Review: 6 Αρώματα, Δοκιμή και Βαθμολογία

 

 

 

Πρέπει να ξεκινήσω να κάνω λίστες. Λίστες δώρων. Τι περιμένω; Και όχι μόνο για την οικογένεια και τους φίλους μου, αλλά και για εσάς, για να σας δώσω καμιά ιδέα όπως πέρυσι τώρα που σιγά- σιγά, θα ξεκινήσετε τα X-mas ψώνια σας.

 

Το σημερινό όμως guest post της Υπουργού μας Αρωμάτων, μου λύνει λίγο τα χέρια, διότι αφού το άρωμα ανήκει στην κατηγορία προϊόντων με τις υψηλότερες  πωλήσεις  αυτή την εποχή (ποια ή ποιος δεν θέλει να βρει ένα άρωμα, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο) είμαι σίγουρη ότι και ιδέες θα σας δώσει και σούπερ πληροφορίες για κάποια αρώματα, που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

 

Πάμε:

 

 

Γειa σου Τζούλια και bb girls!

 

 

Μετά από δύο guest post για κρεμες και βερνίκια νυχιών ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο αγαπημένο μου θέμα το οποίο δεν είναι άλλο από τα αρώματα!! Για το review  διαλέξαμε με τη Τζούλια μια παρουσίαση νέων αλλά και παλιών αρωμάτων έτσι για να αναμίξουμε το νέο με το παλιό διότι όσα νέα αρώματα και να βγουν στην αγορά, κάποια από τα παλιά έχουν αίγλη και ιστορία που δύσκολα τη βρίσκεις σήμερα.

 

 

1.  Lady Gaga Fame

 

 

 

Πολύς ντόρος έγινε για τη mother monster και τη δημιουργία της σε συνεργασία με τη (δική της) Haus Laboratories & την Coty. Πολλά περίεργα ειπώθηκαν για τη σύνθεση του αρώματος, μάλλον για διαφημιστικούς λόγους διότι το άρωμα τελικά είναι ένα ωραίο απλό oriental – floral .

 

Οι νότες του περιλαμβάνουν βερίκοκο, μέλι, ορχιδέα, μπελαντόνα, γιασεμί, σαφραν και λιβάνι τα οποία όμως δεν ακολουθούν την κλασική μορφή της πυραμίδας στην ανάπτυξή τους αλλά μια τεχνολογία “push & pull” κατά την οποία η κάθε νότα αναπτύσσεται μόνη της ανεξάρτητα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν μου το έλεγαν δεν θα το καταλάβαινα!

 

Εν ολίγοις το άρωμα είναι πολύ συμπαθητικό, κρατάει αρκετά, είναι καλοφτιαγμένο για την τιμή του και έχει πλήρη σειρά συνοδευτικών προϊόντων.

 

Το μπουκάλι μου θυμίζει πολύ το Alien και η μοναδική καινοτομία είναι το χρώμα του αρώματος που είναι μαύρο και γίνεται διαφανές μόλις ψεκαστεί.

 

Θα βαθμολογήσω  λοιπόν: 6,5/10 γιατί είναι ένα οικονομικό ευκολοφόρετο άρωμα με μια πρωτοτυπία, αρκετή διάρκεια, όμως την επόμενη θα ήθελα κάτι που να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη Lady.

 

 

2. Korres Tonka Purple Dreams Come True 

 

 

 

Νέα κυκλοφορία από την πολυαγαπημένη όλων μας σειρά αρωμάτων του Κορρέ. Το συγκεκριμένο μαζί με το αντίστοιχο αντρικό Tonka Brown Magic Happens είναι limited edition οπότε αν το δοκιμάσετε και σας αρέσει καλό είναι να σπεύσετε να το αγοράσετε.

Οι νότες του περιλαμβάνουν  Περγαμόντο και  Μανταρίνι στην κορυφή , άνθος Πορτοκαλιού, Ροδάκινο και Γιασεμί και φυσικά τα Tonka Beans τα οποία δίνουν μια ιδιαίτερη γλυκύτητα στο άρωμα.

Πιστό στη φιλοσοφία του Κορρέ είναι εντελώς φυσικό και γι’ αυτό μάλλον η διάρκειά του δεν είναι πολύ μεγάλη. Είναι γλυκό άρωμα που σου δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς.

 

Η βαθμολογία μου είναι λοιπόν 7/10 γιατί να πω την αμαρτία μου είναι κομματάκι πολύ γλυκό για τα γούστα μου (νιώθω τη ζάχαρη στο στόμα μου), όμως θα αγοράσω (για μένα και όχι τον αντρούλη ) το αντρικό που έχει νότες από ινδικό Σανταλόξυλο, λευκό Κέδρο, Πορτοκάλι, Κάρδαμο, Πιπέρι, Τριαντάφυλλο και Λεμόνι. Μου ταιριάζει καλύτερα!

 

 

3.  – Guerlain Shalimar Parfum Initial

 

 

 

Η αγάπη μου και η αφοσίωσή μου στον οίκο Guerlain είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Λατρεύω τα αρώματα του οίκου από τα πιο παλιά έως τις νέες δημιουργίες. Τα αρώματά τους είναι μια μορφή τέχνης γιατί εκτός από το περιεχόμενο ιδιαίτερη σημασία δίνεται πάντοτε και στο μπουκάλι.

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι η επαναδιατύπωση του κλασσικού Shalimar μέσα από τη ματιά του επίσημου αρωματοποιού του οίκου Thierry Wasser. Οι νότες περιλαμβάνουν, κίτρο, περγαμόντο, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, γιασεμί, βέτιβερ, πατσουλί, βανίλια, Musk, ίριδα και καραμέλα.

Είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο, ζεστό και αρωματικό,  έχει εξαιρετική διάρκεια και αξίζει μια δοκιμή του ιδιαίτερα αν έχετε υπόψη σας το αρχικό ή αν είστε μεγάλες fan της ίριδας όπως κι εγώ.

 

Η βαθμολογία είναι 9/10 και αυτό λόγω τιμής και μόνο (είμαι προκατειλημμένη το ξανάπα)

 

 

4. Tom Ford, Black Orchid

 

Η πρώτη αρωματική απόπειρα του Tom Ford για το ευρύ κοινό. Το συγκεκριμένο κυκλοφόρησε το 2006 και δημιουργοί του ήταν αρωματοποιοί του οίκοι Givaudan. Γνώρισε – και γνωρίζει – τεράστια επιτυχία και φοριέται πάρα πολύ και από άνδρες.

Οι νότες περιλαμβάνουν περγαμόντο, γιασεμί , γαρδένια, μαύρη τρούφα, ylang ylang, μούρα, ξύλο λωτού, πατσουλί, βέτιβερ, βανίλια, λιβάνι, βάλσαμο & σανδαλόξυλο. 

Είναι εξαιρετικά αρωματικό, δυνατό και με μεγάλη διάρκεια, ιδιαίτερο όμως και αν ψεκάσεις λίγο παραπάνω μπορεί και να πνίξεις τον διπλανό σου.  Πρωτότυπο και διαφορετικό όμως, ξεφεύγει από τη μάζα..

Το ήθελα χρόνια αυτό το άρωμα στη συλλογή μου και το έχω επειδή η αγαπημένη μου bbgirl Andrianna  μου χάρισε το δικό της που δεν το φορούσε! Ευχαριστώ!!

 

Βαθμολογία 8,5/10 ίσως γιατί κάποιες μπορεί να δυσκολευτούν με την έντασή του

 

 

5. Chanel Coco Noir 

 

 

Η ερμηνεία του Coco δια χειρός Jacques Polge & Christofer Shaldrake (αρωματοποιός του Serge Lutens)

Το coco noir  είναι μια μίξη το orginal coco και του Mademoisele coco. Το μαύρο μπουκάλι είναι πανέμορφο (και πολύ λειτουργικό για εμάς που θέλουμε σκούρα μπουκάλια για να διαφυλάσσεται καλύτερα η ποιότητα του αρώματος) και το ίδιο το άρωμα πολύ πολύ ενδιαφέρον.

Αν και δεν μπορώ να το πω noir με τη σημασία της λέξης δηλαδή μάυρο – έντονο- κλπ. είναι μάλλον ένα ωραίο Floral woody musky άρωμα που φοριέται άνετα καθημερινά.

Οι νότες του περιλαμβάνουν γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, νάρκισσο, γεράνι, γιασεμί, τόνκα, σανδαλόξυλο, βανίλια, πατσουλί, musk & Λιβάνι.

Το δοκίμασα τώρα στην αλλαγή της σαιζόν και μπορώ να πω ότι φοριέται πολύ εύκολα καθημερινά αν θέλεις κάτι ποιοτικό με μεγάλη διάρκεια για τη διάρκεια της ημέρας.

Βαθμός 7/10 γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ακριβό και θα έπρεπε ίσως να έχει κάτι πιο ιδιαίτερο.

 

6. Chanel No 5

 

 

Κανονικά το review θα είχε 5 αρώματα όμως η Τζούλια μου ζήτησε να γράψω κάτι και για το θρύλο των αρωμάτων το Νο.5

Ο Ernst Beaux το δημιούργησε για τη Mme Chanel το 1921 γιατί ήθελε ένα άρωμα που θα μύριζε γυναίκα και όχι κήπο και από τότε έγινε κλασσικό.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει Νερόλι, ylang ylang, περγαμόντο, λεμόνι, τις περίφημες αλδεϋδες που πρωτοχρησιμοποιήθηκαν τότε στην αρωματοποία, ίριδα, γιασεμί, ρίζα ίριδας, μυγκέ, τριαντάφυλλο, βέτιβερ, Musk, σανδαλόξυλο, πατσουλί, βρύα βελανιδιάς, κεχριμπάρι, βανίλια & civetta

Είχα στην κατοχή μου πολλές φορές από ένα μπουκάλι και πάντα κατέληγα να το χαρίζω σε φίλες ή στη μητέρα μου. Είναι άρωμα που δεν υπάρχει περίπτωση να το μπερδέψεις με κάποιο άλλο ή να περάσει απαρατήρητη η γυναίκα που το φορά. Δεν το φορώ συχνά γιατί είναι άρωμα που αν κολλήσεις δύσκολα το αντικαθιστάς με κάτι άλλο.

 

Έχει απίστευτη διάρκεια και μένει στο δέρμα για μέρες.

Βαθμολογία: 9,5/10 λόγω τιμής και μόνο (και γιατί χαλάστηκα και λίγο από τα νέα spot με τον Brad Pitt)

 

Ελπίζω να σας άρεσε κορίτσια !!

Φιλιά πολλά!

 

 

 

CHANEL No 5

Μου έδωσε πολύ καλή «πάσα» η Υπουργός Αρωμάτων ναι, εγώ της ζήτησα να μου γράψει τη γνώμη της  και σήμερα θέλω και εγώ να μιλήσω για το νέο διαφημιστικό spot του Chanel No 5.

 

Ok, ωραία ιδέα της Chanel να βάλει για πρώτη φορά άντρα πρωταγωνιστή στη νέα καμπάνια του πλέον εμβληματικού αρώματος και μάλιστα όχι οποιονδήποτε αλλά τον κύριο Brad Pitt και στήθηκα και εγώ για να τη δω με μεγάλη ανυπομονησία… να, δείτε τη και εσείς αν δεν την έχετε ήδη δει.

 

 

Αναρωτιέμαι, πόσα εκατομμύρια πήρε ο κύριος Pitt, για να μην ντραπεί να ξεστομίσει όλες αυτές τις σαχλαμάρες. Διότι στο διαφημιστικό spot, δε μιλά για τις φιλανθρωπίες που αναντίρρητα κάνει, ούτε και για τα παιδιά του ή την γυναίκα της ζωής του… Για ένα μπουκάλι άρωμα μιλά, όσο εμβληματικό και αν είναι… Εκτός αν κάτι παρωδεί και δεν το κατάλαβα. Αλλά δε νομίζω…

 

Τι profound… τι βαρύγδουπο… Κόντεψε να φτάσει σε βαρυγδουπιά, ως και αυτό το ‘Δέντρο της Ζωής” του Μάλικ. Και αυτό το βλέμμα; Κάπου “αλλού” είμαι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος… Σε μένα συμβαίνει το εξής: Είναι να μην γελοιοποιήσω κάτι μέσα στο μυαλό μου, μετά δύσκολα, μπορεί να μου ξεκολλήσει…  και μονίμως μετά, βλέπω το γελοίο του πράγματος  Και δεν βλέπω να ξαναβλέπω με σοβαρότητα τον Brad… Και τα μαλλιά του, τον τελευταίο καιρό; Τι να πω… Μπορεί να του πήγε πιο νωρίς στο σπίτι ως σούπερ σταρ που είναι, το Steampod και από τη χαρά του λάνσαρε, “μαλλιά- μακρύ-δήθεν- ατημέλητο-  καρέ- τύπου- όσα- παίρνει- ο- άνεμος-και -τα-κρατάει-στη-θέση-τους»

 

Στο μεταξύ λίγο μετά που είδα το διαφημιστικό spot, γιόρταζαν οι Αμερικανοί το δικό τους Halloween και στο Fashion Police την εκπομπή του E Channel, ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής George Kotsiopoulos, είχε ντυθεί Brad Pitt, με χέρια βαθιά χωμένα στο παντελόνι, ulra cool λαρυγγωτή ψεύτικη φωνή και φύσαγε και τις τούφες που με επίσης cool τρόπο έπεφταν στα μάτια του. Έλιωσα στα γέλια…

 

 

Να σας πω μόνο ως inside info, ότι τα χρήματα που ξοδεύει  o οίκος Chanel για τα διαφημιστικά φιλμ που κατά καιρούς κάνει τα οποία ομολογουμένως είναι μικρά αριστουργήματα  (θυμάστε σίγουρα το a- la Moulin Rouge με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman, αλλά και το άλλο το υπέροχο με την Audrey Tautou, που ερωτεύεται στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη)  είναι disclosed. Δεν τα μαθαίνει σχεδόν ποτέ κανένας. Διότι είναι ποσά ασύλληπτα και ο οίκος  δεν θέλει να προκαλεί (και καλά κάνει…)

 

Ούτε να φανταστώ δεν θέλω, τι ποσό δόθηκε στον Brad για αυτή την παρωδία, διαφήμισης.  Αλλα όταν έχoυν παρακαταθήκη, την εταιρεία της Μademoiselle, οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.

 

 

 

Και βέβαια, αν και δεν  νομίζω ότι θα ξανά έχω ποτέ πλέον στην ίδια εκτίμηση τον Brad καλώς ή κακώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για Το Άρωμα. Ναι, με κεφαλαία. Το άρωμα που κάθε γυναίκα θα έπρεπε κάποια στιγμή να αποκτήσει και να έχει στη συλλογή της. Και αν και θα μπορούσα να σας γράψω  πολλούς λόγους γι’ αυτό, θα σταθώ μόνο σε έναν. Τον πιο σημαντικό για μένα. Το Chanel No 5, ήταν πάντα, το πιο αγαπημένο άρωμα, της γιαγιάκας μου και από τις πρώτες μου, πλέον έντονες οσφρητικές αναμνήσεις, όταν πολύ μικρό παιδάκι ακόμα, με αγκάλιαζε σφικτά, στο αεροδρόμιο.

 

 

 

 

Στο μεταξύ, “έπιασα” σε μεγάλα κέφια την Υπουργό, η οποία εκτός από το παραπάνω guest post, έκανε ένα ακόμα για το juliasbeautyblog, με θέμα Jo Malone. Μην το χάσετε.. θα χάσετε.

 

47 Σχόλια
  1. καλημερα σε ολη την παρεα….εχω δοκιμασει το αρωμα της l.gaga αλλα δεν μου αρεσε,ισως να μην ταιριαζει στον δικο μου τυπο…μου αρεσε πολυ το χρωμα που γινεται διαφανο….εμενα αυτο που εχει παραμεινει κλασσικο κ το αγοραζω καθε φορα που τελειωνει ειναι το eternity c.klein αρωμα που διαρκει κ που ακουω συνεχεια θετικα σχολια…βεβαια γουστα ειναι αυτα…φιλακια………..

  2. Συμφωνώ με την Γιούλα…έχω δοκιμάσει και εγώ το άρωμα της l.gaga και δεν μου “πήγε” καθόλου, εκτός αυτού δεν “έμενε” πάνω απο μιά – δυό ώρες επάνω μου…της CHANEL όμως είναι απ τα αγαπημένα μου..διαχρονικό και “αρχοντικό” άρωμα.

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Πραγματικά προσπάθησα πολύ για να καταλήξω με την Πρωθυπουργό σε αυτά τα αρώματα, είναι τόσα πολά που ήθελα να σχολιάσω! είπαμε όμως να βάλουμε και κάποια κλασσικά στο review γιατί η αλήθεια είναι ότι εξακολουθούν να προτιμούνται.
    όσο για το βίντεο με τον Brad όταν το είδα δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω και για μένα που το βλέπω και για τη chanel που έδωσε δις για αυτή τη διαφήμιση ή να γελάσω με την προσπάθεια σοβαροφάνειας (το βλέπεις ότι δεν μπορεί), πάντως ο Kotsiopoulos είναι κορυφή!!!

  4. Καλημέρα ομορφιές!

    Καταρχάς να δώσω τις ευχές μου στις εορτάζουσες των προηγούμενων ημερών, Κατερίνες και Στέλλες! Χρόνια Πολλά κορίτσια, να είστε ευτυχισμένες, υγιείς και τυχερές!

    Αρώματα σήμερα… Και στην ελληνική και στην αγγλική! Καταιγισμός!
    Μαρία μου μπράβο, πάντα απολαμβάνω τα κείμενα σου και ρουφάω τις πληροφορίες που μας δίνεις!

    Σχετικά με τη συνεργασία Chanel-Pitt , όταν είδα το πρώτο teaser της εταιρείας με την ιστορία του αρώματος και την αναγγελία της συνεργασίας τους με τον Brad Pitt, ομολογώ πως μου σηκώθηκε η τρίχα:

    http://www.youtube.com/watch?v=tRQa33dqyxI&feature=plcp

    Αλλά όταν ακολούθησαν τα διαφημιστικά, απογοητεύτηκα κι εγώ… πολύς ντόρος για το τίποτα…

  5. Καλημερα!!
    Εγω θα σας πω την Αληθεια!!με τον Μπραντ!
    Η Ανιστον ειχε ακρη και αλλαξε κρυφα το σεναριο της διαφιμησης ετσι
    για να τον εκδικηθει!! Οταν γυριστηκε το διαφημιστικο ηταν πλεον αργα!!χαχαχαχα
    @ΜαριαΑ απο ολα τα αρωματα που μας παρουσιασες 2 ειναι τα αγαπημενα μου
    1 το Chanel no5 ειναι το πρωτο αρωμα που ζητησα να μου φερει ο αδερφος μου απο
    το εξωτερικο και ημουν πανευτυχης οταν μου το εφερε!το φοραγα για χρονια μια σταγονα εβαζα πισω απο το καθε αυτη και αυτο αρκουσε!!
    2 το Chalimar αλλο ενα ιδιαιτερο αγαπημενο οπως και το L’INSTANT MAGIC!!
    ΦΙΛΙΑ παω να διαβασω και το αλλο ποστ δεν τα χανεις αυτα!!

  6. καλημέρα σε όλες!!!!!!!!! εγώ δηλώνω τουλάχιστον ερωτευμένη με το black orchid , το coco noir δεν με εντυπωσίασε καθόλου και δεν κράτησε στο δέρμα μου-ήταν και πανάκριβο-. εξαιρετική εντύπωση μου έκανε το καινούριο dolce and gabbana!!!!!!!!! φιλιά σε όλες, να έχετε μια υπέροχη ημέρα και όχι μόνο!!!

  7. Ποσο συμφωνω για το αρωμα της Gagaoua, ολος αυτος ο ντορος για το τιποτα, καλα οχι οτι θα το αγοραζα αλλα λεμε τωρα. Θεωρω οτι ειναι απλα ενα… αρωμα, τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω..
    Τα δικα μου αγαπημενα ever and ever ειναι το Cashmir by Chopard(αν και πλεον μονο μεσο ιντερνετ μπορεις να το βρεις γιατι το εχουν καταργισει καιρο τωρα) και το Addict απο Dior, στο σκουρο μπλε μπουκαλι, οτι αλλο και να δοκιμασω σ αυτα θα γυρισω..
    Αυτα που εχω δοκιμασει και επισης εχω βρει φοβερα ειναι της Lancome to Hypnose, alla και τα Sensous της θειας Estee, ειδικα το Noir.
    Απο Tom ford nai to Black orchid παραειναι εντονο, πολυ,μου θυμιζει μερικες φορες αυτες τα παλια αρωματα τα”μεγαλιστικα” που πιο εντονο πιθενς… αλλα το Violet blonde, παλι απο Tom ford, ειναι φο-βε-ρο…
    Α μη ξεχασεω απο Narciso rodriguez , For her, υπεροχοο

  8. Καλημέρα κορίτσια! Μαρία μας σ΄ευχαριστούμε πολυ για το όπως παντα απίθανο και κατατoπιστικότατο review! Εγω λοιπόν με το θεμα αρωμα θα θεσω το εξης: Σπανια κολλαω σε αρωματα και δοκιμαζω συχνα κι αλλαζω πολλα κι εχω βεβαια και τις αδυναμιες μου. Εχω φορεσει το No5 για μια περιοδο κι απο τον οίκο Guerlain που αναφερει με τοσα τιμητικα λόγια η Μαρία και θα συμφωνησω μαζι της, το Samsara και Shalimar και το Jardins de Bagatelles. Εχω όμως μια ενσταση στο εξης. Αγαπαω τις καινουργιες ευωδιές και συνθεσεις, αλλα μ΄ενοχλει και σπανια θα παω να δοκιμσω και ν΄αγορασω τις νεες εκδοχές ή τις δυο, τρεις, δεκα παραλλαγες σε ενα αρωμα… Μ΄ενοχλει πολυ αυτος ο μαζικος προσανατολισμος και η προσπαθεια να τους πιασουμε όλους τους πελατες μη πα και μας ξεφυγει καποιος. Ενα κλασσικο αρωμα θα πρεπει για μενα να εχει ως εχει, όχι αρχιζουμε μετα και το version1 και το version2 και το version3 για το Shalimar και για το Coco, και κατι αλλαξαμε στο Shalimar και του πειραξαμε τις νοτες κι εγινε Shalimar l΄’ instant και αυριο θα γινει Shalimar l’ instant notturne και δε συμμαζευεται. ΚΑι καναμε μια αναμοιξη μεταξυ του Coco και του Coco Mademoiselle και βγαλαμε το Coco Noir… μα τοσο ελειψη φαντασιας πια? Με ενοχλει! Θελετε κατι καινουργιο? Βγαλτε κατι καινουργιο! Οπως και στα καινουργια αρωματα συμβαινει το ιδιο. Περα απ΄το, οτι δεν καταλαβαινεις πια το διαφορετικο και σπανια ξεχωριζεις ενα αρωμα για τη μοναδικοτητα του (ολα ίδια φαινονται κι αντιγραφές του ενος απ΄το αλλο), αρχιζουν… το eau de toilette ειναι αλλο απο το original, δεν ειναι η ελαφρυτερη εκδοχη του eau de parfum, όπως ξερουμε απο παλια, αλλα ειναι πειραγμενες οι νοτες… ε εγω αυτο δεν το καταλαβαινω. Καποτε ξεχωριζες ενα αρωμα απ΄τον οικο του και μονο! Ηξερες την ευωδια των chanel,των Dior, του Yves saint Laurent, ήξερες εν ολιγοις που να στραφεις, την ταυτοτητα του οικου και ποιος σε αντιπροσωπευει. Μετα αρχισαν να τα φτιαχνουν Asia oriented και αρχισαν να τα βγαζουνε και πιο citrus και δε συμμαζευεται… Τελος παντων.

  9. Καλημερα κοριτσια, πολυ υποκειμενικο το ζητημα των αρωματων πιστευω ( το τι αρεσει στην καθεμια)
    υπαρχουν χιλιαδες εξω κ δεν ξερεις ποιο να διαλεξεις
    επισης σημαντικο ειναι να κοιταμε κ τους τυπους eau de toilette & eau de parfume
    παντως τα λαδακια απο το BODY SHOP οπως το υπεροχο white musk μυριζει υπεροχα διαρκει κ ειναι πολυ οικονομικο

  10. Α.. κι επειδη ειμαι ενθουσιασμενη απο χθες να σας πω, ότι συμπληρωσα τη σειρα μου απο το υπεροχο Vanille & Ambre του Ε. Coudray με τα προιοντα μπανιου και σωματος, δωρο απο τον καλο μου…. απλα ονειρεμένα!!! Συνεβαλε κι η κουνιαδιτσα σε αυτή την επιλογη… τι να κανω… αναποφευκτο…το κακο… Φιλια!

  11. Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας άρεσε το Post! ήταν δύσκολο να διαλέξουμε από τα πάμπολα νέα αρώματα που κυκλοφόρησαν τελευταία και το νέο D&G που αναφέρει η nasia ήταν υποψήφιο, διαφέρει από το παλιό και αν σας αρέσει η βανίλια να σπέυσετε να το δοκιμάσετε!
    @SofiaT@ και αφού τον εκδικήθηκε τον κάλεσε και στο γάμο της!!
    @@Stella: εξαιρετική επιλογή !!!! Από τα καλύτερα !! και να φανταστείς ότι το άρωμα είναι από το 1935! Προσωπικά προτιμώ το Givrine αλλά αυτό είναι και το ωραίο με τα αρώματα ο καθένας συγκινείται με κάτι διαφορετικό!! όσο για την πληθώρα που υπάρχει και όλες αυτές τις μετα-ερμηνείες όπως τις λέω & επανεκδόσεις όντως πολλές φορές είναι too much αλλά προσπαθώ να τις δοκιμάζω διότι πολλές φορές κάποια είναι καλύτερα από τα αρχικά!!!
    Το’χω ξαναπει την όσφρηση δεν την πολυυπολογίζουμε αλλά είναι η πρώτη αίσθηση που αναπτύσσεται και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη μνήμη!!

  12. Καλημέρα κορίτσια ! Λατρεύω κι εγώ τα αρώματα της Chanel ,τρελαίνομαι να τα μυρίζω πάνω μου και μου αρέσει συνήθως να τα φοράω από το πρωί ως το βράδυ καθώς στο δικό μου δερμά δεν πέφτουν “βαριά” , απλά έχουν μεγάλη διάρκεια ( το έχω τσεκάρει και με τους γύρω μου , μη νομίζετε ότι είμαι καμιά τρελή που στο πέρασμά της πέφτει ο κόσμος λιπόθυμος ) . Βέβαια η τιμή τους είναι πλέον απαγορευτική …. Και συμφωνώ απόλυτα ότι η καινούρια διαφήμιση είναι τραγική και ότι ο οίκος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός με την εικόνα του , αν σκεφτείς μάλιστα ότι το κόστος της διαφήμισης συνυπολογίζεται σε αυτό των συστατικών και “φουσκώνει” την τιμή του αρώματος , με αποτέλεσμα την ηλίθια αυτή σύλληψη να καλούμαστε να την χρυσοπληρώσουμε στο τέλος εμείς οι καταναλώτριες ….

  13. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά Υπουργέ μας!
    Πάντως, για να δείτε τι μεγάλη αποτυχία είχε ο Μπραντ, η chanel επιστράτευσε τη Marylin Monroe για να ενισχύσει την καμπάνια του Chanel No 5…

  14. @MariaA και για τον αποτελειωσει εβαλε και τα παιδια του
    για παρανυφακια!!αχαχαχαχα

  15. Πολύ ωραίο post!!!Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και κυρίως για τις βαθμολογίες…

  16. Αρώματα, αγαπημένα λατρεμένα όλα τους! Η Υπουργός μας το ξέρει ότι δεν ψεκάζομαι, λούζομαι! Μ’ αρέσουν πάρα πολύ.Από αυτά που αναφέρεις δοκίμασα του Κορέ, αλλά μου φάνηκε κι εμένα πολύ γλυκό και έτσι δεν το πήρα.Τελευταία αγόρασα το black orchid, το οποίο το είχα ήδη, αλλά μπερδεύτηκα και αγόρασα αυτό που μας παρουσίασες σήμερα, ενώ αυτό που έχω είναι κι αυτό black orchid αλλά έχει και συμπλήρωμα κάτι σε fleur.Μαρία μου εσύ κατάλαβες ποιό εννοώ.Τέλος πάντων αυτό που ήδη είχα μου άρεσε τόσο πολύ που πήγα κι αγόρασα κι άλλο μπουκάλι μπας και ξεμείνω και πάθω τίποτα.Και πήρα τα 100ml, για να έχω -είπαμε λούσιμο είναι αυτό-,αλλά δεν είχα προσέξει ότι υπήρχαν 2 black orchid κι έτσι έχω 2 διαφορετικά,εκ των οποίων το fleur εμένα μου αρέσει καλύτερα, για το άλλο όμως έχω ακούσει θετικά σχόλια.Όσο για τη channel τη λατρεύω.Το τελευταίο που έχω αγοράσει ‘ηταν το chance και το λάτρεψα.
    Σας φιλώ!!!!!Ευχαριστούμε Μαράκι!!!!Όπως πάντα υπέροχα τα ποστ σου!!!!

  17. Καλησπέρα Τζούλια μου…. Καλησπέρα BBGirls!
    @MariaA σ’ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό guest post μ’όλα αυτά τα φανταστικά αρώματα! Πολύ θα’θελα να δοκιμάσω μερικά απ’αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να τ’αγοράσω, αφού οι τιμές τους είναι “στα ύψη”! Πριν λίγες μέρες όμως δοκίμασα το Tonka Purple Dreams Come True του Korre, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ταίριαζε πολύ στην επιδερμίδα μου και απογοητεύτηκα… 🙁 Γενικά λατρεύω τα floral αρώματα γιατί δεν είναι βαριά, διαρκούν πολύ και έχουν μια θηλυκή, ζεστή και sexy αύρα!! Αχ.. πολύ θα΄θελα ένα νέο άρωμα, γιατί αυτό που είχα (το Beauty του CK) τελείωσε και τώρα χρησιμοποιώ καθημερινά το άρωμα White Musk Libertine από το Body Shop! Για βράδυ όμως τι άρωμα να φορέσω; Μήπως γνωρίζεις να μου πεις για πιο οικονομικά floral αρώματα; Σ’ευχαριστώ πολύ, φιλιά! 🙂
    @Τζούλια μου, το άρωμα Chanel No 5 το φοράει η μητέρα μου χρόνια και έχει πλέον καταγραφεί και στις δικές μου οσφρητικές και όμορφες παιδικές αναμνήσεις! Φιλιά! 🙂

  18. Όποτε η Υπουργός Αρωμάτων αποφασίζει να ασχοληθεί με το κατεξοχήν είδος της νιώθω ότι πηγαίνω σε κατάστημα καλλυντικών και δοκιμάζω αρώματα. Είναι σαν να περνάνε μπροστά από τη μύτη μου αρωματικά νέφη. Άσε, δε, που δεν υπάρχει και πρόβλημα κορεσμού. Πολύ χάρηκα που συμπεριλήφθηκε στο post και το αγαπημένο μου black orchid. Το συγκεκριμένο το φοράω στο σχολείο με άνεση και οι μαθητές μου δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ. Μάλλον το αντίθετο, θα έλεγα. Ναι μεν είναι ένα άρωμα που σε χαρακτηρίζει, αλλά αν δεν λούζεσαι με αυτό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και καθημερινά. Όλα, βέβαια, είναι και θέμα επιδερμίδας.
    Όσο για τον Pitt, μήπως να επιστρέφαμε στους άντρες των post της προηγούμενης εβδομάδας;

  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? ΕΙΝΑΙ ΠΑΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ: 0/10.
    ΤΟ “ΚΑΤΕΣΤΕΡΨΕ” ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.

  20. kalispera julia bbgirls!!!! ypoyrge moy se proskino!!!!(julia ase ta thamastika mou ysixa!!) to post sou gia allh mia fora yperoxo!!! den mporo na sou perigrapso poso to apolaysa k posa ematha!!!! dystixos den exo dokimasei kanena apo ta parapano arromata opote den mporo na ekfero gnomh!! thelo edo k poly kairo na dokimaso to Chanel No 5 (nai oute ayto to exo dokimasei) alla moy exoyn pei oti einai ligo barh k aplisiasto stin timoula tou opote to eixa prosperasi teleios!!!tha pao omos poly syntoma apo ta hondos etsi gia na to do k pano moou pos mou einai!!!
    oso gia ton pin den mou aresei oute to spot oute ta malakia tou etsi opos ta exei kanei!!(sorry pit mou alla emena mou areseis me konto malaki tora an esy protimas etsi ta malakia sou meine me tin aggelina!!! 😛 )filakiaaaaa

  21. Καλησπέρα bb girls καθυστερημένα σήμερα λόγω τρελών δρομολογίων … Εγώ στα αρώματα είμαι πιο estee και lancome τύπος, τα chanel δεν τα συμπάθησα ποτέ , δεν μου πήγαιναν με τίποτα.Σήμερα δοκίμασα το καινούριο Very estee και μου άρεσε πολύ. Πάντως πολλές φορές έχω κατενθουσιαστεί με ένα άρωμα όταν το φοράω από το tester αλλά όταν το αγοράζω και το φοράω κανονικά ο ενθουσιασμός εξαφανίζεται .Ακόμα ψάχνω το τέλειο μετά το tresor.Φιλιά….

  22. γεια σου τζουλια,γεια σου μαρια,γεια σας κοριτσια!!πως ειστε;εχετε μπει σε xmas mood η οχι ακομα; εγω θα ελεγα οχι αλλα σιγα-σιγα,που θα παει;
    @ΜΑΡΙΑ,ωραια αναλυση κ μου αρεσε το παντρεμα παλια με νεα.απ’ολα αυτα,το μονο που εχω σε δειγματακι ειναι το chanel no5 αλλα θα απογοητευσω τις λατρεις του συγκεκριμενου αρωματος,δεν μου αρεσει.απο chanel μου αρεσει το chance.οποτε το φοραω,με ρωτουν ποιο ειναι.αυτη την εποχη φοραω ,εκτος απο το chance, to TBSHOP indian jasmine.το δοκιμασα ως κρεμα σωματος,μου αρεσε κ πηρα κ το αρωμα.το αντιστροφο εκανα με το sensuous estee lauder.αγορασα το αρωμα κ κατοπιν την κρεμα αλλα η τελευταια δεν μου αρεσει.πως γινεται αυτο; οταν τη φοραω η κορη μου με ρωταει τι βρωμαει…!!!αλλο αγαπημενο το narciso rodriguez for her κ το dolce&gabbana the one.
    οντως η διαφημιση ειναι αποτυχια,προτιμω τον clooney στη διαφημιση του καφε!!φιλια πολλα!!

  23. Ελάτε βρε κορίτσια! Γιατί είστε τόσο αυστηρές με τον Bradd? Εμενα μ’ άρεσει το μακρύ του μαλλάκι (πάντα είχα φετιχ με τα μακριά μαλλια στους άντρες και το σκουλαρίκι στ΄αυτί…) και οι ρυτίδες στο πρόσωπο, έχει μεγαλωσει κι έχει χασει αυτο το ηλίθιο baby face…. Τωρα η διαφήμιση ο.κ αλλού παπα ευαγγέλιο… Παντως αν είναι το παλληκάρι να τρωει τετοια απόρριψη, και κινδυνεψει με κατάθλιψη, θα τον πάρω εγω, μη σας ανησυχεί καθόλου.. Γιατί και Αngelina, Angelina, πόσο πια να την αντέξει κι αυτός ο δυσμοιρος?

  24. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Ναι είναι δύο τα black orchid το δεύτερο είναι το voile de fleur και η μόνη διαφορά τους είναι στο κουτί που το πρώτο είναι χρυσό ενώ το fleur ασπρο. Είναι και τα δύο έντονα αρώματα αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα φοράω καθημερινά τώρα το χειμώνα και στη δουλειά και μόνο θετικά σχόλια ακούω όπως και η Amalia!
    @Elena: Κι εμένα το αντρικό του Κορρέ μου άρεσε πιο πολύ ! Αν σου αρεσει το libertine τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου αρέσουν τα Daisy, Stella & D&G the one αλλά αν ψάχνεις για οικονομικές λύσεις έχω να προτείνω το εξής: Zara, H&M, και ψάξιμο για προσφορες σε bazaar και άλλα. Ο Hondos στην Τσαμαδού – Πειραιά έχει πάλι stand με αρώματα σε 50% τουλάχιστον και αυτές τις μέρες τρέχει και Bazaarστο Notos outlet – Kηφισια το οποίο περιλαμβάνει πολλές μάρκες. Επίσης 1 με 2 φορές το χρόνο κάνει bazaar και η θεία Estee από οπου ψωνίζω σίγουρα. Να μη πω για τις αλλες προσφορες στα καταστηματα που τρχουν λόγω κρίσης σχεδον καθημερινά.
    @Nansy & Marianna: Στο Νο.5 είναι οι αλδεϋδες που κανουν τη διαφορα αν δεν σου ταιριαξουν στο δέρμα ή αν δεν σου αρέσουν οσφρητικά δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσεις αυτό το άρωμα.
    @ΕΛΕΝΗ : κι εγώ είμαι μέγιστη fan του Guerlain: δεν εχω δοκιμασει άρωμα του οίκου ακομα που να μη μου αρέσει!

  25. Καλησπέρα! Τέλειο το post Υπουργέ μας!!
    Δικό μου λατρεμένο τα τελευταία 5 χρόνια και για πολλά ακόμα όπως το βλέπω είναι το Pure Poison του Dior.Ίσως να φαίνεται βαρύ σε κάποιους αλλά όταν το μυρίζω στο δέρμα μου είναι τοσο απαλό-γλυκό-ιδιαίτερα sexy το αρωμά του..Επειδή βέβαια είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του για τις καθημερινές υποχρεώσεις/σχολή χρησιμοποιώ κάτι πιο προσιτό. Το καλοκαίρι είχα το συλλεκτικό Bronze Goddess Capri της Estee Lauder και τώρα που χειμώνιασε το περσινό One Shock του Calvin Klein. Όσο για το Νο 5 που γίνεται μεγάλος λόγος, το έχω δοκιμάσει απλώς και νομίζω ότι θα το φορούσα σε καμιά δεκαετία, κάπου στα 35 μου, αν υπάρχει μέχρι τότε!

  26. Τζούλια δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου για τον Brad Pitt. Προτιμώ λοιπόν να τον θυμάμαι ως Joe Black, γλυκό και μυστηριώδη…Το “δέντρο της ζωής” ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα. Πάντα θεωρούσα – και θεωρώ – τον Brad Pitt, εκτός από Πανέμορφο άντρα και εξαιρετικό ηθοποιό. Σπάνιος συνδυασμός! Αλλά τη συγκεκριμένη ταινία την έσβησα από τη μνήμη μου. Δεν τον ήθελα να πρωταγωνιστεί σε αυτήν.
    Κατ’ εμέ η ιδέα του spot για το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο πρωτότυπη που καταντά παράταιρη. Εξ αρχής δεν είχα ενθουσιαστεί. Προτιμώ κάτι πιο κλασσικό γι’ αυτό το κλασσικό άρωμα.
    Το Chanel No 5 το έχω δοκιμάσει αλλά το προτιμώ σε μεγαλύτερες κυρίες…Μου φαίνεται λίγο “βαρύ”. Η “ηλικία” του όμως δεν μου επιτρέπει να το κρίνω, τα λέει όλα από μόνη της.
    Το Fame το δοκίμασα πρόσφατα σε ένα κατάστημα καλλυντικών και δεν μου άρεσε καθόλου. Βιαζόμουν να πάω σπίτι μου να το ξεπλύνω! Μου φάνηκε κάπως “φτηνό”, οξύ, έντονο. Είχε όμως πολύ όμορφο μπουκαλάκι…
    Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω το Shalimar μετά από αυτά που διάβασα…
    Πολύ όμορφο review MariaA!
    Φιλάκια 🙂

  27. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια..εγώ για να πω την αλήθεια είμαι προκατειλημενη,λατρεύω τη Shalimar και την θεωρώ κλασική αξία,οπως και το Νο 5 της Chanel.Κ εξακολουθώντας να είμαι προκατειλημένη(αμαρτία ομολογουμένη δεν είναι αμαρτία)αγαπώ Brad Pitt ότι και να παρουσιάζει!!!!

  28. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Μπράβο Μαρία!!! Για άλλη μια φορά μένω έκπληκτη με τις γνώσεις σου.Εντελώς κατατοπιστικό το post,πολύ χρήσιμες πληροφορίες.Όσο για τη διαφήμιση…tragic.Φιλάκια…

  29. tha ithela polu na dokimasw kapoio apo auto eidika to Chanel No 5…mono kai mono ta logia tis upourgou mas me deleasan!!!ostoso egw den tha borousa na paraleipsw t Escada Magnetism mias kai einai to agapimeno mou perfume kai edw kai 4 xronia de borw na t allaksw giati akoma k an exw prospathisei na parw kapoio allo kathe fora pou to mirizw to “erwteuomai” ksana kai ksana!!!

  30. @Stella:Ναι, ok, δεν διαφωνώ.. και μένα μου αρέσουν οι άντρες με μακριά μαλλιά, πάρε παράδειγμα, την κουπ του υιού μου… Και ναι, επίσης ότι και να λέμε, είναι ωραίος άντρας ο Brad…Αλλά, δεν αντέχω με τίποτα το “είμαι ωραίος και το ξέρω”. Με ξενερώενει. Και δυστυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό μου βγάζει ο Βradάκος. Πάντως πάρτον ένα τηλέφωνο…. θα χαρεί.

  31. @Maryl: Εμείς είπαμε: Τους μοιραζόμαστε, δεν γίνεται αλλιώς, ανάλογα με τις μέρες της εβδομάδας.

  32. @Julia Λες να τον παρω ε? Τι διαφορα ώρας είπαμε έχουμε με Ηollywood? Μπα, άσε καλυτερα, ποιος τα βάζει νυχτιάτικα με αυτη την κάργια την Αντζελίνα… αστο καλύτερα….

  33. το ξαναγραφω. Συμφωνω με την Στελλα οτι τα αρωματα δεν πρεπει να βγαινουν σε επανεκδοση οσο καλα και να ειναι. Επισης δεν συμφωνω με την υπουργο που μενει σε παλια οντως αξιολογα αρωματα οταν εχουν βγει τοσα νεα και υπεροχα. Πιστευω οτι το αρωμα ειναι τελειως υποκειμενικο γιατι καθε ενα στεκεται διαφορετικα στην επιδερμιδα μας. Απο τα πιο ωραια περσυνα που τουλαχιστον σε μενα διαρκουσαν ειναι το BODY του BURBERRY, το CANTY της PRADA και το SHE WOOD των DSQUARED.Απο τα φετεινα τελειο και με υπεροχο αρωμα βρισκω το LA VIE EST BELLE της LANCOME.Tελος θεωρω και εγω βασιληα των αρωματων τον οικο GUERLAIN με το διαχρονικο L INSTANT. Επισης τελειο ηταν ενα αρωμα του οικου που βγηκε σε 10 κομματια ανα χωρα που κυκλοφορουσε το MARIE CLAIRE και το εδωσε σε αντιστοιχες τυχερες πριν 20 χρονια για καποια επετειο του οικου. Φυσικα ημουν μια απο αυτες. Πιστευω οτι η υπουργος θα το ηθελε στην συλλογη της μακαρι να μπορουσα να της το δωσω. καλο βραδυ.

  34. @Stella & Julia: Με την Angelina δε θα μάλωνα για κανένα άνδρα! Με τις τρελές δεν είναι να τις βάζεις!!!
    @rania: είναι τόσο ωραίο να ανακαλύπτεις νέα αρώματα αλλά εξίσου ωραίο είναι να ανακαλύπτεις επίσης και τις παλιές δημιουργίες! Υπάρχουν αξεπέραστες “μύτες” που είχαν πρωτοφανής ιδέες!
    Μπράβο που έχεις κάτι τόσο συλλεκτικό στην κατοχή σου, γνωρίζω για την ύπαρξή του, υπάρχουν άλλωστε μόνο 1000τμχ παγκοσμίως δημιουργία του ίδιου του Jean Paul Guerlain!

  35. Αχ θα τρελαθώ… Πως είναι δυνατόν να γνωρίζετε τόσα πολλά για τα αρώματα;! Ε Μαρία;! Ε Ράνια;! 😛 Παρεμπιπτόντως το she wood είναι από τα αγαπημένα μου! xxx

  36. @Ioanna: ΈΡωτας είναι! εσύ πως ξέρεις τόσα για μακιγιάζ, κλπ?! Άλλωστε ο Guerlain είναι ο αγαπημένος μου οίκος!

  37. Shalimar και Blach Orchid, αριστουργήματα! Τα λατρεύω! Από Chanel προτιμώ το Coco, που το βρίσκω πραγματικά intoxicating! Πάντως για κάθε μέρα, προτιμώ πιο ελαφρά και οικονομικά αρώματα, όπως το Paradise της Oriflame που μυρίζει υπέροχα και διαρκεί πάρα πολύ.

  38. Γεια σας και παλι. θελω να προσθεσω οτι ποτε δεν θα αγοραζα καποιο προιον μονο και μονο επειδη το διαφημιζει καποιος διασημος. θεωρω πολυ χαζο να το κανω. Αυτο που μου αρεσει και με προτρεπει ειναι η εξυπνη διαφημιση παντα ομως μετα απο δοκιμη ποτε στα τυφλα. Επισης θελω να σας πω οτι για μενα σημασια δεν εχουν τα συστατικα ενος αρωματος ουτε και ρωτω ποτε τι περιεχει, παρα μονο η μυρωδια του να μου αρεσει και να ταιριαζει στο δερμα μου. Καλο βραδυ.

  39. @MariaA Σ’ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για τις προτάσεις σου και τις χρήσιμες πληροφορίες! Θα ψάξω για προσφορές σε bazaar και θα πάω και μια βόλτα στο Notos outlet στην Kηφισιά! Φιλιά! 🙂

  40. Καλησπέρα στην παρεούλα!
    Όπως πάντα, πιστή στο μεταμεσονύχτιο (παρατρίχα) ραντεβού μου.
    Σήμερα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν εξεπλάγην από το review της MariaA, φαντάζομαι από όσο την έχω παρακολουθήσει, ότι αυτό είναι ένα μικρό μόνο δείγμα από τις γνώσεις της.
    Μπράβο σου MariaA, είσαι φοβερή! Οι γνώσεις σου ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των κοριτσιών στα stands των αρωμάτων!
    Έχω κι εγώ τρέλα με τα αρώματα (εκτός από τα βερνίκια νυχιών), βέβαια οι γνώσεις μου είναι εμπειρικές, σε καμία περίπτωση δεν φτάνω τη MariaA ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι!
    Έχω δοκιμάσει αρκετά αρώματα, τα θυμάμαι όλα αν τα μυρίσω, αλλά κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι κολλάω σε ένα για πολύ καιρό. Πάντα κάτι καινούριο θα βγει που θα με κερδίσει. Από όσα έχω δοκιμάσει, πρώτο στην κατάταξη βάζω το Hypnose της Lancome (είναι και η τελευταία μου τρέλα εδώ και 4 χρόνια!) και παλαιότερα ήταν το Allure της Channel.
    Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν μου αρέσουν οι επανεκδόσεις αρωμάτων, γι΄αυτό και δεν έχω πάρει ποτέ.
    Πάντως το θέμα “άρωμα” είναι από τα πιο υποκειμενικά, όπως επίσης εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να μου αρέσει ένα άρωμα, αλλά όχι πάνω μου, να το προτιμώ στους άλλους.
    @Julia: Ξέρεις τί εντύπωση μου δίνεις τον τελευταίο καιρό? σαν να κάθεσαι σε μία άκρη και να καμαρώνεις τα bb-girls σου να κάνουν τα πρώτα τους βηματάκια ολομόναχα, ύστερα από δικό σου “σπρώξιμο” να σταματήσουν το μπουσούλιμα… 🙂
    @MariaA: Είδες, Μαράκι, τί βουντού κάνω στη Stella??? Με E.Coudray!!!! Μακάρι να μου κάνανε κι εμένα τέτοιο βουντού! 🙂

  41. @VickySot: To σχόλιο σου, σε μένα, δεν θέλει απλά, πολλά θαυμαστικά… θέλει πολλά δώρα…

    Καλό θα ήταν να ήσασταν λίγο, λιγότερο έξυπνες τα bb girls…

    Θα μου πεις τώρα, άν ίσχυε αυτό, δεν θα ήσασταν και bb girls…

    Σωστό και αυτό…

    Ως εδώ.. δεν λέω άλλα, my dearest, VickySot…

  42. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!! Θέλω πάλι να σας ευχαριστήσω κορίτσια για τα θετικά σας σχόλια και την αγάπη που δείχνετε στις μικρές μου απόπειρες!! Πάντα χαίρομαι να βοηθώ και να μοιράζομαι αυτή την αγάπη που έχω για τα αρώματα και τις ωραίες μυρωδιές κατά προέκταση!!
    @Julia: Σε αγαπάμε πολύ !!
    @Vicky: Το βουντού με το Ε.Coudray ήταν πολύ πετυχημένο !!! Εξαιρετική έκπληξη!!

  43. Καλημερούδιααα!@MariaA:για άλλη μια φορά ένα υπέροχο review,σε ευχαριστούμε πολύ!το florabotanica από balenciaga το έχεις δοκιμάσει?ποια είναι η γνώμη σου??xxx

  44. @jyliko: συγγνώμη, καθυστέρησα, τώρα το είδα το μήνυμά σου! Λοιπόν το florabotanica είναι ενδιαφέρον και λίγο διαφορετικό ο συνδυασμός βέτιβερ και τριαντάφυλλο κάθεται στο δέρμα το καθενός αλλιώς, είτε το λατρεύεις είτε το απεχθάνεσαι. Μόνο με δοκιμή θα αποφασίσεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.