X-mas Manicure: Εντυπωσιάστε με μανικιούρ, Magnetic, Crackle, Glitter κ.α.

 

Υπάρχει μια άνοδος τα τελευταία χρόνια στις πωλήσεις βερνικιών και βλέπουμε ότι ακόμα και εταιρείες που δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το προϊόν (είχαν μεν κάποια χρώματα, αλλά τα βερνίκια τους ήταν καθαρά συμπληρωματικά, απλά για να υπάρχουν στις συλλογές τους) να δίνουν μεγάλη προσοχή στις νέες τους, nail polish, κολεξιόν.

 

Νομίζω, ο λόγος που συμβαίνει αυτό (εκτός από το προφανές, δηλαδή το ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη τάση, η οποία δείχνει να κρατάει καλά) η αγορά ενός νέου βερνίκι νυχιών εν τω μέσω της οικονομικής κρίσης θεωρείται από τις πιο οικονομικές, που αυτόματα όμως αλλάζουν την διάθεση της κάθε γυναίκας προς το καλύτερο.

 

Στην φωτογραφία που ανοίγει το post η Βρετανίδα μοντέλο και socialite, Poppy Delevigne, είναι πλέον το πρόσωπο για τη νέα καμπάνια της μάρκας NailsInc και τα νύχια της είναι βαμμένα με την all glitter x-mas συλλογή της μάρκας, την οποία βρίσκουμε επιτέλους και στη χώρα μας αποκλειστικά στα Sephora.

 

Πριν λίγες μέρες είδα και τη νέα συλλογή από βερνίκια νυχιών της Essie (το ξαναλέω, πότε προλαβαίνουν και κάνουν όλες αυτές τις συλλογές…) μια συλλογή τελείως διαφορετική από όσες μας έχει συνηθίσει η κυρία Weingarten. To λέω αυτό, γιατί στις μόδες του «κρακελέ» (crackle), των “μαγνητικών» και των glitter, η ίδια μέχρι τώρα έλεγε όχι. Ήθελε καλοβαμμένα μεν νύχια, έντονα ή πιο παστέλ χρώματα και άψογο μανικιούρ αλλά ήταν της πιο κλασσικής της πιο «εκλεπτυσμένης» και φίνας ας πούμε σχολής.

 

Οι εποχές όμως αλλάζουν, η Essie, ανήκει πλέον στο group L’Oreal και πριν λίγες μέρες λάνσαρε την πρώτη συλλογή, Magnetic Repstyle” Polish Collection.

 

Για όσες δεν γνωρίζετε, να σας εξηγήσω ότι αυτά που αποκαλούμε «μαγνητικά βερνίκια», τα οποία κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά, περιέχουν πούδρα σιδήρου η οποία αντιδρά όταν έρχεται σε επαφή (ή μάλλον όταν είναι πολύ κοντά) στον μαγνήτη που υπάρχει ενσωματωμένος στο καπάκι του βερνικιού. Δηλαδή απλώνεις το χρώμα, μετά πλησιάζεις το νύχι με το καπάκι (χωρίς να το ακουμπήσεις βέβαια) και έχεις το άμεσο εφέ του nail art  αυτό που βλέπετε από κάτω:

 

 

 

Η συλλογή της Essie, αποτελείται όπως συνήθως, από έξι αποχρώσεις και ονομάζεται Repstyle γιατί κάνει λογοπαίγνιο με την αγγλική λέξη reptile (ερπετό) θυμίζει κάτι από δέρμα φιδιού ή ας πούμε κροκόδειλου.

 

 

Μιλώντας για δέρμα φιδιού, μου ήρθε στο μυαλό κάτι και θα σας το γράψω όπως μου το είπαν (με φόβο να προβληθούν κάποια οικολογικά αισθήματα..) αλλά το διασταύρωσα και εγώ η ίδια, ψάχνοντας. Η φίλη μου η Kelly, από την California, μου είπε πέρυσι, ότι σε ένα nail salon στο Μonterey, κάνουν πεντικιούρ  από αληθινό δέρμα φιδιού (!). Κόβουν το δέρμα σε σχήμα νυχιού, το κολλάνε με ειδική κόλλα και περνάνε από πάνω ένα ειδικό τζελ για λάμψη. Το πεντικιούρ κρατάει περίπου 3 εβδομάδες και κοστίζει … 300 δολάρια. Αφού μου το είπε, κάτι μου ήρθε στο μυαλό, δεν άντεξα, το έψαξα λίγο παραπάνω και ανακάλυψα ότι στο Monterey, υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα studio της βιομηχανίας «ενήλικων» ταινιών… Ok, now it makes sense…

 

Να’ τα μας…

 

 

 

Αλλά και ο Dior για την φθινοπωρινή συλλογή 2012 παρουσίασε τα Dior Jungle Nails δυο βερνίκια για crackle crocodile εφε. Και μεταξύ μας, ήταν υπέροχα…(και ας μη μου αρέσει το crackle..)

 

Dior Golden Jungle Duo…

 

 

 

Tέλος να σας ενημερώσω, ότι η συγκεκριμένη συλλογή της Essie, δεν προβλέπεται να έρθει στην Ελλάδα (είπαμε, φέρνουμε πολλά, αλλά όχι όλα…) Παρόλα αυτά, πολύ όμορφα magnetic βερνίκια θα βρείτε στην συλλογή Nails Inc και αυτό που σας δείχνω στην φωτογραφία ακριβώς από κάτω, είναι το αγαπημένο μου…

 

 

Σε κάτι άλλο, τώρα να δώσω και από εδώ μέσα, συγχαρηρήρια στις Despina και Alexandra, που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την απίθανη home made φυσική κρέμα Stella’s Recipy από τα χεράκια της Στέλλας. Αγαπημένες σας έχω ήδη στείλει email.
Tέλος σήμερα στο juliasbeautyblog, η Mia έχει βγει προς άγρα δώρου για τη φίλη της και ο Brian της προτείνει διάφορες λύσεις σε διάφορες τιμές. Δεν είναι κακό να πάρουμε και εμείς μια ιδέα!
Ναι και νύχια της Ioanna’s Thess με έμπνευση από Mondrian.. (αν δεν μου έστελνε τη φωτό μετά από το σχόλιο, θα έσκαγα!)
31 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ….. ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΧΑΚΙΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΣ @Stellas ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ”. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!!!
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΒΡΟΧΗ-ΒΡΟΧΗ-ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. “ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΜΕ” ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
    Υ.Γ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
    ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ.
    ΗΡΘΕ Ο Χ Ε Ι Μ Ω Ν Α Σ.

  2. Καλημερα!!
    Οντως Τζουλια η αγορα μανο ειναι η πιο οικονομικη λυση για αλλαξεις στιλ και
    διαθεση!Παντως γινεται ενας χαμος εχουν βγαλει ενα σωρο χρωμματα που δεν ξερεις πιο να πρωτοδιαλεξεις και ενα σωρο διαφορετικες τεχνικες οπως το σχεδιο φιδιου/χαβιαρι/φτερακ.λ.π
    Το σχεδιο φιδιου παντως υπαρχει τεχνικη που μπορουμε να την κανουμε και εμεις οι ιδιες χωρις να αγορασουμε το συγκεκριμενο μανο της Essie(υπεροχο)απο οτι
    εχω δει δεν το εχω κανει στην πραξη χρειαζεται να εχει ενα κομματι διχτυ(αν δεν εχεις καποιο γνωστο ψαρα) παρε ενα κομματι τουλι
    και τα μανο της αρεσκειας σου!

  3. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls και από εδώ διότι στο άλλο Post εχουμε εξαντλήσει το θέμα από το πρωί!!
    Τι να πω για τα βερνίκια είναι αδυναμία μου !!! Όντως μαζί με τα κραγιόν αποτελούν μια άμεση ανάσα ανανέωσης που δεν κοστίζει πολύ!! Τι είπες τώρα ότι τα essie αυτά δεν θα έρθουν Ελλάδα!! Το μαγνητικό βερνίκι μου άρεσε έχω πάρει ένα νομίζω TommyG σε μπλε όμως αυτό το εφέ που κάνει το συγκεκριμένο είναι τέλειο!! Το γκλίτερ πάλι δεν με ενθουσιάζει όταν είναι ανάγλυφο, τα νύχια μου θέλω να είναι λεία αλλιώς ανατριχιάζω!!! Αυτά του Dior τα γλυκοκοιτάζω πολύ αλλά δε με βλέπω να τα παίρνω το δε πεντικιούρ φίδι θα το έκανα ευχαρίστως αν υπήρχε κι εδώ και δεν ήταν τόσο πανάκριβο!!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!!

  4. Tι υπέροχα τι υπέροχα και τα Essie και τα Dior!Είναι λεει η σημερινή μοδα με τα βερνίκια το αντιστοιχο φαινομενο του κραγιον που είχε εμφανισθεί στην οικονομική κρίση του ’20 και παρατηρήθηκε και σε άλλες μεταγενέστερες περιόδους οικονομικής κρισης. Οι γυναικες τότε αγοραζαν ενα κραγιον, γιατι δεν μπορούσαν να αγοράσουν κάτι άλλο κι ενοιωθαν ανανεωμενες και μοδατες! Σημερα γινεται το ίδιο με τα βερνίκια κι οι εταιρείες κάνουν χρυσες δουλειες! Γι’ αυτο όλες προσπαθουν να έχουν την πιο trendy και προχωωρημένη συλλογή!

  5. @MariaA Ναι η αλήθεια είναι, ότι το φιδι θα το κανα κι εγω με τα χίλια (όχι με χίλια ευρω φυσικά….) χα χα χα

  6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

    Έχει η Στέλλα μας γενέθλια σήμερα;! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αγαπημένη! Με υγεία, ευτυχία, τύχη και πολλή ομορφιά! Και συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια που θα λάβουν κρεμούλες από τα χεράκια σου, made by Stella, bb creams!

    Και τώρα που ανέφερα τα χέρια… Πιστεύω πως τα νύχια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Λόγω χρόνου, δεν χρειάζεται να είναι πάντα βαμμένα αλλά η βασική περιποίηση τους, καλό θα ήταν να μην παραγκωνίζεται. Προσωπικά, πειραματίζομαι αρκετά με το μανικιούρ μου, «ζωγραφίζω» πάνω τους σχέδια βάσει της ψυχολογίας μου ή της περίστασης… Πρόσφατα πχ. επιχείρησα Mondrian’s Nails, γιατί με είχε πιάσει το καλλιτεχνικό μου… Κάθε φορά που κοιτάζω τα νύχια μου, βλέπω έναν «πίνακα» σύγχρονης τέχνης! Βάζεις το τζινάκι σου, ένα απλό μπλουζάκι με το δερμάτινο τζάκετ από πάνω και το μανικιούρ γίνεται ο πρωταγωνιστής!

  7. @Ioanna Thess: Είσαι καλά; Κάνεις τέτοια σχόλια και μετά τίποτα; Και δηλαδή, τι περιμένεις; Δε θα σου ζητήσω νομίζεις Nail Tutorial, ή έστω μια φωτογραφία; Ακούς εκεί ” επιχείρησα και έκανα Mondrian Nails”… Τσ, τσ, τσ.. ντροπή πρωί – πρωι να με ξεσηκώνεις!

  8. @Stella: Happy Birthday, Υπουργέ μου! Με υγεία, τύχη, έρωτα και ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα για τον νέο χρόνο που είναι μπροστά μας!

  9. καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα καλο μηνα
    μια μου αναφεραμε νυχια σημερα θα ηθελα κ ενα quest post απο εσας με θεμα μανικιουρ η/και πεντικιουρ στο σπιτι μονες μας
    αντε για να ορισουμε και την υπουργο των ”ακρων”

  10. Ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου για τις ευχές και σίγουρα ως φιλότεχνη περιμένω να δω νυχάκια artistic από σενα!!!! Τίποτα σε Ντε Κίρικο σου βρίσκεται χα χα χα!!

  11. @Julia Σας ευχαριστώ πολύ πρωθυπουργέ μου!!! Το ίδιο επιθυμώ κι εγω!

  12. @Stella: Ο σουρεαλισμός με δυσκολεύει! Είμαι του πιο αφηρημένου εγώ… Pollock, Picasso βεβαίως βεβαίως, Malevich, Munch, Kandinsky… Γραμμές, κυβισμός, πιτσιλιές: «απλά» πράγματα… Ίσως πρέπει να πάρω τα σωστά, μικρότερα πινέλα για μεγαλύτερη λεπτομέρεια!

  13. @Beautyblog: Χαχαχα είσαι απίστευτη! Hugs & Kisses 🙂

  14. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Φανταστικές οι συλλογές του Dior, Essie και Nails Inc…. Πραγματικά η αγορά ενός νέου βερνίκι νυχιών είναι από τις πιο οικονομικές αγορές και εμένα προσωπικά μου φτιάχνει αμέσως την διάθεση!! Κρίμα όμως που η συγκεκριμένη συλλογή της Essie, δεν θα’ρθει στην Ελλάδα! 🙁 Συγχαρητήρια στις τυχερές που θα δοκιμάσουν την καταπληκτική κρέμα της Στέλλας… Κορίτσια περιμένουμε τις εντυπώσεις σας! Τώρα για το πεντικιούρ από αληθινό δέρμα φιδιού, τι να πω; Πυροδότησε την περιέργειά μου και ίσως να το δοκίμαζα αν δεν ήταν τόσο ακριβό!! Καλή συνέχεια…. 🙂
    @Ioanna Thess: Υπέροχα είναι τα νύχια σου κούκλα μου… είνια όντως ένα μικρό έργο τέχνης! Περιμένουμε Nail Tutorial με τις απίθανες συμβουλές σου! Φιλιά! 🙂
    @Stella μου, να τα χιλιάσεις γλυκιά μου, να΄σαι γερή, ευτυχισμένη και να’χεις πάντα στην ζωή σου ότι αγαπάς! Φιλιά! 🙂

  15. @Elena Σ΄ευχαριστω πολύ Ελενα,ευχομαι και σε σενα να έρθει αυτο που περιμένεις και σύντομα!!!

  16. νυχια!!!!λατρευω να χαζευω σχεδια για νυχια!!ολα τα χρωματα ωραια και παιχνιδιάρικα.μπα εγω δεν περιμενα τη κριση για να κολλησω..απο μικρη ολο με ενα μανο στο χερι!!χαχαχαχα!οσο για το δερμα φιδιου εχω δει βιντεο με τη διαδικασια και εχω ανατριχιάσει!ευχαριστω πολυ δεν θα παρω :p

    @Stella χρονια σου πολλα!!!οτι θελεις να το εχεις και πανω απο ολα υγεια!να τα χιλιάσεις!

  17. Γεια σας, γεια σας και καλή εβδομάδα!
    Λοιπόν τα νύχια και γενικότερα τα άκρα (άνω και κάτω) είναι για πολλούς το Α και το Ω. Και για μένα! Εγώ για την ακρίβεια είμαι ψυχοπαθής με το συγκεκριμένο θέμα. Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου να με πλησιάσει, αν δεν έχει περιποιημένα και ντελικάτα άκρα δεν πρόκειται να τον κοιτάξω. Οποιαδήποτε άλλη ατέλεια μπορώ να την παραβλέψω, τα άσχημα άκρα όχι…
    Άρα οτιδήποτε σχετίζεται με την περιποίηση των άκρων με ενδιαφέρει πολύ πολύ πολύ.
    Τώρα, έχω να πω τα εξής. Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους (αν όχι ο μοναδικός) ανθρώπους στην Ελλάδα που ok μου αρέσουν τα essie (οι αποχρώσεις τους βασικά) αλλά τα ίδια τα βερνίκια δεν με ενθουσιάζουν. Κάτι στο πινελάκι, κάτι στην εφαρμογή, σε πολλά το χρώμα είναι και λίγο διαφανές…δεν ξέρω, δεν έχω προσδιορίσει τι με ενοχλεί.
    Παρεμπιπτόντως αυτό το διάστημα αναζητώ μία πολύ καλή ενυδατική κρέμα χεριών. Έχει κάποια από εσάς κάποια να μου προτείνει; Ευχαριστώ πολύ! 🙂
    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στη Στέλλα!!! 🙂

  18. @Ioanna: Αν δεν σε ενοχλει η μυρωδια πολύ καλή είναι της bepanthol, αν θελεις αρωματική ωραίες & φθηνές είναι της bioten. Ακόμη και του Κορρέ μυρίζουν πολύ ωραία!

  19. Σας ευχαριστώ όλες και πάλι για τις ευχές!
    @Ioanna M. Δοκίμασε την κρεμα χειρών της apivita και αυτην της Le petit marseillais!

  20. @Ioanna Thess, πόσο απολαμβάνω τα καλλιτεχνήματά σου δεν περιγράφεται. Κρύβω τη ζήλεια μου για την ικανότητά σου και χαμογελάω…
    Δεν θα πω ψέμματα. Από όλα τα βερνίκια που παρουσιάστηκαν σήμερα, δεν θα ήθελα κανένα. Δεν έχω χωνέψει ακόμα καμία μορφή “αλλοίωσης” του μανό. Μου αρέσει το κλασικό, ενιαίο χρώμα.
    @Ioanna M., τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ την Almond Hand and Nail Cream της Body Shop και είμαι ικανοποιημένη, γιατί απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει αρκετά καλά. Και βέβαια βασίζεται σε fair trade.

  21. έχουνε βγει τόοοοοσα πολλά που να τα προλάβουμε?????
    είναι ενδιαφέροντα όμως!
    αν και με τον μαγνήτη δεν τα πάω πολύ καλά…. Δεν ξερω΄….. δεν τα πάμε καλά με τον κυριούλη! (χιχι)
    αλλά το κρακελε και το κροκο είναι πολύ ‘ομορφα!!!

  22. ΓΕΙΑ ΣΑΣ κι απο εμενα!!τι κανετε;
    @JULIA,πως γινεται ενα απο τα βερνικια που παρουσιασες τελευταια αλλα κ σημερα να ειναι αυτο που τα εχω τωρα βαμμενα;το ιδιο συνεβη κ με το chanel particuliere αλλα κ τωρα με το nails inc magnetic polish trafalgar square!το επισημαινω γτ δεν εχω τα νυχια μου βαμμενα συνεχως,κανω διακοπες κ μαλιστα μεγαλες,γτ δεν θελω να τα ταλαιπωρω πολυ.τι συμπτωση!!!
    το crackle μου αρεσει κ το magnetic,το glitter ομως δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου.
    @STELLA,καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!δεν κερδισα,τι κριμα,καποια αλλη φορα ισως!προς το παρον φιλακια!

  23. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις προτάσεις σας… Να’στε καλά! 🙂

  24. ΄Εχω δύο μαγνητικά βερνίκια εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.Δεν είναι πολύ διαδεδομένα,ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα,αλλά είναι εντυπωσιακά.Το άλλο με το φίδι πάλι το βρίσκω μακάβριο.Ελπίζω να μη γίνει μόδα..

  25. Τζα!!!Καλησπέρα κοριτσάκια.Καταπληκτικά τα βερνίκια αλλά αυτό με το φίδι…δεν ξέρω λίγο τρομακτικό μου κάνει.@Stella χρόνια πολλά,γερή και σιδερένια να είσαι!Φιλάκια…(τρέχω σήμερα)

  26. @Ioanna: τέλειο το νυχάκι!!! Εξαιρετικός ο συνδυασμός με τα υπολοιπα σε κόκκινο!!!

  27. γεια σας αν κ αργοπορημενη..ηθελα να πω οτι δοκιμασα τα “αυτοκολλητα νερου”τσι τα λενε?τα βρηκα μπροστα μου σε ενα καταστημα οπου οτι παρεις κοστιζει ενα ευρω.κ οπως εριχνα μια ματια τσουπ αμεσως καταλαβα τι ηταν.η πωλητρια ιδεα δενειχε εγω της εξηγησα κ ειναι πολυ ωραια.επισης πηγαινοντας στα galerie κτ ηθελε η μαμα να παρει εγω φτωχεια καταραμενη..η πωλητρια που με ξερει αμεσως πρωτη της κινηση κ κουβεντα να μου δειξει τα νυχια της με το νεο μανο απο “χαβιαρι’αν ακουσα καλα.το οποιο φαινοταν πολυ ωραιο.σα να ειχες πανω στα νυχια σχεδιασει με στρασακια….δεν μπορω να το περιγραψψω …κρατηθηκα ομως γτ ειμαι σιγουρη θα ειχε περιπου 8 ευρω…πραγμα τωραα αδυνατο!τι να κανουμε?

  28. Καλησπέρα bb girls
    @Στέλλα χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις
    @Ιωάννα, έργο τέχνης τα νύχια σου
    @ Τζούλια είπαμε να βάψουμε νύχια αλλά όχι και να βάλουμε το “πτώμα-φίδι” πάνω μας , τι άλλο θα ανακαλύψουν πια. Ωραία τα essie αλλά και τα nails ink φαίνονται όμορφα. Καλό βράδυ…

  29. Καλησπέρα κι από εμένα!
    Τέλεια τα νέα από το χώρο του Mani-Pedi!
    Είναι όλα εξαιρετικά, με αυτό όμως που έμεινα άφωνη ήταν το πεντικιούρ με αληθινό δέρμα φιδιού…εδώ, Julia, το ομολογώ με έπιασες αδιάβαστη!
    @Ρία Μαυρίκου: Caviar Art λέγεται η σειρά, της εταιρείας Tommy G και είναι θέμα ωρών να αποκτήσω το πρώτο μου! (το πιάσατε το υπονοούμενο, νομίζω!)
    @Ioanna Thess: υποκλίνομαι…δεν έχω κάτι άλλο να πω…Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!
    Μου φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη ώρα, με όση αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει να παραιτηθώ από τη θέση μου…πάω σήμερα να το γλεντήσω, τελευταία ημέρα (ή μάλλον νύχτα) ως Γ.Γ. Mani-Pedi και από αύριο ξεκινάω το πακετάρισμα…
    @Julia: ετοιμάσου για ανασχηματισμό!!!
    Αν είναι να γραφτώ στην ιστορία, ας είναι και ως η πιο βραχύβια Γ.Γ. Mani-Pedi ever (λες και υπήρξε άλλη!!!! 😛 )

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.