Κερδίστε 3 σετ, Μακιγιάζ, Fit Me, by Maybelline New York!

 

Don’t mask me. Don’t change me. Don’t cover me. Don’t hide me. Σε “απλά” ελληνικά, άσε τη επιδερμίδα μου να αναδειχτεί αψεγάδιαστη, φυσική και ομοιόμορφη με λάμψη και, χωρίς να φαίνεται ότι έχω προσπαθήσει γι’ αυτό. Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από την νέα σειρά Fit me της Maybelline New York, η οποία περιλαμβάνει το make up, το concealer και την πούδρα.

 

Στο μεταξύ, είδαμε χθες την πρώτη ever mascara, by Maybelline New York. Nα σας πω… το ξέρατε, ότι η μάρκα, ονομάστηκε Maybelline από την Maybel, η οποία ήταν μια κοπέλα, που ζούσε στην Αμερική το 1915 και η οποία για να τονίσει τις βλεφαρίδες της χρησιμοποιούσε ένα μίγμα δικής της επινόησης, από σκόνη κάρβουνου και Vaseline; Maybel+(Vase) line = Maybelline!!! (ή πως γίνεσαι, εκατομμυριούχος…θα σας τη γράψω μια μέρα, όλη την ιστορία, έχει απίστευτο ενδιαφέρον, I promise…)

 

 

Επιστρέφω, στον σημερινό διαγωνισμό για να σας πω ότι τα Fit Me!, είναι προϊόντα που παρέχουν φυσική κάλυψη και που αναδεικνύουν τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

 

Η φόρμουλα τους, βασίζεται στην τεχνολογία της ημιδιάφανης βάσης και των μικροχρωστικών. Πιο απλά,  οι μικροχρωστικές έχουν προ-επεξεργαστεί έτσι ώστε σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη βάση να επιτυγχάνουν το απόλυτο ταίριασμα (fit) στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

 

 

 

Και μετά από αυτό το ολίγον μάθημα Χημείας, ας περάσουμε στο διαγωνισμό μας.

 

 

Τρεις από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 3 ολοκληρωμένα σετ της σειράς Fit Μe!

 

 

H διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Πέμπτη 13-12 έως την Τρίτη 18-12 στις 12 το βραδυ. Την Τέταρτη 19-12,  θα ανακοινώσω με post, τις τυχερές νικήτριες!

 

 

 

Good luck my … Fit, Maybelline, beauties!

 

1,216 Σχόλια
  1. Υπέροχα προϊόντα τα Maybelline! Μακάρι. Καλά Χριστούγεννα!

  2. μηπως ειμαι τυχερη και τελειωσει με δωρο αυτη η χρονια???

  3. ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.