Κερδίστε 5 BB Creams L’Oreal Paris Nude Magique

 

 

Ε, εντάξει, είσαστε έξυπνα κορίτσια και οι περισσότερες καταλάβατε, όταν μίλησα χθες για διαγωνισμό με BB Creams ότι εννοούσα βέβαια την νέα L’Oreal Paris Nude Magique που ήρθε να προστεθεί και αυτή, στο «μπουκέτο» των απανταχού BB κρεμών..

 

Και όπως σας είχα πει και σε εκείνο το post, ότι δηλαδή θα είναι μια BB Cream που πιστεύω ότι θα μου αρέσει, ισχύει αυτό, την φοράω σχεδόν κάθε μέρα και έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και τους λόγους τους εξήγησα εδώ.

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή, πέντε από εσάς, να τη δοκιμάσετε και γιατί όχι, να μας γράψετε και τις εντυπώσεις σας.

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι η γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12 το βράδυ.  Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, θα σας ανακοινώσω με post, τις τυχερές νικήτριες.

 

Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

 

 

Όχι από τις καλές μέρες σήμερα… Ό,τι και να ακούσετε, ό,τι και αν διαβάσετε, είτε ανήκετε στο στρατόπεδο Βαξεβάνη (το απεχθές lifestyle που «κατέστρεψε» τη χώρα, τα μέσα που το πρόβαλαν, τα πούρα, τα σκάφη κλπ, κλπ, κλπ) είτε όχι, για εμάς τους εργαζόμενους σε αυτά τα μέσα, το γεγονός παραμένει. Πέρα του ότι πολλές και καλές μου φίλες σήμερα δεν έχουν δουλειά, πέρα του ότι νιώθω ότι ζω déjà vu, θα πω μόνο κάτι λίγο. Εμείς οι «ρηχές» του life style λοιπόν, ξέραμε πολύ καλά ότι δεν κάναμε την διάσπαση του ατόμου, αλλά έστω και για αυτά τα «ελαφρά»,  πηγαίναμε στη δουλειά μας με αγάπη, ξενυχτάγαμε με αγάπη, γράφαμε με αγάπη, δουλεύαμε ακόμα και κάποια Σαββατοκύριακα με αγάπη, για να έχετε εσείς μπροστά σας περιοδικά, που να μην υστερούν σε τίποτα, από τα αντίστοιχα ξενόγλωσσα. Αξιοζήλευτες φωτογραφικές παραγωγές. Κασέ, αντάξιο βραβείων. Καλογραμμένα κείμενα, μετά από μέρες ακόμα και εβδομάδες έρευνας, όποιο και αν ήταν το θέμα τους. Το παρακάναμε; Ίσως… Παραστρατήσαμε κάποια στιγμή; Μπορεί… Δείξαμε ανωριμότητα; Πολύ πιθανό.. Πάντως στο δικό μου πρώην «μαγαζί» αλλά και στο άλλο, σίγουρα δεν έγινε με «διαβολική» πρόθεση.

Πρέπει να είσαι αστείος άνθρωπος, για να πιστεύεις, ότι για τα μύρια όσα στραβά αυτής της χώρας, φταίει το Downtown. Εκτός, αν τόσο υπολογίζεις τον εαυτό σου.

 

 

 

1,205 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.