Review 5 Βερνίκια Νυχιών: Δοκιμή και βαθμολογία!

 

…γράφει η MariaA

 Αγαπημένη Τζούλια & bbgirls,

Αφού σας άρεσε τόσο πολύ το post που έκανα με τις κρέμες περιποίησης και η βαθμολογία τους, αποφασίσαμε με τη Τζούλια να κάνουμε κι ένα παρόμοιο για τα βερνίκια νυχιών. Το κατάλληλο βερνίκι νυχιών είναι κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο για πολλές από εσάς (κι εμένα) διότι τίποτα δεν κάνει καλύτερη εντύπωση από τα περιποιημένα χέρια, μαζί με ένα ωραίο χαμόγελο φυσικά!

 

Πολλές από εμάς είναι και νοικοκυρές και καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε η διάρκεια και αντοχή είναι υψίστης σημασίας.

 

Το τεστ περιελάμβανε 5 αποχρώσεις, κοντινές σε χρώμα ευτυχώς για να μη με κοροϊδεύει το Πανελλήνιο, και η δοκιμή κράτησε 5 ημέρες συνολικά.

 

Έβαψα τα νύχια μου Κυριακή βραδάκι, δεν έβαλα βάση ούτε top coat, γυαλιστικό, στεγνωτικό ή κάτι άλλο για να είναι η δοκιμή όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική. Μόνο δύο στρώσεις βερνίκι από το κάθε χρώμα.

 

Τα βερνίκια που χρησιμοποίησα από αντίχειρα προς το μικρό δαχτυλάκι μου ήταν:

 

Erre Due

Chanel

Korres

Essie

Mac

 

Τα νύχια μου, την Κυριακή:

 

 

 

Τη Δευτέρα φυσικά ήταν ωραιότατα τα νυχάκια μου και όλη μέρα στο γραφίο δεν ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα. Το βράδυ στο σπίτι παρόλο που είχα φαγητό αποφάσισα να καταπιαστώ με κάτι και αυτό ήταν να φτιάξω κρουασάν που σήμαινε ζύμωμα, ψήσιμο πλύσιμο, κλπ. Διατηρήθηκαν σε αρίστη κατάσταση όλα τους !

 

 

 

 

 

Την επομένη το πρόγραμμα περιελάμβανε μια από τα ίδια μαζί με μαγειρική και το βραδάκι διαπίστωσα ότι είχαν λίγο αρχίσει να θαμπώνουν. Τετάρτη και Πέμπτη πάνω κάτω παρέμειναν τα ίδια και Παρασκευή με αποκορύφωμα το Σάββατο τα πήρε η κατηφόρα!

 

 

 

 

Να κάνω και μια παρένθεση εδώ: οι δουλειές του σπιτιού μου δεν περιλαμβάνουν πλύσιμο ρούχων στο χέρι (το απεχθάνομαι και τα πετάω όλα στο πλυντήριο) ούτε πλύσιμο πιάτων στο χέρι (έχω πλυντήριο) . Εκεί έχω παρατηρήσει τη μεγαλύτερη φθορά στα νύχια από παλαιότερες εποχές και από φίλες που πλένουν στο χέρι.

 

Συνήθως έτσι βάφω τα νύχια μου, 2 στρώσεις βερνίκι χωρίς βάση ή top coat αλλά γύρω στην τρίτη ημέρα περνάω κι ένα τρίτο χέρι και διατηρούνται άψογα για άλλες 2-3 ημέρες αν βαριέμαι να τα ξεβάψω για να τα κάνω άλλο χρώμα.

 

 

 

Λοιπόν για να βάλουμε και τη βαθμολογία μας:

 

Erre Due : έχω πάρα πολλά βερνίκια της είναι εξαιρετικά για την τιμή τους και τα χρώματα φοβερά = 9/10

 

Chanel: τι να πει κανείς για αυτή τη μάρκα πρωτοπόρος στις τάσεις και τα βερνίκια τους κρατάνε χρόνια αναλοίωτα = 7,5/10 (λόγω τιμής και του γεγονότος ότι βγάζει πολλές Limited αποχρώσεις που μετά απλά δεν βρίσκεις)

 

Korres : έκπληξη στην ποιότητα και πολύ καλή τιμή λίγο να βελτιώσουν το χρωματολόγιο και θα είμαι σταθερή πελάτισσα = 8,5/10

 

Essie: τι να πει κανεις για τα βερνίκια της, καταπληκτικά χρώματα με φανταστικά ονόματα και με το site που μπορείς να ψωνίσεις απ’ ευθείας μου έλυσαν τα χέρια γιατί δεν έβρισκα τα χρώματα που ήθελα  = 8,5/10

 

Mac: σταθερή αξία επίσης με πολλά χρώματα κυρίως όμως από Limited εκδόσεις, ανθεκτικά και με διάρκεια = 8/10

 

 

Η βαθμολογία όπως βλέπετε είναι υψηλή διότι μετά από χρόνια πειραματισμών κατέληξα σε κάποιες μάρκες που ξέρω ότι δεν θα ξεφλουδίσουν και θα γίνω ρεζίλι μέσα σε 1-2 ημέρες. Πηγαίνω σταθερά σε αυτές και κάποιες ακόμη μάρκες επειδή ξέρω τι θα πάρω. Η επιλογή έπειτα εξαρτάται από το budget μου και μόνο!

 

Φιλιά πολλά!

 

 

Αφού ευχαριστήσω και εγώ την Μαρία, που για χάρη μας έκανε το πείραμα που είδατε, ας περάσουμε τώρα και στο poll μας, για να ψηφίσετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και μια που σήμερα διαβάσαμε στην τάξη, την εξαιρετική εργασία της μαθήτριας MariaA, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη στιγμή για να σας δείξω και το δημιούργημα της άριστης στα Τεχνικά Nansy, με την πιο updated version της τάξης μας (αχ, τι λέω η γυναίκα, αν μπει καμιά νέα αναγνώστρια, θα λέει ότι την έχω “ακούσει”…)

 

Αλλά σας παρακαλώ bb girls, δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια... το θρανίο-γραφείο -μπουντουάρ είναι ροζ, ροζ καρέκλες, έχετε μπροστά σας το laptop, δίπλα το αφέψημα και φυσικά, μοβ και ροζ τσάντες για τα προϊόντα… (και κάπου εκεί και η δασκάλα, αλλά και ο κύριος Ρωμανός, με t-shirt Ελληνική σημαία, για να μην ξεχνιόμαστε….)

 

 

 

 

 

ΘΕΑ!! ΘΕΑ!!! ΘΕΑ, ΝΑΝΣΥ!!!!

 

 

95 Σχόλια
  1. xaxaxaxa!!!! to sxolio sou gia tin foto fobero….!!!!
    @MariaA telio to peirama sou!!!!k h bathmologies k ta sxolia!!!!thelo k ego kourasanaki apo ta xerakia sou….xaxaxa!!!!ego exo dokimasei Erre Due k Essie apo tis markes pou anafereis k exo meinei poly eyxaristimenh episeis!!!filakia polla!!!
    bre kalimera ksexasa na po!!!mia glykia kalimera se olous…!!!!

  2. χα χα χα!!! Καλημέρα καλημέρα και θα ξεκινήσω με τη σουπερ φωτο-αφισα-καρτ ποστάλ της Νάνσυ που είναι ΤΕΛΕΙΑ! και λεω εγω τωρα…. μήπως να κανουμε κι ενα ημερολόγιο ΒΒ για το 2013? Εχουμε ήδη “τα κορίτσια του ημερολογίου” (τη θυμάστε την αγγλική ταινία?) και τα έσοδα θα πανε για καλό σκοπο! Αναβάθμιση του ΒΒ και το περίσευμα δωράκια!!!! Καλά νομίζετε, ότι αστειεύομαι έτσι?
    Οσο για το σουπερ post της Μαρίας, βρήκα εξαιρετική ιδεα το όλο concept και πέρα απο τις χρήσιμες λεπτομέρειες και το test drive των βερνικιών, μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ οι αποχρώσεις. Βρε Μαράκι δεν κάνεις ένα κόπο να μας τις γραψεις και αυτές, γιατί μερικές πολύ μου έκαναν κάτι…Φιλιά diary girls!!!

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Νανσυ τέλεια η φωτό πολύ την εξέλιξες την τάξη μας!! Χαίρομαι που η δασκάλα μας με τα ξανθιά μαλλιά ευχαριστήθηκε την εργασία μου – ελπίζω κι εσείς να την ευχαριστηθείτε!!
    Φιλιά πολλά!!

  4. Καλημέρα σε όλα τα όμορφα bbgirls 🙂

    Μαρία μου, θα το ξαναπώ, η ιδέα σας για review προϊόντων με βαθμολογία μου αρέσει πολύ, είναι πολύ ενδιαφέρον και απολαυστικό να το διαβάζω! Θέλουμε κι άλλα, πολλά παρόμοια posts! Μήπως και ένα για αρώματα…;! Πχ. βαθμολογία και review σε 5 φθινοπωρινά αρώματα; Πολύ θα ήθελα να το δω…

    Ψήφισα το βερνίκι του Κορρέ διότι, πρώτον παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένο(lol) και δεύτερον επειδή δεν έχει τύχει ακόμη να δοκιμάσω τα βερνίκια του Κορρέ και πολύ θα ήθελα να έχω ένα στη συλλογή μου!

    Φοράω ΠΑΝΤΑ γάντια όταν κάνω δουλειές και μάλιστα έχω ρίξει μέσα (στα γάντια) σταγόνες αμυγδαλέλαιου(Στέλλα μου, ακολουθώ πιστά κάθε tip σου!). Κάθε φορά λοιπόν, όταν βγάζω τα γάντια, το μανικιούρ μου είναι σαν καινούριο και τα νύχια+πετσάκια ενυδατώνονται βαθιά.

    @Nansy: Χαχχα δεν το έβαλες κάτω βλέπω! Updated version! Μπράβο και σε ευχαριστούμε! Θεάααα!

  5. @Stella: Σωστά, πολύ σωστά, μας διέφυγαν οι αποχρώσεις!! Μαρίαααααααααα!!! (Αλλά φαντάζομαι, το βραδάκι τώρα, διότι λογικά είναι στο γραφείο…)

  6. Καλημέρα κορίτσια μου!!!

    Ωχ ωχ ωχ! Βλέπω Essie & Chanel να κονταροχτυπιούνται!!!

    Πάντως, Μαράκι, υπέροχο το ποστ, καλοφτιαγμένο, φωτογραφίες να βλέπουμε κιόλας το αποτέλεσμα, σούπερ! Μπράβο!

    Το χειμώνα είναι η μόνη εποχή που θα κάτσω επιμελώς να κάνω μανικιούρ, αλλά είναι η εποχή που (επειδή είμαι σπίτι περισσότερο), μαγειρεύω καθημερινά (μη σας πω και 2 φορές την ημέρα) και εννοείται ότι θα φτιάξω κάθε τόσο και γλυκό…
    Πλυντήριο πιάτων, δυστυχώς, δεν έχω κι επειδή όσο ευαισθητα κι αν είναι τα χεράκια μου το χειμώνα (ξεραίνονται, σκάνε σε σημείο που ματώνουν, κλαψ!) δεν βάζω γάντια, νομίζω ότι αυτό φταίει για την καταστροφή του μανικιούρ μου σε 4 μέρες το αργότερο! (καμιά φορά κι εγώ καλύπτω τα “κενά” και περνάω μία στρώση ακόμα, όταν βαριέμαι να τα ξεβάψω και να τα περάσω νέο χρώμα)

    Πάντως, νομίζω ότι περισσότερο με ιντρίγκαρες για τον Κορρέ. ΄Εχω ένα βερνίκι, που ήταν όντως σούπερ, με μία στρώση σχεδόν. Νομίζω ότι θα αποκτήσω και κάτι πιο… χειμωνιάτικο! Essie θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω, μάλλον αν τα ξαναδώσει κανά περιοδικό, όπως έλεγε και χθες η Kerasia.

    Πολυλόγησα πάλι!
    Λοιπόν, κλείνοντας: Μου άρεσε πολύ το review, περιμένω κι άλλα τέτοια (ποιος ξέρει, ίσως αξιωθώ κι εγώ σε κανά δυο εβδομάδες που θα κάθομαι πλέον).

    Φανταστική η δουλειά της Νάνσυ! Κι αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια, βρε παιδί μου! Τι να πω;; Μπράβο!

    Τζούλια: Κάθε φορά που βλέπω αυτή τη φωτό, σκέφτομαι: Μα τι όμορφη γυναίκα! Κι αυτή που έχεις δεξιά εδώ στο μπλογκ είναι υπέροχη, φαίνεται πόσο γλυκιά είσαι, αλλά βρε παιδάκι μου, εκεί με το φρεσκοβαμμένο ξανθό…είσαι γυναικάρα!!! (συγχώρα με, κυρία Δασκάλα, για το θάρρος…)

    Φιλιά σε όλες!

  7. Καλημέρα Τζούλια!Καλημέρα σε όλες!
    @MariaA σε ευχαριστούμε,πολύ βοηθητικό κείμενο και καλά έκανες που τα έβαλες χωρίς στρώσεις top coat για να δούμε την αλήθεια!Εγώ θα ψηφίσω Essie γιατί τα εμπιστεύομαι πολύ δεν είναι τυχαίο που όλα τα ινστιτούτα τα προτιμούν…
    @Ioanna Thess που είσαι βρε κουκλα;!Χτυπάς σαν αστραπή και φεύγεις μετά!Τέλεια ιδέα για το λάδι μέσα στα γάντια,θα το κάνω κι εγώ αμέσως!Ιωάννα μπορείς σε κάποια στιγμή να μας δείξεις πως κάνεις τα νύχια σου;Μην με μαλώσετε για την παραγγελία,απλά ρίχνω ιδέα!Χαχχαχ

  8. @Andriana Αμα τα λέω εγω για το ξανθό…κάνει, ότι δε μ΄ακουει…

  9. @Αndriana: Μη παίζεις με τον πόνο μου τώρα, με είπε και η MariaA, προηγουμένως “δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” και ένα τσακ είμαι από το να τα βάψω πάλι…

  10. @Stella, πολύ μου αρέσει η ιδέα των calendar girls 2013!
    @julia, αχ αυτό το Ρωμανάκι!!!!!!!

    Οσο για μάρκα ψηφίζω δαγκωτό Κορρές! @Ioanna συμφωνώ παπούτσι απ τον τόπο σου αλλά συν του ότι έχω δοκιμάσει Κορρέ και είναι απίστευτα τα βερνίκια του και σε ποιότητα και σε τιμή.

  11. Ουπς ναι κορίτσια το απόγευμα από το σπίτι !! Τα μόνα που θυμάμαι τώρα είναι το mac ήταν από μια σειρά αφιερωμένη στη Hello Kitty και τότε έψαχνα μαιωδώς γκρι βερνίκι και το chanel είναι το coromandel νούμερο δεν θυμάμαι!
    @Ioanna: αρώματα θέλεις ε? Μμμ το είχα σκεφτεί κι εγώ απλά δεν είναι εύκολο να βάλεις απλή βαθμολογία !
    @Stella: μας έχουν σώσει οι συμβουλές σου!!!!

  12. Ααα! ξεχάστηκα!!!

    @MariaA: Κρουασανάκια, ε;; Αν είναι επιτυχημένα, θέλω συνταγή!!! Δεν τα έχω καταφέρω ποτέ!

    Τσουρεκάκια κάνω μούρλια και μου ‘χει καρφωθεί να κάνω (πολυαργεί το Πάσχα, οπότε θα τα βαφτίσω Χριστόψωμα και θα τα κάνω από τώρα-ήδη έχουμε μπει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση με τα τελευταία ποστ!) διότι, δεν σας το χω πει, αλλά… είμαι έγκυος!!!

    Οπότε, ως γλυκατζού, ειδικά τώρα λέω να τα φτιάχνω όλα μόνη μου, αντί να παίρνω ετοιματζίδικα… Τουλάχιστον, ακόμα κι αν φορτώνομαι θερμίδες, δεν θα φορτώνομαι άχρηστα συντηρητικά!!!

    @Stella: Κάνε λίγη υπομονή και θα τη λάβεις τη συνταγούλα για τη βελουτέ κολοκυθόσουπα! Δεν ξέρω που την έχω καταχωνιάσει και παράλληλα κυνηγάω και τον Σεφ μας εδώ, μπας και μου πει κανά μυστικό για ανεπανάληπτη γεύση!

    (συγνώμη για τα μακροσκελή και άσχετα στο θέμα σχόλια Τζούλια μου…)

  13. ααα η μουρη μου στη ταξη!!!καλα ειμαι πολυ χαρουμενη!!τελεια δουλεια nansy!
    οσο για τα μανο ψηφησα essie.σταθερη αξια!!φευγω εχω δουλιτσες τα λεμε αργοτερα bbgirls!

  14. Kalimeraaa!Popooo exw na mpw kairo kai exasa ta kalutera!prepei na arxisw amesws to diavasmaaaa hahaaha!@MariaA KATAPLHKTIKO to review sou makari na mast a edeixnan panta etsi ta vernikia gia na kseroume ti agorazoume den einai kairos twra gia peiramata!!!!!!THANK YOUUUU @Ioanna koritsara mou ti kanei?Molis eida to video sou ma pou xa8ika toso kairo…Paraggeila treses kai tis perimenw!!!!!Apo ekei pou mas edeikses!Tha sou grapsw tis entupwseis mu otan tis parwwww filakiaaaaaa se oles!

  15. τέλεια και τα δυο δημιουργήματα σήμερα! Τόσο η παρουσίαση του 5ήμερου τεστ για τα βερνίκια νυχιών, όσο και η “φωτογραφία” της τάξης!!

  16. @Andriana: Σςςςςςςςςς…. έλα κοντά να σου ψυθιρίσω κάτι στο αυτί….(αν βρεις, φοβερή συνταγή για κολοκυθόσουπα, την θέλω οπωσδήποτε, διότι τώρα που τελειώνει το Halloween, είναι κρίμα να πετάξω τις κολοκύθες…)

    Λοιπόν!! Γυρνάμε στα βερνίκια νυχιών!!! (σφυρίζω, αδιάφορα…)

  17. @Andriana: Κι εγώ θέλω τη συνταγή γιατί λατρεύω κίτρινη κολοκύθα και κάθε χρόνο αγοράζω και βάζω στον καταψύκτη για να έχω, τα κρουασανακια είναι πανεύκολα το βράδυ αν είναι θα βρω τη συνταγή!

    Χαίρομαι που σας άρεσε το Post κορίτσια!!!!

  18. Καλημέρα στην υπέροχη updated τάξη μας!!Τι ωραίο post-review,thanks MariaA!ψήφισα & εγώ chanel για τις μοναδικές αποχρώσεις της στα βερνίκια!επίσης & η china glaze έχει πολύ καλά μανό & μου κρατάνε πιο πολύ από τα υπόλοιπα.kisses xxx

  19. @MariaA: Δίκιο έχεις Μαρία μου, είναι τόσο υποκειμενικό το ζήτημα…

    @Stella: Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα ‘κολλούσα’ τόσο πολύ με τις φυσικές συνταγές ομορφιάς, εγώ το απόλυτο McDonald’s girl…

    @tonia: Γεια σουυυ! Εδώ είμαι, κάθε μέρα! 0 απουσίες μέχρι τώρα! lol

    @Kaiti: Αααα αμέσως επανάληψη! Η «δασκάλα» θα μας ξαναβάλει απροειδοποίητο διαγώνισμα σε κάποια στιγμή! Θα περιμένω να μας πεις πως σου φάνηκαν οι τρέσες! xxx

  20. @julia, @oles,
    κορίτσια να τολμήσω να δώσω συνταγή για κίτρινη κολοκύθα για τσίπς κολοκύθας?

  21. @Andrianna Αντριάννα, κορίτσι μου! Τι ωραίο νεό ειναι αυτό? Αντε, με το καλό να ευχηθούμε, η ώρα η καλή και να ‘ναι υγιές το νέο μωράκι του ΒΒ!

    Ασε, φετος περνάω τη φαση “project βελουτέ σουπες”, που παντα μου άρεσαν! Εφτιαξα χθες μια υπεροχη (κατ΄εμε) καροτόσουπα, τρελλή γκουρμεδιά με τζιντζερ, μελι, τυρι φιλαδελφια και “πουρε” μαιντανού που μαλλον δεν πολυάρεσε στον καλό μου γιατι τη βρηκε να γλυκιζει… Εξακολουθώ όμως τους πειραματισμούς για φετος, οποτε μια κολοκυθόσουπα θα ήταν σούπερ!

  22. Στέλλα ημερολόγιο θες ημερολόγιο θα έχεις!!! Λίγο χρόνο μόνο να ανασυνταχτω!!! Εγω θα το φτιάξω κ τα υπόλοιπα τα αφήνω πάνω σου!!! 🙂

  23. @IoannaThess και που είσαι ακόμα (!!!!). Ετσι ειναι τα φυτικά τρελλό κόλλημα! Ειδικα όταν βλέπεις τα αποτελέσματα και τη λάμψη στο δέρμα σου, στα μαλλιά σου, παντού, λες “τι έκανα τόσα χρόνια? τι έβαζα πάνω μου? που τα έσκαγα χοντρά?” Να κι ένα καλό της κρίσης! Αναγκαστηκαμε να επιστρεψουμε σε συνταγες της φυσης και της γιαγιάς και μας βγηκε σε καλό. Σ΄εμένα τουλάχιστον! Αχ βρε κορίτσια λίγο χρονο να είχα, λίγο περισσότερο χρόνο και θα έκανα πολλά, αλλά δεν πειράζει. Λιγη υπομονη απο σας και πολύ υπομονη απο την Τζούλια μας και θα τα μαθετε όλα!

  24. @despina εννοειται!! ξέρεις πόσες φορες έχω σκεφτει κι εγω να το κάνω και … κρατήθηκα?

  25. @Nancy τα υπόλοιπα? λες ν΄αρχισω να παίρνω σβάρνα τα Γραφεια εδω στο Συνταγμα και την Ερμου και να πουλαω ημερολόγια? ωχ ωχ ωχ… θα στηθω στο μετρο με τις ιδέες που ειχα και θ΄αρχισω “σας παρακαλω καλέ κυρίες, καλέ κυριοι… αγοραστε ενα ημερολόγιο… καλε κυριοι… μαζεύω λεφτα για την αποτοξινωση μου… ειμαι μια εβδομάδα χωρις Χόντο καλέ κυρίες κι ειμαι καθαρή… θα τελειωσω όλα τα λιπ γκλος και μετα θα αγορασω καινούργιο καλε κυρίες μου…”

  26. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Καλε τι υπεροχη και μεγαλη ταξη εχουμε!!!Χαχαχα ζηλια οσες δεν στελνεται
    φωτο!!πλακα κανω ξεψαροσα τωρα που εχω στειλει την φωτο μου ενω πριν εκανα την παπια!!
    @Μαρακι μου τελειο το κρας τεστ!!Χωρις βαση και τορ αντεξαν τοσες μερες
    και με μαγειρικη με φανταστικα κρουασανακια!!(εγω εντομεταξη μας εχω μαθει να φτιαχνω ρολλα κανελας και στο τελος θα γινω φακλανα!!)ευγε!!!!
    Τελικα πηστευω την περισσοτερη ζημια την κανει το νεροπ.χ πλυσιμο πιατων χωρις γαντια!θα αρχισω επιγωντος να φοραω και να βαζω και λαδακι οπως ειπε και η αγαπημενη@ Ιωαννα μας (αξιο bbgirl σε βλεπω παντα λες εστω και δυο λογια και δεινεις το παρον!!)
    Βεβαια ενω βλεπω οτι οι περισσοτερες διαλεγετε του Κορρε εγω εχω ενα θεματακι
    με τα συγκεκριμενα μανο αν και τα λατρευω και απο θεμα χρωματων και συστατικων (δεν περιεχουν φορμαλδευδη και αλλα επιβλαβη. . ) δεν μου στρωνουν με τιποτα δημιουργουν αυτα τα αντιαισθητικα δακρυα και μου χαλανε ολη την εικονα ενω αντιθετα τα Essie στρωνουν πανευκολα ειναι πιο υγρα και γλυστραει το
    πινελο με την μια πολλες φορες δεν χρειαζεται και δευτερη στρωση!!
    Τωρα απο την συλλογη που μας παρουσιασε η Μαρια μας θα διαλεγα το Chanelακι!!
    Θα ηθελα πολυ να εχω ενα στην συλλογη μου που παρεπιπτωντος τα περισσοτερα ειναι της Εrre due.
    Υ.Γ Σιγα μην το ξεχναγα!!@Τζουλια μου οντως το ολο θεμα της φωτο και της ταξης μας μου θυμησες και σε μενα την “Δασκαλα με τα ξανθα μαλλια!!!”τυχαιο δεν νομιζω!!Κρατα το χρωμα στα μαλλακια σου οσο μπορεις σου παει τρελα!!
    Το ξερατε οτι η Βουγιουκλο ηταν μελανχρινη και την εβαψαν ξανθια ενω αντιθετα η Καρεζη(την λατρευω) ηταν ξανθια και την εβαψαν μελανχρινη!!Γιατι και οι δυο ως μεγαλες σταρ επρεπε να ξεχωριζουν εμφανισιακα!!Γιατι στα υπολοιπα ηταν τελειως διαφορετικες ουτως η αλλοστε!!

  27. @Stella: Σ’ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
    Άσε, η δυστυχία μου είναι ότι λατρεύω τις σούπες, αλλά ο καλός μου δεν τις συμπαθεί καθόλου!
    Η πιο πρόχειρη και νόστιμη βελουτέ που έκανα μέχρι τώρα περιείχε ένα παντζάρι, ένα καρότο, μία πατάτα, ένα πράσο, ελάχιστο κριθαράκι (έγινε λιώμα κι αυτό) και την σέρβιρα με ντόπια γραβιέρα τριμμένη (2-3 κουταλιές). Την θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια!!! χα χα!
    Οπότε, μόλις επιβεβαιώσω τη συνταγή της κολοκυθόσουπας, την έχεις! (ακούς Τζούλια;)

    @Despina: Κάθε συνταγή, ευπρόσδεκτη! Μπορεί έτσι να την φάει την κολοκύθα ο καλός που, που αλλιώς…

  28. Καλα απο στραβομαρα αλλο τιποτα!!
    @Andrianna μου με το καλο!!το μωρακι σου!!!χαρηκα πολυ! !!!

  29. @Andriana: Συγχαρητήρια και καλώς να το δεχτείς το μπεμπάκι!

  30. Καλημέρα κορίτσια ! Τρελά κέφια στην τάξη βλέπω (και) σήμερα και χαίρομαι γιατί με πλησιάζει μια γριπούλα και νιώθω λίγο πεσμένη ! Τα βερνίκια νυχιών είναι μακράν το αγαπημένο μου θέμα , νομίζω έχω 30-35 στη συλλογή μου . Λατρεύω αυτά της Essie αλλά τώρα τελευταία λόγω και της κρίσης έχω αγοράσει ένα σωρό από την Essence και μπορώ να πω ότι η ποιότητά τους είναι πολύ καλή και με ένα top coat που εγώ χρησιμοποιώ πάντα κρατάνε 6 μέρες άνετα ( εννοείται ότι κι εγώ φοράω πάντα γάντια ακόμα και στο ξεσκόνισμα γιατί τα χέρια μου είναι ευαίσθητα και σκάνε πολύ εύκολα με τα απορρυπαντικά ) . Γενικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να επενδύσεις σε ένα καλό top coat παρά σε κάποιο ακριβό βερνίκι νυχιών …

  31. @Stella xaxaxaxaxaxaxaxaxa eeeee den ftaio ego dikia sou idea itan ego aplos tha boithiso stin ylopoihsh tis…..xaxaxaxaxa “elate kosme….boithiste ta arrosta koritsakia pou pasxoun apo mia aniati bbasthenia…..” xaxaxaxaxa h Julia ftaiei pou mas kolise ton io tou bb!!!

  32. @MOUS MOUS Δεν δουλευω! Δεν δουλευω!!! θέλω κους κους και χαβαλε στην τάξη και κοπάνα απ΄τη δουλεια΄!!!
    Και μια και μιλαμε για οικονομικά βερνίκια καντε ενα τεστ στην ADAMO όταν πατε στο Χόντο. Τα χρησιμοποιούν και επαγγελματίες (εγω έτσι τα έμαθα) είναι σουπερ σε αντοχη και χρωματα και κάνουν μόνο 4€. Επισης πολύ καλα είναι η βαση και το top coat τους!!

  33. @SofiaT, Ioanna Thess: Ευχαριστώ πολύυυ κορίτσια!!!

    @SofiaT: Ρολλάκια κανέλας,εε;;; Άχ κι εμένα μ’ έχουν καταστρέψει αυτά!!! I’m a fool for cinnammon, τι να κάνω! Ειδικά το χειμώνα, που έξω κάνει κρύο, μ’ ένα ζεστό (τσάι, καφέ, whatever) στο χέρι και δίπλα ένα πιατάκι ρολάκια.. ακόμα κι να μην τα φάς, μόνο η μυρωδιά αρκεί! (μεταξύ μας, σιγά που δε θα φάω αν τα’χω δίπλα μου…) Σε καταλαβαίνω, Σοφάκι! Έννοια σου, κι αν γίνουμε φακλάνες (τι μου θύμισες μ’ αυτή τη λέξη..) θα κάνουμε διατροφή και άσκηση με συμπαράσταση μέσω bb!

    @MOUS MOUS: Τώρα που το λες, κι εγώ έχω αρκετά essence. Τα χρώμα τους είναι απίθανα και μια χαρά διάρκεια (περίπου 3 μέρες σε μένα, χωρίς βάση ή top coat). Όπως καταλαβαίνεις, περιμένουμε το review σε top coat, μην ξεχνιόμαστε!

    @Stella, Ioanna Thess: Πόσο απίθανη συμβουλή αυτή με το αμυγδαλέλαιο;! Μπορεί και ν’ αρχίσω να συμβιβάζομαι με τα γάντια που τα μισώ!!! Ευχαριστώ!

  34. @Stella, @Andrianna, πως απο νύχια το πήγαμε πάλι σε συνταγή μαγειρικής δεν κατάλαβα μα το Θεό!

    Λοιπόν μπορείτε να το δώσετε άφοβα και στα μικρά σας, θα το εκτιμήσουν σαν τα πατατένια chips που τους αγοράζετε ή και τους φτιάχνετε εσείς, είναι όμως απείρως πιο υγιεινό από τα πρώτα και αρκετά από τα δεύτερα.

    Πειραματισθείτε με τα “πρόσθετα” υλικά (ρίγανη, paprika, curry, κ.α.) και βρείτε τη γεύση που αρέσει περισσότερο στον καθένα σας. Άλλωστε, είναι τόσο εύκολη η συνταγή που μπορείτε να τις φτιάξετε όλες μέσα σε λίγα λεπτά !!!
    Εγω προτιμώ τα chips με την πάπρικα διότι μου θυμίζει τα πάλε ποτέ δρακουλίνια που δεν με άφηνε η μαμά μου να τρώω επειδή έλεγε πως ήταν πλαστική τροφή…έτσι μου έφιαχνε chips κολοκύθας με πάπρικα!

    Ξεκινάω λοιπόν και δίνω την περίφημη συνταγή μου…

    Τι χρειαζόμαστε:
    100 γρ κίτρινη κολοκύθα (το βάρος σε καθαρή σάρκα, χωρίς τη φλούδα)
    3-4 κ.γ. αλεύρι
    ελαιόλαδο

    1)
    Πιάνουμε ένα κομμάτι κολοκύθας και, κρατώντας το από τη φλούδα, το κόβουμε, με τη βοήθεια του τρίφτη(απο το φαρδύ μέρος του τρίφτη για να βγεί σαν chips) για τα λαχανικά, σε πολύ λεπτές φλύδες.
    2)
    Πρέπει να δώσουμε σημασία στο να είναι πολύ λεπτές αυτές οι φέτες/φλύδες, διότι μόνο έτσι θα γίνουν τραγανά και δεν θα απορροφήσουν και πολύ λάδι.
    3)
    Αυτές τις λεπτές λεπτές φετούλες τις ρίχνουμε σε ένα σακουλάκι όπου έχουμε ρίξει προηγουμένως λίγο αλεύρι. Τις ρίχνουμε λίγες-λίγες, ας πούμε σε τρεις ή τέσσερις φορές τις φέτες που θα βγουν από τα 100 γραμμάρια, προσθέτουμε λίγο αλεύρι κάθε φορά (κάτι σαν 1 κουταλάκι του γλυκού ή και λίγο περισσότερο), και αναδεύουμε κάθε φορά έντονα το σακουλάκι (κρατώντας το καλά κλεισμένο, προσοχή μη γίνεται χάλια από τα αλεύρια!!!),
    4)
    επαναλαμβάνοντας όσες φορές χρειασθεί για να περάσουν όλες από αυτή τη διαδικασία, για να αλευρωθεί η κάθε μικροποσότητα πριν οι -υγρές- φέτες κολλήσουν μεταξύ τους.
    5)
    Όταν έχουν μπει όλες οι φέτες στο σακουλάκι, αναδεύουμε έντονα το (ξαναλέω, καλά κλεισμένο) σακουλάκι, έτσι ώστε να αλευρωθούν πολύ καλά.
    6)
    Αδειάζουμε τις αλευρωμένες φέτες σε ένα τηγάνι (εάν μείνουν πολύ ώρα μέσα στη νάυλον σακούλα θα βγάλουν υγρά και θα λασπιάσουν το αλεύρι) και ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι (ανάλογα με τα γούστα σας επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε το πιο υγιεινό ελαιόλαδο ή το πολύ πιο ελαφρύ ηλιέλαιο, σπορέλαιο, κλπ).
    7)
    Δεν μένει παρά να ρίξουμε τις φετούλες σε αυτό το καυτό λάδι
    8)
    και να τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τραγανές.
    9)
    Τις αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα για να στραγγίσουν καλά,
    10)
    και τις βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να αποβάλουν το παραπανίσιο λάδι. Αλατίζουμε ανάλογα με τα γούστα μας.
    11)
    Αυτό ήταν, μπορείτε τώρα να τις φάτε σαν chips παρακολουθώντας tv μαζί με το μικρό σας αγγελούδι ή να τις σερβίρετε σαν γαρνιτούρα σε κάποιο κυρίως πιάτο με κρέας ή κοτόπουλο

    TIPS – ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ Όπως αναφέρω στην εισαγωγή, μπορεί κανείς να πειραματισθεί, και πολύ εύκολα μάλιστα, με διάφορες γεύσεις. Έτσι, μπορεί να προσθέσει στο σακουλάκι, μαζί με το αλεύρι, και paprika
    ή αρωματικά (ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, κ.α.)ακόμη και curry

    Ούφ…τελείωσα και πιστεύω να μην σας κούρασα.

    Καλή επιτυχία σε όλα τα bb girls που θα το τολμήσουν και περιμένω τις εντυπώσεις σας.
    Δέσποινα

  35. @Andrianna μου τωρα εσυ την εχεις μια χαρα και με την βουλα την δικαιολογια
    να γινεις φακλανα εεε οχι εννοω να παρεις οσα κιλακια θελεις!!!Αφου ειπαμε θα τρως για δυο!!!Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να σε προσεχουμε διπλα
    οσον αφορα τα φαγητα να προσεχουμε τι λεμε μην σε πιασει και καμια λιγουρα και τρεχει ο αντρουλης σου και δεν φτανει!!!
    Μην ξεφευγω απο το θεμα!!Ναι οτι εχει σχεση με κανελα την λατρευω!!την βαζω παντου και σε γλυκα και φαγητα!!!Ο γιος μου με δουλευει πια!!Μολις του λεω οτι εφτιαξα ενα νεο γλυκο μου λεει αμεσως “ξερω εβαλες και σε’αυτο κανελα!!”

  36. Καλημέρα και πάλι!!!
    (νεό Ολυμπιακών διαστάσεων ρεκόρ…δύο σχόλια μέσα σε λίγη ώρα σε δύο διαφορετικά posts!!!)
    Πάρα πολύ ωραία η ιδέα του σημερινού συγκριτικού crash test νυχιών και απίθανη και η υλοποίηση του από τη MariaA! Εύγε!!
    Βέβαια, για να πούμε και την αλήθεια, είναι διαφορετική η φθορά που υπόκεινται τα νύχια του ενός χεριού από το άλλο (στις δεξιόχειρες φθείρονται περίσσοτερο και γρηγορότερα τα νύχια του δεξιού χεριού και το αντίστροφο), αλλά ακόμα και στο ίδιο χέρι, περισσότερο “πονάνε” τα νύχια του αντίχειρα, του δείκτη και του μέσου, γιατί χρησιμοποιούνται και πιο πολύ (όπως καταλαβαίνετε, μαθήματα ανατομίας απαιτούνται και στο βάψιμο των νυχιών 😛 ).
    Πάντως, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ποιότητα του βερνικιού για το πόσο θα διαρκέσει, αν και πολλές φορές, μάρκες που δεν τις έπιανε το μάτι μου, στάθηκαν αξιοπρεπέστερα από άλλες, πιο εξειδικευμένες.
    Εγώ ψήφισα Essie, αλλά εδώ και καιρό “ζαχαρώνω” τον Κορρέ, που ποτέ δεν έχω δοκιμάσει και σίγουρα πολύ σύντομα θα το κάνω, ύστερα και από το σημερινό review της MariaA!!!
    @Andrianna: Με το καλό Ανδριάννα μου!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να προσέχεις τον εαυτό σου!!! Φιλιά!

  37. @Andrianna με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Τις καλύτερες ευχές μου για ένα υγιέστατο μικρούλι!

  38. Αααααααχχχχ ξέχασα να σχολιάσω την υπέροχη φωτογραφία της Nansy!!!!
    Χίλια συγγνώμη!!! Είμαι αδικαιολόγητη!!!!
    Μπράβο Nansy, σ’ ευχαριστούμε!!!! Είσαι φοβερή!!!!
    (καλά αν μας δει κανένας απ’ έξω, θα μας περάσει για τρελές, είμαι σίγουρη! αλλά δεν πειράζει…αφήστε τις τρελές στην τρέλα τους!!!! 🙂 )

  39. @vickysot Ε.. μα επιτελους! Αποφάσισες να σχολιάσεις!εσενα περίμενα κοτζαμ γκουρού των νυχιών με διδακτορικό, να μας πεις τη γνωμη σου! Κορίτσια σας τη δίνω στεγνα (και στυγνά)!!! Το ‘χει με τα νύχια όσο καμμία! Τη μισώ θανάσιμα απο την πρωτη στιγμή που είδα τα υπέροχα χέρια της και μου ειπε, (άκουσον άκουσον) ότι τα φτιάχνει μονη της!!!! Εκτοτε εμφανίζομαι μπροστά της μόνο με γάντια σαν τη Σκάρλετ ο Χάρα!!!! (χα χα χα)

  40. @Andriana: Συγχαρητήρια κι από μένα!!! Πριν μου διέφυγε τελείως της χαζής που το έγραψες!! Χάρηκα πολύ!!! Μπράβο με το καλό το μπεμπάκι!!!

  41. Καλημέρα κούκλες!
    @MariaA Σ’ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το υπέροχο guest post, με τα πανέμορφα βερνίκια νυχιών! Τα χέρια μας πρέπει να’ναι πάντα περιποιημένα (αφού προδίδουν την ηλικία μας) και φυσικά μαζί μ’ένα τεράστιο χαμόγελο δίνουμε την καλύτερη εντύπωση! Περιμένουμε κι άλλες υπέροχες αναρτήσεις σου και η Ioanna Thess έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα…. Βαθμολογία και review σε 5 φθινοπωρινά αρώματα!! Για σκέψου το….. 🙂
    Συνήθως αγοράζω τα βερνίκια της Essie, Erre Due, Bourjois και L’Oreal, ανάλογα με το budget!! Πάντως έχουν φανταστικά χρώματα και μεγάλη διάρκεια! Όμως χθες το βράδυ έκανα μανικιούρ και χρησιμοποίησα ξύδι(το μυστικό που μας είπε η Despina) Ελπίζω το μανικιούρ να μείνει σταθερό μέχρι το τέλος της εβδομάδας!!
    @Ioanna Thess Και συνήθως φοράω γάντια όταν κάνω δουλειές (αν και δεν με βολεύουν πολύ) και χρησιμοποιώ μια ενυδατική κρέμα χεριών…. Οι σταγόνες αμυγδαλέλαιου που είπε η Stella είναι καλύτερες; Πόσες σταγόνες βάζεις μέσα στα γάντια;
    @nansy Είσαι πανέμορφη σαν κούκλα! Φοβερή η νέα φωτογραφία της τάξης και με πανέμορφες ροζ λεπτομέρειες…. Είσαι καταπληκτική!
    @@Andrianna Συγχαρητήρια και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!:-)
    @ Stella Τέλεια η ιδέα σου για να κάνουμε ένα ημερολόγιο ΒΒ για το 2013…. Πρέπει να στείλω φωτογραφία στην Τζούλια επειγόντως!! χα-χα
    Καλή συνέχεια κορίτσια…. Φιλιά! 🙂

  42. @Despina Ευχαριστούμε πρεπει να το δοκιμάσω…
    @sofiaT Εγω ως γνήσια Κωνσταντινουπολίτισσα κανέλλλα βάζω και στον κιμά για τα μακαρόνια! Κιμινο στα μπιφτεκια και τους “κιοφτέδες” και κανέλλλα στον κιμα των μακαρονιών κι είναι θαύμα!

    ΥΓ Αχ τι ωραια που περναώ σημερα με τις φίλες μου!

  43. Τέλεια η ιδέα για το review / crash-test!! Θέλω και για eyeliner δασκάλααα!!! Πρακτικό πινελάκι, έντονο χρώμα κλπ κλπ.
    @Julia Ο Ρωμανούλης σου σκέτη γλύκα!!
    @Andriana Με το καλό να έρθει το ζουζουνάκι σου!!
    +1 στα βερνίκια κορρές από εμένα, έχω δοκιμάσει δύο αποχρώσεις μέχρι στιγμής. Απλώνονται πολύ εύκολα και σε πολύ λεπτές στρώσεις με αποτέλεσμα να στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα και έχουν καλή διάρκεια.
    Αυτό που έχω καταλήξει ότι παίζει μεγάλο ρόλο όταν βάφουμε τα νύχια μας είναι αφού τελειώσουμε με την επιφάνεια, να βάφουμε και κάθετα στο τελείωμα του νυχιού και λίγο από κάτω, αν είναι μακριά, ώστε να μην ξεφτίσει αμέσως το χρώμα!
    Αχχ αχχχ τι ζημιά μας κάνατε τώρα με τις συνταγές….είναι και η ώρα δύσκολη!!

  44. εγω ψηφισα τα chanel γιατι δεν εχω κανενα και καθε φορα που τα βλεπω τα ζηλευω τρελα!!!απο αποψη αντοχης εχω λατρεια με τα opi που μου κρατανε 6 μερες χωρις top coat το λιγοτερο!(να πω βεβαια οτι δεν πλενω πιατα αλλα γραφω πολυ στον υπολογιστη και κανω ολες τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου κανονικα)

  45. καλησπερα,καλε τι γινεται σημερα στο ΒΒ;;εγκυμοσυνες(με το καλο,ANDRIANA!!),συνταγες,reviews,ημερολογια(lol,STELLA),κ τελος,τι υπεροχη ταξη NANCY!!η ξανθομαλλουσα δασκαλα κλεβει τις εντυπωσεις αλλα κ η μασκοτ με την ελληνικη σημαια ειναι σκετη γλυκα!!!
    ας μιλησουμε για τα βερνικια!απο χθες δηλωσα οτι i love chanel!!@MARIAA,το βερνικι της chanel ειναι το 505 particuliere,το αγορασα πριν κανενα μηνα κ μου αρεσει πολυ!ειχε κ ενα φανταστικο κοκκινο-φουξια αλλα προτιμησα το συγκεκριμενο γτ δεν ειναι τοσο ”χτυπητο”.τα erre due κ τα mac δεν τα εχω δοκιμασει,αν κ ψωνιζω απ’αυτες τις εταιρειες.η erre due εχει υπεροχα μολυβια.
    θα ψηφισω λοιπον το fave μου,chanel δλδ.φιλακια!!

  46. @Stella Εγω το λεω παντως καποιες ριζες θα εχει η γιαγια μου απο την Πολη
    σχεδον απεναντι ηταν στην Σαμο!!Λατρευω την Πολιτικη κουζινα!!!
    Και εγω στον κιμα για τα μακαρονια κανελλα βαζω και ολοι ξετρελενονται!!
    Καλε και στα μπιφτεκια βαζω και απο τα δυο και κιμινο και κανελα!!
    Ασε που τελευταια εχω κολλησει με τον κουρκουμα κυριως στο κοτοπουλο και το λεμονατο χοιρινο ειναι μουρλια!!Κανει και καλο στην υγεια ως σουπερ αντικαρκινικο και αντιφλεγμονωδες!!και η αγαπημενη κανελλα μας δεν παει πισω
    οτι πρεπει για τον χειμωνα!!Να σας δωσω και μια συνταγη που κανω μολις χειμωνιασει για να προστατευομαι αοο τις ιωσεις!!
    Σε ενα μικρο βαζω βαλτε μεχρι την μεση μελι και προσθεστε μια κουταλια της σουπας κανελλα!!ανακατεψτε και ειναι ετοιμο το σουπερ φαρμακο κατα των ιωσεων!!ενα κουταλακι του γλυκου καθε πρωι και εισται ετοιμες!!

  47. @sofiaT ουαου … να τα και τα γιατροσόφια by BBgirls! Ολα τα ‘χει ο μπαξές σήμερα!

  48. @Vicky: διδακτορικό στο νύχι λοιπόν ε?!?!?! Μμμ μπράβο θαυμάζω κι εγώ τις κοπέλες που μπορούν και κάνουν περίτεχνα σχέδια στα νύχια τους μόνες τους!! Είχε κάνει και η Τζούλια ένα Post στο juliasbeautyblog, με βιντεάκι για τσεκάρετέ το!!
    @Stella: Κοπάνα σήμερα?!?!? Περνάς καλά, θα πας για ψώνια – βόλτα – καφέ ή απλά κατεβάζεις χειμωνιάτικα?!
    Τζούλια βλέπω τα κορίτσια ζητάνε review αρωμάτων, τι λες?

  49. @MariaA στο Γραφείο είμαι! Κάνω νοητη κοπάνα! Την ερχομενη Δευτερα λεω να κανω κανονική για να στρωσω…

  50. @Andrianna synxaritiria gia to moraki sou me to kalo!!!den prolaba prin na diabaso ola ta sxolia!!!
    @Elena eyxaristo poly glykia gia ta yperoxo logia sou!!!k grygora foto….(ante akoma???!!!!) :p
    @Despina oooo syntagh!!tha tin doso stin mama mou….!!!
    @Julia giati den blepo to simerino post sto fb???

  51. @Despina: Ευχαριστώ και για τις ευχές και για τη συνταγή! Ακούγεται υπέροχη… Ειδικά με πάπρικα.. μμμ

    @vickysot, MariaA, Elena: Σας ευχαριστώ τόσο πολύ κορίτσια! 🙂

    @Stella: έγραψες με το: “Εκτοτε εμφανίζομαι μπροστά της μόνο με γάντια σαν τη Σκάρλετ ο Χάρα!!!!” Έκανα γέλια… Πάντως κι εγώ, αν και καμία καταγωγή από την Πόλη, αλλά μάλλον από τα Σφακιά, μια χαρά την χρησιμοποιώ την κανέλα όπως λες! Και το κύμινο, επίσης! Α! Κι εννοείται ότι συμφωνώ με το ΥΓ!
    Best day at work, ever! 🙂

  52. @MariaA Κανε ενα review αρωματων με περισσοτερες βαθμολογιες, ανα κατηγορια χαρακτηριστικών κι όχι μονο με μια βαθμολογία. π.χ διαρκεια, εσανς, πρωτοτυπια (αυτο θα μου αρεσε γιατί πλεον οι εταιρειες μιμουνται και κοπιαρουν τις εσανς), συσκευασια, τιμή κ.λ.π ότι νομίζεις εσυ, ότι χαρκτηρίζει ένα αρωμα. Και σ΄εμενα θα αρεσε να τα κατηγοριοποιήσεις ως εξης; π.χ 5 floral μαζι, 5 oriental, 5 βραδυνα, 5 πρωινα κάπως έτσι… τι λες?

  53. @ΜΑΡΙΑΑ,χιλια συγγνωμη,ξεχασα να σου δωσω συγχαρητηρια,το review σου μου αρεσε πολυ κ ηταν κατατοπιστικοτατο!
    @ΣΤΕΛΛΑ,κι εγω τρελαινομαι για κανελα κ τη βαζω φυσικα κ στον κιμα για μακαρονια!η κανελα,ξερετε ενεργοποιει το μεταβολισμο κ σε συνδυασμο με το μελι προστατευει απο καρδιοπαθειες,χοληστερολη κι αρθριτιδες.εγω βαζω κανελα στο ψωμι μου,ολικης αλεσης κατα προτιμηση,με μελι κ βουτυρο κ ειναι τελειο,νομιζεις οτι τρως λουκουμαδες!!
    το πρωι πιειτε ενα φλιτζανι ζεστο νερο με μια κουταλια μελι κ μισο κουταλακι κανελα κ πειτε αντιο στους πονους!!!κ παλι φιλακια!!!!!

  54. @Stella: Νοητή κοπάνα, τέλειο!!!! Ωραία η ιδέα σου για τα αρώματα, έτσι που το προτείνεις είναι τέλειο ναι θα μπορούσα γιατί κυκλοφορούν πολλά νέα και ενδιαφέροντα αρώματα!!
    @Nansy: εγώ αρνούμαι σθεναρά ακόμη!!

  55. @Stella: Γράφεις, σήμερα, γράφεις!!! Αν και δίνεις μπόλικη δουλεια στη Μαρια, η ιδέα είναι τέλεια! Go, go, bb girls, go!

  56. @MariaA: καλά η Stella τα παραλέει…μη φανταστείς οτι είμαι και ο Νταλί των νιχιών, απλά τα κουτσο-καταφέρνω (μετριόφρων όπως πάντα,ε, Stella?). Όσο για το videaki της Julia…noted, αλλά για το βραδάκι στο σπίτι με ησυχία και μυρωδιά ασετόν, από το φρεσκοφτιαγμένο μου μανικιούρ!
    (πάλι θα μου φωνάζει ο συζυγούλης μου…τί να κάνει κι αυτός ο καημένος, μαστουρώνει κάθε φορά!!! 🙂 )

  57. @SOFIAT,συννενοημενες ειμαστε με τα γιατροσοφια;χαχα!!

  58. @ΜαρίαΑ δυστυχώς δεν γινόταν να το αναβαλω άλλο γιατι έχει 2 μέρες εδώ που έχει βάλει κρύο κ πάνω στο μηχανάκι….καταλαβαίνεις!!!

  59. @vickysot Ναι καλα… τα παραλεω… εσυ εισαι μετριόφρων.. Το βραδυ βλεπω παλι το σπιτι να μετατρεπεται σε φαναρτζιδικο!

  60. @ToniaK, marianna,nansy, Χίλια ευχαριστώ!!! <3

    Χειμωνιάτικα, ε;;;

    Αφήστε με, γιατί όσο σκέφτομαι τι έχω να αντιμετωπίσω για να συνεφέρω τις ντουλάπες μου, με πιάνει πανικός!

    Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και η ντουλάπα του "παιδικού" χαίρει πλήρης κατάληψης από δικά μου (κατά κύριο λόγο) πράγματα, έλα μου, όμως που θα πρέπει σιγά-σιγά να κάνω χώρο για το μπεμπέ…!

    Για την ώρα κάνω την πάπια, αλλά μου δίνω το πολύ μία εβδομάδα διορία! Δίοτι δεν σας είπα επίσης, ότι ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ! Η σεζόν τέλειωσε, το ξενοδοχείο έκλεισε, τώρα τα κεφάλια μέσα, για χαλάρωση και … άλλα κόλπα!

  61. @Marianna Εγω να δεις νομιζα οτι ξαναδιαβαζα το δικο μου αφου κοιταξα
    το ονομα για να το εξακριβωσω!!!χαχαχα Αχ αυτο το μελι με την κανελλα!!!

  62. @Andriana Αχ βρε Αντριάννα μου σε ζηλεύω… τι ωραία περίοδος που ξεκινάει για σενα… καθισιό στο ωραίο Ρέθυμνο, χειμώνα με ησυχία και τα ωραία σας τα παρείστικα κι εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη να το χαρείς ακόμα πιο πολύ!

  63. @όλες: Μια χαρά σας βλέπω, ωραία μέρα έχει σήμερα, πάλι με βλέπω να σας αποχαιρετώ και να πηγαίνω για ψώνια… Αυτά.

  64. @Stella&Nansy: Ημερολόγιο ε; Για ξεδιπλώστε λίγο περισσότερο τη σκέψη σας… Δεν μπορώ ακόμα να σας “πιάσω”…

  65. Μπράβο για τις βαθμολογίσεις!!! Ευγε! 🙂 απο αυτά τα μόνα που δεν έχω δοκιμάσει είναι chanel & MAC διότι είναι λίγο απαγορευμένα για την τσέπη μου! (χιχι)
    Μ’αρεσαν πολύ τα χρώματα που διάλεξες MariaA!!! και πέρα απο την πλάκα είναι το απόλυτο τεστ αυτό! χωρις γυαλιστικά και προστετευτικά 🙂
    Όσο για τη Νανσυ.. τι να πω…. ΘΕΑ!!!! απλά!!!!
    μακια σας πολλά!

  66. μπράβο για το ποστ παρα πολυ ωραίο και μένα μου αρέσουν essie, κορρες πολύ αν και δεν ειμαι φαν του βαψιμου νυχιου δεν τα καταφερνω απλα…

  67. @Stella&Julia yparxoun dyo typoi hmerologion to ena einai san karta pou exei pano olous tous mines k tis foto…. k to allo einai pou kathe mina exei k mia foto to opoio thelei ligo skepsh giati oi foto apo ta koritsia pou exo einai 27 k oi mines mono 12…..xaxaxaxa!!!tha deiksei….. to ena einai sxedon etoimo to allo to skeftomai akoma…..!!!(perimeno idees ti katheste???!!!!!)

  68. Λοιπόν είμαι σπίτι και τα χρώματα είναι:
    Erre Due – No.131
    Chanel – Νο.505 Partιculiere
    Korres – Νο.95 Gey Brown
    Essie – Νο.730 Merino Cool
    Mac – Hello Kitty – On the prowl

    Sorry για τηνπαράλειψη!!

  69. @Nansy: Εμένα μου αρέσουν τα επιτραπέζια ημερολόγια αυτά που είναι σαν τρίγωνο και κάθονται στο γραφείο σου ή μπορείς και να τα κρεμάσεις στον τοίχο! Όσογια τις φωτό πιστεύω αρκεί να εχουμε φωτο σε πολλάπλάσιο του 12 και να τις βάλεις ανα 2,3 ή και 4 σε κάθε μήνα και στο ενδιάμεσο οι ημέρες του μήνα. Εεε?

  70. @MariaA pisteyo oti einai kalhtero tou toixou gia na mporei h kathe mia apo emas na to ektyposei poly apla ston ektypoth ths k na to exei allios den ginete!!! nai k ego ayto skeytika 3 – 3 alla apla ayto kati me xalage….!!!tha do pos tha dgei…..!!!den yposxome thaymata gia na min fao ksylo meta!!! xaxa

  71. @oles Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
    thelo epeigontos na mou poun poio mina exoun genethlia oi:
    Alemar-Maria
    Andriana
    angelina_
    christie
    claire-gianneli-new
    eleni-kersenoglou
    evdoxia
    FLORA
    Ioanna Thess
    jyliko
    katerina-raptodimou
    Kerasia
    lia-banou-131
    Litsa-Kouklitsa
    MariaA
    mariakou-1987
    maria-tak-takirimar
    melitina
    Nikki
    SofiaT
    stella
    vicky-sot
    Αlexandradouv1
    Εύη-lieri
    @julia boitha k esy…..!!!!
    p.s. please kale mou theouli min mou poun oles ton idio mina….!!!! 🙂

  72. 12/12 Υπουρχός Τοξότης και φέτος σούπερ γεννέθλια 12/12/12!!!!!

  73. @MariaA xaxaxa na pareis protoxroniatiko se 12 mporei k na sou katsei….!!!!eyxaristo maraki

  74. 23/9 Bbgirl SofiaT Ζυγος!!
    @Μαρια απιστευτο νουμερο το εχεις ψαξει στην αριθμολογια!!
    Παντως δυσκολα καποιος ξεχναει τα γεννεθλια σου!!!

  75. ax!!!ksylo pou tha fao apo tin Julia pali allou to piga to thema….!!!sorry Julia alla elpizo oti sto telos tha sou aresei….!!! :p (den ftaio ego h MariaA to ksekinise….na na na tragoudao ponyra koitontas gyro mou xaxaxa)

  76. @Nancy Δεκεμβριος, Δεκεμβριος ειμαι το κορίτσι του Δεκεμβρίου … ντυμενο Αη Βασίλης (χιχιχι) Τοξοτάρα, ολε!!!
    Εγω εχω και μια αλλη ιδεα… το αγαπημενο προιον της καθε μιας μας διπλα στην φωτο με δυο γραμμες (Δυο όμως ετσι ? για μενα το λεω την πολυλογου..) σαν λεζαντα.. π.χ λατρευω το βερνικι της essie γιατι ειναι τυρκουαζ σαν την… παραλια των ονειρων μου.. (ειπα εγω τωρα μια σαχλαμαρα….μην το παρετε τοις μετρητοις)Τι ΒΒ ημερολογιο θα ειναι χωρις beauty προτασεις?

  77. Εγώ τα ‘χω Ιούλιο πάντως! 29/7!

    Καλά ότι θα έχουμε και ημερολόγιο δικό μας…!!! Φτου μας, φτου!!!

    🙂

  78. Μαρία μου πολλά συγχαρητήρια για το review!!Από μένα δεν θα δείτε ποτέ κάτι ανάλογο, γιατί είμαι τόσο αυστηρή που σίγουρα θα αδικήσω προιόντα.
    Νάνσυ φοβερή η καινούρια “διορθωμένη” φωτό!
    Συγνώμη για τις λακωνικές απαντήσεις αλλά είμαι πολύ πιεσμένη…τέλος του μήνα…καταλαβαίνετε…
    Αν κατάλαβα καλά η γλυκιά μας Andriana είναι έγκυος! Με το καλό αγαπημένη μας!!!
    Τα υπόλοιπα αύριο κορίτσια! Να έχετε μια υπέροχη πρωτομηνιά αύριο! Σας φιλώ!!!

  79. Καλησπερα και απο μενα. Εγω προτιμω τα βερνικια dior αν και φετος που δοκιμασα este lauder εμεινα ευχαριστημενη. Οσο για τα αρωματα,με οτι βαθμο και να βαθμολογησετε καποιο παιζει ρολο παντα το δερμα της καθε μιας. Δεν στεκονται ολα τα αρωματα το ιδιο σε ολες. Απο τα καινουργια που εχουν βγει σε μενα προσωπικα κραταει πολυ του roberto cavalli και της lancome to c la vie; νομιζω ετσι λεγεται. Απο τα περσΙνα ανυπερβλητο ειναι το body. Οσο για την κανελλα και εγω χωρις καταγωγη απο την Πολη ξερω απο την μαμα μου κοκκινιστο μοσχαρακι η αρνακι καθως επισης μακαρονια με κιμα χωρις κανελλα ειναι απλα φαγητα χωρις αυτο το κατι που τα απογειωνει. Καλο σας βραδυ.

  80. @Stella apola tha exei…. min biazese…….!!!!!!!!!! 🙂 exo ta akaaaaaaaaaaaaa olon sas….. k polla allaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! apo esas omos thelo na emfanistite oles k na mou peite tous mines k oti allo thelete fysika!!!
    kissssssss

  81. Τζα!!!Καλησπέρα τρελοπαρέα!!!Άργησα σήμερα(δουλειές στο σπίτι:((…)αλλά διάβασα όλα τα σχόλια!Τα παίρνω με τη σειρά κι ελπίζω ότι δεν θα ξεχάσω κάτι.1)Πολύ ωραίο το post.2)Με το καλό το μπεμπάκι.3)Φοβερή η φωτογραφία-εργασία.4)14/9 τα γεννέθλιά μου.5)…;Το ξέχασα!!!Φιλιά κορίτσια μου

  82. Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!!!!
    Εύχομαι ο Νοέμβριος να πάει καλά, γιατί προσωπικά ο Οκτώβριος με παίδεψε πολυ, αν και ο είναι ο μήνας των γεννεθλίων μου!
    @Nansy: 26/10 τα δικά μου γεννέθλια, Σκορπίνα καραμπινάτη (με Ωροσκόπο Σκορπιό παρακαλώ, ρωτήστε τη Stella να σας πεί!!!!!).
    Τέλεια η ιδέα για το ημερολόγιο!! Όμως κάτι μου λέει οτι η Nansy έμπλεξε!!! Οι ιδέες κατεβαίνουν βροχή!!!! 🙂
    @Stella: φαναρτζίδικο και λίγα λες!!! Κανονικά θα έπρεπε να βάλω ταμπελίτσα έξω από το σπίτι “ΒΑΦΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥ”!!! 😛
    Σας φιλώ προς το παρόν!
    Τα ξαναλέμε στη συνέχεια!!!

  83. Τα αποτελέσματα του poll στα βερνίκια νυχιών:

    Η Essie πρώτη με 43,9% και ακολούθησε η Chanel με 36,59.

    Το Ημερολόγιο, το αφήνω πάνω σας.

  84. @Julia Ναι άστο πανω μας το ημερολόγιο, γιατί εμεις θα φάμε και το ξύλο…. Ειμαι όμως απο ιδέες ε? καίω κόσμο και κοσμάκη…

  85. Μια γλυκια καλημερα κι απο εμενα.Ψηφισα Essie για τα υπεροχα χρωματα της.Πολυ ωραιο το post!!!!!!!!!!

  86. A!ξεχασα να σας πω Καλο Μηνα!

  87. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!
    Πολύ καλό το guest post της Μαρίας Α. Προσωπικά δεν βάφω πολύ τακτικά τα νύχια μου, όμως τα τελευταία 2 χρόνια προτιμώ τα βερνίκια του Κορρέ και περιστασιακά της Essie. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι και ειδικά στις διακοπές (λόγω αποχής από τα οικιακά φυσικά!)τα νύχια παραμένουν ωραία βαμμένα για περισσότερο από 7 ημέρες.
    Καλή συνέχεια!

  88. @MariaA: Πολύ ωραίο το πείραμά σου!
    @Nancy: ”Ζωγράφισες” πάλι!

    Καλό μήνα σε όλες!

  89. @julia gia na fame emeis to ksylo e???!!! kalaaaaaaaa………..!!!
    pou einai oi ypoloipes????tha sas balo se oti mina thelo k meta tha paraponieste…..!!!!

  90. @nansy:Ιανουάριο εγώ!ανυπομονώ να μάθω τι έχεις στο μυαλό σου!!αν & κάτι έχω υπ’όψιν μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.