Beauty Video:Σπιτική Κρέμα Προσώπου, Stella’s Recip-Υ by bb!

 

 

Ξέρετε, πως ξεκινάνε, λίγο πολύ οι μεγάλοι έρωτες σωστά; Επεισοδιακά, με δυσκολία, ακόμα και κάποια παρεξήγηση, ή μικρό τσακωμό… Και μετά, φουντώνει η αγάπη που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της…

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο δικός μου «έρωτας» με την Υπουργό Φροντίδας Επιδερμίδας Stella, και αν και το έχει αναφέρει εδώ, θα το πω και εγώ, μήπως κάποιες δεν το προσέξατε: Από όλους τους διαγωνισμούς που έχω κάνει στο bb, από όλα τα εκατοντάδες δώρα που έχετε λάβει, η μόνη φορά, που κάτι πήγε στραβά, ήταν η φορά που η Stella, πριν από πάνω από δυο χρόνια κέρδισε ένα δώρο από το bb, αλλά δεν το έλαβε ποτέ. Ή μάλλον λόγω κάποιων κωλυσιεργιών άργησε πολύ να το λάβει. Το έλαβε τελικά, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ανταλλάχτηκαν μεταξύ μας αρκετά emails, ευγενικά βέβαια, γιατί είπαμε είμαστε Κυρίες, πάνω απ όλα, αλλά κακά τα ψέματα, στις γραμμές των emails υπήρχαν αρκετές «λεπτές» και εκλεπτυσμένες, αποχρώσεις του γκρι….(καταλάβατε..)

 

Το συμβάν έληξε και στους μήνες (χρόνια θα έλεγα πλέον..) που ακολούθησαν έψαχνα τον εαυτό μου να περιμένει ανυπόμονα σχόλιο της και ειδικά σε post που είχαν να κάνουν με τη φροντίδα της επιδερμίδας. Δεν άργησα να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η Stella μπορεί να μην ήταν κατ’ όνομα, beauty editor αλλά ήταν by nature, beauty guru.

 

Μέσα από εδώ και εγώ και εσείς, μάθαμε υπέροχα tips και φυσικές συνταγές ομορφιάς, μας άνοιξε την πόρτα στον θαυμαστό κόσμο των αιθέριων ελαίων, του ροδόνερου και του αμυγδαλέλαιου, μας έγραψε δικές της απίθανες συνταγές, μας έλυσε απορίες, μας έδωσε συμβουλές, στην κάθε μια ξεχωριστά μέσα από σχόλια της, αλλά και γράφοντας και τα δικά της, μοναδικά guest post.

 

Nα σας πω μόνο εδώ, ότι το Guest Post Μυστικά Ομορφιάς , που έγραψε στις 13 Ιανουαρίου του 2012 (σχεδόν ένα χρόνο πριν) είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα post του bb!  Όπως και το post της άλλης Υπουργού των Αρωμάτων, Τελικά τι είναι το Άρωμα; (Κατάλαβατε τώρα Υπουργοί… Το “πραξικόπημα”, όποτε θελήσετε, το έχετε στο τσεπάκι σας…:)

 

Πριν από κανένα χρόνο, μου ήρθε στο μυαλό για πρώτη φορά η ιδέα Stella’s Recipe (είπαμε, όπως και με την Ιoanna που έβλεπα το ταλέντο της μήνες, μέχρι να της προτείνω τα Μake Up Tutorial Videos, λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση, όπως και οι τράπεζες ένα πράγμα…πάντως λειτουργώ…) Η Stella με αυτές τις γνώσεις, αν έφτιαχνε μια δική της κρέμα, θα μπορούσε άνετα να συγκριθεί με πάρα πολλές και επώνυμες φυσικές κρέμες της αγοράς. Και όχι μόνο να συγκριθεί, αλλά να είναι ίσως και καλύτερη. Kαι αυτό, μπορώ να το πω εγώ, που τις έχω δοκιμάσει όλες.

 

Και έτσι έγινα νονά: Και άρχισα να της μιλάω για το project που κόλλησε στο μυαλό μου: Stella’s Recipe by bb. Μίλαγα, μίλαγα  και δειλά δειλά μια μέρα πριν από αρκετούς μήνες, την ρώτησα πως θα της φαινόταν αν έφτιαχνε μια κρέμα Stella’s Recipe και την διαδικασία, την έκανε video για να την δούμε όλες εδώ μέσα.

 

Δεν φαντάζεστε την χαρά μου, όταν δέχτηκε. Και μαζί με την Stella και η Γεν. Γραμματέας Mani-Pedi (aka κουναδίτσα) VickySot για να την βοηθήσει και να κάνει και χρέη μοντέλου για να μας δείξει η Stella και την σωστή εφαρμογή, μιας απόλυτα φυσικής κρέμας. Και μαζί με τα απόλυτα bb girls μέρος στο οικογενειακό project, έλαβαν και τα απίθανα bb boys τους (Υποκλίνομαι Κύριοι, μπροστά στο ταλέντο σας…όχι μόνο για το Video, αλλά και για την επιλογή των γυναικών της ζωής σας…)

 

Και η ίδια, πήγε και ένα βήμα παρακάτω: Μου είπε, ότι δε θέλει να δείξει την παρασκευή μιας κρέμας, αν πριν δεν φτιάξει μια για μένα και μια για την κυρία Βάρσα (aka μαμά), για να έχουμε από πρώτο χέρι την εμπειρία του αποτελέσματος. Δυο κρέμες λοιπόν για δυο διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες. Εμένα το ζητούμενό μου αυτή τη στιγμή είναι η λάμψη, και η βαθιά ενυδάτωση. Το ζητούμενο της κυρίας Βάρσας η αντιγήρανση δηλαδή η μείωση των ρυτίδων και η σύσφιξη

 

Ένα Σαββατιάτικο πρωινό, λάβαμε με courier τις κρέμες a-la Stella, δηλαδή μέσα σε πανέμορφα πουγκιά, συνοδευόμενα από ειδικές κάρτες συστατικών και τρόπου εφαρμογής. Η μαμά μου ξεκίνησε αμέσως την εφαρμογή και στις 3 εβδομάδες που χρησιμοποιεί την κρέμα, έχει ενθουσιαστεί, ενώ και εγώ παρατηρώ μια άλλη σφριγηλότητα στο δέρμα της.

 

Εγώ… αχ εγώ.. «όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη…» Κατ αρχήν τρελάθηκα με την συσκευασία. Την άνοιξα, μου άρεσε πολύ η πλούσια υφή της, το ελαφρώς κίτρινο χρώμα της… Αλλά… τα πλούσια αιθέρια έλαια… τόσο ευεργετικά για την επιδερμίδα μου, αλλά και κάπως βαριά για την ευαίσθητη μύτη μου… Να σας εξηγήσω: Μια από τις πιο καλές,επώνυμες και γνωστές μάρκες φυσικών προϊόντων φαρμακείου δεν έχει μπει ποτέ στο πρόσωπο μου -τα προϊόντα πάντα τα χαρίζω στις φίλες μου που ξετρελαίνονται, διότι δεν αντέχω την έντονη μυρωδιά της.. και θα πω και ποια είναι, είναι η Jurlique.

 

Και τώρα; Τι θα έκανα τώρα, που η Stella, περίμενε με ανυπομονησία την ετυμηγορία μου; Έκανα, αυτό που έπρεπε να κάνω: Την καρδιά μου πέτρα δηλαδή και προσπάθησα να μην σκέφτομαι την μυρωδιά (η οποία ήταν υπέροχη, έτερον εκάτερον, απλά εγώ δεν θέλω “αιθέρια” μυρωδιά, σας το εξηγώ, για να μη μπερδευτείτε..)

 

Το αποτέλεσμα; Τρεις μέρες μετά, όχι μόνο δεν με ενοχλούσε η μυρωδιά, αλλά τα βράδια, δεν έβλεπα την ώρα να κάνω καθαρισμό και να την απλώσω, διότι άμεσα, με το που την μύριζα και την άπλωνα στο πρόσωπό μου (και χάρη στην απίθανη φόρμουλα που επέλεξε η Stella για μένα) με χαλάρωνε, με ξεκούραζε, αλλά μου έδινε και μια αίσθηση αναζωογόνησης.. Ναι, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω… κανονικά πρέπει να την δοκιμάσετε για να καταλάβετε..

 

Στο δια ταύτα τώρα: Στο αποτέλεσμα: Την φοράω και εγώ σχεδόν τρεις εβδομάδες. Kαι ουσιαστικά εσείς μου το είπατε το αποτέλεσμα. Στην φωτογραφία στο fb με ίσια μαλλιά, μια από εσάς, με είπε «κοριτσάκι», μια άλλη «κούκλα» και μια ακόμα ότι είμαι sweet sixteen. Ναι, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, ισχύει όμως εντελώς, ότι ακόμα και εγώ βλέπω μια πρωτόγνωρη λάμψη στο πρόσωπό μου (αυτό δηλαδή ακριβώς που ήθελα) και το πιο σημαντικό, αυτό συμβαίνει αν και περνάω μια από τις πιο κουραστικές όπως σας έχω πει, περιόδους της επαγγελματικής μου ζωής με συνεχόμενα και απανωτά ξενύχτια… Εκεί φαίνεται και το πώς λειτουργεί μια κρέμα, όχι στις διακοπές…

 

bb girls, είμαι εθισμένη στην Stella’s Recipe. Ποια εγώ… Το κορίτσι της απόλυτης χημείας και υψηλής τεχνολογίας. Και να μου το λέγανε και να ορκίζονταν δεν θα τους πίστευα. Τι θα κάνω όταν μου τελειώσει; Α, κάτσε, είναι απλά τα πράγματα.. θα μου φτιάξει  άλλη μια, και άλλη μία και άλλη μια… η αγαπημένη μου…

 

Φτάνει… για άλλη μια φορά, πολλά είπα, είμαι ασυγκράτητη…

 

Αυτό που θα δείτε σήμερα είναι η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζαμε εδώ και καιρό για εσάς.

 

Και τώρα, μαζί με εσάς -δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε- για πρώτη φορά, ακούω τη φωνή της και την βλέπω live. (Ναι, τελικά είμαστε πολύ ρομαντικές κατά βάθος…και ας μη μας φαίνεται… το ειδύλλιο μας, εξελίσσεται μόνο και αυστηρά γραπτώς, εδώ και 2,5 χρόνια…)

 

Και φτιάχνει για εμάς, για όλα τα bb girls, και μας δείχνει βήμα-βήμα την διαδικασία, μια μοναδική σπιτική συνταγή κρέμας περιποίησης της επιδερμίδας, με τη βοήθεια και την συμβολή της κουνιαδίτσας- μοντέλου Vicky’sSot!

 

 

Παρασκευή λοιπόν σήμερα με παρασκευή σπιτικής κρέμας!! (το έπιασες Litsa Kouklitsa;)

 

Απολαύστε bb girls, τη Μεγάλη Έκπληξη που ετοιμάζαμε εδώ και καιρό για εσάς.

 

Κυρίες μου, I give you, Stella and Vicky!

 

 

 

Kαι τι; Είχατε την εντύπωση ότι η Stella θα σας άφηνε μετά από αυτό παραπονεμένες; Όχι, δεν θα το έκανε, ποτέ αυτό. Σχόλιο παρακάτω και η Stella θα φτιάξει αποκλειστικά για δυο από εσάς τα bb girls  (μόνο εγεγραμμένα μέλη) μια Stella’s Recipe by bb, ακριβώς για τις δικές σας ανάγκες.

 

Θα σας αφήσω όλο το Σαββατοκύριακο να σχολιάζετε. Αλλά και να απολαύσετε πολλές πάρα πολλές φορές το video της. Nα το μάθετε απ’ έξω. Την Δευτέρα, εδώ θα είμαστε.

 

 

 

169 Σχόλια
  1. Καλησπέρα σας,

    Αποφάσισα να γράψω και εγώ σήμερα σε αυτό το thread αφενός για να πω και εγώ τις ευχαριστίες μου σε όλες σας για τα καλά σας λόγια (από τεχνικής άποψης του βίντεο βέβαια, μιας και οι σταρ της υπόθεσης είναι οι πρωταγωνίστριες που μπορώ να πω ότι δεν με κούρασαν καθόλου. Όλες οι λήψεις φύγανε νεράκι 🙂 ) και αφετέρου να σχολιάσω κάτι που έγραψε η Julia στην εισαγωγή.
    “Υποκλίνομαι Κύριοι, μπροστά στο ταλέντο σας…όχι μόνο για το Video, αλλά και για την επιλογή των γυναικών της ζωής σας…”
    Julia μου, (συγνώμη για το “μου” αλλά επειδή η γυναίκα μου σε αναφέρει πάρα πολύ συχνά, σε θεώρω δικό μου άνθρωπο και εγώ) θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και να πώ ότι όντως η καλύτερη μακράν επιλογή μου, σε όσες έχω κάνει στην ζωή μου, ήταν στο άνθρωπο που επέλεξα να είναι δίπλα μου.
    @Vickysot : Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου στα καλά και στα άσχημα. Σε αγαπούσα, σε αγαπώ και θα σε αγαπάω μεχρι το τέλος των ημερών μου. :-*

  2. @Sizigos Vickysot Μήπως πρεπει να πατε σε άλλο διαδικτυακό τόπο, εσεις οι δυο?

  3. Καλησπέρα κι από μένα!

    Stella και Vicky…δεν έχω λόγια! Το video σας είναι εθιστικό, ειλικρινά δεν ήθελα να τελειώσει!! Ανέκαθεν μου άρεσαν τα σπιτικά καλλυντικά, τα βότανα, τα φυσικά προιόντα, το ψάχνω όσο μπορώ το θέμα, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και κατάλληλων υλικών δεν έχω ασχοληθεί τόσο όσο θα ήθελα. Μα εσύ Στέλλα μου το κάνεις και φαίνεται τόσο προσιτό… Έχει δίκιο η IoannaThess, δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι παρόμοιο, τόσο αναλυτικό κι αληθινό…Επίσης να πω ότι λατρεύω το ταμπεραμέντο και των δυο σας, είστε υπέροχες!

    Όσο για την κρέμα, από τους τόσους διαγωνισμούς εδώ μέσα, ο σημερινός είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτός που θα ήθελα, περισσότερο από ποτέ, να κερδίσω!

    Χρόνια πολλά και καλά στις εορτάζουσες!
    Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι!

  4. @Stella: Γιατί Στέλλα μου? Μία δημόσια εκδήλωση αγάπης έκανα. Τίποτα παραπάνω 🙂 (Πρόσεχε τι θα πεις… θα θελήσεις και άλλα βίντεο στο μέλλον 😛 )

  5. @Sizigos Vickysot Οχι μωρε, όλα καλα, απλα μη μας ανέβει το ζάχαρο, γι΄αυτο το λέω…

  6. Πω πω και δηλώσεις αγάπης από τον σύζυγο στη Βίκυ? Τυχερή!!! Και ταλαντούχος και αγαπησιάρης !!! Μπράβο σύζυγε !!

  7. @sizigos vickysot: Ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο σου, sizigos vickysot μου (μου και εγώ λοιπόν και ας μην γνωριζόμαστε..) και επέτρεψε μου να πω, ότι μετά από αυτό το σχόλιο, μου έφτιαξες όλη τη μέρα μου και πολλές ακόμα…(εννοώ, βέβαια, το σχόλιο που απευθύνεται στην Θεά, της καρδιάς σου…) Ευχαριστώ. Ειλικρινά.

  8. @Stella & Vickysot: Τελικά κορίτσια είστε φοβερό δίδυμο, τυχερές που έχετε η μία την άλλη. Πρέπει να γελάτε πολύ. Και φυσικά πολύ τυχερές για τις επιλογές της προσωπικής σας ζωής, αν κρίνω από όσα έγραψε ο Sizigos Vickysot. Εύγε!
    Εννοείται πως περιμένουμε κι άλλο βίντεο.

  9. Τελικά, είναι πολύ όμορφο να γεμίζεις με χαρά και ικανοποίηση από εκεί που δεν το περιμένεις…αυτή η Παρασκευή που πριν λίγο μας άφησε (ήταν προφητικό που το πρωί την ονόμασα “μεγάλη” Παρασκευή) ήταν εδώ και καιρό (ίσως και από την αρχή του χρόνου) η πιο αναπάντεχα γεμάτη όμορφα & έντονα συναισθήματα ημέρα για εμένα…
    Είναι από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πλήρης, μόνο και μόνο επειδή βλέπεις το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων που αγαπάς…
    Αυτό μπορεί να έχει συμβεί κι άλλες φορές…ίσως…σίγουρα ναι…μπορεί και όχι…
    Σήμερα, όμως, κατόρθωσα και το συνειδητοποίησα, το αισθάνθηκα, έκανα ένα βήμα πίσω και παρατήρησα…
    Μπορεί όντως το “Αν” να μην είναι σημείο σταθμός στον κινηματογράφο, το ήξερα όμως πριν πάω και δεν πήγα να δω ένα τέτοιο. Το είχα πει και τότε που συζητούσαμε για τις “Πενήντα αποχρώσεις του γκρί”, οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει τροφή για σκέψη και μου δώσει τη δυνατότητα να με πάω ένα βήμα πιο πέρα, εμένα μου “κάνει”…και το “Αν” μου “έκανε”!
    Σας αφήνω προς το παρόν και θα επανέλθω άμεσα με review για την κρεμούλα!
    Καλό ξημέρωμα!

  10. Tι θέλω και ξαναμπαίνω και γω τέτοια ώρα πάλι μέσα στο bb?
    Αντε τώρα να κοιμηθώ έτσι όπως συγκινήθηκα με το post του Sizigos Vickysot για την γυναίκα της ζωής του…..και είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν υπάρχουν πιά τέτοιες αξίες και τέτοιες αγάπες…σας χαίρομαι πραγματικά και εύχομαι να παραμείνετε πάντα ένα!

  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!
    VICKYSOT,πω,πω γλυκα,μελι εσταζε το στομα του!!!

  12. Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Πραγματικα τα σπιτικα καλλυντικα ειναι τα καλυτερα αρκει να εχεις ορεξη να τα φτιαχνεις.Δεν εχω βρει ακομη την κρεμα για μενα,επιμενω,αν και φοραω τωρα μια της Apivita που τη θεωρω πιο κοντα στη δικη μου επιδερμιδα που ειναι μικτη προς λιπαρη.Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω μια σπιτικη κρεμα απο τα χερακια της Στελλιτσας κι επι τη ευκαιρια χρονια πολλα Στελλα μου(η γιορτη κραταει 40 ημερες οπως λενε)και να μας προσφερεις παντα τετοια ωραια πραγματα.

  13. Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Αν κρίνω από τα πρόσωπά στο βίντεο, η κρέμα αξίζει το βάρος της σε χρυσό!

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ bb.
    @Stella & @vickysot ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.
    ΞΕΚΙΝΑΩ:
    1) ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΜΑ ΟΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ? ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ “ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ”.
    2)ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΆΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ.
    3)ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. (ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΑΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ).
    4)Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ @vickysot ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.
    5)Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ @vickysot ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.
    6) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ @STELLA.
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
    ******* ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ: ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BB????? ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ.

  15. ξεαχασα να πω καλο μηνα σε ολες!!!να ειμαστε γεροι κ χαρουμενοι!

  16. kalo mina eklpliktiki i sintagi.ja mas tis 50es ke ano den tha iparki pithanotita na dhume mia tetja krema?

  17. @adriana Φυσικά και μπορείς! Αυτο που δειξαμε ήταν απλα ένα παράδειγμα του τρόπου παρασκευής. Αν αλλάξουμε τα συστατικά και βάλουμε λάδι αβοκαντο και ξυλώδη αιθερια ελαια όπως πατσουλι, σανδαλοξυλο,λιβάνι, ροδόξυλο κ.α έχουμε μια υπέροχη κρεμα για ώριμες επιδερμίδες. Εφτιαξα μια παρόμοια στη μαμα της Τζούλιας όπως έγραψε.

  18. Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα!
    Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θα σας πω τη δική μου εμπειρία με την Stella’s recipe cream.
    Ποτέ πιο πριν δεν είχα εμπειρία από χειροποίητες, φυτικές κρέμες. Είμαι κι εγώ σαν τη Julia, παιδί της τεχνολογίας και των χημικών! Το είχα πει και στην ίδια τη Stella, ότι με εμένα θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα (έτσι κι αλλιώς τα έχει, εδώ που τα λέμε!). Έβλεπα εδώ και καιρό την ενασχόλησή της με τα φυτικά, τα βιολογικά και τα εναλλακτικά, όχι μόνο στις κρέμες, αλλά και στη διατροφή της, στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και καταλάβαινα ότι όλο αυτό είναι μια στάση ζωής και όχι μία μόδα, που σήμερα ήρθε και αύριο θα περάσει. Μου έλεγε διάφορα tips κατά καιρούς, από πράγματα που μάθαινε, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το πράγμα είχε προχωρήσει τόόόόόσο πολύ, όταν, κάπου στα τέλη Σεπτέμβρη μου ανακοίνωσε το project “bb-video για τη Julia” και έμεινα άφωνη! ΟΚ, λέω, εδώ έχουμε θέμα!
    Αφού έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες, συνεννοήσεις και καταστρώσαμε το σχέδιο δράσης, ένα Κυριακάτικο φθινωπορινό απόγευμα του Οκτώβρη, μαζευτήκαμε στο σπίτι μου, η Stella, εγώ και τα bb-boys μας!! Ε, εντάξει λέω, κανένα μισαωράκι και τελειώσαμε …αμ πού? Τρεις ώρες μας πήρε η όλη διαδικασία, δεν είναι δουλειά του ποδαριού, όπως εγώ πολύ λανθασμένα νόμιζα. Βέβαια, για να μη σας τρομάξω και για να είμαι ακριβής, μας πήρε τόση ώρα, γιατί κάναμε και το γύρισμα και έπρεπε να συνεννοηθούμε πώς και τι θα δείξουμε, αλλά δουλειά του δεκάλεπτου, που νόμιζα εγώ, δεν είναι σε καμία περίπτωση! Κατάλαβα από πρώτο χέρι, τη σημασία της αποστείρωσης, των ποιοτικών πρώτων υλών και της ακρίβειας στη μέτρηση της δοσολογίας. Με την εμπειρία όμως, που έχει αποκτήσει η Stella, τόσο καιρό που ασχολείται, το έχει οργανώσει καλά και πλέον η όλη διαδικασία, απ’ ότι λέει, δεν είναι τόσο χρονοβόρα.
    Η πρώτη μου εμπειρία με την κρεμούλα, είναι τη στιγμή που μου κάνει το μασάζ. Πραγματικά, πολύ πλούσια κρέμα, αλλά με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν μιας κρέμας του εμπορίου. Ένιωθα μία ανακούφιση, το δέρμα μου ήταν άνετο (και προφανώς ευγνώμων για το καλό που του έκανα!) σαν πούπουλο το αισθανόμουν (καμία αίσθηση τραβήγματος) και η μυρωδιά μου δημιουργούσε μία ευεξία!…but…μου έπεσε λίγο βαριά, παραπάνω πλούσια από ότι θα ότι είχα συνηθίσει και επιθυμούσα και πολύ έντονο το άρωμα της (λεβάντα). Το θεώρησα αδύνατο να τη φορέσω, τη μέρα για τη γυαλάδα που ενδεχομένως θα προκαλούσε και το βράδυ για την έντονη μυρωδιά της. Δεν βοηθούσαν και οι υγρασίες εκείνων των ημερών. Να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι η κρέμα που μου έδωσε η Stella να δοκιμάσω ήταν από την πρώτη «φουρνιά» κρεμών που έφτιαξε και από τότε, λαμβάνοντας feedback από όλα τα «πειραματόζωα» της (και έχει πολλά, πιστέψτε με!), έχει τροποποιήσει-βελτιώσει κατά πολύ και τη σύνθεση και τη μυρωδιά (σχετικά με τη μυρωδιά, που είναι και πολύ υποκειμενικό ζήτημα, ακόμα κάνει δοκιμές, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα!).
    Πέρασαν τουλάχιστον 15 μέρες, για να το πάρω απόφαση, προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες στη Stella («δεν προλαβαίνω», «φεύγω για ελαιοσυγκομιδή», «έχει ακόμα ζέστη & υγρασία», «με πάτησε τρένο!» 😛 ). Όταν πια το πήρα απόφαση, ότι δεν μπορώ να το αποφύγω, ξεκίνησα, με βαριά καρδιά, είναι η αλήθεια. Τις πρώτες μέρες, μου ήταν πολύ δύσκολο, μου φαινόταν πολύ διαφορετική από ότι είχα συνηθίσει…τώρα δεν μπορώ να την αλλάξω! Έχει κρυώσει και ο καιρός και οι απαιτήσεις τις επιδερμίδας μου για ενυδάτωση και βλέποντας τα αποτελέσματα είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Το δέρμα μου, είναι πραγματικά φωτεινό και το μακιγιάζ στρώνει υπέροχα! Είχα και ένα θεματάκι, με ένα «σπάσιμο» της επιδερμίδας μου (λόγω μεγάλης απώλειας κιλών), στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα ζυγωματικά και έχουν τόσο απαλυνθεί αυτές οι γραμμούλες, σαν να έχουν γεμίσει, που με καμία άλλη κρέμα δεν το είχα δει! Κάθε χρόνο επιστρέφοντας από τις αγροτικές δραστηριότητες, αντιμετώπιζα πρόβλημα ξηρότητας στο πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα, για αρκετό καιρό να ξεφλουδίζω, σε σημείο που ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω έξω. Φέτος, μου είπε η Stella: “βάλε την κρεμούλα σου, άσε κατά μέρος το καθημερινό peeling, θα μαδήσεις στο τέλος και θα δεις!” και πραγματικά, μέσα σε 2-3 μέρες, η επιδερμίδα του προσώπου μου είχε επανέλθει πλήρως.
    Ξέρω ότι μπορεί να σας κούρασα, αλλά θα πω κάτι τελευταίο και θα σας αφήσω στη Σαββατιάτικη ηρεμία σας.
    Μπορεί μία κρέμα του εμπορίου, να έχει κάποιο καινοτόμο υλικό, πολύ δραστικό και ωφέλιμο, επιστημονικά διαπιστωμένο, όμως, αφενός θέλει πολύ χρόνο για να φανεί η επίδραση της κρέμας, αφετέρου είναι «παστωμένη» με ένα σωρό άλλα υλικά, αμφιβόλου αισθητικής και προελεύσεως, που ενώ πας να κάνεις ένα καλό, τελικά προκαλείς δέκα κακά. Με αυτήν την κρέμα, εγώ προσωπικά και πολύ άμεσο αποτέλεσμα είδα και βλέποντας εκ των έσω τη διαδικασία παρασκευής της και την ποιότητα των πρώτων υλών, είμαι σίγουρη ότι το δέρμα μου με ευγνωμονεί για την απόφασή μου να ξεκινήσω να τη χρησιμοποιώ!
    Αυτά (τα ολίγα!!!) από εμένα.
    Σας φιλώ γλυκά όλες!
    Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τη θερμή υποδοχή του video και για τα καλά σας λόγια, όμως τα μισά συγχαρητήρια αξίζουν στη Julia (για την ιδέα και την υποστήριξη) & τα άλλα μισά στη Stella (για την υλοποίηση και τον ενθουσιασμό) …εγώ μια ταπεινή γλαστρούλα ήμουν!
    (Τώρα πάω να εξομολογηθώ και να μετανοήσω, να κοιταχτώ σε κανένα γιατρό, μπας και μου δώσει αγωγή, γιατί σαν πολλά καλά μαζεμένα είπα για τη νύφη μου και ανησυχώ για την κατάσταση της υγείας μου!!! 😛 )

  19. πω! πωωωω!!! τέρας βγήκε!!!! έγραφα, έγραφα, έγραφα…χαμπάρι δεν πήρα…και να φανταστείτε ότι ήθελα να γράψω κι άλλα και έπεσε ψαλίδι!
    @Julia: χίλια συγγνώμη!!!! ενημέρωσε τον προγραμματιστή σου να φέρει γερανό, γιατί δεν βλέπω το blog να καταφέρνει να το σηκώνει για πολύ!!!! 🙂

  20. Επιτέλους τα κατάφερα να δω το βιντεάκι. Τι βιντεάκι δηλαδή; Τι το θέλω το υποκοριστικό; Εξαιρετική δουλειά. Ακόμα κι αν δεν πιστεύω ότι θα μπω εύκολα στη διαδικασία να φτιάξω κρέμα, ήσασταν τουλάχιστον απολαυστικές. Πολλά-πολλά συγχαρητήρια και στις τρεις σας, Τζούλια, Stella και vickysot (δεν θα υπολογίσω ποσοστιαία συμμετοχή). Με τα σχόλια που διάβασα παραπάνω μπορώ να υποθέσω ότι πίσω από κάθε μεγάλο bb girl βρίσκεται ένα μεγάλο bb boy και τούμπαλιν, βέβαια! Η ομάδα πετάει, τα αξιώματα δόθηκαν δικαιωματικά και ο λαός απαιτεί σύντομα νέο έργο. Και φυσικά, και mani-pedi…

  21. Την καλησπέρα μου κορίτσια!! Πρέπει να σχολιάσω οπωσδήποτε το εγκώμιο της Βίκυς στη Στέλλα όμως να παραδεχτώ ότι δεν μου κάνει εντύπωση! Οι τοξότες είμαστε αξιαγάπητοι και ταλαντούχοι!!! Ήδη σχεδιάζω την κρέμα μου στο μυαλό μου διότι θα σκάω αν δεν κάνω μια (τουλάχιστον για μένα + άλλες για δώρο) !! Φιλάκια πολλά!!

  22. Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, επειδη αναφερθηκε πολύ. Ενα φυτικό καλλυντικό δεν εχει την υφή αλλά φυσικά και τη συσταση του εμπορικού καλλυντικού, ακομα και αυτού του “φυτικής προέλευσης”. Τα αιθέρια έλαια τα χρησιμοποιούμε όχι στην τύχη, ούτε έπειδη μας αρέσει η μυρωδια΄τους, αλλά επειδη έχουν συγκεκριμενες ιδιοτητες και θα χαρίσουν στο δερμα μας υγεια, ευεξια, λαμψη και νεότητα. Συγκεκριμένα τα αιθερια έλαια διεγειρουν την φυσικη παραγωγη κολλαγόνου απο το δερμα, πραγμα που θεωρω εξαιρετικά σημαντικο γιατι ειναι αλλο να παραγει κολλαγονο το δερμα μας κι αλλο να του το παρεχουμε εξωτερικα π.χ ενεσιμο. Αλλα, λοιπον αιθερια μυριζουν εντονα, αλλα καθολου. Η μυρωδια δεν ειναι κριτηριο επιλογης π.χ το tea tree oil “βρωμαει”, αλλα κανει θαυματα στην ακμη. Η μυρωδια λοιπον μιας φυτικης κρεμας δεν επιδεχεται μεγαλης επεξεργασιας. Σε συνδιασμο δε με τα φυτικα λαδια γινεται μια “βομβα βιταμινων” ευεργετικη για το δερμα μας, κι αν σκεφτειτε ποσα καλα ποιοτικα υλικα μπορουμε να βαλουμε εμεις, ενω σε μια κρεμα εστω φυτικη, του εμποριου, μπορουμε να διαβασουμε, οτι π.χ περιεχει τριανταφυλλο, αλλα αυτο το τριανταφυλλο να ειναι τελικα απειροελάχιστο στο συνολο της. Εμεις δηλαδη με αυτον τον τροπο φτιαχνουμε μια “turbo κρεμα”. Ωστοσο, εμεις αγοραζουμε μια κρεμα που θεωρουμε φυτικης προελευσης, αλλα τελικα εχει αρκετα χημικα για να μπορει να σταθει στο ραφι αφ΄ενος αλλα και για να ειναι ελκυστικη στην υφη και στην αφη της, δηλ. συμβατη με αυτο που εχουμε συνηθισει να φοραμε. Δεν θα απορριψω τη χημεια, εχω ταχθει και στο παρελθον υπερ της και χρονια ειμαι καταναλωτρια των μεγαλων brands. Απλα χημεια, ας κανουν αυτοι που γνωριζουν πως να την κανουν και να την κανουν σωστα κι εγω θα μεινω να κανω αυτο που γνωριζω και μπορω να βελτιωσω και να κανω καλα, χωρις κινδύνους δηλ. την εναλλακτικη, ολιστικη αρωματοθεραπεια, με όλες τις “οπτικες” ή και οσφρητικες “ατελειες”, που για μενα προσωπικα οπως και για πολλες άλλες φιλες που δοκιμασαν τις κρεμες μου, δεν ηταν καθολου ατελειες. Υπηρξαν φιλες, οι οποιες ξετρελλαθηκαν με την εντονη μυρωδια των αιθεριων ελαιων και μ΄εκαναν να χαρω πολυ. Αναμφισβητητα, η αρωματοθεραπεια το λεει και τ΄ονομα της, περναει απο την οσφρηση και τα αιθερια που χρησιμοποιουμε θα πρεπει πρωτα, πρωτα να μας αρεσουν και να τα φοραμε με χαρα! Μεσα στα χιλιαδες που υπαρχουν στη φυση, μπορουμε να βρουμε αυτα που μας αρεσουν και παραλληλα ειναι καταλληλα για την περιπτωση μας. Θελει δοκιμες και προσπαθεια. Εγω το κανω, γιατι εχω τη λαχταρα να ικανοποιησω την καθε φιλη μου, που θα της δωρισω μια κρεμα μου και θα θελω να την απολαυσει και να ανακαλυψει τα πλεονεκτηματα της, οπως τα ανακαλυψα κι εγω. Σε καμμια περιπτωση όμως δεν σας λεω να χρησιμοποιείτε μια κρεμα που σας ειναι δυσαρεστη. Αλλα μην περιμενετε μια αοσμη η “διακριτικη” μυρωδια. Κι ενα αλλο θεμα που θα ηθελα να διευκρινισω ειναι η λιπαροτητα. Αν αποφασισετε να παρασκευασετε παιξτε με τις φορμουλες και τις δοσολογιες, μεχρι να βρειτε την καταλληλη συσταση για εσας. Υπαρχουν πολλοι τροποι για να βρειτε τη δικη σας συνταγη, εγω σας εδειξα μονο εναν. Αυτο ομως που θα σας πω εγω, με το χερι στη καρδια και πληρη γνωση “των συνεπειων του νομου” ειναι, οτι η οποια λιπαροτητα αφηνει η κρεμα σας, ειναι μια καλη ευεργετικη λιπαροτητα που καμμια σχεση δεν εχει με αυτη των κρεμων του εμποριου. Ταμπονάρετε με στεγνα χερια το προσωπο σας, μετα απο ενα δυο λεπτα που θα την αφησετε, δουλεψτε την ή περαστε το μακιγιαζ στο τελος με μια πουδρα, αυτο που εχω εγω να σας εγγυηθω ειναι, οτι αφηνει ενα λεπτο φιλμ που ουτε σπαει στο μακιγιαζ, ουτε σπυρακια θα βγαλετε, ουτε φραζει τους πορους, σε αντιθεση με οποιαδηποτε αλλη λιπαρη κρεμα του εμποριου. Ειναι μια λιπαροτητα που προστατευει το δερμα και μπορει ευκολα να απορροφηθει, ειδικα το χειμωνα ή αναλογα με την τελικη συσταση της κρεμας.
    Εγω παντως ειμαι εδω για οποιες συμβουλες και διευκρινισεις θελησετε. Φιλια!

  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!@STELLA,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ,ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ,ΓΙΆΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΤΟ ΤΟΠ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΑΝΤΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΑΝΑΜΕΙΞΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ Κ ΛΑΔΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ APIVITA.
    (ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ).ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΡΥΤΙΔΟΥΛΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΠΟΛΥ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΣΟΘΕΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ;ΤΕΛΟΣ,(Σ’ΕΠΡΗΞΑ)ΤΟ ΒΑΖΩ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΑ.

  24. ΅@marianna Καλημέρα Μαριάννα μου. Ειδες? αυτο εννούσα! Είμαστε όλες ξεχωριστές και μοναδικές! Το αποτύπωσε κι η Βικυ τοσο καλά στο σχόλιο της πιο πανω! Εγω τρελλαίνομαι επίσης για λεβάντα. Η φιλη μου η Λιζ πχ. μου ειπε ότι δεν μπορουσε ν΄αντεξει τη μυρωδιά της στην κρεμα… Η προισταμνεη μου στη δουλεια μου ειπε ότι τη φτιάχνει τρελλα η μυρωδιά της κρεμας κι οτι τρελαινεται να μυριζει εντονα! Γι΄αυτο κανω τις αλχημείες μου! Λοιπόν πολλα μπορεις να βαλεις για ρυτιδες. Ολα τα ξυλωδη αιθερια όπως ροδοξυλο, σανδαλοξυλο, πατσουλι, λιβανι, υλαγκ υλαγκ, γιασεμι και τριανταφυλλο. Κανε τους πειραματισμους σου με συνδιασμους δυο – τριων και φτιαξε ενα καταπληκτικο σερουμ. Μην ξεχνας την αναλογια σε καθε 5ml λαδι – 3 σταγονες. Τη λεβαντα βαλτην επισης γιατι ειναι υπεροχο εξισορροπιστικο και απολυμαντικο και μπορεις να βαλεις επισης και κανα δυο σταγονες παραπανω, γιατι ειναι απο τα αιθερια που δεν εχουν προβλημα ακομα κι αν μπουν κατ΄ευθειαν πανω στο δερμα. Εχω μια ενσταση για το αμυγδαλελαιο. Δεν αρκει για σενα. Εγω θα συνδιαζα το τριανταφυλλο με αλλο λαδι π.χ νυστολουλουδο ή καμελια. Ειδικα η καμελια απορροφιεται πολυ καλα απο ενα λιπαρο δερμα και ειναι εξαιρετικη για τις ρυτιδες.

  25. @ΣΤΕΛΛΑ,πολυ καλες πληροφοριες!το αμυγδαλελαιο μου τελειωνει κ θα παρω καμελια η νυχτολουλουδο λοιπον.θα βαλω κ τριανταφυλλολαδο κι ενα-δυο αιθ.ελαια κ θα σου πω.απ’ο,τι θυμαμαι,ειχες πει να μη βαζουμε λαδι τριανταφυλλου στα ματια.αν το αφαιρεσω απο την προηγουμενη συνταγη,κανει για τα ματια;

  26. @marianna Αν το αναμοιξεις και μ΄αλλα λαδια δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οπως στην προκειμενη περιπτωση. Μονο του ισως δημιουργησει ενα ελαφρυ πρηξιμο στην περιοχη των ματιων ειδικα στη νυχτερινη χρηση, μη φανταστεις καποιο προβλημα, σε καμμια περιπτωση. Αλλα, αν το συνδιασεις και μ΄αλλα θα ειναι μια χαρα!

  27. ευχαριστω στελλα μου,η βοηθεια σου ειναι πολυτιμη!

  28. @mariannα Ο,τι θελεις Μαριάννα μου! Την πατριώτισσα μου δε θα βοηθήσω?

  29. Καλημέρα σε όλες τις κούκλες! Στέλλα θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιό συσφικτικό σέρουμ να κάνω, που να είναι και για τα μάτια?Έχω όλες τις συνταγές που μας έχεις δώσει.Αλλά προχθές έδωσες ένα νέο στην Ιωάννα για τα μάτια.Για την ηλικία μου 40+ ποιο θα μου πρότεινες καλύτερα?

  30. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αλεξάνδρα μου, αυτο που εδωσα προχθες στην Ιωάννα ειναι μια χαρα, γιατι εχει μεσα και το ροδονερο και την αλοη που βοηθουν στη συσφιξη, στην περιοχη των ματιων. Ωστοσο, ασε με να κοιταξω τα κοιταπια μου και να σκεφτώ κατι πιο ενισχυμενο αν θελεις, αν και η κρεμα που εδειξα, καθως και τα λαδια γενικοτερα σε συνδιασμο με τα αιθέρια, ειναι ιδανικα γι΄αυτο το θεμα. Δωσε μου λιγο χρονο, γιατι ειμαι παλι σαν την τρελλη αυτο το σκ και θα επανελθω με περισσοτερα στοιχεια. Στο μεταξυ θα με βοηθουσε αν μου εδινες μερικα στοιχεια για το δερμα σου, την περιοχη των ματιων και την ηλικια σου.

  31. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αχ με συγχωρεις Αλεξανδρα μου… η τρελλα που ελεγα.. μου ειχες γραψει την ηλικια σου..

  32. Στέλλα μου το δέρμα μου είναι κανονικό προς ευαίσθητο και η περιοχή των ματιών έχει μια μικρή χαλάρωση και λίγες ρυτιδούλες οι οποίες όμως φαίνονται πιο έντονα όταν γελάω.Μέχρι στιγμής εδώ και ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιώ κάθε βράδυ έλαιο τριαντάφυλλου για το πρόσωπο και αμύγδαλο για τα μάτια,όπως μας είχες γράψει.Επίσης να σου πω και ότι δεν έχω καθόλου πόδι της χήνας.

  33. Καλησπέρα κορίτσια!!!Θα ήθελα πολύ μια κρέμα απ΄τα χεράκια σου Stella!Είμαι 28 χρονών κ έχω ακόμα λίγη ακμή και λιπαρό-μικτό δέρμα που με δυσκολεύει πολύ και με κάνει να νιώθω πολλές φορές άβολα.
    Μα ακμή στην ηλικία μου!!Δεν ξέρω ποια προϊόντα θα με βοηθούσαν μ’αυτό.΄
    Πάντως συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!Καταπληκτικό video!

  34. καλημερα
    διαβασα ολα τα σχολια ενα ενα και εμαθα πολλα!
    θα ηθελα και εγω μια σπιτικη κρεμουλα!

  35. @despoina Δεσποινα μου καλη σου μερα! Στη δικη σου περίπτωση θα βοηθούσε πολυ το λάδι καλέντουλας και αχχίλειας συνδιασμένα με αιθέριο έλαιο λεβάντας και tea tree.

  36. Καλή bb-ημέρα και καλή bb-εβδομάδα!!
    Ο λόγος που σας γράφω είναι για να σας ενημερώσω ότι σήμερα έχει τα γεννεθλιάκια της η Τοξοτίνα Υπουργός Φροντίδας Επιδερμίδας, Stella (aka “πολυαγαπημένη μου” νυφούλα)!!!
    Με την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, να της ευχηθώ κι εγώ (δεν θα φανώ κακιά όπως στη γιορτή της!) να είναι γερή και ευτυχισμένη και πάντα πρόθυμη να μας φτιάχνει τα γνωστά “μαντζούνια” της για να μας κάνει όμορφες!
    @Stella: να σε ενημερώσω να μην περιμένεις δώρο για τα γεννέθλιά σου από εμένα…το πήρες 2 μέρες νωρίτερα, με το “εγκώμιο” που σου έπλεξα το Σάββατο…έκλεισα για φέτος…από χρόνου βλέπουμε!! 😛

  37. δίορθωση…”σκότωσα” και λίγο τα “γενέθλια” από την βιασύνη μου να βγάλω τη χολή μου 😛

  38. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls και Χρόνια Πολλά στη συνάδελφο Υπουργό – τοξότη!! Στέλλα σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να γίνει δικό σου και να έχεις υγεία και επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  39. @Stella, χρόνια πολλά! Να είσαι πάντα δημιουργική και με διάθεση να μεταδίδεις τη γνώση.
    @vickysot, να τη χαίρεσαι(;)!

  40. @Stella ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

  41. @vickysot Τι να κάνω? συνηθισα πλεον τόσα χρόνια να παιρνω “ενσωματωμένα” δωρα 2σε1, αφου πέφτουν όλα τόσο κοντά… Θα σου το συγχωρήσω και αυτό. Οσο για σένα μικρη, επιπόλαιη, είχαμε μέχρι τωρα τον “ρουφιάνο” facebook, τωρα έχουμε κι εσενα Αρτέμη Μάτσα! Αλλά δεν πειράζει! Είμαι απόλυτα συμφιλιωμενη με το χρόνο, λατρεύω το γεγονος, ότι βελτιώνομαι κι εξελίσσομαι με τα χρόνια που περνούν, ευγνομωνώ τη ζωη που μου χαρίζει υγεία και αγάπη και τελικά, πιστεύω ακράδαντα “How beautiful is to getting old”, οπου σε καμμια περίπτωση δεν θα μετέφραζα το “old” με “γερνάω”. Πάντως η μεγαλύτερη αληθεια που έχει ειπωθεί ποτέ για να ξέρετε κι εσείς οι μικρούλες BBblogitses κάτω των 35 είναι, ότι τα καλύτερα χρονια της γυναίκας έρχονται όσο αυτη μεγαλώνει και δη απο τα 35 έως τα 95!!!! Δεν θ΄άλλαζα τα σημερινά 45 μου χρόνια με τα περασμένα μου 30 ή 35! Σας φιλώ όλες!

  42. Και σας ευχαριστω όλες σας που σπεύσατε να μου ευχηθείτε, πριν προλάβω καλα καλα ν΄απαντήσω! Ευχαριστώ BBgirs!

  43. @Amalia: Αμαλία μου, τη χαίρομαι, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς…άλλωστε οι Τοξότες είναι “περιβόλια”, η χαρά της ζωής, δεν μπορείς να τους αντισταθείς!
    @MariaA: Είδες, Μαράκι, παραδέχτηκα το προφανές! Η αλήθεια να λέγεται! 🙂

  44. @vickysot Αυτο σου έλειπε!!! Εδω υπάρχει η μεγάλη αλήθεια της ισορροπίας του σύμπαντος και δε θα την αποδεχθείς! Τι θα κάνατε όλοι αν δεν υπήραν οι τοξότες στο ζωδιακό ε?

  45. @Stella: Σου το χρώσταγα από τα δικά μου γεννέθλια…σιγά μη και δεν έπαιρνα την εκδίκησή μου στο πιάτο…κρύωσε μεν, αλλά εμένα, όπως γνωρίζεις, έτσι μ’ αρέσει!!! 😛

  46. @Vicky: Χαχα είσαι η μεγαλύτερη fan της Στέλλας και κακώς τόσο καιρό δεν το παραδεχόσουν!!!!!

  47. @Stella: “Τι θα κάνατε όλοι αν δεν υπήραν οι τοξότες στο ζωδιακό ε?”…θα “κοτσάραμε” τον κακομοίρη τον Οφιούχο…φύγετε εσείς και θα τη βρούμε την άκρη εμείς!!! Ε, μαααα, μπήκατε που μπήκατε στο ζωδιακό, δεν πηγαίνατε παρακείθε, “μπαστουκωθήκατε” δίπλα στους Σκορπιούς για να πιάσουμε κοριούς!!!! 😛

  48. @Stella: άσε διότι με τον οφιούχο έχω μπερδευτεί διότι εκεί ανηκω σύμφωνα με τα 13 ζώδια!! πρέπει να ξαναδούμε όλοι τις ημερομηνίες μας! χαχα φαντάζεσαι η Βίκυ να είναι τελικά τοξότης 🙂

  49. Καλημέρα bb girls!

    Πριν περάσουμε στα posts της μέρας, να σας ενημερώσω ότι η κλήρωση έδειξε ότι την Stella’s Recipe θα δοκιμάσουν οι

    Despina

    και

    Alexandra

    “See u” soon!

  50. @MariaA: “φαντάζεσαι η Βίκυ να είναι τελικά τοξότης?”…Προς ενημέρωσή σου, Μαρία μου…

    Αιγόκερως: 20 Ιανουαρίου- 16 Φεβρουαρίου
    Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου
    Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου
    Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου
    Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου
    Δίδυμος: 21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου
    Καρκίνος: 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
    Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου
    Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου
    Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου
    Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – 29 Νοεμβρίου
    Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου
    Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

    Έχοντας γενέθλια (αυτή τη φορά το πέτυχα!!) στις 26/10, αυτό με κάνει Παρθένο (που και αυτό, μεταξύ μας, δεν το πολυσυμπαθώ, αλλά από Τοξότη, 1000 φορές καλύτερο!!)…όχι τίποτα άλλο, προς στιγμήν αγχώθηκα και είχα ετοιμάσει πέτρα, σχοινί και είχα καλέσει ραδιο-ταξί για Φάληρο!!! 😛

  51. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!! Καλοφόρετες!!! Είμαι σίγουρη ότι θα τις ευχαριστηθείτε!!
    @Julia: όπως βλέπεις, ασχολούμαστε με πολύ σημαντικά ζητήματα…λείπει ο bb-γάτος και χορεύουν τα bb-ποντικάκια!!! Μη μας μαλώσεις, Please!!!! 🙂

  52. @Stella & @MariaA: με τα λύπης μου, σας πληροφορώ, ότι ανήκετε σε ένα ανύπαρκτο ζώδιο!!! xixixixixi

  53. @vicky: χρόνια τώρα ξέρω ότι ανήκω στον οφιούχο! Δε θυμάμαι καθόλου τι ισχύει για αυτό το ζώδιο και έτσι δεν ασχολούμαι! Επίσης με τη λίστα όπως τη γράφεις ο αντρούλης μου γίνεται δίδυμος που δεν ισχύει (δίπλα στους καρκίνους έχουν τη φωτό του) !!

  54. @vickysot καλά λεγε εσυ….
    @Despina & Alexandra συγχαριτηρια στις νικήτριες και περιμένω λεπτομέρειες για την επιδερμίδα, τον τύπο και τα προβλήματα της καθώς και την ηλικια τους, προκειμένου να στρωθω στη δουλειά!

  55. @MariaA: αχαχαχα κι εγώ λέω να κρατήσω το ζωδιάκι μου κι ας παραμείνετε κι εσείς Τοξοτίνες, διαφορετικά με ποιόν θα έχω εγώ να ασχολούμαι???

  56. Κοριτσια don’t panic Ο Οφιουχος ειναι πραγματικος αστερισμος!και οχι Ζωδιο
    αυτη ειναι και η διαφορα του.Οι αστερισμοι ειναι πραγματικες ομαδες αστεριων που μπορουν να τις δουμε! χαχαχ Ασε που δεν θελω με την καμια να αλλαξω ζωδιο!

  57. Stella μόλις είδα την απάντησή σου!Σ’έυχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου! Φιλάκια πολλά

  58. κορίτσια είστε τέλειες!!!!!! Stella είσαι ΘΕΑ!!!
    αν και “λυπάμαι” που χάνουμε την αποκλειστικότητα των συμβουλών ομορφιάς που είχαμε σαν φίλες σου, χαίρομαι τρελά και σε καμαρώνω που σε βλέπω και σε διαβάζω στο beautyblog… Άλλωστε όσες περισσότερες ακολουθήσουμε τις συμβουλές σου, τόσο πιο όμορφο θα κάνουμε τον κόσμο γύρω μας!!

    μάλιστα είμαι από τις τυχερές που έχουν ήδη δοκιμάσει μία από τις κρέμες της stellas…

  59. ουπς, πάτησα “καταχώρηση” κατά λάθος..
    συνεχίζω λοιπόν:

    και έχω να δηλώσω καταενθουσιασμένη!! πραγματικά είναι τέλεια! και το λέω εγώ που έχω δοκιμάσει τα πάντα από κρέμες, γιατί δεν μπορούσα να βρω τίποτα να μου ταιριάζει. είχα καταλήξει να πληρώνω 80€ τα 50 ml για να είμαι ικανοποιημένη…
    και η κρέμα της stellas, έτσι απλά μου “έκατσε” στο πρόσωπο!! δηλώνω φανατική της stellas..!!! για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να τη φτιάξω μόνη μου, αλλά είπαμε είμαι από τις τυχερές που θα μου έρχεται έτοιμη στο σπίτι ή “στον καφέ”…
    εσείς όμως που έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε, σας λέω να το δοκιμάσετε!!

    φιλιά σε όλες και καλή τύχη σε σας που θα το προσπαθήσετε!

  60. ΒΒgirls δεν ξέρω πόσες θα διαβασετε το μυνημα της Φιλλίτσας πλεον, αλλα εγω ήθελα να σας τη συστησω, γιατι ειναι η γνωστή famous Φιλλιώ απο την Καστοριά,για την οποία σας έχω ξαναγράψει και στης οποία το γαμο χρησιμοποίσα τα Myhtic oil εξ ου και το γνωστό review… και είναι ένα απο τα πρωτα μου “πειραματόζωα”. Οι υπόλοιπες φίλες μου, δεν έκαναν την κίνηση να γραψουν σχολιο, για να μη θεωρηθεί και “σικέ”… είναι πολύ έντιμες όλες τους… αλλά τη Φιλλίτσα, η οποια αυθόρμητα το έκανε και με ειδοποιησε αργα χθες το βραδυ γι’ αυτό, την ευχαριστω πολύ, γιατί εν μεσω αλλαγής πάνας και ταίσματος της μπέμπας, βρηκε το χρόνο να γραψει κι αυτο το σχόλιο!
    ΥΓ backstage! Η κρέμα που τόσο ενθουσίασε τη Φιλλιω και μου είπε το θεικό “τόσα χρονια τ΄ακουμπούσα στη Lancome(!!!!)” ήταν αυτη ακριβώς που έφτιαξα στο βίντεο!

  61. Χρειάζεται να την έχουμε στο ψυγείο;;;

  62. @Κατερίνα Ναι, οπωσδήποτε για να μη καταστρεφονται τα φυτικά λάδια και τα αιθέρια ελαια, γεγονός που θα συμβει αν την έχετε στο ντουλαπάκι του μπάνιου μέσα στους υδρατμούς και την υγρασία.

  63. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω τί διάρκεια έχει η συγκεκριμένη κρέμα.Ευχαριστώ πολύ

  64. Γεια σου Στέλλα με τα ωραία σου! Και για σας και απο μένα σε όλες! 😉

  65. Στέλλα μου, είμαι και εγώ μία καινούργια fun σου,που πριν απο περίπου ένα μήνα αποφάσισα να ψάξω τα συστατικά από όλα τα χιλιάδες μπουκαλάκια και κρεμών που βρίσκονται στο μπάνιο μου, με αποτέλεσμα να πάθω ένα ισχυρό σοκ από τα “κακά” χημικά που βρήκα σε αυτά καιέχουν επιπτωση στη υγεία μας.
    Αποφάσισα λοιπόν να τα φτιάχνω όλα μόνη μου από εδώ και πέρα γιατί εκτός της άλλης, είναι και κάτι που μου αρέσει πολύ. Γ’ αυτό άλλωστε έχω τελείωσει και σχολή αισθητικής (άσχετα αν η ζωή μου τα’φερε αλλιώς).Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω, να ψάχνω, να διαβάζω για ότι έχει σχέση με το δέρμα και την ομορφιά του και πραγματικά θεωρώ ότι με βοήθησες πολύ με το βιντεάκι σου και με τις υπόλοιπες πληροφορίες που μας δείνεις.
    Αυτή την στιγμή είμαι στην διαδικασία συλλογής των υλικών, θερμόμετρο, αιθέρια κλπ. Βλέπεις βρίσκομαι σε νησί και δεν είναι εύκολο να τα βρεις όλα αυτά. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να αναμείξω ότι λάδια ή αιθέρια θέλω; ή υπάρχει κάτι που το ένα να ακυρώνει το άλλο;Είμαι 41 χρονών με πολύ ξηρή αφυδατωμένη θα έλεγα επιδερμίδα. Θα μπορούσες να μου πρότεινες μια συνταγή για μένα και μία για την μανούλα μου, που φαντάσου είναι το ίδιο πράγμα στα 70(πολύ χειρότερο).
    Σε φιλώ γιατί σε νιώθω ήδη φίλη μου!!!

  66. Καλησπερα Στελλα,
    Θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει η κρεμα σου (και ποσα ml ειναι) και πως μπορω να την παραγγειλω. Επισης αν εχεις καποια προταση για αντιγυρανση καθως και για συσφηξη του περιγραμματος του προσωπου.
    Ευχαριστω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.