Μακιγιάζ από τη Radiant Professional: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012

 

 

Μετά τα χθεσινά εκπληκτικά σας σχόλια, σήμερα, είναι μέρα, για να δούμε όμορφα μακιγιάζ και να πάρουμε ιδέες για το φθινοπωράκι (κάτι συννεφούλες βλέπω απ έξω…) Και τι καλύτερο από τον κατάλογο με τα νέα looks της Radiant Professional, πάνω στο πανέμορφο πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη;

 

Warm and Sensual

 

Elegant Blue (s)

 

New Classic

 

Wonderful Eyes

 

 

Color Harmony

 

Fatal Attraction

 

 

 

Τέλος, το star make up της σειράς, το Natural Fix All Day Matt Make Up SPF 15.

 

 

 

 

To lookbook της Radiant Professional, βρίσκεται στα σημεία πώλησης της μάρκας και επειδή έχουμε καιρό να κάνουμε  μια μικρή δημοσκόπηση, για πείτε μου, ποιό μακιγιάζ, σας άρεσε πιο πολύ (ποιός ξέρει… κάτι μπορεί να γίνει…)

 

 

 

 

 

Κλείνοντας, να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει κάποιες φορές μεταξύ μας, αρχίζει  να ξεφεύγει λίγο από απλή σύμπτωση και παίρνει άλλες… διαστάσεις… και ελπίζω να μην γίνομαι γραφική, τώρα που το γράφω αυτό (που γίνομαι δηλαδή, το ξέρω…) αλλά αφήστε με να σας πω την ιστορία και μετά βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…(αν και φοβάμαι, ότι οι  κοπέλες που αρχίζουν τώρα να διαβάζουν bb, στο τέλος δεν θα μας πιστεύουν…)

 

Είχα αρκετό καιρό να κάνω ένα post για την Radiant Professional όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα η Λίλη μου έστειλε το νέο lookbook. Μου άρεσε πολύ- όπως πάντα βέβαια- εγώ έχω και ιστορία στο παρελθόν με αυτόν τον κατάλογο και της είπα ότι σύντομα θα σας τον δείξω για να πάρετε ιδέες για φθινοπωρινά μακιγιάζ.

 

 

Τρεις, τέσσερις μέρες μετά, σε «συζήτηση» με τη Nansy, στο fb, της είπα ότι έχει καιρό να κάνει ένα guest post και της ζήτησα να μας γράψει ό, τι θέλει, για κάποιο προϊόν (από τα χιλιάδες που υπάρχουν) που όμως να δοκίμασε πρόσφατα και να της άρεσε…

 

 

Και πείτε μου τώρα: Πόσες ήταν οι πιθανότητες ενώ δεν είχε ιδέα, ότι εγώ είχα στα χέρια μου τον κατάλογο της Radiant Professional, το guest post της, να είναι για το star προϊόν της μάρκας, το Natural Fix All Day Matt Make Up SPF 15; (και δεν το ξέρει ούτε η ίδια, της το φυλάω για έκπληξη και έχει από προχθές σκάσει, από περιέργεια…)

 

 

Δεν έχω να πω, κάτι άλλο… αύριο το Guest Post της Nansy…(και αν θέλει κάποια από εσάς, ας μου στείλει και κανένα νουμεράκι για το Λόττο… σας το ορκίζομαι, θα σας τα μοιράσω τα λεφτά αν κερδίσουμε και μετά να δείτε τι έχουμε να   κάνουμε στο bb…)

 

 

53 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία τα όλα τα μακιγιάζ αλλά το Elegant blue με κέρδισε!!!!
    Οσο για το guest post της Νανσυ τι να πω, οταν τα μεγάλα πνεύματα συνατνιόνται…… χαχαχα!!!!
    Φιλιά!

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Ψήφισα Elegant blues διότι ότι και να δοκιμάσω στο μακιγιάζ πάντα επιστρέφω σε αυτό το στιλ.
    Μου ταιριάζει, ψώνισα και πινελάκια μετά τα βίντεο της Ιωάννας και τώρα το καταφέρνω και καλύτερα (και πιο γρήγορα!)
    Η Κάτια τα απογείωσε τα μακιγιάζ!!
    Αναμένουμε και αγωνιωδώς το guest post της Nansy!!
    Οσο για το Λόττο-Τζόκερ-Λαχείο μέσα κι εγώ να παίξουμε συνεταιρικά κι αν κερδίσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι!
    Φιλάκια πολλά!!

  3. καλημεραα!!να εχουμε μια ομορφη φθινοπωρινη μερα!!!τι να πω για την κατια;οτι ειναι κουκλα,οτι ειναι πανεμορφη;τι;;το μακιγιαζ ειναι πολυ πετυχημενο οσον αφορα στα χρωματα.μου αρεσε πολυ το warm and sensual k το fatal attraction.στο poll βεβαια ψηφισα fatal attraction.μου δινουν πολυ συχνα στο χοντος το lookbook κ ξερετε τι κανω;το χρησιμοποιω ως οδηγο για το μακιγιαζ μου με οποιαδηποτε προϊοντα κι αν γινεται αυτο.ειναι κατατοπιστικος ιδιαιτερα στους συνδυασμους χρωματων.
    οσο για το make-up θα τολμησω να πω οτι ξερουμε η μια την αλλη σαν βουλωμενο γραμμα ή μαλλον μηνυμα ή μαλλον review!η nancy ειναι μεσα στο μυαλο σου julia!
    κ κτ αλλο γτ θα σκασω αν δεν το πω:με πηρε χθες η αισθητικος της clinique για να παω στο stand της εταιρειας κ να δω το μακιγιαζ η να μου κανει μακιγιαζ η κερασια κουη,αλλα εγω δεν μπορω,ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩ….

  4. Καλημέρα, bb girls! Πραγματικά, πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα? Ήμουν ανάμεσα στο Warm and Sensual και το Fatal Attraction, μου φάνηκε εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξω, αλλά τελικά κατέληξα στο δεύτερο! Περιμένω και εγώ το guest post της Νάνσυ, τρελή σύμπτωση πρέπει να ήταν! Να σας στείλω το τζόκερ, φημίζομαι ότι φέρνω γούρι! 🙂

  5. Fatal attraction απο μένα Τζούλια! Θανατηφόρο μακιγιάζ, με παραπέμπει σε άλλες εποχές!
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο BB, η ομορφιά ενώνει τις δυνάμεις της και βγάζει ένα υπέροχο blog!

  6. αχ!μπερδευτηκα κοριτσια,sorry!!το lookbook που εχω ειναι της erre due αλλα σαν να θυμαμαι οτι ειχα κ της seventeen…τα μυαλα μου.

  7. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Πρωτα απο ολα θελω να πω για τις ματαρες της Ζυγουλης οπως και νατα βαψει ειναι υπεροχα!!Εγω ψηφισα το πρωτο ειμαι στα ζεστα χρωματα!!
    Οσο για την τηλεπαθεια χαχαχα!!Ετσι ειναι οταν νιαζεσαι για καποιον μετα απο καιρο δεν θελει και πολυ να “διαβαζεις” η οπως αλλιως να σκεφτεσαι κατι πριν το πει””
    Δεν σας εχει τυχη να χτυπα το τηλεφωνο και να ξερεις “στην ακρη του μυαλου σου” ποιος ειναι η κσι το αντιθετο!!!
    @Τζουλια αν κερδιζαμε το λοττο να εισαι σιγουρη οτι μεχρι Μεγαρο θα χτιζαμε για το bb!!!
    Αραγε ποσες πιθανοτητες θα ειχαμε αν παιζαμε ολες??
    Φιλια

  8. Καλημέρα κοριτσάρες!
    κούκλα η Κάτια,δεν το συζητώ!ότι και να της βάλεις πάνω της,όπως και να την βάψεις,αυτή κάνει το μακιγιάζ κι όχι το μακιγιάζ αυτήν :))))))
    αλλά έχω ένα παράπονο!και η radiant και η seventeen κάνουν καταλόγους με (υπέροχα) πρόσωπα με γαλανά ή γαλαζοπράσινα μάτια!
    γιατί βρε παιδιά;κάντε και κανένα με καμιά κοπελάρα με καστανά μάτια,να χαρούμε κι εμείς!
    δίκιο δεν έχω;

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ,Warm and Sensual, Color Harmony, Fatal Attraction ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ Warm and Sensual.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

  10. @Nettle: Πολύ καλή παρατήρηση.. Για να σου λύσω την απορία να σε ενημερώσω οτι το πρώτο lookbook της Radiant έγινε με το πρόσωπο της Εύης Αδάμ (με καστανά μάτια..). Όμως στον κόσμο των περιοδικών και ειδικά σε lookbooks, όλες οι δημοσιογράφοι ομορφιάς, ξέρουμε ότι καλώς ή κακώς, οι αποχρώσεις των σκιών αναδεικνύονται πιο πολύ σε ανοιχτόχρωμα μάτια…. (τι να κάνουμε και εγώ καστανά μάτια έχω…)

  11. Καλημέρα μάγισσες του Ηστγουηκ… ωχ συγνωμη… του ΒΒ ήθελα να πω… που μαζευόμαστε όλες μας γυρω απο μια οθόνη, κανουμε τα μαγικά μας και τα επικοινωνιακά μας και στο τέλος, ενώνουμε τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας, κι όλο και καποιο φίλτρο νεότητας ομορφιάς και γοητείας καταλήγει να βρεθεί στον πάτο του καζανιού ε…. του υπολογιστή ήθελα να πω !!!
    Τζούλια μου, εσυ δεν τον έγραφες αυτο τον κατάλογο ή κανω λάθος? ο.κ κούκλα η Ζυγούλη τι να λέμε τωρα. Ενας λόγος που έπρεπε να κάνει παιδιά αυτη η γυναίκα, ήταν για να διαιωνισθεί το γονίδιο της. Μου αρεσαν τοσο πολυ, όλα σχεδον. Ψηφισα Fatal Attraction, γιατι το βρηκα τόσο εντυπωσιακό και ξεχωριστό αλλα και το elegant Blue και το new classic, μου χτυπησαν καμπανάκια! Περιμένω το review της Νάνσυς, το θέμα make up είναι παντα too hoooot! Φιλια κορίτσια κι άντε να φθινοπωριάσει λίγο, γιατί δεν την αντεχω τόση υγρασία…

  12. ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΟΥΚΛΑ ΒΑΜΕΝΗ!!!!!ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

  13. το fatal attraction θα ηταν ωραιο κ με eye-liner,τι λετε;

  14. @τζουλια διαφωνω και τα καστανα ματια εχουν τη χαρη τους.ειδικα σοκολατένια αμυγδαλωτα εχουν κατι το ιδιαιτερο.απλα η συνήθεια συνηθεια.
    και επειδη σημερα εχω τα νευρα μου δεν μου αρεσε το καινουργιο lookbook καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..αν και διαλεξα το fatal attraction γιατι ως συνηθως η κατια θεα για ακομη μια φορα.αλλα να εχεις τετοιο προσωπο και να κανεις τα ιδια καθε σεζον?ελεος…
    περιμενω για τη nansy αυριο!!

  15. Καλημέρα σε όλες!
    Πολύ ωραίες αποχρώσεις. Ξεχωρίζω τις elegant blue και fatal attraction.

  16. @Marianna: Το Fatal Attraction έχεις δίκιο… θα ήταν τέλειο με ματ επιδερμίδα, μαύρο eyeliner MONO, και αυτό το φλογερό κραγιόν… Μες στις τάσεις είσαι που για φέτος το φθινόπωρο θέλουν μακιγιάζ αλά Μarylin (δες τη νέα σειρά της Mac..)

  17. @Stella: Ναι αγαπημένη μου, για χρόνια έγώ έγραφα τον κατάλογο της Radiant… έχω σκαρφιστεί χιλιάδες τίτλους γι αυτό το lookbook…Αλλά με το bb, που χρόνος για άλλα…

  18. @christie: Μμμμμμ…. μμμμμμμ…. μμμμμμ…. και πάλι μμμμμ… Πάντως έχω ραντεβού με τη Λίλη την επόμενη εβδομάδα και το σχόλιο σου, καταγράφτηκε….

  19. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Το μακιγιάζ που με κέρδισε ήταν το Wonderful Eyes και το Elegant Blue!! Πάντως η φθινοπωρινή συλλογή της Radiant Professional, έχει φανταστικά χρώματα! Η Κάτια είναι πραγματικά πανέμορφη και απογειώνει όλες τις αποχρώσεις!! Περιμένω μ’αγωνία να διαβάσω το Post που έγραψε η Νάνσυ…. Τελικά τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!! Τζούλια μου να’σαι σίγουρη πως αν κερδίσουμε το Lotto, το Beauty Blog θα΄ναι το μοναδικό Βlog στον κόσμο που θα’χει τον δικό του ναό ομορφιάς!!! Καλή συνέχεια…. φιλιά! 🙂

  20. @Εlena: Πρώτα θα κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι Ελενάκι!! Όπως είπε και η MariaA!! xxx

  21. ΚΑΛΗΜΕΡΑ bbgirls ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ christie ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ WONDERFUL EYES.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΦΙΛΙΑ!!

  22. καλημερα κ απο εμενα στην παρεα…εμενα με κερδισε το elegant blue .Αλλα μου αρεσε κ το fatal attraction.το μπλε ειναι πολυ στη μοδα φετος οχι μονο για μακιγιαζ αλλα σε ολα….

  23. Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες!!!!Μου άρεσε ιδιαίτερα το μακιγιάζ Fatal Attraction…όλα βέβαια ήταν ξεχωριστά κ αναδεικνύονταν από το ωραιότατο πρόσωπο της Ζυγούλη!Εκπληκτικα τα Radiant Professional και η τιμή τους αερκετά προσιτή..

  24. tsa!!! namai k ego….!!!!ti ekpliksi einai ayth????poniroula!!!eixes ton katalogo k den eipes tpt e????!!!!!
    kala ayto dou egine apla den yparxei!!!kala les perissoteres pithanotites exoume na kerdisoume to joker para ayto pou egine!!!!(ego tha po noumera pou ksereis….. 7.15.32.37…..)
    kala eee ta megala pneymata synantionte…….!!!!xaxaxaxa
    kala h katia thea den to sizito!!!!ego hmoun anamesa se 2 sto Elegant Blue (s)kai sto New Classic alla epeleksa to deytero(eee exei roz mesa,den ithela k poly….)filakiaaaaaaa

  25. Αγαπω Radiant Professional τα προιοντα τους κανουν αυτο που υποσχοντε ολο το καλοκαιρι το περασα με την αγαπημενη μου Surer Lash Mascara vivid blue και το αντιστιχο μολυβι απο την σειρα soft line .Απο τα καινουρια μου αρεσαν το Fatal Attraction και το Elegant Blue το οποιο ψηφισα κιολας!

  26. Καλημέρα ξανά στην παρεούλα!
    Ψηφίζω Radiant δαγκωτό!!!!
    Την αγαπώ αυτήν την εταιρία, το νεσεσέρ μου είναι γεμάτο με καλλυντικά της, κραγιόν, μάσκαρα, σκιές, ρουζ, concealer, βερνίκια νυχιών, τί άλλο να σας πώ? Είναι και οι τιμές της προσιτές, αλλά υπάρχουν κι άλλες εταιρίες στην ίδια κατηγορία, όμως εγώ προτιμώ αυτή.
    Έχω και τα lookbook δίπλα μου, την ώρα που βάφομαι, προσπαθώντας να ξεπατικώσω κανένα look αλά Κάτια Ζυγούλη (τρομάρα μου!!!) όχι πάντοτε με επιτυχία! 😀
    Η μόνη ένσταση που έχω είναι για ένα μολύβι που πήρα φέτος το καλοκαίρι για να το συνδυάσω με μία μπλε-μοβ μάσκαρα της Radiant (την καινούρια που έβγαλε στο καλοκαιρινό μακιγιάζ…περιτό να σας πω οτι είναι η καλύτερη μπλε-μοβ μάσκαρα που έχω πάρει ποτέ και έχω πάρει πολλές, αλλά πάντα το αποτέλεσμά τους ήταν “αόρατο” δια γυμνού οφθαλμού…δεν υπήρξε γυναίκα φέτος το καλοκαίρι, η οποία να μη με ρώτησε για τη μάρκα της μάσκαρα που φοράω)…που είχαμε μείνει? α, ναι, στο μολύβι…το συγκεκριμένο μολύβι, λοιπόν, μου φάνηκε πολύ σκληρό και παρόλο που το είπα κατευθείαν στην υπεύθυνη της Radiant στο κατάστημα, εκείνη με διαβεβαίωσε οτι είναι η ιδέα μου. Ε, σας πληροφορώ οτι το μολύβι έχει μείνει άθικτο στο νεσεσέρ, διότι ακόμα και το καλοκαίρι με τους 45 βαθμούς που υποτίθεται οτι μαλακώνουν όλα τα καλλυντικά, μου ήταν αδύνατο να το βάλω χωρίς να χαράξω το βλέφαρό μου.
    Πάντως, επειδή είναι το μόνο default που έχω διαπιστώσει στην εταιρία και περισσότερο τα βάζω με την αισθητικό που δεν μου είπε την αλήθεια ή εν πάσει περιπτώση δεν μου άφησε το δικαίωμα να έχω τη δική μου άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν (ε, καλά, εντάξει, δεν με πήρε και από το αυτί να με πάει στο ταμείο να το αγοράσω, αλλά επειδή την ξέρω χρόνια και αυτή ξέρει οτι είμαι χρόνια πελάτισσα, δεν θα έπρεπε να επιμείνει, γιατί αυτό δεν οφελεί ούτε την εταιρία ούτε και την ίδια), σε γενικές γραμμές και επανερχόμενη στην αρχική μου άποψη, ψηφίζω Radiant ΔΑΓΚΩΤΌ!!!! 🙂

  27. αααα και ξέχασα να πω…εγώ ψήφισα το Elegant Blue(s)…σταθερή αξία!!!!! :-*

  28. @TSITARA PANTHRO: Προφανώς πήραμε την ίδια μάσκαρα…αλλά για το μολύβι, μάλλον θα είναι άλλη σειρά αυτή που πήρες εσύ, γιατί αυτό που πήρα εγώ δεν το βρήκα και πολύ “soft line”…

  29. Καλημέρα σε όλες μας ! Μα τι ωραία να βλέπουμε το καινούρι φθινοπωρινό μακιγιάζ και ο καιρός να μας βάζει σε φθινοπωρινό mood επίσης !!! Ψηφίζω κι εγώ το Elegant Blues κι επίσης ψηφίζω κι εγώ δαγκωτό όπως η Vicky Radiant κυρίως για τις σκιές και το make up . Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στις οποίες μου ταιριάζει η απόχρωση του make up χωρίς να βγαίνω άσπρη σαν το γνωστό φαντασματάκι αλλά ούτε και ροζ γουρουνί . Και δείχνει τόσο φυσικό ! Θα τρέξω ολοταχώς να αγοράσω το καινούριο που βλέπω γιατί το δικό μου είναι περσινό ( τι να κάνουμε έχω γίνει οπαδός των ΒΒ creams ) και μάλλον θέλει πέταμα .

  30. Καλημέρα σε όλες.
    Επειδή δεν βλέπω πολλές συμμετοχές για Νούμερα, συνεχίζω τα Νο. της nansy και προσθέτω το 5 και to 8 τζόκερ (το Λόττο δεν μου πετυχαίνει). Είμαστε έτοιμες.
    Τζούλια να παίξω τα Νούμερα ή θα χαλάσω την τύχη?

  31. Kαλημερα Julia,καλημερα σε ολες.Φανταστικα ολα τα ειδη μακιγιαζ,βεβαια εγω ειμαι σε μικρο ποσοστο απ΄οτι βλεπω(color harmony),αλλα ολα ειναι υπεροχα.Ηθελα να σας πω οτι οπως και αλλες φορες εχω πει μ΄ενοχλει πολυ που εχω σακκουλες και μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια.Μια φορα λοιπον που ειχα βρεθει με κατι φιλες, μια απ΄αυτες που ειναι αισθητικος μου ειπε οτι τα καλυτερα προιοντα καλυψης ,και απο τις φθηνες και απο τις ακριβες μαρκες,ειναι η Radiant.Δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια τοτε αλλα σημερα βλεπω οτι ειναι αρκετες φιλες ικανοποιημενες απο αυτη τη μαρκα.Οποτε βολευει γιατι ειναι αρκετα οικονομικα τα προιοντα της.Julia τα νουμερα αν θες στα λεω κρυφα απο το mail μου γιατι αν τα γραψουν κι αλλοι και να κερδισουμε θα παρουμα απο 1 ευρω μου φαινεται.Καλο σας μεσημερι!

  32. Elegant blue το μακιγιάζ που διάλεξα! Είναι τέλειο. Βέβαια αν ήμουνα “IoannaThess” θα τα έκανα όλα…Προς το παρών ας καταφέρω αυτό και θα είμαι ευχαριστημένη.Κι εγώ αγόρασα πινέλα μετά από το video της γλυκιάς μας Ιωάννας και η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω βέβαια θαύματα, αλλά βάφομαι πιο εύκολα,γρήγορα και με καλύτερο αποτέλεσμα.Πολύ όμορφο το μακιγιάζ της Radiant και φυσικά τι να πω για την Ζυγούλη…απλά πανέμορφη!!!φιλιά!!!

  33. Καλά,με τη Ζυγούλη στις φωτογραφίες,μ’αυτές τις ματάρες και μια συνεχή ηρεμία στο πρόσωπο,ότι και να παρουσιάσεις τέλειο θα είναι.Πάντως τα προϊόντα radiant είναι από τ’αγαπημένα μου.Να μπορούσα να βαφτώ κι εγώ έτσι!!

  34. ΧΑΧΑΧΑ!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ,γελασα με το τζοκερ!!TSITARA PANTHRO k VICKY SOT,το καλοκαιρι πηγα στο galerie για να αγορασω ενα βερνικι για ενα κοραλι φορεμα.η πωλητρια ,η οποια ειναι γνωστη μου,μου ειπε να παω στη radiant γτ εχει φερει κτ φανταστικα.μολις πλησιασα ειδα οτι η κοπελα στη radiant φορουσε μια φανταστικη μασκαρα αλλα το ζωον δεν την πηρα.βαζω στοιχημα οτι ειναι αυτη που λετε.εν τελει,απο το βερνικι δεν εμεινα ευχαριστημενη γτ την αλλη μερα ειχε κιολας θαμπωσει.

  35. Ti na pei kaneis gi’ authn th gunaika! Einai kati parapanw apo 8ea! Dn perase k dn 8a perasei pote omorfoterh gunaika apo to ellhniko modeling. Respect apla! Prepei na einai k egguos logika edw. Ta makigiaz einai ola super k gnk ta proionta ths etairias osa exw dokimasei einai ola apsoga. Nmz auto einai apo ta pio wraia lookbook ths etairias.

  36. Warm and Sensual, για κάθε μέρα. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ποτέ Radiant αν και έχω μια φίλη που την λατρεύει. Μ’αρέσουν όλα τα κραγιόν του ποστ! Και ίσως προτιμήσω και κάποια μάσκαρα(τώρα που τελειώνουν οι περισσότερες μου).

  37. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ καλά όλα τα Radiant,ωραία χρώματα και πολύ καλές οι τιμές τους.Πιο παλιά χρησιμοποιούσα τα λιπγκλος τους αλλά μου άφηναν λίγο την αίσθηση της κόλλας και δεν τα ξαναπήρα.(Άσχετο αλλά έχω κολλήσει με τα L’Oreal λατρεύω μυρωδιά τσιχλόφουσκας)Ψήφισα το warm and sensual…μου κάνει πιο χειμώνα.Φιλιά!!!!

  38. Γειά σας κορίτσια!Εγώ ψήφισα το warm&sensual.. Ωστόσο, δεν τρελάθηκα με τα φθινοπωρινά looks της radiant! Δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλώς τα βρίσκω πολύ κλασσικά για την εποχή μας! Προτιμώ ξεκάθαρα τα μακιγιάζ της erredue, είναι πιο μοντέρνο και φρέσκο! Μυρίζομαι tutorial απο την θεά Ιωάννα, που μου έλειψε πολύυυυ.. Φιλάκια πολλά!!!

  39. Καλησπέρα σας και απο εμένα!!! εγώ ψήφισα Warm and Sensual. Είναι κοντά στα χρώματα που χρησιμοποιώ συνήθως. Βεβαια μ αρεσε πολύ και το Fatal Attraction. Θα το δοκίμαζα ευχαρίστως αν και δεν έχω τις ματαρες της Κάτιας!
    Εχει πολύ ωραία προιόντα η Radiant ‘εχω δοκιμάσαει κάποια απο αυτά και εμεινα ευχαριστημένη ειδικά με τις σκιές!

  40. @julia,την ειδα τη σειρα της mac κ μου αρεσε πολυ.την επομενη εβδομαδα λεω να βγω επιτελους για ενα beauty update!!
    κ κτ ασχετο:τα δειγματακια απο κρεμες, που τα φυλαμε μετα το ανοιγμα τους;εγω τα βαζω στο ψυγειο,κανω καλα;φυσιολογικα, τις κρεμες απ’οσο γνωριζω,δεν τις βαζουμε ψυγειο αλλα τα δειγματα που δεν εχουν καπακι φυλασσονται σωστα σε θερμοκρασια δωματιου;

  41. Καλησπέρα ομορφιές!

    Άναυδος μένει κανείς μπροστά στο πρόσωπο της κουκλάρας Ζυγούλη. Θυμάστε στο βίντεο περί foundation που μιλούσαμε για τον αψεγάδιαστο «καμβά»…; Ε ορίστε, τρανό παράδειγμα πως εάν έχεις να δουλέψεις πάνω σε ένα τέτοιο πρόσωπο, δεν έχει και πολύ σημασία ούτε το χρώμα, ούτε η τεχνική… Όλα αναδεικνύονται στο maximum!

    Ψήφισα το Wonderful Eyes έχοντας μια μικρή ένσταση για την απόχρωση των χειλιών, θα προτιμούσα κάτι πιο γήινο ή κοραλί-ναι, γιατί όχι κοραλί παρόλο που είναι φθινοπωρινό το look;!

    Ανυπόμονα αναμένουμε και το κείμενο της Νάνσυ που θα μας διαφωτίσει περαιτέρω!

    Φιλιά!

  42. Γεια σας κορίτσια!Θεά η Ζυγούλη αλλά μην πάμε μακριά…Δεν θα μπορούσε άνετα να είναι η Ιωάννα μας για παράδειγμα σε αυτόν το κατάλογο;;;Θα τους ήταν και οικονομικά πιο συμφέρον γιατί θα έκανε μόνη της το μακιγιάζ επάνω της!χαχχα Χωρίς πλάκα,δεν θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα!Αλλά πες μου δεν υπάρχει Σάκης απο πίσω……Υπάρχει όμως beautyblog και χιλιάδες bb girls!

  43. @tonia: Σε ευχαριστώ…. εδώ και ώρες θέλω να πω ότι η δική μας Ioanna Thess είναι πολύ πιο όμορφη και κάνει και πολύ καλύτερα μακιγιάζ (ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!) αλλά δεν το τόλμησα…

  44. Kalispera!!!!!wonderful eyes ki egw psifizw kai sumfwnw me tin iwanna gia to kragion.Iwanna mou mas exeis leipsei para polu elpizw na pairnas omorfa kai na min mas ksexnas!!!LOVE YOUUUUUUU!!!!kala leei h Julia esu eisai pio omorfh kai exeis magnhtiko vlema kai stul pio endiaferon apo to montelo.polla filia bbgirls!!!

  45. @marianna: εγώ, πάντα, σε όλα τα βερνίκια που χρησιμοποιώ, βάζω από πάνω, στεγνωτικό-γυαλιστικό…και γυαλάδα του δίνει, και στεγνώνει άμεσα και δεν χαλάει αμέσως το χρώμα. Δοκίμασε το!

  46. Πολύ όμορφη η νέα σειρά της radiant. Μου αρέσει το κλασικό wonderful eyes, ίσως με ένα πιο απαλό κραγιόν. Το color harmony πάντως (που δεν μου πολυαρέσει) ακολουθεί την τάση rainbow eyes που είδαμε στις κολεξιόν του Cavalli και του Galiano!

  47. Διαλεγω το ELEGANT BLUE!
    Αλλα το μονο που αξιζει (επειδη ειναι παρα πολυ οικονομικα) ειναι τα μολυβια της και το eye-liner. SORRY JULIA.

  48. @Beautyblog ναι ε;πριν πόσα χρόνια;γιατί είμαι 28,μόλις πριν 4-5 χρόνια άρχιζα να ασχολούμε με τις “μπογιές” ,που έλεγε η λατρεμένη μου γιαγιά και δεν έχω τόσο στενή επαφή με όλα αυτά,αλλά ούτε και τ’αντέχω πάνω μου(σαν τις γάτες με τα ρούχα ένα πράγμα)
    και ναι,τα καστανά,ζεστά και αμυγδαλωτά μας ματάκια παραπέμπουν σε κάτι πιό εξωτικό,κι ας μας έχουν περάσει το αντίθετο τα Μ.Μ.Ε.!
    τους προκαλούμε λοιπόν,να το ξανακάνουν :Ρ

  49. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εγώ πάντως σας πιστεύω! ;D

  50. Αυτό το Elegant Blue βρε κορίτσια…Πανέμορφο…Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να το έκανα αλλά που τέτοιο καλό!

  51. Υπέροχα χρώματα αλλά με χαρά βλέπω ότι το αγαπημένο μου fatal attraction είναι και αγαπημένο των περισσότερων!!!!!Τα radiant είναι πολυαγαπημένα καλλυντικά και λόγω καταπληκτικής ποιότητας και λόγω χαμηλής τιμής σε σχέση με άλλες μάρκες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.