Bobbi Brown: Το Μακιγιάζ με μούσα την Katie Holmes

 

Τελικά υπέκυψε και η Bobbi Brown στη «μόδα» που θέλει διάσημες εταιρείες καλλυντικών και αρωμάτων να επιστρατεύουν γνωστές σταρ του Χόλυγουντ για την διαφήμιση των προϊόντων τους. Tα νέα βέβαια, για αυτή τους την συνεργασία, είχαν γίνει γνωστά από τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη φωτογραφία.

 

Η Katie Holmes λοιπόν θα είναι το πρόσωπο της μάρκας, ομολογουμένως μια κούκλα, επιτομή ας πούμε της φυσικής ομορφιάς, του sexy and healthy girl next door look, που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο η make up artist-guru, Bobbi. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα βγουν και οι δυο πλευρές κερδισμένες. Η μεν Bobbi Brown γιατί από ότι δείχνει χρειάζεται ένα boost και ένα λίγο πιο φρέσκο image στις καταχωρήσεις της, η δε Katie, διότι εκτός από ένα πολύκροτο διαζύγιο, πολύ Σαιεντολογία και μερικές εμφανίσεις με την γλυκύτατη κορούλα της, ε, δεν έχει κάνει και τίποτα σπουδαίο, τον τελευταίο καιρό από πλευράς καριέρας…

 

Απλό αλλά και αισθησιακό μακιγιάζ με απαλά smoky μάτια με το star προϊόν Long-Wear Cream Shadow Stick (το οποίο είναι αυτό που ουσιαστικά διαφημίζει η Katie, σε αυτή την πρώτη καμπάνια)[i] απαλά ροζ χείλη, αλαβάστρινη επιδερμίδα και φυσική λάμψη στα ζυγωματικά, είναι η πρόταση της Bobbi.

 

 

Η Katie πάντως σε συνέντευξη που έδωσε παραδέχθηκε ότι πάντα ήταν fan των προϊόντων μακιγιάζ Bobbi Brown ενώ είπε ότι πιο μικρή όταν πρώτο-άρχισε να χρησιμοποιεί σκιές, έβρισκε εξαιρετικές εύκολες και εύχρηστες τις παλέτες σκιών της μάρκας, γιατί τα χρώματα τους ήταν πάντα «εύκολα», «γήινα» και κολακευτικά (σε αυτό, συμφωνώ απόλυτα με την Katie..)

 

Επίσης δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά η Bobbi Brown ήταν ο επίσημος χορηγός make up της ταινίας «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (το μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών έγινε εξ’ ολοκλήρου με προϊόντα Bobbi Brown)

 

Nαι μου αρέσει πολύ η μάρκα, που αρέσουν πολύ τα προϊόντα, μου αρέσει η easy going προσωπικότητα της ίδιας της Bobbi, την έχω γνωρίσει στο παρελθόν και θυμάμαι από αυτή τέσσερα πράγματα: Πόσο ήρεμα μιλούσε, πως θεωρούσε το κονσήλερ, το βασικότερο προιόν μακιγιάζ ever, το ποτήρι νερό με λεμόνι, που υπήρχε κάθε πρωί στο γραφείο της και τέλος την φοβία της με τα αεροπλάνα, ένα γεγονός που την έκανε να μην παραβρεθεί στην Ελλάδα, όταν η μάρκα της, έκανε την εμφάνισή της και στην πατρίδα μας.

 

Τα Long-Wear Cream Shadow Stick σύντομα κοντά μας…

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Καλημέρα!!! Ναι είναι υπέροχη η Bobbi Brown και προσωπικά θεωρώ το απόλυτο must για το νεσεσερ μας τα εκπληκτικά, κορυφαία Brick της!!! Ωστόσο, ειδικά για την Ελλάδα οι τιμές της είναι απαγορευτικές, αν τις συγκρίνουμε με τις τιμές σε διαδίκτυο και την αμερικανική αγόρα. Δυστυχως, γιατί πολύ θα ήθελα να μπορώ να αγοράζω τα προιόντα της! Θα ήθελα όμως να σταθώ σε κάτι άλλο και να σας εξομολογηθώ, ότι ευχαρίστως αυτη τη στιγμή θα σκότωνα την Katie μόνο και μόνο για να της πάρω αυτό το εκπληκτικό κολιέ που φοράει!!!! Αυτό εχει φτιαχθεί μονο για μένα και η Katie δεν το γνωρίζει!!! Φιλιά!

  2. @Stella: Αν σου πω, ότι έχω 2-3 μέρες που ψάχνω, ψάχνω να βρω από που και ποιάς μάρκας είναι το κολιέ και δεν έχω βρει τίποτα θα το πιστέψεις; Το μόνο που έχει διαρεύσει, χωρίς να είναι όμως 100% σίγουρο είναι ότι το φόρεμά της ίσως είναι από το δικό της label το Holmes&Yang…

  3. Βάλε τα κονέ σου στο Αμέρικα και μάθε ΤΩΡΑ!!! Εν’ ανάγκη παρε τηλέφωνο τη Bobbi!!!

  4. Τζα!!!Καλημέρα καλημέρα!Πολύ καλή η επιλογή της Bobbi Brown για την Katie,πολύ καλά τα προϊόντα της αλλά αυτό που μου έμεινε και μένα είναι το κολιέ.@Stella θέλεις βοήθεια;) Φιλάκια……

  5. @Litsa Kouklitsa κάτω τα χέρια απο το κολιέ μου γιατί θα έχεις κι εσυ την ίδια μοίρα με την Katie! (Γυαλίζει το μάτι μου σήμερα!)

  6. Αγαπημένες, αγαπημένες.. είναι τόσο πληθωρικό το κολιέ, φτάνει για όλες μας… Stella μου, είναι 5.30 το πρωί στη Νέα Υόρκη, λέω να περιμένω λίγο πριν καλέσω την Bobbi…

  7. O.k Αλλά σκέψου, ότι αν την πιάσουμε στον ύπνο μπορεί και να μας το χαρίσει!

  8. Καλησπέρα Τζούλια μου… Καλησπέρα BBGirls! Να’μαι και γω!! Δυο μέρες μόνο (που λέει και το γνωστό τραγούδι….) έλειψα, αλλά οι απουσίες μου είναι δικαιολογημένες!! (Ελπίζω μόνο κυρία Τζούλια μου να μην μ’αφήσετε στην ίδια τάξη φέτος… χα-χα)
    Όλα τα προϊόντα της Bobbi Brown είναι καταπληκτικά και τα καινούργια Long-Wear Cream Shadow Stick έχουν φανταστικά χρώματα!! Μακάρι να μπορούσα να τα δοκιμάσω, αλλά οι τιμές τους είναι αρκετά ψηλά, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα!
    Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  9. Τα καλλυντικά Bobbi Brown είναι τέλεια…αλλά εγώ ξετρελάθηκα με το μακιγιάζ της Katie Holmes και το κολιε-υπερπαραγωγή!!!!!

  10. Τζα!!!Βρε κορίτσια για ένα κολιέ θα μαλώσουμε;Θα θυσιαστώ και θα αρκεστώ σε άλλο χρώμα!Τελικά μεγάλη αποτυχία η πρώτη επίσημη φωτογραφία Bobbi μου…Έβαλες το κολιέ και όλα τα βλέματα πήγαν εκεί.Άραγε πρόσεξε κανείς το άψογα μακιγιαρισμένο πρόσωπο της Katie;(μόνο ο Τομ φαντάζομαι για να δει αν την ωφέλησε το διαζύγιο)Τσ τσ τσ…

  11. kalispera julia bgirls!!den exei tyxei na dokimaso kapoio proion tin etaireias opote den exo apopsi alla gia to kolies koritsia exete dikio!!!filakiaaaaa

  12. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Στελλα καταλαβαίνω τον έρωτά σου για το κολιέ! Πραγματικά κ’άπου έχει πάρει το μάτι μου κάτι παρόμοιο αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!!! Είναι όντως εξαιρετικό! Αλλά και το μακιγιάζ δεν πάει πίσω. Δεν υπάρχουν καλύτερα προιόντα για nude look αλλά οι τιμές όντως είναι λίγο τσουχτερές!
    Φιλάκια πολλά!!!

  13. Καλο μεσημερι Τζουλια!!κοριτσια!!
    Αν και δεν ημουν ποτε φαν της katie και απο οτι θυμαμια και στο batman
    που επαιξε (καποιο μεσο θα ειχε βαλει ο Tom) δεν ξετρελαθηκα!!
    Βεβαια σε συτην την φωτογραφηση ειναι υπεροχη οπως και τα καλλυντικα
    της bobbi!!καθε φορα που πεφτει το ματι μου στο περιπτερο τους στο Attica
    Ολο λεω απο μεσα μου next time!!!Οι τιμουλες τους ειναι λιγουλακι αλμηρουτσικες!!
    Και θα εχουν σιγουρα θεικο κονσιλερ!
    @Τζουλια σιγα μην δεν χαζευα το θεσπεσιο κολιε!!!!!!! Εχω μια υποψια οτι δεν ειναι ενα κομματι αλλο δυο με τρια ετσι μου φαινεται??
    Φιλια xxxx

  14. Θεά η Katie. Μου άρεσε απο τότε που έπαιζε στο Dawson’s Creek. Αγαπώ πολύ όμως και Βοbbi. Μια από τις αγαπημένες μου μάσκαρα είναι αυτής της φίρμας και έχω επίσης δυο κραγιόν (το lilac και το carnation)που είναι πραγματικά πασπαρτού. Βέβαια τα θεματάκια τους τα κραγιόν τα έχουν. Είναι “σκληρά” οπότε θέλεις κάτι ενυδατικό απο κάτω και δεν έχουν άρωμα ή έστω κάποια υποτυπώδη γεύση οπότε κάποιες μπορεί να τις ενοχλήσει αυτό. Δεν παίζονται όμως απο διάρκεια και ματ φυσικό αποτέλεσμα. Τα κραγιόν κάνουν 25 ευρώ (δεν νομίζω ότι είναι πιο ακριβά από ότι άλλες μάρκες). Για τις σκιές δεν έχω ιδέα. Πόσο κάνουν;

  15. καλησπερα ΤΖΟΥΛΙΑ@ΚΟΡΙΤΣΙΑ!τι κανετε;ειδα προ ημερων αυτην τη νεα καμπανια της εταιρειας με κεντρικο προσωπο την katie κ ομολογω οτι μου αρεσε πολυ!πρωτη φορα βλεπω τοσο ωραιο smokey κ συναμα απαλο.δεν μου αρεσει γενικα το smokey σε ολες τις γυναικες,σε ορισμενες δε,ειναι τοσο αποτυχημενο που προσομοιαζουν με τα γλυκυτατα panda.
    εχω κι εγω ακουσει οτι εχει θεϊκο concealer.
    οσο για την katie,ειναι πολυ γλυκια κ ομορφη.κοριτσια,θα σας απογοητευσω,αν ειχα αυτο το κολιε,θα σας το χαριζα αφου τοσο πολυ το λαχταρατε,κ ο λογος ειναι απλος:δεν μου αρεσει,λυπαμαι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.