Steampod: Το νέο σύστημα ισιώματος μαλλιών με ατμό!

 

Thank G-od it’s Steamp – od!

«Ωραίααα τα μαλλιάαα σου απόοοψε», φώναξε η Βίκυ μέσα στο αυτί μου, πριν από περίπου δυο εβδομάδες, που κάναμε ένα από αυτά τα girls evening (και ουχί)  night out… Τι το ήθελε να μου το πει; Αναγκάστηκε και άκουσε και όλη την ιστορία και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον γι’ αυτό χασμουρήθηκε, δυο τρεις φορές…

 

Ευτυχώς, που μας έφεραν 7 κιλά πάγο (κυριολεκτικά…) για ένα μπουκάλι κρασί και της πέρασε η ώρα…

 

Διότι, πάρα πολύ θα ήθελα να της είχα απαντήσει (όπως ας πούμε θα απαντούσα αλλού, σε μη-κολλητή μου…) “Ε, να βρε αγάπη, λούστηκα και βγήκα. Φυσική ομορφιά, φυσικά μαλλιά… “ Όμως δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα, στη Βίκυ. Ούτε σε σας.

 

Τα μαλλιά μου λοιπόν εκείνο το Σάββατο, για να με δει και να μου πει την καλή κουβέντα η φίλη μου, έζησαν τα εξής (τα οποία εξής, της τα είπα με κάθε λεπτομέρεια φωναχτά και εγώ μέσα στο αυτί της, για να ακουστώ πάνω από τη μουσική και  πρέπει να ήπιε τουλάχιστον ένα ποτήρι κρασί, μέχρι να τελειώσω…)

 

«Να, Βικάκι, τα ήθελα ίσια σήμερα και για αρχή, λούστηκα και έβαλα κοντίσιονερ. Μετά μάσκα. Άφησα τη μάσκα κανένα τέταρτο μέχρι να τελειώσω το μπάνιο μου. Μετά, τα ξέβγαλα, βγήκα από το μπάνιο, σκουπίστηκα, έβαλα την ενυδατική μου κρεμούλα για το σώμα και σειρά είχαν… ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.  Τα σκούπισα πολύ καλά με την πετσέτα να φύγουν τα νερά.  Μετά, τα στέγνωσα, εντελώς, με το σεσουάρ. Μετά, σειρά είχε η στρογγυλή βούρτσα. Brushing, brushing, brushing κάτι κατάφερα, όχι βέβαια ίσια, αλλά ας πούμε ισιο-σπαστά με όγκο. Μετά πήρα την πρέσα για το τέλειο ίσιωμα που τώρα πια θα μου ήταν πιο εύκολο. Πρέσα, πρέσα, πρέσα σε όλες τις τούφες και το αποτέλεσμα… τζίφος. Κάτι σε ίσιο μεν, αλλά χωρίς κίνηση, χωρίς λάμψη, χωρίς στυλ. Και έτσι μετά πήρα και το ψαλίδι για τις μπούκλες , διάλεξα λίγες καλά μελετημένες τούφες και τις έκανα σγουρο-σπαστο-ίσιες του στυλ όμορφα-μαλλιά-χωρίς-να-προσπαθήσω-πολύ (εμένα, μου λες, κανά δίωρο μόνο… ) Αυτά.»

 

Ε, λογικό να ξαναρχίσει το κάπνισμα η Βίκυ και είμαι σίγουρη ότι σκεφτόταν από μέσα της, «ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που της είπα «ωραία μαλλιά», έχω χάσει τα καλύτερα τραγούδια για να την ακούω, μες στ’ αυτί μου…»

 

Ε, τι να κάνω και εγώ;  Πριν από δυο εβδομάδες δεν είχα ενημερωθεί ακόμα  για το Steampod, το 1ο  σύστημα ισιώματος με ατμό για τέλειο ίσιο αποτέλεσμα, αλλά και φουλ κίνηση, λάμψη, φυσικότητα και προστασία στα μαλλιά.

 

 

Αν ήξερα, θα είχα πάει στο Γιώργο, θα το είχα κάνει, θα είχα τελειώσει σε μισή ώρα και εκείνο το απόγευμα, θα άκουγε και η Βίκυ, τα τραγούδια που έχασε.

 

Λοιπόν, για να τα πούμε τα πράγματα απλά:

 

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα, για το ίσιωμα των μαλλιών. Ξεχάστε σεσουάρ, ξεχάστε στρογγυλές βούρτσες, ξεχάστε πρέσες, ξεχάστε ότι κάποιες φορές με την πρέσσα γίνονται σαν άχυρα, ξεχάστε τα όλα. Η ιστορία του τέλειου ισιώματος, ξαναγράφεται με τις υπογραφές της L’Oreal Professionnel και της διάσημης εταιρείας ηλεκτρικών ειδών Rowenta.

 

Οι δυο αυτές εταιρείες λοιπόν, ένωσαν δυνάμεις και παρουσιάζοντας το εργαλείο ισιώματος Steampod by L’Oreal Professionnel and Rowenta, έσωσαν και τους κομμωτές και μαζί με αυτούς και εμάς που (πότε- πότε) θέλουμε το τέλειο, ίσιο, λαμπερό μαλλί.

 

Τους κομμωτές τους έσωσαν διότι:

 

  1. Δεν ακούν για ώρες την απίστευτη βαβούρα του σεσουάρ στα αυτιά τους όταν κάνουν ισιώματα (το έχετε σκεφτεί αυτό; Εσείς δεν αντέχετε για μισή ώρα ας πούμε, για σκεφτείτε και αυτούς για ένα 9ωρο; Βρουουουμμμμ, βρουυυυυμμμμ βρουμμμμμ….)
  2. Μειώνεται κατά πολύ, η διάρκεια του ισιώματος. Πράγμα που σημαίνει, ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές περισσότερες πελάτισσες.
  3. Δεν χρειάζεται να διακόπτουν τη δουλειά τους, κάθε φορά που χτυπάει το κινητό σας και θέλετε να μιλήσετε στην κολλητή (στη Βίκυ ας πούμε) για να κανονίσετε την απογευματινο-βραδινή έξοδο και βέβαια, δεν ακούτε τίποτα, αν λειτουργεί full force το σεσουάρ.
  4. Τους δίνουν μια ακόμα έξτρα υπηρεσία, μέσα στο κομμωτήριο τους, πολύ ελκυστική για πάρα πολλές από τις πελάτισσές τους.

 

Εμάς μας έσωσαν διότι:

 

  1. Το Σύστημα (κρατήστε τη λέξη σύστημα) Steampod, δεν αποτελείται μόνο από το εργαλείο ατμού, αλλά και από τρία τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα με προκερατίνη ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών.
  2. Απλώνοντας αυτά τα προϊόντα στα μαλλιά, πριν περάσετε στο ίσιωμα, τα μαλλιά όχι μόνο δεν υποφέρουν, αλλά μάλλον δείχνουν και γίνονται κιόλας άμεσα, πιο ενυδατωμένα και άρα πιο υγιή.
  3. Η σύνθεση των προϊόντων Steampod είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ενεργοποιείται με τον ατμό που παράγει το σίδερο ισιώματος, μεταφέροντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό της τρίχας.
  4. Μην φανταστείτε, ότι επειδή είναι μια νέα και σούπερ καινοτόμα υπηρεσία, θα πληρώσετε (στην κυριολεξία) τα μαλλιά της κεφαλής σας. Καμία σχέση. Την υπηρεσία θα την πληρώσετε, όσο ακριβώς πληρώνατε έτσι κι αλλιώς για να κάνετε λούσιμο και χτένισμα, στο κομμωτήριο σας.
  5. Α,χααα… Ξέρω τώρα τι σκέφτεστε κάποιες από εσάς: «Και εγώ, που δεν θέλω εντελώς ίσια μαλλιά, αλλά μου αρέσει να βλέπω τα μαλλιά μου, με απαλούς κυματισμούς;» Ναι, ναι, και για εσάς προνόησαν αγαπημένες διότι με το Steampod μπορείς να έχεις και ολόισιο αποτέλεσμα αλλά και αποτέλεσμα με όμορφους ελαφρούς και σέξι κυματισμούς. Δηλαδή αυτό το λατρεμένο σιδεράκι  ατμού, κάνει και τις δυο δουλειές, ανάλογα με τον τρόπο που θα το χειριστεί ο κομμωτής σας.

 

 

Και ολόισια και ελαφρώς σπαστά με το Steampod.

 

 

Και βέβαια, εκείνη τη μέρα της παρουσίασης, πάλι επιστρατεύτηκαν τα κεφάλια των beauty editors παύλα πειραματόζωων, και πάλι είχαμε από πρώτο χέρι την εμπειρία του Steampod (όχι ότι μας χάλασε, δηλαδή… μια χαρά περάσαμε..)

 

Ε, το είδατε, το αποτέλεσμα των μαλλιών μου, στην φωτογραφία στο fb, αλλά θα βάλω και εδώ, το πριν και το μετά πάλι με τον Γιώργο Σφακιανάκη (τι τραβάει και με μένα ο άνθρωπος.. που να το φανταζόταν ότι ήθελε δεν ήθελε, θα τον έκανα με το έτσι θέλω, μοντέλο.)

 

Before

 

 

After

 

 

 

Η Ανθή τράβηξε τις όμορφες φωτογραφίες που θα δείτε, μαζί με την Έφη. Ήταν και οι δυο, οι φωτογράφοι μου, της ημέρας, διότι (τι πρωτότυπο…) πάλι είχα ξεχάσει την φωτογραφική μου μηχανή. Η Ανθή επίσης και η δική της super Anthings εταιρεία, ήταν και υπεύθυνη, γι’ αυτό το πραγματικά ξεχωριστό, απόγευμα…

 

Black Sexy Roses…

 

 

Sweet and Blue

 

 

 

 

Να σας πω τώρα μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Η μέρα που δοκίμασα το Steampod, ήταν η περασμένη Τετάρτη 21-11 όπου χάλασε ο Θεός τον κόσμο από βροχή στην Αθήνα. Όλη μέρα, “έφαγα” απίστευτο νερό στο κεφάλι και το βράδυ, τα μαλλιά μου άθικτα(!) με κίνηση, ολόισια και φυσικότατα! Την επόμενη μέρα Πέμπτη που ξύπνησα, εξακολουθούσαν και ήταν ίσια! Απίστευτο! Πρωτοφανές για τα δικά μου μαλλιά!! Δεν σγούρυναν!!!

 

(…ήταν που έλεγα, ότι είμαι της σχολής των non-θαυμαστικών τις προάλλες.. του έδωσα και κατάλαβε… ε, ρε ξύλο που θέλω… “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…”  E, καλά βρε bb girls.. Λέμε και καμιά….. σαχλαμάρα, να περάσει η ώρα… αν και πραγματικά, το πιστεύω -ή μάλλον το πίστευα- αόριστος…- αυτό με τα θαυμαστικά, άσχετα αν απ’ ότι βλέπω, μαζί σας, δεν το εφαρμόζω… Αχ, πως αλλάζουν οι καιροί.. και εμείς μαζί τους… Με παρασύρατε! Με παρασύρατε στον δρόμο των θαυμαστικών!)

 

Anyway, στο θέμα μας.

 

Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να το αγοράσω και να το πάρω σπίτι μου. Διότι θα είναι μια υπηρεσία που θα γίνεται μόνο στα κομμωτήρια και μάλιστα όχι σε όλα. Θα το βρείτε σε περίπου 300 από τα καλύτερα κομμωτήρια της Ελλάδας, συμβεβλημένα με την L’Oreal Professionnel. Πιλοτικά λοιπόν έχει ξεκινήσει στα Teo Hair Design και ο Γιώργος μας έδωσε feed back για το πόσο ενθουσιασμένες ήταν οι πελάτισσές του, οι οποίες ήδη το δοκίμασαν.

 

Πλήρης απογοήτευση που δεν μπορώ να το έχω και σπίτι μου… Είπα στο Γιώργο ότι θα κάνω διάρρηξη κάποια νύχτα στο Teo Κηφισιάς (που με βολεύει) και μου απάντησε, ότι επειδή αυτό είναι κάτι που το περιμένει από μένα, το βράδυ, όταν κλείνει το κομμωτήριο, βγάζει το Steampod από την πρίζα και το παίρνει σπίτι του.

Και φαντάζομαι, έχετε καταλάβει από τον τίτλο του post και ποια άλλη εκτός από μένα, από εδώ και στο εξής, θα αναφωνεί, “Thank God it’s Steampod!” Η Βίκυ βέβαια. Για να μην ξανατραβήξει τα ίδια και αναγκαστεί να ξανακούσει την ιστορία- ισιώματος-αλλά-όχι-τελικά- μαλλιών-Τζούλιας.  Kαι ελπιζω, τώρα, να με ξανακαλέσει σε girls evening out.. (γιατί εκείνο το απόγευμα, δεν ήξερε από που να φύγει…)
46 Σχόλια
  1. Καλημερα!!
    Πρωτα απο ολα σου ξαναλεω ποσο κουκλιτσα εισαι με το ισιο μαλλι!!
    Απο την ημερα που το εδειξες στο Fb εχω φαει τις κοτσιδες μου.
    Εψαχνα παντου για να βρω τι ειναι!!Τελικα το βρηκα!και εχει και η εταιρια μια πολυ ωραια παρουσιαση πως γινινται τα μαλλακια ολοισα και λαμπερα!Βεβαια στο εξωτερικο ειδα οτι το ειχαν αγορασει καποιες κοπελες οι οποιες ηταν σουπερ ευχαριστιμενες απο την χρηση του!Γιατι οπως θα καταλαβες ορκισμενη ισιομαλλα!!
    τα εχω μαδησει τα μαλλακια μου απο το σιδερο μιας και μονο με αυτο δεν φριζαρουν!!Αλλα ψαχνω απεγνωσμενα μια νεα τεχνικη που να τα φτιαχνω χωρις να τα ταλαιπορω και το steampod θα ηταν το καταληλοτερο!!αλλα κριμα που δεν μπορουμε να το αγορασουμε!!
    @Τζουλια αν θες γινομαι συνεργος σου να κλεψουμε το stesmpod ξερεις εσυ απο που!!χαχαχα
    φιλια χχχχ

  2. και που λες τζουλια ημουν με το πορτοφολι στο χερι και δολοπλοκούσα δικαιολογίες για να φυγω απο τη δουλεια να πεταξω στο κοντινοτερο μαγαζι με steampod και ειπες τη φραση “μονο στα κομμωτηρια” και μου έκοψες τα φτερα 🙁 τετοιοι θυσαυροι πρεπει να μοιραστουν στο κοινο!!χαχαχα!!καλημερα σε ολες και χρονια πολλα στις Κατερινες μας!!

  3. @SofiaT: Ε, να μας δω με κουκούλες, μάσκες κλπ, να κάνουμε διάρρηξη σε κάποιο Teo και να τρέχουμε έξω με το Steampod, παραμάσχαλα, και τι άλλο στον κόσμο!!!! Και μετά θα ισιώνουμε η μια τα μαλλιά της άλλης… xexexe και xοxοxο

  4. καλημερούδια!αχ αυτή η τεχνολογία!το σίδερο ατμού για τα ρούχα μου θυμίζει,που κάάάάάάποτε(προπολεμικά)είχαν μόνο τα καθαριστήρια :)))))
    πού θα πάει,θα γυρίσει κι ο τροχός!

  5. @Τζουλια ετσι ναι!!!Φαντασου να εχουμε και τα bbgirls τσιλιαδορους!!
    Οργανομενα σου λεω ποιος στην χαρη μας!!

  6. @Nettle: Περιμένω τα στοιχεία σου, για να σου στείλω την μάσκαρα που κέρδισες την Παρασκευή. Σού έχω ήδη στείλει mail, τσέκαρε τα spam σου.

  7. Τρομερα ενδιαφερον ακουγεται!!
    Βεβαια εγω δεν νομιζω να το δοκιμασω ποτε.
    Τα μαλλια μου ειναι ολοισια. Ή ισως να δοκιμασω να τα κανω ετσι λιγο πιο κυματιστα? Xμμμ…
    Απολαυστικοτατο το αρθρο οπως παντα 🙂
    xxx

  8. @KatRap Χρονια σου πολλααα!!και σε ολες τις Κατερινες!
    @Στελλα μας μηπως Γιορταζεις σημερα???ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
    ΝΑ σε χαιρομαστε!!!!

  9. Καλημέρα στην παρεούλα!!
    Πριν διαβάσω το post (το οποίο θα κάνω ευθύς αμέσως) να σπέυσω να σας υπενθυμίσω ότι σήμερα γιορτάζει η Stella μας, η πολυαγαπημένη μου νυφούλα!!!!!!
    @Stella: Πολύχρονη Στελλίνο μου!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη και με έναν (άλλο) καλό γαμπρό (οποιονδήποτε εκτός από τον αδερφό μου!!! 😛 )…(καλά, μιλάμε για μεγάλη αγάπη όμως, έτσι? xixixi)
    @Julia: Με συγχωρείς αλλά το περίμενα πολύ καιρό αυτό!!! Τώρα θα διαβάσω και το post σου! 🙂

  10. Και άλλη μία θα ορκίζεται στο όνομα του Steampod από εδώ και πέρα!
    Ανυπομονώ να το δοκιμάσω … (Με καταλαβαίνεις!)

  11. γιορταζουν Στελλες σημερα??χρονια πολλα!!!!!!!(τρελαινομαι για γιορτες!!)

  12. καλημερα bbgirls!ειναι τοσο κριμα που το steampod θα υπαρχει μονο σε κομμωτηρια.με το που διαβασα το τιτιλο ονειρευτηκα ηδη τη στιγμη που θα αγκαλιαζω το νεο συστημα ισιωματος μου..μπουχουχουου!!
    δηλωνω μεσα στην επιχειρηση ”ατμος” ειτε για τη θεση του τσιλιαδορου ειτε του διαρρηκτη…χαχαχαχαχα…καλη μας εβδομαδα!!!

  13. Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ όλες σας (@VickySot εσυ θα μου το πληρώσεις και μαλιστα με εναν τρόπο που ούτε καν φαντάζεσαι…). Γιορτάζω αλλα από το κρεββάτι μου, καθότι μια ίωση μου έκανε χαλάστρες στους εορτασμούς και τις ετοιμασίες…δεν πειράζει, ας όψονται τα βουντού που μου κάνουν κάποιες….
    Θέλω να ευχηθώ κι εγω χρόνια πολλα στις Κατερίνες μας, την katrap, την Katerina Tsigou και όλες τις Κατερίνες του ΒΒ που δεν θυμάμαι αυτη τη στιγμή και σε όλες τις Στέλλες του ΒΒ επίσης!
    Συναχωμένα φιλιά!

  14. Πολύ ωραίο προϊόν φαίνεται, αλλά όπως είπες Τζούλια, κρίμα που δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε για το απίτι μας (ακόμη! γιατί πού θα πάει?! Κάποια στιγμή θα βγεί και στο εμπόριο).
    Φιλιά και Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.

  15. Καλημέρα!!!! Και εγω ανυπομονώ να το δοκιμάσω αυτό το Steampod!! οπως καταλαβαίνετε είμαι μία σγουρομάλλα που λατρεύει το ίσιο μαλλί!

  16. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα Bbgirls!!! Χρόνια πολλά στις Κατερινούλες για εχθές και χρόνια πολλά στις Στελλίτσες σήμερα, ιδίως στη συνάδελφο Υπουργό!! Μη σκας για τα θαυμαστικά Τζούλια ούτε εγώ μπορώ δίχως! Το ίσιο μαλλάκι σου πάει τέλεια και στο ξανθό είσαι απλά υπέροχη! Θέλω κι εγώ να λάβω μέρος στη συμμορία!
    Φιλακια πολλά!!

  17. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν Κατερίνες και Στέλλες. Πολύ ωραία τα μαλλάκια σου Τζούλια αλλά τι να το κάνεις που είναι μόνο στα κομμωτήρια?

  18. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!
    @Τζούλια μου, με το ίσιο μαλλί είσαι μια κουκλίτσα… σου πάει πιο πολύ! Όχι ότι δεν είσαι υπέροχη και με το σγουρό μαλλάκι, αλλά το ίσιο σου δίνει άλλο αέρα και τονίζει πιο πολύ το προσωπάκι σου! Πάντως, αν θέλετε κορίτσια, γίνομαι και γω μέλος της συμμορίας για να κλέψουμε το steampod!! χα-χα-χα 🙂
    Το δικό μου μαλλί είναι σπαστικό… εεε… σπαστό ήθελαν να πω και όσες ώρες και να κάνω brushing, ίσια δεν γίνονται και φυσικά δεν κρατάνε πάνω από μία μέρα!!!! Ταλαιπωρία….. 🙁 Πρέπει να’ναι φανταστικό αυτό το νέο σύστημα με τον ατμό και θα΄θελα πολύ να το δοκιμάσω! Κρίμα όμως που δεν μπορώ να το έχω σπίτι συνέχεια, για να’χω υπέροχα ίσια μαλλιά κάθε μέρα!!
    @Stella μου, Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς κούκλα μου! Όταν βρεις χρόνο, θα’θελα να μιλήσουμε για τον βελονισμό! Φιλιά! 🙂
    Καλή συνέχεια κούκλες! Φιλιά!

  19. Περαστικά Στέλλα βλέπω οι προσπάθειες βουντού της Βίκυς έπιασαν! Απαπα τι κακό σε έχει βρει γιορτιάτικα!
    Υ.Γ. Τζούλια δεν είδα το Post στο facebook και μπήκα τυχαία, νόμιζα δε θα είχε σήμερα!

  20. @Elena οποτε θέλεις.. πάρε το mail μου απο τη Τζούλια.
    @mariaA ειδες Μαρία μου? ειδες? Σας έχω όλες μάρτυρες, ευτυχώς!

    Δεν σχολίασα και για το νεο προιόν… Εγω πιστεύω, ότι συντομα θα γινει και οικιακό. Τόσα και τόσα προιόντα έχουν γίνει για οικιακή χρήση, μετα την επιτυχημένη πορεία τους. Οσο για την κυρά δασκάλα… της έχω πει ήδη το σχολιο μου για το ίσιο μαλλάκι και τη φωτο στο fb… sweet sixteen baby!!!! (με πολλά θαυμαστικά για την περίσταση!!!)

  21. Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες !!! Το ζηλεύω το νέο σύστημα όχι για το ίσιωμα , γιατί έτσι κι αλλιώς το μαλλί μου είναι ολόισιο ,αλλά για το ανέμελο μπουκλολούκ που εμένα στα μαλλιά μου δεν γίνεται μόνο αν κάτσω 2 ώρες στο κομμωτήριο με την ταλαίπωρη κομμώτρια να ιδρώνει και να ξεφυσάει πάνω από το κεφάλι μου και βέβαια την επόμενη μέρα που θα λουστώ θέλω 1 ολόκληρη μάσκα για να τα συνεφέρω …. Αν πάντως το κλέψετε θα έρθω να πειραματιστούμε στις μπούκλες !

  22. Τζα!!!Καλημέρα κουκλίτσες μου και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες(σημερινές και χθεσινές).@Τζούλια τώρα αποκρυπτογράφησα το ύφος σου στη φωτογραφία:”Eντάξει bbgirls τον κρατώ απασχολημένο τον Γιώργο…Γρήγορα καλέ,στο δεύτερο συρτάρι,αρπάξτε το steampod να φύγουμε”Α παπαπααα τι πάθαμε…Φιλάκια

  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΛΛΙΤΣΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!
    ΚΑΛΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΣΚΕΦΤΗΚΑ: “ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ” – “ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ”. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?
    ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ L’Oreal Professionnel?
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΨΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  24. Καλό μεσημέρι….ψήνομαι αφανταστα να το δοκιμάσω γτ λατρεύω τα ολοίσια σαν πρόκα μαλλιά και τα δικά μου είναι σπαστά….τέλεια τα μαλλιά σου Τζούλια μου,έτσι ίσια θέλω κ τα δικά μου!!!! Χρόνια πολλά στις Στέλλες κ τουσ Στέλιους κ να χαίρομαι την κορη μου το Κατερινάκι μου που γιόρταζε χτες

  25. ααα, μα το ήθελα κι εγώ σπίτι μουυυ…! 🙁

  26. Καλησπέραααα! Πολύ ωραίο ακούγεται.Κρίμα που δεν μπορούμε να το έχουμε… Πάντως εγώ ισιώνω τα μαλλιά μου σχεδόν κάθε μέρα με την πρέσα και αν θέλω και μπουκλίτσες ή κυματισμούς τους κάνω με το ίδιο εργαλείο (την πρέσα)…Μου έχει μάθει τα κόλπα μία ξαδέρφη μου. Το καλύτερο είναι πως όλα αυτά τα κάνω σε ένα τέταρτο (το πολύ είκοσι λεπτά). Και άλλο ένα τέταρτο το στέγνωμα, οπότε σε μισή ώρα έχω ξεμπερδέψει με το θέμα μαλλιά…Και ευτυχώς, χάρη στη λατρεμένη μας kerastase διατηρούνται σε (σχεδόν) άψογη κατάσταση παρά την ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά… 🙂

  27. Γιατί μόνο στα κομμωτήρια;
    Δεν μπορώ τα κομμωτήρια, βαριέμαι αφόρητα.
    Στο κομμωτήριο πάω μόνο για κούρεμα , τα βάφω μόνη μου και όσο για το χτένισμα τα καταφέρνω μια χαρά με το πιστολάκι και την πρέσα.
    Θα ήθελα όμως συμβουλές για προιόντα ή μασκές για μαλλάκια που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.
    Πάσα πρόταση δεκτή.

  28. @Stella: Χρόνια Πολλά Πολυαγαπημένη μου! Γρήγορα καλά εύχομαι, γιατί χωρίς εσένα, πάρτι δεν γίνεται! xxx

  29. kalisperaaaaaaaaa!!!!!poly oraio fenete!!!akoma k gia mena pou exo isa malakia miazei thysayros!!!kryma pou den mporoume na to exoume sto spiti!!!
    @Julia esy kardoula mou opos k na ta kaneis ta malakia sou mia koukla eisai!!!giati mou anxonese den exo katalabei!!!
    filakia pollaaaaaa

  30. @Julia Ευχαριστώ πρωθυπουργέ μου! Ειναι αυτό που λέει η παροιμία? “Οπου γάμος και χαρά …ο τοξότης πρώτος”?

  31. Χιχι,τι ωραία που τα λες Τζούλια μας!& τι ωραία τα μαλλάκια σου ίσια!να πω την αλήθεια μου βέβαια…χάρηκα που θα βρίσκουμε το steampod μόνο στα κομμωτήρια,γιατί σήμερα αγόρασα καινούρια πρέσα & μόλις είδα τον τίτλο του post είπα φτουου…για λίγο δεν πρόλαβα τις εξελίξεις 😉

  32. @Stella: Αγαπημένη μας, χρόνια σου πολλά και περαστικά σου!

    Τέλεια η παρουσίαση, φοβερό το νέο προϊόν, πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω, αν κι έχω ίσιο μαλλί.. Θα ήθελα αυτό το απόλυτα ίσιο, αλλά λείο, λαμπερό και με κίνηση. Χάρηκα και απογοητεύτηκα από το ότι δεν πωλείται, διότι θα έμπαινα σε (πολλά) έξοδα…

    Αλήθεια, bb girls, με το χέρι στην καρδιά, ποια νομίζετε ότι είναι η καλύτερη πρέσα; Θα ήθελα να πάρω μια, αλλά κυκλοφορούν τόσες, που μπερδεύομαι!

  33. Μ’αρεσει πολυ!!!!!Αχ…πόσες φορές δεν έχω κάψει τα χεράκια μου μέχρι να μάθω με το πιστολάκι… και ειδικά όταν πήρα το επαγγελματικό για τη σχολή…. αστα να πάνε!!!
    Αυτό θα θελα πολύ να το δοκιμάσω… και για ισιο και κυματιστό που το λατρευω!!!! Τι έχουν τραβήξει τα καημένα τα μαλλάκια μου….. τι σιδερα,τι πρεσσες τι πιστολάκια…. (Διότι μ’αρεσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και να κάνω πειράματα στο κεφάλι μου.)
    @ Andrianna Πρεσσες υπάρχουν πολλες πράγματι. Ασχετα αν έχω εγώ την επαγγελματική που γίνεται και “Τοστιέρα”όχι μόνο για ισιομα.
    Καλές είναι της Rowenta! οι λεπτές. που δεν καιγεσαι και εύκολα (Παθούσα βλέπεις!!) και είναι σχετικά οικονομικές.

  34. Kαλησπέρα!!
    Πολύ ενδιαφέρον το steampod…Θα βόλευε να είχαμε ένα τέτοιο σπίτι μας, τώρα που θα αρχίσουν οι βροχές και τα φριζαρίσματα!!
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!
    Χρόνια πολλά Στέλλα κι από εμένα!! ‘Ο,τι επιθυμείς!!*

  35. Julia να μαζευτούμε όλες μαζί κ να απαιτήσουμε οικιακό steampod εδώ και τώρα!! Γιατί μας αξίζει…

  36. Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας από εχτές και φυσικά και τις Στέλλες μας σήμερα!Υπουργέ μας περαστικά σου!
    Πολύ ενδιαφέρον το καινούριο προιόν της loreal.Πολύ καιρό σκέφτομαι και ψάχνω ανάλογα προιόντα,αλλά επειδή φοβάμαι μην καταστρέψω τελείως τα μαλλιά μου δεν έχω τολμήσει να πάρω κάτι ακόμα.Θα ρίξω όμως μια ματιά στην rowenta μιας και την ανέφερε για καλή η αγαπημένη μας Κατερίνα.

  37. Καλησπέρα στην παρεούλα!
    Δεύτερη φορά για σήμερα, γιατί το πρωί έκανα τη “ζαβολιά” μου και μετά το έβαλα στα πόδια, μη και με πετύχει πουθενά η Stella! xixixi
    Περίμενα πώς & πώς το σημερινό post της Julias και από τη βιασύνη μου, δεν πρόσεξα ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι μόνο για τα κομμωτήρια…:-(
    “Ψήνομαι” κι εγώ τελευταία να πάρω σίδερο μαλλιών και από τη στιγμή που η Julia το βρήκε τόσο καλό, ήταν πραγματικά ευκαιρία…
    Δεν πειράζει όμως, τόσα & τόσα υπάρχουν στην αγορά, όλο και κάποιο θα μου γυαλίσει. Για πιο επαγγελματική δουλειά, θα τρέξω στα κομμωτήρια Teo, προς το παρόν!
    @Julia(1): Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό σου πάει περισσότερο…το (αθώο, ναζιάρικο & girlie) ίσιο ή το (ατημέλητο, ατίθασο & hippie ) σγουρό…νομίζω…ή μάλλον είμαι σίγουρη…ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
    @Julia(2): Αν χρειαστείτε τσιλιαδόρο για τη “βρωμοδουλειά”, έχε με στο νου σου! 😛
    @Κατερίνούλες & Στελλίτσες: Χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα!!!

  38. καλησπερα σας!!χρονια πολλα στις κατερινες κ στις στελλιτσες!!η παρουσιαση του steampod ηταν ακρως ενδιαφερουσα.κι εγω την επαθα οπως κ οι υπολοιπες,νομιζα οτι μπορεις να τo αγορασεις….τα μαλλια μου ειναι ισια αλλα θα ηθελα ενα εργαλειο που να τους δινει λαμψη κ φυσικα να φτιαχνει κυματισμους.δεν πειραζει,δεν θα βγει στην αγορα;μπορει να το κυκλοφορησει καμμια αλλη εταιρια,που ξερετε;
    @julia,για το σγουρο σου μαλλακι νομιζω οτι ειναι ο,τι πρεπει.
    α!κ ξεχασα,οποια θελει ισιο μαλλι κι εχει κυματιστο,πολυ θα ηθελα μια ανταλλαγη!καληνυχτα κ περιμενω το αυριανο post!

  39. Θα ξεκινήσω με χρόνια πολλά και ‘καλά’ για τις Κατερίνες χτες και τις Στελλίτσες σήμερα (γιατί τι να τα κάνεις τα πολλά, αν είναι να’ναι χάλια…το ‘καλά’ είναι συμπληρωματική έκφραση που ακούγεται πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια, μάλλον λόγω της επερχόμενης κρίσης, που όλοι μισοβλέπαμε κάπου στο βάθος του σκοτεινού τούνελ, αλλά δε θέλαμε να πιστέψουμε πως τελικά θα ερχόταν)
    Julia πάλι μας ξεσηκώνεις με αναλυτικότατες περιγραφές και ακόμα πιο ξεσηκωτικές (και άκρως πειστικές, γιατί σωστά λένε ‘μια δοκιμή, θα σας πείσει…), φωτογραφίες, σχετικά με την υπεροχή αυτού του φοβερού ‘συστήματος’, αλλά μετά από τόσο ενθουσιασμό, φτάνει κι η στιγμή της πικρής αλήθειας, ‘φάτε μάτια ψάρια’, το είδατε..σας άρεσε, …ναι αλλά δε μπορείτε να το έχετε. Ούτε κινέζικο βασανιστήριο να μου έκανες (και υποθέτω και σε όλες τις συμπάσχουσες bb girls, με τις ατίθασες μπούκλες), αλλά εντάξει, το χώνεψα, συνένοχους θες για τη βραδινή κουκουλοεπιδρομή στα Teo. Εγώ μέσα είμαι. Τώρα που χάλασε κι η πρεσούλα μου, μόνο το χέρι της κομμώτριας θα με σώσει. Τέεεεεελειο πάντως.

  40. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ…ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ..
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  41. @MARYL: Να χαίρεσαι την κορούλα σου! Να την δεις όπως επιθυμείς! 🙂

  42. Πω πω.. τέλειο το κυματιστό πραγματικά..εγώ κοτίτσια θα σας περιμένω στο αυτοκίνητο της ληστείας!

  43. @vickysot Σε ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου,νασαι καλα!!!!!!

  44. Ένα έχω να πω μόνο (εκτός από το ότι είναι πολύ ενδιαφέρον):
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ! :Ρ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.