέρα που θα έφτιαχνα μόνη μου τα μαλλιά μου και θα ήταν και άψογα, λες κι είχα πάει κομμωτήριο!  Ευχαριστώ Mythic Oil που μου χάρισες αυτή τη χαρά!  Ευχαριστώ L’ Οreal Professionnel! Ευχαριστώ Τζούλια! (κάνω πρόβες για τα Όσκαρ)!

 

 

Το κλου όμως, για τα αποτελέσματα των Mythic oil,  σας το φυλάω για το τέλος! Τα έφερα ένα απόγευμα στο σπίτι κι ο καλός μου που δεν του ξεφεύγει τίποτα, έσπευσε να τα δοκιμάσει, μη πα και χάσει και δεν περιποιηθεί πρώτος και καλύτερος την πλούσια, σγουρόμαλλη και μονίμως φριζαρισμένη,  «αναρχική» κόμη του, που της έχει την ίδια αδυναμία που είχε κι ο Σαμψών στη δική του. 

 

Αφού τα μπάνισε καλά- καλά κι έριξε και την ερώτηση «Μπα τι είναι αυτό ? Καινούργιο λάδι για τα μαλλιά?» κι αφού μπροστά στο δικό μου παράπονο «Μα ακόμα δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω εγώ,  πάρε το Εxtraordinary…» με αποστόμωσε  με το καταπληκτικό «καλά, δε με έχεις ούτε για δυο σταγόνες Μythic Οil?» ξεκίνησε πριν από μένα, να το υπογραμμίσω αυτό κορίτσια…, τις δοκιμές…   Μετά από μερικές μέρες μου είπε το αμίμητο… «Τελικά πολύ καλό αυτό το Mythic oil, αν και μου φαίνεται το ίδιο με το άλλο, το Εxtraordinary (!!!!).  Θέλω να γράψω κι εγώ ένα review για τα ΒΒboys!!!  (να τα μας!!!) Και μάλιστα μπορώ να προτείνω σε όσους είμαστε και λίγο τριχωτοί να προτιμήσουμε το Pythic oil !!!!» 

 

 

 

 

Παγωτό εγώ!

 

 

 

 

(Χαααααχαχαχααχχαχα!! Ακούς Pythic Oil!! Τι να πω, το χιούμορ σας τελικά, runs in the family!!Λοιπόν δεν διαπραγματεύομαι… Τα bb girls απαιτούν, ένα review από το bb boy της Stella, για τα bb boys!! Άμεσα!!!)

 

61 Σχόλια
  1. καλημερα στελλα κ ββκοριτσακια!καλημερα τζουλια!!!λοιπον,απολαυστικη η αναρτηση της στελλας!!θα προτιμησω κι εγω το pythic oil για το παιδι μου!!!τι γελιο!!στελλα,πως τα εφτιαξες τα μαλλια σου στο γαμο;τι χρησιμοποιησες;

  2. Απολαυστικότατο και κατατοπιστικότατο το κείμενο της Στέλλας!
    Πολύ μ’έψησε να δοκιμάσω την κρέμα…
    Καταγράφηκε!
    Καλημέρααααααα!!!*

  3. @Marianna Καλημέρα Μαριάννα μου! Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Τα μαλλιά μου είναι καρέ κι αφού τ’ άφησα να στεγνώσουν μόνα τους, όταν ακόμα ήταν νωπά τα γύρισα με μια βούρτα-πιστολάκι που έχω δηλ. μια βούρτσα, η οποία βγάζει ζεστό αέρα και τα έκανα και λίγο 60’s. Αυτα τα ολίγα μόνο με τα mythic oil, ουτε αφροι ούτε τιποτα… μονο λιγη λακ στο τέλος για να σταθουνε.

    Φιλια σε όλες σας!

  4. Πολύ καλή σας μέρα!!!

    Stella, θεά!!! Τι γέλιο έριξα η γυναίκα, πρωί πρωί! Να ‘σαι καλά κι εσύ και το έτερον σου με τις ανεπανάληπτες ατάκες!

    Εγώ θα ‘λεγα ότι θέλω και φωτογραφία από το γάμο! Να δούμε του λόγου το αληθές! 🙂

    Φιλιά σε όλες και καλό μήνα, που δεν κατάφερα να σας πω ακόμα…

    (Υπόσχομαι, από Νοέμβρη θα είμαι πιο επιμελής…)

  5. ναι βρε στελλα,με προλαβε η αντριανα,εχουμε φωτο;α!κ το review του καλου σου μια χαρα θα ειναι.παντως, ψηθηκα να αγορασω τη μασκα.οσο για το λαδακι,εφοσον υπαρχει το extraordinary(δεν το εχω δοκιμασει),μαλλον δεν ειναι value for money.

  6. Καλημέρααα σε όλους και όλες.. Υπέροχο το review σου για τα προϊόντα αυτά Στέλλα μου! Ναί, ναί απαιτούμε και review απο το bb boy σου.. Αφού μπορεί να κάνει και συγκρίσεις ανάμεσα σε δύο λαδάκια, τον έχεις κάνει expert.. Χρειαζόμαστε και τα δικά του φώτα!!! Φιλάκια πολλά!!

  7. Να σου πω την αλήθεια τό σαμπουάν και τη μάσκα τα έχω (αγορά κομμωτηρίου γαρ!), αλλά ακόμη δεν τα είχα δοκιμάσει γιατί έλεγα να τελειώσει το Extraordinary και να αγοράσω το MYthic για να τα κάνω σετ (παρακαλώ όχι σχόλια επί της παράλογης λογικής μου!!!).
    Η Στέλλα με έψησε να ξεκινήσω και να τα χρησιμοποιώ κιόλας…
    Και είμαι περίεργη για το αποτέλεσμα σε μακριά, πολλά, σκληρά, σγουρά μαλλιά…

  8. Καλημέρα και καλό μήνα!!! Κι εγώ θέλω τη γνώμη του bb boy!! Φιλιά σε όλα τα bb girls!

  9. @stella,αν εχεις ακομα τις συσκευασιες,μηπως μπορεις να μου πεις αν εχουν parabens;γενικα,παρατηρω οτι πολλες εταιρειες τα αποφευγουν πλεον.ευχαριστω ε!!!

  10. @Καλημερα!!Τζουλια!!Κοριτσια!!
    @Στελλα μου δεν εχω λογια!!με καλυψες ως συνηθως!Διοτι και καθοτι
    ανηκω και εγω στην κατηγορια πολλα χρονια βαμενα μαλλια δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα βαψω κοντα πολλες φορες στις 20μερουλες!Αρα αυτο σημαινει οσο και να βαζω τα λαδακια μου ενταξει ολα σουπερ γιαλιζουν αλλα τους λειπει
    τελευταια ο ογκος!Την αλλη μερα μετα το λουσιμο ειναι σαν ξεφουσκοτω μπαλονι!!
    Αφου ειπες οτι το mythic oil τα κραταει και την επομενη ειναι θαυμα!
    Παντως και εγω που χρησιμοποιω τοextraordinary oil το βρισκω υπεροχο και απο τιμη και απο αποτελεσμα!!ακομα καλυτερο απο το Divine oil που αν βαλεις λιγο παραπανω στα λαδωνει!Βεβαια ορισμενες φορες μου εχει μπει η υποψια οτι πρεπει να εχει και λιγο οινοπνευμα στην συνθεση του!γιατι νιωθω στα χερια μου οταν το χρησιμοποιω σαν να δροσιζονται οπως οταν ριχνεις κολωνια!
    Θα ηθελα και εγω να μου πεις αν η σειρα mythic περιεχει παραβενς και τα συναφη!
    Φιλια

  11. Υ.Γ Α ξεχασα να σου πω οτι και σε μενα ο συζηγος δοκιμαζει ολα τα σαμπουαν μου!
    Και αυτα που προσπαθω να κρυψω καμια φορα!!χαχαχα
    Αλλα αυτο μου με τρελαινει ειναι οταν μου λεει “αυτο το σαμπουαν ειναι χαλια να μην το ξαναπαρεις!!”γιατι καλε!!εμενα μου αρεσει!!Και ας του εχω αγορασει δικο του σαμπουαν! Ετσι ειναι και οι αντρες θελουν τον καλοπισμο τους καμια φορα περισσοτερο απο μας!!

  12. @marianna Mαριάννα μου, να δω το βραδυ τις συσκευασιες και να σου πω για τα parabens.

    Κορίτσια μη μου τον ξεσηκώνεται και πάρουν τα μυαλά του αέρα… γιατί να ξερετε αν πιάσει στο χερι του μολύβι το ΒΒboy μου (ή μαλλον πληκτρολόγιο), τα review του θα είναι εντελώς ανατρεπτικά… εως επικύνδινα για την πορεία και τη φήμη του ΒΒ…..

  13. @SofiaT Εννοίται Σοφάκι μου, ότι εχουν άποψη και σιγα τωρα μη πάρουν δικα τους….Ολο τα δικά μας δοκιμάζουν. Εμενα ο δικος μου στις διακοπές ψεκαζόταν και με το μειγμα “λάδι αβοκαντο με λάδι καρυδας). Βεβαια σε αυτό τον προέτρεπα κι εγω. Του έλεγα “βάλε βρε παιδάκι μου λίγο λαδακι, μετα θα παραπονιέσαι, ότι γίνανε τα μαλλια σου αφάνα και δεν κάθονται…” ε.. μετα το ζήταγε μόνος του και στο τελος μου ειπε “να σου πω εγω θα το συνεχισω και το χειμώνα στο σπιτι αυτο, να το φοραω σα μάσκα πριν το λουσιμο..για να γινονται μαλακά”.
    Το θεμα ειναι, ότι μας τη βγαινουν μετά, ότι χαλαμε τα λεφτα μας στο Χόντο.. κατάλαβες?

  14. ναι στελλα μου,οποτε εχεις καιρο κ αυριο δεν πειραζει,οσο για την ανατροπη,αυτο περιμενουμε!!!!σε ολα!!!

  15. @Ναιιιι!!Ακριβως!!Να απο την μια τα αντηλιακα να απο την αλλη τα αφρολουτρα να μετα η κρεμες σωματος γιατι ο συζηγος καθεται λιγακι παραπανω στον ηλιο με αποτελεσμα να το εχει το καψιματακι του!Ετσι τρεχα Σοφια με τα ματζουνια και τις κρεμες να σωσεις την κατασταση!!Και μετα μου λεει γιατι κουβαλαω μαζι μου στις διακοπες ολοκληρο βαλιτσακι με καλλυντικα!Οριστε τελικα που παραχρειαζονται ολα!!
    Μηπως πρεπει να ανοιξει ενα νεο καταστημα καλλυντικων μονο για αντρες!!
    Εκει να δεις τι θα γινεται!Να δουμε μετα θα μας κοροιδευουν οτι πεταμε τα λεφτα μας!!

  16. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!! Στέλλα τέλειο το review!!! Ειχε δίκιο η Τζούλια που έλεγε ότι έκλαιγε από τα γέλια όταν το διάβαζε!!! Πρέπει να επιστήσω την προσοχή σας όμως διότι και ο δικός μου δηλώνει Bbboy και διαβάζει συχνά τα review και σχόλια. Όσο για το θέμα περιποίηση εχω πολλάκις αναφέρει ότι όταν πάμε εκδρομή κλπ μαλώνουμε για τα νεσεσέρ ! Έχει δική του σειρά περιποίησης με όλα τα καλούδια και φροντίζεται ανελιππώς! Όταν πάω για ψώνια πάντα μου βάζει παραγγελία διότι και ως καρκίνος πρέπει πάντα να έχει stock για να μη ξεμείνει!!!
    Πάντως μετά την πλάκα που έπαθα με τα timotei ήθελα να πάρω μια σειρά κομμωτηρίου για να στρώσει το μαλλι μου καλύτερα και μάλλον θα προτιμήσω τη mythic γιατί το σαμπουάν είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, μετά βέβαια και η μάσκα. Για το λάδι δε νομίζω διότι με το moring του body shop έχω καταβολευτεί – δεν είναι καθόλου λαδερό στο μαλλί και το άρωμα τέλειο!!

  17. @MariaA Μη νομίζεις κι ο δικος μου παρότι Κριάρι στοκάρει τα αγαπημένα του, με εμφαση στο νεσεσερ των ταξιδιών που λόγω δουλειας το έχει παντα σε ετοιμότητα. Επίσης ο καλός μου είναι στριμωγμενος απο δυο πλευρες, με το ΒΒ γιατί εχει απο τη μια εμενα απο την άλλη τη Βικυ, της οποιας και ο δικός της, δε νομίζω ότι κάνω λαθος είναι εκκολαπτόμενο ΒΒBoy… Μήπως η Τζούλια λοιπόν, πρεπει να το σκεφθει σοβαρά και να κανει μια μονιμη ενότητα, μια μερα της εβδομάδας ας πουμε, μόνο για τα ΒΒboys? Το κοινό υπάρχει απ΄ότι αντιλαμβάνομαι… ε ρε γλέντια….

  18. @Στελα και ο δικος μου Κριαρι ειναι και εχει και αυτος το δικο του στοκ καλλυντικων!!Τυχαιο δεν νομιζω!!!!

  19. @Stella: Μετά από 12 χρόνια μαζί με το bbboy μου έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες στα ενδιαφέροντα και ασχολίες μας, αν εισβάλει στο χώρο μου δεν ξέρω πως θα αντιδράσω!!!! (Γνωστή τοξοτική αντίδραση!!) Πάντως το αφιέρωμα – παρουσίασης της KIEHL’s είχε μεγάλη ανταπόκριση!

  20. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια 🙂

    Στέλλα μου σ’ευχαριστούμε πολύύύ για το εκτενές και κατατοπιστικό review, ειδικά εγώ που αναζητούσα πληροφορίες για το σαμπουάν συγκεκριμένα! Μα μόνο λόγω packaging την θέλω ολόκληρη τη σειρά(ok, μπορεί να μην ταιριάζει ανάμεσα στο ροζ μου μπάνιο αλλά τι να κάνω… να αλλάξω πλακάκια;! Χμμμ … μας άλλαξε τις ζωές αυτό το Mythic Oil πια!!!)

    Ε λοιπόν τα καλύτερα πειραματόζωα είναι τα boyfriends! Και είμαι σίγουρη πως ο καλός σου θα μας παρουσίαζε την πιο ειλικρινή και αυθόρμητη κριτική! Χαχαχχα “Pythic Oil”!!! Προσκυνώ!

    Δεν μπορώ να μην επαναλάβω για ακόμη μία φορά το πόσο πολύ «υπολογίζω» την άποψή σου: αφού μας προτείνεις ανεπιφύλακτα τη μάσκα, με την πρώτη ευκαιρία θα την αγοράσω χωρίς ενδοιασμούς, I trust you 100% !!!

    Αχ αυτό το μαγικό ραβδί της Τζούλιας, έχει σώσει κόσμο και πολλέέές αναμαλλιασμένες καταστάσεις!

    xxx

  21. @mariaA εννοείται!!! Τα όρια μας πάνω απ΄όλα… αλλα εγω μιλαω για δικό τους χωρο, όχι για εισβολή στο δικό μας… εγω το βρισκω πολύ καινοτομικό για το ελληνικό ιντερνετ…

  22. @Stella & MariaA: Φωτιές ανάβετε, πάλι Υπουργοί ε; Αχχχ… αχχχ… οι ιδέες σας… Αντε να το κάνουμε… τι λέτε, θα μπαίνουν να σχολιάζουν, ή θα γράφουμε στον βρόντο;

  23. τζουλια,τι κανεις; αν κρινω απο τον δικο μου,δεν θα το διαβαζουν.ο δικος μου, σε αντιθεση με μενα,δεν ενδιαφερεται καθολου για προϊοντα ομορφιας.μονο after shave k αρωματα αγοραζει η μαλλον του αγοραζω.μου παιρνει ομως ο,τι του ζητησω,ειναι καλουλης,αν ηταν αλλος θα με ειχε πεταξει εξω με τις beauty απαιτησεις μου!!!!!!!!!

  24. Φοβερό το guest post και ειδικά τα σχόλια από το BB boy !!! Πιστεύω ακράδαντα ότι τα αγόρια είναι μακράν πιο απαιτητικά από εμάς τα κορίτσια , άρα η γνώμη τους και η έγκρισή τους έχει άλλη βαρύτητα . Και χαίρομαι ιδιαίτερα που η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που ναι μεν έχουν ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης και φροντίδας , αλλά έχουν και λιπαρά μαλλιά . Προσωπικά έχω κι εγώ το φοβερό συνδιασμό λιπαρή ρίζα – χάλια μαύρα άκρη και νομίζω ότι οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονται και τόσο για εμάς τις καταναλώτριες με το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών . Δηλαδή ή θα πρέπει να προτιμήσουμε μια σειρά για λιπαρά μαλλιά με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η ξηρότητα ή για ξηρά μαλλιά και την άλλη μέρα να κυκλοφορούμε σαν λαδοπόντικες ! Εύγε στο Mythic Oil και τη L’Oreal που μας υπολογίζει κι εμάς !

  25. @Julia κοίτα, μπορούμε να δοκιμάσουμε… εξάλλου υπαρχουν ήδη και κάποια αγορια που μπαίνουν στο ΒΒ για τους διαγωνισμούς. Μπορεί στην αρχη να μη σχολιάζουν, ούτε κι εμείς το κάναμε απ’ την πρώτη στιγμή, σιγά σιγά γίναμε αυτό που είμαστε σήμερα. Αλλά, το θέμα είναι να το διαβάζουν έτσι δεν είναι? Εγω θα το θέσω ως εξής; υπάρχει σήμερα ένα ελληνικό σαιτ για κάποιον άντρα που θέλει να μάθει δυο τρια πραγματα ως προς την περιποίηση και να ενημερωθεί γι΄αυτά που κυκλοφορούν, σωστά υπευθυνα κι απενοχοποιημένα? Μιλάω για το grooming γενικότερα, τη μόδα και όλα τα συναφή… Οι εταιρείες δε θα ηθελαν να φθασουν στο κοινό τους άμεσα και όχι μέσω ημών? π.χ ενας αντρας είμαστε σίγουρες, ότι δεν θα ήθελε να επιλέξει μόνος του την κολώνια του κι όχι να αναθεσει στη γυναίκα του να τη διαλέξει? Αν του δώσει δηλαδη κάποιος tips για τα μαλλιά του που πέφτουν θα του κακοφανεί? Λέω εγω τώρα… Brainstorming με τον εαυτό μου κάνω… Εσύ Τζούλια τι λές?

  26. @Julia: Μμμ κάθε αρχή και δύσκολη, θα είναι καινοτομικό πιστεύω και για αρχή θα πρέπει να είναι προιόντα πιο “βατά” και καθημερινά (ξυριστικά, αρώματα, κλπ) αλλά το bb δημιουργεί τάσεις και θα έχει επιτυχία διότι η αντρική φροντίδα ενδιαφέρει μεγαλύτερο ποσοστό αντρών απ’ ότι πιστεύουμε. Το αντρικό grooming έχει κερδίσει πλύ έδαφος!

  27. Επίσης θέλω να πω ότι οι άντρες είναι λίγο τεμπέληδες θέλουν να πάρουν το καλύτερο αλλά δεν έχουν το χρόνο ή απλά βαριούνται να σέρνονται στα καταστήματα να δοκιμάζουν-μυρίζουν-αλείφονται. Ένα post που θα τους παρουσιάζει προιόντα και κριτικές – επιλογές θα τους βοηθήσει και όταν θα δουν κάτι που τους ταιριάζει θα το προτιμήσουν !

  28. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Η σημερινή ανάρτηση της Στέλλας είναι απίθανη, χρησιμότατη και γέλασα πολύ!! Να’σαι καλά κούκλα μου! Ιδιαίτερα μου άρεσε η περιγραφή για την μάσκα και σκέφτομαι να την δοκιμάσω!! Καλή συνέχεια κούκλες… φιλιά! 🙂

  29. @MariaA Αυτό ακριβως εννοω κι εγω. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν προκειται να καθονται να ψαχνουν για τα καινούργια αρωματα της σεζον. Αν όμως τους δωσεις σαφεις, απλές και κατανοητες περιγραφές (γιατί ας μην ξεχνάμε, δεν τους αρκουν τα μαρκετίστικα βαρύγδουπα λόγια, θέλουν να πεισθουν με επιχειρηματα για κάτι, ειναι πιο “τεχνοκρατες”), αν διευκολυνθούν στις επιλογές τους, τότε θα ακολουθήσουν.
    Αντε Τζουλια, οι τοξοτινες σου ακομα δε σου πέρασαν τον ενθουσιασμό τους?

  30. @Stella: Ναι ναι!! Δεν είναι το καινούριο που θα τους τραβήξει όσο το αποτελεσματικό ή καλύτερο ανάλογα με το προιόν. Άλλωστε για το θέμα άρωμα οι περισσότεροι άντρες που ξέρω τους ενδιαφέρει το σπάνιο-περίεργο-ιδιαίτερο-μοναδικό παρά το trendy (τουλάχιστον στην χμ ηλικία μας) !
    Εεεε Τζούλια?!?!?!

  31. Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!
    Ευτυχώς που ήμουν καλά προετοιμασμένη για το σημερινό review, κοπάνησα τα ηρεμηστικά μου καλού-κακού ( 😛 ) και το γλύτωσα το πολλαπλό εγκεφαλικό η γυναίκα.
    Βλέπεις δεν είναι και λίγο να καταρρίπτονται όλοι οι μύθοι, όλες οι αξίες, να ποδοπατείται η ηθική…(νομίζω οτι αρκετά μελλοδραματικό το έκανα, αλλά μόνο έτσι μπορώ να συνεννοηθώ πλέον με την drama queen Τοξοτίνα Stella) διαβάζοντας δημοσίως οτι ο αδερφός μου έχει γίνει ο “δοκιμαστικός σωλήνας” στο εργαστάσιο ομορφιάς (και σοκολάτας ενίοτε!) της νύφης μου και…άκουσον, άκουσον (!!!) να το απολαμβάνει κιόλας!!!!
    Για το καλό της επιστήμης της ομορφιάς όμως και του bb, θα το προσπεράσω (καθότι έχω και εγώ έναν Παρθένο, εκκολαπτόμενο bb-boy, στο σπίτι…ναι, ναι, εντάξει Stella, έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι το ίδιο…εγώ το δικό μου bb-boy δεν το παρασύρω η ίδια στην “ακολασία”, μόνος του βουτιέται…εξάλλου, γι’ αυτόν ας φωνάξουν οι δικές του αδερφές, εγώ είμαι απασχολημένη στη διάσωση του δικού μου!) και θα παραδεχτώ (μετά λύπης μου, θλιψ, θλιψ, μπουχουχουχου) οτι ύστερα από τέτοια ανάλυση και τέτοια σπαρταριστά αποδεικτικά στοιχεία, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις της Stellas (όχι τίποτα άλλο, αλλά μην μας πούνε και προκατειλημμένες, πράγμα που δεν ισχύει, βεβαίως, βεβαίως).
    Απλά εγώ έχω το ανάποδο πρόβλημα από αυτό που έχει η Stella, το μαλλί μου είναι ίσιο και πασχίζω να το μπουκλάρω. Τί αφρό βάζω, τί με τη λάκ τα βαλσαμώνω και έρχεται καπάκι η υγρασία και μου κάνει τη μπούκλα, μαλλί της γριάς!!!!
    Όταν θέλω να τα ξεκουράσω, εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ένα προϊόν με σιλικόνη και μετάξι που χρησιμοποιώ στις άκρες των μαλλίων (το οποίο μπορείς να το βάλεις και στο πρόσωπο, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, γιατί προσπαθώ να προσέχω τί προϊόντα χρησιμοποιώ στην επιδερμίδα του προσώπου) το οποίο μυρίζει υπέροχα.
    Με την πρώτη ευκαιρία, όμως και για να καλύψω αυτές τις ανάγκες, θα προμηθευτώ τη μάσκα οπως & διποτε!!!
    Σας φιλώ για την ώρα!!!

  32. @Vickysot χα χα χα … εγραψες πάλι!!!! αλλά μην ξεχνάς και το αδελφακι σου, μόνο του παρασυρεται στην “ακολασία” και ξέρεις πολύ καλά, πως βουταει τα διάφορα από το μπάνιο…..

    @όλες Κορίτσια σας έχω μάρτυρες! Η οικογενεια, βλέπετε, ότι το χιούμορ το έχει πηγαίο!! Μόλις το απέδειξε η κουνιάδα!

  33. Καλημέρα bbgirls αλλά και στα bbboys που μας διαβάζουν!!!!!! Αααααααα και καλό μήνα να χουμε!!!! Τέλειο το review για την mythic σειρά, Στέλλα, μπορώ και εγώ να καταθέσω την δική μου εμπειρία? Οταν μετά από τόση διαφήμιση πήγα να αγοράσω πριν λίγο καιρό το λάδι ο κομωτής μου μου είπε οτι δεν κανει για μένα πού έχω λεπτή τρίχα και γενικά μαλλί ίσιο και χωρίς όγκο γιατί θα μου πέσει βαρύ. Αντ’αυτού μου πρότεινε την μάσκα για βαμμένα μαλλιά της loreal που είναι κι αυτή καταπληκτική. Σίγουρα είναι πολύ καλό προιόν μα μήπως δεν κάνει για τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά? Τι λες και εσύ ως ειδική?

  34. @Stella& Vickysot: Αυτή η “κόντρα” σας με διασκεδάζει αφάνταστα!!!
    Όντως το χιούμορ είναι κληρονομικό χάρισμα!!

  35. @Eleni Sp. Ελένη μου, σίγουρα δεν είμαι ειδική. Πάντως τα μαλλιά μου είναι επίσης λεπτά και φριζάρουν εύκολα. Από κει και περα, αυτα τα λάδια γενικότερα θεωρώ, ότι είναι ξηρά και φτιάχθηκαν έτσι ώστε να μη βαραίνουν τα μαλλιά. Θα σου πρότεινα το εξής: Μπορείς να δοκιμάσεις το extraordinary που κοστίζει φθηνότερα, και να δεις αν σου πεσει βαρυ (μιλάμε για μια δυο σταγόνες, ανάλογα με το μακρος των μαλλιών σου έτσι?), τότε να το χρησιμοποιήσεις σαν μάσκα πριν το λούσιμο. Νομίζω πως κανει και γι΄αυτη τη χρήση. Ετσι θα έχεις και ενυδάτωση και δε θα βαρύνει το μαλλί. Τη μάσκα και το σαμπουαν για βαμμένα μαλλιά της Loreal την έχω δοκιμάσει από δειγμα και ναι είναι καλή, αλλά δε μου έκανε αυτό το ΟΥΑΟΥΥΥ της mythic…

  36. @Stella: Να μη σου πω καλύτερα, τις γνώσεις που έχω πάνω στο grooming… Ένα σου λέω… έγραφα 4 χρόνια για grooming στο Esquire και μια φορά το χρόνο, έβγαζα μόνη μου, ένα ολόκληρο extra τεύχος “Grooming by Esquire” Τι να σου λέω τώρα Υπουργέ μου.. Επίσης όταν ξεκίνησε το bb, σαφώς και ήθελα οπωσδήποτε ενότητα grooming, ήταν μέσα στα σχέδια μου, αλλά κατάλαβα, ότι αν και το προσπαθούσα, είχα δυο χέρια και ένα μυαλό… (και επίσης καθόλου budget, γιατί δυστυχώς, όλα θέλουν το budget τους, ακόμα και το να φτιαξεις μια καινούργια ενότητα…)

  37. Ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου για τις συμβουλές!!!! Σίγουρα θα δοκιμάσω ενα από τα δύο αν και νομίζω ότι τα προιόντα κομωτηρίου ειναι πιο εξειδικευμένα από τα ευρείας κατανάλωσης οπότε μάλλον προς το mythic oil με βλέπω να καταλήγω. Ψάχνω κι εγώ ενα προιον που θα μου κάνει αυτο το ΟΥΑΟΥΥΥ που λες και εσύ όπως όλες μας φαντάζομαι!!!!! Ελπίζω να είναι αυτό!!!! Καλή συνέχεια στην καταπληκτική δουλεια που κάνετε, όλο το team!!!!!!!!!!!!!

  38. @Julia Ειδες? Καρμική λοιπόν η σημερινή συζήτηση… Και όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία “σαν βαδίζεις το δρόμο θα φανεί και το κάστρο”…

  39. kalispera julia bbgirls!!!
    kala stella akoma gelao!!!Pythic oil!!!! fobero to bb boy sou!!!
    foberh h idea sas gia nea enotita alla san hi tech girls poy eimai,nai ektos apo bbgirls eimai k ayto!!! min sas po oti ksero perissotero gia motherboard k ram para gia maskara k eyeliner!!anyway ayto pou thelo na po einai oti ontos kostizei akoma k to poio mikro na kaneis an k h apopsi mou einai oti oloi oi Web Design Directories exoune sikosei poly ton amane!!!giayto as mhn zitame polla stin julia giati ta pragmata einai dyskola k sigoura stenoxoriete pou den ginete na mas dosei ayto pou mas erxete kathe fora sto myalo!!!filakia k sorry poy sas kourasa!!!

  40. @Eleni Sp. Ελενη μου, διαβάζω τώρα ότι το milk της σειράς Mythic oil είναι για λεπτά μαλλιά, ίσως λοιπόν πιο κατάλληλο από το λάδι στη δική σου περίπτωση… για τσέκαρε το!

  41. @VICKYSOT,αυτο το ”drama queen”,μα ποσο γελασα αλλα κ ολα αυτα που γραφεις!!ακου ”δοκιμαστικος σωληνας”,ΤΟ γελιο!!μου φτιαξατε το κεφι κι ειμαι κι αρρωστος ανθρωπος!!

  42. Αγαπημένη μας Στέλλα, το post σου εξαιρετικό για άλλη μια φορά.Το απόλαυσα και βεβαίως με ξεσήκωσες! Πώς το ‘παθα…Σίγουρα θα πάρω το σαμπουάν και τη μάσκα και ενημερωτικά να σας πω ότι το site ariane, τα έχει σε προσφορά 22 ευρώ και τα 2 προιόντα.Προσθέστε και ταχυδρομικά από 2,5-5 ευρώ αναλόγως τον τρόπο πληρωμής.Για όποια ενδιαφέρεται δε και για τα 3 προιόντα, τα έχει 37,20 ευρώ με δώρο και μια μάσκαρα.Η προσφορά των 2 προιόντων ισχύει από την Παρασκευή 5/10 και μετά.Σ’ευχαριστούμε Στελλίτσα και να μην αργήσεις ξανά τόσο για να μας γράψεις! Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

  43. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Υπέροχα νεα μας είπες Αλεξάνδρα και σούπερ κι η προσφορά. Μπηκα τωρα και τα ειδα. Μόνο που το πακετο των τριων προιοντων αοφρα σε άλλη σειρα της L’ oreal την Absolut Repair, εκτος αν έκανα λαθος εγω. Πάντως η τιμη για μασκα και σαμπουαν της Mythic ειναι καταπληκτική. Ευχαριστούμε πολύ. Οσο για τη συχνότητα των reviews θα κάνω ότι καλύτερο μπορω, αρκει να έχω κατι σημαντικό να σας γράψω. Φιλιά

  44. @Stella μου ΠΑΝΤΑ έχεις σημαντικά πράγματα για να μας γράψεις.Έχεις τόσες γνώσεις που είμαι σίγουρη ότι δεν τις έχεις εξαντλήσει σε 3 (αν θυμάμαι καλά post).Οπότε δεν θέλουμε δικαιολογίες και σε περιμένουμε σύντομα! Στο ariane μπήκα αμέσως μόλις διάβασα το post για να δω τις τιμές τους.Εγώ από εκεί παίρνω τα kerastase γιατί ανάλογα τα προιόντα που παίρνεις σου κάνουν έκπτωση.Οπότε φροντίζω να παίρνω τουλάχιστον 3 προιόντα για να παίρνω την μεγαλύτερη έκπτωση αλλά και μα μου έρχονται φθηνότερα τα ταυδρομικά.Φιλιά κι από μένα πολλά!!!

  45. το ποστ αυτο ηρθε σημερα που σκεφτοπμουν τι να κανω τι να παρω επιτελους για τα μαλλια μου…σγουρα μπερδεμενα σε καθημερινη βαη,τελευταια αγρια καθε μερα,γενικως χαλια.ειτε λουστω τωρα ειτε ειμαι αλουστη ενα κ το αυτο….

  46. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ foberh h selida den thn hksera k exei ontos kales prosfores!!!se eyxaristoume

  47. Αντιγράφω από τη σελίδα του Avenue Mall Athens στο facebook :

    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Ανανεωθείτε και περιποιηθείτε τώρα τον εαυτό σας στο φιλόξενο Κομμωτήριο ‘MAIK Artistic Team’ στον 1ο όροφο του AVENUE αξιοποιώντας τις προσφορές του μήνα:

    • Θεραπεία ισιωτικής μαλλιών με κερατίνη €140
    • Χτένισμα, λούσιμο με μάσκα ή conditioner €15
    • Με κάθε λούσιμο-χτένισμα δώρο 1 θεραπεία αξίας €15
    • Θεραπεία Nioxin €19,90
    • Mythic oil λάδι & σαμπουάν €23
    • Mythic oil μάσκα & σαμπουάν €21

  48. Τι ωραίο κείμενο!!!!Το απόλαυσα πραγματικά!!!Ειχα κερδίσει στο διαγωνισμό του Beautyblog την καταπληκτική σειρά Mythic oil και την καταευχαριστηθηκα!!!

  49. @MariaA & @marianna: Τί να κάνω κι εγώ η ταλαίπωρη? Τα έχω δει όλα με τη Stella που έχω μπλέξει? Έτσι που το πάει, είμαι σίγουρη οτι κάποια στιγμή θα δώσει στον αδερφό μου να δοκιμάσει και το Vitri Oil ( 😛 ), να μου το θυμηθείτε!!!

  50. @vicky sot!!καλημερα!!γελασα παλι βρε!!το vitri βγαινει απο το vichy?

  51. @marianna: όχι όχι…το Vitri Oil, είναι η “εμπορική ονομασία” του “βιτριόλι”… 😛

  52. @marianna: ααα και…καλημέραααα!!!! προκειμένου να ρίξω τη χολή μου, ξεχνάω και τους τρόπους μου 🙂

  53. @βικυ μου,εγω το ειπα γτ ειμαστε σελιδα ομορφιας,εκει πηγε το μυαλο μουlol!!

  54. @marianna & vicky sot: Σουτ….!!! Ντροπή, ντροπή, κορασίδες!! Πρέπει να σας επαναφέρω στην τάξη και την ΤΑΞΗ!!

  55. @Beautyblog: Συγγνώμη κυρία…παρασυρθήκαμε… 🙁

  56. @julia,εμενα ειδικα σιγουρα να με απαναφερεις στην ”ταξη”,ανυπομονω,την καλημερα μου κ τι ωρα θα βγει το ποστ;

  57. xaxa!!twra prolava n to diavasw…teleia!akouw ap pandou t kalitera gia tin maska alla exei k tsimpimeni timoula!ax ax ax!!
    @stella: afto p aneferes gia to ladi karidas g ta malia…einai kapoio sigkekrimeno proion?

  58. @peli Μόλις είδα το σχόλιο σου. Το καλοκαίρι στη θαλασσα έβαζα σε ενα μπουκαλι, μισο απο λαδι καρυδας και μισο απο λαδι αβοκάντο και το απλωνα στα μαλλια μου. Ωστόσο μια χαρα το βαζεις και το χειμώνα σαν μάσκα, πριν το λούσιμο κι εχεις μαλλακια δυνατά και λαμπερά. Το αγοραζω απο καταστηματα που πουλουν βιολογικά προιοντα ή αιθερια έλαια και άλλα φυτικά.

  59. Πολύ ωραία ανάρτηση, μπράβο στην Stella!
    Τα mythic oil δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί ακόμα έχω πολλά προϊόντα για τα μαλλιά στο ντουλάπι μου που περιμένουν την σειρά τους, αλλά θα κάνω την αρχή με την μάσκα μου φαίνεται…
    Λατρεύω τα guest posts… θα θελα να βλέπουμε guest postsακόμα πιο συχνα!! Τα φιλιά μου σε όλες..!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.