Review: 5 Mascara, Δοκιμή και Βαθμολογία!

 

 

Χθες λοιπόν,  I πάρα- made my point- πολλά είπα και πάλι (sorry, παρασύρομαι καμιά φορά…) και σήμερα επιτέλους, ο λόγος στην Nektaria στο guest post της και στη συλλογή της από mascara.  Κρατήστε σημειώσεις, bb girls!

 

 

 

Γεια σου Tζούλια και bb girls!

 

Για μένα, τα απολύτως απαραίτητα πριν βγω από το σπίτι καθημερινά, αυτά δηλαδή που μου φτιάχνουν τη διάθεση και με κάνουν να νιώθω φρέσκια μπροστά στον καθρέφτη το πρωί, είναι το τρίπτυχο ‘’μάσκαρα, ρουζ, άρωμα’’. Κι αν ήταν μάλιστα να διαλέξω μονάχα ένα καλλυντικό, αυτό θα ήταν σίγουρα η μάσκαρα (ή μήπως πρέπει να πω το μάσκαρα; Ποιος ξέρει; Εγώ θα προτιμήσω τη θηλυκοποίησή του πάντως, μου φαίνεται καταλληλότερο για ένα τόσο γοητευτικό προϊόν!)

 

Με αυτή τη λογική οπότε, στο νεσεσέρ μου αθροίζονται μπόλικα μαγικά μπουκαλάκια, διαφόρων εταιριών, καθώς ποτέ δε βαριέμαι να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα, κι έτσι σήμερα, με την άδεια και την προτροπή της πολυαγαπημένης μας Τζούλιας, αποφάσισα να σας παραθέσω ένα τμήμα της ‘’διατριβής’’ μου με θέμα ‘’Η μάσκαρα στη ζωή μας: μελέτη και σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών και αισθητικών προδιαγραφών, πειράματα και αναλύσεις’’  😀

 

 

Ξεκινώ δυναμικά με τη Burberry Effortless Mascara:

Με πολυτελή, ξεχωριστή, βαριά συσκευασία και  ένα απλό, πολύ βολικό βουρτσάκι, χαρίζει αποτέλεσμα που υπογραμμίζει τη φυσική ομορφιά, ιδανικό για καθημερινό look, ωραία τονισμένες βλεφαρίδες και όγκος χωρίς υπερβολές. Το καταπληκτικό με τη συγκεκριμένη μάσκαρα είναι ότι σου επιτρέπει να επαναλάβεις όσες στρώσεις θες, τη μία πάνω στην άλλη, αναλόγως με το πόσο έντονο επιθυμείς να είναι το αποτέλεσμα, χωρίς ποτέ μα ποτέ να κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους- οι οποίες βλεφαρίδες να σημειώσω ότι παραμένουν παραδόξως μεταξένιες all day long, και το μαύρο χρώμα στη θέση του, δίχως αυτό το εκνευριστικό μουντζούρωμα κάτω από το μάτι (εντάξει, δε θα συνεχίσω άλλο, καταλάβατε ότι είναι από τις αγαπημένες μου….!!)

 

 

Συνεχίζω με τη μία και μοναδική Hypnose της Lancome, την κλασική, πια, μάσκαρα, που αγοράζω ξανά και ξανά, και τρέμω μην ξεμείνω, γιατί στο μυαλό μου δε νοείται smokey μακιγιάζ χωρίς αυτήν, αφού χαρίζει έντονο μαύρο χρώμα, καμπυλωτές βλεφαρίδες και πλούσιο όγκο,  με δυνατότητα για πολλές-πολλές στρώσεις, αναλόγως με το πόσο έντονο θέλουμε το αποτέλεσμα (buildable, όπως λέμε…)

 

Στη γκάμα της Hypnose, να και η Hypnose Precious Cells: Η μάσκαρα αυτή διαθέτει ένα αρκετά λεπτεπίλεπτο βουρτσάκι που καταφέρνει να διαχωρίσει και να χρωματίσει τις βλεφαρίδες, χαρίζοντας τους ένα διακριτικό αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά ‘’κομπάκια’’ ή να κολλά τις βλεφαρίδες, ενώ επιπλέον υπόσχεται ότι, σε καθημερινή χρήση, τις ενδυναμώνει και τις θρέφει.

(Τη φωτογράφισα δίπλα-δίπλα με την κλασική Hypnose, για να συγκρίνετε πόσο μοιάζουν τα βουρτσάκια τους)

 

 

 

Και αφού έπιασα με τη σειρά τις Hypnose, δε θα μπορούσα να μην αναφέρω την Hypnose Doll Eyes…Εντάξει, εδώ θα εστιάσω αρχικά στην πανέμορφη συσκευασία, και στο υπέροχο άρωμα με το που ανοίγεις το μπουκαλάκι, κάτι σε ροδόνερο που σου φτιάχνει τη μέρα! Και, φυσικά, προχωρώντας πιο πέρα, το σούπερ βολικό βουρτσάκι που λεπταίνει στην άκρη του, ώστε να βάφει και τις πιο μικρές, εσωτερικές βλεφαρίδες και να χαρίζει έτσι ευρύ, ομολογουμένως ΄΄κουκλίστικο΄΄ , βλέμμα!

 

 

Και πάμε στη Chanel…H Sublime de Chanel, η αδιάβροχη της σειράς, κάνει κάτι καταπληκτικό: τονίζει με έναν τέτοιο τρόπο τις βλεφαρίδες, ώστε χαρίζει ένα τόσο ωραίο ‘’mademoiselle’’ look, το ιδανικό για το πορτραίτο που στο μυαλό μου έχω ως ‘’διάφανη επιδερμίδα, καθαρό βλέμμα, κόκκινα χείλη΄΄. Το μειονέκτημά της; (και ο λόγος που γενικώς δεν προτιμώ τα ανθεκτικά στο νερό προϊόντα, αλλά με αυτήν έτυχε) Η αφαίρεσή της! Πραγματικά αυτή η μάσκαρα αρνείται πεισματικά άπαξ και μπει να βγει από τις βλεφαρίδες σου, οπότε ξέρετε, ζεστό νερό, ελαιώδες προϊόν και τρίψε-τρίψε, για να μην ξυπνήσεις και σαν panda την επόμενη, αλλά, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο, είναι φοβερή μάσκαρα και έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια όταν τη φοράω!

 

 

Last but not least για σήμερα (γιατί προσφέρομαι και για part II αν θέλετε- mascara maniac alert  :-D) , δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω το νέο μου απόκτημα, που με γεμίζει με χαρά και περηφάνια, το τιμωρία-έπαινος-όλα μαζί-δωράκι από την αγαπημένη μου Τζούλια, για την επιτυχία μου στο πρόχειρο διαγώνισμα του τριμήνου (θυμάστε;):  την LΟreal Paris, Volume Million Lashes Excess! Glamorous μπουκαλάκι, μεγάλο βουρτσάκι, δυνατό αποτέλεσμα, πραγματικά λες και αυτή η μαγική μάσκαρα πολλαπλασιάζει τις βλεφαρίδες, και τις τονίζει έντονα, ιδιαίτερα στις άκρες τους.

 

 

Σ’ ευχαριστώ για άλλη μια φορά  Τζούλια μου, για το δώρο σου και για το γεγονός ότι κατάλαβες τόσο νωρίς την τρέλα μου και ήξερες ακριβώς τι να μου στείλεις! You are the best!

 

 

Tώρα θα περάσω στην βαθμολογία, αλλά  για να είναι πιο δίκαιη, να πω ότι, επειδή το ψάχνω πολύ το θέμα και ξέρω ποια ακριβώς μάσκαρα να χρησιμοποιήσω ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω για την περίσταση, κι επειδή κάποιες δίνουν όγκο, κάποιες μήκος, κάποιες και τα δύο, δε θα ήταν σωστό να τις βαθμολογήσω απλώς για το αποτέλεσμα που δίνουν (για παράδειγμα ενώ η Hypnose είναι τέλεια για έντονο μακιγιάζ, δε μου αρέσει για κάθε μέρα, το αντίθετο απ’ ό, τι συμβαίνει με τη Sublime de Chanel, ας πούμε)

 

Έτσι –κι επειδή είπαμε πρόκειται περί διατριβής και θέλουμε επιστημονική ακρίβεια(!)– αποφάσισα να τις βαθμολογήσω σχετικά με τα εξής: 1)packaging και ποιότητα 2)αν τελικά χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα που η κάθε μια τους  υπόσχεται 3)πόση διάρκεια έχει αυτό το αποτέλεσμα 4)σε τι κατάσταση αφήνουν τις βλεφαρίδες 5)πόσο βολικές είναι στην αφαίρεσή τους (πολύ σημαντικό.), κι έτσι το άριστα να είναι τα 5 αστεράκια!

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

  • Burberry Effortless Mascara: 5/5 (δε βρίσκω λόγο να δώσω λιγότερο!)
  • Hypnose: 4,5/5 (λίγο παίδεμα στο ντεμακιγιάζ)
  • Hypnose Precious Cells: 4/5 (ίσως δεν κάνει στην εντέλεια αυτό που υπόσχεται.)
  • Hypnose Doll Eyes: 4,5/5 (χάνει μισό πόντο όσον αφορά τη διάρκεια)
  • Sublime de Chanel: 4/5 (το μειονέκτημα της αφαίρεσης της, καθώς και ότι ενίοτε κάνει ”κομπάκια”)
  • L’Οreal Volume Million Lashes Excess: 3,5/5 (ενώ έχει φοβερό αποτέλεσμα, χάνει πόντους στη διάρκεια, και στο γεγονός ότι κολλάει λίγο τις βλεφαρίδες)

 

 

 

Αυτά από εμένα!

 

Σας φιλώ,

Νεκταρία

 

 

 

Ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ο review, από την Nektaria, η οποία βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για Υπουργός παρά τω Mascara!

 

Από τις λίγες έως καθόλου φορές, που ξαναμπαίνω σε post και κάνω προσθήκη. Σήμερα το πρωί έγραψα κάτι για την Nektaria και μετά αποφάσισα να το σβήσω. Φοβήθηκα, μήπως προσβάλω ανθρώπους και καταστάσεις.. Όμως μετά το σχόλιο της Sofia T το ξαναγράφω και αυτή τη φορά, δεν θα το σβήσω:

 

«Για να συνδέσω λοιπόν και τις χθεσινές μου σκέψεις, αυτό το guest post,  δείχνει τη διαφορά μεταξύ μιας beauty editor by name και μιας beauty editor by heart.»

 

 

 

Τώρα, αν μου επιτρέπετε, θα πω και εγώ τη γνώμη μου… Από τα εκατοντάδες προιόντα ομορφιάς που έχω δοκιμάσει, κάποια στιγμή, στον καθρέπτη του μπάνιου μου, μια μάσκαρα, με έκανε να πιστέψω ότι έχω αληθινά τεράστιες βλεφαρίδες… Ναι, ήταν ακριβή, ναι κράτησε μόνο 2 μήνες και όχι παραπάνω, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω στο ερημονήσι, μάλλον αυτή θα έπαιρνα μαζί μου:

 

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils… and now, I rest my case.

 

 

Πάμε τώρα να δούμε  εσείς, ποια, απ’ όλες θα διαλέξετε:

 

 

 

Και τι νομίζατε, θα ξέχναγα την χθεσινή υπόσχεση; Για τα δωράκια σας; Κοίταζα, λοιπόν και ξανακοίταζα τις mascara που αναφέρει η Nektaria και κατέλειξα, ότι σήμερα για τις bb girls-κούκλες,  έχω εδώ δίπλα μου, 3 Lancome Hypnose Doll Eyes.
Μη μου πείτε ότι δεν θέλετε να την δοκιμάσετε; Ειδικά μετά από αυτό το review;
Περιμένω…
… και όπως πάντα, σύντομα θα σας πω ποιες είναι οι τυχερές…

(Άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μη το γράψω: Χθες λοιπόν “μάλωσα” τη Mous-Mous, σήμερα ήρθε η ώρα να «μαλλιοτραβηχτώ» με την Sofia Frantzeskarou και την Maryl. Η Sofia θέλει να μου πάρει τον Bruce και η Μaryl τον Keanu. Και καλά, η Sofia…(ας πούμε, ότι o Bruce ήταν περισσότερο της εποχής της) Αλλά και εσύ, Maryl-Βρούτε-Υδροχόε, θέλεις να μου πάρεις τον Keanu;;;; Ποτέ!!!! Μονομαχία τώρα!!)

107 Σχόλια
  1. Καλημέρα , καλημέρα. Κατατοπιστικότατη η Νεκταρία , λεπτομερέστατη η περιγραφή της και πολύ καλός ο λόγος της. Σίγουρα το ‘χει για υπουργός παρά των maskara. Ψήφισα τη burberry που δεν έχω δοκιμάσει αλλά με προβλημάτισες με την YSL. Έχω ένα tester αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη θα το χρησιμοποιήσω και θα σου πω . Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ της estee την sumptuous extreme και από την Clinique την High impact και μου αρέσουν και οι δύο πολύ. Φιλιά ….

  2. Τι υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο, τεκμηριωμένο και σαφώς επιστημονικά στοιχειοθετημένο review!!!!Νεκταρία μας σ΄ευχαριστούμε πάρα πολυ! Με εξέπληξε για να είμαι ειλικρινής η υπεροχή της Burberry έναντι της Lancome που είναι το “βαρύ πυροβολικό” στις μάσκαρες. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να την αγοράσω. Αλλα τωρα, θα πρέπει να την εχω στα υπ΄ όψιν.. Εγω ωστόσο είμαι πολύ ευχαριστημένη, ξετρελλαμένη θα έλεγα με την They’re real της Benefit, γιατί έχει το πιο συγκλονιστικό βουρτσακι απο όλες όσες έχω δοκιμάσει εως τώρα. Χτενίζει στην κυριολεξία τις βλεφαρίδες και φθανει ακόμα και στις πιο μικρές με το κωνικό του σχήμα. Επισης μ΄αρέσει παρα πολυ η μεταλλική της συσκευασία κι αυτο το χαρακτηριστικό “κλικ” στο κλείσιμο που σε κανει να καταλαβαίνεις αφ΄ενος, ότι εχει κλείσει αφ΄ετέρου, ότι δεν θα το παρασφίξεις για να σπασει ή να κολλήσει. για μένα 4,5/5 γιατί παντα εξελισσόμενη η κοσμετολογία δεν μπορείς να ξέρεις, τι άλλο θα βρεις μπροστά σου! Δεύτερη αλλα επίσης εξαιρετική, επίσης της Benefit η all time classic Badgal!!! Και οι τιμές τους τώρα πλεον, με τις συχνές εκπτώσεις της sephora απλά αξεπέραστες!
    Ωστοσο, δηλωνω συμμετοχή για μια Doll eyes, αναμφισβήτητα!
    Φιλια σε όλες κορίτσια και πολλές καλημέρες! Πέμπτη σήμερα κοντεύουμε..

  3. Φανταστικό review, μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος βαθμολόγησης!!!;)
    Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη όπου και μένω δεν βρίσκουμε εύκολα τα burberry προϊόντα, οπότε είναι και η μοναδική που δεν έχω δοκιμάσει..
    Όσο για το δωράκι μας, Hypnose Doll Eyes, έπεσε στα χέρια μου ως δείγμα από κάποιο περιοδικό (ούτε που θυμάμαι ποιο..) και έκτοτε το λάτρεψα!!Keep going bb-super-girls xxx

  4. Ωραίο το review.Αν και πρέπει να εξομολογηθώ οτι δεν χρησιμοποιώ ποτέ μάσκαρα γιατί νομίζω οτι έχω μεγ΄λαες βλεφαρίδες. Μήπως πρέπει να αρχισω?

  5. @ΕΛΕΝΗ Η Εstee sumptuous extreme είναι εξαιρετική!!! Στις πρωτοκλασσάτες μαζι με την Lancome! Οσο για την clinique, ποτέ δεν μου άρεσαν οι μασκαρα της, παντα κατι μου έλειπε. Και τωρα που χρησιμοποιω απο ενα δειγματακι τη High Lengths Mascara ειναι μεν καλή… αλλά… Για παραδειγμα τη χρησιμοποιω μονο όταν φοράω eye liner και θελω να τονισω μόνο τις πανω βλεφαριδες για cat eye effet. Διαφορετικά σε άλλο μακιγιαζ ειναι δυσχρηστη. Οπως και το χρωμα, παντα στην clinique είχα την αίσθηση, ότι ελειπε η ένταση κι ήταν για πιο φυσικό αποτέλεσμα!

  6. @Stella: Ναι, είναι “τίμιες” οι mascara της Clinique, χωρίς να είναι κάτι συγκλονιστικό. Πάντως αγάπησα πολύ φέτος την Bottom Lash Mascara, της εταιρείας, γιατί για πρώτη φορά, έβαψα και τις κάτω βλεφαρίδες και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.

  7. @Claire G Να φορας! Μακιγιαζ χωρις μασκαρα ειναι ημιτελές, όσο μεγαλες βλεφαρίδες κι αν έχεις και στο λεω εγω που έχω. Μακιγιαζ χωρις μασκαρα δε γινεται, αντίθετα γινεται μακιγιαζ μονο με μια μασκαρα.

  8. @Julia Και που να χρησιμοποιήσεις την They’re real! Το τελειο smokey αν κι εγω τη βαζω αφοβα και σε καθημερινό, γιατι πολυ μ΄ αρεσει η βλεφαριδα καγκελλο χωρις προσθηκη ψευτικης!!! Είπαμε και προχθες… “οι Γερμανοί ξανάρχονται…”

  9. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Νεκταρία εξαιρετικά επιστημονικό το Post σου εύγε, εύγε !! Τζούλια μη μαλλιοτραβηχτεις σε παρακαλώ με τα Bbgirls για τα αγόρια δεν πειράζει μπορείτε να τους μοιραστείτε!!
    Όσοσ για τις mascara (δεν μπορώ κι εγώ η μάσκαρα λέω σε θηλυκό γένος) τη Burberry δεν έχω δοκιμάσει μόνο και τώρα θέλω με τρέλα. Μου αρέσει το καθημερινό Look και γι’ αυτό χρησιμοποιώ της clinique σε καφέ απόχρωση όπως λέει και η Στέλλα αυτή την αίσθηση μου δίνει κι εμένα. Της chanel όντως την πήρα μια φορά και τη χάρισα γιατί δεν μπορούσα να τη βγάλω με τίποτα πραγματικά! Όσο για τη doll eyes τη δοκίμασα επίσης και θέλω να πω ότι μαδαει, μετά απο 5-6 ώρες αρχίζουν και πέφτουν κομματάκια κάτω από το μάτι μου – χωρίς να μουτζουρώνομαι ευτυχως
    Της L’oreal επίσης δεν έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται επίσης ενδιαφέρουσα και οικονομική και για τη sumptuous που αναφέρει η Στέλλα πιο πάνω συμφωνώ κι εγώ – τη λατρεύω!
    Η επόμενη αγορά μου όμως είμαι σίγουρη ότι θα είναι η Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα και εμπιστεύομαι και τη γνώμη σου Τζούλια!!
    Φιλάκια πολλά!!

  10. αξιζε η αγωνια!το review ειναι πραγματικα υπεροχο,κατατοπιστικότατο και μου θυμησε την παλια μου αγαπη τη κλασικη hypnose που την ειχα ξεχασει.απο τις υπολοιπες ολες εκτος απο τη burberry βασικα τωρα που το σκεφτομαι ακομα δεν εχω παρει ακομα κατι απο τη σειρα μακιγιαζ burberry..περιεργο που μου εχει ξεφυγει..τη doll eyes και εγω την ειχα πετυχει σε δειγμα και τη λατρεψα.θα ηθελα πολυ να τη ξαναδοκιμασω!!να δουμε ποιες θα ειναι οι τυχερες κουκλιτσες!

  11. Καλημέρα όμορφες! Πολύ κατατοπιστικό post και review Νεκταρία, μπράβο! Συμφωνώ με σένα Τζούλια για την Ysl, είναι καταπληκτική, την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Επίσης, συμφωνώ και για την Εstee sumptuous extreme, την χρησιμοποιεί η μητέρα μου εδώ και καιρό και της την “κλέβω” σε ειδικές περιστάσεις.. Περιέργως, δεν έχω δοκιμάσει mascara απο Lancome, κάτι που θα ήθελα πολύ, μιας και ο οίκος φημίζεται για αυτά τα προϊόντα! Φιλάκια σε όλες!!

  12. @stella Η clinique μου αρέσει πολύ για το πρωί δίνει καθαρό και διακριτικό αποτέλεσμα. Εμένα πάλι η they are real της benefit δεν μου άρεσε καθόλου , ίσως να είχα και εγώ μεγάλες προσδοκίες μετά από τόση διαφήμιση , στα δικά μου μάτια όμως δεν πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο. Τελικά ο καθένας μας προτιμά αυτά που του “κάθονται” καλύτερα.
    @Τζούλια ο δικός μου ο χορός με τον keanu δεν σε πείραξε οπότε μπορούμε να τον μοιραστούμε φαντάζομαι…

  13. τελεια τα γραφει η Νεκταρια πολυ κατατοπιστικη!καλη μας επιτυχια!

  14. στο προηγουμενο ποστ μου εννοουσα οτι τις εχω δοκιμασει ολες εκτος απο burberry..αντε να ερθει το σαββατοκυριακο να κοιμηθω γιατι τα ματια μου κανουν πουλάκια lol!!

  15. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Ενα εχω να πω @Τζουλια οσο διαβαζα το review της Νεκταριας ελεγα μεσα μου να
    η νεα Υπουργος mascara!!και ηρθε και το επιβεβαιωσες!!!
    @Νεκταρια μου καταπληκτικο ποστ μηπως καλε στην προηγουμενη ζωη ησουν beauty editor!!Φαινεται οταν αγαπας κατι!!και στην περιπτωση σου παραφαινεται!!
    Και ξερεις αυτοματα κανω τον εξης συνειρμο αν εισαι τοσο καλη και αναλυτικη και δειχνεις αμεσα τον τροπο οταν αγαπας κατι!φανταζομαι ποσο καλη γιατρος θα γινεις!!Σιγουρα θα ηθελα αν ποτε χρειαζονταν να ειχα την ιατρικη σου φροντιδα!!
    Γιατι θα ηξερα οτι αυτο που κανεις δεν ειναι επειδη “πρεπει”αλλα.επειδη το “αγαπας”!!Και δεν υπερβαλω!!
    Τωρα δικια μου αγαπημενη ειναι της Clinigue High impact 1:γιατι ειναι υποαλλεργικη 2:γιατι μπορεις να χτισεις τις βλεφαριδες οσο θελεις χωρις να στεγνωνει γρηγορα 3:γιατι δινει απιστευτο ογκο 4:γιατι παραμενει στην θεση της για αρκετες ωρες 5:βασικο για μενα φευγει παρααα πολυ ευκολα ακομα και με νερακι!!Αρα απο μενα θα παρει 10/10
    Φιλια χχχ
    Υ.Γ εννοηται οτι παιρνω μερος στον διαγωνισμο χανεις τετοιες ευκαιριες!!!

  16. Φυσικά και θέλω να τη δοκιμάσω!
    Και συγχαρητήρια στην υποψήφια υπουργό μας! 😉

  17. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν είδα συμμετοχή της Clinique και της υπέροχης High Lengths Mascara!
    Και το λέω εγώ αυτό, τρελή πολέμιος της Clinique, γιατί συνήθως δεν μου “ταίριαζε” τίποτα, ούτε στο δέρμα ούτε στα χρώματά μου!
    Από ένα δείγμα σε περιοδικό έπαθα πλάκα κυριολεκτικά… δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή, με τόσο περίεργο για τα γούστα μου βουρτσάκι … Μα να μην έχει τριχίτσες? Μα να είναι μόνο από τη μία μεριά το τσουρούτικο βουρτσάκι? Και όμως φίλες μου, είναι σούπερ τέλεια!
    Αυτά… τον είπα τον πόνο μου …
    ΥΓ Την Lancome Doll Eyes τη θέλω και την παραθέλω!!!

  18. @Angelina: Τσουρούτικο βουρτσάκι?!?!?! εξαιρετική περιγραφή!!! χαχα κι εγώ την έχω πάρει (2 φορες κιολας) γιατί όντως δίνει τρελό μήκος. Αν χρειάζεται περνάς και μια άλλη από πάνω για όγκο και είναι έτοιμες να πετάξουν οι βλεφαρίδες σου!!

  19. Σημερα ειναι η μερα μου!!Γελαω μονη στο σπιτι καλα αυτο!!η μαλλον ειναι το στεριτικο συνδρομο μετα απο ενα χρονο ανεργειας!κικιρικου θα λεω σε λιγο!!
    Τελος παντον αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω η αγαπημενη μου Στελλα εγω
    και εγω καποιες αδυναμιες!!Αγαπα την Benefit”they’re real”εγω απο την αλλη
    ημουν ετοιμη να το πω αλλα το αφησα εχω εντελως αλλη αποψη οπως εσυ Στελλακι
    για την μασκαρα της Clinigue!Οταν αγορασα την Benefit ημουν καταενθουσιασμενη!! Αλλα οταν πηγα να την δοκιμασω επαθα εναν ταμπλα!!χαχα
    γιατι πρωτα το βουρτσακι με κατατρυπισε φοβομουν να το ακουμπησω στις βλεφαριδες μου αντε λεω εχω ευαισθητα ματια δευτερον στεγνωνε γρηγορα και προλαβαινα δευτερη στρωση που μαλλον δεν την χρειαζεσαι γιατι οντως δινει απιστευτη ενταση και εφε ψευτικης βλεφαριδας συτο το αναγνωριζω!!αλλα κοκαλωνει και μετα ενιωθα ολη μερα τις βλεφαριδες μου σαν ξενο σωμα!!Να και ο Γερμανος επιτροπος με τετοιο βλεμα θα με επερναν σιγουρα στην γκεσταμπο!!
    Και τριτον δεν φευγει με τιποτααα!!κατι που με εκνευριζει πολυ!!
    Αλλα οποιος θελει ψεφτικες βλεφαριδες ειναι η ιδανικη εστω για μια βραδινη εμφανιση που να προκαλει εντυπωσεις!!
    @Μαρακι και εγω αν θυμασε ειχα αγορασει 2 φορες το περιοδικο για την mascara
    high length!!μικρο αλλα θαυματουργο!!

  20. @sofiaT εμενα γιατι η high impact δεν μου φευγει τοσο ευκολα?ε καλα δεν λεω και οτι πεφτει τρίψιμο αλλα σιγουρα οχι τοσο ευκολα..για τα υπολοιπα που λες συμφωνα απολυτα 😉

  21. Σορι για τα λαθη αλλα εγραφα γρηγορα και δεν τα διαβασα μετα!!χιχι

  22. @SofiaT Εγω αντιθετα δεν εχω κανενα απο αυτα τα αποτελεσματα, μια χαρα μου καθεται σε όλα η They’re real και με το παραπάνω. Τι να πω? Αβυσσος η ψυχή της βλεφαρίδας!!!

  23. @Stella: έχει τη δική της προσωπικότητα τι νόμιζες….

  24. Μονομαχία με την Τζούλια μου για έναν Keanu???ΠΟΤΕ!!! Σαν κλασική Υδροχόος υπολογίζω περισσότερο τη φιλία και συμβιβάζομαι και με έναν Gerard(Butler,εννοώ-άλλη τρελή αδυναμία)χαχαχα…Τώρα όσον αφορά το post από όλες τις παραπάνω μάρκες η αγαπημένη μου είναι η Hypnose της Lancome-κλασική αξία!!!!Μ’ ενα πέρασμα μεταμορφώνονται οι βλεφαρίδες μου λες και έχω βάλει ψέυτικες και δεν έχω και τις πιο μακριές ή πυκνές βλεφαρίδες!!! Μπράβο στην Νεκταρία για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες της!!!

  25. @Christie τι να σου πω εγω ο λογος που την αγοραζω συνεχεια!!ειναι οτι
    εκτος απο τα παραπανω που ειπα ειναι οτι φευγει στο ντεμακιγιαζ πολυ ευκολα
    σε εμενα τι να πω αλλα δεν εχω ακουσει ξανα το αντιθετο!!

  26. καλημερα!τι ωραιο ποστ!αναλυτικοτατο!ευχαριστουμε!

  27. @Στελλα μου θα πρεπει να πουμε καλυτερα οχι “Space Odyssey!!”αλλα
    “mascara Odyssey!!”

  28. @Maryl: Πολυγαπημένη μου, συν-Υδροχόε… Το ξέρεις πολύ καλά, ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλούσαμε εμείς φιλίες, για έναν άντρα.. Αν είναι δυνατόν… στην καλύτερη περίπτωση, θα τον μοιραζόμασταν κιόλας, ανάλογα με τις βολικές για την κάθε μια, μέρες της εβδομάδας. Αλλά, συγνώμη… Πως έχεις πέσει μέσα, σε όλα μου τα γούστα;;;;; Και τον Gerard??? Πεθαίνω για Leonidas…Τώρα, μου έμεινε ο Daniel… aka my name is Bond, James Bond…. Για να δούμε…

  29. Από τις λίγες έως καθόλου φορές, που ξαναμπαίνω σε post και κάνω προσθήκη. Σήμερα το πρωί έγραψα κάτι για την Nektaria και μετά αποφάσισα να το σβήσω. Φοβήθηκα, μήπως προσβάλω ανθρώπους και καταστάσεις.. Όμως μετά το σχόλιο της Sofia T το ξαναγράφω και αυτή τη φορά, δεν θα το σβήσω:

    «Για να συνδέσω λοιπόν και τις χθεσινές μου σκέψεις, αυτό το guest post, δείχνει τη διαφορά μεταξύ μιας beauty editor by name και μιας beauty editor by heart.»

  30. Καλημέρα!!!! Ωραίο post αν και θα περίμενα να γίνει και σύγκριση και με πιο φθηνές μάρκες!!!!Δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές!!!!Παρόλα αυτά είναι όλες σε ωραίες συσκευασίες και το κυριότερο τα βουρτσάκια είναι ίσια και όχι καμπυλωτά,γιατί εμένα προσωπικά ενίοτε με δυσκολεύουν …

  31. μ’αρέσει αυτή η μορφή ενημέρωσης μέσα από την προσωπική εμπειρία της καθεμίας! Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά η Diorshow και ειδικά η New Look. Οι βλεφαρίδες μας δυστυχώς ταλαιπωρούνται…πολύ, για αυτό είπα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη που περιέχει και ορό που τις θρέφει. Καλή σαν αποτέλεσμα έντασης, αλλά τώρα μετά από 3 μήνες χρήσης μπορώ να πω ότι η ποιότητα των βλεφαρίδων μου έχει βελτιωθεί…πολύ! Πολύ ελαστικές
    και με διαφορά στην πυκνότητά τους! Ξέρω ότι δεν θα τη χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί μ’αρέσει και το πιο έντονο αποτέλεσμα (like Hypnose!)
    αλλά μια φορά το χρόνο θα την έχω σίγουρα έστω και σαν θεραπεία.

  32. @Τζουλια και καλα θα κανεις!!Εμενα απο την πρωτη ματια αυτο μου εβγαλε
    η Νεκταρια!! Και σε μενα η πρωτη εντυπωση σπανια πεφτει εξω!!
    Συμφωνω και με τον Daniel ειναι αυτο που λεμε ασχημος ωραιος!!Γοητευτικοτατος!!!
    @Στελλα θα το πω δεν θα κρατηθω γιατι χαρηκα πολυ με την ανακαλυψη μου
    βρηκα ενα σαιτ το ftiaxnokallyntika που εχει τα παντα απι λαδια βουτυρα
    ολα τα υλικα για να φτιαξεις κρεμες αρωματα @Μαρια αυτο για’σενα μεχρι
    και μαθηματα κανουν! Ειναι στο Κολωνακι μπες και δες και πες μου την αποψη
    σου εγω παντως εχω καταενθουσιαστη!!

  33. Δυστηχώς από βλεφαρίδα “πάσχω” κοντές , ξανθές και αραιές , τα τρία κακά της μοίρας μου.
    Όπως καταλαβαίνεται η μάσκαρα για μένα είναι απαραίτητη σύνεχεια κάθε μέρα, όλη μέρα, μέσα στο σπίτι , έξω από το σπίτι, για ψώνια , για καφέ,για ποτό, στην δουλειά, στο μπαλκόνι για να τινάξω τα χαλιά …. ακόμα και άρρωστη να είμαι μια μάσκαρα την χρειάζομαι γιατί αλλιώς είμαι σαν το ψάρι.
    Λόγω κρίσης ας αρχίσουμε από την πιο οικονομική Max Factor 2000 calorie dramatic look μια χαρά μάσκαρα για κάθε μέρα δίνει τόσο όγκο όσο θες, βαζεις και ξαναβάζεις.Σκληρένει τις βλεφαρίδες (-).
    Αγαπημένη εδώ και χρόνια HR lash queen feline blacks πολύ ωραία trendy animal συσκευασία παρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα , μένει στη θέση της για ώρες και όταν αποφασίσεις να την αφαραίσεις δεν σε ταλαιπωρεί καθόλου.
    Καινουργια αγάπη Hypnose doll eyes μεταμορφώνει τις μικρές μικρές βλεφαρίδες μου σε βλεφαρίδες με μια αξιοπρέπεια (την έχω μόνο σε δείγμα αλλά θέλω να την αποκτήσω σύντομα)
    Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils την είχα αποκτήσει παλιότερα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ξεραίνεται γρήγορα.

    Αυτά και από μένα περί μάσκαρας, να προσθέσω ότι διαβάζω ανελειπώς το blog αλλά δεν σχολιάζω συχνά γιατί μπροστά σε όλα αυτά τα ωραία που γράφεται τα δικά μου σχόλια μοιάζουν να είναι σαν τον φτωχό συγγενή.

  34. Χα! Δεν φανταζόμουν ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά το σημερινό δώρο με αφήνει αδιάφορη – κι ο λόγος που σχολιάζω είναι γιατί απλώς θέλω να πω τον πόνο μου! 🙂 Την αγόρασα το καλοκαίρι την Hypnose Doll Eyes σαν δώρο για τα γενέθλιά μου και δεν έμεινα ευχαριστημένη. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω συχνά τέτοια έξοδα (άνεργη εδώ και χρόνια). Αλλά καλά να πάθω εδώ που τα λέμε: μια φίλη μου είχε πει γι’ αυτή του YSL πόσο καλή είναι και πόσο ευχαριστημένη είναι κλπ κι ενώ έλεγα να πάρω αυτή, μετά άλλαξα γνώμη. Όμως δεν πειράζει, η συγκεκριμένη μάσκαρα θα είναι ο επόμενος “στόχος” μου! 🙂

  35. Πραγματικά πού ωραίο ποστ!!Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την Hypnose Baby Doll!!

  36. Ααααα εδώ θα μαλώσουμε Τζούλια θα σου τραβήξω το ολόισιο ξανθό σου μαλλί! Αυτός είναι δικός μου!!!

  37. @Beautyblog …Daniel!!!!!Τι άντρας!!!Τι γοητευτικό μυστηριώδες βλέμμα!!!ΑΧ!!!+ΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για την μοιρασιά,χαχαχαχα!!!!Και τους 3 όμως!!!!!!!!!!

  38. Bonjour αγαπητά μου κορίτσια!

    Αρχικά θα πω για το χθεσινό σου ποστ, Τζούλια, ότι ήταν υπέροχο και ότι εμένα προσωπικά πολύ μου αρέσουν αυτές οι μεταμεσονύκτιες εξομολογήσεις-αναρτήσεις από καρδιάς, όπου η ψυχή μας καταφέρνει να βγει και να γραφεί σε ένα απρόσωπο, κρύο πληκτρολόγιο.
    Επίσης, όσον αφορά την επέμβαση-undo-redo στο ποστ σήμερα, καλά έκανες και το άφησες, τελικά. Γιατί στην τελική, όλοι γνωρίζουμε κατά βάθος ποιοι είμαστε κι αν κάτι μας πειράζει/ενοχλεί/προσβάλει συμβαίνει κυρίως επειδή χτυπάει ευαίσθητη χορδή/μελανό σημείο της ύπαρξης μας.

    Ας προχωρήσω στο σημερινό ποστ: Οκ, Νεκταρία μου, έχω πάθει πλάκα! Τι κα-τα-πλη-κτι-κό ποστ είναι αυτό! Μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο! Είσαι απόλυτα κατατοπιστική και ακριβοδίκαιη στη βαθμολόγηση σου. Συγχαρητήρια!

    Δεν έχω δοκιμάσει τις περισσότερες, ψήφισα τη Burberry, διότι αν ξεπερνάει σε βαθμολογία την all time favourite Hypnose, τότε πρέπει να τη δοκιμάσω!
    Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω και την Doll eyes, count me in Julia!

    Πάντως, και την They’re real σκοπεύω κάποια στιγμή να δοκιμάσω, αλλά έχω να σας πω τα καλύτερα για μια μάσκαρα που την αγόρασα το πολύ 5€ κι έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένη! Είναι της Essence η Multi action false lashes mascara κι όταν την φοράω, ένα πέρασμα είναι υπερ-αρκετό γαι να μη χρειαστώ τίποτα άλλο στο μακιγιάζ μου! ή σχεδόν τίποτα, καταλαβαίνετε… Τις ξεχωρίζει, ακόμα και τις μικρές, τις μακραίνει, δεν τις κολλάει, δεν κομπιάζει, δεν τις ξηραίνει, μένει στη θέση της όλη μέρα (αφήνοντες τις απαλές) και φεύγει πολύ εύκολα με λίγο “σαπούνι” και νερό! Εν καιρώ κρίσης, τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

  39. @SofiaT: Νομίζω θα κλείσω άμεσα θέση για το σεμινάριο 4/12 για αρωματα!

  40. Kαλησπέρα κορίτσια. Kαταπληκτικό review Νεκταρία (προσωπικά θέλω και part 2. Με βοηθούν πολύ αυτά τα reviews μια που έτσι μπορώ να έχω άποψη για το που περίπου θα κινηθώ στις επόμενες αγορές. Επειδή μάλιστα είναι προσωπικές εκτιμήσεις καθημερινών γυναικών και όχι πληρωμένες (το μόνιμο θέμα μου με τα περιοδικά όπου όλα τα προϊόντα είναι τέλεια, φανταστικά, καινοτόμα, απίστευτα κλπ κλπ κλπ – όλαααα όμως !!!!), τους δίνω περισσότερη βάση. Από τις μάσκαρα που εγώ έχω δοκιμάσει (lancome (αδιάφορη), clinique (hated it), channel (καταπληκτική αλλά κάθε βράδυ ημουν με μάτια πάντα που λέει η Νεκταρία και μαύρες πετσέτες, maybeline (την αγαπώ πολύ αν και έχει μειονεκτήματα), bobbi brown (καλή) και YSL αυτή που θα αγοράσω πάλι όταν μου τελειώσει είναι η YSL. Θα πάρω όμως σύντομα και την Βurberry για δοκιμή. Βtw όντως τις κρατάτε μόνο έξι μήνες ή όσο αντέξουν;

  41. Καταπληκτικό το post και πολύ βοηθητικό!Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτές και πολύ θα το ήθελα! Η δικιά μου αγαπημένη εδώ και λίγο καιρό είναι η They’re Real της Benefit! Όποτε την χρησιμοποιώ, είναι σαν να έχω βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες! Για smokey eye, είναι εκπληκτική! Την έχω λατρέψει!!

  42. Καλησπέρα, bb girls! Εξαιρετική η αναλυτική περιγραφή της Νεκταρίας. Εύγε! Ομολογώ πως είχα μια επιφύλαξη για τα καλλυντικά Burberry, τώρα όμως θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη μάσκαρα καθώς και την YSL που προτείνει η Τζούλια ή SL, όπως είναι το νέο λογότυπο του οίκου πλέον. Est.Lauder και Lancome αποτελούν σταθερές αξίες, όντως η Clinique δεν είναι τόσο δυνατή στις μάσκαρα, οι δικές της όμως είναι αυτές που ξεβάφονται πιο εύκολα από οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Έχω ακούσει θετικά σχόλια και για τη νέα μάσκαρα της Maybelline, Colossal volum express. Τελικά νομίζω πως είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία μάσκαρα στην αγορά που καθεμιά μπορεί ανάλογα με τις ανάγκες της να βρει την κατάλληλη. Να μην ξεχνάμε και την περιποίηση των βλεφαρίδων μας με το αγαπημένο έλαιο αμυγδάλου που είχε συστήσει η Stella. Προσέχουμε, για να έχουμε!
    @Mako:Ανάλογα με τη χρήση καθορίζεται και η διάρκεια. Έχει τύχει να χρησιμοποιήσω μάσκαρα και πέραν του καθορισμένου από την εταιρεία χρονικού διαστήματος, χωρίς να προκληθεί κανενός είδους ερεθισμός.

  43. Τζα!!!Καλησπέρα κουκλίτσες μου…@Nektaria μπράβο έχω μείνει άφωνη.Άψογη η παρουσίαση,περιέγραψες τέλεια αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά.Ψήφισα Burberry,δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά μετά απ’όσα διάβασα θέλω σαν τρελή!Φιλάκια…..

  44. @SofiaT & MariaA Ναι το γνωριζω πολυ καλα και το καταστημα και το σαιτ, εδω και πολυ καιρό..

  45. τελεια οπως παντα τα αρθρα σου και τα δωρα σου ,σε ευχαριστουμε

  46. @Mako: Mascara: Το προιόν μακιγιάζ, που κρατάει λιγότερο, απ’όλα τα άλλα… 6 μήνες;; Mε τίποτα και λόγω σύνθεσης (στεγνώνει) και λόγω ml (λίγα…) 3 μήνες και θα είσαι και τυχερή, ενώ στην περίπτωση YSL, το έγραψα κιόλας, όχι περισσότερο από max 2. Και δεν πρέπει κιόλας να τις κρατάμε και πολύ, διότι παίζει να μας κάνουν και καμία αλλεργία…

  47. Γειά σας κορίτσια, οφείλω να ομολογήσω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις ανοίξω τον υπολογιστή είναι να μπω και να διαβάσω τα ποστ σας που τα περιμένω με αγωνία. Είναι ακρως ενημερωτικά και μπορώ να πω ότι τα εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο απο τα περιοδικά και οτιδήποτε άλλο. Η αλήθεια είναι οτι δεν σχολιάζω κι εγώ συχνα όμως κυριολεκτικά σας παρακολουθώ μανιωδώς. Ειδικά με το χθεσινό ποστ Τζούλια με άφησες άφωνη, δεν έχω λόγια…..(με αποσιωπητικά….και πολλά !!!!!!!!). Νεκταρία καταπληκτικό ποστ, πολλά μπράβο και για την αξιολόγηση συμφωνώ μαζί σου για τις μάσκαρα της Lancome είναι όλες φανταστικές τις χρησιμοποιώ χρόνια όπως και της Estee Lauder με κορυφαία την Magnascopic. Τώρα για Burberry δυστυχώς εδώ δεν υπάρχουν και θα ήθελα να την δοκιμάσω όπως και τα κραγιόν της αλλά που να τα βρείς. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την YSL και την hypnose star (από δείγμα) και μ’αρέσουν πολύ. Οσο για το ντεμακιγιάζ πιστεύω πως το ροζ μπουκαλακι της bioderma τα βγάζει όλα. Αυτά κι απο μένα καλη συνέχεια bb girls φιλακια πολλά.

  48. Κορίτσια μην σκοτώνεστε γιατί οι “δικοί” μου (ένας δεν μου φτανει)είναι εκτος συναγωνισμού απ΄ότι βλέπω… Οπότε θα παρω έναν Klooney (all time classic) , τον Brandt έτσι οπως τον βλέπω στη διαφήμιση του Chanel Νο5 γίνεται σαν τον παλιό κρασί (ελπίζω να μην ξυδιάσει..)αλλα απ ΄όλους πιο πολύ θα δωσω προταιρεότητα στον Johnny Depp. Κι επειδη έχω και μια έφεση προς τους ευρωπαίους, δεν θα κανω κανενα παραπονο αν αν μου αφησετε τον Mathieu Kassovitz ή καλύτερα ακομα για να μην φρικαρει ο καλός μου και να σωθει το σπιτικό μου, τον ανεπαναληπτο υπεροχο, πανέμορφα “άσχημο” Vincent Cassel, για να του παραχωρησει επ’ ευκαιρίας τη Μόνικα. Ο Vincent ειναι αυτος που ο καλός μου επι χρονια αποκαλει “Γάλλο μυτόγκα” , λατρευει να μισει κι αναρωτιέται πως γίνεται να τον έχει προτιμήσει η Μόνικα (αντι για κεινον θέλει να πει, αλλα δεν τολμάει να το εκφράσει..)

  49. @stella οπα οπα ο Cassel ειναι δικος μου!!και επειδη βλεπω οτι εχει πεσει μια “μοιρασιά” καπαρωνω και τον Clive Owen.χαχαχχααα!!

  50. ΥΠΕΡΟΧΗ ανάρτηση! Πολύ μου άρεσε.Λεπτομερής και κατατοπιστική! Ψήφισα της chanel γιατί μου άρεσε πολύ το βουρτσάκι της…( γενικά προτιμώ τα πιο χονδρά βουρτσάκια) αλλά σίγουρα η doll eyes της lancome έχει από τις πιο όμορφες συσκευασίες και η συσκευασία είναι κάτι που προσέχω πάντα…μάλιστα πολλές φορές έχω αγοράσει κάποιο προϊόν μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η συσκευασία του (ακόμη και αν η πωλήτρια είχε να μου αντιπροτείνει κάποιο καλύτερο). Της burberry την χρησιμοποίησα μια περίοδο. Είναι όντως αρκετά καλή για καθημερινό look αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να έδινε λίγο περισσότερο όγκο… Ευχαριστούμε πολύ Τζούλια για τον διαγωνισμό! Νεκταρία περιμένουμε και το 2ο μέρος! 🙂

  51. @Μαρια@Στελλα εγω εχω ενθουσιαστει θα κοιταξω να παω μεσα στην
    εβδομαδα!μονο τα λαδακια και το ροδονερο να παρω.εχω να φτιαξω πολλες κρεμουλες και σερουμ! Ασε που βρηκα και ενα προιον Φυτο κερατινη(παραγωγο σιταριου) 100% φυτικοπου μπορεις να το χρησιμοποιησεις βαζοντας στο σαμπουαν/μαλακτικο
    και για σερουμ ισιωματος!!

  52. Αρχικά να πώ “μπράβο” στη Νεκταρία που μας έδωσε τα φώτα της και πραγματικά τα κριτήρια βαθμολόγησης ήταν εξαιρετικά!και μου κίνησε την περιέργεια,αλλά φοβάμαι τις τιμές!
    να σας πώ κι εγώ για την δική μου εμπαιρία με τις μάσκαρα!
    δεν έχω δοκιμάσει και πάάάάάάρα πολλές,αλλά κάτι έχω δεί και μόνο αυτές που δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ!
    εγώ τις βλεφαρίδες μου τις θέλω μακριές,διαχωρισμένες και με καμπύλη,χωρίς να δείχνουν “κολλημένες” (πολλά θέλω,το ξέρω…),αλλάάάάάά η μάσκαρά μου θα πρέπει να είναι και αδιάβροχη(έχω υψηλή θερμοκρασία στα μάτια,φοράω και φακούς επαφής,και δεν μου κάθονται εύκολα οι μάσκαρα και τα μολύβια ματιών(τα μολύβια δε,με τίποτα!!!)

    Ιδού η εμπειρία μου:
    -Mascara Extrème de Galénic: πολύ “κοινή”,απλή,ίσα ίσα για χρώμα,στεγνώνει γρήγορα το προϊόν μέσα στο μπουκάλι
    -PRETTY MASCARA FLORMAR:μικρό πλαστικό βουρτσάκι,πιάνει και τις πιό μικρές βλεφαρίδες,σχηματίζει καμπύλη,αλλά δεν την κρατάει
    -X10 SCULPTING MASCARA FLORMAR:και σε αδιάβροχη έκδοση,δεν δίνει μήκος,μόνο όγκο,μία για όλη την ώρα.
    -MAYBELLINE FALSEIS:η καλύτερη μή αδιάβροχη μάσκαρα που έχω φορέσει!τονίζει,κρατάει υπέροχη καμπύλη,δεν μου κολλάει τις βλεφαρίδες!παράπονο…γιατί την βγάζουν σε αδιάβροχη έκδοση μόνο στο εξωτερικό,ε;;;;;
    -MAYBELLINE ONE BY ONE:αδιάβροχη μεν,δεν κάνει αυτά που υπόσχεται,δεν κρατάει καμπύλη
    -ESSENCE MULTI ACTION: καλή για το κόστος της,αλλά κοκαλώνει πολύ τις βλεφαρίδες
    -CLINIQUE HIGH IMPACT CURLING MASCARA:η μεγαλύτερη απογοήτευση,για τα χρήματα που κοστίζει!υπερβολική δόση στο βουρτσάκι,βαραίνει πολύ τις βλεφαρίδες,”ξεφτίζει” μετά από λίγη ώρα και ΔΕΝ αφαιρείται με ζεστό νερό,όπως υποστηρίζει η εταιρεία!
    -MAGIC DEFINITION MASCARA:μόλις χθες την αγόρασα,μιας και μια φίλη μου με ενημέρωσε πως “κρατάει” την καμπύλη.θαααα δούμε,θα υποστεί κι αυτή τεστ-ντράιβ,που λέμε και στο χωριό μου 🙂

    Τονίζω λοιπόν πως τα παραπάνω αφορούν τις δικές μου ιδιότροπες βλεφαριδούλες,σε εσάς κοριτσάρες μου,ενδεχομένως να έχουν άλλο αποτέλεσμα 🙂

  53. καλησπερα…!πολυ κατατοπιστικο το ποστ. μου αρεσαν ιδιαιτερα τα κριτηρια βαθμολογιας. ενθουσιαστηκα με τη lancome th doll k με της channel .ψηφισα βεβαια lancome την υπνοζε διοτι μου αρεσει πολυ η συσκευασια.Γενικως ειμαι ατομο που πρωτα κοιτα το περιτυλιγμα,το πως ειναι κ μετα το περιεχομενο!τι να κανουμε?θα χαρω πολυυ αν ειμαι στις τυχερες . Αν παλι δεν ειμαι θα χαρω ξανα αλλα θα λυπηθει ο αντρας μου διοτι τυγχανει να εχω ξεμεινει κ τωρα με την εγκυμοσυνη(ασχετο)δε μου χαλαει χατιρια!οποτε θα του πω με ωραιο τροπο οτι το μωρο θελει τη μαμα περιποιημενη!αρα δε θα μπορεσει να αρνηθει (λεω εγω τωρα)!

  54. @christie Είσαι πολύ μικρή για τον Cassel, να τον αφήσεις ήσυχο άκουσες?

  55. @Nettle flormar?τι μαρκα ειναι αυτη?πρωτη φορα την ακουω.τη πουλανε ελλαδα?

  56. Καλο μεσημερι σε ολες σας.Οπως εχω πει κι αλλη φορα η μασκαρα ειναι το δευτερο καλυτερο αγαπημενο μου προιον μετα το αρωμα που δεν το αποχωριζομαι ποτε.Χωρις μασκαρα δεν εχω βγει ποτε απο το σπιτι μου.Οφειλω ομως να ομολογησω οτι ακομη δεν εχω βρει αυτο το κατι που θα με κανει να νιωθω υπεροχα βλεποντας το βλεμμα μου στον καθρεφτη.Πριν απο ενα μηνα πηγα στα Gallerie de Beaute να παρω το αρωμα του αντρα μου και ρωτησα μια κοπελα ποια μασκαρα θα μου προτεινε.Εκεινη πριν προλαβω καν να τελειωσω τη φραση μου μου ειπε: Hypnose,η καλυτερη μασκαρα ever.Πραγματικα με επηρεασε πολυ αλλα λογω του αρωματος και των περιορισμενων οικονομικων δεν την αγορασα.Πραγματικα θα ηθελα πολυ να την αποκτησω και σε ευχαριστουμε πολυ Julia μας που μας δινεις αυτη την ευκαιρια.φιλια πολλα!

  57. @stella ε καλα μωρε τι λες τριτες-πεμπτες εγω,δευτερες-τεταρτες-παρασκευες εσυ και τη κυριακη για τη καημενη τη μονικα?αντε σου αφησα και μια μερα παραπανω!!ποιο πισω δεν παω!

  58. Tέλειο Post!!Ευχαριστούμε Νektaria!!
    Και θέλω σ’αυτό το σημείο, να αυτοπροταθώ για Υφυπουργός, μιας και τον τελευταίο χρόνο, έχω πειραματιστεί αρκετά με το έτσι κι αλλιώς λατρεμένο αυτό καλλυντικό, που και για μένα είναι το παν σ’ένα μακιγιάζ….Μπορεί να το καταστρέψει, αλλά μπορεί και να το απογειώσει!
    Βέβαια, Τζούλια μου, η Lancome Hypnose Doll eyes, για την οποία τόσα καλά διάβασα, μου έχει διαφύγει, να ξέρεις…..;-)
    υγ: Εν ευθέτω χρόνω, θα επανέλθω σίγουρα σ’αυτό το ποστ μιας κι απ’ό,τι βλέπω έχετε πει πάρα πολλά που σίγουρα θα μ’ενδιαφέρουν, αλλά τώρα δεν προλαβαίνωωωωωωωωωωωωω!!!

  59. Ωραία η ανάλυση ,αλλά με μπέρδεψε λίγο.Ολες καλές φαίνονται .Εγώ χρησιμοποιώ πάντα δύο ,μία για όγκο και μία για μήκος .Θα ήθελα στο άρθρο να αναφέρονταν και οι τιμές .Γιατί αν είναι πολύ ακριβές και τελικά δεν σου αρέσει , δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα , να μην έχεις να κλάψεις πολλά χρήματα !

  60. Γεια σας bb girls!

    Το πόσο χαίρομαι που σας άρεσε το κείμενό μου, δεν περιγράφεται!!
    Τζούλια μου σ’ευχαριστώ και πάλι για το βήμα που μου έδωσες, εννοείται δε θ’ αφήσω την υπουργική υποψηφιότητα να γλιστρήσει από τα χέρια μου- αν υπάρξει ομόφωνη απόφαση βέβαια!

    SofiaT, με συγκίνησες με τα λόγια σου…σ’ευχαριστώ! Εκφράζεσαι πάντα με τόσο όμορφο τρόπο!

    Σε αυτό το review επέλεξα να αναφερθώ σε 6 μόνο από όσες μάσκαρα έχω δοκιμάσει, αφενός για να μη βγει τεράστιο το κείμενο και σας κουράσω, αφετέρου για να έχω και ένα part II να καταθέσω στην πρωθυπουργό μας! ;-)Κι είναι και μερικές που έχω και δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη, μην τις ανοίγω όλες μαζί και μου ξεραίνονται, και ένα σωρό άλλες που έχω στη λίστα προς αγορά στο μέλλον! (κρατάω σημειώσεις από τα σχόλια σας, από τα οποία σίγουρα προκύπτει και το εξής συμπέρασμα: το τι θα ταιριάξει τελικά στην καθεμία μας είναι εντελώς απρόβλεπτο, και όλες μας ανακαλύπτουμε τους δικούς μας προσωπικούς θησαυρούς…δε θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια ομοιομορφία άλλωστε…)

  61. @Nektaria δεν λεω τιποτα παραπανω απο αυτο που φαινεται!!και που αξιζεις!!
    Ημουν σιγουρη οτι θα ειχες και αλλου θυσαυρους!!θα περιμενω το part2! !

  62. Καλά, έχω εντυπωσιαστεί με τη διατριβή!!! και οι βαθμολογίες θα είναι σίγουρα έγκυρες και αξιόπιστες, χαχα!
    και ήταν και σχετικά με το αγαπημένο μου προϊόν, που αν δεν είχα καθόλου χρόνο για μακιγιάζ, θα φορούσα μόνο μάσκαρα!

  63. @christie ναι,είναι σχετικά καινούρια,τον τελευταίο χρόνο υπάρχει στο avenue,αλλά και στην γειτονιά μου,στον Άγιο Δημήτριο!έχει πολύ οικονομικά καλλυντικά,τα βερνίκια νυχιών είναι πολύ καλά,ανθεκτικά και στεγνώνουν γρήγορα.η προέλευσή τους δεν μου αρέσει,αλλά έμαθα γι’αυτήν αργότερα,μιας και δεν αναγράφεται σε κάθε προϊόν η προέλευσή του!
    έχει και ιστοσελίδα,μπορείτε να την ψάξετε!

  64. καλησπερα τζουλια κ ββκοριτσακια!!
    @νεκταρια,μου αρεσε πολυ ο τροπος αναλυσης σου.δειχνει,αν μη τι αλλο,οτι το κειμενο ανηκει σε ατομο με συγκροτημενη σκεψη.
    απο mascara,εχω να σας πω κι εγω πολλα γτ εχω δοκιμασει παρα πολλες κατα καιρους.
    εχω ξαναγραψει οτι η καλυτερη για μηκος ειναι η high lengths της clinique.πολυ καλη ειναι η sumptuous της estee κ η wonder perfect της clarins.τωρα δοκιμαζω τη magnascopic της estee.
    ps.η high lenghts δεν κανει για τις κατω βλεφαριδες γι’αυτο χρησιμοποιω την bottom lash.γενικα,αν δεν βαλω mascara,νομιζω οτι ειμαι αμακιγιαριστη.α!κ οπως θυμαται κ η τζουλια μας,βαφω παντα κ τις κατω βλεφαριδες.φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!

  65. @τζουλια,να δοκιμασω λοιπον την YSL,ε;;σιγουρα θα εχουν περασει 3 μηνες απο τοτε που ανοιξα την τελευταια…!!
    (οχι αποσιωπητικα,οχι θαυμαστικα).

  66. Συγχαρητήρια αγαπημένο bbgirl για το ποστ!Τα σχόλια είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ τώρα να τα διαβάσω αλλά θα επανέλθω αργά όπως πάντα.Εγώ έχω δοκιμάσει την loreal και η αποψή μου είναι ίδια όπως πολύ άψογα έχεις τοποθετηθεί.Σας φιλώ όλες με πολύ θαυμασμό!!!!!!!!!

  67. Καλησπέρα κι από εμένα!
    Το πρωί που είδα το review έτριβα τα μάτια μου!!!
    Μπράβο σου, Νεκταρία μου, υπέροχη δουλειά!!! Δεν έχω λόγια!!
    (@Nektaria: είμαι σίγουρη ότι στις τσεπούλες της ιατρικής σου ρόμπας, όλο και κάποια μάσκαρα θα πετύχω αν ψάξω, σωστά? 🙂 )

    Ψηφίζω δαγκωτό Νεκταρία για Υπουργό παρά τω μάσκαρα!!!
    Ν-Ε-Κ-Τ-Α-Ρ-Ι-Α !
    (@Nektaria: αν θες, σου κολλάω και σταυρωμένα ψηφοδέλτια!!!)

    Στο προκείμενο τώρα, είμαι κι εγώ ατυχήσασα στο θέμα “βλεφαρίδες”, μικρές, αραιές, κακές, ψυχρές και ανάποδες, όλα τα “καλά” μαζί.
    Επειδή στο θέμα “μήκος” έχω κάνει ήδη τα “σαράντα” (κοντεύουμε και τα τρίμηνα σε λίγο καιρό 😛 ), το μόνο που αξίζει να με απασχολεί πλέον, είναι το θέμα “όγκος”.
    Ίσως επειδή δεν έχω και πολλές απαιτήσεις, γνωρίζοντας το πρόβλημά μου, δεν μπορώ να πω ότι “τρώω” απογοητεύσεις από όσες μάσκαρα (μάσκαρες, μασκαράδες, ωχουουου με αυτό το θέμα!!!! κουράστηκα!!!) έχω χρησιμοποιήσει, αρκεί να μην είναι πολύ νερουλές, όπως η Colossal Volum’ Express Mascara της Maybelline που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό (τουλάχιστον στην αρχή, τώρα που έχει περάσει ένας μήνας και πήζει, είναι τέλεια), ενώ, αντιθέτως, το καμπυλωτό της βουρτσάκι είναι super! Όπως super θεωρώ ότι είναι και τα βουρτσάκια σιλικόνης, κατά την άποψή μου, σε αντίθεση με αυτά με τις τριχούλες.
    Δεν αξίζει να αναφέρω εντυπώσεις από όσες μάσκαρα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα, γιατί τις μισές τις έχουν αναφέρει ήδη τα κορίτσια παραπάνω και οι υπόλοιπες έχουν χαθεί στα βάθη του μυαλού μου, προφανώς ως ανεπαρκείς…
    Σχετικά με την Doll Eyes που ψήφισα, έχω κι εγώ ακούσει τα καλύτερα και θέλω πολύ να τη δοκιμάσω!!!!
    @Julia: δεν πρόλαβα να σχολιάσω το χθεσινό σου post…χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι μέλος μία παρέας όχι αποκλειστικά beauty-oriented, αλλά τόσο multi-tasking, multi-purpose, multi-interesting, multi-…, multi-…multiple choice, multi-moulinex…και “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω” άμα λάχει! και για όλα αυτά, “φταις” εσύ! 😉 xxxx

  68. @NIKOLINA στη θεσσαλονικη τα ΒURBERRY τα εχουν τα hondos. τελειο το post τα καλυψε ολα ΜΠΡΑΒΟ!

  69. Χαχαχαχαχαχαχααχ! καλά Τζούλια είσαι απίστευτη!!! ότι θα εμπαινε το όνομα της μαμας Σοφίας σε post αυτό δεν το περίμενα!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχ ακόμα γελάω!!!!!
    Όσο για την Νεκταρία…!!! Νομίζω πως την ίδια τρέλα με τις μάσκαρα την έχουμε! έχω τόσες πλέον που όλο και κάποια εμφανίζεται μέσα σε κάποιο ξεχασμένο τσαντάκι!
    Για τη Lancome τι να πω… τι συγκεκριμένη μάσκαρα θέλω πολύ να την δοκιμάσω!!! (εχω και μια αγάπη στο προσω πο τις καμπάνιας την Betty Boop!) οπότε παρακαλάω και προσεύχομαι στο Θεό της μάσκαρα να είμαι μια απο τις τυχερές!!!

    Φιλιά πολλά σε όλες σας!

  70. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ REVIEW.ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ VOLUME MISSION LASHES THΣ LOREAL KAI THN ESTEE LAUDER Magna Scopic.
    EINAI KAI OI ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ LOREAL ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ESTEE.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ….

  71. @Nektaria, πόσα μπράβο, πόσα συγχαρητήρια με την κυριολεκτική έννοια. Χάρηκα με τη χαρά σου να γράψεις, να μοιραστείς, να “διδάξεις”.
    Ψήφισα την 5/5 επιλογή σου, πολύ απλά γιατί με έπεισες.
    @Τζούλια, δεν πιστεύω να διατηρείς ακόμα αμφιβολίες για την υπουργοποίηση; Ο λαός απαιτεί.
    Όσον αφορά ΣΤH μάσκαρα, θα συμφωνήσω με τη Τζούλια για την YSL, αλλά στους καιρούς μας έχω βρει τη SuperShock της AVON μια καλή, οικονομική λύση με ικανοποιητικά αποτελέσματα για πρωινό μακιγιάζ.

  72. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΒΑΖΕΤΕ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ PRIMER ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑ….ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΑΜΕ ΣΚΕΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ?
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ?
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  73. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ Lancome Hypnose Doll Eyes.
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  74. Νεκταρία το review είναι πραγματικά πολύ ωραίο & κατατοπιστικό & σε ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσες στο bb!mascara addicted & εγώ!xxx

  75. Έχω ψηθεί τρελά για την Burberry! Τώρα χρησιμοποιώ μία της Clinique, καλά μου έχει κάτσει.

  76. Καλησπέρα κορίτσια!! Τέλειο το review Νεκταρία!!! Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μάσκαρα της Dior και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!! Μόνο η αδιάβροχη δεν μου άρεσε πολύ…η blackout ήταν τέλεια για τις όχι και τόσο μεγάλες βλεφαρίδες μου!!! Φιλιά σε όλες!!!

  77. Καλησπέρα σας!!!Νεκταρία πολύ καλό το πόστ!!Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιω της Loreal την lach architecture.Αλλά ψήνομαι να δοκιμασω της lancome:)

  78. @nektaria τελειο το ποστ σου και κατατοπιστικοτατο..αν ειχες βαλει και φωτο με τις βλεφαριδες σου θα ηταν το ιδανικο αλλα κι απο την περιγραφη μας εδωσες να καταλαβουμε επακριβως την ποιοτητα της καθε μασκαρα!εχω δοκιμασει της chanel και της lancome εκτος απο την precious cells και μπορω να πω οτι η απλη hypnose με αφησε αδιαφορη ενω αντιθετα η dolls eyes και η star(με την betty boop)με αφησαν υπερικανοποιημενη..παρολ’αυτα θα συμφωνησω με τη Στελλα..οι αγαπημενες μου ειναι οι they’re real και η falsies της maybelline..αλλα και καποιες του dior και μια estee lauder..ουφ νομιζω η λιστα μου δεν τελειωνει…μηπως να κανω κι εγω ενα review για μασκαρα γλυκια μου τζουλια;;;

  79. I Love Mascara , too!Άλλο ένα υπέροχο guest post , τελικά είμαστε πολυτάλαντα κορίτσια , ε ?

  80. Γεια σας
    εγω εχω στο σπιτι τις 2 mascara της Benefit, την Badgal και την They’re real. Η πρωτη ειναι αξεπεραστη,τι θες;ογκο,μηκος,αντοχη,χρωμα;τα εχει ολα!!!! Η δευτερη ειναι για εξαιρετικες περιστασεις και χρηση με φειδω,γιατι αλλιως βγαινεις bimbo…Αν ειμαι τυχερη θα ηθελα να δοκιμασω τη doll eyes:

  81. Πολύ ωραίο review!Μπράβο στήν Νεκταρία!Εγώ πάλι διάλεξα τη chanel,τήν χρησιμοποιούσε παλαιότερα και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη όπως και από την hypnose και η αλήθεια είναι οτι τήν είχα ξεχάσει!Από burberry δέν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο προϊον αλλά γενικά προτιμώ έντονο αποτέλεσμα και έχω ακούσει οτί είναι για πιο πρωϊνό μακιγιάζ!Όσο για τήν doll eyes τήν έχω δοκιμάσει και εγώ σε δείγμα και μου άρεσε ακετά,οπότε σίγουρα θα τήν ήθελα και αυτήν στη συλλογή μου!

  82. Καλημέρα, bb girls! Είναι καμία μπροστά στον υπολογιστή της αυτή την ώρα; Αν ναι, να σας πω ότι το προγραμματάκι random είχε ένα θέμα χθες το βράδυ, γράψαμε πολλά και μάλιστα και η μια στην άλλη και μια από τις νικήτριες για την Doll Eyes, ήταν η….beautyblog!!! χααχχαχαχαχα!!

    Ok, δεν θα κρατήσω εγώ βέβαια τη μια Doll Eyes, αυτές ήταν για τα κορίτσια μου.

    Και οι τυχερές είναι:

    Kanelli

    Ana Nas

    Nettle

    Επίσης Παρασκευή σήμερα και σας έχω εκπλήξεις. Περισσότερα σε λίγο…

  83. Τον τελευταιο χρονο αγοραζω μονο Clinique. Η High Impact ειναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η!!!!!

  84. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Χαχα Τζούλια κέρδισες τη Mascara ουουου μπράβο!! Συγχαρητηρια στις νικήτριες και φυσικά ξέχασα να ψηφίσω κι εγώ Νεκταρία για Υπουργό παρά τω μάσκαρα!
    Περιμένουμε την έκπληξη της ΠΑρασκευής!!

  85. Καλημέρα! φυσικά και ειμαστε μπροστα στον υπολογιστή και περιμένουμε το ποστ της Παρασκευής!

  86. Καλημερα!Τζουλια!κοριτσια!!
    @Τζουλια μηπως ο κυριος random ηθελε να σου κανει προχριστουγεννιατικο δωρακι!!χαχαχα
    Συγχαρητηρια στις νικητριες!!
    Περιμενω να δω τι εκπληξη μας ετοιμαζεις!!!!

  87. Από τα καλύτερα reviews ever!!!Συγχαρητήρια Νεκταρία και σ’ευχαριστουμε πολύ!!

  88. kalimera julia bbgirls!!!xthes o bb ta eixe balei mazi mou k arniotan sistimatika na mpo sto post tou tin eskasa omos simera!!!xaxa 🙂
    ti yperoxo post zyleyo pou den mporo na kano toso analitiko k periektiko post!!!synxaritiria!!!exo akousei poly kala logia gia Lancome Hypnose alla den tis exo dokimasei,omos meta apo ayta pou mas grafeis tha ithela poly na tis dokimaso opos k tin Burberry!!!fysika k theloume k allo post!!!!filakiaaaaa

  89. ακρως διαφωτιστικο ποστ που μας βαζει σε πειρασμοοοο!ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ! Και εγω, αν βαλω μονο ενα προϊόν μακιγιαζ πανω μου, μασκαρα θα ναι! Λατρευω την hypnose της Lancome, αλλα και την Sumptuous Extreme απο την Estee Lauder! Tην YSL Faux Cils μόνο σε δείγμα την έχω δοκιμάσει, αλλά δεν με ενθουσίασε… Θέλουμε κι άλλα reviews από την beauty editors by heart!!!

  90. πωπωπω τυχερα κοριτσια θα εχετε τελειες βλεφαριδες με τη doll!

    @Nettle δεν θα το πιστεψεις!!χθες το απογεμα κατεβηκα στο κεντρο και στο μοναστηρακι ετοιμαζουν καταστημα flormar!!χαχαχα!!κοιτα συμπτωση!αρα θα τα δοκιμασω συντομα 😉

  91. Καλημέρα κούκλες!
    @Nektaria μου, το post για τις μάσκαρα είναι καταπληκτικό!! Δεν έχω λόγια…. είσαι αστέρι! Και γω λατρεύω την μάσκαρα και απαραίτητα πριν βγω από το σπίτι καθημερινά, χρησιμοποιώ μάσκαρα-κραγιόν-άρωμα! Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεις οπωσδήποτε η Υπουργός παρά τω Mascara! Σ’ευχαριστούμε πολύ κούκλα μου! 🙂
    Σήμερα ψήφισα την μάσκαρα Lancome Hypnose Doll Eyes, γιατί μου έκανε “κλικ” απ’την αρχή και την λάτρεψα!! Ελπίζω μόνο να’χει “καλή” τιμή!!
    @Τζούλια μου δεν έχω δοκιμάσει την μάσκαρα του Yves Saint Laurent, αλλά θα’θελα να την δοκιμάσω κάποια στιγμή, γιατί λατρεύω τις μεγάλες βλεφαρίδες! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.