Παπούτσια! Shoe-aholics, ακούτε; Over.

 

 

Δεν ξέρω στο φιλικό μου περίγυρο (πρέπει να ρωτήσετε τις ίδιες τις φίλες μου) πάντως στον οικογενειακό μου, είχα γίνει γραφική..Από εκεί κάπου στα δεκαπέντε-δεκαέξι, που μάζευα κάποιο χαρτζιλίκι, από τα μαθήματα αγγλικών που έκανα στα μικρότερα ξαδέρφια μου, τα λεφτά πήγαιναν μόνο και χωρίς καμία εξαίρεση στα παπούτσια..

 

Ω, ναι.. πριν γίνουν τα παπούτσια, φετίχ, χάρη στην no other than CB aka Carry Bradshaw του SATC, (η οποία παρεμπιπτόντως είχε το ίδιο επίθετο με τον παππού μου.. βρε για φαντάσου σύμπτωση… θα πρέπει να το τσεκάρω αυτό… λέτε να’ μασταν τίποτα ξαδέρφες;) είχαν γίνει, το δικό μου απόλυτο φετίχ. Και να μη σας πω ότι έχει περάσει το γονίδιο και στον κύριο Ρωμανό.. εκεί να δείτε γέλιο..

 

Τώρα γιατί είχα γίνει γραφική. Θα σας εξηγήσω: Χρειαζόμουν ας πούμε καινούργιο τζιν. Έβγαινα χαρούμενη, πήγαινα στα μαγαζιά, γύρναγα, άνοιγα τις τσάντες με τα ψώνια και μέσα είχα παπούτσια. «Το τζιν που είναι;» Ρώταγε η γιαγιάκα μου (τα πρώτα ψώνια μόνη μου, τα έκανα τα καλοκαίρια στο Λονδίνο..) «Ε, καλά, άστο τώρα γιαγιάκα, την επόμενη εβδομάδα, μα πως μπορούσα να αντισταθώ σ’ αυτά τα παπουτσάκια; E; πως; Βέβαια ειδικά εκείνη δεν έπρεπε να μιλάει, διότι ο θείος μου και αδερφός της, μου είχε πει ότι όταν ήταν μικρή, τα παπούτσια της τα είχε σε κούτες γύρω-γύρω και την μια πάνω στην άλλη μέσα στο δωμάτιο της, διότι δεν χώραγαν βεβαίως στην ντουλάπα..

 

Ή ας πούμε χρειαζόμουν ένα όμορφο φόρεμα για μια ειδικής περίστασης, έξοδο. Έβγαινα, δεν έβλεπα αυτό που ήθελα, γύρναγα με δυο ζευγάρια παπούτσια. Γραφική, έγινα γιατί αυτό κράτησε για πολλά χρόνια και βεβαίως καλά κρατεί μέχρι και σήμερα. Οπότε κάθε φορά που έβγαινα για ψώνια και γύριζα, η μαμά και η γιαγιά μου ακόμα και η φίλη της μαμάς μου η Άννα οι οποίες έπιναν τσάι και κουβέντιαζαν, μόλις άνοιγε η πόρτα ρώταγαν εν χορώ: «Πάλι παπούτσια πήρες; Ε, για όνομα, πάρε και κανένα, ρουχαλάκι!»

 

Tα δυο σημεία, που θα τολμήσω να αναφέρω εδώ μέσα, με κίνδυνο, μεγάλο κίνδυνο, είναι τα εξής: Η Βίκυ ξέρει ότι από τη λατρεία μου, με έχει πάρει ο ύπνος κανονικά, με το καινούργιο παπούτσι μου στο χέρι, γιατί απ’ την χαρά μου, το κοίταζα, το ξανακοίταζα, το περιεργαζόμουν, έκανα σχέδια με τι ρούχο να το βάλω, ταυτόχρονα άκουγα και μουσική ε, η ώρα ήταν 12 το βράδυ, κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα κατά τις 3 τα ξημερώματα, με το τακούνι, να μου πιέζει το μάγουλο… (η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, έχω και μάρτυρα..) Το δεύτερο σημείο (αλλά είπαμε, τα έχουμε ξεχάσει αυτά τα υπερβολικά και πολύ χαίρομαι..) ήταν το προσωπικό μου ρεκόρ, το οποίο το κατέρριψα τα Χριστούγεννα του 2006, όπου γύρισα από το Λονδίνο με …. 9 ζευγάρια παπούτσια στις βαλίτσες μου.. Αυτά. Τα έγραψα τώρα, water under the bridge, ότι ακούσω, άκουσα..

 

 

 

Aς δούμε λοιπόν, κάποια από τα παπούτσια της φετινής σαιζόν, όπως τα είδαμε στις πασαρέλες και όσο να’ναι, Χριστούγεννα έρχονται, τουλάχιστον ένα καλό στην όλη την υπόθεση, είναι ότι κανένας απ’ τους δικούς μου, δεν χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ για το τι δώρο να μου κάνει. Το έχουμε λύσει το θέμα, χρόνια τώρα.

 

 

Alexander Wang

 

 

 

Αltuzarra

 

 

Christian Siriano

 

 

Cynthia Rowley

 

 

Derek Lam

 

 

 

DKNY

 

 

Herve Leger

 

 

Jason Wu

 

 

 

Karen Walker

 

 

 

Kate Spade (έχω τα ίδια, σε μαύρο και τα πουα είναι χρωματιστά..)

 

 

Marc Jacobs (φύγαμε για μονομαχία με ξίφη! Είχα ακριβώς τα ίδια στα 22 και με κορόιδευε ο κολλητός μου, ο Θάνος…)

 

 

Prabal Gurung

 

 

 

Proenza Schouler

 

 

Rachel Roy

 

 

 

Rag and Bone

 

 

Richard Chai

 

 

 

Suno

 

 

Thakoon

 

 

 

E, ναι λοιπόν. Shoe-aholic μέχρι εκεί που δεν παίρνει  και το πιο «ηλικιωμένο» μου παπούτσι είναι ένα ζευγάρι Roberto Cavalli, ήταν δώρο τον Ιούνιο του 2003, στη Μύκονο και το έχω φορέσει 2,5 φορές (μισή, διότι το έβγαλα) και αυτό, γιατί πεθαίνω στον πόνο κάθε φορά που το φοράω (τι κάθε δηλαδή, αυτές τις 2,5..).

 

Αλλά τι είχε πει ένας από τους μεγάλους “παπουτσάδες”; Δεν θυμάμαι ποιος αυτή τη στιγμή, αν κάποια από εσάς, τον έχει πρόχειρο, να μου το πει:

 

«Παπούτσι που δεν σε κάνει να κλαίς από πόνο, δεν είναι παπούτσι που αξίζει να φορεθεί, από μια stylish γυναίκα…»

 

Κάποια από τα καλοκαιρινά μου…

 

 

 

 

 

35 Σχόλια
  1. Περιμένω, περιμένω για μια Καλημέρα, μάλλον έχετε όλες δουλειές ή έχετε πάει για ψώνια, οπότε φεύγω και εγώ…

  2. Καλημέρα!

    Νομίζω ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

    Προσπαθώ να το μειώσω, αλλά λατρεύω τα παπούτσια!!!

    Έχω πολλά, δεν έχω μπει στη διαδικασία να τα μετρήσω γιατί ο καλός μου θα με διώξει από το σπίτι… Προσπαθώ να τα χώνω όπου μπορώ, διότι δεν χωράνε σε μια απλή παπουτσοθήκη (εννοείται…). Παρεμπιπτόντως, τι όνειρο εκείνη η ντουλάπα της Carrie στην ταινία SATC! Αυτή που της είχε φτιάξει ο Mr. Big!

    Κακά τα ψέματα, πάντως, τα παπούτσια είναι τα αγαπημένα μου, διότι ένα ζευγάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ολόκληρο το look, να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σου φτιάξει τη διάθεση! Αφήστε που, είτε βάλεις, είτε χάσεις κιλά αυτά είναι συνοδοιπόροι…! 🙂

  3. Τζούλια έφυγες για ψώνια όσο έγραφα το σχόλιο! Αλλά η μέρα είναι υπέροχη (εδώ τουλάχιστον) οπότε κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν δεν είχα βάλει δουλειές μπροστά… Πφφφ…

  4. Καλημέρα , εγώ μόλις μπήκα σπίτι φορτωμένη με τα ψώνια της εβδομάδας και ετοιμάζομαι για δουλειές αλλά ο καιρός μάλλον για καφεδάκι στην παραλία σε προδιαθέτει παρά για σφουγγάρισμα και σίδερο.Στο θέμα μας παπούτσια….μμμμ!!! Εχω κόλλημα με τα παπούτσια αλλά και τις τσάντες με τη διαφορά ότιμου αρέσει να έχω πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα μόνο το καλοκαίρι. Τ

  5. @Andriana: Όχι εδώ είμαι ακόμα και απόλαυσα το σχόλιο σου! Και εδώ λιακάδα!!

  6. Καλημέρα , εγώ μόλις μπήκα σπίτι φορτωμένη με τα ψώνια της εβδομάδας και ετοιμάζομαι για δουλειές αλλά ο καιρός μάλλον για καφεδάκι στην παραλία σε προδιαθέτει παρά για σφουγγάρισμα και σίδερο.Στο θέμα μας παπούτσια….μμμμ!!! Εχω κόλλημα με τα παπούτσια αλλά και τις τσάντες με τη διαφορά ότι μου αρέσει να έχω πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα μόνο το καλοκαίρι. Το χειμώνα με 2-3 ζευγάρια μπότες και μποτάκια είμαι κομπλέ.
    Τζούλια σ’ευχαριστώ πολύ και πάλι για το δώρο σου.Τα δοκίμασα χθές βράδυ και μοσχοβόλησε όλο το μπάνιο μου. φιλιά….

  7. Μετά από την παρέμβαση της μικρής μου το μήνυμά μου καταχωρήθηκε 2 φορές. Τέλεια…

  8. Καλημέρα σας έχω ανακαλύψει καιρό και έχω σχεδόν διαβάσει αναρτήσεις μέχρι το 2008. Ένα έχω να πω: καταπληκτικό μπλογκ, με έχετε κάνει να σκεφτώ σοβαρά πάνω σε πολλά θέματα και κυρίως πάνω στην νοοτροπία μου σαν πελάτισσα (και πελάτισσα ελληνίδα ειδικότερα). Επίσης χάρη σε σας ανακάλυψα την αρωματοθεραπεία και συνταγές των γιαγιάδων τις οποίες θεωρώ γενικά αξεπέραστες. Νομίζω ότι αυτό το μπλογκ δεν κάθεται στα αυγά του δηλ. προϊόντα ομορφιάς κλπ αλλά γίνεται ένα με την καθημερινή, πραγματική ζωή μας και μοιράζεται όλες τις ανησυχίες των σύγχρονων γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας. Τώρα το θέμα με τα παπούτσια απλώς με κάνει να κλαίω… Βλέπετε επισήμως φοράω 35 μισό. Στην πράξη πολλές φορές δεν μου κάνει ούτε αυτό, π.χ. ψάχνοντας για crocks, γιατί με βολεύουν πολύ στη δουλειά ανακάλυψα ότι το μόνο που μου έκανε ήταν το 32 στα παιδικά. Οπότε καταλαβαίνετε τι ζόρι τραβάω όταν πρέπει να βγω για να ψωνήσω παπούτσια, ειδικά γόβες μιλάμε για πολύ ταλαιπωρία, όλο το λεκανοπέδιο γυρίζω! Ευχαριστώ που ακούσατε τη γκρίνια μου…

  9. @andrie: Μμμ… σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το έχω ζήσει αυτό με τη νονά μου και με συνάδελφο που φόραγαν 35.. Η μεν νονά μου, σχεδόν ποτέ δεν φόραγε τακούνι – που να βρει τακούνι στα παιδικά- η δε συνάδελφος, μοντέρνα και stylish πάντα έπλεε μέσα στα παπούτσια της.. Πόσους πάτους πια, μπορείς να βάλεις, τον έναν πάνω από τον άλλο…

  10. @andrie: Ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, αλλά και να σας πω, ότι για συνταγές γιαγιάδων, σπιτικά φυσικά καλλυντικά κλπ, να ψάχνετε πάντα στο beautyblog, το όνομα Stella.

  11. @andrie: Μια πολλή καλή μου φίλη έχει το ίδιο θέμα.. Νομίζω ότι βρίσκει όμως από μια συγκεκριμένη μάρκα υπέροχα πέδιλα (ψηλά). Εκείνη φοράει 36. Θα τη ρωτήσω και θα σου πω!

    Πάντως, μια άλλη φίλη μου έκανε το εξής: Επειδή είχε πάθος με ένα συγκεκριμένο σχέδιο που δεν το έβρισκε με τίποτα (φορούσε 39), πήγε σε έναν υποδηματοποιό και της το έφτιαξε! Ψάξου, λοιπόν, κάπου γύρω σου θα υπάρχει ένα τσαγκάρης που δε θα μπαλώνει απλώς παπούτσια ή θα αλλάζει τακούνια… Το επάγγελμα τώρα με την κρίση, έχει ανθίσει ξανά.

  12. Ποσο σε καταλαβαινω!η μαμα μου απειλει να με διωξει αν αγορασω αλλα παπουτσια γτ δεν χωρανε πουθενα!σαν τη γιαγια σου κι εγω!τα παπουτσια γυρω γυρω σε κουτια!!!

  13. kalispers k apo mena!!!Julia sorry alla exei yperoxh mera simera opote afisa ton ypologisth k piga gia ena yperoxo kafedaki konta stin thalassa!!!! sas skeytomoun omos giati kapoia stigmh pou syndenthika sto internet apo to kinito(den anteksa na min mpo) eida to post alla eipa na to eyxaristitho to mesimeraki mias k milaei gia ton megalo mou erota…ta papoutsia!!!Julia k ego to idio exo pathei to mono omos pou den tha breis stin “sylogh” mou apo papoutsia einai oti briskete kato apo 7pontous takouni an eksereseis ena zeygari athlitika(dystixos exo problima stin mesh k einai ligo dyskolo na kaneis gymnastikh me takouni opote….xaxaxa)episeis thelo na sou po oti griniazo synexia oti den exo papoutsia na foreso k oloi me koitane me miso mati….!!!ax!!as me stamatisei kapoios giati mporo na milao gia ores-meres giayto to thema!!!(min sou po oti mporei na eimai k xeiroterh aposena alla logo oikonomikon na min agorazo tosa zeygaria…)h kardoula mou to kserei omos poso tha ithela na exo mia ntoulapa-domatio mono me papoutsia….!!!ax!!!oneiro apatilo…!!!sas afino entaksei min barate to ksero oti eipa polla!!filakia

  14. @Beautyblog, @Andriana συνονόματη, μου σύστησαν κάποιον Λαιμίσιο πριν κάνα 2 χρόνια στη Λυκαβητού όπου πήγα και μου έφτιαξαν ένα ζευγάρι απλές δερμάτινες μαύρες γόβες. Το κόστος πλέον είναι απαγορευτικό εκτός αν έριξαν τις τιμές από τότε. Μετρώντας μου τα πόδια αποφάνθηκαν ότι το νούμερο μου είναι 33 μισό! Κλάφ’ τα Χαράλαμπε! Τελικά τις γόβες δεν τις έχω ευχαριστηθεί γιατί ακόμα και με το μικρό σχετικά ύψος του τακουνιού έχω θέμα αφού δεν έχω συνηθίσει καθόλου τα τακούνια. Τεσπα! Υπάρχουν και χειρότερα. Απλά είναι πολύ σπαστικό να έχεις ανάγκη κάτι και να μην βρίσκεις. Τα νεύρα μου!
    Θα έχω το νου μου για το όνομα Stella!

  15. Kαλημέρα σε όλες.
    Κι εγω εμαι λάτρης των παπουτσιών.
    Ο παππούς μου ήταν υποδηματοποιός, και μάλιστα αρτιστας της εποχής, ο οποίος έφτιαχνε καλλιτεχνικά παπούτσια για χορεύτριες, κυρίως μπότες.
    Κάποιες μπότες τις φόρεσα κι εγώ, αλλά είναι τόσο πολύ extreme και σε χρωματα και σε στύλ. Τις φυλάω όμως για ενθύμιο. Και ηταν όλες τους χειροποίητες απο τα καλύτερα δέρματα.
    Το μικρόβιο λοιπόν πέρασε μέσα μου απο μικρή. Κάνω κι εγώ μια μικρή συλλογή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πλέον δεν ξέρω που να τα αποθηκεύσω.
    Πάμτα μου έλεγε πως το σωστό παπούτσι αναδυκνύει το καλό ντύσιμο.
    Και είχε δίκιο.
    Τα φετινά σχέδια είναι πού όμορφα.

  16. Καλησπέρα κούκλες! Αχ αυτά τα παπούτσια, έχω ξετρελαθεί!! Υπέροχα σχέδια και χρώματα… αλλά και η δική σου συλλογή Τζούλια μου είναι φανταστική! Τώρα τον χειμώνα λατρεύω τις ψηλές μπότες, τα δετά μποτίνια και τα ankle boots!! Να περάσετε ένα πανέμορφο σ/κ, φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Αυτή η λιακάδα σήμερα μου θυμίζει καλοκαίρι και θέλω να πάω για μπάνιο!!!!

  17. Τζα!!!Καλησπέρα!Πονεμένη ιστορία Τζούλια τα παπούτσια…Να ξέρετε ένα πράγμα(μάλλον πολλά)κορίτσια:Τα παπούτσια ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.Ούτε στο μήκος ούτε στο πλάτος.Κι αν πάρουν τη φόρμα του ποδιού αν είναι αποφασισμένα να σε πονάνε,σε πονάνε!Πάντα(μα πάντα όμως)τα άνετα παπούτσια είναι και λίγο άσχημα ή εκτός μόδας(εκτός αν είναι αθλητικά).Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το τέλειο παπούτσι και να είναι και βολικό,αλλά κι αν το βρεις σίγουρα θα έχει τελειώσει στο νούμερό σου.ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην ακούτε τις πωλήτριες!Το 37 ΔΕΝ πρόκειται να γίνει 38 και ούτε τα 12ποντα και 14ποντα τακούνια είναι άνετα και σταθερά στο βάδισμα εκτός κι αν είσαι πτυχιούχος ξυλοπόδαρος ή δουλεύεις στο τσίρκο ως ακροβάτης.Επίσης είμαι πια σίγουρη ότι οι σχεδιαστές παπουτσιών είναι κατά βάθος μυστικοί μέτοχοι και συνεργάτες των hansaplast και των Compeed!!!Ευτυχώς που έχουμε μόνο δύο πόδια(η σαρανταποδαρούσα πρέπει να ζει ένα δράμα!)Ουφ…τα είπα και ξεθύμανα λιγάκι!Φιλιά….

  18. hey τζουλια και bb παρεα!!ευτυχως δεν εχω ακομα εντελως κολλησει το μικροβιο για τα παπουτσια.δεν αγοραζω πολυ συχνα.μου φαινεται οτι προτιμω τα ρουχα χαχαχα!το μονο μου θεμα ειναι οτι οποτε βγαινω στη γυρα για αθλητικα/βολικα παπούτσια παντοτε καταλήγω σε allstarακια.εχω μαζεψει μερικα και η συλλογη ολο μεγαλωνει…θελω τοσο πολυ να αγορασω κατι απο nike,adidas κ.α. αλλα ποτε δεν βρισκω ενα ωραιο ζευγαρι!!ολα φωσφόριζε και χαλια..καλο σαββατοκυριακο να εχετε!(εγω δεν το πολυβλεπω μιας και καταφερα να κρυώσω..)

  19. Καλησπέρα κι από μένα!!! Άργησε η ανταπόκριση σήμερα Τζούλια στο Post όλες βόλτα βγήκαμε!!! Ποια απ’ όλες μας δεν έχει θέμα με τα παπούτσια? Και η δική μου η ασθένεια είναι μεγάλη όχι σαν τη δικήσου βέβαια μάλλον μοιράζεται με τις τσάντες, ο καλός μου είδε σήμερα που πήγαμε βολτα που γλοικοκοίταζα μια στον Thiro και μου την πήρε!! Αγόρασε κι εκείνος βέβαια ένα τζιν και πέρασα και μια βόλτα από το Συμφορά και πήρα κι ένα foundation που το είχε 35% έκπτωση! Θέλουμε φωτό και από τα χειμωνιάτικα πάντως, πρέπει να πάρω ένα ζευγάρι biker boots και ένα ακόμη διχάζομαι ανάμεσα σε μπότες ιππασίας και μποτάκια με γούνα στο τελείωμα και κρεπ σόλα.
    Θέλω να δω και φωτό με τα παπούτσια του κου Ρωμανόυ!!! Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  20. Την καλησπέρα μου από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη!
    @Litsa Kouklitsa τρελό γέλιο με το σχόλιο σου!! σαν να περιγράφεις την πονεμένη μου ιστορία αναζήτησης παπουτσιών..!! γιατί δίκιο έχουν και τα κορίτσια που αναφέρουν ότι δε βρίσκουν μικρά νούμερα αλλά σας πληροφορώ πως ούτε μεγάλα κυκλοφορούν! εγώ δηλαδή που φοράω 42 καθαρό, πόσες φορές έχω στριμωχτεί σε 41 που “έχουν άνετη γραμμή”, “θα τα φορέσεις και θα ανοίξουν” και μετά έχανα τα νύχια μου δε λέγεται!!! Ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που έμενα σε επαρχιακή πόλη και ήταν περιορισμένες οι επιλογές μου. Όχι ότι εδώ βέβαια λύθηκε το πρόβλημά μου…έχω βρει αρκετές φορές στα Nak αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές για παραπάνω από ένα ζευγάρι τη σεζόν.. Να μη μιλήσω για τα τακούνια….που για να βρω πλέον 8-10ποντο ελπίζω σε θαύμα!!! Ενώ λοιπόν μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια και θεωρώ ότι αναβαθμίζουν πολύ το στυλ μας δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να το εφαρμόζω σε εμένα..
    Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια του bb και καλό σαβ/κο!!

  21. Γεια σας όμορφες!

    Οι κόκκινες ψηλές μπαρέτες DKNY και τα unique μποτάκια Proenza Schouler θα μου ταίριαζαν πιστεύω… Από τη δική σου συλλογή, ξεχώρισα τα μουσταρδί peep toes της πρώτης φωτογραφίας, με τι ρούχα τα συνδυάζεις άραγε;! Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας…

    Πολλά φιλιά σε όλες xxx

  22. καλησπερα,τι ωραια εκπληξη!!!δεν περιμενα σημερα αναρτηση!!λατρευω μποτες,μποτακια,σανδαλια,pi to(οπως τα λενε οι πωλητριεςχαχαχα!!),πεδιλα κ.α,κ.α,κ.α,κ.α……….η ντουλαπα που αποθηκευω τα παπουτσια μου κοντευει να σκασει.τα εχω ολα σε κουτια γτ ειμαι μυστηρια κ δεν θελω να τριβεται το ενα με το αλλο….(κακια πεθερα θα γινω).τα richard chai,altuzarra k alexander wang τα αγαπημενα μου.η συλλογη σου ατελειωτη τζουλια μου.αν δεν τα δεις φορεμενα δεν διαμορφωνεις αποψη αλλα μου αρεσαν ιδιαιτερα τα μαυρα πεδιλα, στην πρωτη φωτο, τα δευτερα απο αριστερα.
    PS.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ MAIL ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ!

  23. Παπούτσια!!!!Το ευαισθητο σημείο μου!!!!Λατρεύω τις γόβες και τις ψηλές μπότες και τα μποτίνια!!!!Εχω τόσα πολλά που δεν ξέρω πού να τα βάλω!!!Σκέφτομαι να κάνω μια βιτρίνα στο σύνθετο του σαλονιού μου όπου αντί για σερβίτσια ή μπιμπελό να τοποθετήσω τις πιο ωραίες γόβες μου!!!

  24. χμμμμμ παπουτσια… τα παπούτσια μου τα κρατάω στα κουτιά τους κάτω από το μεταλλικό μου κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα απο τότε που πήρα μεταλλικό κρεβάτι στα χρονια μετά τη σχολη…. ε λοιπόν 2 φορές το χρόνο τα παίρνω όλα και τα στοιβάζω για να καθαρίσω το πάτωμα κάτω από το κρεβάτι καλά καλά… προχθές τα στοιβάζω (για την ακρίβεια η κοπέλα που έχω για καθαριότητα 2 φορές το μήνα το έκανε εγώ ήμουν στην δουλειά)αλλά επειδή γυρίσαμε αργά στο σπίτι δεν τα βαλα ξανά κάνω από το κρεβάτι (έχει το δικό του κουτί την δικιά του θέση ανάλογα το στυλ και την εποχή) τα βλέπει ο αντρούλης μου και λέει Αμάν ΠΟΣΑ παπούτσια έχεις εγώ δεν έχω τόσα (κανα 4 να έχει) ε του λέω τόσα έχω εννοείται ότι κάποια τα έχω χρόνια αν και νομίζω το πιο παλιό μου είναι από το 2007 επειδή έχασα πολλά κιλά μίκρυνε το πόδι μίκρυνε και το νούμερο…. αλλα λατρεύω να βλέπω και να αγοράζω παπούτσια τώρα έχω μπανίσει (όπως λέμε και δω στη Θεσσαλονίκη) κάτι μποτάκια αλλά έχουν ψηλό τακούνι αν και χοντρό και δεν ξέρω αν λόγω εγκυμοσύνης θα μπορώ να περπατάω εύκολα και πόσο καλό θα είναι…

  25. Ποια βόλτα;500 ώρες σκούπιζα και σφουγγάριζα!!Εγώ πάλι δεν έχω κόλλημα με τα παπούτσια,μια και βλέπω κάτι φανταστικά ψηλοτάκουνα που όμως είναι αδύνατον να τα φορέσω σε καθημερινή βάση.Κι επειδή εγώ έχω το φόρτο των παιδιών και το Σ/Κ,πού θα πάμε,ποιους θα συναντήσουμε,περπάτημα όποτε μπορούμε….οπότε άκυρα τα extreme,πολύχρωμα,επώνυμα ψηλοτάκουνα. ΄Ομως πρέπει να παραδεχτώ ότι κάποιες από τις φωτογραφίες σου πραγματικά μ’εντυπωσίασαν,ξέρεις τα πιο κλασσικά.

  26. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΘΓΙ ΓΡΗΓΙΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΠΩς ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΝΩ ΤΗΣ CARIE..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ “ΤΣΑΓΚΑΡΗ”ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΘΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΣΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ .ΟΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΨΑΧΤΕΙΤΕ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΤΩ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΤ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ!ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ…

  27. Γεια σας σε ολες..αν και μαλλον ειναι αργα να περιμενω απάντηση. Παραμιλαω και μόνο που σκέφτομαι το ζευγάρι που περιμένω να φτάσει αύριο με courier. Φανατικη οπαδός του e-shopping και ειδικοτερα των τακουκιων αλλά και της πλατφόρμας τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ, μετά από 2 παιδιά και πονεμένη μέση. Αυτό με το 2,5 φορές μου έχει τύχει και εμένα …κι ήταν ακριβώς 2,5 φορές γιατί τη μισή φορά που αναγκαστηκα να τα βγαλω, γύρισα κυριολεκτικά flat, ένα με το έδαφος το πόδι. Και έτσι είπα ότι δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξαναπέσει στην παγίδα του ´ονειρεμενου casadei´ της βιτρίνας γιατί απλά θα φέρει πόνο.
    Ονειρα γλυκά σε όλες.

  28. Τα παπούτσια είναι έρωτας χρόνων! επειδή όμως λόγω ενώς θέματος που έχω δεν μπορώ να φορέσω τακουνι (εκτός απο τις αγαπημένες πλατφόρμες το καλοκαιρι) έχω ένα μαράζι….. τα τελευταία 3-4 χρόνια κάπως έχω αρχίσει να τα ψιλο φοράω. Βεβαια έχω μια μαμα που φωνάζει για τα κουτιά που συνήθως περιέχουν μπότες (εεε τι να τις αφήσω το καλοκαίρι να σκονίζονται?) και τις μπαλαρίνες που περιφέρονται μέσα στο δωμάτιο. Τελευταίο καιρό το έχει σταματήσει το “μπιρι μπιρι” κ το μόνο που μου πε είναι : “Οκ δεν σου λέω τπτ για τα παπούτσια γιατί ξέρω πως είναι το μαράζι σου” και η δική μου απάντηση ήταν : “Γιατί να μην έχω μια ντουλάπα σαν της Carrie???” και η αποστομοτική απάντηση της μαμας ήταν : “Τουλάχιστον εκείνη τα φόράει….Δεν τα κοιτάει!” μαμαδες τι να πεις…! Το κακό μου είναι πως αν κολλήσω και βολευτώ ένα ζευγάρι δεν το βγαζω μέχρι να λιώσει!

  29. Καλημέρα σε ανακάλυψα πρόσφατα από το κανάλι της avon είναι θησαυρός το beautyblog τελικά!Φοβερή είναι η συλλογή των παπουτσιών σου έχεις πάρα πολλά!!!!Μπράβο σου ξανά ομορφούλα!Μου φτιάχνεις τι διάθεση!Αααα και καλό χειμωνα τωρα πια σε όλους,ξετρυπωσα τις μποτες μου επιτέλους,καιρός ήταν!

  30. Πιον μου θυμίζει.. πιον μου θυμίζει… Ατάκα του πατέρα μου στα 21 μου Πάρε το σκύλο σου τα παπούτσια σου και εξαφανήσου….. Ολο μου το χριστουγεννιατικο δωρο είχε φύγε για παπούτσια……

  31. ας ζηλεύω που μπορείτε και φοράτε ψηλά τακούνια!και στους 6 πόντους υποφέρω!τα βλέπω και τα καμαώνω στις βιτρίνες,τυχαίνει και δοκιμάζω κανένα και μ’αρέσουν πολύ,αλλά δεν μπορώ με τίποτα,μα με τίποτα να τα φορέσω!και στην προσπάθειά μου να τα περπατήσω,νοιώθω σαν χειρουργημένη(μή ρωτήσετε πού)ευτυχώς που το μπόι μου μου επιτρέπει να φοράω πιό ίσια!
    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!

  32. Τέλειο θέμα τα παπούτσια!!!!!Λατρεία μεγάλη!!!Λατρεία για τα ψιλοτάκουνα!!!Πάθος!!!Θυμάμαι ότι αγόρασα τα πρώτα μου δεκάποντα στην δευτέρα γυμνασίου, αλλά επειδή είχαν πολύ ακριβά στα μαγαζιά, μια κυρία πουλούσε ένα ζευγάρι μπλέ σκούρο και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και τα αγόρασα και τα δύο ζευγάρια κι ας ήταν ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω.Τέτοια κάψα είχα.Πρέπει να έχω γύρω στα 100 ζευγάρια παπούτσια και δεν έχω σταματημό στο να αγοράζω.Το Σάββατο, αγόρασα ένα ζευγάρι δεκαπεντάποντες γόβες σε πράσινο σκούρο και τις φόρεσα κιόλας σε βάφτιση που είχα να πάω.Αχ τρέλλα έχω με τα παπούτσια.Τζούλια περιμένουμε και φωτό με τα χειμωνιάτικα.Το όνειρό μου?Να αγοράσω ένα ζευγάρι louboutin.Όποτε βρίσκομαι στο κέντρο -σπάνια βέβαια- περνάω πάντα από το enny di monaco, αλλά μέχρι τώρα μόνο δοκιμάζω..σνιφ…Πάντως έχω φορέσει louboutin…Σοβαρή η κατάστασή μου κορίτσια…το ξέρω…

  33. Καλημέρα σε όλες πρέπει να ομολογήσω ότι με χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο, λατρεύω τα παπούτσια και άν φορούσα ένα φυσιολογικό νούμερο σύγουρα θα είχα δύο ντουλάπες γεμάτες τώρα με το 41 φεύγα που φοράω αρκούμε στη μία.
    @ΤoniaK στην Αθήνα έχω ανακαλύψει δύο βιοτεχνίες που φτιάχνουν παπούτσια και μπότες (και σχεδιο που θέλεις) έως 45 ωραίο αποτέλεσμα και αρκετά οικονομικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.