Beauty Video,Hair Tutorial: Ponytails. Φτιάξτε την αλογοουρά σας!

 

 

Πάντως η αλήθεια είναι (και αυτό το λέω εγώ, που λατρεύω τις γιορτές των Χριστουγέννων..) μια ξεσηκωτίλα, μια ψιλοκούραση, μια φουρφουρίλα, (γλωσσοπλάστης, μετά τον Παλαμά…) την έχουμε αυτές τις μέρες.. και τελικά, ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο να επιστρέφεις στη «ρουτίνα» σου…

 

(Μιλάω, εγώ, βέβαια, η σούπερ τυχερή, που η «ρουτίνα» μου, είσαστε εσείς και το bb…δεν χρειάζομαι, άλλη ευχή, για φέτος, ευχαριστώ «έκλεισα…»)

 

Και ουσιαστικά για μένα και για όλες μας, εδώ που τα λέμε, οι γιορτές “κλείνουν επισήμως’ του Αγίου Ιωάννου, που ξαναγυρίζαμε στα θρανία…

 

Kαι μπορεί όλες τις προηγούμενες μέρες να έχω κάνει κάποια posts αλλά θεωρώ, ότι το επίσημο, αυτό που ανοίγει την “πρώτη” μέρα του χρόνου στο «bb θρανίο», είναι αυτό το σημερινό, το οποίο για μένα είναι και πολύ σημαντικό, διότι είναι το γούρι μου, το “ποδαρικό” αν θέλετε, του bb.

 

Kαι μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο, από την Ioanna μας, το κορίτσι, «επιτομή θετικής ενέργειας» και ένα από τα μοναδικά της tutorials για να ξεκινήσει και  επίσημα η χρονιά; Και ειδικά σήμερα, που είναι και η γιορτή της;

 

Όχι, είμαι σίγουρη θα μου πείτε, όχι λέω και εγώ, οπότε, τι περιμένουμε; Η Ioanna, σήμερα θα μας δείξει ponytails, και μετά απ’ όλο αυτό το hair styling, brushing, κάλορινγκ  και κοκαλόνινγκ,  και δώστου πάλι απ’ την αρχή, που έχουν τραβήξει τα μαλλάκια μας για να είναι ευπαρουσίαστα στα ρεβεγιόν, τα πάρτι και τις γιορτές, δεν έχω κάτι καλύτερο…..

 

…ουφ… ανακούφιση!

 

Voila!

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dblMh9XjeFU[/youtube]
Χρόνια Πολλά, σε όλες τις αγαπημένες Ιωάννες!
18 Σχόλια
  1. Καλημερα!!Τζουλια!!bbgirks!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ!!!να σε χαιρομαστε εμεις και αυτοι που αγαπας!!
    Να εισαι παντα χαρουμενη και τυχερη γιατι απο θετικη ενεργεια διαθετεις
    τονους!!ευχομαι αυτος ο χρονος να πραγματοποιησει τα ονειρα σου!!
    Το ponytaill ειναι τα αγαπημενα μου χτενισματα!!!θα μελετησω το tutorial
    με μεγαλη προσοχη.
    Καλη αρχη μας ευχομαι με πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!!!
    Φιλια χχχχχ

  2. Που να ήσουν και κομμώτρια κοπελιά !!!! Φαντάσου τι θα μας έδειχνες τότε !!! Ωραίο tutorial Ιωάννα. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω τώρα κάποιο απο τα χτενίσματα, αφου έχω κόψει τα μαλλιά μου κοντά αλλά όσο τα είχα μακρυά, τη πρώτη αλογουρά την έκανα συχνά. Εγώ έστρωνα τις φύτρες με τζελ (κατάλοιπο από τα 80’ς και τον Robert Palmer :))Και εγώ έχω ακούσει ότι όταν τα πιάνουμε συχνά και σφικτά δημιουργούνται προβλήματα και ξαφνικά σκέφτηκα την κόρη μου και τα άλλα κοριτσάκια που εμείς οι μαμάδες συνηθίζουμε να τους πιάνουμε τα μαλλιά συνέχεια. Λες να τους κάνουμε ζημιά;

    Υ.Γ.: Χρόνια πολλά για σήμερα, να είσαι πάντα χαμογελαστή & λαμπερή όπως σε αυτό το βίντεο

  3. Χρόνια σου καλά και πολλά Ιωάνναααα,πολύχρονη,πάντα χαρούμενη και γλυκειά,γεμάτη αγάπη,υγειά,πλούτο,ευτυχία!
    πολύ καλό το βιντεάκι σου,σ’ευχαριστούμε 🙂

  4. χρονια πολλα ιωαννα μας!!!και σε οσους γιορταζουν!τις αλογοουρές τις τιμαω δεν μπορω να πω το μακρυ μαλλι το εχω και τα καλοκαιρια τους δινω και καταλαβαινει.βεβαια τωρα με το κρυο ειναι απαγορευτικο..μπρρρρ λενε οτι θα ριξει και καμια νιφαδα στο κεντρο αυριο.αχ τι ωραια!!!μου αρεσει ο χειμωνας!

  5. καλημερα!!χρονια πολλα ΙΩΑΝΝΑ!χρονια πολλα κ στα αλλα κοριτσια που γιορταζουν!δεν συνηθιζω τα ponytails γτ νομιζω οτι δεν μου πανε αν δεν βαλω ογκο στο πανω μερος,πραγμα οχι κ τοσο ευκολο εκτος αν εισαι η ιωαννα.
    @τζουλια,κι ελεγα οτι ειμαι εγω μονο η αναποδη κ ηθελα να τελειωσουν πια τα τραπεζωματα κ η ανακατωσουρα.τι θα βαλω,που να παω,τι να φαω ουφ!οχι οτι σε λιγο δεν θα ονειρευομαι το πασχα,ετσι για να ασχολουμαστε με κτ βρε παιδι μου!
    @ιωαννα,θα δειξω τα ponytails στην κορη μου που ειναι fan.φιλια πολλα!!

  6. Χρόνια πολλά Ιωάννα. Για άλλη μια φορά ένα αναλυτικό, αλλά ουδόλως κουραστικό tutorial.
    Χρόνια πολλά και στα άλλα bbgirls που γιορτάζουν.
    Τζούλια, να πούμε καλή χρονιά για άλλη μια φορά; Τι έχουμε να χάσουμε; Καλή beautyblog χρονιά!

  7. kalimera julia bbgirls!!!xronia polla ioanna na se xairomaste!!emeis k osoi se agapane!!oti epithymeis koritsaki mou, na eisai panta xaroumenh tyrexh me ygeia k panta xamogelasth k eytixismenh!!!
    teleio to videaki sou eksalou exo dilosei k paliotera apisteyta fan sou!!ego na po tin alitheia tis fobamai ligo tis alogoures nomizo oti den mou pane ase pou me ekneyrizoun ta trixakia pou fainonte sto plaei tou prosopou!!:(
    gia allh mia fora kalh xronia se olous k pisteyo julia dialekses to kalitero podariko!!! filakiaaaaaa

  8. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ιωάννες του ΒΒ και στην Ioanna Thess ιδιαιτέρως! Κι εγω χαίρομαι που επέστρεψα στη ρουτίνα μου γιατί με τις γιορτές δεν το ‘χω αλλά τουλάχιστον φετος υπήρξαν λίγο πιο ξεκούραστες από άλλες χρονιές. Σας φιλώ όλες και ανυπομονώ για τη έναρξη της χρονιάς και τη συνέχεια του σχολικού έτους!

  9. Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Επιτέλους επιστρέφουμε στο ΒΒ σχολείο, (πρώτη φορά χαίρομαι τόσο να γυρίζω “σχολείο” μετά από διακοπές!! ;)), πάω να κάτσω στο θρανίο μου και εύχομαι η χρονιά αυτή να’ναι ευτυχισμένη, μοναδική, γεμάτη αγάπη και με πολλές όμορφες αλλαγές!
    @Ioanna Thess: Χρόνια πολλά κούκλα μου, να’σαι πάντα ευτυχισμένη και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί σύντομα!! Σ’ευχαριστούμε για το βίντεο… είναι υπέροχο όπως πάντα!
    Χρόνια Πολλά και κάθε ευτυχία σ’όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν σήμερα!
    Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά! 🙂

  10. Καλησπέρα Τζούλια και κορίτσια.
    Όσο και να θλίβομαι που τελειώσαν οι γιορτές αυτή την καθημερινή ρουτίνα που για μένα ξεκινά από αύριο λόγω γιορτής (σπίτι χωρίς Γιάννη…),πολύ την επιθύμησα. Ιωάννα super το video χρόνια σου
    πολλά, να είσαι πάντα γερή και τυχερή στη ζωή σου όπως και όλοι όσοι γιορτάζουν. Φιλιά πολλά…

  11. Τζα!!!Καλημέρα κουκλίτσες μου..Ιωάννα μου καταπληκτική,λαμπερή και πανέμορφη χρόνια πολλά.Υπέροχο το βιντεάκι σου(ως συνήθως).Και μπορεί να τέλειωσαν και επίσημα οι γιορτές αλλά ποιος νοιάζεται;Εδώ στο BB κάθε μέρα είναι γιορτή ;)Φιλιά…

  12. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα BBgirls!!!
    Χρόνια Πολλά Ιωάννα αλλά και στις υπόλοιπες Ιωάννες που γιορτάζουν!!
    Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι από αυτά που προτιμώ περισσότερο είναι γρήγορο και κομψό!! Μου άρεσαν και οι τρεις εκδοχές την τρίτη ομολογώ δεν την έχω προσπαθήσει αλλά που θα μου πάει!!!
    Πολλά φιλιά και καλή επιστροφή στη ρουτίνα κορίτσια!!!

  13. Καλησπέρα,bb girls!
    Ioanna Thess: Πολύ ωραίο το βίντεο, όπως πάντα άλλωστε. Συχνά καταφεύγω στη λύση αυτών των χτενισμάτων, βοηθούν και τα μακριά μου μαλλιά. Μόνο το τελευταίο δεν έχω δοκιμάσει, μου έβαλες όμως ιδέα.Σου εύχομαι να είσαι υγιής, χαρούμενη και χαμογελαστή και να αποπνέεις αυτή τη θετική αύρα που εισπράττουμε κάθε φορά που σε παρακολουθούμε! Χρόνια σου πολλά!

  14. Γεια σας γεια σας! Χρόνια πολλά συνονόματη Ιωάννα! Καλή χρονιά σε όλες… Τζούλια ευχαριστούμε για τις ευχές σου…
    Πολύ ωραίο video. Μου άρεσε πολύ το 2ο χτένισμα γιατί είναι απλό και κομψό (και νομίζω θα το καταφέρω, γιατί γενικά δεν πιάνουν τα χέρια μου).

  15. Back to school, ha??

    Πώς περάσατε, λοιπόν; 🙂

    Υπέροχο το tutorial, το είδα από χθες στο youtube και η Ιωάννα, όπως πάντα μια κούκλα!!! Χρόνια σου πολλά, γλυκιά μου! Πάντα ευτυχισμένη!

    Χρόνια πολλά και σε όλους τους δικούς σας που γιορτάζουν!

    Φιλάκια

  16. Καλησπέρα ομορφιές! Σας ευχαριστώ πολύύύ για τις θερμότατες ευχές σας, μου έδωσαν πολλή χαρά 🙂

    Ioanna M, καθώς και σε όλους που γιορτάζουν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ***Καλή συνέχεια beautyblog! Πασπαλισμένο με την χρυσόσκονη των εορτών, θα λάμψεις το 2013!***

  17. Καλησπέρα, bbgirls! To βιντεάκι το είδα χτες το βράδυ (δε θα σας πω από πού), σε ένα διάλειμμα που έκανα από το διάβασμα και πραγματικά χάζεψα! Ιωάννα μου, είσαι υπέροχη, το λέω και το εννοώ! Καταρχάς, να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, να είσαι γερή και πάντα τόσο λαμπερή! Κατά δεύτερον, ξετρελάθηκα με τις κοτσίδες (ιδίως με την τελευταία, αλλά και η πρώτη μου άρεσε πολύ, λατρεύω τις στέκες, αλλά έχω (μια emo) φράντζα και δεν στρώνει με τίποτα. Αλλά και το μακιγιάζ σου απίθανο! Δέκα με τόνο από εμένα!
    @Τζούλια: Μόνο εγώ μελαγχόλησα που τελείωσαν οι γιορτές? Αφού σε αντίδραση λέω να αφήσω το δέντρο στολισμένο όσο πάει! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι μια κούκλα στολισμένη!

  18. Πολύ χρήσιμο βιντεάκι , για εμένα και νομίζω και για κάθε κοπέλα που έχει λιπαρά μαλλιά και δεν θέλει να λούζεται κάθε μέρα ( για να εξακολουθήσει να έχει μαλλιά στο κεφάλι της … )οι αλογοουρές είναι σωτήριες ! ψηφίζω δαγκωτό το δεύτερο στιλ και θα το δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία .@Ιοanna Thes , @Ioana M και σε όλα τα ΒΒ κορίτσια μας χρόνια σας πολλά , πάντα χαρούμενες και γελαστές !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.