Κερδίστε 10 Κραγιόν, Avon Ultra Color Rich Brilliance!

 

 

Έτσι θα ξεκινήσει η μέρα. Με έναν διαγωνισμό με δώρο το  Ultra Color Rich Brilliance της Avon, που ξέρω από τα mail σας, ότι πολλές από εσάς, περιμένατε με ανυπομονησία.  Και τώρα, 10 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία, να κερδίσετε αυτό το υπέροχο κραγιόν.

 

To Ultra Colour Rich Brilliance είναι ένα πλούσιο ιριδίζον κραγιόν με πρισματικές πέρλες που αντανακλούν το φως και κάνουν τα χείλη να λάμπουν πιο σέξι και ακαταμάχητα από ποτέ. Και όπως είπε και η Alemar τις προάλλες, «φέτος πρέπει να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας, δεν γίνεται αλλιώς!»

 

Τέλος,  επειδή μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις, παρακολουθήστε το video που ακολουθεί, όπου και θα μάθετε πολλά περισσότερα, αλλά θα δείτε και στην πράξη το μοναδικό αποτέλεσμα του Ultra Color Brilliance  και μετά θα περάσουμε στον διαγωνισμό μας:

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BbMxiS-tsCA[/youtube]

 

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και  να κερδίσετε, πρέπει να κάνετε τα εξής:

 

 

  1. Να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση: «Σε πόσες αποχρώσεις βρίσκουμε το Avon Rich Color Brilliance;» (H απάντηση έχει δοθεί στο video)
  2. Να κάνετε like στην σελίδα του beauty blog στο facebook
  3. Να κάνετε subscribe στο κανάλι του beauty blog στο You Tube κάνοντας κλικ εδώ.        (Το τρίτο αυτό βήμα είναι προαιρετικό και ισχύει αν έχετε you tube λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση διεκδικείτε με τρεις τρόπους το δώρο, έχετε δηλαδή τριπλή συμμετοχή)

 

 

 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Τρίτη 23 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, θα ανακοινώσω με post τις 10 τυχερές νικήτριες.

 

 

 

Καλή Επιτυχία σε όλες!

725 Σχόλια
  1. ΣΕ 7 ΑΠΟΧΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΥΦΗ ΠΕΡΛΑΣ!!!

  2. Σε 7 αποχρώσεις σε πλούσιο χρώμα και υφή πέρλας!!!

  3. ποιες το κερδισαν βρε κοριτσια τα κραγιον????????????

  4. ΣΕ 7 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΥΦΗ ΠΕΡΛΑΣ!!!!!<3 <3 <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.