Το doctoranytime.gr δίπλα στη γυναίκα.

 

 

Παρακαλώ πολύ να διαβάσετε προσεκτικά το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί και να το πείτε και στις φίλες σας. Ο μήνας Οκτώβριος για το Doctoranytime.gr είναι αφιερωμένος στη γυναίκα και πιο συγκεκριμένα σε εκείνη που μπορεί, που τολμά, που παίρνει την υγεία της στα χέρια της και έχει τον έλεγχο, αλλά και σε εκείνη που φοβάται που ντρέπεται ή αδιαφορεί.

 

To Doctoranytime.gr σε συνεργασία με τους γυναικολόγους του δικτύου του, που προσφέρθηκαν με ειλικρινές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να συνεργαστούν, προσφέρει 500 ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού για ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

 

Μπείτε στο www.doctoranytime.gr , κάντε κλικ πάνω στο κουμπί που θα βρείτε στο homepage: Eκστρατεία ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, βρείτε τον γιατρό και την ώρα  που σας εξυπηρετεί καλύτερα και κλείστε ραντεβού τώρα. Ο γιατρός θα σας περιμένει στο ιατρείο του να σας εξετάσει και να σας εξηγήσει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού.*

 

Τους γιατρούς που συνεργάστηκαν γι’ αυτήν την εκστρατεία μπορείτε να τους βρείτε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, τις Σέρρες και την Κατερίνη.

 

Bάλτε την υγεία σας σε προτεραιτότητα, γιατί η υγεία είναι ομορφιά και η ομορφιά δύναμη, all the time!

 

 

 

 

 

*Τα ραντεβού είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα αφορούν συγκεκριμένα ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα πρόληψης από τον καρκίνο του μαστού. Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο πρέπει να κλείσετε ανεξάρτητο ραντεβού με τον γιατρό.

19 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια!
    Ωραία κίνηση από το doctoranytime και τους συνεργαζόμενους γιατρούς και μπράβο σου που μας την παρουσιάζεις!
    Προσωπικά, έχω μεγάλη ευαισθησία στα θέματα υγείας, και λόγω επαγγέλματος ,και πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαίρία να εξεταστούν ακόμη κι εκείνες οι γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθούν κάποιον ιδιώτη γιατρό, αλλά και εκείνες που έβρισκαν ως δικαιολογία τα χρήματα.

  2. καλημερα julia,καλημερα bbgirls!!σημαντικοτατη προσπαθεια η οποια αξιζει την επιβραβευση μας.μετα τα 35+η γυναικα επιβαλλεται να εξεταζεται μια φορα το χρονο απο γυναικολογο ο οποιος θα την παραπεμψει σε μαστογραφια.το θεμα ειναι οτι η ψηφιακη μαστογραφια κοστιζει 100ευρω κ πολλες γυναικες αδυνατουν να την πληρωσουν.η φηφιακη μαστογραφια εχει μηδαμινη ακτινοβολια κ γι’αυτο προτιμαται απο την κλασσικη μαστογραφια.τελος,απαιτειται αυτοψηλαφιση καθε μηνα κ αν συντρεχει λογος κ υπεροχογραφημα στους εξι μηνες μετα τη μαστογραφια.να εχετε μια καλη κυριακη!!!!

  3. Ωραίο νέο!! Μακάρι να υπάρξει ανταπόκριση!!
    Καλημέρα!!!*

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ!!

  5. kalimera julia bbgirls!!!poly kali kinish synxaritiria sto doctoranytime k se olous tous giatrous pou synergastikan!!!

  6. Καλημερα!!Τζουλια!!bbgirls!!
    Σε ευχαριστουμε για αυτη την σημαντικη ενημερωση!!και Μπραβο στους γιατρους που κανουν αυτη την κινηση!!Ειναι πολυ σημαντικο στην εποχη μας τωρα με την κριση πολλες γυναικες να εχουν την ευκαιρια να εξετασθουν!!
    Η προληψη σωζει ζωες!!!
    Φιλια

  7. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Τζούλια μου, σ’ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις γι’αυτή την σημαντική και αξιόλογη πρωτοβουλία του doctoranytime.gr! Μπράβο σ’όλη την ομάδα των γιατρών, που δίνουν την δυνατότητα σε γυναίκες, σ’όλη την Ελλάδα, (που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα) να εξεταστούν και να ενημερωθούν! Είμαι πολύ ευαίσθητη πάνω σ’αυτό το θέμα…. Εμείς οι γυναίκες πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα και να κάνουμε μαστογραφία τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο! Καλύτερα να προλάβεις μια κατάσταση, για να μπορέσεις την θεραπεύσεις!! Καλή Κυριακή σ’όλες… Φιλιά! 🙂

  8. Μπράβο σε όλους σας! Στους γιατρούς που συμμετέχουν, σε όσους είχαν την ιδέα και την πρωτοβουλία γι΄αυτή την δράση, σε σένα Τζούλια μας που μας την κοινοποιείς και συγχαριτήρια σε όσες γυναίκες ενδιαφερθουν μέσω αυτου για την υγεια τους και τον εαυτο τους, χωρίς δικαιολογίες… γιατί ειναι απιστευτο πόσες δικαιολογίες βρίσκουν οι γυναίκες όταν είναι να “παιξουν” το ρόλο του θύματος..Ακόμα και σήμερα..

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Εγω εκανα ολα αυτο το καλοκαιρι.Ημουν στο νοσοκομειο ενα μισι μηνα.

  10. Τζα! !!Καλημέρα,καλημέρα!!!!!Κι είχα ένα φόβο μην κάνανε κατάληψη τα bbboys(χαχαχαχαχ)Πολύ καλή πρωτοβουλία,μπράβο.Φιλιά!!!!

  11. Μπράβο Τζούλια! Για ακόμα μία φορά διαπιστώνω ότι είσαι άνθρωπος πάνω από όλα!

  12. ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??

  13. Μπράβο στην προσπάθεια του Doctoranytime.gr!!!! Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη!!!

  14. Καλησπέρα κι από μένα!! Μπράβο στην πρωτοβουλία αυτή όπως και σε πλλές άλλες για την πρόληψη διότι πραγματικά σώζει ζωές!! Το να αισθανόμαστε καλά δεν φτάνει μόνο πρέπει να εξεταζόμαστε και συχνά!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

  15. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Βασιλική μου, για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, μπορείς να έρθεις απ ευθείας σε επαφή με το site.

  16. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και για το χώρο που διέθεσε η Julia στο bb για να μας ενημερώσει!!!
    Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!!!

  17. Julia, ευχαριστούμε πολύ που το δημοσίευσες! Μεταξύ άλλων αποδεικνύει και το ειλικρινές σου ενδιαφέρον για τις ανάγκες των γυναικών, ημών των αναγνωστριών σου δηλαδή:) Εκ μέρους του doctoranytime.gr να δώσω κάποιες διευκρινίσεις που ζητήθηκαν.στην κοπέλα που μιλάει για το ραντεβού χωρίς ασφάλιση, η απάντηση είναι ότι δεν χρειάζεται ασφάλιση γιατί το ραντεβού είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν θέλει να κλείσει ραντεβού γενικά με γυναικολόγο και για άλλους γυναικολογικούς λόγους μπορεί να κλείσει το ραντεβού της πηγαίνοντας να κάνει αναζήτηση από το homepage και εκεί της δίνεται η δυνατότητα να το κλείσει χωρίς ασφάλιση.
    in any case το τηλ μου είναι 2155604668. Μπορείτε να με καλέσετε anytime για διευκρινίσεις.Να είστε όλες καλά!

  18. Καλημέρα Τζούλια!!!
    Πολλά θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την δυνατότητα που δίνουν στις γυναίκες οι γιατροί!!!
    Ας το αξιοποιήσουμε και ας δώσουμε την αξία που αρμόζει στην πρόληψη!!! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.