Review για το Radiant Professional, Natural Fix Matt Make Up

γράφει η Nansy…

Hello Julia, bbgirls!
Πριν λίγες μέρες η Julia μου είπε ότι θέλει guest post.  Τώρα πείτε μου, υπήρχε περίπτωση να χαλάσω το χατίρι της αγαπημένης μου Julia’s;  ΠΟΤΕ!!!

 

Από την άλλη όμως τι να γράψω, για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ή για κάτι που έχουμε ξαναπεί, θα με πάρετε με τις ντομάτες και θα έχετε δίκιο…

 

Έτσι λοιπόν θυμήθηκα  ένα νέο (σχετικά) προϊόν που δοκίμασα και ήθελα να σας γράψω έτσι και αλλιώς πριν λίγο καιρό, αλλά πίστευα ότι θα είχε μεγαλύτερη χρησιμότητα αν σας το έγραφα πριν το καλοκαίρι, και έτσι δεν είπα τίποτα.

 

Επειδή όμως ο Οκτώβρης θυμίζει λίγο πολύ Αύγουστο και επειδή εγώ το ξαναχρησιμοποίησα πριν λίγες μέρες (και το ξανά θυμήθηκα) θέλω να σας πω την μικρή μου ιστορία για ένα προϊόν ιδανικό για λιπαρές  και ευαίσθητες επιδερμίδες!

 

Πριν ένα μήνα περίπου (1 Σεπτέμβρη) είχα να πάω σε ένα γάμο και μάλιστα ήταν 6 η ώρα το απόγευμα(ντάλα ο ήλιος), θυμάστε τώρα τη ζέστη έκανε, αφήστε  τα δικά μου νεύρα μέσα στο μεσημέρι που έπρεπε να φτιάξω τα μαλλιά μου(αμάν αυτό το πιστολάκι καλοκαιριάτικα και όλη αυτή η λακ), να βαφτώ κιόλας και μάλιστα το μακιγιάζ να μείνει μέχρι το βράδυ με αυτή την ζέστη (συν  το λιπαρό μου προσωπάκι!)

 

Με βλέπουν η μαμά μου λοιπόν και η αδελφή μου με αυτά τα νεύρα και σε μια κατάσταση έξαλλη, «ελάτε βοηθήστε να δούμε τι θα σώσουμε και γρήγορα γιατί ζεστένομεεεεεεεεεεε!!!!!!» Τους λέω… Και τότε η αγαπημένη μου μανούλα λέει την μαγική φράση:

 

Ακολουθεί ο διάλογος μας:

 

ΜΑΜΑ «Γιατί δεν βάζεις το νέο make up που έχω πάρει; Και λίγη πούδρα μετά για σίγουρα!

ΕΓΩ: «Τι λες καλέ μαμά; Και αν μου κάνει αλλεργία; Αφού ξέρεις ότι έχω πρόβλημα»

ΜΑΜΑ: «Σταματά την γκρίνια και δοκίμασε το! Αφού λέει ότι είναι υποαλλεργικό»

ΕΓΩ:«Ασε με τώρα να δω τι θα κάνω….grgrgrgrgrgrgrgr…….»

 

Τελικά την άκουσα και το έβαλα… Να πω την αλήθεια ήταν πιο ανοιχτό σε απόχρωση από την δική μου επιδερμίδα (γιατί είχα μαυρίσει πολύ) αλλά το διόρθωσα με πιο σκούρα πούδρα από πάνω. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ούτε αλλεργία φυσικά μου έκανε και μου κράτησε και ένα ματ αποτέλεσμα όλη την νύχτα και χωρίς να φεύγει πάνω στο πουκάμισο του αγαπημένου μου (είναι και αυτό ένα μικρό θέμα, καταλαβαίνετε! )

 

Το make up για το οποίο μιλαω είναι το Natural Fix All Day Matt Make up SPF 15 της Radiant Professional! Και στην κυριολεξία το λάτρεψα! Να επισημάνω ότι από τότε που χρησιμοποιούσα της La Roche Posay δεν είχα αλλάξει make up μέχρι φυσικά που δοκίμασα της Radiant και θα αργήσω να το αποχωριστώ απ’ οτι φαίνετaι..

 

Λέω λέω τόση ώρα και τίποτα δεν έχω πει και δεν θα την γλυτώσω την ντομάτα (να είναι λίγο ζουμερή παρακαλώ για να μην πονέσει πολύ….χαχαχα)…. Λοιπόν το Natural Fix All Day Matt Make up SPF 15 της Radiant Professional έχει λεπτόρρευστη ύφη, αφήνει ματ αποτέλεσμα, κραταει όλη μέρα(και νύχτα) χωρίς να νιώθεις βαρύ το πρόσωπο σου και χωρίς να βγάζει λιπαρότητα.

 

Γίνεται ένα με την επιδερμίδα και δεν κάνει “αυλάκια” από δάκρυα, εφίδρωση, υγρασία, ζέστη, γυαλιά  και άλλα, στα περίεργα σημεία του προσώπου.  Έχει καλή κάλυψη και δεν φαίνεσαι “σοφατισμένη”. Τέλος κάτι θεωρητικό (γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το καταλάβω στην πράξη)  Επειδή έχει SPF 15, προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Έχει oil free σύνθεση, ενώ είναι parabens free και κυκλοφορεί σε επτά αποχρώσεις.

 

Εγώ το λάτρεψα, την μόνη δυσκολία που συνάντησα ήταν ότι είναι σε υγρή και πολύ ρευστή υφή και δυσκολεύτηκα λίγο στο να απλωθεί ομοιόμορφα.  Αυτά από μένα ελπίζω να σας άρεσε  και να μην είμαι πολύ εκτός τόπου και χρόνου.

 

Φιλάκια πολλά αγαπημένες μου! Όσο για το προϊόν το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες και κυρίως σε όσες θέλουν ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα όπως λέει και το όνομα του!

 

 

 

Δε νομίζω, να με θέλετε κάτι σήμερα… πως μπορώ να προσθέσω το οτιδήποτε άλλωστε, σε αυτό το εκπληκτικό guest post….

 

 

40 Σχόλια
  1. Νάνσυ σ΄ευχαριστούμε πολύ για το review! Εμένα τουλάχιστον το θέμα make up μ΄ενδιαφέρει πάντα! Εχω το ίδιο πρόβλημα μ΄εσενα, λιπαρό δέρμα και αναγκη για κάλυψη αλλά και αντοχή στον ήλιο και τον ιδρώτα. Χρειάζομαι διάρκεια για πολλές πολλές ώρες, αφού βάφομαι το πρωί και καταλήγω σπιτι μου αργά το απόγευμα… Οπότε, πάντα μ΄ενδιαφέρουν τα καινούργια προιόντα!

    Φιλια και καλημέρα σε όλες!

  2. Καλημέρα κούκλες!
    Για μέικ απ μας είχε δείξει η Ιωάννα ένα ωραίο τιπ, με ένα χαρτομάντιλο παίρνεις το περιττό (όπως περίπου και με το κραγιόν).Αυτό βοηθάει και σώζει αρκετά την κατάσταση.
    Στα καθημερινά μου μακιγιάζ συνήθως χρησιμοποιώ μια ΒΒ κρέμα και πούδρα, δεν έχω μεγάλη ανάγκη από κάλυψη. Στα καλέσματα όμως που θέλω να είμαι θεά και όχι απλά καλή ναι, εκεί βάζω μέικ απ. Λιπαρό δέρμα έχω και συγκινούμαι εύκολα επομένως θα ψάξω να βρω ένα δειγματάκι από αυτό της Radiant να το δοκιμάσω. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα Radiant είναι ελληνικά και είναι η ας πούμε επαγγελματική σειρά της Seventeen.

  3. Καλημέρα Νάνσυ, είναι ευκολο να ανεβάσεις φωτογραφίες με τις αποχρώσεις ? ευχαριστώ.

  4. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!Νάνσυ εξαιρετικό το guest post σου!! Ενημερωτικό και διασκεδαστικό!! Χμ το θέμα ματ επιδερμίδα με αφορά κι εμένα και σίγουρα θα το προτιμήσω αφού είναι και υποαλλεργικό γιατί κι εκεί έχω κι εγώ ένα θεματάκι!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  5. Καλημέρα bbgirls!
    Τζούλια εννοείτε ότι σε χρειαζόμαστε κάθε μέρα κ κάθε στιγμή!!!
    Ελένη το έκανα αυτό με το μαντίλα κι κ το έκανα κ τώρα κ πριν με άλλο μεικ απ κ αν το κανείς με αυτό θα δεις ότι πάνω στο μαντιλακι δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου μεικ απ!
    Κορίτσια συγνώμη αλλά σας γράφω από το κινητό κ μπορεί να βγαίνουν καπω! Φιλακια

  6. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Νανσυ μου μια χαρα τα ειπες!!Και σε παρακαλω μην Φοβασε τις ντοματες
    ειναι σουπερ αντιοξειδωτικες!!εχουν μπολικο λυκοπενιο!!και θα κανουν την
    μουριτσα σου να αστραφτει αν βαλεις και λιγο λεμονακι θα περιορισεις και την λιπαροτητα!!χαχαχαΤα τελευταια χρονια δεν πολυχρησιμοποιω μεικαπ μονο αν χρειαστει τοπικα αλλα εχω τρελα με την πουδρα! Μην φανταστεις δεν παστονομαι
    πολυ ελαφρια καλυψη.Παντως το συγκεκριμενο μου τραβιξε το ενδιαφερον γιατι πρωτον δεν εχει παραμπενς και δευτερον ειναι πολυ ελαφρυ δεν μου αρεσουν οι πυκνες υφες που σου καθονται μετα στο δερμα!
    Φιλια

  7. Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια κ χαίρομαι πααααρα πολύ που σας άρεσε!!!

  8. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Φανταστικό το post που έγραψες Nansy μου… Σ’ευχαριστούμε πολύ! Πραγματικά το προϊόν αυτό με κέρδισε, γιατί έχω ευαίσθητη επιδερμίδα αλλά χρειάζομαι και μάτ αποτέλεσμα που να διαρκεί όλη μέρα!!! Καλό σ/κ κούκλες και να περάσετε υπέροχα! Πολλά φιλιά! 🙂

  9. @Μαρίνα: Όχι η Νάνσυ δεν μπορεί βέβαια, να ανεβάσει φωτογραφίες με όλες τις αποχρώσεις, γιατί θα έπρεπε να είχε αγοράσει και τα επτά make up! Αλλά και πάλι, τις αποχρώσεις πρέπει να τις δεις από κοντά και να τις δοκιμάσεις και όχι απλά να δεις μια φωτογραφία τους.. Το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσεις και να επιλέξεις μια απόχρωση make up είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι. Ποτέ στο χέρι.

  10. καλημερα τζουλια,καλημερα κουκλιτσες!!
    @nansy,σ’ευχαριστουμε για το review,ηταν πολυ διαφωτιστικο.αυτο το make-up εχει πολλα συν απ’αυτα που διαβαζω.φαινεται πολυ ενδιαφερον,ειδικα το ματ τελειωμα ειναι αυτο που παντα αναζητω εκτος βεβαια απο τα parabens,τα οποια αποφευγω.
    μηπως μπορεις να μας εξηγησεις αυτο που αναφερεις για τη λεπτορευστη υφη;τι καλυψη προσφερει;

  11. brika pc……..!!!! 🙂
    @Μαρίνα den tis exo k den mporo na tis bro k sto internet dystixos alla opos leei h julia to kalitero einai apo konta gia na deis poia sou teriazei kiolas giati allios fainete apo to pc!!!
    @sofiaT xaxaxaxa eisai apisteyth!!!!ego na po tin mayrh mou alitheia den eimai fan tis poudras alla merikes fores xreiazete k ayth…..!!!

  12. @marianna na to perigrapso???!!!!! mmmmmmm!!!!!!
    so! einai se ygrh morfh apo ti blepete k me antlia(kala nansy eisai xazi? ti grafeis? :p ) h yfh tou den einai san alla make up (pou exo dokimasei ego toulaxistos) pou patas pano sto daxtylaki sou k bgainei mia mpalitsa(ti leo h gynaika?mallon pao gia tis ntomates pou leei h sofiaT xaxa)alla einai poio reysto, den xeinete kiolas!!oso gia thn kalipsh gia mena einai arketa ikanopoihtikh giati mou kalipse ta enoxlitika mou mayra stigmata sthn mytoula mou xoris na fainontai oi poroi pou fainonte xeirotera otan bazeis make up!!!tora gia para pano den krero prepei na to dokimaseis giati den exo kanena tromero problima pou na thelei idiaiterh kalipsi!!!

  13. σ’ευχαριστω νανσυ μου,για τις παναδουλες που εχω στο μετωπο καιγομαι!!!!!φιλια κ παλι ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!

  14. @marianna koritsaki nomizo oti tha sou kanei kalo einai na to dokimaseis omos prin!!!

  15. @nancy,εενοειται,δεν εχουμε πια λεφτα για πεταμα ε;;

  16. Κοριτσια θελω να ξερετε οτι ειμαι εδω κ σας διαβαζω καθημερινα, δεν εχω χρονο να απαντησω, τελος του μηνα φευγω για να γεννησω… φιλια πολλα σε ολες, ειστε απολαυστικες!

  17. Καλημέρα αγαπημένες bbgirlfriends! Καλημέρα αγαπημένη Τζούλια! Πολύ όμορφο και χαριτωμένο το review της nancy μας! Εγώ με τα make up έχω ένα τεράστιο θέμα λόγω αγοράς λάθους χρώματος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! αν σ’ αυτό προσθέσουμε και κάποια που ήταν πολύ στεγνά και δεν μου άρεσαν αναλογιστείτε πόσα χρήματα έχω στην κυριολεξία πετάξει σε make up.Τέλος πάντων μετά από πολύ κόπο,χρόνο και χρήματα για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να πάρω ένα σωστό χρωματισμό και ευτυχώς με υπέροχη υφή.Είναι το make up της max factor με το serum, το οποίο κοντεύω -ποιός εγώ άκουσον άκουσον- να το τελειώσω κιόλας!θα την δοκιμάσω όμως γιατί πέρα από τις φοβερές περιγραφές σου καλή μου nancy, βλέπε “μπαλάκια”, “δεν χύνεται”, “grgrgrgr…”, που μου άρεσαν πολύ, αυτό που μου έμεινε ήταν το λεπτόρευστο.Και φυσικά από εδώ και πέρα θα ζητάω πρώτα δείγματα για το χρώμα.Γιατί ως θεόχαζη ξανθιά δεν σκέφτηκα να το κάνω νωρίτερα…

  18. Καλημέρα κορίτσια ! Πολύ ωραίο το guest post όπως κι όλα τα guest άλλωστε και πολύ κατατοπιστικό . Όπως είπα κι εχθές το make up της Radiant το προτιμώ χρόνια και πάντα σε αυτό καταλήγω όσα άλλα κι αν αγοράζω για δύο λόγους : το πρώτο είναι η απόχρωσή του που ταιριάζει ακριβώς με αυτή της επιδερμίδας μου και το δεύτερο η υφή και η διάρκειά του .Δεν ” τρέχει” , δεν “κάνει σπασίματα” , δεν αφυδατώνει το δέρμα ούτε και προκαλεί λιπαρότητα ( στο δικό μου πρόσωπο τουλάχιστον το οποίο είναι μεν λιπαρό αλλά και συχνά πυκνά αφυδατωμένο ) . Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει , θα το αγοράσω όμως σίγουρα σύντομα γιατί είμαι προς αναζήτηση make up ( ή τουλάχιστον ήμουν πριν το σημερινό post ) . Και κάτι ακόμα : προσωπικά αγοράζω εδώ και χρόνια και το primer της Radiant και είμαι πολύ ευχαριστημένη .

  19. Καλημέρα κορίτσια!

    Ευχαριστούμε Νάνσυ για το υπέροχο και κατατοπιστικότατο review!!!

    Ήθελα να σχολιάσω από το χθεσινό ποστ της Τζούλιας (αλλά δεν πρόλαβα…) ότι τα προϊόντα της Radiant με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη και τα προτιμώ όταν θέλω κάτι “επαγγελματικό” χωρίς να δώσω μια περιουσία.

    Συγκεκριμένα, όσον αφορά βάση, θυμάμαι πάντα ότι ή Radiant θα έπαιρνα ή Maxfactor. Και μάλλον θα το δοκιμάσω το συντομότερο δυνατόν αυτό που μας παρουσίασες Νάνσυ, διότι και λιπαρή επιδερμίδα έχω κι εκείνοι οι πόροι πότε-πότε με κάνουν τρελή!!!

    Η αλήθεια είναι ότι τελευταία κι εγώ με ΒΒ κρέμα την βγάζω, αλλά επειδή από όλες που έχω δοκιμάσει (όλους τους τύπους της Garnier συν την αντιρυτιδικη, π.χ.) αυτή που προτιμώ είναι της Estee Lauder και είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της, αναφορικά και με την ποσότητα της, με βλέπω καθώς χειμωνιάζει να την αποχωρίζομαι και να επιστρέφω στα μέικ απ μου.

    Ξέρουμε μήπως την τιμή του;

    Φιλιά σε όλες και καλό ΣΚ!

  20. @evdoxia Τι έγινες βρε Ευδοξία? Σε σκέφτομαι συχνά πυκνά που δε γράφεις πια τα νεά σου… Αντε με το καλό, το μωρό σου!

  21. Καλημέρα!!!
    Επειδή μου τελειώνει το make up που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, ύστερα από το υπέροχο review της Nansy, σίγουρα μέσα στο μήνα θα στραφώ στη Radiant…είναι και από τις αγαπημένες μου, όπως είπα και χθες. Μόνο που έχω μία ερώτηση…
    @Nansy: από μυρωδιά τί λέει το προϊόν? Γιατί είναι πολύ σημαντικό για έμενα να μυρίζει ωραία…

  22. @Εvdoxia: Σε σκέφτομαι συχνά.. Όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου, Ευδοξία μου! xxx

  23. @evdoxia tis kaliteres eyxes mas koritsaki k na pane ola kala k syntoma na exeis to ageloudaki sou agalia!!!!

    @Andriana mou dystixos timoula den brika pouthena sto internet k h mama mou den thymate poso to pire!!!nomizo omos oti den einai akribo!!se ayto isos mporei h julia na mas fotisei!!!

    @vickysot na sou po oti k ego eimai periergh me tis myrodies(na fantasteis oute h krema prosopou den thelo na myrizei) oso afora to sygekrimeno make up den exei kapoia idieterh myrodia!! ‘h an exei ego den tin myrisa k sygoura einai poly apali!!!

  24. ti omorfa pou ta les nansy mou…eimai apo tis anagnostries pou den grafo syxna omos ta guest ta apolamdanv oso tpt. h julia alloste kserei na vlepei @ na ksexorizei ta taleda apo makria… to idio ysxiei @ gia talla koritsia pou exoun grapsei guest

  25. @Ευδοξια με ενα πονο να εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!!!!!!

  26. Τζα!!!Μπράβο @Nansy τέλεια μας τα είπες.Έτσι μού’ρχεται να πάω να το αγοράσω…με έπεισες.Φιλιά!!!!

  27. @Ευδοξία μου, με το καλό να υποδεχτείτε το αγγελούδι σας!!!!!!

  28. Νανσυ επειδή κι εγώ είμαι FAN της La Roche Posay χρονια τώρα… θέλω να σε ρωτήσω το εξής… Εγώ κατα καιρούς βγάζω ακόμη και τωρα, στα 33 μου, σπυράκια… οχι βέβαια όπως παλια… Με έχει βοηθήσει η βιταμίνη Ε της Eviol κατα πολύ. Και παρεπιπτώντος αν κάποια έχει θέμα με την ακμή να το δοκιμάσει…. Μετά από άπειρες θεραπείες και κρέμες και μάσκες και αντιβιώσεις και και και… Εχω να πώ πως αυτό το κουτάκι των 4,00€ με βοήθησε πραγματικά…
    Παρόλα αυτά ήθελα να ρωτήσω πόσο καλυπτικό είναι σε προβληματικά δέρματα.. (σπυράκια και σημάδια από ακμη)
    Τhank u

  29. @GEORGIA bitamini E tis Evion e??? tha to dokimaso sigoura giati kata kairous bgainei kanena spyraki alla xreisimopoio ena allo proion pou to “eksafanizei” se 18-24 ores peripou!!! otan diabasa parapono oti polla bbgirls exoun liparh epidermida skeftika na sas po tin alitheia na sas grapso an thelete kapoia stigmh gia ayto to proion!!!thelete????????
    koita otan to dokimasa tin proti fora den eixa spykari tin deyterh fora omos poy eixan bgei 2(tin atyxia mou)ta kalypse arketa kala mporo na po!!!kalitera apo tin La Roche Posay(an ayto se boithaei)tora mporeis na to dokimaseis!!!pisteyo oti tha breis deigma an zitiseis k an oxi pigene zita na dokimaseis ligo apo to testing pou exoun ola ta katasthmata stin problimatikh perioxh!

  30. καλημερα τζουλια,νανσυ κ ββ girls!!τι κανετε;φυσικα κ να μας γραψεις για το προϊον που λες.καλο σ/κ!!

  31. Καλημέρα σε όλες!

    @Νάνσυ, συγχαρητήρια για το απολαυστικό σου review, το καταευχαριστήθηκα! Και σ’ ευχαριστούμε πολύ! Έβγαλες καμία αναμνηστική φωτογραφία από το γάμο; Αν ναι, πώς «έδειξε» το προϊόν; Είναι “photo-friendly”; Ρωτάω διότι τα περισσότερα SPF foundations τείνουν να δείχνουν πιο ανοιχτόχρωμα στις φωτογραφίες.

    @Ευδοξία, με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου! Σύσσωμο το bb σου στέλνει τις θερμότερες ευχές!

  32. kalimera bbgirls!!!
    @Ioanna Thess ti kaneis koukla???mas eleipses k esy k ta videakia sou!!!!!eyxaristo poly gia ta kala sou logia!!!sthn foto pou ebgala fainete teleios fysiko!!!den afinei gialada!! bebaia htan noris k einai xorisa flash oi foto!!tora parapera ti na ssou po??!!!!filakiaaaaaaa

  33. @ολες κοριτσια σας ευχαριστω πολυ, οπως καταλαβαινεται γινεται ο χαμος στο σπιτι με τρια μωρα και μια μαμα μπαλονι να την εκμεταλλευονται γιατι τωρα δεν μπορει να τα βαλει τιμωρια…λιγο εμεινεεε!!! φιλια πολλα σε ολες!!!xxxxx

  34. Ώστε Radiant ε; Δεν τα ειχα σε εκτιμηση, ναααα η χαζη! Προσφατα εμαθα οτι ειναι και ελληνικα ή κανω λαθος; Πολύ ωραίο review, θα παω σε καποιο Χοντο να το δοκιμασω μπας και γιατι πραγματικα ενα, εεεεεενα μεηκαπ που να μου καθεται να μην τρεχει στο κινητο μου, τα ρουχα μου, τα ματια μου, τα παπουτσια μου δεν εχω βρει που τι στον κοσμο!

  35. @nansy: σ’ευχαριστώ nansy μου για την ενημέρωση…θα περάσω σύντομα από Radiant μεριά να κάνω δοκιμή!
    @evdoxia: Με το καλό να υποδεχτείτε το νέο σας μωράκι Ευδοξία μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.