Beauty Video: Review, Οι σκιές, L’Oreal Paris Color Riche Les Ombres

 

Πραγματικά, έχω μείνει και εγώ έκπληκτη με την μεγάλη γκάμα αποχρώσεων αλλά και υφών που βλέπω τον τελευταίο καιρό στη σειρά των τετραπλών σκιών L’Oreal Color Riche Les Ombres. Και οι δυο παλέτες που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία είναι από την X-mas συλλογή.

 

Σε σκούρες αποχρώσεις, shimmering γκρι, χακί μαύρο και καφέ είναι η Νο P09 Feeric Black για νύχτες… μυστηρίου… Και σε αποχρώσεις μεταλλικές, shimmering, ασημένιες, λευκές και ροζ,  η Νο P11 Crystallssime.

 

Αλλά όσο και να με εκπλήσσουν ευχάριστα κάποιες εταιρείες καλλυντικών (ειδικά όταν οι τιμές τους είναι πολύ φιλικές προς τις πελάτισσες…) η έκπληξη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή που νιώθω κάθε φορά, που λαμβάνω κάποιο guest post ή guest video, όπως αυτό που θα δείτε σήμερα από τη Nansy, η οποία δοκίμασε πρόσφατα μια παλέτα Color Riche Les Ombres και στο link που ακολουθεί δεν θα διαβάσετε αυτή τη φορά, αλλά θα δείτε με τα μάτια σας, το video που ετοίμασε για εμάς.

 

Μετά το video της όμως, ακολουθεί κάτι, που αν και δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω πολύ καλά (δεν σας προλαβαίνω πλέον κάποιες φορές, bb girls…) προφανώς κάποιες από εσάς συνεργαστήκατε, το υλοποιήσατε  και … ναι!

 

Το bb Ημερολόγιο, δια χειρός Nansy είναι γεγονός, παρακάτω σας έχω το link για να μπορέσετε να το δείτε και γιατί όχι; Να το τυπώσετε κιόλας! (συγνώμη bb girls, αλλά στα Τεχνικά στον “έλεγχο” 20 θα πάρει μόνο η Nansy… για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας…)

 

Να πω εδώ, ότι εκτός από περιπτώσεις που σας διηγούμαι μια ιστορία και θέλω να δώσω έμφαση, προσπαθώ να μη βάζω θαυμαστικά στις προτάσεις μου και δεν το έκανα ποτέ, όταν έγραφα σε περιοδικά. Είμαι λίγο “της σχολής” Fitzgerald, ο οποίος έγραψε κάποτε: «Επιτέλους, καταργείστε τα θαυμαστικά. Ένα θαυμαστικό στο τέλος μιας φράσης, είναι σα να γελάς ο ίδιος, με τα δικά σου αστεία…»

 

Οk, F Scott, αλλά λυπάμαι… Αυτή τη στιγμή, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, διότι δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο σημείο στίξης για να δείξω τον ενθουσιασμό και την έκπληξή μου για τα ταλέντα, των bb girls.

 

Και να πω και κάτι τελευταίο; Τον τελευταίο καιρό (και θα καταλάβετε σύντομα τον λόγο, δε λέω κάτι άλλο τώρα…) δουλεύω περισσότερο από σχεδόν κάθε άλλη φορά στην επαγγελματική μου ζωή. Και αν δεν ήσασταν εσείς και τα εξαιρετικά σας guest post , θα κάνατε καιρό να δείτε δικό μου post, απλά γιατί δεν προλαβαίνω… Αν λοιπόν, δεν ισχύει για τα bb girls, η γνωστή έκφραση «Η ισχύς εν τη ενώσει», δεν ξέρω για που ισχύει… ειλικρινά.

 

Video Review: L’Oreal Color Riche Les Ombres.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLTPhtpRDAQ[/youtube]

 

 

To Ημερολόγιο των bb girls! (για να το δείτε, κάνετε copy paste το παρακάτω link, στον δικό σας browser)

 

https://www.box.com/s/unxso6pilc98k6jl6sbd

 

37 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλημέρα!!!! Ευτυχώς που δεν είχε γνωρίσει εμενα ο Fitzgerald γιατι θα είχε πάθει σοκ overdose από τα θαυμαστικά! Σορυ Scott, αλλά ο πληθωρικός μου χαρακτηρας εχει αναγκη να εκφραστεί και να δωσει έμφαση, (ισως και να τραβήξει το ενδιαφερον) οπότε κάνω κατάχρηση των θαυμαστικών. Μάλλον παραπέμπει στη γνωστή παροιμία με τον τρελλό…. να μην την πω τώρα, δεν κάνει…
    Το αριστερό σετ σκιών, με εξιταρει για τρελλό αχαλίνωτο (όπως τα θαυμαστικά μου)σμόκυ! Ευτυχως που έχω ουκ ολίγες γκρι, μαύρες, ιριδίζουσες, έτσι σαν κι αυτές της φωτο και τις προγραμματίζω κι όλας για ένα μεταγαμήλιο πάρτυ που έχουμε το Σάββατο, ενός φίλου.
    Οσο για το βιντεο και το ημερολόγιο, δυστυχως θα περιμένω μέχρι το βράδυ, γιατί απο δω δεν έχω πρόσβαση….Ανυπομονώ Νάνσυ μας και για τα δυο! Φιλιά

  2. kalimera julia bbgirls!!!
    me emena na deite ti tha pathene o Scott, kokomploko!emena mou aresoun omos giayto tha symfoniso me tin stella k tha kano osh kataxrhsh thelo…!!! 🙂
    julia eyxaristo poly gia ta kala sou logia eisai yperoxh!!!
    oi xmas skies einai yperoxes alla eytixos den tha mpo sto peirasmo giati exo…..(kapoia stigmh tha sas bgalo foto apo tin “syllogh” mou me tis skies k ta lip)
    koritsia me epihkia to video e!!!
    filakia

  3. @Stella: Η μαύρη shimmering σκιά της αριστερής παλέτας, είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχω δει σε αυτή την απόχρωση και “γράφει” εκπληκτικά. Είναι πολύ μαύρη, αλλά μόλις την απλώσεις κάνει έντονους ασημένιους ιριδισμούς. Αν βρεθείς σε κάποιο stand, οπωσδήποτε δοκίμασέ τη.

  4. @Julia Αχχχ Τζούλια μη μου κάνεις τέτοια, γιατί έχω σκιές να περάσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου, να μην αγοράσω καμμια άλλη και να μην καταλαβω τι θα πει κρίση! Και δεν τελειώνουν οι άτιμες…ειδικά αυτες οι γκλαμουράτες για βραδυνες εμφανίσεις. Πως και πως περιμένω κανενα γαμοβαφτίσι να τις βάλω, γιατι πλέον απο dolce vita ειμαστε επιπέδου το “ΚΑΠΗ της γειτονιάς σας”. Το ίδιο και με τα ρουχα βρε παιδί μου, έτσι και δεν φοριέται κατι στη δουλεια και σε πριωνο-απογευματινό event… το χαίρεται η ντουλαπα!

  5. τρομερο το ημερολογιο!!!αλλα αυτο που λείπει ειναι μια ομαδικη φωτογραφια(ναι θα συνεχισω να το φωναζω μεχρι να καταφερουμε να κανουμε συναντηση bb!!χαχαχαχα!).πολυ καλη δουλεια nansy μου!ετοιμο για τυπωμα!

    παμε στις σκιες.εριξα μια ματια στο βιντεο αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το απολαυσω..για αυτο θα το κρατησω για το βραδυ να το δω με ολο του το μεγαλειο.παντως παλετες σαν τις αρχικης φωτο δεν εχω προσεξει στη loreal και ομολογώ οτι μπαινω σε πειρασμο αλλα πρωτα θα αδειασω το sephora απο τα χριστουγενιατικα καλουδια που εχουν καταφτάσει!!αχ τζουλια αν τα λιγουρευόμουν μια φορα ολα οταν μας ειχες μιλήσει για αυτα τωρα που τα ειδα απο κοντα ξερογλείφομαι χαχαχα!!

    πολυ καλημερα σας και καλη συνεχεια!

  6. Kαλημέρα!!
    Ενδιαφέρουσες φαίνονται οι σκιές!! Μπράβο Νάνσυ για όλη αυτή τη δουλειά!!!
    Φιλάκιααααα!!*

    (Ναι, τα θαυμαστικά τα αγαπώ κι εγώ όπως θα έχετε καταλάβει…;-) )

  7. @Stella: Εγώ κάνω άλλα κόλπα τώρα, για να τα ευχαριστηθώ όλα. Τα ανακατεύω και κάποιες φορές πετυχαίνω διαμαντάκια. Να ας πούμε τις προάλλες, φόρεσα μια ultra “βραδινή” φούστα όλη με μαύρη και ασημένια παγιέτα, σου λέω, με οπάκ μαύρο καλσόν, μαύρες ψηλές μπότες, λευκό απλό t-shirt (πάνω από τη φούστα βέβαια) και δερμάτινο μαύρο κοντό τζάκετ. Και βγήκα το μεσημέρι. Σε πληροφορώ μια χαρά ήταν και είχε και ένα στυλάκι. Επίσης τις προάλλες, φόραγα ένα μακρύ μπλε ηλεκτρίκ σουέντ ημίπαλτο και έβαψα τα μάτια μου με το υπερβολικά έντονο μπλε ηλεκτρίκ eyeliner MUFE Aqua. Kαι φέτος θα βάλω μπρος και όλα τα καλά σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα που σκονίζονται μόνα τους κρυμμένα στα ντουλάπια. Α, μα πια. Κάντο και εσύ.

  8. @Julia μμμμμμ!!!!!!!! nice ideas!!!! Οσο για τα σερβίτσια, πάντα σε πρωτη διάταξη και με κάθε ευκαιρία! Αυτο ειναι το μονο που δε με χαλαει…
    Το ενδεχόμενο να βρεθώ ντυμένη, ως τρελλη του Σαγιώ με φοβίζει μονο!

  9. Καλημέρα!!!

    Νάνσυ μου, κούκλα μου, μπράβο για το βίντεο!!! Υπέροχο και γλυκό όπως εσύ! Ευχαριστούμε πολύύύύ και για το ημερολόγιο, περιλαμβάνει πολύ χρήσιμες συμβουλές περιποίησης καθώς και optimistic quotes! It made my day 🙂

    Έχω δύο από τις παλέτες αυτές, μία για smoky eyes και η άλλη είναι σε χακί-army αποχρώσεις. Η ποιότητα τους είναι σούπερ, δεν είναι σαν «κιμωλία»-δεν λερώνουν και είναι super pigmented! I love L’oreal…!

  10. Μου δίνετε νέες προοπτικές στη ζωή μου …και στο πορτοφόλι μου φυσικά …
    Με τα θαυμαστικά και τα κεφαλαία έχω συνήθως ένα ζήτημα (τι θα έλεγε άραγε ο άμοιρος F Scott για αυτό? Γιατρέ μου, τι βοήθειά σας…)
    Αντίθετα, με τα αποσιωπητικά τα πάω πολύ καλά …

  11. Τζα!!!Καλημέρα κοριτσάκια.Τι να πω τώρα εγώ;(Αφού ξέρετε)Αγαπώ L’Oreal(έχω γίνει γραφική αλλά έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες).Τέλειες οι αστραφτερές παλετίτσες.@Nansy χίλια μπράβο!!!Είσαι φοβερή.Ακόμη γελάω με το ημερολόγιο.Οπότε είμαστε έτοιμες…τυπώνουμε κι αρχίζουμε να πουλάμε.Τα έσοδα θα πάνε για ιερό σκοπό(την 5ήμερη των BBgirls στο τέλος του σχολικού έτους).Κορίτσια προσοχή:ΔΕΝ δεχόμαστε λεφτά από τη monopoly!(xoxoxox)Φιλάκια…

  12. Καλημέρα μάλλο αργοπορημένη καλησπέρα κι από μένα Τζούλια και αγαπημένα bbgirls!!! Τι ωραίο το βίντεο Νάνσυ, το δε ημερολόγιο καταπληκτικό μου άρεσαν και τα tips που έχεις βάλει σε κάθε σελίδα!!! Ναι κι εμένα μου αρέσουν τα θαυμαστικά κι ας μαλώνει όσο θέλει ο Scott!!! Τριπλό θαυμαστικό
    Αυτές τις σκιές τις γλυκοκοιτάζω καιρό ιδίως την πράσινη παλέτα αλλά και αυτή η μαύρη που έχεις φωτό και αυτή που έδεικε η Νάνσυ πολύ μου άρεσαν! Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω πολλές σκιές και οι ρημάδες δεν τελειώνουν και εύκολα αλλά όπως και να το κάνεις το νέο είναι αλλιώς! Το θέμα με τα ρούχα- παπουτσια- σερβιτσια – και λοιπά είδη που φυλούσαμε για τη “γιορτή” γαμοβαφτίσι κλπ έχουν λήξει και για μένα προ πολλού. Φοράω πια τις peep toe γόβες μου στη δουλειά – σούπερ μάρκετ κλπ τα καλά μου πανωφόρια – φουστάνια και βγάζω τα καλά σερβίτσια – μαχαιροπήρουνα – κρυστάλλινα ποτήρια όποτε μου κάνει κέφι, πίνουμε τα “καλά” μας κρασιά, κοιμόμαστε στα καλά μας σεντόνια, καίω τα καλά μου κεριά και πολλά άλλα!
    Life is tooooooo short!!!!
    Φιλάκια πολλά και με πολλά θαυμαστικά!!!

  13. Καλησπέρα Τζούλια και bbgirls! Πολύ όμορφο βιντεάκι…Το ημερολόγιο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Σίγουρα θα το εκτυπώσω. Ευχαριστούμε Νάνσυ!(έχει και τη φωτογραφία μου μέσα! τι ωραία!)
    Όσον αφορά στις σκιές μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά είμαι από τα λίγα κορίτσια που δεν χρησιμοποιώ καθόλου. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να τις εφαρμόσω καν, πασαλείβομαι. Δράμα…
    Τα θαυμαστικά και εγώ τα τιμώ και γενικά όλα τα σημεία στίξης. Δίνουν έμφαση και περιορίζουν τις παρεξηγήσεις που δημιουργεί το γραπτό δείχνοντας τη διάθεση και το ύφος που έχω κάθε φορά. Βέβαια συμφωνώ πως ένα κείμενο, το οποίο προορίζεται για πολλούς αναγνώστες,
    δεν είναι ωραίο να είναι γεμάτο !!!!!, ….., ????? κ.λ.π.. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα προσωπικά μας σχόλια, που γίνονται ακόμη πιο προσωπικά με όλα αυτά τα σημεία στίξης!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!
    🙂

  14. Μπράβο, Νάνσυ! Ωραιότατο το βίντεο και το ημερολόγιο εξαιρετικό.

  15. Καλησπέρα κορίτσια !!! Το videακι τέλειο , πολλά συγχαρητήρια στη Νάνσυ , αν και το είδα μουγκό καθότι είμαι στο γραφείο ( εννοείται δεν μπορώ να κρατηθώ μέχρι να πάω σπίτι ) . Οι σκιές απλά φοβερές αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ ότι έχω είδα 2-3 νεσεσέρ γεμάτα και ανυπομονώ να τελειώσουν για να αποκτήσω καμιά καινούρια …Το ημερολόγιο θα το δω το βράδυ , δεν μπορώ να ανοίξω το link , αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικό !!!!! ( με πολλά θαυμαστικά εννοείται )

  16. Μπραβο σου Νάνσυ πολυ ωραίο το βίντεο και πολυ ωραία τα χρώματα των σκιών έτσι όπως τα χρησιμοποίησες.
    @Τζούλια & Στέλλα Φρικάρω και μόνο στην ιδέα που ο Γερμανός επίτροπος που ενδεχομένως τοποθετήσουν στο Δήμο που δουλεύω μου πεί “ναιν φροϊλαιν Ελένκο, νο σκιές , νο κραγιόν, νο μάσκαρα , νο φούστα και τακούνι στην ώρα εργκασίας”. Το χειροτερό μου είναι βέβαια το
    ” Έχετε ακόμα λεφτά για αγκορές στο sephora? Για να σας κόψουμε λίγο ακόμα το μισθό σας” θα έχω να σιδερώνω με τη βλεφαρίδα κάγκελο για χρόνια….

  17. @ΕΛΕΝΗ Εννοείται…. Αφου εμείς γι΄αυτό ψωνίζουμε, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, τό ‘χουμε ξαναπεί… για τις δύσκολες μέρες της κατοχής που θα ανοίξουμε το ψυγειο μας και μέσα θα υπάρχει μονάχα, όλο το stock των καλλυντικών μας (στο ψυγείο φυσικά για να διατηρείται φρέσκο). Σκέψου το κι αλλοιώς… Μηπως θυμάσαι τι βλεφαρίδα κάγκελο είχε η Βουγιουκλάκη στην “Υπολοχαγό Νατάσσα” εκει που τη μαστίγωνε ο γερμαναράς κι έτρεχε και το eye liner ή όταν έκλαιγε τον “μακαρίτη” πεσόντα Παπαμιχαήλ στη “δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά”?… ε, κάπως έτσι θα είναι… Αντίσταση τωρα !!! Στα Sephora αδελφες μου, στα Sephora!!!!

  18. Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του beautyblog!!!!!!Προσπαθούσα να μπω στη σελίδα μέρες,δε μπορούσα και ανησύχησα!!!!
    Ευχαριστώ Νάνσυ για το βίντεο και το ημερολόγιο!Είσαι αστέρι!
    Τα χαιρεετίσματα μου σε όλες σας

  19. @Νανσυ μπράβο για το βίντεο και εγώ θέλω να αρχίσω σιγάσιγά αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα προγράματα για το μοντάζ.Εχω τραβηξει ήδη μερικά αλλά δε ξέρω πως να τα κάνω………ουυυφφφφφφ σνιφ σνιφφφ

  20. κοριτσια καλησπερα,καλησπερα τζουλια κ νανσυ!!υπεροχη δουλεια το ημερολογιο,μου αρεσαν παρα πολυ τα tips.λογω ελλειψης χρονου δεν τα διαβασα αναλυτικα.θα το κανω το βραδυ η αυριο.φυσικα θα δω κ το βιντεο.σας φιλω προς το παρον!

  21. kalispera se ola ta bbgirls!!!sas eyxaristo oles gia ta kala sas logia ksero oti to video ithele ligh doulitsa akoma alla ta trabaga ola me to kinito k to ena xeri opote tha zytiso tin epihkia sas k ena megalo sygnomh an den fenonte k toso kala ta xrvmata ‘h otidipote allo!!!!
    @tzenikouk exo dokimasei polla programmata montaz sto parelthon alla apo ta kainouria den eixa idea k me boithise h ioanna mas se ayto k tin eyxaristo poly!!!to video to exo ftiaksei me to PowerDirector exei arketa pragmatakia k einai poly eykolo sthn xrhsh!!!
    @Stella, @ΕΛΕΝΗ tha symfoniso mazi sas mporei to psigio na einai adeio alla apo skyes tha exo na pouliso kiolas….xaxaxaxxa 😛

  22. Επιτέλους είδα και το βιντεο και το ημερολόγιο! Νάνσυ έκανες πολύ και καλή δουλειά και σ΄ευχαριστούμε. Το βιντεο δείχνει μια χαρα τα χρωματα και το μακιγιάζ, μην έχεις καμμια αμφιβολία. Αναδυκνείεις τις παλέττες τόσο ωραία! Οσο για το ημερολόγιο… είναι σουπερ! Αντε και του χρόνου να ‘μαστε καλα!

  23. Καλησπέρα!

    Θα πω πρώτα για το ημερολόγιο, μην το ξεχάσω: Εϊναι σούπερ!!!! Μπράβο!!!!!! (ουστ Mr. F που θα μου πεις αν και πόσο ανθουσιασμένη είμαι! Και ναι, μπορεί καμιά φορά να γελάω με τα δικά μου στεία, πού είναι το κακό;;- εφόσον είναι αστεία, βεβαίως, βεβαίως!)

    Μπράβο Νάνσυ για το βιντεάκι, ωραία τα μακιγιάζ σου!

    Τις σκιές τις έχω σε μπλε και τις αγαπώ (!!! ναι, πού θα πάει, θα σας στείλω καμιά φωτό, να δείτε), έχουν βγάλει όντως τόσες φανταστικές αποχρώσεις! Έχω πάθει εμμονή με μία πράσινη παλέττα που έχουν: Τέλεια!

    (Πάλι δεν έχω χρόνο να διαβάσω σχόλια… Ελπίζω να μην έχω χάσει κάτι.. Θα επιστρέψω δριμύτερη.. Αναγκάζομαι, βλέπετε, να μοιραστώ τον υπολογιστή με τον καλό μου αυτές τις μέρες και παραμονεύει για να σηκωθώ. Γκρρρ…)

  24. Μπράβο Νανσυ για το βίντεο! Και Ρόδο ημερολόγιο μου άρεσε πολύ!

  25. Καλησπερα!!
    Εγω παντως τα(! !!!)δεν μπορω να τα αποχωριστω!!
    @Νανσυ υπεροχο το review σου πανε πολυ οι αποχρωσεις!!και καταπληκτικο
    το μουσικο κομματι που πλαισιωνε το βιντεο!!Πιο ειναι???
    Αυτη την σειρα την χαζευα πριν λιγες μερες μου αρεσουν οι συνδιασμοι
    των χρωματων σου δεινουν εμπνευση να δημιουργησεις ενα ξεχωριστο μακιγιαζ.
    Το ημερολογιο τελειο!!και μου αρεσει οτι δεινεις και συμβουλες ομορφιας!!Σωστα
    τι bbgirls θα ημασταν χωρις αυτες!!
    Δεν θα κοκορευτω πολυ αλλα οΣεπτεμβριος εχει κατι ξεχωριστο!! Εκτος απο 4 bbgirls ειναι και ο επετειακος μηνας γεννεθλιων του Αγαπημενου BB!!
    Φιλια χχχ

  26. Στη Νάνσυ το 20 κυρά δασκάλα δεν το συζητάμε.Πολύ ωραίο το ημερολόγιο μπράβο σου, όπως και το βίντεο (όσα μπράβο κι αν σου πούμε είναι λίγα)!!!Αν και το είδα όταν ζήτησες τα γενέθλια, έκανα πως το ξέχασα γιατί δεν είμαι τόσο καλή στην δημοσιότητα.Συγνώμη καλή μου…Εγώ να δείτε θαυμαστικά που βάζω!!!!!Δεν έχω γράψει ποτέ ποστ χωρίς θαυμαστικό.
    Τζούλια σε “κόλλησα” από το πνίξιμο που έχω εγώ χιχιχι…Επίσης μέσα σε όλη την ήδη υπερφορτωμένη μέρα μου να σας πω ότι… ταραταταταν…ξεκίνησα μαθήματα μακιγιάζ!!!!!!!!!!!!!! και είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!!!!!πότε θα πηγαίνω????????αγχώθηκα!!!!!!!!!!

  27. Kαταπληκτικές οι καινούργιες αποχρώσεις της L’Oreal,πολύ όμορφη και κατατοπιστικη η παρουσίαση της Νανσυ κ το ημερολόγιο super!!!!Πάντα τέτοια!!!

  28. Καλησπέρα στην παρεούλα κι από εμένα!
    Ω! Μα πόσες εκπλήξεις σήμερα?! Και video και ημερολόγιο? Ήρθαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα? 🙂
    @Nansy: Μπράβο σου! Πολύ καλή δουλειά και στα δύο! Το ημερολόγιο είναι πρωτότυπο, διασκεδαστικό, ενημερωτικό, αισιόδοξο…σ’ ευχαριστούμε για τη δουλειά που έκανες για όλα τα bb girls! Το video είναι πολύ κατατοπιστικό και φαίνεται ότι έκανες πολύ δουλειά, μην ανησυχείς!
    Το ερώτημά μου είναι…υπάρχει πλαφόν (στο κλίμα των ημερών εγώ…σε λίγο θα σας ρωτήσω για τον φορολογικό συντελεστή των σκιών 😛 ) στον αριθμό των σκιών που μπορούμε να βάλουμε κάθε φορά, π.χ. τρεις και ειδικά έντονα χρώματα, δεν είναι too much? Βέβαια θα μου πείτε ότι πρόκειται για βραδινό μακιγιάζ, αλλά υπάρχει κάποιος κανόνας που αγνοώ?
    Σχετικά με τις σκιές, όντως είναι ένα προϊόν που υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ (μαζί με τα κραγιόν – lip gloss νομίζω κατέχουν τα πρωτεία). Εγώ κάποιες σκιές τις χρησιμοποιώ και σαν ρουζ, όταν έχω ξεμείνει ή σε ταξίδια (προχθές χρησιμοποίησα μία μελιτζανί σκιά που είχα, σαν ρουζ και ήταν super!!).
    Το μόνο κακό (τουλάχιστον με τις compact σκιές) είναι ότι θέλει προσοχή μην και πέσουν κάτω…πόσες και πόσες φορές και ενώ βιάζομαι (όλα τότε γίνονται!) δεν μου έχει πέσει κάτω η σκιά και δεν μου έχει γίνει θρύψαλα??? (άντε να εξηγήσεις στους άντρες μετά γιατί άργησες και να σε πιστέψουν)
    @Julia: Τα bb girls σου είναι εδώ, μην το ξεχνάς! 😉
    Φιλιά σε όλες!
    Καλό βράδυ!

  29. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια …τι να πεις στις 10 το βράδυ; Καλησπέρα …βραδινή, ίσως. Πιάσαμε και πολλά θέματα. Για τα σημεία στίξης δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με την πλειοψηφία. Μου αρέσουν τα θαυμαστικά και λατρεύει τα αποσιωπητικά. Δε νομίζω να έχω γράψει ποτέ χωρίς αυτά.
    @nancy, πολύ cool το video. Εγώ παντελώς άσχετη με το άθλημα βέβαια, αλλά μου έδωσες λόγο να το ψάξω. Μου έκανε εντύπωση, που αν και τόσο σκούρες οι σκιές, τις χρησιμοποίησες πολύ επιτυχημένα. Καταλαβαίνω απόλυτα την Ioanna M. Δε το έχω καθόλου με τις σκιές. Χρησιμοποιώ περιστασιακά και πολύ δειλά κάποιες ανοιχτόχρωμες ( κόλπο είναι μήπως και δε φαίνεται τόσο το πασάλειμα) αλλά ζηλεύω όταν βλέπω καλοδουλεμένες σκούρες που κάνουν μυστηριακά και τα πιο αδιάφορα μάτια. Μπράβο σου και πάντα τέτοια. Το ημερολόγιο δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα, αλλά δε το χάνω.
    @ΕΛΕΝΗ & Stella, πέθανα στα γέλια με το flash που πέρασε μπροστά στα μάτια μου, διαβάζοντας για την Βουγιουκλάκη και τις ανησυχίες για τον Γερμανό επίτροπο. Πολύ καλό. Με έβλεπε ο άντρας μου που γελούσα μόνη μου, αλλά άντε να καταλάβει.
    Ουφ …δεν αντέχω σήμερα. Πάω για όνειρα γλυκά, γεμάτα shimmering συννεφάκια l’oreal. Η ανοιχτόχρωμη παλέτα με έχει βάλει σε πειρασμό. Φιλιά σε όλες.

  30. @oles sas eyxaristo para poly gia ta kala sas logia k pio poly xairomai pou sas arese toso to imerologio!!!
    @sofiaT einai tou moby to everloving, einai katapliktiko!parolou pou den eimai idietera fun ayths ths mousikhs ayto to latreyo!!!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ den peirazei ti na sas kano!!!oses den eipate mpeikate se mina random!!! 😛 na mas doseis kamia symbouli apo ta mathimata makigiaz pou ksekinises!!!k min anxoneseeeeeeeeee!!!!!!
    @vickysot den nomizo oti yparxei kapoio sygekrimenos arithmos gia to poses skies tha baloume analloga ti makigiaz theloume na kanoume alla kalitera na sou pei kapoios allos poio sygekrimena giati mporei na kano k lathos!!!
    filakia se olesssssssss

  31. @Nancy ευχαριστω για την πληροφορια!!Οντως ειναι υπεροχο κομματι!!

  32. ααα, μα τι ωραίο το ημερολόγιο!!! μπράβο, μπράβο!! 🙂

  33. @Nansy: σ’ ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μια χαρά μου φανήκαν οι σκιές που έβαλες, απλά συνήθως βλέπω make-up artists που δουλέυουν συνήθως 2 σκιές και πάντα αναρωτιόμουν αν στις παλέτες που βλέπω 3 χρώματα, μπαίνουν και οι 3 ταυτόχρονα ή ανά 2 εναλλάξ… 🙂

  34. Νάνσυ τι γλυκιά που είσαι!!Ευχαριστούμε πολύ & ειδικά για το ημερολόγιο!!Πολύ ωραία ιδέα τα tips που έβαλες!Έτσι,για να μην ξεχνιόμαστε 😉 Φιλάκια σε όλες xxx

  35. Τι ωραίο βίντεο και τι γλυκιά παρουσία!!!!!
    Αγαπω L’oreal!!!!
    Περιμένω με τι μπορεί να μας εκπλήξεις ακόμα Τζουλια μου! 🙂

  36. Καλημέρα κούκλες!
    @Nansy μου είσαι Θεά… όχι μόνο για το υπέροχο βίντεο, αλλά και για το καταπληκτικό bb Ημερολόγιο!! Ξετρελάθηκα με τις πανέμορφες φωτογραφίες, αλλά και με τις υπέροχες συμβουλές ομορφιάς! Θα το εκτυπώσω και θα το στολίσω δίπλα στο γραφείο μου στο σπίτι! Σ’ευχαριστούμε πάρα πολύ κούκλα μου! 🙂
    Υ.Γ. Sorry Mr. Scott, αλλά μ’αρέσει να εκφράζομαι ελεύθερα και αγαπώ πολύ τα θαυμαστικά!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.