Sephora: Ψηφίζουμε τις καλύτερες make up artists στο Μake up Μasters 2012, by Benefit!

 

Ολοκληρώθηκε λοιπόν  για άλλη μια φορά ο διαγωνισμός Μake up masters της Sephora για τον οποίο είμαι σίγουρη ότι έχετε ήδη διαβάσει πάρα πολλά. Μου αρέσει πολύ, πάντως αυτός ο διαγωνισμός, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσει η εταιρεία ένα παραπάνω κίνητρο σε αυτά τα κορίτσια να γίνουν ακόμα καλύτερα στην δουλειά τους.

 

Φέτος κριτές στον τελικό του make up master  ήμασταν και πέντε blogs εκτός από το bb, το beautydiaries, mystyleforecast, το beautystories και το beautilicious

 

Oι κοπέλες, οι οκτώ δηλαδή φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν σε μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά ένα make up look,  pin up girl late 50’s early 60’s (σκεφτείτε τα κορίτσια του Vargas). To μακιγιάζ θα γινόταν εξ ολοκλήρου με προϊόντα Benefit που όχι μόνο ήταν ο χορηγός του event αλλά επιπλέον επιφύλασσε στην σούπερ τυχερή νικήτρια ένα ταξίδι στο San Fransisco με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να γνωρίσει από κοντά την αγαπημένη μάρκα.

 

Vargas pin up girl!

 

 

Make up time!

 

 

 

Την παραμονή του μεγάλου τελικού, είχα τη χαρά να τις γνωρίσω όλες και μάλιστα να τους μιλήσω για το θέμα που επέλεξα εγώ και που δεν ήταν άλλο από την «Ψυχολογία της Καταναλώτριας». Η συζήτηση μου περιλάμβανε πολλά, αλλά είχε έναν βασικό παρονομαστή. Την ειλικρίνεια. Πιστεύω πραγματικά, ότι αν κάθε μια από εκείνες, είναι απόλυτα ειλικρινής με κάθε μια από εσάς και δεν έχει πρωταρχικό σκοπό να πουλήσει ένα προϊόν, αλλά πάνω απ όλα να ενημερώσει εσάς με ειλικρίνεια, ακόμα και για κάποιο ανταγωνιστικό προϊόν, που όμως μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα, τότε θα έχει κερδίσει το παιγνίδι. Και σίγουρα θα έρθει και η πώληση.

 

Την επόμενη μέρα Σάββατο βρέθηκα λοιπόν από τις 11:30 το πρωί στο υπέροχα στολισμένο νέο κατάστημα Sephora της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, βοήθησε και ο υπέροχος καιρός, με υποδέχτηκαν με ροζ μαλλί της γριάς by Benefit και για τις υπόλοιπες τέσσερις ώρες απόλαυσα ένα από τα ωραιότερα και πιο fun beauty parties.

 

Candy!

 

H Camelia super Benefit girl κερνάει Benefit νερό με ροζ καλαμάκια

 

 

Cupcake with… Benefits!

 

Selina’s, lollipop!

 

 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και είδα ότι η τελική απόφαση δεν θα ήταν καθόλου εύκολη και τα οκτώ κορίτσια ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και η κάθε μια έκανε και από ένα όμορφο μακιγιάζ με τον δικό της τρόπο, αναμιγνύοντας προϊόντα Benefit της επιλογής της στα «μοντέλα», που ήταν όμορφες κοπέλες της διπλανής πόρτας και όχι επαγγελματίες.

 

Από τα μεγάφωνα ακούγαμε swing που ταίριαζε τέλεια με την όλη ατμόσφαιρα, κόσμος έμπαινε και έβγαινε, surprise arrivals είχαμε από κάποιες από εσάς που αγαπάτε τα blogs, η Kat-Rap κούκλα, η Angelina, απίθανη όπως πάντα με έξτρα δόσεις χιούμορ, γνώρισα και την απίστευτα γλυκιά Έλη aka caramellitsa που έχει και εκείνη το δικό της blog το http://caramellitsa.blogspot.gr , και νομίζω την έπεισα να αγοράσει την The Real Mascara (οι βλεφαρίδες της Έλλης, ήταν έτσι κι αλλιώς τεράστιες και με την They’re Real νόμιζες ότι φόραγε ψεύτικες!)

 

Elli Caramellitsa, super lashes!

 

 

Οh yes, αγαπημένες… oh yes… Εγώ και η σούπερ Scorpio girl, Angelina, η οποία μου υποσχέθηκε σύντομα επιστροφή στο κόκκινο, το οποίο θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική της ιδιοσυγκρασία! Στο μεταξύ, μαντέψτε ποιά τραβηξε τη φωτό…. Once again ladies and gentlemen, a big round of applause for our designated photographer…. Εφη Ανέστη!! (εδώ το χειροκρότημα)

 

 

Στο μεταξύ, όπως πέρναγα για να δω τα κορίτσια επί τω έργω έπεσα πάνω σε μια κούκλα με εκπληκτικό μακιγιάζ με υπέροχο πρόσωπο (η οποία ήταν χωρίς καν να το ξέρει η επιτομή του pin up girl εκείνη τη μέρα!) και ήθελα οπωσδήποτε να την φωτογραφίσω για να σας την δείξω εδώ μέσα στο bb. Βέβαια, ζήτησα την άδεια της και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γλυκιά που ήταν η οποία αμέσως φώναξε τη φίλη της, που είναι αισθητικός σε μεγάλα spa και μου αποκάλυψε ότι το μακιγιάζ της, της το είχε κάνει το πρωί η Τζίνα, με την οποία, φωτογραφήθηκαν και μαζί! Αγαπημένες, ελπίζω να διαβάζετε τώρα το beautyblog και να δείτε την όμορφη φωτό σας. Είσαστε και οι δυο υπέροχες! Νομίζω, είσαστε bb girls και ας μη το ξέρετε, ακόμα!

 

Κούκλα…

 

 

Beautiful girls…and friends..

 

 

Kάποια στιγμή ο διαγωνισμός τελείωσε, και ήρθε η δύσκολη στιγμή για να επιλέξουμε την τυχερή νικήτρια!

 

Λοιπόν, η πρώτη νικήτρια ήταν η Χριστίνα Ποσνακίδου από το κατάστημα του Περιστερίου (την βλέπετε στην φωτογραφία που ανοίγει το post), ενώ η Ειρήνη Νάκκα από το Sephora Ερμού και η Έλλη Ταχιάτη από το Sephora Κολωνακίου πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 

Χειροκροτήματα, επευφημίες, ροζ σαμπάνιες, κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και ο φετινός διαγωνισμός make up masters και I can’t wait till next year!

 

 

Ναι, περάσαμε όλοι υπέροχα. Ήταν μια υπέροχη μέρα. Να σας πω όμως την αλήθεια, πιο καλά από όλους, πέρασα εγώ. Και οι λόγοι είναι δυο. Κατ’ αρχήν αυτές τις δυο μέρες, γνώρισα και αφέθηκα στα χέρια, του Dr Feelgood της Benefit. Δεν θα σας πω ποιος είναι, θα κάνετε υπομονή μέχρι αύριο. Απλά, κάποια στιγμή, μαζί του, ένιωσα η πιο pampered γυναίκα στον κόσμο…

 

 

Ο δεύτερος; Η φωτογραφία που θα κλείσει αυτό το post. Ήμουν αφηρημένη, κάτι έψαχνα μέσα στη τσάντα μου και ξαφνικά την είδα μπροστά μου. Δεν την γνώρισα με τα μάτια μου (βλέπουμε με τον εγκέφαλο είπαμε) αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου την ένιωσα με την καρδιά μου. Στο σφικτό μας αγκάλιασμα, μου ήρθε έντονα η επιθυμία να κλάψω. Δεν το έκανα θα χάλαγα την ψεύτικη βλεφαρίδα κάγκελο, αλλά έτοιμη ήμουν.

 

2,5 χρόνια μετά, γνώρισα από κοντά την Υπουργό μας Αρωμάτων MariaA. H οποία είναι όπως την φαντάζεστε αλλά χίλιες φορές καλύτερη. Ένα γαλανομάτικο πλάσμα, όπου η θετική της ενέργεια, η γλύκα και η καλοσύνη της, απλά σε συνεπαίρνει…

 

 

Till tomorrow bb girls! Φιλάκια.

 

29 Σχόλια
  1. Δεν έχω λόγια για την τελευταία φωτογραφία. Δεν μου έφτασε ο σχολιασμός στο facebook. Είστε υπέροχες και οι φιόγκοι αναδεικνύουν και τη χαρά της ζωής που μας μεταδίδετε!
    Βέβαια, στην πρώτη φωτογραφία, Τζούλια, μπορεί να φανεί και το όλο στυλ. Μα πέρλες; Σε τι επίπεδο θα μας οδηγήσεις πια;
    Μπράβο στα Sephora που δίνουν κίνητρα στους υπαλλήλους τους. Άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές και σε αυτό το blog πόσο σημαντική είναι η θέση του πωλητή στην αγορά καλλυντικών. Συγχαρητήρια και στις διαγωνιζόμενες που έχουν καταφέρει να κάνουν το ταλέντο τους επάγγελμα.
    Άτιμη επαρχία που δεν μας επιτρέπεις κι εμάς να συναντηθούμε με τα αγαπημένα bb girls σε τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις.
    Φιλιά και καλημέρα!

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!! Ήταν φανταστικά το περασμένο Σάββατο εγώ πήγα αργά είχαν τελειώσει τα κορίτσια το μακιγιάζ, τους πέτυχα την ώρα της απονομής των βραβείων, όμως ήταν όλοι τους υπέροχοι κορίτσια και αγόρια!!! Εκτός από τη συγκλονιστική μου γνωριμία με την Πρωθυπουργό η οποία είναι πιο γλυκιά, υπέροχη και κουκλα απ’ οτι θα δείτε στις φωτό (δε θέλω να πω περισσότερα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά από τη χαρά μου!) γνωριστήκαμε και με την KatRap η οποία είναι γλυκύτατη επίσης και πανύψηλη!
    Κατόπιν εντολής εκ των άνωθεν (!) με φρόντισαν πολύ πολύ κι εμένα μου έφτιαξαν και τις 5 τρίχες που έχω για φρύδια (και πραγματικά ήταν σαν να απέκτησα φρύδια – μαγικά!)και πέρασα υπέροχα! Και του χρόνου λοιπόν!!
    Φιλάκια πολλά!!

  3. Καλημερα!!
    Δεν ξερεις Τζουλια ποσο πολυ ηθελα να ερθω! Και με τα ποδια θα ερχομουν!!Καλα
    μην νομιζεις οτι υπερβαλω ειχα τετοια λαχταρα ειναι και σχετικα κοντα μου τι αλλο.
    Αλλα οπως λεει και το ρητο σε “παιδι και Αγιο αν ταξεις. . “ετσι και εγω εταξα το στολισμα του χριστουγεννιατικου δεντρου.Δεν μπορω να πω ειχα αξιο βοηθο
    αλλα 3 ωρες τις χρειαστηκαμε!!
    Την επομενη φορα θα τα καταφερω σιγουρα!
    Φιλια πολλα
    Υ.Γ ΚΟΥΚΛΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ BBGIRLS

  4. Καλημέρα BBκοριτσάκια! Υπέροχη, λατρεμένη, αξεπέραστη benefit!!!! Τα εχω γραψει κατά καιρούς, στα σχολια μου πόσο τη λατρεύω, πόσο μ΄αρέσουν και μου ταιριάζουν τα προιόντα της. Αλλά αυτο που θέλω να πω εγω τωρα είναι άλλο… ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!! ΖΗΛΕΥΥΥΥΥΥΩ!!!!!! ΖΗΛΕΥΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!! Εγω γιατι δεν ήμουν εκεί???? ε?????

  5. KAΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

  6. @Stella: Εσύ δεν είχες σεμινάριο συνάδελφε?!?!?! Τι παραπονιέσαι? 🙂
    @Amalia: όχι μόνο φορούσε πέρλες η Τζούλια αλλά μετά όταν την είδα εγώ τις φορούσε στο χέρι ως βραχιόλι!!!
    Επίσης ξέχασα να γράψω πριν ότι συμφωνώ με τη Τζούλια ως προς το μαλλί της Angelina -πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει κόκκινο!

  7. @Amalia: Οι πέρλες Αμαλία μου, καθώς και τα 50’ς γυαλιά, ήταν ‘δωράκια” της Benefit, για να μπούμε στο pin up girl, mood!

  8. @MariaA: Ε, Μαράκι είπα να μην βγω από τα Sephora με πέρλες στο λαιμό και γι αυτό τις έκανα βραχιόλι!!

  9. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Μα τι υπέροχο beauty party ήταν αυτό!! Από τις φωτογραφίες και μόνο γέμισε η μέρα μου με χαρά, χρώματα και αισιοδοξία! Πολύ θα’θελα να’μουν και γω εκεί για να γνωρίσω τα πανέμορφα BBGirls! Μπράβο στην πρωτοβουλία των καταστημάτων Sephora να δώσει κίνητρα σ’αυτά τα κορίτσια να γίνουν ακόμα καλύτερα στην δουλειά τους…. Συγχαρητήρια στις τυχερές και εύχομαι πάντα επιτυχίες!
    @Τζούλια και @MariaA είστε κούκλες, γεμάτες από ευτυχία και θετική ενέργεια! Φιλιά!

  10. @mariaA ειχα, ειχα, αλλα αυτο δε μ΄εμποδίζει να ζηλεύω έτσι???? Μπου χουυυυυ!!!! κλαψ, λυγμ!!! Μπουυυυυχουυυυυυ!!!!!

  11. @Julia Αν ειναι για το προιον το οποίο εχω υμνήσει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες… Δεν ξέρω, εσυ μας είπες dr. Feelgood και πήγε εκει το μυαλό μου!!!

    Εν τω μεταξυ, τι πανέμορφες που είναι όλες τους, ε κορίτσια? Σα ζαχαρωτα είστε όλες στις φωτο!! Τα ζαχαροΒΒgrils!!!

  12. @Εlena: Ευχαριστούμε!!!
    @Stella: Αχ μη κλαις!!! 😉
    @Julia: Γιατί? Ταίριαζαν με το outfit ήταν πολύ British chic!

  13. Τζα!!!Καλημέρα κορίτσια.Πωπωωωω χάλια περάσατε έτσι;Φαίνεται στα αστραφτερά ταλαιπωρημένα πρόσωπάκια σας.Μα κι αυτοί στα Sephora;;;Δεν μπορώ να τους καταλάβω.Είναι δυνατόν να υποχρεώνετε τα κορίτσια μας να υποστούν τέτοια βασανιστήρια;Να τις βάφετε,να τους μαδάτε τα φρύδια,να τις βάζετε να πίνουν σαμπάνιες με το ζόρι(και ροζ μάλιστα!)κι όλα αυτά αποκλειστικά με Benefit;;;Και με χάλια μουσική;;;Αχ Τζούλια μου εσύ πρέπει να ταλαιπωρήθηκες περισσότερο…Δύο μέρες στα χέρια του Dr Feelgood;;;Ευτυχώς που δεν ήρθαμε δηλαδή!(Αν τα λέω αυτά όλο το απόγευμα θα τα πιστέψω,πού θα πάει;)Φιλάκια…

  14. Καλημέρα κορίτσια ! Τι αισιόδοξο , υπέροχο , πολύχρωμο post είναι αυτό σήμερα ! @Julia , MariaA : είστε δυό κούκλες ! Πιο πολύ απ’όλα μου αρέσει αυτός ο φιόγκος που φοράτε στα μαλλιά . Εντελώς pin up girls !

  15. Καλημέρα σας! 🙂 Τι όμορφα…Μακάρι να είχα έρθει κι εγώ να γνωριστούμε! Τζούλια και Μαρία είστε πολύ όμορφες!!!
    Και Τζούλια έχεις πολύ δίκιο για την ψυχολογία της καταναλώτριας. Τα προϊόντα που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο είναι αυτά που έχω διαλέξει με τη βοήθεια μίας γλυκιάς, ευγενικής και ειλικρινούς κοπέλας. Που έχει διάθεση να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες μου και να διαλέξουμε αυτό που θα με κάνει πραγματικά πιο όμορφη.
    Είναι μερικές που σε πιάνουν από τα μούτρα και μόλις δουν ότι μάλλον δεν θα αγοράσεις κάτι σου γυρίζουν τη πλάτη και φεύγουν. Υπάρχουν και κάποιες άλλες που μόλις δουν ότι ενδιαφέρεσαι για κάποιο προϊόν μετά θέλουν να σου πουλήσουν όλη τη “πραμάτεια” και σε βομβαρδίζουν με προϊόντα! Μου έχει τύχει να μου προτείνουν να αγοράσω ορό αντιγήρανσης (είμαι 21) και πραγματικά “φρίκαρα”! Σκεφτόμουν μετά…μεγαλοδείχνω; είναι χάλια το δέρμα μου;
    Και αυτό που ειλικρινά δεν αντέχω είναι η δυσαρέσκεια και ο σνομπισμός που ζωγραφίζεται στα πρόσωπα μερικών όταν ζητήσεις δείγμα! Έλεος! Θα δώσω 60-70-80 ευρώ για κάτι χωρίς να το έχω τεστάρει πρώτα; (αυτό ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ποτέ στα sephora, ίσα ίσα).
    Πρόσφατα αγόρασα ένα foundation και η κυρία που με εξυπηρέτησε (ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική) διάλεξε τον καλύτερο τρόπο να μου “πλασάρει” και άλλα προϊόντα της φίρμας. Απλά μου έβαλε μαζί με το foundation δειγματάκια τους στη σακούλα μου (αφού μου εξήγησε τι προϊόντα είναι αυτά). Δεν έγινε καθόλου φορτική.
    Πολλές φορές έχω αγοράσει κάτι και την επόμενη ώρα το έχω μετανιώσει. Για τα προϊόντα όμως που έχω αγοράσει με τη βοήθεια γλυκών και ευγενικών κοριτσιών δεν έχω μετανιώσει ποτέ!
    Και τελειώνοντας θέλω να πω ότι κι εμένα μου αρέσει πολύ η benefit. Τα προϊόντα τους είναι πολύ “χαρούμενα” !!! 🙂

  16. Ομορφιά και παιχνιδιάρικη διάθεση! Μπράβο κορίτσια, φαίνεται ότι περάσατε καταπληκτικά!

  17. Τι ομορφιές!!!

    Φανταστικό event!

    Η αλήθεια να λέγεται…: ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!

    Περιμένω το αυριανό ποστ, διότι όπως ξέρετε την αγαπώ αυτή τη μάρκα…

  18. @MariaA, πόσο συμφωνώ μαζί σου. Έδιναν μια πολύ κοριτσίστικη νότα σ’ ένα ανδρόγυνο look… (Μη με κρεμάσετε για τους χαρακτηρισμούς, με επηρέασε το υπέροχο σακάκι της Τζούλιας).

  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!τι υπεροχο event julia μου!!το ειχα πληροφορηθει απο το site του sephora κ περιμενα κ το δικο σου post.την προηγουμενη εβδομαδα προμηθευτηκα ενα προϊον απο τα benefit,το οποιο ειχε παρουσιασει η ionna thess κ το ηθελα,το eye-bright pencil.μου αρεσε παρα πολυ,τα ματια φαινονται 10 φορες πιο φωτεινα.γενικα,ολα τα προϊοντα αυτης της εταιρειας φαινονται λαχταριστα,θα ηθελα να δοκιμασω κι αλλα.βεβαια,τα εχουν τα συντηρητικουλια τους αλλα τι να κανουμε,μερικα πραγματα ειναι απαραιτητα.δεν νομιζω να ξαναβαψω τα ματια μου ποτε χωρις αυτο.
    JULIA& MARIAA K ANGELINA,φαινεστε οτι ειστε bbdolls!!
    τα κοριτσια ειναι πολυ δροσερα παντως με εξαιρετικο make-up,το pin-up μου αρεσει παρα πολυ!τελος,αν βρισκομουν σε stand της benefit,επρεπε να με σηκωσουν με γερανο απο κει μεσα!

  20. Ήταν πράγματι ένα πολύ γλυκό και κοριτσίστικο event!!
    Xάρηκα κι εγώ πολύ που είδα τόσες αγαπημένες, γνώριμες φατσούλες αλλά και που γνώρισα επιτέλους και τη MariaA!! Κι η αλήθεια είναι πως με “συνέλαβε” μόλις έκατσα στο brow bar της Benefit για να πάρουν μετά από καιρό ένα αξιοπρεπές σχήμα τα φρύδια μου…Η αμηχανία με τα τεράστια τσιμπιδάκια στα μαλλιά και την κοπέλα να εφαρμόζει το κερί, μεγάλη, αλλά το γλυκύτατο, φωτεινό και ζεστό χαμόγελο της Μαρίας, έδωσε τη λύση!! Παρεμπιπτόντως, η περιποίηση στο brow bar εξαιρετική και τα φρύδια, που τόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη συνολική εικόνα του προσώπου, άκρως καλοσχηματισμένα μετά απ’αυτή…!!!*

  21. JULIA,θελω λεπτομερειες για το μακιγιαζ ματιων της ξανθιας κοπελας με τα μαζεμενα μαλλια,αξιζε η φωτο νομιζω.

  22. Ηταν εξαιρετικά όμορφα στα Sephora!
    Χαρούμενη μουσική,νεράκια με καλαμάκι έχω τρελά κολλήματα!), χρώματα, αρώματα, όμορφες παρουσίες … και επιτέλους η δια ζώσης γνωριμία μου με την uber-γλυκύτατη Julia…
    Μαρία λυπάμαι που έφυγα νωρίτερα και δεν σε πρόλαβα, το Κατερινάκι όμως το είδα (και δεν φτάνει που είναι πανύψηλη, φόραγε και τακούνια… άτιμη κοινωνία!).

    Υ.Γ. Κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, θα γίνω ξανά κοκκινομάλλα σύντομα … Αν και η αδερφή που έχει δει όλο το χρωματολόγιο στο μαλλί μου, λέει πως με προτιμά μελιτζανί (όχι από το κρύο πάντως!). Λες?

  23. Αν ακούτε ενα γρυλλισμα…. είμαι εγώ!!! Γιατί έχασα ένα τέτοιο event!! Αλλά τι να κάνω…. οι κοινωνικές υποχρεώσεις με εφαγαν…. Αυτά παθαίνει όποιος θέλει να βοηθήσει στην προετοιμασία ενώς πάρτυ!!!

    Πέρα απο την πλάκα όμως, βλέπω ότι περάσατε πολύ όμορφα τυλιγμένα όλα σε ενα ροζ συννεφάκι(και απο το μαλλί της γριάς!) και χάρηκα πολύ!!!!
    Όσο για το μαλλί σου… Θα θελα να σε δώ με μελιτζανί ποιο πολύ απο κόκκινο…! Μου ταιριάζει ποιο πολύ με τα χρώματα σου!!!

  24. Αν ακούτε ενα γρυλλισμα…. είμαι εγώ!!! Γιατί έχασα ένα τέτοιο event!! Αλλά τι να κάνω…. οι κοινωνικές υποχρεώσεις με εφαγαν…. Αυτά παθαίνει όποιος θέλει να βοηθήσει στην προετοιμασία ενώς πάρτυ!!!

    Πέρα απο την πλάκα όμως, βλέπω ότι περάσατε πολύ όμορφα τυλιγμένα όλα σε ενα ροζ συννεφάκι(και απο το μαλλί της γριάς!) και χάρηκα πολύ!!!!
    @ Aggelina Όσο για το μαλλί σου… Θα θελα να σε δώ με μελιτζανί ποιο πολύ απο κόκκινο…! Μου ταιριάζει ποιο πολύ με τα χρώματα σου!!!

  25. 2 φορες????Καλά όλα εναντίον μου??κλαψ….! Τζουλιάααααααααααα ακυρο το πρωτο, το δευτερο υσχυει!

  26. αααααα και για να μην το ξεχάσωωωωω (Γινομαι κουραστική το ξέρω!!!! ) Μπράβο στην αγαπημένη Εφη για της αεροπλανικές υπέροχες φωτος που βγάζει!!! 🙂

  27. τι ομορφα που τα παρουσιασες ολα σε ευχαριστω παααρα πολυ κ για την αναφορα χαρηκα τοσο που γνωριστηκαμε απο κοντα !
    θα χαρω να ξανασυναντηθουμε σε επομενη εκδηλωση
    *το brow corner θα το επισκεφθω αμεσα προσωπικα χιχι

    φιλακιαααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.